
سرکنسول ترکیه در مشهد مقدس در پایان ماموریتش در این شهر، با استاندار خراسان رضوی دیدار کرد. به گزارش روابط عمومی استانداری، علیرضا رشیدیان در این دیدار با اشاره به پیوندهای دیرینه تاریخی و مشترکات فرهنگی و دینی ایران و ترکیه و نیز منافع و جایگاه موثر دو دولت در غرب آسیا، گفت: هر دو کشور دارای تاثیرگذاری مناسبی در حوزه کشورهای اسلامی هستند و نقش آن ها در حوزه مسائل سیاسی بین المللی و منطقه ای پررنگ است و این جایگاه در روابط و تعاملات دو کشور هم بسیار نمود دارد. وی بیان کرد: این تعاملات و روابط طی سال های اخیر در صلح منطقه ای به ویژه در حوزه کشورهای عراق و سوریه بسیار موثر بوده است.
استاندار درباره مسائل مربوط به ترانزیت، با اشاره به قرار گرفتن دو کشور ایران و ترکیه در مسیر جاده ابریشم و ظرفیت های بسیاری که در این حوزه دارند، گفت: همان گونه که در مرز بازرگان صف های طولانی از خودروهای عبوری وجود دارد، در مرزهای سرخس و درگز هم این صف خودروها مشهود است. رشیدیان افزایش سرعت اقدامات گمرکی در مرز را بخشی از تلاش ها برای تسهیل تردد ناوگان ترانزیتی دانست و ابراز امیدواری کرد که در سایه تعاملات بیشتر، تردد ناوگان ترانزیتی در خاک دو کشور ایران و ترکیه با سلامت و امنیت روند توسعه ای یابد. وی در ادامه صحبت هایش توسعه گردشگری را از دیگر ظرفیتهای دو جانبه خواند و افزود: در دو ملت علاقه به تعاملات نزدیک تر وجود دارد ؛ چنان که ترکیه به عنوان کشوری مسلمان با قرابت های فرهنگی بسیار مقصد سفر بسیاری از ایرانیان و خراسانی هاست و در مقابل خراسان رضوی هم به عنوان سرزمینی تاریخی و کهن با وجهه قوی مذهبی به دلیل وجود بارگاه منور رضوی، می تواند مقصد بسیاری از گردشگران ترکیه باشد.
استاندار خراسان رضوی با اشاره به راه اندازی سرکنسولگری ترکیه در مشهد طی چند سال اخیر گفت: شروع هر کاری با دشواری هایی مواجه است و این اقدام هم با تلاش های انجام شده، آغاز خوبی برای توسعه مناسبات خراسان رضوی و ترکیه بوده است. سرکنسول ترکیه در مشهد هم در این دیدار با اشاره به سه سال و نیم حضور خود در مشهد گفت: در این مدت تلاش شد تا در زمینه برقراری مناسبات خراسان رضوی و ترکیه اقدامات موثری انجام شود. محمت دوغان افزود: یکی از ماموریت های این سرکنسولگری توسعه روابط خراسان رضوی و ترکیه بود و سعی کردیم بااستفاده از امکانات در اختیار، در این زمینه چندین هیئت تجاری و اقتصادی ترکیه را به این استان بیاوریم و زمینه برقراری ارتباط با طرف های خراسان رضوی را فراهم کنیم. دوغان با اشاره به امضای تفاهمی با دانشگاه فردوسی در زمینه تاسیس کرسی زبان ترکی استانبولی در مشهد افزود: از سال تحصیلی آینده این کرسی راه اندازی می شود؛ ضمن آن که به زودی تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه فردوسی و یکی از دانشگاه های استانبول هم امضا می شود.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

طی یک ماه گذشته شاهد افزایش قیمت گوشت مرغ در استان بودهایم بهطوریکه از کیلویی حدود 6700 تومان در دیماه به کیلویی 7700 تومان در شهر مشهد رسیده است. اگرچه این افزایش قیمت نسبت به قیمت مرغ در تابستان امسال چندان چشمگیر نیست اما همین تغییر قیمت طی یک ماه اخیر و افزایش حدود 1000 تومانی این سؤال را در ذهن به وجودمی آورد که علت افزایش قیمت مرغ گوشتی طی یک ماه اخیر چیست؟ آیا میزان جوجهریزی مرغ گوشتی استان کاهش یافته یا آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان در استان شیوع پیداکرده است؟
برای پیگیری پاسخ این سؤالات، سراغ اداره کل دامپزشکی استان رفتیم. رئیس اداره بهداشت و مدیریت بیماریهای طیور این اداره با رد موضوع شیوع آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان در استان، به خراسان رضوی گفت: با توجه به اطلاعات ثبتشده رسمی، میزان جوجه ریزی مرغ گوشتی استان در ماههای آذر و دیماه بهطور متوسط حدود 5.5 میلیون قطعه بوده است که نسبت به آمار متوسط در ماههای گذشته حدود یک میلیون قطعه کاهش را در جوجه ریزی شاهد بوده ایم. درنتیجه میزان تولید مرغ گوشتی در استان در این ماهها طبق پیشبینی کاهش یافته که افزایش قیمت گوشت مرغ ناشی از این موضوع است.
افزایش قیمت جوجه یک روزه
شهرام شرقی ادامه داد: دو عامل مهم در کاهش میزان جوجه ریزی مرغ گوشتی در استان تأثیرگذار بودهاست؛ اول افزایش قیمت جوجه یکروزه و از سوی دیگر تاخیر واحدهای پرورش مرغ گوشتی استان در جوجه ریزی که معمولا در چنین مقاطعی از سال انجام می گیرد.این واحدها بهگونهای برنامهریزی میکنند که در شب عید و ایام نوروز با توجه به افزایش تقاضا بتوانند مرغ گوشتی به بازار عرضه کنند به همین دلیل برخی واحدهای پرورش مرغ گوشتی یک ماه هیچگونه جوجه ریزی را انجام نمیدهند و سولههای خود را خالی میگذارند.
به دلیل کاهش جوجه ریزی با کمبود عرضه گوشت مرغ مواجه هستیم
وی تأکید کرد: به دلیل کاهش جوجه ریزی، ما با کمبود عرضه گوشت مرغ مواجه هستیم و این موضوع باعث افزایش قیمت گوشت مرغ شده است؛ البته باید به این موضوع هم توجه کرد که با توجه به شرایط موجود و شیوع آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان در دیگر استانها، نقلوانتقال طیور زنده از سایر استانها به داخل استان با محدودیت مواجه شده است و به همین دلیل تأمین مرغ که سالهای گذشته از سایر استانها مانند استان گلستان انجام میگرفت، کمتر صورت می گیرد.
آمارها دقیق نیست، جوجه ریزی کم نشد!
اما مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان، آمارهای اداره کل دامپزشکی را دقیق نمیداند و بابیان این که کاهش جوجه ریزی فقط مربوط به آذرماه بوده است اظهار کرد: کاهش جوجه ریزی در آذرماه ناشی از آن بود که قیمت مرغ گوشتی در بازار، باعث متضرر شدن واحدهای تولیدی شده بود و از سوی دیگر شیوع آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان در کشور این هراس را در بین مرغداران به وجود آورد که جوجه ریزی به زیان آن ها تمام می شود. یا حقی در گفت و گو با خراسان رضوی افزود:از سوی دیگر عرضه مرغ به قیمت کیلویی کمتر از هفت هزار تومان به ضرر مرغداران است درحالیکه در این مدت ما شاهد افزایش قیمت نهادههای دامی هم بودهایم.
یاحقی افزود: با تمهیداتی که در نظر گرفته شد، مرغداران را متقاعد کردیم که در دیماه جوجه ریزی خود را افزایش دهند؛ میزان جوجه ریزی در دیماه قطعاً خیلی بیشتر از آن چه دامپزشکی عنوان کرده، بوده است؛ زیرا معمولاً آمارهای دامپزشکی بر اساس واحدهایی است که برای واکسیناسیون به این اداره مراجعه می کنند.
وی در ادامه بابیان این که مصرف روزانه گوشت مرغ در استان حدود 300 تن است و این میزان در ماه به حدود 10 هزار تن و سالانه 120 هزار تن میرسد، اظهار کرد: با توجه به این که ما ذخایر خوبی در بخش مرغ منجمد در استان داریم، نگرانی از بابت افزایش افسارگسیخته قیمت گوشت مرغ نداریم و هر زمان این افزایش قیمت جدی شود، ستاد تنظیم بازار میتواند قیمتها را باعرضه مرغ گوشتی منجمد در بازار کنترل کند. از سوی دیگر با توجه به این که شیوع آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان فقط مربوط به مرغداریهای تخممرغ گذار است، نگرانی برای تأمین مرغ گوشتی از دیگر استانها نداریم.
آمارمان دقیق است،جوجه ریزی کم شد!
این اظهارات یاحقی در حالی است که رئیس اداره بهداشت و مدیریت بیماریهای طیور اداره کل دامپزشکی استان بارد این موضوع و بیان این که هیچ واحد جوجه ریزی در استان وجود ندارد که بدون واکسیناسیون در حال فعالیت باشد، درباره اختلاف آماری بین جهاد کشاورزی و دامپزشکی اظهار کرد: واحدهای پرورشی که قصد دارند جوجه ریزی انجام دهند، از جهاد کشاورزی معرفینامه میگیرند و جهاد کشاورزی این آمار را در سامانههای خود ثبت میکند اما اداره کل دامپزشکی میزان محقق شدن این جوجه ریزیها را در استان ثبت میکند لذا آمار اداره کل دامپزشکی کاملاً دقیق است و ممکن است واحدها درخواست معرفینامه فعالیت گرفته باشند اما جوجه ریزی نکرده باشند لذا آماری که اداره کل دامپزشکی ارائه کرده واقعی است.
شرقی تصریح کرد: حتی واحدهایی که بهصورت غیرمجاز در حال فعالیت جوجه ریزی در استان هستند، برای امنیت و سلامتی گله خود حتماً برای واکسیناسیون به دامپزشکی مراجعه میکنند، هرچند میزان جوجه ریزی بهمنماه که تاکنون چهار میلیون و 300 هزار قطعه ثبتشده است، آمار نهایی نیست و ممکن است برخی واحدها هنوز برای انجام امور دامپزشکی خود به اداره مراجعه نکرده باشند لذا آمار مربوط به بهمنماه تا 10 روز دیگر رسمی خواهد شد ولی آمار جوجه ریزی آذر و دیماه کاملاً رسمی و دقیق است.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مشهد:
شهروندان بهینه مصرف نکنند، سال آینده در مشهد چالش آب داریم
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مشهد، به وضعیت نامناسب منابع سطحی و ذخیره آب سدها به دلیل نبود بارندگی اشاره و بیان کرد: در صورتی که شهروندان مشهدی مصرف بهینه آب را رعایت نکنند، در سال آینده با چالش جدی در زمینه تامین آب روبه رو خواهیم بود.
علیرضا طباطبایی در گفت و گو با ایرنا افزود: تاکنون اقدامات خوبی در زمینه اجرای پروژه های تامین، انتقال و توزیع آب نظیر حفر و تجهیز چاه های جدید، مهندسی مجدد و به سازی چاه ها، ارتقای کمی و کیفی تصفیه خانه شماره یک، توسعه خطوط انتقال، پروژه جمع آوری چاهها، اصلاح و استانداردسازی شبکه و انشعابات و نشتیابی شبکه توزیع انجام شده است اما با توجه به چالش جدی کم آبی، رعایت مدیریت مصرف از سوی شهروندان مشهدی ضروری است. مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مشهد گفت: تابستان سال آینده در صورتی بدون مشکل سپری خواهد شد که مشترکان و شهروندان، شرکت آبفا را همراهی و همانند گذشته در مصرف آب صرفه جویی کنند.
مدیر عامل شرکت غله منطقه ۵ خبرداد:
خرید 28 هزار تن شکر و 2415 تن برنج برای تنظیم بازار آخر سال
مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 5 از خرید و توزیع 28 هزار تن شکر و توزیع بیش از 2400 تن انواع ارقام برنج به منظور تنظیم بازار آخر سال در سطح استان خبر داد. به گزارش روابط عمومی این شرکت، حمید رضا نوری افزود : در ماه های منتهی به پایان سال و با هدف رونق بخشی به صنعت قند و شکر منطقه و استانهای خراسان و نیز حمایت از چغندرکاران منطقه ، طی دو مرحله 28 هزارتن شکر استحصالی چغندر قند کارخانه هاخریداری شده است. نوری همچنین با بیان این که تامین نیاز شکر روزهای پایانی سال و تعطیلات نوروز از دیگر اهداف این مدیریت تنظیم بازار است، ادامه داد : مرحله دوم خرید شکر در جهت کشش بازار عملی خواهد شد. نوری درباره قیمت شکرهای خریداری شده هم گفت: هر کیلو شکر به قیمت 27 هزار و 200 ریال عرضه خواهد شد. مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 5 همچنین درباره توزیع برنج های این طرح در استان گفت : بیش از دو هزارو 415 تن برنج در دو رقم هندی و یک رقم تایلندی و با قیمت 56 هزار ریال ، 26 هزار ریال و 39 هزار ریال برای مصرف کننده عرضه خواهد شد. نوری درباره نحوه توزیع این اقلام نیز اضافه کرد : شهروندان گرانقدر می توانند از کلیه فروشگاه های زنجیره ای و تعاونی های مصرف کارکنان سراسری و محلی برای خرید این اقلام اقدام کنند و همچنین فروشگاه های دارای شرایط میتوانند با اخذ مجوز و معرفی نامه از مدیریت توسعه بازرگانی جهادکشاورزی استان برای توزیع برنج و شکر اقدام کنند.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

رئیس سازمان مدیریت وبرنامه ریزی استان:
برنامه توسعه اقتصادی برای ۱۶۸۳ روستای استان تدوین میشود
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان رضوی گفت : براساس برنامهریزی انجام شده طی برنامه ششم توسعه در خراسان رضوی، برنامه توسعه اقتصادی و اشتغال زایی برای 1683 روستا تدوین می شود. به گزارش روابط عمومی سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان، رضا جمشیدی روز گذشته در سومین جلسه کمیته راهبری استانی تدوین برنامه توسعه اقتصادی و اشتغال زایی روستایی استان برلزوم همکاری هر چه بیشتر کلیه مدیران دستگاه های اجرایی، فرمانداران ، بخشداران ودهیاران برای اجرای مطلوب تر این طرح تاکیدکرد.
مدیرکل سازمان امور اقتصادی استان خبرداد :
صنعت ،گردشگری و کشاورزی حوزه های اول سرمایه گذاری خارجی در استان
مدیرکل سازمان اقتصادی و دارایی خراسان رضوی گفت: تعداد طرح های مصوب سرمایه گذاری خارجی در این استان از ابتدای امسال تاکنون در مقایسه با کل پارسال 3.5 برابر بیشتر شده است. به گزارش ایرنا، سیدمهدی رمضانی افزود: از ابتدای امسال تاکنون 21 طرح سرمایه گذاری خارجی به ارزش 572 میلیون دلار در خراسان رضوی به تصویب رسیده است. بالاترین حجم سرمایه گذاری خارجی انجام شده از لحاظ تعداد طرح در زمینه صنعت و ساخت کارخانه بوده و حوزه های گردشگری، کشاورزی و خدمات در رتبه های بعدی در زمینه ارقام بیشتر سرمایه گذاری قرار دارند.
مدیرکل دفتر جذب سرمایهگذاری خبر داد:
راهاندازی 4 سامانه برای تسهیل فرایند سرمایهگذاری
مدیرکل دفتر جذب و حمایت از سرمایهگذاری استانداری، از راه اندازی چهار سامانه الکترونیکی در مرکز پایش ملی کسب و کار برای بهبود فرایندهای سرمایه گذاری در کشور و استان خبر داد. به گزارش ایسنا، شکوه میرشاهی با اشاره به اهداف ایجاد سامانههای مرتبط با سرمایه گذاری بیان کرد: هدف از ایجاد این سامانهها، تقویت هماهنگی بین دستگاههای اجرایی برای صدور یک مجوز، پاسخگویی دستگاههای اجرایی، پایش عملکرد دستگاههای اجرایی، تولید گزارشهای ادواری، ارتباط مستقیم با متقاضیان مجوزها از طریق مرکز تماس فوریتهای کسب و کار و... است.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

نماینده مردم مشهد در مجلس:
مشکل کمبود آب در منطقه شاهنامه برطرف می شود
نماینده مردم مشهد در مجلس گفت: با حفر سه حلقه چاه جدید، مشکل کمبود آب مردم منطقه شاهنامه برطرف میشود. حجتالاسلام نصرا... پژمان فر در گفتوگو با تسنیم اظهار کرد: برای مدیریت منابع آب تلاش خوبی در مشهد انجام شده است اما طرح احیا و مرمت آبهای زیرزمینی چون منابع مالی خوبی ندارد، کار را با چالش جدی در استان و مشهد مواجه کرده است. جلساتی با دوستان آب منطقهای و آب و فاضلاب مشهد برگزار شد تا برآوردی در این زمینه انجام شود. پژمان فر گفت: تقریباً 230 تا 240 میلیون مترمکعب نیاز آبی برای سال 97 داریم که بخشی از آن از طریق سد دوستی به استان و مشهد منتقل و بخشی نیز ازطریق سد ارداک و طرق و کارده تأمین میشود و با توجه به 458 حلقه چاهی که داریم، 218 میلیون مترمکعب ظرفیت اسمی منابع برداشت آبی در مشهد داریم و این اختلافی میان نیاز آبی و تعداد چاههاست. نماینده مردم مشهد در مجلس گفت: آب و فاضلاب مشهد برای تأمین آب مورد مصرف مردم مشهد در بولوار شاهنامه، مجوز سه حلقه چاه را ارائه کرد و کار شروع شد و قرار است کمیتهای برای بازدید از چاهها تشکیل شود. این کمیته باید تا 7 اسفندماه امسال در جلسه ای که با حضور ریاست آب منطقهای و آب و فاضلاب مشهد تشکیل میشود، جمعبندی لازم را صورت دهد که آیا به حفاری جدید نیاز دارد یا خیر. باید قبل از پایان امسال، برآورد و برنامهریزی مشخصی برای تأمین منابع آبی داشته باشیم تا سال آینده با مشکل آب مواجه نشویم.
برگزاری نمایشگاه لیزینگ و فروش اقساطی کالا در مشهد
یازدهمین نمایشگاه لیزینگ و فروش اقساطی کالا در مشهد برگزار میشود.به گزارش روابط عمومی این نمایشگاه بیش از ۲۵۵ مشارکتکننده داخلی در فضایی بیش از ۱۰هزار مترمربع که عموما از استانهای خراسانرضوی، تهران، آذربایجان شرقی، اصفهان و البرز هستند، آخرین تولیدات و محصولات خود را در زمینه مبلمان، لوازم خانگی، فرش، لوستر و منسوجات خانگی ارائه میدهند.این نمایشگاه در محل دایمی نمایشگاه بین المللی مشهد از ۲۵ تا ۲۹ بهمن ماه از ساعت ۱۵ تا ۲۲ میزبان علاقهمندان است.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

جمعی از سپرده گذاران تعاونی های اعتبار منحل شده، عصر سه شنبه با معاون نظارت بانک مرکزی و مدیران این حوزه و بخش حقوقی بانک مرکزی دیدار کردند.
به گزارش اخبار بانک، در این جلسه که با هدف آگاهی از روند تسویه حساب سپرده گذاران تعاونی های منحل شده از جمله وحدت، البرز ، فرشتگان و افضل توس برگزار شد، معاون نظارت بانک مرکزی در ابتدا درباره روند شکل گیری تعاونیها و فعالیت غیرمجاز آن ها، نحوه ورود بانک مرکزی به این موضوع و وضعیت کنونی داراییها و بدهی های این تعاونیها توضیحاتی داد. حیدری درباره مسائل و مشکلات مطرح شده توسط سپرده گذاران در زمینه روند تسویه حسابها و به ویژه موضوع پرداخت نشدن بخشی از سود سپرده ها برمبنای قراردادهای اولیه گفت: به دلیل کسری دارایی های شناسایی شده این تعاونی ها، هم اکنون پرداخت اصل و سود سپرده ها به صورت کامل امکان پذیر نیست؛ از این رو لازم بود درباره نحوه تقسیم دارایی هایی که تا کنون شناسایی شده است، بین طلبکاران تصمیم گیری شود.وی ادامه داد:بر اساس تصمیمات اتخاذ شده مقرر شد ابتدا سپردههای خرد تعیین تکلیف شوند که این موضوع از ابتدای آذر ماه آغاز شده است و تا آخر بهمن امسال پایان خواهد یافت. در ادامه در صورت شناسایی دارایی های جدید و ارزیابی آنها، زمینه پرداخت سپرده های دیگر اشخاص فراهم خواهد شد. حیدری با اشاره به این که برای تحقق این موضوع هیئت های تصفیه قبلی تعاونی ها برکنار و هیئت های تصفیه جدید از سوی کمیته منتخب سران محترم قوا تعیین و مشغول به کار شده اند، افزود: بدیهی است تعهد تعاونی ها در قبال سپرده گذاران بر اساس قراردادهای منعقد شده است و اقدامات انجام گرفته، نافی مسئولیت سهامداران و مدیران این تعاونی ها در قبال قرارداد های منعقدشده با سپرده گذاران نیست و باید مسئولان تعاونی های منحل شده پاسخگوی دیون خود باشند و مسیر قانونی برای پیگیری حقوق مالباختگان هموار است. حیدری درباره ادعای طرح شده مبنی بر ضعف نظارت بانک مرکزی بر تعاونی های منحل شده تصریح کرد: بانک مرکزی در ابتدا مسئولیت قانونی مبنی بر نظارت بر تعاونی های اعتبار نداشته است ولی پس از تصویب قانون تنظیم بازار غیر متشکل پولی و تصویب آیین نامه اجرایی قانون یاد شده، سامان دهی نهادهای غیرمجاز از سال ١٣٨٦ توسط بانک مرکزی آغاز شد و تا پایان امسال به انجام می رسد.
وی در پاسخ به سپرده گذاران دارای سپرده کلان که معتقد بودند اولویت دادن به سپرده گذاران خرد به جای انطباق با الزامات قانون ورشکستگی به منزله اجحاف به آن هاست، گفت: براساس تصمیمات اتخاذ شده، مقرر شد در این مرحله برای مدیریت مسائل اجتماعی، سپرده های سپرده گذاران خرد تعیین تکلیف و در مراحل بعد و پس از شناسایی اموال جدید، وضعیت سپرده گذاران کلان تعیین تکلیف شود. انتظار می رود وضعیت سپرده گذاران عمده با شناسایی دیگر اموال تعاونی ها، سهامداران و مدیران مربوط روشن شود.
وی افزود: بر اساس تصمیمات اتخاذ شده، تا کنون مشکل ٩٨ درصد سپرده گذاران حل و شرایط مناسب برای رسیدگی به وضعیت دارایی های این تعاونی ها و اشخاص وابسته به آن ها برای فراهم شدن امکان تادیه سایر سپرده ها مهیا شده است.
معاون نظارت بانک مرکزی در پاسخ به گروه دیگری از سپردهگذاران که خود را قربانی ناهماهنگی میان دستگاه های اجرایی می دانستند، گفت: سران محترم سه قوه و اعضای محترم کمیته منتخب و رئیس کل بانک مرکزی با اطلاع کامل از وضعیت سپرده گذاران و با تشکیل جلسات هفتگی و صرف وقت بسیار، نهایت مساعدت را برای ایجاد هماهنگی دستگاه های مسئول و حل وفصل مسائل سپرده گذاران به عمل آورده اند، تخصیص خطوط اعتباری بانک مرکزی برای تادیه سپرده ها، تعقیب قضایی متخلفان و تعیین هیئت های تصفیه برای تعیین تکلیف هر چه سریع تر وضعیت تعاونی های منحل شده از جمله اقدامات انجام شده توسط کمیته منتخب سران محترم قواست. معاون نظارت بانک مرکزی در پایان صحبت هایش گفت: با این که با اقدامات بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، مساعدت بی شائبه قوه قضاییه، وزارت اطلاعات، نیروی انتظامی، استانداران و دیگر دستگاه ها و اشخاص مسئول هم اکنون نهاد پولی غیر مجاز حائز اهمیتی در کشور فعالیت ندارد اما انتظار می رود هموطنان گرامی در صورت مواجه شدن احتمالی با نهادهای غیر مجاز ضمن اطلاع به دادستان محل، بانک مرکزی یا نیروی انتظامی، از تودیع سپرده های خود نزد موسسات فاقد مجوز اکیدا خودداری کنند.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

رئیس اتاق بازرگانی ایران بااشاره به افزایش سهم مالیات استان خراسان رضوی در هر سال گفت: این درحالی است که مالیات برخی از واحدهای بزرگ استان مثل ایران خودرو که همه سختی ها و آلودگی های آن را خراسانیها تحمل میکنند، در تهران پرداخت میشود. این موضوع باید اصلاح شود و سهم مالیاتی استان کاهش یابد.
به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی، غلامحسین شافعی در نشست کمیسیون تجارت اتاق بازرگانی استان که با هدف طرح مسائل و مشکلات صادرکنندگان برگزار شد، مالیات را صدر مشکلات فعالان اقتصادی قرار دارد و تصریح کرد: در این که ما به عنوان مردم این کشور و فعالان اقتصادی باید به مالیات رسمیت دهیم و حقوق حقه دولت را بپردازیم، شکی نیست، همان طور که بالاترین جریمه و خطای یک فعال اقتصادی در دیگر کشورها، پرداخت نکردن مالیات حقه دولت است.
وی همچنین از تصمیمگیریهای منفعل و غیرهمگرای سازمانهای دولتی در کشور در موضوعات اقتصادی و به ویژه صادرات انتقاد کرد وگفت: هم اکنون هر سازمان و نهادی در بحث صادرات کار خودش را میکند و فقط به فکر خود است اما اگر برای مثال متولی اصلی امر، سازمان توسعه تجارت معرفی می شود، پس حرف اول و آخر را هم باید این سازمان بزند.
وی خاطرنشان کرد: معتقدم باید مسیر فعالیت صادرکنندگان تسهیل و تسطیح شود و در این زمینه فقط سازمان توسعه تجارت و سازمان صنعت، معدن و تجارت اظهار و اعمالنظر کنند.
رئیس اتاق بازرگانی ایران در ادامه صحبت هایش درباره مالیات بر ارزش افزوده بخش صادرات نیز اظهار کرد: این موضوع را که بازگرداندن مالیات بر ارزش افزوده به صادرکننده منوط به تسویه بدهیهای مالیاتی او باشد، نمیپذیریم. این مبلغ باید ظرف یک ماه و بدون توجه به بحث های مالیاتی شرکت پرداخت شود. وی به برگزاری مراسم روز ملی صادرات اشاره کرد و گفت: صادرکنندگان منتخبی که در بازار داخلی فعالیت میکنند، از این عنوانی که کسب کردهاند به عنوان تبلیغ خود بهره میگیرند اما افرادی که در بازارهای خارجی کار میکنند، هیچ استفادهای از این موضوع نمیبرند.
شافعی با تاکید بر لزوم ایجاد رقابتی جدی برای کسب عنوان «نمونه» در میان صادرکنندگان اظهار کرد: هم اکنون امتیاز خاصی به صادرکننده نمونه در کشور داده نمیشود.
وی درباره اعداد و ارقام جوایز صادراتی و پرداخت آنها نیز گفت: اگر مسئولان واقعا به این موضوع که صادرات موتور محرک اقتصاد کشور است اعتقاد دارند، باید برای آن بودجه اختصاص دهند. بخش صادرات ما با بودجه ۱۰۰ یا ۲۰۰ میلیاردی تحریک نمیشود.
شافعی به موضوع سهم و نرخ منابع بانکی برای صادرات نیز اشاره کرد و افزود: در مسئله تامین نقدینگی مشکل دیگری داریم که بسیار تعیینکننده است و آن مشکل اعتباری است. در گذشته بسیاری از تاجران کار میکردند و پول خود را بنا به اعتبار طرف مقابل بلافاصله دریافت نمیکردند اما امروز مقدار زیادی از این حجم عظیم اعتباری در کار اقتصادی حذف شده است.
وی یادآور شد: سهم صادرات از تسهیلات بانکی در سال ۸۵، 4/5 درصد بوده و این سهم امروز به 4/0 درصد کاهش یافته است؛ این درحالی است که از لزوم توسعه صادرات میگوییم.
رئیس اتاق بازرگانی ایران با انتقاد از حضور کمرنگ خراسانیها در مجامع اقتصادی بینالملل و داخل کشور گفت: هیچ انگیزهای در فعالان اقتصادی استان برای حضور در تشکلهایی که در اتاق بازرگانی ایران تشکیل میشود، نمیبینیم و لازم است این حضور پررنگتر شود.
رشد صادراتی استان و الزامات پیش رو
در ادامه جلسه، رئیس کمیسیون تجارت اتاق بازرگانی خراسان رضوی از رشد 17 درصدی صادرات استان نسبت به سال گذشته خبر داد و گفت: امیدواریم این رقم تا پایان سال به 20 درصد و در سال آینده به 40 درصد برسد. این درحالی است که خراسان رضوی صادرات محصولات نفتی و پتروشیمی ندارد و عمده کالاهای صادراتی ما غیرنفتی محسوب میشود.
محمدحسین روشنک افزود: در سالی که گذشت، الزامات توسعه صادرات در سطح استان را در اتاق بازرگانی، به عنوان اقدامی نو مورد بحث و بررسی قرار دادیم و پس از طی شدن مراحل کار، این موضوع را در شورای گفت وگوی استان نیز مطرح کردیم و مصوبه بسیار خوبی حاصل آمد که در صورت اجرا، بسیار موثر خواهد بود و گرههای زیادی را در این بخش میگشاید. وی خواستار کمک و حمایت رئیس اتاق ایران برای حل مشکل مالیات بر ارزش افزوده در بخش صادرات شد و گفت: هنوز نتوانستهایم این مسئله را حل کنیم و موضوع معافیت از مالیات حوزه صادرات نیز محقق نشده است.
روشنک با اشاره به روند طولانی انتخاب صادرکنندگان نمونه ملی و استانی اظهار کرد: واحدهای صادرات محور و کسانی که تولید بدون کارخانه داشته و این مقام را کسب کردهاند، باید مورد توجه ویژه قرار بگیرند.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.