مدیرعامل شرکت قطارشهری مشهد از بهره برداری فاز اول خط 3قطارشهری تا قبل از سال 1400 خبر داد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مشهد، کیانوش کیامرز گفت: با توجه به وسعت 28.5 کیلومتری خط 3قطارشهری، شهردار مشهد مقدس دورنمایی طراحی کرده است تا کار به صورت فازبندی در این خط پیش رود؛ بر این اساس اولین فاز خط 3قطارشهری از میدان شهدا تا پایانه مسافربری تعریف و در بازه زمانی سه ساله اجرایی می شود و قبل از سال 1400 به بهره برداری می رسد. وی با تاکید بر این که اجرای این مهم به دو هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد، گفت: هم اکنون نیز حفاری در این فاز رو به اتمام است و سپس وارد عملیات ریل گذاری و احداث ایستگاه ها می شویم. وی یادآور شد: با توجه به وسعت 28.5 کیلومتری خط 3می توان گفت این خط طولانی ترین خط قطارشهری کشور به شمار می رود و برای بهره برداری از آن بازه 10 ساله تعریف شده است. کیامرز با بیان این که خط 3قطارشهری از انتهای قاسم آباد در بولوار امیریه تا انتهای شهرک ابوذر سرویس دهی می کند، افزود: فاز اول، پرترافیک ترین فاز خط 3به شمار می رود؛ در این فاز خط یک، 2و 3با هم ترکیب می شود و مثلث قطار شهری در مرکز شهر به وجود می آید.
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
سه شنبه هفته گذشته بود که اهالی خیابان باهنر مشهد در اعتراض به انتقال بخشی از فعالیت پایانه اتوبوسرانی آزادی به این خیابان، تجمع کردند و با امضای طوماری خواستار توقف این طرح شدند. ماجرا از آن جا آغاز شد که طرح احداث 4پارکینگ زیرسطحی و روسطحی در مشهد در دستور کار شهرداری مشهد قرار گرفت و به گفته اعظم مرادی مدیر مرکز طراحی و مطالعات پروژه های شهری شهرداری مشهد، یکی از مکان هایی که قرار است این طرح در آن جا اجرا شود، پایانه اتوبوسرانی آزادی است. احداث پارکینگ های غیر همسطح در پایانه آزادی نیز نیازمند این بود که بخشی از فعالیت های این پایانه به مکان های دیگری انتقال پیدا کند که معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری مشهد خیابان باهنر را یکی از مکان ها برای انتقال پایانه اتوبوسرانی اعلام کرد و همین موضوع باعث شد برخی از شهروندان و اهالی خیابان باهنر با تجمع در این خیابان، خواستار توقف احداث پایانه اتوبوسرانی در این خیابان شوند. اما آن طور که وحید برکچی معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری مشهد به «خراسان رضوی» می گوید، «برای احداث پارکینگ های غیر همسطح آزادی باید قسمتی از خطوط در مسیرهای مختلف شهر انتقال می یافت که یکی از این مناطق مسیر کندرو بولوار وکیل آباد در حاشیه خیابان باهنر است.»
مردم چه می گویند؟
برای بررسی موضوع ابتدا سری به خیابان باهنر می زنیم و با تعدادی از اهالی این منطقه همکلام می شویم. حسینی به گفته خودش بیش از 30 سال است که در این خیابان سکونت دارد. از او درباره اتفاقات هفته گذشته و اعتراض اهالی سوال می کنیم که می گوید:
سه شنبه هفته گذشته با این که روز تعطیل بود، مسئولان شهرداری از ساعات اولیه صبح در حال نصب میله هایی در ورودی خیابان باهنر بودند، آن طور که از عملکرد آن ها بر می آمد، قرار بود پایانه اتوبوسرانی را در خیابان باهنر احداث کنند، اهالی در محل حاضر شدند و به این موضوع اعتراض کردند و فعالیت و ادامه کار در آن جا متوقف شد.سعیدی نیز یکی دیگر از اهالی خیابان باهنر است، او انتقال پایانه مسافربری به خیابان باهنر را باعث ایجاد مشکلات ترافیکی برای مردم منطقه می داند و می گوید: دانشگاه فردوسی مشهد در کنار این خیابان مستقر است و برگزاری امتحانات و کنکورهای مختلف در این دانشگاه باعث تردد بیشتر خودرو ها در خیابان باهنر می شود، اگر پایانه مسافربری به این خیابان منتقل شود، مشکلات ترافیکی شدیدی در این خیابان حاکم خواهد شد.
نبود فضای لازم برای ایجاد پایانه در خیابان باهنر
شهروند دیگری که خود را استاد دانشگاه فردوسی معرفی می کند، با بیان این که با انتقال پایانه مسافربری به این خیابان، آلودگی ناشی از تردد خودروها مشکلات عدیده ای را برای اهالی منطقه ایجاد می کند، می گوید: بر فرض این که این پایانه این جا احداث شود، سوال این جاست که آیا اصلا فضای لازم برای ایجاد پایانه در این جا وجود دارد؟
ماجرای عملیات اجرایی در خیابان باهنر چه بود؟
در ادامه برای پیگیری گلایه اهالی خیابان باهنر با معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری مشهد گفت و گو می کنیم. وحید برکچی درباره عملیات اجرایی انجام شده در خیابان باهنر که باعث شروع اعتراض اهالی شده بود، به «خراسان رضوی» می گوید: با شروع فعالیت برای انتقال بخشی از پایانه مسافربری آزادی به مسیر کندرو بولوار وکیل آباد، مردم و اهالی خیابان باهنر تصور می کردند که پایانه مسافربری آزادی به خیابان باهنر انتقال پیدا می کند، در حالی که ما روز سه شنبه قسمتی از اقدامات پشتیبانی احداث ایستگاه مسافربری مسیر کندرو وکیل آباد را در این خیابان مستقر کرده بودیم و زمانی که مردم متوجه شدند که احداث ایستگاه در خیابان باهنر در دستورکار نیست، تجمع پایان یافت.
پایانه ای در خیابان باهنر احداث نمی شود
او این اطمینان را به اهالی خیابان باهنر می دهد که در این خیابان هیچ پایانه ای احداث نمی شود و می گوید: هیچ پایانه ای در خیابان باهنر مشهد احداث نخواهد شد و ایستگاه های اتوبوس به بولوار وکیل آباد منتقل می شود.معاون شهردار مشهد همچنین با بیان این که از 28 خرداد امسال کلنگ زنی احداث پایانه و پارکینگ غیر همسطح آزادی انجام خواهد شد، تصریح می کند: در پایانه آزادی بیش از 26 خط اتوبوسرانی فعالیت می کند و ما برای احداث این پروژه مجبور بودیم بخشی از فعالیت خطوط اتوبوسرانی را به مسیرهای مختلف انتقال بدهیم که تعدادی از ایستگاه ها در اول امامت و بخشی دیگر در مسیرهای کندرو بولوار وکیل آباد منتقل خواهد شد.
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
کلاته/ نماینده مردم سبزوار در مجلس شورای اسلامی با اشاره به آخرین پیگیری ها در خصوص ایجاد منطقه ویژه اقتصادی در این شهرستان، گفت: طی نشستی که چندی پیش با وزیر جهاد کشاورزی برگزار شد در خصوص مشکل زیست محیطی این طرح گفت وگو و دستور واگذاری زمین از سوی این مقام مسئول صادر شد. حسین مقصودی در گفت وگو با خراسان رضوی در خصوص تعیین تکلیف وضعیت ایجاد منطقه ویژه اقتصادی در سبزوار اظهارکرد: موضوع منطقه ویژه اقتصادی سبزوار درمجلس هشتم به تصویب رسید ولی به دلیل سهل انگاری دولت دهم و دولت جدید و نداشتن توجه عملی و باور به مصوبات قانونی مجلس، این پروژه تاکنون پیشرفت چندانی نداشته است. وی افزود: از دیگر عوامل موثر در پیشرفت نکردن این طرح نبود عزم ملی در مجموعه مدیریت شهری سبزوار است که مسئولان باید به تحقق این وعده چندین ساله توجه ویژه ای داشته باشند. وی با انتقاد از فرمانداری سبزوار مبنی بر این که تاکنون این نهاد جلسه ای با موسسه آبادانی دیار سربداران درباره منطقه ویژه اقتصادی برگزار نکرده است، بیان کرد: اختلافی میان تفکرات مختلف در شهرستان ایجاد شده است که متاسفانه این امر شهرداری، فرمانداری، شورای شهر، نمایندگان شهر و موسسه مذکور را تحت تاثیر قرار داده است. مقصودی تصریح کرد: نهادهای مرتبط با منطقه ویژه اقتصادی باید با همکاری و تعامل یک تصمیم اساسی برای این منطقه بگیرند که برای شهرستان مفید باشد. وی با اشاره به آخرین پیگیری ها در خصوص ایجاد منطقه ویژه اقتصادی در سبزوار گفت: طی نشستی که چندی پیش با وزیر جهاد کشاورزی برگزار شد در خصوص مشکل زیست محیطی این طرح گفت وگو و دستور واگذاری زمین از سوی وزیر جهاد کشاورزی صادر شد.
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
مدیرعامل سازمان حمل و نقل بار درون شهری و حومه شهرداری مشهد با اشاره به این که از مجموع کل ناوگان حمل و نقل بار فعال در شهر مشهد، 15 هزار و 340 دستگاه یعنی 40 درصد، خودروی باری فرسوده است، اظهار کرد: نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی، از برنامه های بلند مدت کاهش آلودگی هوای کلان شهرهاست.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مشهد، حسین مختاری افزود: تعداد 408 نفر برای نوسازی خودروی باری خود اقدام کرده اند که از این تعداد 388 نفر به خودروساز معرفی شده اند.
وی با بیان این که تاکنون 50 نفر برای تحویل خودروی خود اقدام کرده اند، تصریح کرد: بقیه افراد نیز در انتظار تحویل خودروی خود هستند.
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
ارکان اقتصادی ما با چالشهای متفاوتی روبه روست اما از این میان، اتکای آن به درآمدهای نفتی و برنامه های توسعه برونزا باعث شده تا بخش کشاورزی تضعیف شود و در نتیجه آن شاهد مهاجرت روستاییان و تخلیه و تخریب بسیاری از این مراکز جمعیتی باشیم که تبعا نتیجه آن رشد شهرنشینی و توامان گسترش پدیده حاشیهنشینی بوده است.تغییر رویکردهای توسعهای کشور طی سالهای اخیر و تاکید ویژه بر ضرورت توسعه درونزا موجب شده تا قابلیت ها و ظرفیت های مناطق روستایی در حوزه های ایجاد اشتغال، افزایش درآمد، حفاظت از میراث روستایی و در نتیجه تثبیت جمعیت و کاهش مهاجرت های روستایی- شهری مورد توجه قرار گیرد. یکی از زمینه های توسعه روستایی در کشور گردشگری روستایی است که در صورت اتخاذ یک برنامه و مدیریت صحیح، می تواند به عنوان راهبردی برای تجدید حیات روستاها و توسعه این کانونهای جماعتی اتخاذ گردد.به باور کارشناسان امر، گردشگری روستایی، ظرفیتی مطلوب است که زمینه های اشتغال دایم، فصلی و نیمه وقت را برای نیروی انسانی( در صورت طراحی و اجرای برنامه های مناسب آموزشی در بخشهای مهارتی و حرفه ای) فراهم کند و از نرخ بیکاری در روستاها بکاهد.رسیدن به این مهم نیازمند برنامه ریزی و مدیریت صحیح در سطح ملی و محلی، ظرفیتسازی و توانمندسازی جامعه روستایی، جلب مشارکت موثر روستاییان و نیز انسجام سازمانی دست اندرکاران گردشگری روستایی است.نکته قابل توجه آن است که براساس سرشماری سال 1395، حدود 74درصد جمعیت کشور شهرنشین بودند و کمتر از 26درصد روستانشین هستند. با افزایش جمعیت شهرنشین و بهویژه افزایش نسبت جمعیت در شهرهای بزرگ و کلان شهرها، بالطبع مسائل و مشکلات حاصل از ازدحام شدید جمعیت مانند آلودگی محیط زیست، حاشیه نشینی ، ترافیک و مانند آن کیفیت زندگی در شهرها را کاهش داده است، به همین دلیل تمایل شهرنشینان به استفاده از فضاهای فراغتی و تفریحی در مناطق روستایی کشور در چند دهه اخیر به منظور جبران کیفیت زندگی خود افزایش یافته که با افزایش نسبت جمعیت شهری، به همین نسبت، میزان تقاضا برای گردشگری روستایی و دیگر اشکال گردشگری مرتبط با آن افزایش یافته است. بر این اساس هرچند انواعی از گردشگری روستایی به صورت خودجوش از سالها قبل در مناطق روستایی رواج یافته بود، ولی موضوع توسعه گردشگری روستایی بهطور مشخص و رسمی از برنامه چهارم توسعه با هدف توانمندسازی جامعه روستایی، ایجاد اشتغال، حفظ و بهره برداری از میراث فرهنگی و طبیعی شروع شد که در برنامه پنجم و ششم توسعه مورد تاکید قرار گرفت.در این مدت اقداماتی هر چند پراکنده و غیرمنسجم برای توسعه گردشگری روستایی در برخی از روستاهای کشور انجام شده است. انتخاب و معرفی 380روستا در برنامه چهارم به عنوان روستاهای هدف گردشگری(که بعداً این تعداد به حدود هزار روستا افزایش پیدا کرد) و نیز تهیه برنامههایی با عنوان طرح راهبردی - ساختاری روستاهای هدف گردشگری از جمله این اقدامات است. ولی با توجه به نبود اتخاذ رویکرد مناسب در تهیه این طرحها و نیز ضعف هماهنگی لازم در بین دست اندرکاران، موفقیت حاصل شده در این زمینه محدود و موردی بوده است. هم اکنون نیز خلاءهایی به لحاظ سیاست گذاری و برنامه ریزی در بحث توسعه گردشگری در کشور بهطور اعم و گردشگری روستایی بهطور اخص وجود دارد. در واقع اگر توسعه گردشگری روستایی را فصل مشترک برنامههای توسعه گردشگری از یک طرف و برنامه های توسعه روستایی از سوی دیگر بدانیم، در هر دو زمینه متاسفانه برنامه و سند راهبردی، کلان و بلندمدت توسعه وجود ندارد. علاوه بر این تنگناها و خلاءهای مدیریتی در این دو عرصه باعث شده تا انسجام سازمانی و هماهنگی لازم در بین دستاندرکاران این حوزه و در بخشهای مختلف وجود نداشته باشد و تهیه و اجرای موثر برنامهها و طرحهای توسعه گردشگری روستایی در کشور با مشکل مواجه شود.از جمله اقدامات موردی و نسبتاً موفق در زمینه توسعه گردشگری روستایی و اشکال مرتبط با آن، توسعه اقامتگاههای بوم گردی در مناطق روستایی کشور بوده که در سالهای اخیر در برخی از روستاهای کشور گسترش یافته است. این اقامتگاهها ضمن حفاظت از میراث طبیعی و فرهنگی مناطق روستایی، فضاهای اقامتی و پذیرایی مناسبی را با کمترین سرمایه گذاری و کمترین هزینه در روستاها برای استفاده گردشگران فراهم کرده است. تاکنون حدود 650 اقامتگاه بومگردی در کشور به ثبت رسیده و مجوز دریافت کرده اند که قرار است بهزودی به دو هزار اقامتگاه گسترش یابند. در همه استان های کشور کم و بیش اقامتگاههای بومگردی وجود دارد. در استانهای خراسان نیز در مناطق مختلف این اقامتگاهها گسترش یافته است و خوشبختانه با اقبال عمومی نیز مواجه شدهاند و ظرفیت برای توسعه آنها نیز وجود دارد.یک از اشکال گردشگری روستایی، گردشگری خانههای دوم است که در چند دهه اخیر در برخی مناطق روستایی کشور بهویژه مناطق کوهستانی و ساحلی و عمدتاً بهصورت خودجوش و بدون برنامه رواج یافته است. صاحبان این خانهها اغلب ساکنان شهرهای بزرگ هستند که برای گذراندن اوقات فراغت و تفریح در تعطیلات ازجمله تعطیلات آخر هفته خود مبادرت به ساخت و خرید این خانهها در روستاها کردهاند. متأسفانه این الگوی گردشگری به دلیل نبود برنامهریزی و مدیریت مناسب نهتنها در ایجاد اشتغال و توسعه اقتصاد روستایی تأثیر چندانی نداشته، بلکه اثرات نامطلوبی در ابعاد مختلف بهویژه در زمینه زیستمحیطی به بار آورده است. تخریب و تغییر کاربری اراضی کشاورزی، آلودگی محیطزیست، تضعیف هویت و معماری روستاها و... ازجمله این آثار است.درمجموع میتوان گفت قابلیتها و فرصتهای خوبی برای توسعه گردشگری روستایی در بسیاری از فضاهای کشور وجود دارد که بهرهبرداری صحیح از آنها در زمینه توسعه روستایی، رونق اقتصادی و تجدید حیات روستاها؛ نیازمند برنامهریزی مناسب و مشارکت جستن از روستاییان است. همچنین هماهنگی و انسجام سازمانی دستاندرکاران و نهادهای مسئول و مرتبط با گردشگری ازجمله اقدامات ضروری در این زمینه به شمار میآید. تجارب موفقی، هرچند محدود و موردی، در حوزه توسعه گردشگری روستایی در کشور وجود دارد که با شناسایی عوامل موفقیت آنها، میتوان به گسترش این شاخه از گردشگری در کشور مبادرت کرد.
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
درشرایطی که حدود 16 ماه ازاعلام تعطیلی کارخانه دوچرخه سازی قوچان می گذرد، روز گذشته رئیس اداره صنعت ، معدن و تجارت قوچان از آغاز به کار مجدد خط مونتاژ دوچرخه مدل ۲۶ این کارخانه و اعطای پنج میلیارد تومان تسهیلات به این واحدصنعتی ورفع توقیف وترخیص قطعات خریداری شده از خارج کشورخبرداد.به گزارش خراسان رضوی، با پیگیری رسانه ها و همکاری مسئولان شهرستان قوچان،همراهی دستگاه قضایی و پیگیری های نماینده مردم قوچاندر مجلس، برای از سر گیری فعالیت های دوباره کارخانه دوچرخه سازی قوچان به بار نشست و در نخستین مرحله ، خط مونتاژ یک مدل دوچرخه این مجتمع صنعتی راه اندازی شد.استارت خط مونتاژ بارقه امیدی در دل برای رسیدن این کارخانه به رونق دوباره و فعالیت کارگران روشن کرد .رئیس اداره صنعت ، معدن و تجارت قوچان گفت: خوشبختانه با همکاری مسئولان و دستگاه ها و سازمان های مرتبط و پیگیری های نماینده مردم در مجلس ، از انبارهای کارخانه رفع پلمب شد و بحث فروش مزایده ای قطعات هم به نوعی منتفی شد تا خللی برای شروع دوباره فعالیت های کارخانه پیش نیاید. حبیبی کیا افزود : با توجه به درخواست مدیر عامل کارخانه برای دریافت تسهیلات بانکی بین ۱۵ تا ۲۰ میلیارد تومان برای ترخیص قطعات خریداری شده از خارج کشور از گمرک شهید رجایی و همچنین پرداخت بخشی از بدهی ها و مطالبات معوق کارگری ، اعطای این وام با شرایطی به تصویب رسید به طوری که هم اکنون پنج میلیارد تومان از این تسهیلات اعطا و موجب شد قطعات توقیف شده در گمرک ترخیص شود و به کارخانه انتقال یابد. وی افزود:به دنبال آن حدود ۳۰ نفر از کارگران فراخوانده شدند و زمینه استارت یک خط مونتاژ برای تولید دوچرخه مدل ۲۶ فراهم شد. وی اظهار امیدواری کرد که با استارت این خط مونتاژ و پرداخت اقساط بعدی وام درخواستی ، شرایط تولید انواع دیگر محصولات فراهمشود و هرچه زودتر شاهد رونق این مجتمع بزرگ صنعتی باشیم.
با همراهی دادگستری قوچان از انبارهای کارخانه رفع پلمب شد
رئیس تامین اجتماعی قوچان نیز گفت: در حدود ۱۰ روز پیش با همراهی دادگستری قوچان از انبارهای کارخانه و قطعات موجود آن رفع پلمب شد که در نتیجه راه برای آزاد سازی محموله وارداتی توقیف شده در گمرک نیز باز شد واین محموله پس از ترخیص به کارخانه وارد شده است تا در مدار تولید قرار گیرد. ابوالحسن زاده با اشاره به نگاه های مثبت مسئولان و سازمان های مربوط به از سر گیری فعالیت های تولیدی این کارخانه گفت: امید است با اعتماد سازی های لازم و فعالیت های تولیدی بیشتر در این کارخانه بار دیگر شاهد فعالیت خوب این کارخانه و کارگران آن باشیم.
ماموریت و پیگیری های به بار نشسته
شایان ذکراست در جلسه ای که چندی پیش در جهت بررسی موانع و مشکلات کارخانه دوچرخه سازی قوچان با حضور مسئولان مربوط شهرستان و نماینده مردم در مجلس برگزار شد، از سوی مسئولان ارشد شهرستان به نماینده مردمماموریت داده شد تا برای راه اندازی مجدد کارخانه و پرداخت مطالبات معوق کارگران ، پیگیری های لازمرا انجام دهد. به دنبال این جلسه و تصمیم مسئولان ، نماینده مردم قوچان در مجلس روز گذشته به خراسان رضوی گفت: از همان آغاز هم همواره نگران این موضوع بودیم و در جهت شروع مجدد فعالیت های کارخانه تلاش داشته ایم.وی افزود: هیچ یک از مسئولان شهرستان نیز موافق تعطیلی این واحد نبوده اند، به طوری که در نهایت در تهران با وزیران صنعت ،معدن و تجارت ، کار ، تعاون و رفاه اجتماعی ، مدیر عامل بانک رفاه کارگران ، مدیر عامل بنیاد مستضعفان، رئیس سازمان تامین اجتماعی و رئیس سازمان امور مالیاتی کشور در این زمینه نشست هایی داشتیم که در نتیجه در جلسه هیئت مدیره بانک رفاه کارگران ،اعطای ۲۰ میلیارد تومان تسهیلات درخواستی کارخانه مصوب شد به طوری که در چهار قسط پنج میلیارد تومانی و طی مراحل مختلف تولید ، به دوچرخه سازی قوچان پرداخت شود. هادی شوشتری افزود : بر اساس تفاهم نامه مسئولان ارشد شهرستان قرار شد ۳۰ درصد از وام دریافتی به مطالبات کارگری اختصاص یابد و بخشی از آن برای ترخیص قطعات از گمرک و همچنین برخی بدهی های مالی از جمله برق و گاز اختصاص پیدا کند. وی گفت : سر انجام با رفع پلمباز انبار های کارخانه و رفع مشکلات گمرکی ، محموله آزاد شده به کارخانه انتقال یافته است.وی افزود: البته برای اعطای کامل وام در مراحل بعدی باید کارخانه به میزان تولید لازم برسد که تا کنون با توجه به قطعات وارداتی و قطعات مونتاژ شده موجود در کارخانه زمینه برای تولید در خط مونتاژ نخستین مرحله به خوبی فراهم شده که انتظار است به همت مدیر عامل کارخانه و تلاش کارگران دلسوز و باتجربه شرایط تولید در خطوط تولید محصولات جدید و به روز برای اینواحد مهیا شود.
مشکل فروش و رقابت با دوچرخه های چینی
هرچند خبر اعطای تسهیلات و آغاز به کارمجدد خط مونتاژ دوچرخه سازی قوچان خبری مسرت بخش است اما مسئولان شهرستان قوچان و مدیران دوچرخه سازی قوچان باید به این نکته توجه داشته باشند که مشکل اصلی فروش دوچرخه های تولیدی ورقابت باسیل واردات دوچرخه های چینی با قیمت های نسبتا مناسب و طرح های فریبنده همچنان پابرجاست؛ بنابراین ضروری به نظر می رسد که مدیران ومسئولان شهرستان قوچان به دنبال طرح ها وتمهیداتی برای بازاریابی وفروش محصولات دوچرخه سازی قوچان باشند و محصولات تولیدی متناسب با خواست مشتری وشرایط رقابتی بازار طراحی شود.
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
در میان نامداران فرهنگ و هنر خراسان و خاک گهرخیز تربت جام، اسم و رسم او احترام ویژهای دارد.حدود چهل سال است که همه زندگیاش در دوتارش خلاصه شده اما نه برای کسب نان و نام، تنها برای دل خویش میخواند و مینوازد و شاید همین خلوص نیت، زخمه ساز و طنین آوازش را شنیدنی و ماندگار کرده است. همه زندگی «عبدالعزیز احمدی»، در عشق به کتاب و خودکار و دوتار خلاصه میشود. به تازگی نوازندگی این استاد برجسته در مراسم افطار حسن روحانی ریاست جمهوری کشورمان با اصحاب فرهنگ و هنر مورد توجه مخاطبان شبکه های اجتماعی قرار گرفت.اما در یکی از همین روزهای گرم و دلنشین خرداد، با این استاد برجسته موسیقی مقامی در باب هنری که سالهاست دلبسته آن است، به گفت وگو نشستیم:
عشق، استعداد و طلب؛ سه گام تا هنرمندی
پدرش، نینواز و خواننده بود ولی پیمانه عمرش به دیدن روی «عبدالعزیز» قد نداد. «عبدالعزیز احمدی» اولین روز بهار سال 1340 در روستای گِوَی واقع در 20 کیلومتری غرب تربت جام متولد شد و تا 20 سالگی در زادگاهش به دامداری و کشاورزی مشغول بود و از آن سال به تربت جام نقل مکان کرد.عشق به خواندن از کودکی در وجود او شعله میکشید و تلاش می کرد تا ذوق هنریاش را در هر فرصتی به نمایش بگذارد.او با تاکید موکدی میگوید: برای آواز خواندن حداقل باید 50 درصد استعداد خدادادی داشته باشید، مابقیاش نیز بستگی دارد به تلاش و پشتکار انسان.او حالا بخشی از دنیای هنر و یکی از هنرمندان نامی کشورمان در حوزه موسیقی محلی است با این وجود وقتی از کسب و کارش میپرسیم؛ خیلی راحت در جواب میگوید: «نانوا هستم.» این یعنی، دغدغه عبدالعزیز احمدی برای قدم گذاشتن در این مسیر، نان و نام نبوده است.وقتی از استاد احمدی درباره نحوه ورودش به محافل هنری تربت جام میپرسیم در جواب می گوید: در هر دو، سه خانه این شهر که بگردید، یک دوتار و دوتارنواز پیدا میکنید. این هنر در خون این مردم و در خاک این پاره از جغرافیاست. ورودم به این شهر مصادف شد با آشنایی با یک دوتارنواز. من صدایی داشتم و میخواندم و خلاصه همه اتفاقات آن روزها دست به دست هم داد تا کمکم به جمع اهالی هنری این شهر وارد شدم. پیش از هر دستگاه دیگری، موسیقی را با آموختن گیتار آغاز کردم و از حضور در محضر استادان و بزرگانی همچون مرحوم غلامعلی پورعطایی، مرحوم ذوالفقار عسکریان، نورمحمد دُرپور و غلامحسین غفاری بهره گرفتم. از برکت این همنشینیها بود که دوتارنوازی و آواز را به صورت سینه به سینه فرا گرفتم.
هرآن چه در این هنر خوشهچینی کردم از کشتزار پورعطایی است
تا نامی از زندهیاد «پورعطایی» هنرمند شهیر موسیقی مقامی خراسان میبرد، گویی سیلی از خاطرات به ذهن او هجوم میآورد، پس زبان به روایتِ 20 سال دوستی با این هنرمند نامدار میگشاید و میگوید: از سال 71 تا 93 دست روزگار این مرد نیک را از ما گرفت، همنشین و همسایه نزدیک او بودم. به علاوه هشت سال همپا و عضو گروه هنری «مولانا بیدل دهلوی» بودم و همهجا وی را همراهی میکردم. بخش زیادی از اتفاقات خوب زندگی من خلاصه می شود به خاطرات با استاد پورعطایی. حیف که رفت و ما را در این جهان تنها گذاشت... به این جای سخن که میرسد، با تعبیری لطیف این حس و حال فراق را وصف میکند؛ «هرآن چه در این هنر خوشهچینی کردم از کشتزار پورعطایی است».او در ادامه اضافه میکند: همه زندگی این استاد، موسیقی بود. بیاندازه به ساز تار، آوازها و نواها و در یک کلام فرهنگ جام علاقه داشت و بر رعایت ظرایف آن حساس بود، طوری که اگر در این زمینهها اشتباهی از کسی میدید، بیتوجه به جایگاه آن فرد و البته با رعایت شئون اخلاقی تذکر میداد. اما بهترین اخلاق مرحوم پورعطایی این بود که همیشه دَرِ خانهاش به روی همه باز بود من این رفتار و منش او را سرلوحه زندگیام قرار دادهام.از ابتدای فعالیت هنریاش، ضمن حضور فعال در برنامههای گروهی و ارتباط موثر با عمده هنرمندان این عرصه، بیشتر در قالب تکخوان و تکنواز هنرنمایی کرده است و آن را بیشتر از استعداد، علاقهمندی خودش بیان میکند. از دامن او، عبدالبصیر احمدی(پسر دومش) به عنوان تکخوان در گروههای موسیقی مقامی خراسان پرورش یافته تا ادامهدهنده هنر آبا و اجدادی اش باشد و راه و روش پدر را در این عرصه مهم پِی بگیرد.
موسیقی خراسان زبانی همهفهم دارد
درباره خلاقیت و نوآوریهایی که این استاد مسلم موسیقی محلی در طول یک عمر تلاش هنرمندانه به کار برده، میپرسیم وی می گوید: بر این عقیدهام که هیچ کس نمیتواند در موسیقی مقامی ادعا کند که فلان قطعه را خودم ساختهام. شاید هنرمندی بسته به میزان ذوق و تلاش هنریاش بتواند شور و حال متفاوتتر و جذابتری به قطعهای بدهد، اما اصالت خلق مقامها به گذشتگان ما تعلق دارد. مثلا «نوایی» را غالب هنرمندان مقامی در کارنامه کاریشان با کم و کیف متفاوت دارند ولی اصل آن به 700 سال پیش و دوران عبدالرحمان جامی بازمیگردد.
این هنرمند درباره ویژگیهای متمایزکننده موسیقی فولکلور خراسان در قیاس با دیگر انواع موسیقی محلی نیز این طور می گوید: با وجود این که موسیقی زبان بینالمللی است و بینیاز از تفهیم و تشریح، با این حال فارسی بودن زبان موسیقایی منطقه ما، برگ برنده ای به شمار می آید که باعث شده تا محتوای آوازها همهفهم شود و مخاطب از هر قوم و فرهنگی پذیرای آن باشد. در واقع زبان موسیقی محلی خراسان، فارسی دری است و همه با آن ارتباط برقرار میکنند. در کنار آن پوشش سپید هنرمندان موسیقی مقامی خراسان از نگاه عرفانی بسیار زیبا و معنوی است و ناخودآگاه به واسطه تداعی مفهوم پاکی بر طینت انسان ها اثر میگذارد و مورد توجه قرار میگیرد. از طرفی دوتار، سازی ساده و بیآلایش است با هشت پرده و دو سیم که این همه در کنار یکدیگر نمایانگر فرهنگی والا، در عین سادگی است. استاد به برخی مختصات آواز تربت جامی اشاره میکند و ضمن تاکید بر این نکته که تعصب خاصی راجع به آواز آبا و اجدادی خود دارد، میگوید: به اعتقاد من سر دادن فریاد جامی کار هر کسی نیست و هیچ آوازی نمیتواند جایگزین آن باشد. این فریاد پرطنین نعمتی خدادادی به مردمان اقلیمهای نیمهخشک است که در حنجره هنرمندان این پاره از جغرافیا ( از تربت جام گرفته تا هرات افغانستان) نشسته است. البته باید اضافه کنم که مشابه آوازی چنین رسا را در موسیقی آذری و لرستان هم دیدهام.
دوتارم، همه زندگیام است
این استاد موسیقی نواحی ایران تاکنون آلبومی از آثار و اجراهای چند 10 ساله خود تهیه نکرده است اما از یادمان مرحوم پورعطایی آلبومی با محتوای آثاری از چند استاد موسیقی مقامی خراسان از جمله قطعاتی متعلق به استاد احمدی در دسترس است. وی به تازگی در حال همکاری با موسسه آفرینشهای هنری آستان قدس رضوی برای تولید سه قطعه موسیقایی با اشعاری از عبدالرحمان جامی و با محوریت حضرت رضا(ع) است.استاد احمدی با بیان این که یکسره با قلم و دفتر مشغولیت دارد و از فضای فرهنگی و هنری دور نمیماند، میافزاید: اکنون در حال تحقیق و جمعآوری مجموعهای درباره حافظان فرهنگ جام در قالب یک کتاب هستم و نیز در کنار آن در حال گردآوری و تنظیم کتابی درباره اتفاقات و وقایع منطقه تربت جام. همه زندگیام در سه لغت خلاصه میشود؛ کتاب و خودکار و دوتار.وی حال خود را از همنشینی 40 ساله با هنر موسیقی هم این طور توصیف میکند: بارها گفتهام و باز میگویم، اگر تمام زندگیام را یک طرف جمع کنند و علاقه ام به دوتار را سوی دیگری بگذارند تا یکی را انتخاب کنم، ناخودآگاه به سمت سازم میروم. چه خوب استاد پورعطایی این حال را در یک دوبیتی وصف کردند که « طناب چوب دارم را بیارید / غبار کوی یارم را بیارید / وصیت می کنم بر جمله یاران / شب مرگم دوتارم را بیارید ».
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
پیروز- تست دوپینگ چهار ورزشکار ایرانی مثبت شده است که در این فهرست سیاه،نام"احمد میرزا پور"نیز دیده می شود.به گزارش ایسنا، فدراسیون پزشکی ورزشی اسامی چهار ورزشکار را اعلام کرد که تست دوپینگ آن ها مثبت شده است.این ورزشکاران که از رشته های کشتی، وزنه برداری، دوومیدانی و بسکتبال هستند، در مسابقات قهرمانی کشور، لیگ برتر و انتخابی تیم ملی از آن ها تست دوپینگ گرفته شد که سه نفر از آن ها به مدت چهار سال و یک نفر شش ماه از میادین دور خواهند بود.مسابقاتی که چهار ورزشکار تست دوپینگ شان مثبت شده به شرح زیر است:1--میلاد رضایی : وزنه برداری قهرمانی کشور.مدت محرومیت: چهار سال (از ۱۲ اسفند ۹۶ تا ۱۱ اسفند ۱۴۰۰ )۲-احمد میرزاپور: مرحله اول انتخابی تیم ملی کشتی آزاد.مدت محرومیت: چهار سال(از ۱۴ فروردین 97 تا ۱۳ فروردین ۱۴۰۱)۳- علی ارژنگ نژاد: قهرمانی کشور دوومیدانی .مدت محرومیت: چهار سال(از ۲۲ اسفند ۹۶ تا ۲۱ اسفند ۱۴۰۰)۴- عماد سلمانی: لیگ برتر بسکتبال .مدت محرومیت: شش ماه(از ۲۲ اسفند ۹۶ تا ۲۱ شهریور ۹۷)
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
به همت شرکت دانش بنیان پارک علم و فناوری خراسان و با مشارکت آستان قدس رضوی داروی فاکتور هشت نوترکیب برای درمان بیماران هموفیلی تولید شد. به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل پارک علم و فناوری خراسان، شرکت سامان داروی هشتم، از شرکت های دانش بنیان پارک علم و فناوری خراسان به فناوری بومی سازی داروی فاکتور هشت به روش نوترکیب انسانی برای درمان بیماران هموفیلی دست یافته است که فناوری تولید آن در انحصار تعداد محدودی از شرکت های آمریکایی و اروپایی است. فرایند تولید داروی فاکتور هشت نوترکیب از پاییز سال 88 با تولید نیمه صنعتی آن در سطح آزمایشی (پایلوت) در شرکت سامان داروی هشتم آغاز و پس از انجام موفقیت آمیز مطالعات بالینی و تأمین حمایت ها در پایان سال 1394 با نام تجاری سافاکتو وارد بازار شد و در اختیار بیماران نیازمند قرار گرفت. مجید طبسی، مدیرعامل شرکت سامان داروی هشتم در این باره اظهار کرد: شرکت سامان دارو هم اکنون حدود 19 درصد از نیاز دارویی کشور در این حوزه را تامین می کند و چهارمین شرکت در دنیا هستیم که به این فناوری دست یافته است. وی، همچنین از هدف گذاری این شرکت برای تامین نیاز 50 درصدی دارویی کشور در سال 97 خبر داد.
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
پیروز- شکایت بازیکن سابق مشکی پوشان بابت طلب اش از این باشگاه در دادگاه عالی ورزش ثبت شده و این باشگاه را در آستانه منع از فعالیت ورزشی قرار داده است!
طلب 160میلیونی
وکیل حسین کریمی(بازیکن اسبق مشکی پوشان که از این تیم بیش از دو سال است که مبلغ 160 میلیون تومان طلب دارد و از این باشگاه به دادگاه عالی ورزش شکایت کرده است) ضمن تأیید این خبر با اشاره به این که جواب قانع کننده ای از مسئولان باشگاه مشکی پوشان دریافت نکر ده ایم ، به فارس مدعی شد: با توجه به پیگیریهای مکرر جواب قانعکنندهای از مسئولان باشگاه مشکیپوشان دریافت نکردیم و مجبور شدیم شکایت خود را به دادگاه عالی ورزش برسانیم تا بتوانیم پیگیر مطالبات مان از این باشگاه شویم. "شکرریز" با اشاره به نامه دادگاه عالی ورزش ، افزود: نامه دادگاه عالی ورزش به دست ما رسیده و طبق آن، باشگاه مشکیپوشان یا سیاهجامگان از هرگونه فعالیت ورزشی تا تسویه با موکل من منع شده است.
مهلت4 روزه برای کسر6 امتیاز!
همچنین باشگاه مشکیپوشان فقط چهار روز فرصت دارد مطالبات "موسی ترائوره"دیگر بازیکن اسبق این تیم را پرداخت کند و با وجود این ، مسئولان باشگاه مشکی پوشان چندین بار طی هفته های اخیر اعلام کردهاند قصد تیمداری برای فصل بعد را ندارند ؛اما این باشگاه حالا با خطر کسر امتیاز در لیگ دسته اول کشور هم مواجه است!
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
حمیدی-مدیرکل هماهنگی امور اقتصادی استانداری گفت: بر اساس گزارش وزارت کشور، استان خراسان رضوی در زمینه راهاندازی و تکمیل طرحهای اقتصادی با پیشرفت فیزیکی بیش از 60 درصد موفق به تحقق 137 درصد هدفگذاریهای صورت گرفته در سال 96 شد.
علی رسولیان در گفت وگو با خراسان رضوی افزود: حدود 327 طرح با پیشرفت فیزیکی بیش از 60 درصد در استان وجود دارد که هدفگذاری انجامشده راهاندازی 166 طرح بوده اما در این زمینه موفق شدیم سال گذشته 227 طرح را به اتمام برسانیم و اشتغال معادل شش هزار و 733 نفر را ایجاد کنیم درحالیکه میزان متوسط این تحقق در کشور 85 درصد بوده است.
وی افزود: استان خراسان رضوی همچنین از طریق اتمام این طرحها 8 درصد اشتغال هدفگذاری شده در کشور برای اتمام طرحهای با پیشرفت فیزیکی بیش از 60 درصد را در اختیار خود قرار داده است.
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
دیماه سال گذشته بود که دولت اعتبار 610 میلیارد تومانی تسهیلات اشتغال زایی روستایی را با نرخ سود 4 تا 6 درصد به استان ابلاغ کرد و برای اجرای این طرح تاکنون 305 میلیارد تومان از این اعتبارات را در اختیار چهار بانک عامل و مجری پرداخت تسهیلات در این طرح قرار داده است با این حال فرصت کوتاه پیش بینی شده برای اجرای این طرح خوب و کارآمد که کارا نام گرفته امیدها برای تحقق آن را کاهش داده است به طوری که بنا بر اذعان رضوی، معاون توسعه روستایی و مناطق محروم معاون اول رئیس جمهور تا آخر تیرماه باید حداقل قرارداد 70 درصد تسهیلات ابلاغی به استانها در موضوع توسعه اشتغال روستایی با بانکها منعقدشده باشد اما منصوری رئیس شورای هماهنگی بانکهای استان معتقد است اگر مهلت اعطای تسهیلات یا انعقاد قراردادها حداقل دو ماه تمدید نشود با توجه به نیاز مبرم کارشناسی طرح ها از نظر بازدهی در خوشبینانه ترین حالت 50 درصد اعتبارات جذب می شود .
موضوعی که در جلسه 9 خرداد ستاد اقتصاد مقاومتی استان مورد انتقادمعاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور نیز قرار گرفت. وی در این جلسه اظهار کرد: جذب فقط 9 میلیارد تومان از این اعتبارات قابل قبول نیست .به دنبال همین انتقاد بود که علیرضا رشیدیان در همان جلسه وعده داد تا گره کور این ماجرا را هر طور شده باز کند و شاید به همین منظور سومین جلسه کارگروه اشتغال استان با حضور فرمانداران و مدیران دستگاههای اجرایی استان با محوریت پرداخت تسهیلات اشتغالزایی روستایی شنبهشب 19 خرداد بدون حضور رسانهها برگزار شد.
اما به گزارش روابط عمومی استانداری ،قربان میرزایی معاون تازه منصوب شده هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری در این جلسه با تکرار انتقادمعاون توسعه روستایی معاون اول رئیس جمهور مبنی بر این که جذب 9 میلیارد تومان از 350 میلیارد تومان سهم ابلاغی اولیه به استان قابلقبول نیست، گفت: در فرصت باقی مانده از مهلت تعیین شده برای جذب بخش اول تسهیلات توسعه اشتغال روستایی ، نیازمند سرعت و درعینحال دقت عمل در بررسی طرحها و اعطای تسهیلات هستیم.
قربان میرزایی افزود: برای تسریع در تصویب طرحها باید در زمینه آموزش در سطح شهرستانها اقدام مؤثرتری صورت گیرد.
در این جلسه همچنین استاندار نیز بیان کرد : فرمانداران، مسئول حوزه اشتغال در شهرستانها هستند و باید بتوانیم در توجیه و آموزش متقاضیان دریافت تسهیلات حوزه اشتغال روستایی همت کنیم و این موضوع نیازمند یک تذکر به خود ماست که نتوانستهایم بهخوبی متقاضیان را آموزشها دهیم تا طرحها با اشکال کمتری به دستگاهها ارائه شود .
محدودیت زمانی عامل پرداختی کم
با این حال رئیس شورای هماهنگی بانکهای استان روز گذشته در پاسخ به سوال خراسان رضوی درباره میزان تحقق این طرح ، علت اصلی پایین بودن میزان تسهیلات پرداختی به متقاضیان وام اشتغال روستایی در استان را تأخیر در ابلاغ آییننامه اجرایی طرح به استانها دانست و گفت : با توجه به حجم کار و نیاز طرحهای ارسالشده به کارشناسی دقیق از نظر بازدهی و سودآوری حداقل مدتزمان اجرای این طرح باید یک تا دو ماه دیگر تمدید شود.
محمد منصوری تصریح کرد: در غیر این صورت با وجود همه تلاش هایی که در حال انجام است بعید میدانم بیش از 50 درصد اعتبارات جذب و به متقاضیان پرداخت شود. بنابراین با توجه به اهمیت موضوع و اهداف این طرح بهتر است دولت مدتزمان پرداخت تسهیلات را تمدید کند تا بانک ها فرصت بیشتری برای بررسی طرحها و ارائه تسهیلات به روستاییان داشته باشند.
وی توضیح داد:سقف تسهیلات در این طرح شش میلیارد تومان است در حالی که سقف پرداختی تسهیلات به کارخانهها و واحدهای تولیدی سه میلیارد تومان در نظر گرفته شده است این به این معناست که رقم تسهیلات بهگونهای است که بانکها چارهای جز بررسی دقیق و کارشناسی طرحها ندارند و این نیازمند صرف زمان بیشتری است که بانکها از بازگشت تسهیلات پرداختشده و موفقیت طرحها اطمینان لازم را پیدا کنند.
رتبه دهم کشور
اما مدیرکل هماهنگی امور اقتصادی استانداری نیز در این باره بابیان این که استان ازنظر میزان پرداخت تسهیلات توسعه اشتغال روستایی با 75 طرح، رتبه دهم را در کشور داراست به خراسان رضوی گفت:درمجموع در سطح استان چهار هزار و 30 طرح اشتغالزایی با مبلغ 894 میلیارد تومان معرفیشده که تاکنون فقط 75 طرح مصوب و 90 میلیارد ریال تسهیلات اعطاشده است.
وی افزود: باید تلاش شود تا پایان فرصت جذب اعتبارات در یکروند منطقی این اعتبارات و تسهیلات جذب شود و با توجه به این که سقف اعطای تسهیلات برای شعب بانکهای استان 60 میلیارد ریال تعیینشده این موضوع میتواند تا حدی روند اعطای تسهیلات را تسریع کند.
13 میلیارد تومان عقد قرارداد کردیم
رسولیان همچنین بابیان این که رقم پرداختی بیش از 9 میلیارد تومان است و تاکنون بیش از 13 میلیارد تومان طرح منجر به عقد قرارداد با بانکها شده است، گفت: با توجه به مدتزمانی که در اختیارداریم سعی میکنیم اعتبارات را به صورت حداکثری به متقاضیان پرداخت کنیم اما این که این میزان چقدر خواهد بود نمیتوان در این باره اظهارنظر قطعی کرد.
وی دلیل کندی درروند پرداختها را به وثیقه های موردنیاز طرحها و کندی در تأمین مجوزهای لازم انجام طرحها را به بررسی دقیق طرح ها برای قابلیت اجرای آن ها مربوط دانست و تصریح کرد: اگرچه ما تلاش میکنیم حداکثر جذب را داشته باشیم و پرداختها را به حداکثر برسانیم اما آن چه ما در استان پیگیر آن هستیم این است که این طرحها توجیه اقتصادی داشته باشند و منجر به اشتغال شود و نه صرفاً مسابقهای برای جذب بیشتر اعتبارات بین استانها به راه بیفتد.
وی ادامه داد: هیچ محدودیتی برای پرداخت تسهیلات به حوزه کشاورزی، صنعت و گردشگری و ... وجود ندارد و بانکها باید در چارچوب قانون اشتغال روستایی وثایق را بپذیرند.
شایان ذکر است؛ این که دولت در این شرایط اقتصادی حجم قابل توجهی اعتباررا به اشتغال روستایی اختصاص داده شایسته تقدیر است اما در این میان دلایل عجله دولت در جذب این تسهیلات روشن نیست و بیم آن می رود اگر در اعطای تسهیلات دقت لازم صورت نپذیرد نرخ پایین و وسوسه انگیز آن باعث شود سرمایه های کشور یا پای طرح های بی نتیجه ریخته شود یا از طریق سودجویان جذب فعالیت های غیر اقتصادی شود.
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
معاون هلال احمر خراسان رضوی اعلام کرد:
توزیع بیش از 1000 سبد غذایی بین نیازمندان استان
معاون داوطلبان جمعیت هلال احمر خراسان رضوی گفت: با اجرای طرح «همای رحمت» هزار و 100 بسته غذایی بین نیازمندان استان توزیع شد. به گزارش ایرنا، علیرضا فضلیانی افزود: طرح همای رحمت با رویکرد پهن کردن سفره های مهربانی در افطار و توزیع بسته های غذایی میان اقشار نیازمند اجرا شده است. وی افزود: در اجرای این طرح از ابتدای ماه رمضان تاکنون، 58 سفره مهربانی ویژه نیازمندان پهن شده است.
رئیس اداره نظارت بر طرح های عمرانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اعلام کرد
پیشرفت 45 درصدی پروژه بیمارستان شهید هاشمی نژاد مشهد
رئیس اداره نظارت بر طرح های عمرانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: پروژه بیمارستان شهید هاشمی نژاد در مدت 11 ماه، از پیشرفت ۵ درصد به 45 درصد ارتقا پیدا کرده است.
به گزارش وبدا، سید مهدی صداقت افزود: این پروژه در هفت بلوک با متراژ 34 هزار متر مربع در حال اجراست. وی افزود: امیدواریم با تخصیص منابع مالی از سوی مسئولان بتوانیم پروژه بیمارستان شهید هاشمی نژاد را تا 22 بهمن ماه امسال به بهره برداری برسانیم.
بر اساس پیش بینی اداره کل هواشناسی:
دمای هوای استان افزایش می یابد
کارشناس مرکز پیش بینی اداره کل هواشناسی خراسان رضوی گفت: دمای هوای استان طی امروز 2 تا 3 درجه افزایش می یابد. زهرا مبشری به ایرنا گفت: نواحی شمالی و غربی استان، شاهد بارش باران پراکنده و رگبار همراه با رعد و برق خواهد بود که شدت بارش ها روز سه شنبه هفته جاری بیشتر می شود. وی با بیان این که در این مدت افزایش سرعت وزش باد همراه با گرد و خاک پیش بینی شده است، اظهار کرد: حداکثر دمای هوای امروز مشهد به 33 درجه و روز سه شنبه به 34 درجه سلسیوس می رسد.
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
پیروز- شکایت بازیکن سابق مشکی پوشان بابت طلب اش از این باشگاه در دادگاه عالی ورزش ثبت شده و این باشگاه را در آستانه منع از فعالیت ورزشی قرار داده است!
طلب 160میلیونی
وکیل حسین کریمی(بازیکن اسبق مشکی پوشان که از این تیم بیش از دو سال است که مبلغ 160 میلیون تومان طلب دارد و از این باشگاه به دادگاه عالی ورزش شکایت کرده است) ضمن تأیید این خبر با اشاره به این که جواب قانع کننده ای از مسئولان باشگاه مشکی پوشان دریافت نکر ده ایم ، به فارس مدعی شد: با توجه به پیگیریهای مکرر جواب قانعکنندهای از مسئولان باشگاه مشکیپوشان دریافت نکردیم و مجبور شدیم شکایت خود را به دادگاه عالی ورزش برسانیم تا بتوانیم پیگیر مطالبات مان از این باشگاه شویم. "شکرریز" با اشاره به نامه دادگاه عالی ورزش ، افزود: نامه دادگاه عالی ورزش به دست ما رسیده و طبق آن، باشگاه مشکیپوشان یا سیاهجامگان از هرگونه فعالیت ورزشی تا تسویه با موکل من منع شده است.
مهلت4 روزه برای کسر6 امتیاز!
همچنین باشگاه مشکیپوشان فقط چهار روز فرصت دارد مطالبات "موسی ترائوره"دیگر بازیکن اسبق این تیم را پرداخت کند و با وجود این ، مسئولان باشگاه مشکی پوشان چندین بار طی هفته های اخیر اعلام کردهاند قصد تیمداری برای فصل بعد را ندارند ؛اما این باشگاه حالا با خطر کسر امتیاز در لیگ دسته اول کشور هم مواجه است!
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
رالی"مشهد - بیرجند"برگزار می شود
پیروز- مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی وگردشگری خراسان رضوی گفت: رالی "مشهد – بیرجند" اواخر تیرماه برگزار می شود.به گزارش روابط عمومی این اداره کل ، "ابوالفضل مکرمی فر" اظهار کرد: با توجه به استقبال گسترده ای که از برگزاری رالی مشهد- کربلا و فردوسی- خیام از سوی خانواده ها و ورزشکاران این رشته داشتیم، مقرر شد با همکاری هیئت اتومبیلرانی خراسان رضوی، رالی مشهد - بیرجند را برگزار کنیم. او افزود: در مسیر برگزاری این رالی خانواده ها با آثار تاریخی استان های خراسان رضوی و جنوبی آشنا خواهند شد، همچنین شرکت کنندگان ازشهرستان های تربت حیدریه، گناباد و قائن عبور خواهند کرد و در طول مسیر با اماکن و بناهای تاریخی این شهرستان ها نظیر قنات قصبه گناباد،مزار قطب الدین حیدر، مسجد جامع تاریخی قائن و... آشنا می شوند.
رقابت تنیسورهای کشور در جام رمضان
پیروز- مرحله دوم مسابقات تنیس آزاد کشور( جام رمضان) در مشهد ادامه یافت.نایب رئیس هیئت تنیس استان به ایرنا گفت: 34 تنیس باز از خراسان رضوی، تهران، اصفهان، یزد، همدان، هرمزگان و فارس در این مسابقات شرکت دارند."سلطنت حق نظر" با بیان این که مسابقات به مدت یک هفته در مجموعه تنیس سجاد مشهد ادامه دارد، افزود: این مسابقات جزو رنکینگ فدراسیون است و به نفر اول 15 ، نفر دوم هفت و نیم و به نفرات سوم مشترک هر یک سه میلیون و 750 هزار ریال اهدا خواهد شد.
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
مدیرعامل سازمان حمل و نقل بار درون شهری و حومه شهرداری مشهد با اشاره به این که از مجموع کل ناوگان حمل و نقل بار فعال در شهر مشهد، 15 هزار و 340 دستگاه یعنی 40 درصد، خودروی باری فرسوده است، اظهار کرد: نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی، از برنامه های بلند مدت کاهش آلودگی هوای کلان شهرهاست.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مشهد، حسین مختاری افزود: تعداد 408 نفر برای نوسازی خودروی باری خود اقدام کرده اند که از این تعداد 388 نفر به خودروساز معرفی شده اند.
وی با بیان این که تاکنون 50 نفر برای تحویل خودروی خود اقدام کرده اند، تصریح کرد: بقیه افراد نیز در انتظار تحویل خودروی خود هستند.
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.