مادر شهید حسینی آسمانی شد
نجم الشریعه -سیده نساء موسوی مادر شهید سید اسماعیل حسینی، صبح دیروز در شهر دررود آسمانی شد. مرحومه سیده نساء موسوی با حدود ۹۲ سال سن، صبح دیروز دار فانی را وداع گفت و پیکرش پس از تشییع توسط مردم شهر دررود در آستانه متبرکه امامزادگان عین علی و زین علی از نوادگان امام جواد (ع ) در شهر دررود و در جوار همسرش مرحوم حاج سید محمد حسینی به خاک سپرده شد. دانش آموز شهید سید اسماعیل حسینی ۱۲ آبان سال ۵۷ در ۱۷ سالگی هنگام حضور در راهپیمایی مردمی در خیابان اصلی دررود با شلیک تیر مستقیم ماموران رژیم طاغوت به شهادت رسید و دو نفر دیگر به نامهای سید احمد حسینی و اسدا... دررودی نیا مجروح شدند. این شهید ۱۲ آبان در جوار بقعه امامزادگان عین علی و زین علی از نوادگان امام جواد (ع) خاک سپاری شد. بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، میدان مرکزی و مدرسه راهنمایی این شهر به نام شهید حسینی نام گذاری شد.
مسابقات قرآنی دانش آموزان زبرخان 23 آذر برگزار می شود
نجم الشریعه- مدیر آموزش و پرورش زبرخان در جلسه شورای آموزش و پرورش گفت: مسابقات قرآن دانش آموزی بین ۶۵۰ نفر از منتخبان متوسطه اول و دوم زبرخان، ۲۳ و ۲۴ آذر درآستانه متبرکه امامزاده سید حبیب روستای حاجی آباد این شهرستان برگزار میشود. حسینی با اشاره به همکاری دستگاه های شهرستان، دهیاران و شوراهای اسلامی در این رویداد قرآنی افزود: ۶۵۰ شرکت کننده در این دور از رقابت های شهرستانی که بین پنج هزار دانشآموز برگزار شده بود، انتخاب شدند و در این مرحله برای راهیابی به مرحله استانی رقابت می کنند.
رئیس محیط زیست تربت جام خبرداد:
کشف اجزای قوچ وحشی از منزل متخلف شکارو صید
حقدادی -رئیس محیط زیست تربت جام گفت:اجزای قوچ وحشی از منزل یک متخلف شکار و صید در تربت جامکشف و ضبط شد.دامن پاک افزود: براساس گزارش مردمی مبنی بر شکار غیرمجاز و فروش گوشت توسط یکی از متخلفان شکار و صید در بخش بالاجام تربت جام، ماموران یگان محیط زیست با دریافت نیابت قضایی، منزل متخلف شکار و صید را در یکی از روستاهای حاشیه منطقه شکار و تیراندازی ممنوع روستای بزد، بازرسی کردند که بر این اساس، مقداری گوشت قوچ وحشی از گونه های تحت حمایت کشف و ضبط شد.
خراسان رضوی رتبه نخست کشور در ایجاد جنگل دست کاشت
رئیس اداره بیابان منابع طبیعی استان گفت: خراسان رضوی از نظر ایجاد جنگل دست کاشت بیابانی رتبه نخست کشور را دارد. زنگنه در گفت و گو با ایرنا افزود: از مجموع ۵۷۸ هزار هکتار جنگل بیابانی استان ۲۷۰ هزار هکتار جنگل بیابانی طبیعی و ۳۰۸ هزار هکتار جنگل دست کاشت است که با گونههایی همچون تاغ، قره داغ، اسکنبیل، اشنیان و آتریپلکس ایجاد شده است. وی گفت: یکی از پروژههای مهم کنترل شنهای روان، اجرای تله رسوبگیر است که با ایجاد کانال هایی به عمق یک متر و با طول متفاوت و مورد نیاز عمود بر جهت بادهای غالب ایجاد و در زمان وقوع توفان، شن ها پس از برخورد با خاکریز داخل کانال حبس میشوند.