۴۲ ساله و زاده اراک است. از سال ۷۲ پا به صحنه تئاتر گذاشت و همان سرآغازی برای حرفه بازیگری اش بود. «سوسن پرور»، بازیگر خوشآتیه که در نقشهای کمدی، کارنامه خوبی را از خود به جای گذاشته،در این سال ها توانمندیهایش را در حوزههای مختلف محک زده است.
او از معدود بازیگرانی است که با اظهارات صریح و صادقانهاش، «زیبایی چهره» را به عنوان یکی از کلیشههای مرسوم عالم بازیگری زیر سوال برد و از فحشهایی گفت که در صفحات اجتماعی به همین واسطه نثار او شده است.
این هنرمند، جسورانه مقابل موجی منفی ایستاد و گفت: خدا را شاکرم که چهار ستون بدنم سالم است. زیرا من صفت زشتی و زیبایی را مربوط به چهره نمیدانم. از کسانی که در اینستاگرام به من فحش میدهند، عذرخواهی میکنم و باید بگویم که من این چهره را دوست دارم و هیچگاه حاضر به تغییر آن نیستم.
پرور به تازگی برای یک پروژه کاری سفری به مشهد داشت که همان هم بهانه انجام یک گفت و گو شد:
هر بازیگر، یک نقطه طلایی دارد
این هنرمند از ماجرای ورودش به عالم بازیگری چنین میگوید: من از سال 72 فعالیتم را در عرصه بازیگری با ایفای نقش در حوزه تئاتر آغاز کردم. دانش آموخته ادبیات نمایشی در مقطع لیسانس و کارگردانی تئاتر در دوره فوق لیسانس هستم. اولین کارم یک اثر مذهبی به کارگردانی مرضیه صدرایی بود. خلاصه دوران دانشجویی من عمدتا بر صحنه تئاتر میگذشت و تلاش میکردم در این عرصه حضور موثری داشته باشم.
وی ادامه میدهد: بعد از دانشگاه، از سال ۸۰ کارگردانی را شروع و همزمان نیز نوشتن را دنبال کردم. سه سال بعد، وارد تهران شدم و تلاش کردم با گروههای نمایشی ارتباط برقرار کنم و موفق شدم در چند کار در مجموعه تئاتر شهر بازی کنم.
پس از مدتی دوری از تئاتر، بازی در یک اثر نمایشی به او پیشنهاد میشود که در آن با فریده فرامرزی، همسر رضا عطاران همبازی بود. تماشای این کار، آقای کارگردان را به سالن نمایش میکشاند و بازی سوسن پرور مورد توجهش قرار میگیرد. خلاصه همه اینها باعث میشود تا او سال 87 و در سریال بزنگاه مقابل دوربین عطاران قرار گیرد. اثری که در آن خوش میدرخشد و بهانه حضور او در آثار بعدی میشود.
پرور تاکید میکند: سریال بزنگاه نقطه عطف کارنامه حرفهای من بود و به نظرم هر کسی در هر شغلی که هست، یک روز شانس در خانه او را میزند و فرصتی را پیش پایش میگذارد. برای من بزنگاه، مصداق همین فرصت بود تا عرصههای گستردهتری را در حوزه بازیگری تجربه کنم.
او در اغلب نقشهای بعدیاش هم کاراکتری طنزگونه داشته است، میخواهیم بدانیم نگران نیست که این جنس شخصیتها برای او به یک کلیشه و در اصلاح تیپ ماندگار تبدیل شود؟ در پاسخ بیان میکند: این موضوع خیلی در اختیار بازیگر نیست. چه به لحاظ گستره نقشهایی که به او پیشنهاد میشود و چه به واسطه بازی که کارگردان و متن کار از او میگیرد. با این وجود از نقشهایی که تاکنون بازی کردهام، راضی ام.
یکی از محورهای تخصصی کاری او در این سالها، حوزه کودک و نوجوان بوده است. وی درباره آن می گوید:در حوزه کودک و نوجوان، خط قرمزها پُررنگتر است و اغلب دست و پای آدم را میبندد. با این همه، من در همین حوزه، شخصیتی خلق کردم به نام «ننه حریر» که هنوز خیلی ها من را به همان نام می شناسند و حقیقتا شخصیت شیرینی هم هست، چون بیان صریحی دارد که مورد علاقه آن نسل است اما اجازه بدهید به یک نمونه از آن خط قرمزها اشاره کنم. باور دارم در برنامههایی که برای نوجوانان ساخته میشود، باید با آنها از آسیبهایی سخن بگوییم که به نوعی در جامعه تهدیدشان میکند. نمونهاش مصرف دخانیات است که باید «نه» گفتن به آن را بیاموزند اما حتی همین نگاه و رویکرد هم به دلیل در اصطلاح خط قرمز بودن موضوع، رد شد.
خدا را شکر که مردم را میخندانم
پرور در سینما کمتر از تئاتر و تلویزیون نقش ایفا کرده است. او در خصوص این حضور کمرنگ بر پرده سینما میگوید: از سینما پیشنهاد کمتری داشتم، راستش را بخواهید اگر مسائل مالی مطرح نبود، ترجیح می دادم بیشتر در تئاتر بمانم و همان جا کار کنم. وی ادامه میدهد: از میان همه کارهایم «ننه حریر» را بیشتر از بقیه دوست دارم و خوشحالم که توانستم در این تیپ سازی موفق باشم و بیشتر از آن خوشحالم که توانستم در ذهن خیلی ها آن را جاودانه کنم.
این بازیگر، اشاره ای هم به سختیهای کار طنز میکند و میافزاید: بازی در نقشهای طنز کار سختی است، زیرا شما باید آدم ها را بخندانید آن هم در فضایی که مردم انگیزه و حوصله کمتری برای خندیدن دارند. این سختی برای خانم هایی که در نقشهای طنز بازی میکنند، دوچندان است، چرا که در اجراهایشان باید بیشتر بر محوریت کلام و چهره متکی باشند و از این طریق مخاطب را به خندیدن تشویق کنند.
وی در عین حال تاکید میکند: وقتی لبخند را روی لب مردم می بینم، سختی کار برایم به شیرینی بدل میشود. بعضی از کسانی که کمدی کار می کنند، روح لطیف و حساسی دارند و ممکن است خودشان غمگین باشند اما بنا به مسئولیتی که دارند باید مردم را بخندانند از خداوند شاکرم که من را به عنوان یک خنداننده خلق کرده است تا موجب خوشحالی مردم شوم.
اشتباهی مرا به جای همسر آقای عطاران معرفی کردند
سوسن پرور در تئاتر، نقش های جدی زیادی داشته اما افتخارش دیده شدن در تلویزیون با ایفای نقش های کمدی است. از او میپرسیم خانواده اش چقدر اهل شوخی و خنده بودهاند، در جواب میگوید: شوخی و طنز در خانواده ما موروثی است. مادر بزرگ و مادر من نیز همین ویژگی را دارند و اهل شوخی و خنده هستند. خلاصه فضای با نشاط خانه ما باعث شده تا خیلیها مشتاق باشند مهمان این منزل شوند. شاید همین بستر مرا بیش از هر ظرفیتآموزشی دیگری برای حضور در عرصه طنز آماده کرد.
از این بازیگر، عجیبترین شایعهای را که درباره خودش شنیده است، جویا میشویم، با خندهای در پاسخ می گوید: شباهت ظاهری من با خانم فرامرزی همسر آقای عطاران و البته بازیام در یکی از سریالهای ایشان، باعث شده بود عدهای در فضای مجازی ما را اشتباه بگیرند و مرا به جای همسر ایشان معرفی کنند.
میگویند من زشتم
پرور در این سالها از موضوع عملهای زیبایی و اصرار بعضی از مخاطبان صفحه اینستاگرامش برای پیوستن او به جمع عملیها، فراوان سخن به میان آورده است، او در گفت و گو با ما نیز نقبی میزند به این بحث و تاکید میکند: من از چهره ام ناراضی نیستم اما بعضی می گویند زشتم البته خودم اصلا این طور فکر نمی کنم. این که یکی بیاید بگوید برو دماغت را عمل کن، قرار نیست چیزی را در من تغییر دهد. صد سال دیگر هم این کار را انجام نمیدهم، زیرا تعریف و معیار هر کدام ما از زشتی و زیبایی متفاوت است. برای من سلامتی از همه چیز بالاتر است و خدا را بابت آن شاکرم.
وی به جز بازیگری در عرصه نویسندگی و کارگردانی نیز فعالیت دارد و در کنار آنها به عنوان یک فعال اجتماعی در حوزههای مختلفی نظیر حمایت از حیوانات، نقش آفرینی میکند. او اما از برنامه این روزهایش چنین میگوید: تصمیم گرفتهام بازی در یک تئاتر را قبول کنم و تاکنون نیز دو اجرای خوب داشتهام که از آنها لذت بردهام.
پرور ادامه میدهد: نمایش نامه ای با نام هایلایت را با همکاری «پیمان حسن زاده» نوشته ام که کمدی است و مقرر شده تا آذر ماه روی صحنه برود. هم اکنون کار «سفر در خانه» را روی آنتن دارم که از شبکه نسیم پخش می شود و چند قسمت آن نیز در مشهد فیلم برداری شده است.
او باید بطلبد تا مسافر مشهد بشوی
او آرزویی هم برای سینما و تلویزیون ایران دارد و میگوید: امیدوارم همیشه حال این حوزه و اهالی آن خوب باشد. باور دارم که اگر توقیف نباشد، اولین قدم را در مسیر رسیدن به این حال خوب برداشتهایم.
وی ادامه میدهد: فعالان عرصه سینما و تلویزیون آدم های اخلاق گرایی هستند و نمی خواهند حرف های خارج از چارچوب بزنند اما نباید خط قرمزها عرصه را بر ما تنگ کند.
وی در ادامه به سفرش به مشهد هم اشارهای میکند و میگوید: حرم امام رضا(ع) حس و حال عجیبی به آدم می دهد زیرا بار معنوی خاصی دارد که ناخودآگاه حال آدم را خوب می کند. نمی شود شب تصمیم گرفت و صبح به مشهد آمد، زیرا باید خود آقا، بطلبد. مشهد از جمله شهرهایی است که نمی شود برای سفر به آن برنامه ریزی کرد.
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
پیروز- نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: برگزاری مسابقه فوتبال برای افتتاح ورزشگاه امام رضا(ع) با تیمی از کربلا مایه مباهات است.به گزارش فارس ، "آیتا... علمالهدی" روز گذشته در دیدار با بازیکنان تیم فوتبال کربلا و مسئولان تربیت بدنی آستان قدس ، اظهار کرد: برگزاری مسابقه با تیم کربلا در ورزشگاه امام رضا (ع) برای افتتاح این ورزشگاه اتفاق مبارکی برای ورزش و مایه مباهات است.وی افزود: این مایه مباهات است که اولین بازی در ورزشگاه
امام رضا (ع) به همت مدیریت تربیت بدنی آستان قدس رضوی بین دو تیم از مشهد مقدس و کربلای معلی در ورزشگاهی برگزار خواهد شد که آمادگی برگزاری مسابقات را در سطح بالا و بینالمللی دارد.نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی اظهار کرد: با توجه به قداست و جایگاه معنوی که بارگاه امام هشتم (ع) و سید الشهدا و قمربنی هاشم در بین قشرهای مختلف دو کشور ایران و عراق و کشورهای اسلامی دیگر دارد، برگزاری مسابقه فوتبال بین تیمهای مشهد و کربلا قطعا اتفاق مبارکی خواهد بود.وی اضافه کرد: نام مقدس ائمه معصومین(ع) در ابتدای راه برگزاری مسابقات در ورزشگاه امام رضا (ع) میتواند بر بار فرهنگی و مذهبی میدان های مسابقات ورزشی بیفزاید.
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
مهندس حمیدعرفانیان جم مشاور معاون وزیر راه و شهرسازی از جمله مشهدی های تحصیل کرده در رشته معماری معتقد است شهرهای امروزی ایران دچار بی هویتی شده است و در طرح هایی مانند نوسازی بافت اطراف حرم مطهر رضوی که تاکنون اجرا شده با نادیده گرفتن هویت مذهبی پیرامون حرم مطهر از هویت به عنوان ابزار استفاده شده است . گفت و گوی خراسان رضوی با این معمار را می خوانید.
دیدگاه شما درخصوص توسعه شهری و ارتباط آن با هویت شهری چیست؟
موضوع توسعه را همواره باید در دو حوزه موازی و همزمان بررسی کرد. حوزه اول ناظر به تبیین مبانی نظری توسعه و شاخصهای ارزیابی آن است و حوزه دوم بستر و خاستگاه توسعه را تعریف میکند.
در حوزه اول دو دیدگاه وجود دارد. دیدگاهی که اعتبار را به رشد کمیتهای موضوع توسعه میدهد و دیدگاه دیگری که اعتبار را به رشد کیفیتهای ساختاری، توزیع متوازن و همزمان موضوع توسعه میدهد. در حوزه دوم که موضوع تعیین بستر توسعه است نیز دو دیدگاه وجود دارد؛ دیدگاهی که بستر توسعه را باتاکید بر هویتهای وجودی یک جامعه تعریف میکند و دیدگاهی که با ارائه اهداف و رویکردهای جدید در بازتعریف یا جایگزینی هویتی جدید تلاش میکند.
به نظر میرسد ترجیح و تفکر مدیریت شهری در کشور تحقق توسعه را مبتنی بر رشد آمار و ارقام کمیتی موضوعات می داند بدون این که به هویتهای وجودی جوامع و شهرها توجه کند. روشی شکست خورده که حداقل بیش از 40 سال از تاریخ انقضای آن در جهان توسعه یافته میگذرد. تجربه جهانی نشان داده که پایدارترین توسعهها همواره مبتنی بر تاکید و تقویت هویتهای وجودی جوامع شکل گرفته است. ضعف مبانی نظری مفهوم توسعه، چرایی، اهداف و سازوکارهای تحقق آن در این دیدگاه عامل رشد سریع مراکز شهری، گسترش حاشیه نشینیها، تخریب ظرفیتهای تاریخی و فرهنگی شهرها شامل بناها، بافتهای شهری، باغ ها و محوطههای تاریخی، شلختگیها و ناهنجاریهای کالبدی و بصری شهری، آلودگیهای زیست محیطی بوده و پیامدی جز ایجاد بحرانهای اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی، امنیتی و زیست محیطی و تغییر هویتهای شهری نداشته است. «هویت» بازتاب رفتار اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی، مدیریتی و بومی جامعه نسبت به مقتضیات زمانی خود است که به صورت تظاهرات مادی و کالبدی نمود مییابد. هویت تنها وجه تمایز و معیار شناسایی شهرها و جوامع آن از یکدیگر است. بنابراین با حذف نقش هویتی شهرها در کشور تمامی شهرهای ما یک شکل شدهاند. به اینترتیب "بیهویتی" را میتوان مهم ترین شاخص هویتی شهرهای امروز کشور دانست.
طرح توسعه شهری بافت پیرامون حرم مطهر رضوی در مشهد را چگونه ارزیابی میکنید؟
با مقدمه ذکر شده باید دید این توسعه شهری مبتنی برکدام مبانی نظری توسعهای و هویتی شکل گرفته است. ظواهر نشان میدهد نماد توسعه مشهد نیز مانند دیگر شهرهای کشور مبتنی بر افزایش کمی میزان ساخت و سازهای شهری است؛ توسعهای بدون هدف که با نام تامین درآمد اداره شهر ازطریق فروش تراکم، تغییر کاربری های خارج از ضوابط طرح های تفصیلی به تولید ناهمگون و نامتوازن تودههای ساختمانی خارج از ظرفیتهای هویتی، اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و امنیتی شهر انجامیده است. مشهد اصلیترین کلان شهر جهان تشیع است که بهانه وجودی و ماندگاری آن تنها از وجود بارگاه ملکوتی امام هشتم(ع) و هویت مذهبی ناشی از آن شکل گرفته است. بنابراین هرگونه تغییر و تحولی به نام توسعه تنها میتواند با تاکید بر این هویت محقق و موفق شود. متاسفانه طرح به سازی بافت پیرامونی حرم مطهر به علت نادیده گرفتن این اصل و استفاده ابزاری از این هویت به عنوان یک ابزار صرفا اقتصادی، قطعا با شکست مواجه خواهد شد. بدون شک کمرنگ شدن این هویت فرهنگی- مذهبی در زیر فشار سوداگریهای تجاری و تناقضات اجتماعی، اقتصادی، امنیتی و فرهنگی ناشی از آن خود موجب شکست تمامی بهانههای تجاری و اقتصادی آن خواهد شد. متاسفانه بافت یکپارچه پیرامونی حرم مطهر رضوی به نام توسعه چنان دچار گسستگی، دگرگونی، ساخت و سازهای ناهنجار شده که به نظر میرسد اندیشهای سعی در کمرنگ کردن هویت معنوی، مذهبی، فرهنگی و تاریخی مشهد دارد. اندیشهای که به رغم تمام بحثهای کارشناسی و نقادانهای که درباره این طرح ارائه شده نهتنها هیچ گونه توضیحی در این خصوص ارائه نداده که اصرار بر تداوم این روند نیز دارد. اندیشهای که تنها مبتنی بر اعداد و ارقام بدهیها و تعهدات به بارآمده ناشی از مدیریت خود، تداوم این تخریب را تقاضا دارد. حساسیتها به دخالتها در بافت پیرامونی حرم مطهر بهگونهای بوده که مقام معظم رهبری در نامهای به استاندار خراسان به تاریخ 1386.01.01 توصیههای اکیدی درخصوص حفاظت از حقوق مردم در اجرای این طرح کرده اند. در راستای تحقق این رهنمودها، روحانیان و علمای شاخص استان خراسان مکررا و موکدا بر لزوم حفظ حرمت و قداست بارگاه ملکوتی امام هشتم(ع) تاکید داشته و دوری جستن از تسلط نگاه اقتصادی به هویت روحانی این بافت را اولویت راهبردی اجرای پروژه دانستهاند. همچنین تنظیم نامهای خطاب به روسای قوای سهگانه در خصوص توقف روند موجود این طرح و لزوم بازنگری آن که به امضای 300 نفر از علمای مذهبی، نخبگان و فرهیختگان کشوری و نمایندگان مجلس رسیده، گواه بر حساسیتها و بحرانهای ایجاد شده ناشی از آن است. پس به نظر میرسد تمامی دوستان، سازمان ها، نهادها و دستاندرکارانی که اصرار بر ادامه این روند دارند اولا باید به صورت صریح موضع خود را دربرابر این حساسیتها اظهار و پاسخی در خصوص تمامی سوالات و ابهامات مطرح شده ارائه کنند. باید توضیح داده شود که اصرار بر تداوم این روند برای حصول به کدام هدف است؟ این طرح و ادامه روند فعلی تامین کننده کدام کیفیت مذهبی، اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی، امنیتی در شهر مشهد است؟ کدام اهداف کالبدی معماری و شهرسازی ایرانی و اسلامی محقق خواهد شد؟ این طرح با چه رویکردی باعث تعالی، تاکید و تقویت فضای مذهبی و فرهنگی جهان تشیع خواهد شد؟ کدام خصوصیات اخلاقی، رفتاری و اسلامی در حفظ حریم و حرمت حرم مطهر لحاظ شده که رویکردهای کالبدی اجرا شده آن را گواهی میدهد؟ و بسیاری پرسشهای بدون پاسخ دیگر. خلاصه کلام این که چرایی و هدف نهایی این طرح و اصرار بر تداوم آن که راهبرد تحقق آن مداخلهای با وسعت 360 هکتار در بافت پیرامونی حرم مطهر بوده، برای هیچ کس مشخص نیست. هرچند ظواهر امر غلبه دیدگاه اقتصادی موضوع زیارت (البته از نوع سوداگرایانه آن) بر نگاه هویتی شهر را گواهی میدهد. این دیدگاه دقیقا همان دیدگاهی است که مبنای توسعه شهر مکه قرار گرفته و عملا باعث حذف هویت مذهبی آن شهر شده است، به گونهای که اگر به فرض وجود خانه خدا را در این شهر نادیده بگیریم هیچ نشانی از هویت مذهبی و روحانی در این شهر وجود ندارد. این در حالی است که در شهری مثل واتیکان که مرکز جهان مسیحیت است، هیچ ساخت و سازی بلند تر از گنبد کلیسای سنپیتر وجود ندارد. به نظر میرسد که رعایت حرمتهای معنوی، موازین اخلاقی، تعالیم مذهبی و معیارهای فرهنگی مهم ترین عامل در تعریف تعاملات اجتماعی و اقتصادی در شکل گیری این شهرهاست. به این معنی که هویت و بهانههای وجودی هر شهر شکل دهنده ساختار کالبدی آن و شکل کالبدی شهر موید و تعریف کننده هویتها و دلایل وجودی شهرهاست.بنابراین هرگونه تناقض و تعادل نداشتن در این رابطه نشان از اشتباه در تعریف مولفههای توسعه شهری و شکست آن خواهد بود.
آیا به نظر شما مصوبه شورای عالی شهرسازی در خصوص توقف طرح توسعه بافت حرم کار درستی بوده است؟
قطعا کار درستی بوده. با وجود هزینههای زیاد مادی و معنوی که مشهد برای اجرایی شدن این طرح اشتباه تاکنون پرداخته، توقف این طرح از نان شب هم برای شهر واجبتر بود. پذیرش اشتباه بودن این طرح توسط شورای عالی شهرسازی و توقف آن از مهم ترین و ستودنیترین اتفاقات و تصمیمات تاریخی این شوراست که تاکنون اتخاذ کرده. این موضوع نشان از بلوغ و ورود به دوره جدیدی از مدیریت کلان کشور دارد که با بازتعریف مفهوم توسعه و گذر از دوره اقدامات شتاب زده در جست وجوی راه حلهایی برای تحقق یک توسعه پایدار مبتنی بر ظرفیتهای موجود است.
البته توضیح این نکته ضروری است که در طرح اولیه حداکثر میزان مجاز مداخله در بافت پیرامونی حرم مطهر حدود 26درصد بوده، که پس از یک دوره زمانی کوتاه 4-3 ساله با بازنگری مجدد طرح این مداخله به 55 درصد و به مرور زمان به 100 درصد افزایش می یابد. این رویکرد مدیریتی قطعا این سوال را مطرح می کند که اساسا این طرح چه هدفی را دنبال میکند؟ این ثبات نداشتن در تصمیمگیری و تغییرات مداوم در سایه تحقق کدام اهداف ملی و منطقهای قرار دارد که هر چهار، پنج سال تمامی ارقام و مبانی برنامه ریزی آن تغییر میکند تا حدی که حتی طرح اجرا شده هم به هیچ یک از مصوبات نهایی خود پایبند نیست و انحراف معیارهای بسیار زیادی دارد؟ این شیوه مدیریت شهری همچون فروختن فرش زیرپا و هزینه کردن آن است؛ سوال این جاست که پس از اتمام این پول چه باید کرد؟
رویکرد ارکان مدیریت شهری را به موضوع توسعه شهری مشهد چگونه ارزیابی میکنید؟
از سال 1378 تاکنون مدیریت شهری طی پنج دوره از شکل انتصابی به شکل انتخابی رسیده و توسط مردم اعمال شده است. پرواضح است که انتخابات اصلیترین روش انتقال پیام مردم به مدیران در سطوح مختلف کشوری است. مهم ترین پیام این دوره از انتخابات شورای شهر مشهد نیز مشخصا گفتن «نه» به رویکردها، سیاستها و روشهایی است که باعث از بین رفتن ظرفیتها و سرمایههای مادی و معنوی شهر در دوران گذشته شده است.
بنابراین تکرار روشهایی که نتایج آن هم اکنون موضوع مهم ترین چالشهای شورای جدید است پذیرفتنی نیست. قطعا پذیرفتنی نیست که مجددا ارکان جدید مدیریت شهری به بهانه نبود منابع درآمدهای پایدار شهری به ادامه فروش تراکم، تغییرکاربریها، ازبین بردن و تفکیک باغ ها که اصلیترین عوامل دامن زدن به سوداگریها در اقتصاد شهری است بپردازد. مدیریت شهری در حوزه سیاست گذاری و اجرا نیاز به تعیین اهداف، تبیین استراتژیهای راهبردی، برنامه، زمانبندی و راهکارهای اجرایی دارد. مردم باید از ابتدا بدانند اهداف این شورا در عرصههای مختلف شهری چیست و در انتهای چهارسال آینده دستاورد شهر از حضور این عزیزان چه خواهد بود. مدیریت شهری موضوعی علمی و اجرایی است و باید فارغ از جناحبندیهای سیاسی و با نگاه ارتقای کیفی زندگی شهروندان محقق شود.
ارائه راهکارهای جایگزین تامین درآمدهای شهری، استفاده از تجربیات مدیریت شهری بینالمللی، دریافت اعتبارات معوقه دولتی، تقویت نهادهای توسعهگری بخشهای خصوصی به جای سرمایه گذاریهای مستقیم شهرداریها در امر توسعه، تغییر رویکرد موضوع توسعه شهری مبتنی بر شاخص کمی به شاخصهای کیفی، تاکید بر نقش مشارکتهای مردمی، ارجحیت منافع جامعه بر منافع گروهی، پرهیز از روشهای حل مسئله کوتاه مدت و جایگزینیآن با ارائه راهکارهای بلند مدت پایدار، زیربنایی و تحقق موضوع و سیاست تبیین مفهوم برندینگ شهری را می توان جزو مهم ترین انتظارات از شورای شهر دانست.
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
معاون درآمد و امور مشترکان شرکت آب و فاضلاب مشهد گفت: میزان آب مصرفی در کلان شهر سه و نیم میلیون نفری مشهد، طی تابستان امسال یک و نیم میلیون مترمکعب افزایش یافته است.محمد محمودی هاشمی در گفت و گو با ایرنا افزود: طی ماه های تیر و مرداد امسال، 33 میلیون و 422 هزار مترمکعب آب در کلان شهر مشهد مصرف شد. این میزان در مدت مشابه سال گذشته 31 میلیون و 916 مترمکعب بود .وی ادامه داد: در مجموع ظرف پنج ماه نخست امسال 78 میلیون و 967 هزار مترمکعب آب در مشهد مصرف شد که این میزان در مدت مشابه سال گذشته 73 میلیون و 784 هزار مترمکعب بود.معاون درآمد و امور مشترکان شرکت آب و فاضلاب مشهد میانگین میزان مصرف روزانه آب را در این کلان شهر هشت هزار لیتر در ثانیه اعلام و بیان کرد: به منظور مدیریت مصرف، اقداماتی نظیر برگزاری جشنواره های مختلف در این حوزه و فعالیت گروه مروجان آب انجام شده است.99.9 درصد جمعیت سه و نیم میلیون نفری کلان شهر مشهد شامل یک میلیون و 248 هزار مشترک زیر پوشش شبکه آب آشامیدنی هستند. مشهد علاوه بر جمعیت ثابت خود، سالانه پذیرای 27 میلیون زائر و مسافر از اقصی نقاط ایران و جهان است.
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
نظم پذیری اجتماعی به نوعی توجه به اصول و قواعد حاکم بر موضوعات مهم جامعه است و وقتی اغلب افراد آن اجتماع و به انضمام آن، ساختار قدرت و دولت نیز به این اصول و قوانین احترام بگذارند و به آن عمل کنند؛ زندگی فردی و جمعی با نشاط می شود.
باید اذعان کرد که با توجه به رشد جوامع و پیچیدگی ساختار زندگی شهری، وجود نظم اجتماعی و احترام به قوانین و مقررات از ضروریات حیاتی هر جامعه به شمار میآید. مقولهای که باید در عرصه فرهنگسازی نیز مورد توجه بخشهای مختلف قرار گیرد تا حیات جمعی با چالش مواجه نشود.
قانون، راه و رسم و نظم و نظامی مصوب است که به زندگی اجتماعی انسان ها امنیت می بخشد و سلامت جامعه را تامین می کند. در واقع قانون مجموعه مقررات و ضوابطی است که برای امنیت یک جامعه، زندگی راحت تر و قانون مدارانه انسان ها وضع می شود. اما این که چرا بخشی از جامعه عادت به قانونگریزی دارد، آن هم در حالی که همین قانون تامینکننده رفاه شان خواهد بود، نکتهای است که مطالعات گستردهای را میطلبد. مقصود از قانونگریزی در این بحث نیز از هر تخلف کوچک راهنمایی و رانندگی تا جرایم بزرگتر و خشنتر است.
در راستای توجه به این بحث، باید در وهله نخست به الگوهای رفتاری توجه کرد که در هر جامعه معیار هستند و تاثیرپذیری ایجاد میکنند. از والدین، آموزگاران و همسالان بگیرید تا گروه های مرجع رفتاری نظیر ورزشکاران، هنرمندان و چهره های محبوب. در واقع الگوها بخشی از جریان و بستری هستند که فرهنگ قانونپذیری را در جامعه نهادینه و به اصلاح نقایص رفتاری در هستههای مختلف اجتماعی کمک میکنند.
اما در این عرصه خطیر، دولتمردان و مسئولان هم به نوعی نقش اثرگذاری دارند و جامعه آنها را نوعی الگو قلمداد میکند. یعنی اگر این افراد در زندگی روزمره خود تابع قانون باشند و مثلا قوانین مالیاتی را اجرایی کنند و ضوابط و مقررات را دور نزنند، جامعه به نوعی اعتماد به ساختار قدرت خود میرسد و افراد آن، به قانونپذیری ترغیب می شوند به گونه ای که فرد احساس نمیکند که اگر مثلا جایی به قانون گردن نهاد، در قیاس با افرادی که از فرصتها سود میجویند و قوانین را دور میزنند، دچار خسران شده است.
اما در جمعبندی راهکارهایی که یک جامعه را به سوی ارتقای شاخصهای قانونپذیری هدایت میکند، باید به این موارد توجه کرد: نخست تبعیت گروههای الگو از قانون با رویکرد فرهنگسازی است. در گام بعد رسانهها میتوانند از ظرفیت و صدای خود برای ترویج این موضوع بهره بگیرند. در این میان، نباید از نقش و جایگاه نظام آموزشی غافل شد که رسالتی سنگین در این حوزه بر دوش دارد.
علاوه بر موارد مذکور، دو محور از نگاه رفتارشناسی نیز می تواند به قانون مداری در یک جامعه کمک کند که هر دو محور؛ یعنی امر به معروف و نهی از منکر در دین اسلام پیش بینی شده است. وقتی این دو اهرم اجتماعی در یک جامعه به اجرا در آیند فرد قانون شکن و هنجار گریز با وظایف اجتماعی خود آشنا می شود و از قانون شکنی پرهیز می کند. در این صورت است که هر کس، نخست مامور اجرای قانون توسط خود خواهد بود و نظارت بر اجرای قانون نیز توسط دوستان، شهروندان، همسایگان و اقوام انجام می گیرد.
اگر نظم اجتماعی را حس مسئولیت پذیری فرد به اجتماع تلقی کنیم، بررسی پیامدهای آن در زندگی فردی و اجتماعی، یک ضرورت منطقی است و جست و جوی شیوه های عملی تحقق این پدیده، گام بعدی محسوب می شود. برخی متفکران، تعلیم و تربیت را بازتاب جامعه می دانند و بر این اساس معتقدند هرگونه تغییری در فرهنگ و تربیت، باید برخاسته از تحولات اجتماعی باشد. عده دیگری، با خوش بینی بر این باورند که میان جامعه و تعلیم و تربیت، تعامل روشنی وجود دارد و تحولات فرهنگی و اجتماعی لازم و ملزوم یکدیگرند.
در این میان، نباید از ظرفیتهای اعتقادی و اخلاقی نیز غافل شد. اخلاق و وجدان به عنوان دو نگهبان درونی در هر فرد، می توانند تا حد زیادی از قانون شکنی جلوگیری به عمل آورند. به بیان دیگر اخلاق و وجدان می توانند ناظران و ماموران خوبی در جهت نظارت بر اجرا و رعایت قانون باشند. اما متاسفانه طی سال های اخیر به دلیل افزایش تهاجم فرهنگی و جنگ نرم توسط ماهواره ها و شبکه های اجتماعی، روز به روز اخلاق در جامعه ما بیشتر رنگ می بازد.
از آن جا که بسیاری از آسیب های اجتماعی و عوارض اخلاقی نتایج قانون گریزی و هنجار شکنی در جامعه است، بنابراین رعایت قانون و قانون مداری بر تک تک آحاد جامعه واجب است و نمی توان برای اجرای قوانین منتظر دولت نشست هر چند که دولت به عنوان ولی قانون و مجری آن در جامعه نقش اساسی در تدوین و تصویب آن در قوه مقننه دارد اما باید به این امر واقف بود که بهترین قوانین با وجود مجریان بد، نتیجه ای در بر نخواهد داشت. با این حال قوه مجریه می تواند با دقت، رعایت وجدان و اخلاق به تحقق قانون مداری در جامعه کمک کند. مردم و دولت دو بازوی پیکره قانون مداری در جامعه هستند. چنان که مردم با مطالبه اجرای صحیح قوانین توسط دولت و دولت با نظارت بر تحقق قوانین در جامعه، می توانند جامعه را به سوی این مقصد مهم هدایت کنند.
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
بالاخره گام اول در به نتیجه رساندن پرونده پر کش و قوس «کنسروهای بزک کرده» برداشته شد و با دستور قاطع معاون دادستان، 100 هزار کنسرو تاریخ مصرف گذشته که قرار بود سر از بازار مصرفی مردم در آورد معدوم شد.به گزارش «خراسان رضوی»، اوایل بهمن سال گذشته طی گزارشی با عنوان «بزک کنسروهای تاریخ مصرف گذشته» از دپوی بیش از 100 هزار کنسرو تاریخ مصرف گذشته در پارکینگی در بولوار نماز مشهد پرده برداشتیم؛ انباری که افراد سودجو برای کسب درآمدهای نامشروع خود، کنسرو های تاریخ مصرف گذشته را که بیشتر آن متعلق به یک کارخانه معتبر بود با مخدوش کردن تاریخ تولید و رنگ آمیزی جدید، هویت سازی و راهی بازار می کردند و سود کلانی نیز از این مسیر عایدشان می شد. پس از انتشار این گزارش در صفحه حرف مردم روزنامه «خراسان رضوی» و پیگیری سرنخ های موجود، کار به جایی رسید که مشخص شد هزاران کنسرو بدون هویت و محصولات وابسته در انبار و سردخانه همان کارخانه معتبری که محصولاتش در انباری در بولوار نماز کشف شده بود، دپو شده است. بر همین اساس با توجه به این که هر لحظه احتمال می رفت محصولات مذکور از انبار این کارخانه معتبر خارج شود، با ورود قاطع دستگاه قضایی به ماجرا و دستور صریح معاون دادستان مشهد، انبارها و سردخانه های کارخانه توسط کارآگاهان پلیس مبارزه با جرایم اقتصادی و با همراهی بازرسان اداره صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی مورد بازرسی دقیق قرار گرفت که در نتیجه ، هزاران قوطی کنسرو بدون تاریخ تولید و تاریخ مصرف، انواع محتویات کنسروهای مختلف فریز شده و ... کشف و پس از تنظیم صورت جلسه های قانونی در محل توقیف شد.
حال روز گذشته پس از کش و قوس های فراوان، بیش از 100 هزار قوطی کنسرو تاریخ مصرف گذشته به چرخه معدوم سازی سپرده شد تا ادامه پرونده «کنسروهای بزک کرده» با پیگیری تخلفات انجام شده و شناسایی متخلفان انجام گیرد.از همین رو برای بررسی روند پیگیری پرونده و جزئیات معدوم سازی کنسروهای تاریخ مصرف گذشته با معاون دادستان و سرپرست ناحیه 2 دادسرای عمومی و انقلاب مشهد گفت و گو می کنیم.
از برخورد قاطع دستگاه قضایی با عوامل بزک کنسرو ها تا ردپای کارخانه معتبر در تخلف
قاضی جواد جاویدنیا در تشریح فرایند معدوم سازی کنسروهای بزک کرده به «خراسان رضوی» می گوید: پس از آن که در بهمن ماه سال گذشته محموله کنسرو های تاریخ مصرف گذشته در بولوار نماز توسط کارشناسان اداره بازرسی سازمان صنعت و معدن استان و پلیس جرایم اقتصادی کشف و پلمب شد، تحقیقات قضایی آغاز و در ابتدا دستوراتی صادر شد تا مشخص شود این 100 هزار قوطی انواع کنسرو چطور و چگونه از انبار زیر زمین مذکور سر در آورده و متخلفان فرایند تغییر تاریخ و هویت سازی را روی آن انجام داده اند.معاون دادستان مشهد تصریح می کند: بر همین اساس، پرونده قضایی در شعبه 204 دادسرای مشهد مطرح شد و توسط قاضی رستگار مورد رسیدگی قرار گرفت که طی اقدامات قضایی موشکافانه ای مشخص شد محصولات مذکور به واسطه برخی ارتباطات از یکی از کارخانه های معتبر خریداری و به محل منتقل شده است. همزمان با انجام مراحل مذکور از سازمان غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی خواسته شد درباره سلامت محموله کنسروهای بزک کرده، اعلام نظر کند که مشخص شد تمامی محموله کشف شده، غیر قابل مصرف انسانی است و دستورات معدوم سازی آن صادر شد.قاضی جاویدنیا درباره ردپای کارخانه معتبر در تخلفات انجام گرفته هم می گوید: همزمان با پیگیری پرونده کنسرو های بی هویت و بزک کرده، به سرنخ های دیگری دست یافتیم و متوجه شدیم مقادیر زیادی محتویات خارج شده از کنسرو های تاریخ مصرف گذشته در کارخانه معتبر نگهداری می شود، باتوجه به اطلاعات به دست آمده طی دستوری قضایی کارآگاهان جرایم اقتصادی پلیس آگاهی و کارشناسان اداره بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان برای بررسی ماجرا به محل اعزام شدند که در نتیجه، موفق شدند محموله مشکوک را که احتمال می رفت از قوطی های مربوط خارج شده باشد کشف و در سردخانه های واحد معتبر توقیف کنند.
رسیدگی ویژه به پرونده کنسروهای بزک کرده
معاون دادستان مشهد یادآور می شود: با توجه به پرونده ای که برای کنسروهای بی هویت در شعبه 204 دادسرای ناحیه 2 مشهد مطرح شده و مورد رسیدگی قرار گرفته بود و این که موضوع از حساسیت خاصی برخوردار بود، پرونده کشفیات کارخانه معتبرهم به همان شعبه ارجاع شد تا مورد رسیدگی قرار گیرد.
وی می افزاید: در این زمینه تعدادی از مدیران کارخانه معتبر هم به دستگاه قضایی احضار و بازجویی شدند.
سرانجام کنسرو های بزک کرده معدوم شد
قاضی جاویدنیا درباره دستور صادر شده برای معدوم سازی محموله کنسروهای بزک کرده نیز می گوید: پس از آن که برای دستگاه قضایی مشخص شد محموله 100 هزار کنسرو بزک کرده قابلیت مصرف انسانی ندارد، اواخر مرداد دستور معدوم سازی محموله صادر و به معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ابلاغ شد تا زمینه معدوم سازی محموله را فراهم سازد. بر همین اساس روز گذشته پس از انجام هماهنگی های مورد نیاز محموله کنسروهای بزک کرده با حضور نماینده دادستان مرکز استان، کارشناسان اداره بازرسی سازمان صنعت و معدن، کارآگاهان اداره جرایم اقتصادی پلیس آگاهی و معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از محل خارج و پس از انتقال به کارخانه کمپوست وارد فرایند معدوم سازی شد.
معاون دادستان مشهد تاکید می کند: پرونده کنسرو های بزک کرده همچنان در دستگاه قضایی مفتوح است، موضوع سلامت شهروندان و محصولات سلامت محور برای دستگاه قضایی خط قرمز محسوب می شود و به هیچ عنوان اجازه نخواهیم داد افراد سودجو در هر پست و مقامی که باشند سلامت مردم را دستخوش مطامع خود قرار دهند.
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
نسیم سهیلی- دوباره شور و هیجان روی صحنه های نمایش موج می زند و دریای خروشان تئاتر خراسان، به ساحل آرامش جشنواره رسیده است. جشنواره تئاتر خراسان رضوی امسال به بیست و هفتمین ایستگاه خود رسیده و حالا دیگر در میان جشنواره های کشوری جایگاه خود را به خوبی نشان داده است. این همان تئاتر خراسان است؛ هنری که از دهه قبل حرف ها برای گفتن داشته و بسیاری از بزرگان سینما و تلویزیون را روی صحنه های نمایشی این خطه پرورش داده است و امروز نیز هنرمندان جوان، به خوبی فانوس به ارث برده از پیش کسوتان خود را روشن نگاه داشته اند. حضور پررنگ هنرمندان شهرستان ها در جشنواره امسال در کنار مشارکت اهالی تئاتر مشهد در این رویداد سالانه، فضای رقابت هنری سالمی را ایجاد کرده و شور و حالی دو چندان به سالن های نمایشی مشهد داده است. با تعدادی از هنرمندان تئاتر استان در این باره به گفت و گو می پردازیم.
سبزوار هنرمندان با استعدادی دارد، مسئولان کم لطفی می کنند
نویسنده نمایش سه اورنگ (عشق، مرگ، تنهایی) که از شهرستان سبزوار در این جشنواره شرکت کرده است، درباره نگارش این نمایش نامه می گوید: از آن جا که به فلسفه کامو علاقه مندم، با توجه به آن، متن این نمایش را درباره سه مفهومی که انسان مدرن در آن گیر افتاده است یعنی عشق، مرگ و تنهایی نوشتم. «رضا بیغشی» با بیان این که این سه مفهوم برای انسان امروز شرایط بحرانی ایجاد می کند، می افزاید: در این نمایش شخصیت ها در سه موقعیت متفاوت در شرایط بحرانی گیر می افتند، این گیر افتادن به نقطه اوج درام تبدیل می شود و چگونگی برخورد شخصیت ها با این سه مفهوم در روند کار، قصه را شکل می دهد. بیغشی درباره حضورش در جشنواره تئاتر استان می گوید: وقتی یک ایده بارور شده، نوشته می شود و روی صحنه جان می گیرد، مهم نیست کجا قرار است اجرا شود و من نیز به این موضوعات توجهی نداشتم، زیرا معتقدم متن باید همیشه روی صحنه زنده باشد. بنابراین حضور در جشنواره برایم مهم نبود و اصولا آدمی نیستم که به جشنواره ها فکر کنم. این نویسنده درباره فضای تئاتر سبزوار می گوید: این شهرستان هنرمندان توانا و با استعدادی دارد اما مسئولان از لحاظ حمایت کم لطفی می کنند و اگر مشکلاتی از این قبیل برطرف شود ما نوابغ زیادی داریم که مستعد دیده شدن و درخشیدن هستند.
امکانات کم است
وی می افزاید: نمی خواهم انگشت اتهام به سوی کسی بگیرم، اگر با هم کمی مهربان تر باشیم و رقابت سالم داشته باشیم، می توانیم یک فضای آرام و دوستانه را شکل دهیم و در نتیجه بهتر کار کنیم. این هنرمند با اشاره به این که در شهرستان سبزوار، امکانات از قبیل سالن و تجهیزات غیر حرفه ای و ضعیف است، تصریح می کند: من در تهران نیز اجرا داشتم و امکانات و در کل نوع نگاه به مقوله تئاتر در پایتخت و شهرستان ها بسیار متفاوت است.
نمی گوییم حمایت نبوده اما قول ها اجرایی نشده است
کارگردان این نمایش نیز در ادامه اظهار می کند: این نمایش سه بازیگر اصلی دارد و کار برای آمادگی، اجرا و حضور در جشنواره بین شش تا یک سال زمان برد. «محمد رضا زاده بلوری» درباره فضای تئاتر سبزوار اضافه می کند: کم کاری وجود دارد اما نمی توانیم بگوییم هیچ حمایتی نبوده است؛ چون مسئولان اداره ارشاد حتی در روزهای تعطیل هم به ما جای تمرین می دادند، اما امکانات، در این زمینه در سبزوار در حد خوبی نیست البته برخی از قول های داده شده نیز هنوز اجرایی نشده است. این کارگردان تئاتر تاکید می کند: با توجه به گروهی که با من همکاری می کنند و بازه زمانی تمرین هایمان، خیلی امیدوارم در این جشنواره حضور موفقی داشته باشیم.
تئاتری های جوان کاشمر امیدوار به حمایت بیشتر
کارگردان نمایش «بی آن که بدانیم بر عمق برف افزوده شد»، از شهرستان کاشمر نیز درباره این نمایش به خراسان می گوید: این نمایش با تم اصلی ایثار و عشق، درباره ایثار زنان در دهه 60 است، آن قشری که در پشت جبهه ها و پا به پای مردان تلاش کردند اما کمتر دیده شده اند. «عباس دانش دوست» می افزاید: این کار با تلاش و تمرینی هشت ماهه به سرانجام رسیده است و دو بازیگر اصلی خانم در آن به ایفای نقش می پردازند. وی درباره فضای تئاتر شهرستان کاشمر بیان می کند: کاشمر استعداد های نابی دارد اما از نظر حمایتی ضعیف عمل می شود، نیروهای جوان خوبی داریم که حرفه ای کار می کنند اما امکانات به نسبت مشهد و شهرهای بزرگ کمتر است. این هنرمند با بیان این که در کاشمر پنج اجرای مردمی داشتیم، ادامه می دهد: نمایش به صورت دو سویه اجرا می شود و در شهرستان کاشمر امکان این نوع اجرا نبود؛ بنابراین مجبور شدیم در شرایطی سخت و روی سن نمایش را اجرا کنیم. وی درباره استقبال مردم شهرستان از اجراهای این نمایش خاطر نشان می کند: در حد متوسط از این نمایش استقبال شد آن هم به دلیل موضوع جدید و جذاب آن بود و همچنین دید جدید و متفاوت نویسنده به زنانی که در پشت جبهه های جنگ ایثار ها کردند و ما آن ها را هیچ گاه ندیده و درباره شان نشنیده بودیم. این کارگردان درباره سابقه هنری اش خاطر نشان می کند: از دبیرستان به دنیای تئاتر وارد شدم و تقریبا 20 سال است در دو حوزه بازیگری و کارگردانی تئاتر کار می کنم و این کار ششم است که کارگردانی کرده ام اما نتوانستم حیطه نویسندگی را تجربه کنم.
نمایش نامه های موفق شهرستان
نویسنده نمایش «تخت های روان» نیز درباره مضمون کلی نمایش نامه اش گفت: این متن درباره زندگی دختران دانشجوی شهرستانی است که برای تحصیل به تهران رفته اند. «شادی غفوریان» فضای کلی جشنواره تئاتر امسال را فضایی خوب و فعال بیان و اظهار می کند: بدون شک حضور شهرستان های مختلف با کارهای متفاوت در این جشنواره، فضای متفاوتی را از حیث رقابت ایجاد کرده است. غفوریان در پاسخ به این سوال که کیفیت نمایش نامه های شهرستان چگونه است، می گوید: برخی از کارهای شهرستان های استان بسیار پخته و خوب است و می توان گفت از نمایش های مشهد نیز یک سر و گردن بالاتر است و می تواند حضور موفقی در این جشنواره
داشته باشد.
افزوده شدن بخش های جدید اتفاق خوبی است
نویسنده و کارگردان نمایش «سورنا» نیز در گفت وگو با خراسان می گوید: نمایش سورنا برداشتی آزاد از زندگی سردار ایرانی در زمان اشکانیان است، بخشی از کار همان داستان حماسی و جنگی است اما پایان بندی کار نگاه و برداشت آزاد من از قصه است. «امین رضایی اردانی» می افزاید: در اقتباس های آزاد ما اصل داستان را در اختیار داریم، نویسنده بسته به تخیلش از داستان استفاده می کند و کنش های داستان را تغییر می دهد و در این نمایش نیز سورنا همان قهرمان ایرانی است که نوع کشته شدنش متفاوت است. وی با بیان این که ساختار جدیدی در نمایش ایجاد کرده است، تصریح می کند: ما در فضای خالی بدون دکور کار می کنیم یعنی فضاسازی به عهده بازیگر است، تئاتر فیزیکال است و دیالوگ ها به حداقل رسیده است و بازی بدنی بازیگرها بیشتر نمود دارد. کارگردان نمایش سورنا ادامه می دهد: کارهای فیزیکال در مشهد تا به حال با این شیوه اجرا نشده و تفاوتش این است که در این نوع کارها یک مفهوم مطرح است و آن مفهوم با بدن بازیگر به مخاطب منتقل می شود. رضایی درباره فضای کلی جشنواره تئاتر امسال تصریح می کند: مسئولان این جشنواره زحمات زیادی برای برگزاری آن کشیده اند و افزوده شدن بخش های جدید و مختلف به جشنواره اتفاق نو و خوبی است؛ همچنین سال آینده گروه های دیگر می توانند امید داشته باشند که اگر در بخش های اصلی راه پیدا نکردند، در بخش های جنبی جایی برای حضور داشته باشند. وی خاطر نشان می کند: امکان حضور در جشنواره از این حیث که داوران آن را ببینند، درباره آن نظر بدهند و اثر مورد نقد قرار گیرد فرصت مناسبی است؛ به ویژه برای شهرستانی ها که فرصت اجراهای عمومی در شهر را پیدا می کنند اتفاق بسیار خوبی است که ماحصل برگزاری این جشنواره است.
هرگز نمیرد آن که دلش زنده شد به عشق
بیست و هفتمین جشنواره تئاتر خراسان هم اکنون روز چهارم خود را سپری می کند و فردا با آیین اختتامیه به کار خود پایان می دهد؛ روزهایی که در کارنامه هنری استان ثبت می شود و بدون شک روزنه ای برای بروز استعدادهای تازه در این خطه خواهد بود. استعدادهایی که سالن های نمایش استان را پویا و با حمایت مردم و علاقه مندان به فرهنگ و هنر، چراغ هنر را در این دیار روشن نگاه خواهند داشت.
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
با صدور حکم از سوی وزیر کشور تقی زاده خامسی به طور رسمی شهردار مشهد شد .
به گزارش خراسان رضوی، پس از اعلام نتایج انتخابات پنجمین دوره شورای شهر مشهد فرایند انتخاب شهردار در دستور کار منتخبان شورای شهر قرار گرفت وبا انتشار اخبار ونام های مختلف برای شهرداری مشهد در شبکه های مجازی ورسانه ها "محمدرضا حیدری " دراین باره گفته بود که اسامی بسیاری مطرح شده است، اما ملاک انتخاب براساس شایستگی هاست و نام افراد برای ما ملاک نیست.
پس از گذشت دو ماه از انتخاب اعضای شورای پنجم سرانجام در هفته اول مرداد ماه فرایند انتخاب شهردار مشهد آغاز و مقرر شد هریک از منتخبان شورا دو نفر را به عنوان گزینه شهرداری معرفی کنند.
به این ترتیب محمدرضا اخوان عبداللهیان، حسین انصاری، غلامرضا انصاری، سید محمدحسین بحرینی ، هادی پژوهش جهرمی، علیاصغر پورفتح ا... ، قاسم تقی زاده خامسی، مهرانگیز جودی، علیرضا خروشی، حیدر خوش نیت، سید محسن شوشتری، عباس شیخ الاسلام، علی صالح آبادی، وحید قربانی، خلیل کاظمی، محمدرضا کلائی، محمد مهدی مروج الشریعه و حمیدرضا مسعودی به عنوان گزینه های اعضای شورای شهر وارد فرایند رای گیری شدند وپس از بررسی گزینه ها وانصراف تعدادی دیگر وحید قربانی، حمیدرضا مسعودی، غلامرضا انصاری، قاسم تقی زاده خامسی، حسین انصاری و محمدرضا کلائی با رای اعضای پنجمین دوره شورای شهرمشهد به مرحله ارائه برنامه در این زمینه راه یافتند.
پس از استماع برنامه های گزینه ها از بین شش نامزد که به مرحله دوم فرایند انتخاب شهردار راه یافته بودند، قاسم تقی زاده خامسی و غلامرضا انصاری به عنوان دو گزینه نهایی معرفی شدند و 25 مرداد اعضای شورای شهر با اجماع قاسم تقی زاده خامسی را به عنوان شهردار مشهد انتخاب کردند و اول شهریور در اولین نشست علنی پنجمین دوره شورای شهر تقی زاده خامسی با اکثریت آرا به صورت رسمی به عنوان شهردار مشهد انتخاب و معرفی شد.
پس از این نامه ای از سوی شورای شهر به وزارت کشوربرای صدور حکم تقی زاده خامسی ارسال شد و سه شنبه قبل بود که محمد رضا حیدری در گفت وگو با خراسان رضوی از برگزاری جلسه ارائه برنامه های شهردار در وزارت کشور وقول معاونت امور عمرانی وشهرداری های وزارت کشور برای صدور حکم شهردار طی ۳-۲ روز آینده (پنج شنبه یا شنبه) خبر داد.
به هرحال پس از طی این روند روز گذشته با امضای وزیر کشور تقی زاده خامسی به صورت رسمی به عنوان شهردار مشهد انتخاب شد. " محمد رضا حیدری" رئیس شورای شهر مشهد روز گذشته در این خصوص به خراسان رضوی گفت: طبق وعده ای که از سوی معاون عمرانی وشهرداری های وزیر کشور داده شده بود حکم شهردار مشهد امضا وتقی زاده خامسی به صورت رسمی شهردار مشهد شد ومی تواند از روز دوشنبه کار خود را در شهرداری مشهد آغاز کند. وی در خصوص زمان مراسم تودیع ومعارفه شهردار جدید گفت: زمان برگزاری مراسم تودیع ومعارفه را بعد از هماهنگی با شهردار مشهد اعلام خواهیم کرد. تقی زاده خامسی متولد 1336 مشهد است که مدرک کارشناسی عمران را از دانشگاه نیویورک و کارشناسی ارشد همین رشته را از دانشگاه امیرکبیر تهران کسب کرده است. وی در سال 66 تا71در سمت معاونت فنی وعمرانی استانداری خراسان و در دوران شهرداری غلامحسین کرباسچی معاونت خدمات شهری ومعاون فنی وعمران شهرداری تهران را بر عهده داشته است.
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
صالحی - طی مراسمی در موسسه توانیابان «بچه های باران»، مسعود کیمیایی، کارگردان مطرح سینمای کشور و فرزندش پولاد کیمیایی، مهمان اجرای نمایش بچه های تحت حمایت این مرکز خیریه در مشهد شدند. به گزارش خراسان رضوی، «مسعود کیمیایی» در دیدار با این بچه ها، ضمن تقدیر از اجرای نمایش و حضور فعال معلولان در جامعه گفت: شما آواها و حرف هایتان را در خودتان محبوس نکردید. با این که ما هم در حال فعالیت هستیم اما حداقل صدای من با 60 سال سابقه فیلم سازی، برای بیان خواسته هایم، به اندازه شما رسا نیست. وی تصریح کرد: این رسایی و گیرایی برای آن است که شما کاملاً با انسان ها سر و کار دارید و حرفتان به قلب آن ها می نشیند. این واقعیت وجودی شماست و در حقیقت وجودی شما نهفته است. وقتی برای زندگی کردن این قدر تلاش می کنید، هستی شما بالاترین هستی هاست.
هستی معلولان بسیار پاکیزهتر از ماست
کیمیایی گفت: هستی معلولان بسیار پاکیزهتر از ماست، شما اشتباه نمی کنید زیرا وقتش را ندارید ولی ما اوقات عمرمان را به اشتباهات می گذرانیم. از این که در میان «بچه های باران» حضور پیدا کردم، بسیار خوشوقتم و امیدوارم فیلمی مشهدی با همکاری شما بسازم. وی با تجلیل از خدمات ارزنده حمید کیانیان به عنوان موسس و مدیر موسسه «بچه های باران»، تاکید کرد: باید قدر زحمات وی دانسته شود چرا که او در شهرش مانده است تا به آرمانش عمل کند. این آرمان را با وجود یک روز ملاقاتش، من هم حس می کنم.
3 ماه دیگر، راه اندازی آموزشگاه هنری کیمیایی در مشهد
کارگردان نام دار سینمای ایران افزود: تصورش را هم نمی کردم که رضا کیانیان، چنین برادری قوی داشته باشد. حمید کیانیان بی شک می تواند بسیار بیشتر و بهتر از خیلی ها پول درآورد اما برای «بچه های باران» این جا مانده است و تلاش می کند، به او درود می فرستم. وی اضافه کرد: ما کارگاه آزاد فیلم در تهران در اختیار داریم که در آن به آموزش کارگردانی، بازیگری و فیلم نامه نویسی می پردازیم و قرار است طی سه ماه آینده شعبه آن را در مشهد دایر کنیم که بخشی از آن را به آموزش «بچه های باران» اختصاص خواهیم داد. در ادامه، پولاد کیمیایی، نیز گفت: انسان بدون مقاومت هیچ نیست، آن هم زمانی که تمام دنیا علیه او قرار گرفته باشد اما افرادی چون شما که با خودباوری دست از مبارزه و تلاش بر نمی دارند، قابل تقدیر هستند. امیدوارم با حضورمان لحظه ای شاد را در کنارتان رقم زده باشیم.
آموزشگاه هنری معلولان در مشهد ایجاد می شود
حمید کیانیان، کارگردان تئاتر و مدیر موسسه «بچه های باران» هم این مرکز را خیریه ای فرهنگی و هنری معرفی کرد و گفت: بچه های معلول و کم توان این مرکز با بیش از 500 اجرا و کسب موفقیت های جشنواره ای در سطح ملی، فعالیت و ثبت رکوردهای ورزشی معلولان و برپایی بیش از 150 غرفه کارآفرینی از صنایع دستی، پیام «عشق» و «می توانم» را با سفر به جای جای ایران منتشر کرده اند. وی افزود: با احترام به فعالیت دیگر خیریه ها در این شهر، سبک آن ها برای جلب مشارکت های عمومی ایجاد ترحم است؛ از یک طرف جای شکر دارد که این مجموعه از این طریق جلب توجه نمی کند، هر چند که ادامه فعالیت موسسه ای به این روش و پذیرش و حمایت از همه معلولان بدون استثنا دشوار است. کیانیان با اشاره به اهداف و چشم انداز این موسسه خیریه گفت: مجموعه «بچه های باران»، در مدت 9 سال از آغاز فعالیت خود کوشیده است معلولان را از گوشه انزوا درآورد تا با تبدیل باورهای غلط ناتوانی جسمی به خودباوری و استفاده از ظرفیت های وجودیشان وارد بازار کار و اجتماع شوند و نه تنها باری از زندگی خود بردارند بلکه خدمتی به دیگر قشرهای جامعه کنند. وی در ادامه از تاسیس اولین آموزشگاه تخصصی هنری کشور ویژه استفاده رایگان معلولان در مشهد خبر داد و گفت: بنا داریم در این مجموعه انواع حوزه های سینمایی و هنری به معلولان تدریس شود و علاوه بر آن، فیزیوتراپی، آب درمانی، کاردرمانی و زائرسرا برای پذیرش همه معلولان مهمان مشهد از جمله خدمات پیش بینی شده در این مجموعه برای این قشر از جامعه است. مدیر موسسه «بچه های باران» با دعوت از هنرمندانی چون مسعود کیمیایی برای کمک معنوی به پیشبرد این اهداف ادامه داد: برای این آموزشگاه هنر، زمینی تهیه کردیم و حدود یک میلیارد برای ساخت آن برآورد هزینه شده است که قرار است طی مراسم گلریزان که آذرماه امسال با حضور هنرمندان در برج میلاد تهران برگزار خواهد شد، مشارکت های مردمی را جذب کنیم. در پایان این برنامه نیز هدایایی از صنایع دستی تولید شده توسط بچه های موسسه «بچه های باران»، به رسم یادبود به مسعود و پولاد کیمیایی تقدیم شد.
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
مهر ماه سال گذشته، پس از تبلیغات فراوان، خجسته مدیر عامل شرکت ابنیه پدیده شاندیز در نشستی خبری از شروع عملیات ساختمانی فاز تجاری پروژه پدیده پس از دو سال تعطیلی خبر داد.موضوعی که نوید بخش تولد دوباره این پروژه سرمایه گذاری بود و به گفته ضیایی، مدیر عامل شرکت فرازیست ،پیمانکار فاز یک (بلوک یک تا 11)ساخت و سازهای این پروژه مقرر بود تا بعد از یک سال به بهره برداری برسد اما اکنون پس از گذشت 11 ماه از آغاز این قرارداد و در حالی که کمتر از یک ماه دیگر فرصت باقی است، پروژه واگذاری تنها 60 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.به گزارش سایت اخبار پدیده، معاون عمرانی گروه شرکت های پدیده درباره این موضوع با بیان این که بر اساس گزارش مشاور، این پروژه تا پایان تیر ماه 60 درصد پیشرفت داشته است، افزود:دلیل این روند کند پیشرفت پروژه تامین نشدن به موقع منابع مالی است. درواقع به علت تامین نشدن به موقع منابع مالی و همچنین پرداخت نشدن به هنگام مطالبات و نیز دشوار بودن عملیات مورد پیمان، روند اجرایی کار متناسب با زمان بندی پیش بینی شده، تحقق نیافت.
حمید داوودی ادامه می دهد: بنابراین بر اساس ضوابط سازمان برنامه و بودجه، دیر کرد در اجرای پروژه ناشی از تاخیر در پرداخت ها جزو موارد مجاز پیمانکار است که منجر به تمدید و طولانی شدن مدت قرارداد می شود.
پیش پرداخت صورت نگرفته است
مشکلات موجود در اجرای اولین قرارداد عمرانی پدیده پس از دو سال تعطیلی در حالی رخ داده که چندی پیش و پس از انجام مناقصه ساخت و تکمیل آپارتمان های میان مرتبه (لورایز)، چهار شرکت انتخاب شد و قراردادهایی با آن ها به امضا رسید .معاون عمرانی گروه شرکت های پدیده در این باره گفت:تشریفات مربوط به تحویل ساختمان ها به پیمانکاران جدید و صورت برداری کارهای قبل به اتمام رسیده است. حمید داوودی افزود: بر همین اساس در بازه زمانی معین، تجهیز کارگاه های سه شرکت به اتمام خواهد رسید.
وی با اشاره به وضعیت فعالیت عمرانی شرکت شارپی ادامه داد: درباره فعالیت عمرانی شرکت شارپی نیز بخش عظیمی از تجهیز کارگاه انجام شده و بسترهای لازم ازجمله تخلیه ساختمان از میزان بالای نخاله و پس مانده های ساختمانی در شرف اتمام است و به زودی عملیات اجرایی این شرکت آغاز می شود.
داوودی در خصوص این که چرا عملیات ساخت و ساز پروژه بسیار کند است، خاطر نشان کرد: بر اساس ضوابط سازمان برنامه و بودجه و مفاد قراردادهای منعقد شده، باید همزمان با انعقاد قرارداد پیش پرداختی، به مبلغ 204 میلیارد ریال به پیمانکاران از سوی کنسرسیوم تحویل می شد که تاکنون این اتفاق رخ نداده است.
وی ادامه داد: بر همین اساس، روند ساخت و ساز بسیار کند است که امیدواریم به زودی با تخصیص این اعتبار از سوی کنسرسیوم، عملیات ساخت و ساز با توجه به توافق در قرارداد آغاز شود.
عملیات عمرانی هم آغاز نشده است
برای پیگیری روند آغاز و اجرای این پروژه های عمرانی و میزان پیش پرداخت واریز شده به شرکت های طرف قرارداد، از آن 204 میلیارد ریال تعیین شده، به سراغ مدیران اجرایی پیمانکاران پروژه لورایز رفتیم و سوالاتمان را از آن ها جویا شدیم. اگرچه نخعی، مدیر پروژه عمران آذرستان و حلمی، مدیر پروژه عمران سریر حاضر به گفت و گو با ما نشدند و پاسخی به سوالات مطرح شده ندادند، اما خانی، مدیر پروژه شالده در گفت و گو با خراسان رضوی از پرداخت نشدن مبالغ تعهد شده در قرارداد به عنوان پیش پرداخت آغاز فعالیت عمرانی، خبر داد و در خصوص روند انجام پروژه گفت: ما تاکنون اقدام به تجهیز کارگاه کرده ایم ولی برای انجام کارهای اجرایی در پروژه اقدامی صورت نگرفته، زیرا تا زمانی که پیش پرداختی داده نشود، امکان خرید مواد لازم برای انجام کار وجود ندارد.
پیش پرداخت ها، در گیرودار مراحل پایانی کنسرسیوم
حمیدرضا کریمویی، عضو هیئت مدیره و معاون سرمایه گذاری و امور اقتصادی شرکت ابنیه و ساختمان پدیده در این باره با تایید پرداخت نشدن مبالغی از محل کنسرسیوم به عنوان پیش پرداخت آغاز فعالیت های عمرانی در آپارتمان های میان مرتبه به خراسان رضوی گفت : اعتبار لازم برای پرداخت ها باید از محل کنسرسیوم تامین شود، کنسرسیوم نیز در مراحل پایانی خود به سر می برد و طی آخرین صحبتی که من با متولیان امر داشتم، گفتند ظرف چند روز آینده ابلاغ اولیه آن انجام میشود.
حمیدرضا کریمویی ابراز امیدواری کرد تا چهار روز آینده مشخص می شود چه زمانی پیش پرداخت ها انجام خواهد شد. وی ادامه داد:متاسفانه تاخیر در پرداخت ها قطعا سبب کندی پیشرفت پروژه ها خواهد شد.
شایان ذکر است استاندار و برخی اعضای ستاد تدبیر پیش از این و در گفت و گوهای متعددی، از تامین لااقل20 درصد از اعتبار 500 میلیارد تومانی توافق شده در کنسرسیوم بانکی توسط بانک های عضو خبرداده بودند، حال این سوال مطرح می شود که چه زمانی این مبالغ به تکمیل پروژه ها اختصاص خواهد یافت تا براساس آن چه بارها گفته شده تکمیل پدیده سرعت گیرد و در نتیجه حقوق سهام داران تامین و پرداخت شود؟
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
حمیدی-بانک آینده روز گذشته اطلاعیه شماره 4 خود درباره تعیین تکلیف سپرده گذاران موسسه مالی افضل توس را صادر کرد. در این اطلاعیه آمده است: «پیرو اطلاعیههای قبلی این بانک درباره ابلاغ بانک مرکزی و مصوبه شورای پول و اعتبار برای واگذاری مدیریت داراییها و بدهیهای تعاونی اعتبار افضل توس (درحال تصفیه) به بانک آینده؛ بهاطلاع سپردهگذاران میرساند مجوز لازم برای انتقال سپردههای سپرده گذاران دارای مانده تا سقف 30 میلیون ریال به حسابهای متناظر در بانک آینده از مرجع ذی صلاح صادر شده است و بدین وسیله از سپردهگذاران دعوت می شود مطابق برنامه زمانبندی در جدول زیر به همراه اصل شناسنامه، اصل کارت ملی و اصل دفترچه و یا گواهی سپرده، به شعب افتتاح کننده حساب خود در تعاونی اعتبار افضل توس مراجعه کنند.برنامه زمانبندی برای سایر سپردهگذاران نیز متعاقباً و پس از کسب مجوزهای لازم از مراجع ذی صلاح، اعلام خواهد شد. از این رو سپرده گذاران، به منظور تسهیل امور و جلوگیری از تراکم و ازدحام در شعب تعاونی اعتبار افضل توس (در حال تصفیه)، صرفاً در تاریخهای تعیین شده به شعب مذکور مراجعه کنند.همچنین در صورت وجود هرگونه ابهام، شماره تلفن ۲۷۶۶۳۲۰۰-۰۲۱ در تمام ساعات شبانهروز، پاسخ گو میباشدبنابراین از مراجعه به شعب بانک آینده، خودداری فرمایند».
مدیر کل روابط عمومی بانک آینده در گفت وگو با خراسان رضوی در این خصوص بیان کرد: سپردهگذاران موسسه افضل توس از تاریخ مراجعه به بانک آینده، مشتری این بانک به شمار میروند و پس از افتتاح حساب در شعب منتخب این بانک، دفترچه جدید بانک آینده به آنها داده میشود.ترابیان در ادامه افزود: سپردهگذارانی که اصل سپرده آنها در موسسه افضل توس زیر سه میلیون تومان است، میتوانند بهمحض این که انتقال حساب آنها به بانک آینده صورت گرفت، پول خود را برداشت کنند یا به سایر حسابها انتقال دهند.وی تصریح کرد: سپردهگذارانی که قصد دارند بعد از انتقال حساب در بانک آینده سپردهگذاری کنند، توجه داشته باشند که بانک آینده بر اساس مصوبات بانک مرکزی، سود به تسهیلات پرداخت میکند.
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
تیم"پاس خراسان رضوی" به رتبه دوم لیگ برتر جودوی کشور رسید
پیروز- رئیس هیئت جودوی خراسان رضوی درباره شرایط نماینده استان در لیگ برتر جودوی کشور گفت: تیم "پاس خراسان رضوی" پس از اتمام هفته دوم با 9 امتیاز در رتبه دوم جدول قرار دارد.به گزارش ایسنا،"محمودی"افزود: تیم پاس فصل گذشته نیز موفق شد به عنوان قهرمانی لیگ برتر جودوی کشور دست یابد، با توجه به حضور بازیکنان شاخص، بومی و بعضا ملی پوش توقع داریم که این تیم بتواند عنوان قهرمانی فصل گذشته را تکرار کند.
« درخشش کاراته کاران استان »
بهروز- رئیس هیئت کاراته استان از درخشش کاراته کاران استان خبر داد. "سعید رزم آرا" در گفت و گو با"خراسان رضوی" گفت: در مسابقات بین المللی سبک "ایشین ریو اوکیناوایی" که عصر جمعه گذشته با حضور ورزشکارانی از ترکیه ،آذربایجان ، عراق و افغانستان در تبریز برگزار شد، تیم سبک «شیتوریوهانکوریوی» استان به مربیگری "حامد ظفرانلو" موفق به کسب پنج طلا ، هفت نقره و هشت برنز شد .وی افزود:همچنین در مسابقات کشوری سبک کیوکوشین ماتسویی نیز که در همین روز در تهران برگزار شد؛ تیم خراسان رضوی موفق به کسب مقام نخست کاتای تیمی این رقابت ها شد . در مسابقات کشوری سبک وادوکای نیز در تهران ، تیم خراسان رضوی موفق به کسب مقام سوم کاتای تیمی شد."رزم آرا" خاطرنشان کرد: مسابقات سبک سوکیوکوشین باشگاه های مشهد هم با حضور 110 شرکت کننده در قالب 12 تیم برگزار شد که در پایان ، تیم های استاد وحیدی ، استاد دادور و استاد قربانی اول تا سوم شدند.همچنین مسابقات باشگاهی بانوان در سبک کیوکوشین ماتسویی نیز با حضور 110 شرکت کننده برگزار و در پایان به نفرات برتر حکم و مدال قهرمانی اهدا شد.
زننده گل"سیاه جامگان"در تبریز:
گل تساوی را بدموقع خوردیم
پیروز-زننده گل سیاه جامگان در تبریز اتهام تمارض به بازیکنان این تیم مقابل تراکتورسازی را قبول ندارد. به گزارش ایلنا، "میرهانی هاشمی" درباره تساوی یک بر یک تیمش مقابل تراکتورسازی اظهار کرد: بازی خوبی بود و فرصت خوبی برای پیروزی داشتیم ولی متاسفانه در دقایق پایانی گل خوردیم. نتیجه تساوی هم برای ما خارج از خانه نتیجه بدی نیست ولی می توانستیم ببریم.وی افزود: متاسفانه بد موقع گل خوردیم و پیروزی را از دست دادیم.
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
نخستین جلسه شورای مرکزی خانه تشکل های استان برگزار شد و معاون استاندار در این جلسه با اشاره به سیاست های راهبردی استان در حوزه تشکل های غیر دولتی گفت:9 سیاست راهبردی برای تشکل های غیردولتی در استان ترسیم شده است و شورای مرکزی تشکل های غیر دولتی اجرایی شدن این 9راهبرد را در دستور کار قرار دهد.
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، سید جواد حسینی افزود: راهبرد اول توسعه کمی تشکل های غیردولتی است و در سال 96 رشد 15 درصدی سازمان های مردم نهاد در استان هدف گذاری شده است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی اظهار کرد: شعار «هر شهروند ساکن خراسان رضوی عضو یک تشکل» باید توسط خانه سمن ها پیگیری شود و شناسایی افراد توانمندی که قابلیت راه اندازی وعضویت در سمن ها را دارند باید در دستور کار شورای مرکزی خانه تشکل ها قرار گیرد.
حسینی سیاست راهبردی دوم را گسترش موضوعی تشکل ها دانست و گفت: طی بررسی های انجام شده اکثر تشکل های غیردولتی در قالب خیریه فعال بودند و در سال 92 فقط پنج قلمرو موضوعی در تشکل ها وجود داشت که هم اکنون به 21 موضوع افزایش یافته است.
وی سیاست راهبردی سوم را توسعه قشری دانست و افزود: در آسیب شناسی تشکل های غیردولتی به این نتیجه رسیدیم که بیشتر قشر میان سال برای تشکل ها پروانه فعالیت گرفته اند و در توسعه قشری باید دیگر قشر ها نظیر جوانان، نوجوانان، زنان، دختران، کهن سالان، دانشجویان، اصناف و... هم مشارکت داشته باشند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی افزود: سیاست راهبردی چهارم توسعه جغرافیایی است. به طوری که در آسیب شناسی مجدد تشکل های غیردولتی به این نکته مهم رسیدیم که اکثر تشکل ها در شهر های بزرگ فعالیت می کنند و در شهر های کوچک و به ویژه روستا ها خیلی حضور و ظهور ندارند. بنابراین تشکل ها به شهر های کوچک تر و به روستا ها نیز تسری پیدا خواهد کرد.
حسینی تصریح کرد: از یک سال و نیم گذشته تاکنون 35 تشکل غیردولتی در روستا ها ایجاد شده و هدف گذاری سال 96 افزایش 20 درصدی تشکل های غیردولتی در روستاهاست.
وی افزود: پنجمین سیاست راهبردی آموزش و توانمند سازی تشکل های غیردولتی و ششمین سیاست راهبردی تدوین نظام نامه تعامل تشکل های غیردولتی با دولت است که در همین زمینه نظام نامه تعامل دولت با بخش تشکل های غیردولتی تدوین شده است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی تصریح کرد: مهم ترین برنامه خانه تشکل ها ایجاد ساز و کار تعامل نظام مند با بخش دولتی است و در این زمینه کار های قابل واگذاری دستگاه ها به سازمان های غیر دولتی احصا شده و با برگزاری جلسات موضوعی بین دستگاه ها و تشکل های مرتبط، تعامل نظام مند دولت با تشکل ها تسهیل می شود.
حسینی با تاکید بر این که هفتمین سیاست راهبردی، شبکه سازی است، افزود: تشکل های مرتبط با یک موضوع کاری اگر به صورت شبکه ای عمل کنند این کار موجب هم افزایی این تشکل ها خواهد شد.
وی با بیان این که هشتمین سیاست راهبردی نظارت بر تشکل ها از طریق خود تشکل ها و به ویژه خانه تشکل هاست، خاطر نشان کرد: نهمین سیاست راهبردی، راه اندازی خانه تشکل های غیردولتی است که خوشبختانه این خانه در استان راه اندازی شده است و باید محلی برای رفت و آمد و تعامل تشکل ها با یکدیگر باشد.
معاون استاندار با اشاره به کارگروه های ذیل شورای برنامه ریزی و توسعه استان گفت: از این پس درهریک از کارگروه های شورای برنامه ریزی و توسعه یکی از اعضای سازمان های مردم نهاد، یکی از اعضای پارلمان بانوان و یک نخبه مرتبط با فعالیت های آن کارگروه دعوت خواهند شد.
وی افزود: برگزاری جلسات مستمر موضوعی و مناسبتی با حضور سمن ها، مدیران و فعالان مرتبط با آن موضوع در دستور کار شورای مرکزی خانه تشکل ها قرار گیرد.
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.