مدیرعامل انجمن حمایت از خانواده زندانیان مشهد خبر داد
حمایت از خانواده 1500 زندانی در مشهد
مدیرعامل انجمن حمایت از خانواده زندانیان مشهد گفت: خانواده هزار و 500 نفر از زندانیان مشهد با هدف کاهش آسیب های اجتماعی و تامین نیازهای معیشتی زیر پوشش حمایت این انجمن قرار دارند.
هوشنگ شریف نژاد در گفت و گو با ایرنا اظهار کرد: از این تعداد 300 خانواده از کمک هزینه معیشتی و مستمری ماهانه بهره مند شده اند و بقیه نیز که دارای شغل و مسکن هستند یا زیر پوشش کمیته امداد قرار دارند نیز از کمک های موردی و غیرمستقیم مانند سبد کالا و دوره های آموزشی بهره می برند.
وی حرفه آموزی و ایجاد اشتغال برای زندانیان و خانواده آنان را از مهم ترین فعالیت های انجمن حمایت از خانواده زندانیان مشهد اعلام کرد و افزود: پرداخت وام خوداشتغالی از طریق این نهاد و برگزاری دوره های آموزشی گلیم بافی، بافت تابلو فرش، آرایش و پیرایش، خیاطی و گلدوزی با همکاری اداره کل فنی و حرفه ای و با هدف تامین معیشت خانواده زندانیان از دیگر اقدامات انجمن است.
شریف نژاد به برگزاری دوره های آموزشی مهارت های زندگی برای خانواده زندانیان نیز اشاره کرد و گفت: آموزش پیشگیری از طلاق و مفاسد اخلاقی، تربیت فرزندان و مشاوره های فردی و گروهی و دعوت از کارشناسان خبره برای سخنرانی از دیگر اقدامات انجمن بوده است.
در دیدار اعضای شورا و معاون فرهنگی شهرداری با ساکنان رسالت مطرح شد
لزوم تلاش برای رفع مشکلات معیشتی و اقتصادی اقشار کم درآمد
در دیدار جمعی از اعضای شورا و معاون فرهنگی شهرداری مشهد با ساکنان منطقه رسالت بر لزوم تلاش در جهت رفع مشکلات معیشتی و اقتصادی اقشار کم درآمد تاکید شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای اسلامی شهر مشهد، شهناز رمارم، عضو هیئت رئیسه و محمد حاجیان شهری، رئیس کمیسیون خدمات شهری و محیط زیست شورا به همراه معاون فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد ضمن بازدید از منطقه رسالت، با جمعی از مردم این منطقه دیدار و گفت و گو کردند. در ابتدای این نشست، رمارم با تاکید بر لزوم رسیدگی به اقشار آسیب پذیر، اظهارکرد: در این خصوص تشکیل خیریه ای مردم نهاد با ساختار هیئت امنایی، برای کمک و مساعدت به نیازمندان منطقه به عنوان امری ضروری احساس می شود.
وی همچنین تصریح کرد: تلاش برای برطرف کردن و حل مشکلات شهروندان و ساکنان منطقه باید در قالب برنامه ریزی صحیح و برپایه اصول باشد. در ادامه نشست نیز حاجیان شهری با بیان این که قشر جوان ساکن در این مناطق باید به تفکیک تحصیلات، تخصص و توانمندی شناسایی شوند، افزود: اشتغال زایی و ایجاد درآمد برای جوانان این منطقه از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است. وی با تاکید بر برقراری ارتباط با کارآفرینان بخش های مختلف، تصریح کرد: از دیگر اقدامات حمایتی که می توان در این زمینه انجام داد، اختصاص پیمان های خرد به مردم همین منطقه از سوی شهرداری بوده تا بتوان از نیروهای بومی استفاده کرد.