
صبح دیروز زمین لرزه ای به بزرگی 2/3 ریشتر ، قوچان را به لرزه درآورد. شبکه لرزه نگاری قوچان وابسته به موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران درساعت ۵:۲۵:۵۷ صبح روزگذشته ، زمین لرزه ای به بزرگی 3.2 ریشتر با عرض جغرافیایی۳۷/60 و طول جغرافیایی ۵۸/ ۴۹ درجه را درقوچان ثبت کرد. عمق این زمین لرزه در۸ کیلومتری زمین وفاصله ۶ کیلومتری جنوبی قوچان بود. این زمین لرزه خوشبختانه خسارت جانی ومالی نداشته است .

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

رئیس دانشکده علوم پزشکی شهرستان تربتجام گفت: یک نوزاد 50 روزه و یک کودک سهساله در هفته گذشته به دلیل کرونا جان باختند. علاوهبر این 40 نفر از کادر درمان شهرستان در موج اول به کرونا مبتلا شده بودند و 10 نفر از کادر درمان نیز به تازگی به کرونا مبتلا شدهاند.محمد افکار در گفتوگو با خراسان رضوی با اشاره به فوت دو کودک مبتلا به کرونا در تربتجام بیان کرد: نوزادی 50 روزه اهل شهرستان باخرز با علایم کاهش هوشیاری و تشنج به بیمارستان آورده شد و پس از انجام اقدامات اولیه توسط پرسنل بیمارستان مشخص شد که بیمار خونریزی داخل مغز هم داشته و تست پیسیآر (کرونا) وی نیز مثبت شد.
وی ادامه داد: مورد دیگر کودکی سهساله بود که بیماری سربرال پالزی (فلج مغزی مادرزادی) هم داشت که با تب و آسپیراسیون (زمانی که استفراغ به جای این که به بیرون بیاید، مقداری از آن وارد ریهها میشود) به بیمارستان آورده شد و به دلیل اینکه این موارد تنفسی هستند، از بیماران تستهای مربوط به کرونا گرفته میشود و تست این کودک سه ساله نیز مثبت اعلام شد. وی افزود: نوزاد 50 روزه بیماری زمینهای نداشت اما کودک سه ساله بیماری زمینهای مادرزادی داشته است.افکار در پاسخ به سوالی درباره آغاز موج دوم کرونا در تربتجام گفت: 14 روز پس از عید فطر و بازگشاییها این روند آغاز شد و طی یک هفته اخیر افزایش داشته است.وی اظهار کرد: متاسفانه شنبه شب بیمارستان تربتجام شب بسیار بد و شلوغی را داشت که بخش عفونی کاملا پر شد و بخشهای پشتیبانی را نیز که در نظر گرفته بودیم، فعال کردیم.
رئیس دانشکده علوم پزشکی تربتجام تصریح کرد: علت این ازدحام این است که بیماران شهرهای تایباد و باخرز نیز به تربتجام سرریز و باعث تکمیل ظرفیت بیمارستان ما میشوند.
تعداد تختهای بیمارستانی تربتجام خیلی کم است
افکار با بیان اینکه هم اکنون در سطح شهرستان 190 تخت فعال داریم، افزود: این در حالی است که برای یک منطقه 500 هزار نفری باید حداقل 450 تخت فعال داشته باشیم ،تعداد 60 تخت از این 190 تخت را برای کرونا در نظر گرفتهایم و23 مورد از این 60 تخت متعلق به بخش پشتیبان ما برای بحران کرونا بود که این تختهای پشتیبان نیز فعال شدند.وی مطرح کرد: در موج اول کرونا 40 نفر از کادر درمانی شهرستان به کرونا مبتلا شده بودند که بهبود یافتهاند؛ در موج دوم هم 10 نفر دیگر از همکارانمان به این بیماری مبتلا شدند که در قرنطینه خانگی به سر میبرند.
ظرفیت کرونایی بیمارستان سجادیه تربت جام تکمیل شد
رئیس دانشکده علوم پزشکی تربتجام باتذکر درباره اینکه همکاری نکردن مردم ، تبعات جبران ناپذیری دارد، افزود : ظرفیت بیمارستان سجادیه این شهرستان در درمان بیماران کرونایی تکمیل شده است . افکار باتاکید بر لزوم رعایت پروتکلهای بهداشتی گفت : با رویه فعلی بیتوجهی مردم به رعایت دستورالعملهای بهداشتی اگرتمام نیروهای درمان هم به کارگرفته شوند، کرونا مهار نمیشود. وی با اشاره به تردد خودروها وکاروانهای عروسی درسطح شهر گفت : این بیتوجهی به حضور در مکانهای شلوغ باعث ابتلای بسیاری از افراد میشود، لذا به مردم توصیه میشود ازرفتن به اجتماعات خودداری ونکات بهداشتی را همچنان رعایت کنند. این درحالی است که برخی بدون توجه به موازین بهداشتی ودور از چشم بازرسان درمنازل جشن برپا میکنند و دامنه گسترش بیماری را توسعه میدهند. رئیس دانشکده علوم پزشکی تربتجام در ادامه تصریح کرد: درآغاز شیوع این ویروس 85 درصد مردم درشهرستان تربتجام وصالحآباد شیوهنامه بهداشتی را رعایت میکردند این درحالی بود که این میزان درکشور 73 درصد بود ولی براساس آخرین آمارکسب شده هماکنون 20 تا 25 درصد مردم شهرستان پروتکلهای بهداشتی را رعایت میکنندوباتوجه به رعایت نشدن نکات ایمنی وبهداشتی ازسوی مردم ممکن است این موضوع موجب پیک دوم این ویروس ومحدودیتهای مجدد آن درشهرستان شود.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

سرپرست اورژانس پیش بیمارستانی دانشکده علوم پزشکی تربت جام خبرداد:
ضرب وشتم پرسنل اورژانس ۱۱۵ تربت جام و آسیب به آمبولانس
حقدادی - سرپرست اداره اورژانس پیش بیمارستانی دانشکده علوم پزشکی تربت جام گفت:طی تماس با مرکز پیام مبنی بر تصادف موتور سیکلت در جاده جعفر آباد ، پرسنل اورژانس پایگاه نصرآباد در محل آماده خدماترسانی شدند.
علی لطفی افزود : پس از رسیدن آمبولانس به محل حادثه افرادی با حالتی تهاجمی و فحاشی به آمبولانس اورژانس حمله ورشدند که به رغم تلاش برای عقب نشینی پرسنل اورژانس از محل ، شیشه جلوی آمبولانس را شکستند .
وی گفت: متاسفانه در این حادثه ضمن خسارت به خودرو و فحاشی به تکنیسین اورژانس صدمه وارد شد و پرسنل آسیب دیده در بیمارستان سجادیه بستری هستند.
سرپرست اداره اورژانس پیش بیمارستانی دانشکده علوم پزشکی تربت جام ضمن درخواست از فرماندار و دادستان و فرمانده انتظامی شهرستان مبنی بر پیگیری و جلوگیری از بروز چنین حوادثی تصریح کرد:با توجه به این که حادثه ضرب و شتم تکنیسین اورژانس و آسیب رساندن به آمبولانس برای دومین بار اتفاق افتاده و از طرفی با شیوع بیماری کرونا در شهرستان فشار زیاد کار بر پرسنل درمانی و بهداشتی وجود دارد از مسئولان مربوط درخواست می کنیم تا ضمن پیگیری و رسیدگی موضوع حمایت از حافظان سلامت را در اولویت کار خود قرار دهند.
3 متهم به قطع تاغزارها در گناباد بازداشت شدند
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری گناباد از دستگیری و بازداشت سه متهم به قطع و ریشه کنی ۲۸۶ اصله تاغ دست کاشت در این شهرستان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی ، منابع طبیعی و آبخیزداری گناباد، مجتبی محرابی گفت: در پی گشت و مراقبت نیروهای یگان حفاظت این اداره سه متخلف غیربومی که بدون مجوز قانونی اقدام به قطع، ریشه کنی و شکستن سرشاخه ۲۸۶ اصله درختچه جنگلی تاغ کرده بودند، هنگام ارتکاب جرم دستگیر شدند.
وی افزود: این متهمان با هماهنگی دادستان گناباد و همکاری پاسگاه انتظامی منطقه بازداشت شدند و ادوات جرم آنان ضبط و خودروی آنان نیز توقیف شد.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری گناباد ادامه داد: با توجه به اهمیت پوشش گیاهی و به ویژه جنگلهای دست کاشت تاغ در کنترل فرسایش بادی و تثبیت شنهای روان و به استناد مواد قانونی ۴۲ و ۴۳ قانون حفاظت و بهرهبرداری از جنگلها و مراتع و ماده ۶۹۰ قانون مجازات اسلامی، مجازات سنگینی در انتظار متخلفان یاد شده است.
کشف 9 دستگاه غیرمجاز استخراج ارز دیجیتال در بردسکن
علی نوری- فرمانده انتظامی شهرستان بردسکن گفت: 9 دستگاه استخراج ارز دیجیتال غیر مجاز به ارزش ۹۰۰ میلیون ریال درشهرستان بردسکن کشف شد. سرهنگ عباس نظافتی در گفت وگو با خبرنگار ما گفت: در پی کسب خبری مبنی بر نگهداری و استفاده غیرمجاز از دستگاه های استخراج ارز دیجیتال در یک سوله، پیگیری موضوع در دستور کار ماموران پلیس آگاهی قرار گرفت. وی افزود: مأموران انتظامی به محل اعزام و پس از هماهنگی با مقام قضایی در بازرسی از یک انبار موفق شدند تعداد 9 دستگاه استخراج ارز دیجیتال را که به صورت غیرمجاز اقدام به استفاده از برق میکردند کشف کنند. فرمانده انتظامی بردسکن با اشاره به این که ارزش ریالی این دستگاه ها توسط کارشناسان 900 میلیون ریال تعیین شده است گفت: در این خصوص محل انبار پلمپ ، دستگاه های استخراج ارز دیجیتال جمعآوری و یک متهم با تشکیل پرونده به مراجع قضایی معرفی شد.
17 گوسفند درحمله گرگ ها تلف شدند
ملکی- در پی حمله گرگ ها به گله گوسفندان در بخش نوده شهرستان خوشاب ۳۳ گوسفند تلف و زخمی شدند.
به گفته شاهدان عینی در پی حمله هفت قلاده گرگ به گله گوسفندان ۱۷ گوسفند تلف و ۱۶ گوسفند زخمی شدند.
به گفته دامداران منطقه در حمله گرگ ها به گوسفندان که در منطقه پرندی نوده رخ داد به علت بیمه نبودن کشاورزان خسارت سنگینی به آن ها وارد شد.
به گزارش خراسان رضوی ،دامداران این روستا به دلیل تکرار حملات گرگ ها طی سه سال گذشته و وارد شدن ضرر و زیان های اقتصادی خواستار رسیدگی مسئولا ن شدند .
اهالی روستا بیان کردند در خرداد ماه امسال در اطراف روستا حداقل هفت قلاده گرگ رویت کرده اند که این موضوع سبب شده گله های آهو طعمه گرگ ها و باعث انقراض این حیوانات در منطقه شوند.
ترخاصی مسئول دام پزشکی خوشاب در این باره اظهار کرد: اکیپ ویژه ای برای بررسی حادثه به منطقه اعزام و اقدامات قرنطینه دام های زخمی و سگ های گله برای جلوگیری از بیماری انجام شد.
دستگیری سارق با 11 فقره سرقت در کاشمر
مهدیان- فرمانده انتظامی کاشمر از دستگیری سارقی با 11 فقره سرقت در این شهرستان خبر داد و گفت: کارآگاهان دایره مبارزه با سرقت پلیس آگاهی این فرماندهی با همکاری شهروندان ضمن شناسایی و دستگیری دو مالخر اموال مسروقه تحقیقات گسترده خود را در خصوص کشف سرقت های مربوط به اموال کشف شده از مخفیگاه این افراد آغاز کردند. سرهنگ احمدی با بیان این که مأموران پلیس آگاهی با انجام اقدامات فنی و با اشراف اطلاعاتی موفق به شناسایی فردی شدند که اموال مسروقه را به این دو مالخر فروخته بود ، یادآور شد: متهم دستگیرشده که در ابتدا منکر هرگونه جرمی بود در بازجویی های پلیس ناگزیر لب به بیان حقیقت گشود و به 11 فقره سرقت از کارگاه ها و باغ ویلاهای حاشیه شهر و همچنین سیم و کابل های متعلق به شرکت برق و مخابرات این شهرستان اعتراف کرد. وی با تقدیر از همکاری خوب شهروندان و نیروی بسیج در زمینه شناسایی واحدهای صنفی متخلف خاطر نشان کرد: در بررسی های انجام شده مشخص شد که متأسفانه در بعضی از موارد متصدیان واحدهای صنفی به صورت عمد یا غیرعمد اقدام به خرید و فروش اموال سرقتی می کنند که این خود مشارکت در سرقت محسوب می شود و پلیس با متخلفان برابر قانون برخورد خواهد کرد. فرمانده انتظامی کاشمر با توجه به کشف مقدار زیادی اموال مسروقه بدون صاحب توسط این فرماندهی از مال باختگان خواست در ساعات اداری برای شناسایی اموال مسروقه خود به پلیس آگاهی این فرماندهی مراجعه کنند.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

هنر قالی بافی یکی از صنایع قدیمی است که می تواند نقش به سزایی در اقتصاد خانواده ها داشته باشد. قالی ایران به عنوان مهمترین و شاخص ترین هنر سنتی از گذشته های دور تا به امروز پیوسته سهم و جایگاه شایسته ای در زندگی اقتصادی و اجتماعی و حیات فرهنگی کشورمان داشته و دارد.این هنر ارزنده و شریف نه تنها توسط ایرانیان که حتی بیشتر از سوی پژوهشگران و صاحبنظران و اندیشمندان خارجی مورد تحسین قرار گرفته است. در مناطق روستایی و عشایری کشورمان با توجه به نبود امکانات بهداشتی و آموزشی مناسب و صرفا با تکیه برنیروی انسانی می توان به توسعه پایدار نایل آمد. نیاز مالی و فقدان فرصت های شغلی مناسب باعث گسترش روزافزون کارگاه های کوچک فرش دست باف در میان خانوارهای روستایی و عشایری شده و تولید فرش های دستباف نفیس افزایش یافته و بستر مناسبی برای صدور آن ها به کشورهای متقاضی خارجی فراهم شده است، اما افزایش سطح رفاه و زندگی خانوارهای قالی باف و توسعه مناطق روستایی و عشایری به طور وسیع برای تحقق فقرزدایی مد نظر متولیان امور بوده است.
گلایه های بافندگان فرش
یکی از بافندگان گفت: با توجه به محرومیت منطقه و نبود منابع درآمدی و فرصت های شغلی مناسب، صنعت قالی بافی یک راه امرار معاش و تامین حداقل معیشت خانواده هاست و قبل از تامین رفاه اجتماعی و توسعه انسانی باید به منظور تامین حداقل امکانات زندگی تلاش مستمر و پیگیری صورت گیرد و این تلاش در جوامع مورد بحث در قالب فعالیت های قالی بافی بر دوش کودکان و نوجوانان است. یکی دیگر از بافندگان که بیش از هشت سال است در این صنعت فعالیت می کند افزود: طبق اظهارات مسئولان تامین اجتماعی ،متاسفانه بیش از80 درصد بافندگان در شهرستان بردسکن بیمه نیستند و ما که سال هاست فعالیت میکنیم هیچ امیدی به آینده نداریم چرا که مسئولان اعلام می کنند که تک بافندگان تحت پوشش بیمه بافندگی قرار نمی گیرند. نکته قابل توجه متولیان امر این است که فرسایش شغلی زود هنگام این زحمت کشان بی ادعا ، پیش از رسیدن به میان سالی باعث از کار افتادگی آنها می شود و با داشتن عائله و عدم تامین معاش چه بسا مجبور هستند با بیماریهای طولانی مدت وبعضا غیر قابل علاج با هزینه های سرسام آور دستوپنجه نرم کنند که در پی آن مشکلات اقتصادی و اجتماعی اختلافات خانوادگی و کشمکشهای ناخواسته ایجاد می شود و آرامشی برایشان باقی نمی ماند و بعضا موجب از هم گسیختگی کانون گرم خانواده می شود. خانم پیامی درخواست دارد که صدای این قشر مظلوم را به گوش متولیان امر برسانند تا قالی بافان خانه ای بتوانند از نعمت بیمه برخوردار شوند و با امیدی به فردای بهتر دستان توانمندشان گره های زیبای فرش را یکی پس از دیگری از لای تارو پود های در هم تنیده عبور دهندو مبادا در زیر چرخ های سنگین زندگی له شوند و روز به روز امید شان به نا امیدی و افسردگی مبدل شود.وی افزود:متأسفانه مشکل قالیبافان و هنرمندان این صنعت به اندازهای است که باید برای آنها خون گریه کنیم ،افرادی هستند که عمر و جوانیشان را در صنعت بومی و هنر قالی بافی گذاشتند، اما حق آنها با حذف بیمه ضایع شده است و بیتوجهی مسئولان باعث شده طی چند سال گذشته چند صد نفر از شغل فرشبافی خارج شوند و به مشاغل کاذب و حاشیه نشینی شهرها روی بیاورند.
از سال 93 هیچ بافنده تکبافتی تحت پوشش بیمه قرار نگرفته است
درهمین زمینه، رضا خطایی رئیس شعبه تامین اجتماعی بردسکن گفت: با قطع شدن یارانه دولت از سال 93 تاکنون هیچ بافنده تک بافتی تحت پوشش بیمه قرار نگرفته است و سازمان تامین اجتماعی دراین خصوص هیچ تکلیفی ندارد مگر این که دولت مجدد یارانه ای را برای بافندگان خانگی و تک بافت در نظر بگیرد. وی اظهار کرد: براساس سهمیه قبل از سال 93 شهرستان بردسکن توانست 245 نفر بافنده تک بافت را با حق بیمه دولت تحت پوشش بیمه قرار دهد و از آن زمان به بعد این یارانه قطع شد و فقط همان افراد قبلی از این مزایا برخوردار هستند. وی بیان کرد: دو هزار و 930 کارگاه از صنوف مختلف تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی هستند و بافندگانی که در قالب کارگاه فعالیت داشته باشند میتوانند از طریق کارفرما تحت پوشش بیمه قرار بگیرند و کارفرمایانی که بتوانند حداقل تا پنج نفر بافنده را به کارگیری کنند تنها 10 درصد حق بیمه را پرداخت خواهند کرد. درهمین زمینه، رئیس اداره صنعت ،معدن و تجارت بردسکن گفت: در شهرستان بردسکن 800 بافنده خانگی دارای کارت شناسایی ودر 500 دار قالی مشغول بافندگی هستند. مهندس شهرام طلوع فکور گفت: فرش بردسکن از قدیم الایام برند بوده است و بیشتر خانواده ها در کنار کار کشاورزی به هنر قالی بافی اشتغال داشتهاند و امروزه نیز در بیشتر روستاهای شهرستان بردسکن هنر بافندگی وجود دارد. وی افزود: اگرچه سه مجتمع بزرگ فرش دیگر در شهرستان فعالیت می کنند اما تنها در حوزه بافندگان خانگی سالانه بیش از 6 هزار متر مربع فرش درابعاد مختلف تولید می شود و امروز فرش بردسکن در کشور و بازارهای خارجی خریدار دارد. وی از جمله مهم ترین مشکلات بافندگان خانگی را تحت پوشش قرار نگرفتن بیمه تامین اجتماعی اعلام کرد و گفت: متاسفانه بیش از 85 درصد بافندگان خانگی شهرستان بردسکن فاقد بیمه تامین اجتماعی هستند که میطلبد متولیان امر برای تحت پوشش قرار گرفتن بیمه بافندگان خانگی اقدام کنند تا شاهد جهش و رونق تولید نیز دراین حوزه باشیم.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

معاون حفاظت امور اراضی منابع طبیعی و آبخیزداری استان :
نقشه کاداستر6 میلیون هکتار از اراضی استان تهیه نشده است
علی نوری- معاون حفاظت امور اراضی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان رضوی گفت: از مجموع هشت میلیون و 200 هزار هکتار اراضی خراسان رضوی تاکنون در دو میلیون و 200 هزار هکتار آن طرح کاداستر اجرا شده است. مهندس رضا دهقان در گفت و گو با خبرنگار ما با بیان این که به ازای هر هکتار بین شش تا هفت هزار تومان هزینه کاداستر آن است گفت: برای اجرای کامل طرح کاداستر در اراضی خراسان رضوی 48 میلیارد تومان اعتبار نیاز است که متاسفانه هر سال تنها بین یک تا دو میلیارد تومان به این مهم اختصاص داده میشود. وی بیان کرد: با این اعتبارات حداقل اجرای طرح کاداستر در اراضی استان خراسان رضوی 25 سال طول می کشد که به طور کامل اجرا شود. وی از متولیان امر خواست با توجه به اهمیت موضوع و بحث سند دار کردن تک برگی اراضی ملی ضرورت دارد این مهم هرچه سریع تر به صورت کامل اجرا شود.
۱۰۰ درصد خانه های بهداشت فیروزه به تب سنج لیزری مجهز شد
معاون بهداشت شبکه بهداشت و درمان فیروزه گفت :به همت خیران تمامی خانه های بهداشت این شهرستان به تب سنج لیزری مجهز شد.
ربابه جعفری افزود :با توجه به شرایط موجود، بدون مشارکت خیران قادر به حل مشکلات حوزه سلامت نخواهیم بود و در همین راستا با شیوع کرونا در شهرستان و افزایش مراجعه مردم به خانه های بهداشت و احساس نیاز به تب سنج، خیران سلامت فیروزه 40 دستگاه تب سنج لیزری به ارزش 320 میلیون ریال به خانه های بهداشت اهدا کردند.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

درسالروز تشکیل جهاد سازندگی با حضور جمعی از مسئولان ،بزرگ ترین طرح کشت گلخانهای شهر درود افتتاح شد. این طرح در زمینی به مساحت 5/3 هکتار و زیربنای ۶ هزار متر مربع برای کشت گوجه فرنگی با روش هیدروپونیک (بدون خاک و با استفاده از ریز مغذی ها) توسط یکی از جوانان کارآفرین درودی تهیه و تاکنون سه میلیارد تومان برای آن هزینه شده که تنها یک پنجم آن از اعتبارات دولتی است.
در این طرح که ابتدا برای ۱۱ نفر اشتغال ایجاد شده و ١٠ برابر کاشت در فضای باز بهره وری دارد استخری به ظرفیت ۱۵ هزار متر مکعب احداث شده که ۲۵ درصد ظرفیت آن با اجرای طرح جمعآوری نزولات جوی از طریق سازه احداث شده گلخانه تامین میشود. همچنین فاز دوم این طرح برای احداث سالن دوم به منظور گسترش کشت گوجه فرنگی به مساحت 6 هزار متر مربع دیروز کلنگ زنی شد.
در این مراسم ،محمد رضا اورانی مدیر جهاد کشاورزی خراسان رضوی در گفتوگو با خبرنگار ما گفت: اولویت طرح های جهاد کشاورزی حمایت از کشت گلخانهای است و با توجه به این که برادران حسینی در شهر درود موفق شدهاند با سرمایه شخصی طرح بزرگی را اجرا کنند و پیشنهاد واگذاری زمین دارند با این طرح موافقت شده و به زودی مقدار ۸ هکتار زمین برای اجرای پروژههای کشت گلخانهای و تکمیل زنجیره غذایی سبزیجات در شهر درود اختصاص پیدا میکند.
محمد علی فرهمند مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نیشابور نیز گفت: به علت موفقیت طرح کشت گلخانه ای آقای حسینی این طرح در سطح شهرستان به عنوان طرح آزمایشی (پایلوت) به منظور آموزش نیروهای مستعد وعلاقه مند انتخاب شده است. این گلخانه تولید روزانه ۳ تن گوجه فرنگی دارد که برای مصرف به مرکز استان منتقل و پیش بینی می شود از این طرح طی یک سال ۲۴۰ تن گوجه فرنگی برداشت شود. حسینی کارآفرین موفق این طرح با بیان اقتصادی بودن کشت گلخانه ای گفت: طی چهار سال هزینه سرمایه گذاری این طرح برگشت داده می شود.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.