چی بخوانیم؟
تعداد بازدید : 9
استراتژیهایی برای تولید ایده، محتوا و در نتیجه ثروت
صابری- استراتژیهای محتوایی و بازاریابی برای محتوا از جمله واژههای آشنای این روزهاست؛ بهخصوص که کسبوکارها از مسیرهای تازه خودشان را به مخاطب معرفی میکنند و برای همین نیاز به رهاوردهای جدید برای معرفی و فروش محصول یا خدمات هست. کتاب «بازاریابی محتوا» به قلم علیرضا امیدوند و ثریا بخشایی در این راستا و برای آشنایی مخاطب با این مقوله نوشته شده و دید بهتری به خواننده ها درباره این موضوع میدهد تا بدانند چطور میتوان از رسانهها و شبکههای اجتماعی بهشیوهای بهینه، اثربخش و ارزان برای نقشآفرینی موثر اقتصادی استفاده کرد. در ادامه با معرفی این کتاب همراه ما باشید.
چرا تولید محتوا مهم است؟
هر کسی چیزی مثل کالا، فکر، خدمات و ... دارد باید بهموضوع تولید محتوا و بازاریابی محتوا برای رسیدن به چشمانداز بهتر اقتصادی فکر کند. این روزها رقابتی جدی بین کسبوکارها برای تصاحب سهم بیشتری از بازار برقرار است. اما برخلاف سالهای قبل، فقط فناوری نیست که برنده رقابت میشود؛ بلکه «فکرآوری» هم سهمی جدی در این رقابت دارد. اما فرق این دو چیست؟ اگر فناوری را ابزاری برای تراشیدن بدانیم، فکرآوری درباره این است که چه چیزی را بتراشیم. گوگل قویترین موتور جستوجوی جهان یک فناوری خیرهکننده است اما نتایجی که به کاربر میدهد براساس فکرآوری سایتهاست. 80 درصد کاربران در دنیا برای بررسی نتایج به صفحات بعدی گوگل میروند برای همین مهم است یک سایت با فکرآوری و بازاریابی درست برای محتوایش کاری کند که در جستوجوها بهتر دیده شود.
اهمیت فکرآوری در چیست؟
سختافزارهای کامپیوتری نمونهای خوب از فناوری هستند اما سیستمعاملها بیشتر از جنس فکرآوری هستند؛ سختافزار ظرف است و سیستم عامل مظروف، اما این روزها میدانیم سیستم عاملها ثروت بیشتری عاید تولیدکنندهشان کردند تا سختافزارها و این مثال خوبی از اهمیت فکرآوری و داشتن ایده است. تولید محتوا و ایده یعنی تولید ثروت. مثل تولیدکننده فیلم که از تولیدکننده دوربین درآمد بیشتری دارد. درحال حاضر در دوره محتوا و ایده آفرینی هستیم و کارآفرینی منسوخ شده؛ وقتی ایده خوبی داشته باشیم به تبع آن کارآفرینی هم خواهیم کرد چون کسانی باید باشند که حول ایده ما کارهایی را انجام دهند. تغییر در ابزارهای مخاطب برای انتخاب، شناخت دنیا و ارتباط گرفتن با بیرون باعث تغییر بازاریابی سنتی به بازاریابی محتوا و تولید ایده میشود و این کتاب میخواهد در این راستا به مخاطبش کمک کند.
بخشهایی از کتاب
* مشتری تا حد زیادی داستانها را میخرد؛ ردبول به نسبت یک نوشابه انرژیزای گمنام، داستانهای بیشتری در گوش من و شما خوانده است؛ بههمین دلیل است که گفته میشود امروز یک برند، باید خودش را یک ناشر ببیند.
* مشتری امروز، بهخاطر اطلاعات زیادی که در اختیار دارد؛ معتقد شده است که دانش و تخصص بیشتری هم دارد و به همین دلیل، بهسادگی قبل با چند بیلبورد و تیزر تبلیغاتی عمومی متقاعد نمیشود. مشتری امروز خودش را صاحبنظر میداند یا در اطرافش، به حتم کسانی را میشناسد که آنها را صاحبنظر میداند.