
«فاطمه ارژنگی» فوتسالیست ارزنده خراسانی است که سال گذشته به همراه تیم ملی فوتسال کشورمان قهرمان آسیا شد.وی امسال در رقابت های لیگ برتر بانوان کشور با تیم کویر کرمان به میدان می رود و هماکنون با ۲۶ گل زده در صدر جدول گلزنان لیگ برتر فوتسال قرار دارد. او این روزها ضمن این که در تلاش است تا تیمش را به سمت قهرمانی سوق دهد، نگران بلاتکلیفی تیم ملی هم هست، چراکه بعد از رفتن «شهرزاد مظفر» سرمربی سابق، دیگر کسی نیست تا به وضعیت قهرمان آسیا رسیدگی کند. این تیم نه اردویی دارد و نه سرمربی. تنها مسئولان به وعده و وعید بسنده میکنند. وی در ادامه از وضعیت و شرایط خود در لیگ برتر سخن به میان آورد که تقدیم می شود.
- از تیم باشگاهی تان بگویید که این روزها خیلی خوب هم بازی میکند.
تاکنون 9 برد، پنج تساوی و سه باخت داشته ایم و با ۳۲ امتیاز رده سوم جدول هستیم. به نظرم بازی به بازی بهتر شدهایم. هماهنگی خوبی داریم. صعودمان به جمع چهار تیم برتر و پلی آف قطعی است، بعد از آن برای صعود به فینال فکر میکنیم.
-مدعیان این فصل چه تیمهایی هستند؟
امسال کیفیت لیگ بسیار خوب شده است. به خصوص تغییر در نحوه برگزاری بازیها خیلی به بالا بردن سطح کیفی بازیها کمک کرد. امیدوارم روند بازیها حفظ شود تا از داخل همین لیگ نفرات جدیدی هم برای تیم ملی معرفی شوند. ملی حفاری و نامینو از تیم های مدعی هستند.
- صحبت از تیم ملی کردید، از سرمربی آینده چه خبر؟
فعلا که خبری نیست و بعد از رفتن شهرزاد مظفر هنوز مربی انتخاب نشده و قولها در حد حرف است. امیدوارم هرچه سریعتر تکلیف کادر فنی مشخص شود.
-در واقع قهرمانی شما در آسیا با این شرایط تکرار میشود؟
من مطمئن هستم خانم صوفی زاده و مسئولان به فکر آینده تیم ملی هستند و به همین راحتی تیم قهرمان را رها نمیکنند. قهرمانی در قاره به همین راحتی به دست نیامد. از وزارت ورزش گرفته تا فدراسیون، کادر و بازیکنان همه تلاش کردند. حمایت خوبی هم شد و ما نیز ثابت کردیم اگر از بانوان حمایت شود، میتوانند افتخارات بزرگی کسب کنند.
-یکی از دغدغهها و نگرانیهای بانوان در ورزش تبعیضهاست. به نظر شما درست است؟
تصور میکنم ما خانمها باید در عمل تواناییهایمان را نشان دهیم. دو دوره است که فوتسال با قهرمانی در آسیا ظرفیت بانوی ایرانی را نشان میدهد. با این قهرمانیها میتوانیم حقمان را بگیریم.
امسال فدراسیون هم در برنامه آمادهسازی، هیچ تبعیضی بین بانوان و مردان قائل نشد و همه چیز در اختیارمان بود. البته در مجموع اگر به ورزش کشور نگاه کنیم، این تبعیضها بین خانمها و آقایان همیشه وجود دارد.
-چرا فوتبال و فوتسال را انتخاب کردید؟
ورود به رشته فوتسال سخت بود و خیلی سختی کشیدم تا به این جا رسیدم. وقتی اردوهای ملی تمام میشد، مکانی برای تمرین در مشهد نداشتم و در پارک ملت تمرین میکردم. وقتی فوتبال بازی میکردم زمین چمن در اختیارم قرار نمیدادند و در پارک و زمین خاکی تمرین میکردم. از مسئولان پارک ملت هم تشکر میکنم، چون 7-8 سال در همین پارک تمرین کردم.
-با توجه به موفقیتهای فوتسال آیا راه برای بقیه بازتر شده است؟
پس از قهرمانیهای بانوان در آسیا، بسیاری از خانمها دوست دارند وارد رشته فوتسال شوند و این خیلی خوب است.
البته این رشته با توجه به گرایش بانوان به والیبال و بسکتبال، شاید متقاضی کمتری داشته باشد اما این قهرمانیها بسیاری از بانوان را جذب فوتسال کرد و این مسئله باعث میشود هم برای تیم ملی پشتوانهسازی شود و هم بازیکنانی بهتر از ما کشف شوند.