
گروه اقتصاد-عمده اشکالاتی که متوجه سازمان امور مالیاتی است، ساختاری است و اختصاص به استان هم ندارد. حجت الاسلام والمسلمین حسن درویشیان روز گذشته در حاشیه نشست خبری در پاسخ به این سوال خراسان که درباره تخلفاتی که در سازمان امور مالیاتی اتفاق می افتد و ممیز و سرممیز در تعیین مالیات دستشان باز است چه اقداماتی از سوی سازمان بازرسی کل کشور صورت گرفته است؟ گفت: اختیاراتی که قانون گذاران به آن ها داده اند البته آن گونه هم دستشان باز نیست ما بازرسی و بررسی که داشتیم عمدتا درباره اشکالات ساختاری است که متوجه سازمان امور مالیاتی است و اختصاص به استان هم ندارد و در استان های دیگر هم هست. وی ادامه داد: یکی از اشکالاتی که ما در زمینه مالیات به ویژه مالیات بر ارزش افزوده داریم و به مسئولان هم منعکس کردیم این است که طبق ماده 121 قانون برنامه پنجم باید تا پایان سال دوم برنامه (که الان در سال پنجم برنامه هستیم) سازمان امور مالیاتی با کمک شورای اصناف کشور و وزارت صنعت و معدن مودیان مالیاتی را ملزم کنند تا در فروشگاه های سطح کشور صندوق های الکترونیکی فروش را ایجاد کنند.
مالیات بر ارزش افزوده امسال 9 درصد
درویشیان خاطرنشان کرد: این صندوق ها اگر ایجاد شود و به امور مالیاتی، پیوند داده شود هر فروشی که مودی دارد در آن صندوق ثبت می شود و پیوند آن با سازمان امور مالیاتی برقرار می شود و فروش آن قابل رصد است و مالیات بر ارزش افزوده آن هم قابل محاسبه می شود، چون بسیاری از کالاها و خدمات مشمول مالیات بر ارزش افزوده است و امسال هم که 9 درصد شده، خیلی افزایش پیدا کرده است و رقم خیلی زیادی می شود.وی با انتقاد از جدی نگرفتن این اقدام اظهار کرد: آقایان ادعا می کنند که زیرساخت ها آماده نبوده، امکانات و اعتبارات آماده نبوده است با این حال تعداد کمی از مودیان مالیاتی در استان این صندوق ها را ایجاد کرده اند و تعدادی هم ایجاد کرده اند ولی متصل نیستند و این موضوع مهمی است. ما پیگیری می کنیم و تذکر دادیم که این کار صورت بگیرد. رئیس منطقه 2 سازمان بازرسی کل کشور هدف از ایجاد این صندوق ها و پیوند آن به سازمان امور مالیاتی در ارزش افزوده را تشخیص مالیات عملکردی اعلام کرد و افزود: وقتی مشخص شد که در روز چه میزان فروش صورت گرفته است از این مبلغ هم مالیات بر ارزش افزوده و هم مالیات عملکردی مشخص می شود که این اتفاق هنوز نیفتاده است.درویشیان خاطرنشان کرد: سازمان امور مالیاتی سامانه ای را تعریف کرده و در حال پیگیری و اجرای آن هست و ما امیدواریم با این کار به صورت عادلانه مالیات دریافت شود و با توجه به این که نیروی لازم و متناسب با مودیان مالیاتی در سازمان امور مالیاتی وجود ندارد رسیدگی به این مسائل تسریع شود.مدیر کل بازرسی خراسان رضوی با اعلام این مطلب که تاکنون شکایتی درباره تبانی سرممیز یا ممیز مالیاتی با مودی به دست ما نرسیده است تصریح کرد: در این زمینه تا گزارشی نباشد نمی توان رسیدگی کرد و کاری انجام داد.
336 هکتار از اراضی ملی تصرف شده پس گرفته شد
رئیس منطقه 2 سازمان بازرسی کل کشور گفت: 336هکتار از اراضی تصرف شده برگشت و از کسانی که این اراضی را تصرف کرده بودند خلع ید شد.به گزارش خراسان حجت الاسلام حسن درویشیان صبح سه شنبه در نشست خبری که در سالن کنفرانس این سازمان در مشهد برگزار شد اظهار کرد: عمده فعالیت ما در قالب بازرسی های مستمر انجام می شود که 75 درصد از فعالیت ما را در برمی گیرد . ما هیئتی را اعزام می کنیم و گاهی دو تا سه ماه باید در آن دستگاه مستقر باشند و به این دلیل باید اولویت بندی کنیم و یکی از اولویت های ما در بازرسی های مستمر بحث پیشگیری از جرایم است.وی با بیان این که این سازمان به تنهایی نمی تواند بر شش هزار مجموعه استانی نظارت داشته باشد تصریح کرد: این نظارت ها بسیار گسترده است و به عنوان نمونه یکی از موارد پربازدید 70شهرداری استان بوده که 13 منطقه آن در مشهد است و یکی از مسئولیت های دستگاه اجرایی بالادستی حرکت در مسیر اسناد بالادستی بوده که یکی از ابزارهای موفقیت در آن مطالعه دقیق این اسناد است.وی تاکید کرد: سازمان بازرسی ممنوعیت ها و محدودیت های قانونی را در زمینه اطلاع رسانی و انعکاس جزئیات بازرسی های صورت گرفته اعمال می کند و در بخش هایی که مجاز باشد کار اطلاع رسانی را انجام می دهد و تنها نباید به نکات منفی پرداخته شود و اشکالات مطرح شود بلکه باید به نکات مثبت و تاثیرگذار هم توجه کرد.مدیر کل بازرسی خراسان رضوی با اشاره به این که معضل زمین خواری یکی از مهم ترین دغدغه هاست خاطرنشان کرد: در همین راستا کارگروهی شکل گرفت و میزان بازرسی ها در حوزه زمین خواری سه برابر شد که شامل 40درصد کل بازرسی ها می شود و در این زمینه نمایندگانی در ادارات منابع طبیعی، محیط زیست، آب، برق، گاز، جهاد کشاورزی و دیگر مجموعه ها داریم.وی افزود: یکی از جاهایی که در کشور هدف تعرض قرار می گیرد بستر و حریم رودخانه هاست و ما حدود 10هکتار از بستر و حریم تصرف شده در خراسان رضوی را آزاد کردیم و 15واحد ساخت و ساز که بر روی بستر انجام شده بود در شهرهای سبزوار، تربت حیدریه و نیشابور تخریب شد.وی تاکید کرد: در شش ماه نخست امسال اطلاعات 1336 فقره مناقصه و مزایده را گرفته ایم که 802 فقره آن با حضور نماینده های ما بوده و 481 فقره تذکر در حین برگزاری کمیسیون ها،37 فقره درخواست لغو و تجدیدنظر و 192 فقره انعکاس کتبی ایرادات را صادر کرده ایم و فقط در 3 مزایده از 210 میلیارد تومان تضییع حقوق دولت جلوگیری شد و نیز در حوزه شهرداری از 120 میلیارد تومان تضییع حقوق جلوگیری شد.
«میزان و پدیده»
درویشیان با بیان این که اطلاع رسانی مسائل و مشکلات پدیده ومیزان برعهده این سازمان نیست تصریح کرد: ستاد تدبیر و ساماندهی شرکت ها و موسسات خصوصی مانند این دو مجموعه در استان به ریاست استاندار خراسان رضوی شکل گرفته و اطلاع رسانی های لازم در این زمینه از سوی استانداری و دادستانی انجام می شود.
درویشیان ادامه داد: درباره کشف رود بازدیدی با حضور مدیران کل مربوط داشتیم که در این زمینه اقداماتی شده اما کافی نیست و با وجود اقدامات خوب صورت گرفته شاهد بروز تخلفاتی هستیم که باید جلوی آن گرفته شود.
انتخابات امسال
رئیس منطقه 2 سازمان بازرسی کل کشور درباره نظارت های این مجموعه بر دو انتخابات امسال خاطرنشان کرد: بخش عمده ای از نظارت های انتخاباتی برعهده شورای نگهبان است و سازمان بازرسی هم در حوزه هایی همچون به کارگیری نیرو، اعتبارات و امکانات دولتی درباره تبلیغ نامزدها (چه له و چه علیه کسی) نظارت دارد و طبق قانون با متخلفان برخورد می کند.
درویشیان درباره میزان مصرف و هدررفت آب در مجموعه ها گفت: این موضوع شامل 92 درصد در کشاورزی، 6درصد شرب و 2درصد صنعت بوده که عمده مشکلات هم به دلیل فرسودگی لوله هاست و باید با تغییر شیوه اطلاع رسانی برای رفع بسیاری از مشکلات این حوزه تلاش کنیم.
وی تاکید کرد: در زمینه کنتورهای هوشمند چاه های مجاز آبی، خراسان رضوی مقام نخست را کسب کرد و با کسانی که بهره برداری غیرمجاز از آب های زیرزمینی دارند به شدت برخورد می شود زیرا خطری جدی بوده و برای استفاده بهینه هم تذکر لازم داده شده است.
وی همچنین درباره بحث تخریب مهدیه مرحوم عابدزاده خاطرنشان کرد: اگر آن بنا قبلا ثبت سازمان میراث فرهنگی شده باشد قطعا باید میراث فرهنگی جلوگیری کند و نمونه هم داشتیم که برخورد جدی با این موضوعات شده است و پرونده در حال پیگیری است و اگر ثبت تاریخی نشده به عنوان یک بنای معمولی تلقی می شود و اگر ضوابط شهرسازی رعایت نشده باشد هم راه و شهرسازی وشهرداری باید پیگیری کنند و ما هم بر این موضوع نظارت می کنیم.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

عبدالهی- با تصمیم سازمان میراث فرهنگی کشور، اولین مهدیه ایران که طی روزهای اخیر بخشی از آن تخریب شده بود، به دلیل دارا بودن شاخصهای شورای عالی شهرسازی و معماری کشور، حفظ و بازسازی خواهد شد. معاون میراث فرهنگی استان در گفت و گو با خراسان از ارسال نظر سازمان فرهنگی کشور درباره بنای قدیمیترین مهدیه ایران خبر داد و گفت: طی نامهای که از سوی آقای «غلامرضا میثاقیان» مدیر کل دفتر حفظ و احیای بناها، محوطهها و بافتهای تاریخی سازمان میراث فرهنگی کشور به شهردار منطقه 3 مشهد ارسال شده است، بنای مهدیه قدیمی مشهد به عنوان یکی از آثار دارای هویت شهرسازی و معماری اسلامی ایرانی تشخیص داده شده است که باید از تخریب آن جلوگیری شود. «محمد رکنی» با اشاره به نکات ذکر شده در این نامه اظهار کرد: علاوه بر این که مهدیه قدیمی مشهد در حریم اثر ملی باغ نادری قرار دارد و ساخت و ساز در آن باید با هماهنگی میراث فرهنگی انجام شود، این بنا دارای 2 ویژگی شاخص است که آن را در زمره بناهای دارای قابلیت ثبت ملی قرار میدهد. رکنی تصریح کرد: بر اساس مصوبه شورای عالی شهرسازی و معماری، تحت عنوان «ضوابط و شاخصهای لازم جهت بازیابی و هویت شهرسازی و معماری اسلامی ایرانی»، مهدیه قدیمی مشهد که در سال 1326 افتتاح شده، جزو بناهای شاخص به شمار میآید که حتی در صورت تخریب بر اثر حوادث طبیعی یا عامل انسانی، صرفا صدور پروانه ساخت عین به عین بنای قدیمی از سوی شهرداری مجاز خواهد بود.
2 ویژگی شاخص بنای مهدیه
معاون میراث فرهنگی استان با اشاره به این که بناهای قدیمی در کشور با داشتن برخی ویژگیها به عنوان آثار ملی ثبت میشود، اظهار کرد: درباره مهدیه قدیمی مشهد 2 ویژگی ثبت ملی صدق میکند. اولین ویژگی این که اگر بنایی متعلق یا در ارتباط با شخصیتهای برجسته کشور و یا نشانگر گوشهای از زندگی، فعالیت و آثارآنها باشد، شاخصه ثبت ملی را پیدا خواهد کرد و مهدیه قدیمی مشهد دارای این ویژگی است. ویژگی دوم این که یک بنا در نزد عامه مردم و در عرف جامعه مورد احترام و توجه خاص باشد که بنای قدیمی مهدیه مرحوم عابدزاده خراسانی شامل این ویژگی نیز میشود.
تعامل و همفکری با جامعة المصطفی العالمیه
رکنی با تاکید بر این که طبق ضوابط و قوانین، بهره برداری از اولین مهدیه ایران باید با نظارت سازمان میراث فرهنگی انجام شود، افزود: در جلساتی که با جامعة المصطفی العالمیه به عنوان متولی فعلی مهدیه خواهیم داشت، تلاش میکنیم با تعامل و همفکری موضوع را مورد رسیدگی قرار دهیم. وی افزود: متولیان فعلی این بنا افرادی قانون مند و دارای جایگاه قابل احترامی هستند و با اعلام سازمان میراث فرهنگی مبنی بر ضرورت بررسی جایگاه هویتی مهدیه قدیمی مشهد، تخریب این بنا را متوقف کردند و هم اکنون نیز پیش بینی میکنیم در تعامل با سازمان، همکاری لازم را داشته باشند.
شهرداری: تابع قانونیم
شهردار منطقه 3 مشهد نیز در گفت و گو با خراسان اظهار کرد: ما در شهرداری تابع قانون هستیم و اصراری به تخریب و یا ساخت بنای جدید در مهدیه قدیمی مشهد نداریم. مهندس «علی یوسف زاده» بر این نکته نیز تاکید کرد که تاکنون مجوزی برای تخریب و یا پروانهای برای ساخت و ساز در این بنا از سوی شهرداری صادر نشده است.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

گروه فرهنگی - تنها محرم نیست که خود را به امروز رسانده است، کربلا هم شانه به شانه اش آمده است و گوشی اگر باشد صدای حسین(ع) را میشنود و چشمی اگر باشد، بازهم حقیقت به خون نشسته در عاشورا را میبیند... ومی بینند مردم که چنین به خروش میآیند و میفهمد زمان که چنین به جوش میآید. نگاه کن! ببین در و دیوار شهر رخت عزا پوشیده اند! ببین هر که را چشمی است ،به احساس چشمه شدن میرسد و هر جا چشمهای است، میگرید و میگرید و میگرید. محرم به شهر ما آمده است و کربلا هم شانه به شانه اوست تا بدانیم ،کربلا تکلیف انسان را چنان روشن میکند که هیچ کس نمیتواند پشت دیوار تجاهل و تغافل بیعملی خود را توجیه کند. خط سرخی از کربلا آمده است که مشخص میکند هر چیز در عالم یا سرخ است و یا حسینی نیست.
پس سرخ باید بود بر مدار حسین و زندگی را چنان باید تمشیت کرد که هر لحظه حسینی تر شد. باری محرم و کربلا با هم آمدهاند پس به استقبال بر خیزیم و به معرفت آموزی بنشینیم که سید الشهدا (ع) سربازان امروزی میخواهد؛ مردان و زنانی از جنس زمان! خبرها هم از «خبردار» ایستادن مردمان زمان حکایت دارد که محرم را و کربلا را به انتظار ایستاده اند. انتظاری که انسان را در مسیر منتظر بزرگ قرار میدهد... .
فردا؛ برگزاری آیین صلات و تعویض پرچم در حرم
فردا آغاز ماه محرم و عزای سید و سالار شهیدان و یاران باوفایش است و ویژه برنامههای محرم نیز با برگزاری آیین سنتی صلات در حرم رضوی و تعویض پرچم گنبد مطهر امام رضا (ع) آغاز میشود. به گزارش خراسان، آن طور که حجتالاسلام سیدجلال حسینی معاون تبلیغات و ارتباطات اسلامی آستان قدس رضوی در نشست خبری مشترک روز گذشته خود با معاون اماکن متبرکه این آستان مقدس اعلام کرد، ویژه برنامه آیین صلات خوانی و مراسم تعویض پرچم گنبد منور و پوشش ضریح مطهر رضوی فردا پنجشنبه 23 مهر در بارگاه منور رضوی برگزار میشود.
آیین صلات یکی از قدیمیترین آیینهای سنتی در حرم رضوی است که در آستانه ماه محرم برگزار و طی آن اعلان عزا میشود. در این مراسم مجریان مراسم صلات با حضور در ماذنه یکی از گلدستههای صحن حرم مطهر متن صلات را که مشتمل بر دو بند از اشعار محتشم کاشانی است، قرائت میکنند. در این مراسم حجتالاسلام حسین حلوائیان در رابطه با موضوع استقبال از ماه محرم و درک فضایل معنوی این ماه به سخنرانی میپردازد و سپس علی ملائکه مداح و ذاکر اهل بیت (ع) به عزاداری و مرثیهسرایی میپردازد.
محفل شیرخوارگان حسینی در حرم رضوی
همچنین باشکوهترین محفل شیرخوارگان حسینی نیز در نخستین جمعه ماه محرم در حرم مطهر رضوی برگزار میشود. آن طور که حسینی اعلام کرده است این مراسم از ساعت 9 تا 11 روز جمعه بیست و چهارم مهرماه در صحن جامع رضوی حرم مطهر امام رضا(ع) برگزار میشود. در ویژه برنامه محفل شیرخوارگان حسینی حرم مطهر رضوی، حجتالاسلام حسین حلوائیان سخنرانی میکند و سپس احمد واعظی مداح و ذاکر اهل بیت (ع) به ذکر مصیبت ائمه اطهار(ع) خواهد پرداخت. همچنین محفل شیرخوارگان حسینی در برخی دیگر از مساجد، حسینیهها و تکایای شهر در اولین جمعه محرم برگزار خواهد شد.
پیش بینی 2.5 میلیون تشرف در دهه اول محرم
حسینی همچنین اعلام کرد که پیش بینی میشود بیش از 2.5 میلیون تشرف در دهه اول محرم و به ویژه در روزهای تاسوعا و عاشورا در حرم مطهر رضوی انجام شود. برنامههای دهه اول محرم در حرم رضوی نیز همه روزه با عنوان «سفینة النجاة» با حضور آیت ا... علم الهدی و حجج الاسلام کازرونی،شریعتی تبار، فرزانه و ... در قالب 120 جلسه تبیین معارف اسلامی بعد از نماز ظهر و عصر و همچنین 180 مراسم مرثیه سرایی با حضور مداحان برگزار خواهد شد.
سید خلیل منبتی معاون اماکن متبرکه و امور زائران آستان قدس رضوی نیز در این نشست خبری بابیان اینکه طبق نظر سنجیهای انجام شده در اجرای برنامههای قبلی حدود 90 درصد از زائران اعلام رضایت کرده بودند، گفت: هدف این است که مراسم مذهبی به بهترین نحو انجام شود و مردم به راحتی در حرم مطهر حضور داشته باشند. منبتی از خدمات رسانی به مردم و هیئتهای مذهبی در روز تاسوعا و عاشورا که از مسیرهای مشخص شده حرکت میکنند، خبر داد و گفت: در حال برنامه ریزی هستیم که همایش بزرگی از اجتماع و حرکت هیئتهای مذهبی را در روز تاسوعا و عاشورا داشته باشیم.
اجتماع عظیم «لبیک یا حسین (ع)»
همچنین پنجشنبه همزمان با اولین روز ماه محرم، اجتماع عظیم «لبیک یا حسین (ع)» در مشهد، قوچان و کاشمر برگزار میشود. این مراسم در مشهد همزمان با نماز ظهر و عصر با سخنرانی آیت ا... سعیدی امام جمعه قم در شهرک شهید رجایی، جنب ورزشگاه آستان قدس رضوی برگزار خواهد شد.
فعالیت 2400 مبلغ استان در ماه محرم
مدیر کل سازمان تبلیغات اسلامی استان نیز روز گذشته از برنامه ریزیهای انجام شده برای برپایی مجالس عزاداری ایام محرم و صفر گزارشی ارائه و اظهار کرد: در این مدت 2 هزار مبلغ به شهرستانهای استان و 400 مبلغ به استانهای مجاور اعزام میشوند. حجت الاسلام و المسلمین «سیدمحمود مرویان حسینی» شعار تبلیغی امسال در عزاداریهای محرم و صفر را «امام حسین(ع) الگوی صبر و همدلی با مومنین و جهاد با مستکبران» عنوان کرد و با اشاره به این که 4 هزار هیئت مذهبی در مشهد مقدس میزبان عزاداران خواهند بود افزود: تنها کمتر از یک درصد از هیئتهای عزاداری مشهد دارای عملکرد غیر قابل تایید هستند که رفع این موضوع با تذکرات فرهنگی کارساز نبوده و نیازمند برخورد قضایی و انتظامی است.
فعالیت 200 مبلغ و برپایی 100 ایستگاه صلواتی در حاشیه شهر مشهد
مدیر کل تبلیغات اسلامی استان همچنین توجه به توسعه فعالیتهای فرهنگی در حاشیه شهر مشهد را نیز از جمله برنامههای مد نظر عنوان و اظهار کرد: در ایام محرم و صفر 200 مبلغ در حاشیه شهر مشهد فعالیت تبلیغی خواهند داشت و از ظرفیت 400 مسجد و 80 روحانی مستقر در این مناطق نیز استفاده میشود. وی گفت: تاکنون مجوز فعالیت 150 ایستگاه صلواتی در شهر مشهد و 100 ایستگاه صلواتی در حاشیه شهر صادر شده است که در ایام عزاداری دهه اول محرم با نظارت ستاد اجرایی و رعایت ضوابط، میزبان شهروندان خواهد بود. همچنین بر اساس خبرهای دریافتی، مشهد مقدس در دهه اول محرم شاهد برگزاری مجالس عزاداری متعددی خواهد بود که برخی از آنها به شرح زیر است:
مراسم عزاداری دهه اول محرم از سوی آیت ا... واعظ طبسی نماینده ولی فقیه در خراسان از چهارشنبه 22 مهر در حسینیه امام رضا(ع) آغاز میشود و تا یکشنبه سوم آبان ماه ادامه خواهد داشت. حسینیه امام رضا(ع) در میدان شهدا، خیابان شهید هاشمی نژاد، کوچه ناظر واقع شده است.
مراسم سوگواری دهه اول محرم در مکتب نرجس از 25 مهرماه تا 2 آبان ماه از ساعت 15:30 تا 17 در این مکان با سخنرانی حجت الاسلام نظافت برگزار میشود.
مراسم عزاداری موسسه راه حق با سخنرانی حجت الاسلام دکتر مهدی نخاولی، هرشب ساعت 19:30، در مسجد المنتظر واقع در بولوار سازمان آب برگزار میشود.
مراسم عزاداری جامعة الحسین(ع) رزمندگان اسلام با سخنرانی حجج الاسلام سید حسن سپهر و مجید خداوردی، هرشب ساعت 19:30 ،در بنای جامعة الحسین(ع)، نبش مصلی 11 برپاست.
مراسم عزاداری خیمة الانتظار(مسجد العلی)، با سخنرانی آیت ا... علم الهدی امام جمعه مشهد و مداحی سعید سیدزادگان و جواد قربانپور، از سه شنبه 28 مهر تا شنبه 2 آبان ساعت 13 ،نبش بهجت 18 برگزار میشود.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

علی نژاد-باخبر شدیم که اخیرا در انتهای بولوار هاشمیه ، حوالی ارتفاعات جنوبی مشهد، کوه بری انجام می شود، اما با پیگیری هایی که از طریق شهردار منطقه 9 انجام شد، با دستور ویژه عملیات کوه بری ظهر روز گذشته متوقف شد.
دستور توقف کوه بری و تشکیل تیم ویژه بررسی
به گزارش خراسان "عارف پور" شهردار منطقه 9 مشهد روز گذشته پس از اطلاع از این کوه بری در جلسه ای که در حضور خبرنگار خراسان برگزار شد، به معاون شهرسازی خود دستور داد، از عملیات کوه بری جلوگیری شود و تیم ویژه ای متشکل از کارشناسان شهرسازی، نقشه برداری و حقوقی، موضوع را بررسی و برای تصمیم گیری مقامات بالاتر، گزارش کنند.وی درباره صدور مجوز برای این بخش که به تخریب کوه منجر شده است، گفت:مراجع قانونی برای این بخش سند صادر کرده اند و وقتی شهروند سند در اختیار دارد، شهرداری(مرجع صدور پروانه ساخت و ساز ) بایدبرای زمین دارای سند برابر ضوابط و طرح های تفصیلی پروانه ساخت و ساز صادرکند. عارف پور با بیان این که پاسخگویی شهرداری در قالب طرح های بالادستی و مقررات انجام شده است گفت اگر در مورد این ملک مغایرت یا ابهام وجود دارد، باید به صورت موردی بررسی و شبهه بر طرف شود.عارف پورتصریح کرد: اگر مغایرتی از لحاظ شیب ، تراکم و سطح اشغال وجود دارد تیم کارشناسی اعزام و ضوابط کنترل شود.وی یادآور شد: مالک دارای سند، حقی برای او ایجاد شده است و باید در خصوص زمین های دارای سند که با ضوابط ساخت وساز مغایرت دارد، تصمیم گیری شود؛ براساس گزارشی که به کمیته نظارتی شورای شهر ارائه شد، تصمیم گرفته شد مصادیق اعلام و تعیین تکلیف شود.هم چنین هنری، معاون شهرسازی شهردارمنطقه 9 در این باره گفت: فقط یک مورد پروانه در انتهای بولوار هاشمیه صادر شده که بر اساس ضوابط طرح تفصیلی بوده است.
کوه بری متوقف شد
هم چنین ظهر روز گذشته معاون شهردار منطقه 9 به خراسان گفت: گروه کارشناسی تشکیل و به محل اعزام شد، فعالیت کوه بری نیز در انتهای بولوار هاشمیه تعطیل شد تا مجوزهای لازم را برای ادامه عملیات به شهرداری ارائه کنند.خلیل موحد رئیس کمیته نظارتی شورای شهردر منطقه 9 نیز در این باره به خراسان گفت: مجوز احداث بنا در این خیابان در سال91 صادر شده است و اگر چه مالک درخواست داشت که طبق مجوز احداث بنا را انجام دهد اما شورای شهر موافقت نکرده است.پیش از این در هفتاد و پنجمین جلسه علنی شورای شهر مشهد که در ماه گذشته برگزار شد، اعضای شورا با اکثریت آرا، جلوگیری از ساخت و سازها، آزادسازی اراضی تصرف شده، خلع ید و ابطال اسناد صادر شده برای ارتفاعات جنوبی مشهد توسط شهرداری مشهد را به تصویب رسانده بودند. علاوه بر آن پیش از این نیز «علی اصغر نخعی راد» عضو شورای شهر مشهد در این باره اعلام کرده بود که 95 درصد تصرفات در ارتفاعات جنوبی مشهد با دور زدن قانون و گرفتن مجوز از کمیسیون ماده 5، ظاهر قانونی به خود گرفته است.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

گروه فرهنگی - معاون فرهنگی اجتماعی شهردار مشهد گفت: عدهای در عاشورا امام حسین(ع) را محاصره مکانی کردند و اکنون نیز عدهای وجود دارند که میخواهند امام حسین(ع) را محاصره زمانی کنند. به گزارش خراسان «وحید جلیلی» شامگاه دوشنبه در مراسم استقبال از محرم در جمع مداحان و شاعران استان که در جامعة الحسین (ع) مشهد برگزار شد، با اشاره به برخی از انحرافات در جامعه امروز گفت: یک عده در عاشورا امام (ع) را به لحاظ مکانی محاصره کردند و امروز نیز یک عده به نام تشیع چنین اقدامی را میخواهند پیش ببرند؛ اینکه مقام معظم رهبری از تشیع انگلیسی نام بردند، مصداق این نمونههاست.
وی گفت: عدهای شیعه قلابی وجود دارند که امروز میخواهند امام حسین (ع) را محاصره زمانی کنند و مراقبت میکنند عاشورا در سال 61 هجری خود بماند و از مجالس و عزاداری مردم، مبادا گردی به مستکبران عالم بنشیند و آمریکا ناراحت شود. وی افزود: امروز باید این محاصره را بشکنیم؛ مداحان و شاعران، سرداران این حماسه هستند لذا کسی میتواند این سد را بشکند که به سیره اهل بیت(ع) حب و معرفت داشته باشد.
جلیلی معارف انقلاب اسلامی را همان معارف عاشورا دانست و گفت: باید معارف انقلاب اسلامی توام با معارف عاشورا به مردم ارائه شود و شهدای ما افرادی بودند که به اهلبیت(ع) ارادت داشتند لذا هیئتهای مذهبی و مداحان اگر در دهه اول محرم یاد شهدا نکنند پس کی میخواهند یاد شهدا کنند؟
حجتالاسلام راشد یزدی نیز در این مراسم خطاب به مداحان گفت: اینکه به واسطه خدمات شما، از جانب حضرت سیدالشّهدا (ع) عنایتی به نسلهای بعدی شما شود تا توفیق یابند در رکاب حضرت حجت (عج) باشند، توفیق بزرگی است که به عنوان حاصل سالها نوکری کردن این آستان، همه ما را بس است. وی افزود: جوانان به عشق مداحان به جلسات میآیند. بعضی به شما علاقه عجیبی دارند. این توفیق و البتّه مسئولیت بزرگی است که خدا روی دوش شما قرار داده است که جوانی که خصلتا الگو میپذیرد، به سمت شما اقبال دارد. لازمه آن هم این است که خودتان خوب باشید و خود را خوب نگه دارید. شایان ذکر است در پایان این مراسم جمعی از پیرغلامان و مداحان پیشکسوت مشهدی مورد تقدیر قرار گرفتند.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

شایگان- فاز دوم موزه بزرگ خراسان با نمایش 128 شیء تاریخی و با حضور مدیر کل موزه های کشور امروز افتتاح می شود. مدیر این موزه در گفت و گو با خراسان این خبر را اعلام کرد و گفت: فاز دوم موزه بزرگ خراسان صبح امروز با حضور «محمدرضا کارگر» مدیر کل موزه های سازمان میراث فرهنگی کشور افتتاح می شود و تعدادی دیگر از اشیای تاریخی مربوط به خراسان بزرگ در معرض دید عموم قرار می گیرد. «رجبعلی لباف خانیکی» برگزاری نشست های تخصصی خراسان شناسی را از دیگر برنامه های پیش بینی شده برای معرفی فرهنگ غنی خراسان بزرگ برشمرد و افزود: اولین برنامه این سلسله نشست ها، صبح امروز با حضور کارشناسان و محققان این حوزه در موزه بزرگ خراسان برگزار خواهد شد و امیدواریم با تداوم این جلسات پژوهشی، در حفظ فرهنگ غنی خراسان نقش آفرین باشیم.
پایان دوره مدیریت 2 ساله
همچنین به گفته لباف خانیکی، امروز دوره خدمت 2 ساله او در سازمان میراث فرهنگی به پایان می رسد و فرد دیگری به عنوان مدیر موزه بزرگ خراسان معرفی خواهد شد.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

علی بیات-مراسم تشییع 12نفر از جان باختگان فاجعه منا امروز ساعت 30 : 8 صبح ازمحل مهدیه مشهد به سمت حرم مطهر رضوی برگزار می شود.رئیس ستادتشییع جان باختگان فاجعه منا به خراسان گفت:از این تعداد پنج جان باخته نیشابوری،پنج نفر مشهدی، دو نفر سبزواری ویک نفر هم که به طور طبیعی فوت کرده فریمانی است.مهندس واحدی افزود:پیکر جان باختگان شهرستانی امروز بعد از مراسم تشییع به زادگاهشان انتقال می یابد و سپس به خاک سپرده می شود.در این ارتباط فرمانداری مشهد طی اطلاعیه ای اسامی جان باختگان ساکن مشهد را به شرح ذیل اعلام کرد:1-جواد نمازی مکی 2- حسن مشهدی خوشخو 3-محمد دوست علی زاده 4-هادی میرزایی 5-رسول امینی فرخانی
دراین اطلاعیه ازعموم مردم متدین مشهد برای شرکت دراین مراسم دعوت شده است.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

برزویی / روستای «برآباد» با جمعیت حدود هزار نفر دربخش روداب و در فاصله 45کیلومتری شهرستان سبزوار قرار دارد. حرفه اصلی مردم این روستا در گذشته هنر سفال گری بوده است که با وجود63 کارگاه سفال گری ،این روستا را به قطب سفال گری در منطقه تبدیل کرده بود. اما متاسفانه به مرور با حذف سفال از زندگی مردم، این کارگاه ها از بین رفت و این هنر نیز در این روستا به فراموشی سپرده شد. به طوری که امروزه از 63 کارگاه در گذشته فقط پنج کارگاه و آن هم به صورت مخروبه وجود دارد که یکی از این کارگاه ها برای فعالیت بازسازی شده است.یکی از پیشکسوتان حرفه سفال گری در این باره گفت: بعد از 30سال تحقیق در باب پیشینه سفال در کشور به این نتیجه رسیدم که این روستا یکی از منابع با ارزش سفال گری است که طرح کوزه آن منحصر به فرد است که باید قدر این ظرفیت مهم را در روستای برآباد بدانیم.«محمد برآبادی» در خصوص ویژگی سفال و خاک روستا افزود: ساختار کوزه های تولید شده در این روستا به خاطر ویژگی هایی که دارد،املاح و رسوبات معلق در آب را در کف خود نگه می دارد که این از لحاظ علمی بسیار حائز اهمیت است. همچنین خاک «رس» این روستا نیز جزو بهترین نوع است.این محقق سبزواری همچنین احیای سفال گری را زمینه توسعه و اشتغال زایی برای روستا دانست و اظهار کرد: از 63 کارگاه فعال در این روستا فقط پنج کارگاه و آن هم به صورت مخروبه باقی مانده که جای تاسف دارد.وی اضافه کرد: اداره میراث فرهنگی می تواند کمک موثری برای احیا و مرمت کارگاه ها به شکل سنتی ارائه کند تا از این طریق بتوانیم برای انتقال اطلاعات سفال گری به نسل جوان بی بهره نمانیم.
هویت منطقه
بخشدار روداب نیز در خصوص هنر سفال گری در روستای برآباد گفت:هویت منطقه روداب و برآباد با سفال گری گره خورده و سفال گری این روستا میراث فرهنگی آن است. «محمود شم آبادی» درباره کارگاه های سفال گری اظهار کرد: در گذشته 63 کارگاه سفال گری فعالیت داشت که امروزه ساختمان این کارگاه ها نیز به دلایل مختلف از بین رفته است.وی درباره دلایل تعطیلی کارگاه های سفال گری در روستای «برآباد» افزود:چون عمده فعالیت سفال گران این منطقه ساخت کوزه بوده است با خارج شدن کوزه از زندگی مردم، سفال گران دیگر نتوانستند براساس نیاز مخاطب محصول جدید تولید کنند.وی در خصوص ضرورت های احیای این صنعت اظهار کرد:با توجه به صنعت سفال گری و احیای آن می توانیم مسئله گردشگری روداب را تقویت کنیم و با ترغیب جوانان و مردم به بحث سفال گری در حوزه اشتغال هم می توانیم برنامه ریزی کنیم. بخشدار روداب در خصوص اقدامات صورت گرفته برای احیای سفال گری در منطقه تصریح کرد:ما هر ساله جشنواره سفال را در این روستا برگزار می کنیم و الان هم موزه سفال و گنجینه سفال در حال ساخت است که این موزه تا کنون 30درصد پیشرفت فیزیکی دارد.همچنین درصدد هستیم یکی از کارگاه های قدیمی را احیا کنیم.وی خاطرنشان کرد: همچنین به سفال گران قول داده ایم که کوره سفال پزی را با تمام هزینه های آن به صورت رایگان به مدت یک سال در اختیار سفال گران قرار دهیم.همچنین آموزش و استعدادیابی سفال گری را در مقطع دانش آموزی شروع کرده ایم.
قدمتی ۵۰۰ ساله
رئیس اداره میراث فرهنگی ،صنایع دستی و گردشگری سبزوار نیز در خصوص پیشینه این صنعت در این روستا گفت:صنعت سفال گری روستای برآباد قدمتی حدود ۵۰۰ سال دارد. البته سفال در سبزوار قدمت زیادی دارد چرا که در تاریخ بیهقی از سفال گران و قدمت سفال سبزوار نام برده شده است. «علیرضا سلیمانی»درباره راهکارهای احیای این صنعت اظهار کرد:برای احیای این صنعت در این روستا ابتدا باید بتوانیم طراحی های سفالینه ها را نسبت به طراحی های روز ارتقا دهیم نه این که با سلایق حرکت کنیم، بلکه تنوعی در طراحی ها ایجاد کنیم تا بازار روز دنیا را به دست آوریم. وی ادامه داد:باید کارگاه های سفال دراین منطقه تثبیت و از آن ها حمایت شود. رئیس اداره میراث فرهنگی ،صنایع دستی و گردشگری سبزوار در خصوص مهم ترین کاری که در این روستا در دست انجام است گفت: یکی از مهم ترین کارها طراحی طرح دهکده غرب خراسان رضوی است که از مسئولان میراث فرهنگی استان می خواهیم که از این طرح حمایت کنند تا بتوانیم این دهکده را به عنوان مبنا و مرکز سفال غرب خراسان رضوی معرفی کنیم.
ضرورت احیای سفال گری
فرماندار سبزوار نیز با اشاره به خدمات صورت گرفته در روستاها گفت:37سال از عمر نظام جمهوری اسلامی می گذرد که اگر بخواهیم با گذشته مقایسه کنیم ، خدماتی که در روستا ها انجام شده بسیار زیاد است. با وجود همه این خدمات و توجه به زیر ساخت ها ، یک حلقه مفقوده در حوزه برنامه ریزی روستاها وجود دارد و آن بی اعتنایی به توانمندی روستاها است.«احمد برادران» با ابراز نارضایتی از تعطیلی کارگاه های سفال گری در برآباد افزود: هنر و خلاقیتی که در این منطقه است شاید در کشور بی نظیر باشد. ما باید در شهرستان ظرفیت های مختلف روستاها را شناسایی کنیم تا بتوانیم علاوه بر ایجاد اشتغال ، آثار ماندگاری خلق کنیم.فرماندار سبزوار همچنین از مسئولان میراث فرهنگی خواست تا صنعت سفال گری را دوباره احیا کنند.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

عسکری - «در هیئت رئیسه شورا، مسئولان قطار شهری را خواستیم و برای چند درصد تأخیری که در اجرای این پروژه ایجاد شده به آنها تذکر جدی دادیم و مقرر شد برنامه جبران این تأخیر را به شورا ارائه دهند.» این گفته های نایب رئیس شورای شهر مشهد است. «محمدکمال سرویها» نایب رئیس شورای شهر در حاشیه هشتاد و ششمین جلسه علنی شورای شهر در گفت وگو با خراسان، درباره پایان نیافتن عملیات حفاری و آغاز ریل گذاری خط 2 قطاری شهری مشهداظهار کرد: در هر پروژه سقف زمانی برای اجرای قرارداد وجود دارد که این رویه در شورای قبلی نیز وجود داشت، بنابراین باید برنامه جبران تأخیر 7 درصدی عملیات اجرایی خط 2 قطار شهری به شورا ارائه شود.وی همچنین با تمجید از عملکرد قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا(ص) در اجرای خط 2 قطار شهری، درباره علت منتقل نشدن دستگاه حفاری تونل (تی بی ام) به میدان فردوسی برای آغاز حفاری خط 3 قطار شهری گفت: قطعا در این زمینه قرارگاه خاتم(ص) نظراتی کارشناسی دارد و در این راستا اگر تعهداتی در متن قرارداد وجود داشته باشد که قرارگاه به آن عمل نکرده باشد، از جانب مسئولان قطار شهری به شورای شهر اطلاع رسانی خواهد شد.وی درباره طولانی شدن روند معرفی مسببان تأخیر در اجرای پروژه خط 2 قطار شهری نیز گفت: گزارش گروه 7 نفره در این خصوص آماده است اما هنوز نهایی نشده است، با این حال هم مسئولان قطار شهری و هم مسئولان قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا(ص) در این خصوص دفاعیاتی ارائه خواهند داد.وی همچنین در جمع خبرنگاران نیز گفت: اجازه هیچ گونه تغییر کاربری در کوهستان پارک را نمی دهیم .

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

مهدی عسکری - روز گذشته در جلسه علنی شورای شهر، مهم ترین دستور کار شورا به بررسی لایحه ارائه شده از سوی شهرداری در خصوص آیین نامه نظام جدید تعیین و توزیع کارانه کارمندان و مدیران شهرداری اختصاص داشت؛ دستور کاری که بیش از نیمی از زمان جلسه علنی را به خود اختصاص داد و اظهار نظرهای متفاوتی را از سوی اعضای شورا و معاون اداری مالی شهرداری در پی داشت اما به دلیل پایان زمان جلسه علنی، ادامه بررسی این لایحه به جلسه آینده شورا موکول شد.به گزارش خراسان، در جلسه علنی روز گذشته که در غیاب رئیس شورا، توسط «محمدکمال سرویها» نایب رئیس شورا اداره شد، لایحه شهرداری مشهد در خصوص دستورالعمل جدید کارانه ها در 6 ماده، 22 بند و 14 تبصره در صحن علنی شورا به بحث و رأی اعضای شورا گذاشته شد و کلیات آن به تصویب اعضای شورا رسید اما ادامه بحث درباره جزئیات این لایحه به جلسه آینده موکول شد.در این جلسه «محمد آذری» معاون اداری مالی شهرداری مشهد دردفاع ازلایحه ارائه شده توسط شهرداری گفت: هدف کارانه مشخص است و می تواند موجب رضایت نسبی کارکنان شود ، البته نمی تواند رضایت همه را هم به دنبال داشته باشد.وی افزود: ضرایب و اعداد وارقام پرداختی بر مبنای عملکرد، متفاوت خواهد بود.«محمد سهیلی» رئیس کمیسیون برنامه، بودجه، فناوری اطلاعات و امور اداری شورای شهر نیز در این باره اظهار کرد: یکی از ویژگی های لایحه جدید، توجه به تحقق اهداف شهرداری است، ضمن اینکه نظارت شورا بر شهرداری در امر تحقق کارانه ها به صورت ویژه مد نظر قرار گرفته است تا تحولی در رفتار سازمانی در شهرداری ایجاد شود.وی افزود: کارانه ها سه ماهه است و مجموع کارانه سه ماهه نباید از جمع حقوق و مزایای یک ماه بالاتر باشد و شاخص های تعیین کارانه شامل 40 درصد برای عملکرد، 15 درصد برای رضایت ارباب رجوع، 15 درصد برای نظم و انضباط اداری، 15 درصد برای رعایت ظواهر اسلامی و شئونات دینی در محل کار است و توانمندی و خلاقیت نیز از ضریب 15 درصدی برخوردار خواهد بود.«عبدالکریم جوادی» نیز با بیان اینکه کارانه حق تلاش است، اظهار کرد: عمده منابع درآمدهای شهرداری از حوزه معاونت اقتصادی است که 6 هزار و 200 میلیارد تومان از مجموع 9 هزار و 600 میلیارد تومان درآمد شهرداری در همین معاونت به دست می آید، بنابراین ضریب کارانه در این معاونت باید بالاتر از دیگر معاونت ها باشد.«محمدرضا دیمه کار»در مخالفت با ضرایب پرداختی کارانه ها خطاب به معاون اداری مالی شهردار مشهد اظهار کرد: با این روش مردم را گول می زنید. تفاوت ضرایب پرداختی میان مدیران و کارمندان شهرداری باعث ایجاد تبعیض می شود و این روش باعث دلسردی کارمندان خواهد شد.وی با بیان اینکه ضرایب کارانه برخی مدیران به طور ناگهانی افزایش یافته و از 2 به 4 و از 4 به 6 تغییر کرده است، گفت: در مجموعه شهرداری، کارمندانی با مدرک لیسانس فعالیت می کنند که 4 و نیم میلیون تومان درآمد دارند و افرادی هستند که مزایای مستمر و غیر مستمرشان بین 10 تا 20 میلیون تومان است.وی با بیان اینکه جدول دریافت کارانه مدیران شهرداری باید به طور شفاف ارائه شود، افزود: برخی از مدیران حتی نسبت به احکام خود ارقام بالاتری هم می گیرند و متأسفانه با این شیوه، سرشاخه ها را در شهرداری قوی تر می کنیم اما ریشه ها همچنان ضعیف می مانند. «غلامحسین لطفی» دیگر عضو شورای شهر نیز درباره پرداخت کارانه اظهار کرد: اساسا باپرداخت کارانه به مدیران مخالفم.در ادامه آذری معاون اداری مالی شهرداری در دفاع از لایحه و نقد اظهارات دیمه کارعضو شورا اظهار کرد: با 30 سال سابقه کاری کاملا شفاف صحبت می کنم و مردم را هم گول نمی زنم. مگر در حکم کارگزینی چه میزان نوشته می شود که 10 تا 20 میلیون کارانه بدهیم؟آذری افزود: کارانه سه ماهه خود من 4 و نیم میلیون تومان است و پرداخت کارانه 20 میلیونی هم کذب محض است. این درست نیست که بخواهیم با این اظهارات مدیران شهرداری را مورد هجمه قرار بدهیم.در خاتمه نشست روز گذشته، سرویها در جمع خبرنگاران گفت: در گذشته توزیع کارانه و پرداخت حقوق در شهرداری قوانین فرادستی داشت اما خیلی هم شفاف نبود و پرسنل شهرداری اعتراضات بسیار زیادی در مورد تبعیض در نحوه پرداخت کارانه ها داشتند که گزارش آن به شورا می رسید.وی ادامه داد: در برخی نظرسنجی ها در کنار رضایت مندی ها، برخی از مراجعه کنندگان از کارمندان اداری رضایت کامل نداشتند و طرح بحث کارانه ها برای افزایش سطح خدمات دهی بوده است.
قرائت نامه 8 عضو شورای شهر و پرسش از «غلامرضا بصیری پور» عضو شورای شهر مشهد و رئیس شورای عالی استان ها، از دیگر مباحث مطرح شده در جلسه علنی روز گذشته بود. در جلسه علنی روز گذشته اعضای شورا با هبه 94 میلیون تومان از بدهی 194 میلیون تومانی ملک دانشکده تربیت مدرس قرآن موافقت کردند. مسئولان این دانشکده پیش از این 100 میلیون تومان از جرایم این ملک را پرداخت کرده بودند. اعضای شورا همچنین با لایحه شهرداری در زمینه فروش پروژه های در مرحله اتمام تملک طرح حر عاملی موافقت کردند، ضمن اینکه دستور کار سوم شورا در زمینه لایحه معاوضه پروژه چند منظوره الندشت، به جلسه آینده شورا موکول شد.در ابتدای جلسه علنی روز گذشته، بیانیه شورای شهر به مناسبت شهادت سردار حسین همدانی توسط سرویها قرائت شد. هم چنین شهردار مشهد در مراسم افتتاح چند پروژه شهری در منطقه 10 مشهد گفت: حقوق ده ها میلیونی مدیران شهرداری کذب است. مرتضوی پرداخت حقوق ده ها میلیونی به مدیران شهرداری را خلاف واقع اعلام کرد و گفت: این اخبار غیر واقعی و کذب است.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.