آزادی 8 زندانی جرایم غیرعمد
کلثومیان/ دادستان عمومی و انقلاب تایباد گفت: در اجرای ماموریتهای سند تحول قضایی و در راستای سیاستهای کاهش جمعیت کیفری، ۸ نفر از زندانیان جرایم غیرعمد، عمد خرد و اصلاح شده در شهرستان تایباد در قالب پویش نذر هشتم، به آغوش گرم خانواده بازگشتند. صدیقی افزود: این آزادسازیها با بهرهگیری از ارفاقات قانونی، کمک خیران نیکاندیش شهرستان، مساعدت شاکیان و تلاش کمیته صلح و سازش و مقامات قضایی صورت گرفت. وی همچنین گفت: طی هفت مرحله پویش نذر هشتم در شهرستان تایباد، درمجموع ۶۱ زندانی از زندان آزاد شدهاند.
پس از گذشت 15 سال اتفاق افتاد
ورود ۱۲ دستگاه اتوبوس به ناوگان شهری تربت حیدریه
شعبانی/ شهردار تربت حیدریه گفت: پس از گذشت ۱۵ سال، ۱۲ دستگاه اتوبوس جدید به ناوگان حمل و نقل عمومی تربت حیدریه اضافه شد. به گزارش خراسان رضوی، وحید فرختبار در آیین رونمایی از اتوبوسهای شهری جدید تربتحیدریه اظهار کرد: برایند همه ماموریتهای شهرداری رفاه اجتماعی است و توسعه ناوگان حمل و نقل عمومی، یکی از مهمترین موضوعاتی است که به این رفاه کمک میکند. فرختبار افزود: بر همین اساس و با توجه به اینکه از سال ۸۶ ناوگان این شهر بهروزرسانی نشده بود، موضوع تامین اعتبار این کار، در دستورکار قرار گرفت و به این ترتیب مقرر شد ۱۲ دستگاه اتوبوس شهری با اعتبار ۶۲ میلیارد تومان خریداری و به ناوگان حمل و نقل عمومی تربت حیدریه اضافه شود.
بهره برداری از یک مرکز جامع سلامت
حسین نوری / مرکز جامع سلامت روستای دهنو شهرستان خلیلآباد به بهرهبرداری رسید. به گزارش خراسان رضوی، مدیر شبکه بهداشت و درمان خلیل آباد در مراسم افتتاح این مرکز، با بیان این که عملیات ساخت مرکز جامع سلامت روستای دهنو از سال 1395 آغاز شد، افزود: این مرکز با زیربنای 525 مترمربع در زمینی به مساحت 2027 مترمربع ساخته شده است. محمد حسینزاده تصریح کرد: برای ساخت این مرکز بهداشتی، خیران 2 میلیارد ریال کمک نقدی داشتهاند و 27 میلیارد ریال نیز اعتبار دولتی هزینه شده است و زمین این مرکز جامع سلامت را خیران به دانشگاه علوم پزشکی مشهد اهدا کردهاند. وی خاطرنشان کرد: هماکنون شهرستان خلیل آباد 10 درمانگاه و مرکز جامع سلامت دارد که هریک از این مراکز، دارای پزشک و همچنین واحدهای مراقبت بهداشتی هستند.
نسبت به سال گذشته اتفاق افتاد
افزایش 3 برابری برداشت زعفران در گناباد
رئیس اداره تولیدات گیاهی مدیریت جهاد کشاورزی گناباد گفت: میزان برداشت زعفران در اراضی زیرکشت این شهرستان، با افزایش سه برابری نسبت به سال گذشته، به ۱۱ هزار و ۵۰۰ کیلوگرم رسید. علی موذنی در گفتوگو با ایرنا افزود: سطح زیرکشت زعفران در گناباد سههزار و ۵۰۰ هکتار است که امسال میانگین برداشت زعفران در این شهرستان در هر هکتار سه کیلوگرم است، در حالیکه این میزان در سال قبل، یک و نیم کیلوگرم در هکتار بود.
وی ادامه داد: شرایط اقلیمی و آب و هوایی گناباد، سبب کیفیت بسیار بالای زعفران برداشتی در این شهرستان شده است.
موذنی بیان کرد: کاشت زعفران در این شهرستان همه ساله در شهریورماه آغاز میشود و تا اواخر مهرماه ادامه دارد و با خنک شدن هوا در اواخر مهرماه، آبیاری زعفران شروع میشود؛ رویش گلهای این محصول از اواسط آبانماه آغاز میشود و تا نیمه آذرماه ادامه مییابد.