
نشست های «عصر انقلاب اسلامی» در مشهد برگزار می شود
نشست های «عصر انقلاب اسلامی» با رویکرد تبیین گفتمان انقلاب اسلامی و اندیشه های رهبر معظم انقلاب در مشهد برگزار می شود. همزمان با چهلمین سالگرد باشکوه انقلاب اسلامی ایران، دفتر حفظ و نشر آثار رهبر معظم انقلاب در مشهد سلسله نشست های گفتمانی «عصر انقلاب اسلامی» را برگزار می کند. این نشست ها با هدف تبیین اندیشه ناب و حقیقی انقلاب اسلامی و شناخت منظومه فکری رهبر معظم انقلاب ویژه فعالان فرهنگی، طلاب و اندیشمندان برنامه ریزی شده است. سلسله نشست های عصر انقلاب در سه محور موضوعی «گفتمان امید»، «گفتمان مبارزه با فساد» و «گفتمان استکبار ستیزی»، به صورت هفتگی در قالب هایی نظیر نشست، کارگاه و جلسات پرسش و پاسخ از 26 دی ماه تا 23 اسفند ماه با حضور استادان حوزه و دانشگاه؛ «حجت الاسلام والمسلمین پناهیان»، «حجت الاسلام والمسلمین دکتر سید سعید رضا عاملی»، «دکتر صفار هرندی»، «استاد حسن رحیم پور ازغدی»، «دکتر فواد ایزدی»، «دکتر عادل پیغامی»، «دکتر حجت ا... عبدالملکی»، «دکتر مهدی فضائلی»، «دکتر کمیل خجسته»، «دکتر مصطفی غفاری» و «دکتر احسان خاندوزی» در مشهد مقدس و در جوار بارگاه عالم آل محمد(ع) برگزار می شود. علاقه مندان برای ثبت نام در نشست ها می توانند از تاریخ دهم تا بیستم دی ماه با ارسال نام و نام خانوادگی و تحصیلات خود به سامانه پیام کوتاه 50005936154 اقدام کنند.
جشنواره رسانه ای «چله انقلاب» در استان برگزار می شود
جانشین رئیس جشنواره رسانه ای چله انقلاب گفت: به مناسبت فرارسیدن چهلمین سالگرد انقلاب شکوهمند اسلامی، جشنواره رسانه ای با عنوان چله انقلاب توسط اداره کل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی برگزار می شود.
حجت الاسلام محمود غلامی در گفت و گو با مهر اظهار کرد: هدف از برگزاری این جشنواره نشان دادن دستاوردها و پیشرفت های جمهوری اسلامی ایران در عرصه های سیاسی، اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و فناوری است و در کنار آن نیز تعمیق باورهای تمدن اسلامی و ارائه الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت مد نظر است. وی افزود: از همه فعالان رسانه ای دعوت می شود که پیشرفت های 40 ساله جمهوری اسلامی را در سه قالب گرافیک، چندرسانه ای و صفحات مجازی به تصویر بکشند و با ارسال آثار خود در این جشنواره شرکت کنند. غلامی تصریح کرد: مهلت ارسال آثار تا ۲۲ بهمن امسال ادامه دارد و کمیته ای ۱۰ نفره داوری و ارزیابی آثار را انجام می دهند و در پایان طی مراسمی از برگزیدگان جشنواره تقدیر خواهد شد.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

در خیابان امام خمینی(ره)، حدفاصل کوچه 60 و 62، کتابخانهای غنی از کتابهای خطی و چاپ سنگی تک نسخه ای وجود دارد که صاحب آن سال هاست با کتاب هایش زندگی می کند. یدا... مصلحی، 70 سال است که به عشق این سروده فردوسی که گفته است: پی افکندم از نظم کاخی بلند، که از باد و باران نیابد گزند، کاخی گران سنگ از کتاب و مجلات قدیمی ساخته و به قول خودش با چنگ و دندان برای حفظ این میراث گران بها تلاش کرده است.
به گزارش «خراسان رضوی»، کتابخانه آقای مصلحی دارای بیش از50 هزار عنوان کتاب است که به صورت تک نسخه و گاه دست نویس هستند و او این گنجینه را با حقوق معلمی تهیه و حفظ کرده است. اما امروز، کتابخانه او در زیرزمینی مخروبه، همنشین نمهای دیوار و کاشیهای کف زیرزمین شده و مصلحی در 77 سالگی دیگر بنیه و سرمایه مناسبی برای نجات دادن این کتابها ندارد.
زیرزمینی برای نگهداری گنجینه کتابها
برای بازدید از کتابخانه شخصی یدا... مصلحی به منزل وی می رویم. از در ورودی که وارد می شوی، فلزهای عمودی قفسهها که جدا از هم تلنبار شده اند، به چشم می خورد. آقای مصلحی با آن ژاکت بتهجقه سبز و سرخش به تو خوشآمد میگوید. پلهها مشتریان کتاب دوست آقای مصلحی را از آفتاب و هوای تازه جدا میکنند و به اسارتگاه تاریک کتابهای خطی و تابلوهای زیبای مجموعه میرسانند. تپههای پژمرده کتابها بر کف زیرزمین دلت را به درد میآورد و رد عمیق نمزدگی روی دیوارها یادآوری می کند که جای کتابها در این جا اصلا امن نیست.
سه سال پیش بود که آقای مصلحی متوجه شد در طبقات تر و تمیز واحدهای تجاری مشهد، جایی برای کتابخانه او نیست و به ناچار کتابهایش را به این زیرزمین مسکونی منتقل کرد و پذیرفت که بدون تابلو و رفت و آمد آزادانه مشتریان و فقط از طریق شماره تماس، کتابها را به علاقهمندان برساند. او کتابها را به صورت رایگان به جوانها میدهد و بارها بازنگشتن کتاب های قیمتیاش، او را از شوق کتابخوان کردن مشهدیها بازنداشته است.
تهرانی هستم، آمدم که مجاور امام رضا(ع) شوم
آقای مصلحی با این روحیه کتاب دوست و تشنه یادگیری، از خیلی از ماها جوانتر و باطراوتتر است. میگوید: اصالتا اهل طالقان تهران هستم و از سال 1350 به مشهد آمدم تا مجاور امام رضا (ع) باشم. عشق من به کتاب از کودکی شروع شد، از آن روزهایی که حتی کتابهای درسیام را با دل و جان دوست داشتم. از 1335 هم در تهران کتابخانه جمع و جوری باز کردم، اما از روزی که به مشهد آمدم به خاطر آرامشی که پیدا کرده بودم، وقت و هزینه بیشتری را صرف خرید و نگهداری کتاب کردم، مردم هم آن روزها خیلی خوب استقبال میکردند.
شاهنامه، پیرترین و جوانترین کتاب در کتابخانه
با شوق صحبت هایش را ادامه می دهد: برای من برج ساختن و شاسی بلند سوار شدن کاری نداشت اما خواستم برجی از کتاب بسازم که همان طور که فردوسی گفته است، هیچ گزندی به آن نرسد! من فردوسی را خیلی دوست دارم، او از کهنترین شاعران و میراثداران کشور ماست و در کتابخانه من هم جوانترین و کهنسالترین کتاب، دو نمونه نفیس شاهنامه است که با عشق و علاقه آن ها را خریدم.
با وانت به شهرستانها کتاب فرستادم
او گلایههای بسیاری در خصوص حمایت نشدن از فعالیتش دارد و می افزاید: بارها به مسئولان مختلف نامه مینوشتم و از آنها میخواستم که در نگهداری از کتابها و اجاره مکان به من کمک کنند. اما کمکم دلزده شدم و شاید 20 سالی هست که دیگر از هیچ مسئولی تقاضا نکردهام. همین الان هم اگر به من کمک کنند تا بخشی از کتابهایم را بفروشم، میتوانم سرمایه لازم را برای اجاره مکانی مناسب به دست بیاورم تا بتوانم بقیه کتابهایم را حفظ کنم. من حتی حاضرم کتابها را به یک سوم قیمت بفروشم تا آن ها را حفظ کنم.
همین مشکلات باعث می شود که مرد کتابدوست، کتابهایش را به هر بهانهای به مردم و مساجد هدیه کند. او یادآوری میکند: باورتان نمیشود که من بارها وانت پر کردم و به شهرستانها و مساجد مشهد، کتاب فرستادم و همه این کارها را بدون هیچ چشمداشتی انجام میدادم. اما متاسفانه کتابهایم، دستهبندی و سامان دهی نشد و الان اصلا نمیدانم این تک نسخههای ارزشمند کجا هستند و چه برسرشان آمده.مصلحی از تلنبار شدن کتابها در زیرزمین بسیار غمگین است، در کنار کتابها، اشیای عتیقه و تابلوهای بسیار زیبایی در زیرزمین روی هم چیده شده است که او مشتاق آذین کردن کتابخانه با آنهاست اما دیوارها هم پوسیده و نمگرفته است. وی میگوید: سه سال پیش ناگهان از دودیوار این زیرزمین آب زیادی به داخل روانه شد و 100 جلد کتاب گران قیمت مجموعه، کاملا از بین رفت و هرچه برای خشک کردن آنها تلاش کردم، فایدهای نداشت. الان هم میترسم کتابها را در قفسهها بچینم و باز مشکلی پیش بیاید. گذشته از آن این روزها دیگر کسی کتاب نمیخواند، من با چه انگیزهای کتابهایم را نونوار کنم؟
کتاب را یادمان رفته
باور کردنی نیست که یک فرد، 70 سال تمام با عشق و علاقه از کتابهای درسی خود نگهداری کند. مصلحی میگوید: امروز وقتی میبینم دانشآموزی کتابش را بعد از تمام شدن سال تحصیلی پاره میکند، خیلی ناراحت میشوم. صفحات کتاب برای من مثل بالهای فرشتگان مقدس است. بر اهمیت مطالعه تاکید بسیاری شده اما امروز دیگر همه سرشان در فضای مجازی گرم است.
روزنامه خراسان، سردمدار تقویت کتاب خوانی در استان
مصلحی اشاره ای هم به روزنامه خراسان می کند و میافزاید: روزنامه خراسان از سردمداران ترغیب به مطالعه در استان ماست و همیشه از کتاب و کتاب خوانی تمام قد دفاع کرده است. همین که این روزنامه توانسته است 70 سال دوام بیاورد، مشخص است که مسئولان و فعالان آن چه خون دلهایی خوردهاند. بله برای زنده نگهداشتن کتاب و کار فرهنگی و مطالعه، باید خون دل خورد!
خیلی از رفقا و اهالی کتابخوانی، آقای مصلحی را «ذیالفنون» نامیدهاند، خودش تعریف میکند: به من میگویند که تو هم شاعری، هم خوشنویس، هم میراث دار کتابی، هم بازنشسته آموزش و پرورش، قاری و حافظ قرآن هم که هستی. این طور است که به من خیلی لطف دارند. اما من امیدوارم خداوند همه تلاشهایم برای خدمت به مطالعه را شفیع روز قیامتم قرار بدهد.
گنجینهای ارزشمند از کتابهای چاپ سنگی و دستنویس به غریبانهترین شکل در زیرزمینی ناشناخته مدفون شده و به راحتی میشود آن را احیا و در فضایی مناسب، جوانان و خانوادهها را به مطالعه این کتابها دعوت کرد. فقط کافی است مسئولان فرهنگی مشهد کمی همت کنند.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

معاون اماکن متبرکه آستان قدس خبر داد
تشرف 95 سالمند محروم مشهدی به حرم رضوی
معاون اماکن متبرکه و امور زائران آستان قدس رضوی از تشرف 95 زائر معلول، سالمند و ناتوان مشهدی در قالب طرح «یا معین الضعفا» به بارگاه منور رضوی خبر داد.
به گزارش آستان نیوز، سید خلیل منبتی با بیان این که طرح «یا معین الضعفا» ویژه تشرف سالمندان و قشرهای آسیب پذیر جامعه مانند بیماران سرطانی، هموفیلی و... است، تصریح کرد: صبح روز یک شنبه در قالب این طرح 95 نفر از مجاوران سالمند بارگاه منور رضوی به حرم امام رضا(ع) مشرف شدند و علاوه بر بهرهمندی از برنامههای فرهنگی و مذهبی این آستان کبریایی، مهمان خوان با برکت مهمانسرای حضرت رضا(ع) شدند. وی افزود: این زائران پس از زیارت و اقامه فریضه نماز ظهر با کمک خدمت یاران ابتدا به پنجره فولاد صحن انقلاب متوسل و سپس به مهمانسرا منتقل شدند و در خاتمه به محل سکونت خود بازگشتند.
3 سینما میزبان جشنواره فیلم فجر مشهد می شود
شانزدهمین جشنواره فیلم فجر مشهد در سه سینما برگزار خواهد شد. این خبر را روز گذشته خبرگزاری تسنیم اعلام کرد و مدعی شد که براساس اعلام اولیه قرار است جشنواره فیلم فجر در سه سینمای هویزه، آفریقا و اطلس مشهد برگزار شود. این در حالی است که پیش از این معاون اداره کل ارشاد اسلامی خراسان رضوی گفته بود که «احتمالا جشنواره امسال در پنج سینمای هویزه، اطلس، گلشن، پیروزی و ویلاژتوریست برگزار خواهدشد.»
فاز دوم سامان دهی اموال تاریخی استان آغاز شد
رئیس گروه موزه ها و اموال منقول اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان رضوی از آغاز فاز دوم سامان دهی اموال تاریخی مخزن موزه خراسان بزرگ خبر داد که طی امسال چهارهزار اثر تاریخی و موزهای سامان دهی و وارد سامانه جام خواهندشد. به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی استان، محمدرضا پهلوان گفت: این آثار پس از سامان دهی و ثبت در سامانه جام در موزه خراسان بزرگ و دیگر موزه های استان، به نمایش در خواهند آمد.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

نگارخانه
«مظهر لطف الهی» در مشهد
نمایشگاه آثار خوشنویسی «محمد شبانی» با عنوان «مظهر لطف الهی» در نگارخانه رضوان مشهد افتتاح شد. به گزارش ایسنا، آثار این نمایشگاه با موضوعات دینی و ادبی است که به همت موسسه آفرینشهای هنری آستان قدس برپا شده و تا روز پنجشنبه، 20 دی ماه به کار خود ادامه میدهد. نمایشگاه «مظهر لطف الهی»، در این مدت در ساعات 9 تا 13 و 16 تا 19 به صورت رایگان، پذیرای شهروندان هنردوست خواهد بود. گفتنی است که نگارخانه رضوان در خیابان کوهسنگی 17، واقع شده است.
موسیقی
آلبوم استاد پورعطایی جایزه سالانه «موسیقیما» را دریافت کرد
جایزه و تندیس آلبوم موسیقی برتر در سال ۹۶ در پنجمین جشن سالانه "موسیقی ما" به آلبوم نوایی با صدای استاد غلامعلی پورعطایی تعلق گرفت. به گزارش مهر، در بخش آلبوم برگزیده موسیقی نواحی، مقامی و آیینی در جشن سالانه موسیقی ما آلبوم «نوایی- آندگر ۲» با هنرمندی مرتضی یگانه، مجید یگانه و زنده یاد غلامعلی پورعطایی تندیس طلایی را دریافت کرد. دست اندرکاران آلبوم پس از دریافت این جایزه یاد و خاطره استاد پورعطایی را گرامی داشتند.
تئاتر
نمایش «آبگردی» روی صحنه تئاتر
نمایش «آبگردی» از امروز در سالن 2 پردیس تئاتر مستقل مشهد روی صحنه میرود. «عباس رثایی»، نویسنده، کارگردان و بازیگر این اثر نمایشی است که به مدت 40 دقیقه و در ژانر کمدی، جنگی ساخته شده است. علاقهمندان به تئاتر در مشهد میتوانند این نمایش را در ساعت 19:30 امروز به تماشا بنشینند. اجرای این نمایش تا 18 دیماه در پردیس تئاتر مستقل ادامه خواهد داشت. پردیس تئاتر مستقل در بولوار وکیل آباد، نبش وکیل آباد 48 واقع شده است.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

معاون میراث فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان رضوی گفت: به زودی گروه تخصصی میراث فرهنگی تشکیل خواهد شد و ماهیت اثر تازه کشف شده در نزدیکی کوچه باغ مشهد را روشن خواهد کرد.
مرجان اکبری در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: طبق مشاهداتی که در این سطح از حفاری صورت گرفت، آجرهای چهارگوش قدیمی، پوشش گنبدی، طاق، پایهها و دیوارههای آن مشخص شده است.
وی افزود: اساسا محتوای این اثر مشخص و معلوم نیست برای آنکه ماهیت و دوره آن مشخص شود نیاز به اطلاعات بیشتری است که در این زمینه درحال رایزنی هستیم و کارگاهی که در آن منطقه مشغول به کار بود، تعطیل شده تا بتوانیم مطالعات بیشتری را زیر نظر باستانشناسان انجام دهیم.
معاون میراث فرهنگی استان با اشاره به اضطراری بودن موضوع و دریافت مجوزهای مربوط درباره آن، افزود: باید با شهرداری هماهنگی انجام و مجوز گرفته شود زیرا طرف قراردارد پروژه، شهرداری است ولی به لحاظ تخصصی باید بخش مطالعات باستان شناسی عهدهدار آن باشد.
ضرورت حفاظت از اثر تازه کشف شده
وی درباره حفاظت از این اثر تازه کشف شده، افزود: اثر طوری قرار دارد که در خاک مدفون است مهم آن است که در ابتدا ماهیت اثر مشخص شود تا درباره بافت تاریخی مشهد به ما کمک کند.
وی تاکید کرد: قانون برای چنین وضعیتی سه ماه فرصت میدهد یعنی بر اساس قانون، این موضوع پیشبینی شده است که در مکانهایی مانند معابر اگر با فضایی تاریخی مواجه شویم کار باید متوقف شود و پس از اعلام به میراث فرهنگی، این سازمان سه ماه فرصت دارد که درباره آن اثر اظهار نظر کند.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان گفت: هنوز مجوزی برای برگزاری کنسرت موسیقی در مشهد صادر نشده است. به گزارش مهر، طی روزهای گذشته خبری مبنی بر صدور مجوز برای برگزاری کنسرت در یکی از سالن های مشهد در فضای مجازی منتشر شد که پیش از تایید یا تکذیب توسط مسئولان مربوط واکنش های متفاوتی را نیز به دنبال داشت. در همین زمینه مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی در گفت و گو با مهر صدور مجوز برای برگزاری کنسرت در مشهد را تکذیب کرد و ادامه داد: هنوز مجوزی در این زمینه صادر نشده است. جعفر مروارید در پاسخ به این سوال که آیا سیاست های شورای فرهنگ عمومی درمشهد به منظور برگزاری کنسرت تغییر کرده است؟ اظهار کرد: سیاست های این حوزه توسط معاونت هنری اداره کل ارشاد خراسان رضوی پیگیری می شود و سعی ما این است که طبق ساختارها اقدام کنیم.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

دبیرخانه ششمین دوسالانه «تذهیبهای قرآنی و طراحی نقوش اسلامی کاربردی» فهرست برگزیدگان راهیافته به بخش نمایشگاه این دوسالانه را اعلام کرد.
به گزارش آستان نیوز، 11 استاد برجسته کشور آثار رسیده کاربردی را داوری کردند. همچنین نمایشگاه این آثار منتخب و مراسم اختتامیه این دوره جشنواره همراه با معرفی رتبههای برتر در هفته پایانی دی ماه در مشهد برگزار
خواهد شد.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

گروه فرهنگی/ گفت و گو، مدارا، همزیستی و بازخوانی الگوی مدیریت اجتماعی امام موسی صدر، این عنوان همایشی بود که با حضور اندیشمندان و استادان حوزه و دانشگاه در مشهد برگزار شد. به گزارش ایسنا، در این همایش که در محل تالار شهر برگزار شد، حجتالاسلام والمسلمین زائری یکی از کارشناسان مذهبی اظهار کرد: بسیاری از دوستان ما وقتی از مدارا، گفتوگو، تساهل، تسامح، همزیستی و همراهی صحبت میکنند، موضع شان این است که خب حالا که زورمان نمیرسد میتوانیم گفتوگو کنیم، برخی از علمای بزرگوار ما موضع شان این است، اما موضع امام موسی صدر این نیست، از موضع فهم قرآن بیان میکند، نه از موضع انفعال، اجبار، اضطرار و ترس بلکه از موضع قوت بیان میکند. وی با بیان این که امام موسی صدر از موضع فقیه به جامعه وارد شد، افزود: برخی ناخواسته تصویری از امام موسی صدر به عنوان مصلح اجتماعی و روشنفکر نشان می دهند. این موارد هیچ کدام ممیزه ایشان نیست، ممیزه ایشان این است که از خاستگاه فقاهت و از موضع یک مجتهد، فقیه و عالم وارد اجتماع میشود و باورش این است که دین میتواند برای انسان امروز پاسخ گو باشد. وی تصریح کرد: ایشان از موضع یک فقیه مجتهد برآمده از یک خاندان فقاهت 900 ساله با موضع دینی صریح و آشکار است. متاسفانه امروز فقه ما بیشتر از آن که فقه پاسخ گو و حلکننده مشکل باشد، تقلید فقهای پیشین است. بسیاری از بزرگان ما تکرارکننده فقاهت فقهای پیش از خود هستند، فقیه ما اسمش فقیه بوده اما در عمل مقلد است.
ناچار به تعامل هستیم؛ نمیتوانیم با جهان قطع ارتباط کنیم
رسول رسولیپور استاد فلسفه دانشگاه خوارزمی نیز در این همایش گفت: دینشناسی امام موسی صدر تحت عنوان دینشناسی دیالوگی یا گفت و گویی بوده و نوع نگرش و کنش این شخصیت در دینداری با دیگر عالمان دینی بسیار متفاوت است. وی افزود: مدلهای مختلفی در الهیات و دینشناسی داریم اما مدلی که امام موسی صدر در حوزه معرفتی دینی به ما معرفی میکند، کاملا متفاوت است و به نگاه فرد به دیگری بر میگردد. وی با اشاره به این که یکی از اتهامات وارد شده به امام موسی صدر این است که شما سکولار هستید، تصریح کرد: ورود امام موسی صدر به جامعه لبنان ورود یک فقیه به حل معضلات است نه مصلح سیاسی اجتماعی و انسان لیبرال با دیدگاه انساندوستی و نوعدوستی خاص. ایشان اعلام میکنند که من سکولار نیستم، بلکه انسانی کاملا متدین هستم. تلاش اول امام موسی صدر در طول حضورش در لبنان این بوده که شیعیان را از حالت فرودستی به طبقه قابل توجه، اهل تعامل، موثر و نقشآفرین تبدیل کند.
امام موسی صدر نگاه از بالا به پایین نداشت
محسن مدیرشانهچی استاد علوم سیاسی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد که دیگر سخنران مراسم بود با بیان این که امام موسی صدر از زمره روحانیونی بود که به هیچ وجه در تعامل با تمام جریانها نگاه صنفی و از بالا به پایین نداشت، افزود: در لبنان صحنه رقابتی شکل گرفت که انتقال رقابتهای سیاسی و تشکیلاتی دهههای مختلف از ایران به لبنان بود. در لبنان علاوه بر امام موسی صدر و همراهان ایشان که از نهضت آزادی بودند، جریان دیگری نیز حضور داشت که مربوط به جلال فارسی و همفکران و همنوعان او بود.
محمدمهدی مجاهدی استاد علوم سیاسی هم در این همایش اظهار کرد: از نظر امام موسی صدر سوءاستفاده از دین برای کسب امتیازات اقتصادی و سیاسی مهمترین منشأ منازعات بوده و راه جلوگیری از این منازعات جلوگیری از این سوءاستفادهها و همچنین راه جلوگیری از این سوءاستفادهها، تامین عدالت است.
راهاندازی خانه گفت وگو در مشهد تا پایان سال
هادی بختیاری معاون شهردار و رئیس سازمان اجتماعی فرهنگی شهرداری مشهد در این همایش بر راهاندازی خانه گفت و گو در مشهد تا پایان سال تاکید کرد و گفت: خانه گفت و گو به معنای احداث خانهای برای موضوعیت گفت وگو و این که چه کسانی میتوانند گفت وگو کنند و درباره چه موضوعی باید به گفت وگو بپردازند، مطرح است. به گزارش پایگاه اطلاعرسانی شهرداری مشهد، وی اظهار کرد: شورای شهر و مدیریت شهری با نگاه راهبردی به موضوع گفتمان نگریستهاند و بر آن صحه گذاشته اند. از این رو گفتمان را تکلیف سازمان اجتماعی قرار دادند و به همین منظور پروژه ایجاد خانه گفت و گو شکل گرفته است.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

لغو اکران مستند «یک زن» در مشهد
نادینلویی / مستند «یک زن» که به روایت زندگی فائزه هاشمی اختصاص دارد و قرار بود روز سه شنبه 18 دی ماه در سینما هویزه اکران شود لغو شد.
محمدرضا محمدی معاون امور هنری و سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی درباره لغو اکران این مستند به «خراسان رضوی» گفت: دوستان دیگری از حوزه های دیگر درباره لغو این مستند با ما تماس گرفته بودند اما لغو اکران این مستند از سمت ما نبوده است. وی با بیان این که این مستند پروانه پخش داشته است، افزود: این موضوع جزو سیاست های داخلی حوزه هنری و سینما هویزه بوده است و بنا به تشخیص خودشان بوده که این مستند پخش نشود و برای لغو اکران این مستند ماموریتی از طرف ما ابلاغ نشده است. وی تصریح کرد: دلیل لغو اکران این مستند را از سینما هویزه پیگیری کنید. فرزانه مدیر روابط عمومی سینما هویزه هم درباره لغو اکران مستند یک زن، گفت: موضوع را از اداره ارشاد بپرسید، فیلم هنوز به دست ما نرسیده است!
دبیر بخش دیوارنگارههای شهری خانه بهار:
جشنواره به دور از هرگونه پیشداوری قضاوت خواهد شد
دبیر تخصصی بخش دیوارنگارههای شهری در دومین جشنواره هنرهای شهری مشهد گفت: آثار ارائه شده در جشنواره قطعا به دور از هرگونه پیشداوری قضاوت خواهند شد.
لادن اورنگی در گفتوگو با ایسنا ، درباره مولفههای داوری در بخش دیوارنگاره های شهری اظهار کرد: آن چه که قطعا خود داوران نیز به آن تاکید و توجه خواهند کرد، انصاف و عدالت در گام اول و نیز توجه به معیارهای زیباییشناسی است که قرار است در شهر استفاده شود و این دو معیار اصلی در داوری خواهد بود.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.