معاون امور عمرانی استاندار وعده داد:
تعداد بازدید : 10
تکمیل آسفالت معابر اصلی شهر «جنگل» تا پایان سال
خاکشور /معاون امور عمرانی استانداری خراسان رضوی، در دیدار شهردار و اعضای شورای شهر جنگل، از تلاش و برنامه ریزی به منظور تکمیل آسفالت معابر اصلی این شهر تا پایان سال خبر داد.
به گزارش خراسان رضوی، خدایی در سفرش به بخش جنگل رشتخوار با اشاره به ۳۷۸ هزار متر مربع معابر خاکی که بیش از ۷۰ درصد معابر شهر جنگل را تشکیل می دهد، افزود: امیدواریم با استفاده از ظرفیت های مختلف و تلاش مدیریت شهری، بخش اعظم این معابر ، تا پایان سال آسفالت شود.
وی همچنین بر تکمیل مراکز بازی کودکان و توسعه بوستان ها تأکید کرد و گفت: باید از تمام ابزارها برای توسعه این شهر استفاده و نام شهر جنگل بیش از پیش پرآوازه شود .
در ادامه این نشست، امام جمعه،شهردار و اعضای شورای شهر به بیان مشکلات و موانع پیش روی مدیریت شهری برای توسعه شهر پرداختند و خواستار اهتمام معاون عمرانی استاندار برای تکمیل طرح های نیمه تمام شهری شدند.
ارسال دیدگاه
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
تعداد بازدید : 1
برگزاری 3 یادواره شهدا در شهرستان فریمان
حسن اصغرفریمانی/ همزمان با هفته بسیج 3 یادواره شهدا در شهرستان فریمان برگزار شد. به گزارش خراسان رضوی، همزمان با هفته بسیج یادواره شهید علیرضا محمدی، شهید شاخص اصناف شهرستان فریمان در هیئت قائمیه(عج) شهر فریمان با حضور گسترده بازاریان و اصناف و مسئولان شهرستان برگزار و از خانواده این شهید بزرگوار قدردانی شد.
همچنین یادواره 14 شهید مسجد امام علی(ع) شهر فریمان با حضور نماینده مردم فریمان در مجلس شورای اسلامی برگزار شد.
یادواره ۱۷۳شهید حوزه مقاومت بسیج شهید هاشمی نژاد فرهادگرد نیز با حضور مردم و مسئولان در مسجد النبی(ص) محله شریف آباد برگزار شد. نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به این که حوادث اخیر یک جنگ ترکیبی بود و جنگ ترکیبی یا اولش یا آخرش جنگ نظامی است و دشمن برای این جنگ ترکیبی، ائتلاف امنیتی تمام عیار راه انداخته بود، گفت: چندین سرویس اطلاعاتی از کشورهای مختلف برای برنامه ریزی اغتشاشات در ایران سال ها برنامه ریزی کرده اند که در راس آن ها آمریکا، انگلیس و فرانسه قرار دارند. جواد کریمی افزود: قدرت جمهوری اسلامی یکتنه حریف همه این سرویسهای اطلاعاتی است و ما نیز باید حامی نظام جمهوری اسلامی باشیم.
ارسال دیدگاه
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
با وجود وعده ها، احداث و سامان دهی کشتارگاه های صنعتی در استان هنوز به نتیجه نرسیده است
تعداد بازدید : 3
وعده افزایش کشتارگاه های صنعتی درجا زد!
غلامی/ مشکلات کشتارگاههای سنتی دام استان و جایگزین کردن آنها با کشتارگاههای صنعتی ازجمله موضوعاتی است که در دولتهای مختلف در باره آن سخن گفتهاند؛ بر همین مبنا فروردین 1401، معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی با اشاره به وجود ۳۶ کشتارگاه سنتی دام در خراسان رضوی و سیاست استان برای تبدیل آنها به کشتارگاههای صنعتی پیشرفته بهصورت منطقهای و تعطیل شدن کشتارگاههای سنتی گفت: با ساخت شش کشتارگاه صنعتی دام در شهرستانهای کلات، درگز، سبزوار، تربتحیدریه، قوچان، سرخس و دو کشتارگاه در فریمان شمار کشتارگاههای صنعتی دام در خراسان رضوی از 4 به ۱۲ عدد میرسد و باید این هشت کشتارگاه صنعتی تا پایان سال ۱۴۰۱ به بهرهبرداری کامل رسیده باشد. اکنون کمتر از چهار ماه تا پایان امسال مانده و هنوز کشتارگاه صنعتی جدیدی در استان به بهرهبرداری نرسیده است به همین دلیل، میزان پیشرفت در ساخت این کشتارگاههای صنعتی را از مسئولان مربوط جویا میشویم.
عملاً کاری نشده است
محمد رشتیباف، سرپرست اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دام پزشکی، به خراسان رضوی گفت: کشتارگاه های صنعتی دام استان شامل کشتارگاههای مشهد، کوهان در جاده کلات، نیشابور، فریمان، تربتجام و درگز در حال فعالیت هستند، در تربتحیدریه نیز آنطور که بخش خصوصی اعلام کرده،قرار است تا پایان سال 1401 کشتارگاه به بهرهبرداری برسد ولی هنوز افتتاح نشده است.
وی در پاسخ به این سوال که این کشتارگاهها بهتازگی ساختهشده یا از قبل بوده است، گفت: این ها طی یکی، دو سال گذشته ساختهشده است. البته کشتارگاه دوم در فریمان توجیه اقتصادی ندارد و بعید میدانم راهاندازی شود همان یک کشتارگاه هم تأمینکننده گوشت فریمان و هم بخشی از مشهد است و کشتارگاه دوم با آن که موافقتنامهاش را گرفته ولی بعید است ساخته شود. در سرخس و قوچان نیز کاری انجام نشده است، در سبزوار حدود 8 سال است کشتارگاه نیمه کاره مانده و هنوز راهاندازی نشده، اما درتربت حیدریه ممکن است تا آخر سال افتتاح شود. وی اذعان کرد: اکنون 6 کشتارگاه صنعتی در استان فعال است و کشتارگاه های سنتی بهاندازه نیاز هر شهرستان کشتار میکنند ولی اجازه ندارند کشتارشان را به دیگر شهرستانها بفرستند، در واقع شهرداری موظف است مکانی را برای کشتارگاه در نظر بگیرد و ما موظفیم بر فرایند بهداشتی در روند کشتار نظارت کنیم تا حداقل ضوابط بهداشتی قابل قبول ما را داشته باشد.
به سخن معاون عمرانی وقت استانداری در فروردین 1400 اشاره کردم و گفتم: بنا به این صحبت، آن زمان 4 کشتارگاه صنعتی وجود داشته است و قرار بوده تا پایان امسال 8 کشتارگاه دیگر هم ساخته شود اما شما به فعال بودن 6 کشتارگاه صنعتی اشاره کردید. رشتی باف در پاسخ گفت: بله نساختند، واقعاً توجیه ندارد، از این 6 مورد، بهاحتمال زیاد فقط کشتارگاه صنعتی تربتحیدریه تا پایان سال راهاندازی شود.
پروژهها دولتی نیستند
جواد خدایی، معاون عمرانی استانداری در پاسخ به این سوال که فرایند ساخت کشتارگاههای صنعتی در استان به کجا رسیده است گفت: نمی دانم آن قول بر چه مبنایی داده شده است اما در کارگروه سامان دهی کشتارگاهها برای چند مورد مجوز صادرشده است،البته ساختهشدن آن در اختیار سرمایهگذار است و بخش خصوصی آن را انجام میدهد و پروژه دولتی نیست، کاری که ما در دولت میتوانیم انجام دهیم تسهیل گری و صدور مجوز است.
معاون استاندار گفت که برای آگاهی از میزان پیشرفت و سامان دهی با مدیرکل امور دفتر شهری و شوراها و دبیر کارگروه سازمان دهی کشتارگاهها گفتوگو کنم.
بنابراین در تماسی با علیرضا خادمپیر، مدیرکل امور دفتر شهری و شوراها و دبیر کارگروه سامان دهی کشتارگاهها، از او خواستم میزان پیشرفت در ساخت کشتارگاههای صنعتی دام در استان را برای جایگزینی کشتارگاههای سنتی بیان کند. وی گفت: چند کشتارگاه در این باره مجوز گرفتهاند، لازم بوده بعضی وام بگیرند یا در باره زمین با منابع طبیعی هماهنگ شوند.
خادمپیر به افتتاح کشتارگاهی در مشهد اشاره کرد که البته ساخت آن صرفاً دریکی، دو سال گذشته نبوده است و افزود: دریافت مجوزها، از احداث تا راهاندازی یک کشتارگاه ۴-۵ سال وقت نیاز دارد و فقط کار عمرانی آن 3 سال زمان خواهد برد. دبیر کارگروه سامان دهی کشتارگاهها معتقد بود منظور از بهرهبرداری از کشتارگاهها صرفاً صدور مجوز بوده است، علاوه بر آن در شهرستانهایی مانند سبزوار و تربتحیدریه مواردی بودهاند که قبلتر سرمایهگذاری انجامشده ولی نیمهتمام رهاشده یا فرمانداران مناطق مختلف بر سر میزان نزدیکی محل ساخت کشتارگاه به کدام منطقه به توافق نمیرسیدند. این زمان برای حل این مسائل و صدور نهایی مجوز برای سرمایهگذار بوده است و شامل دیگر موارد یعنی پروانه احداث و ساخت نمیشود.
چرا تمایلی برای ساخت کشتارگاه وجود ندارد؟
درنهایت با مدیر صنایع سازمان جهاد کشاورزی استان در باره افزایش تعداد کشتارگاههای صنعتی استان گفتوگو کردم. رضایی به کشتارگاه صنعتی سبزوار اشاره کرد و گفت: در آن جا فردی برای ساخت کشتارگاه مجوز گرفته است ولی 10-15 سال گذشته و بهرهوری نداشته است، این مورد با حضور فرماندار شهرستان در کمیته سامان دهی بررسی و قرار بر آن شد فرصتی ارائه و بعد از آن به فرد دیگری داده شود. وی افزود: بحث دیگر این است که برای ساخت کشتارگاه باید سرمایهگذار و متقاضی وجود داشته باشد و اگر تعداد کشتارگاههای صنعتی افزایش نیافته به این دلیل بوده که کسی متقاضی آن نبوده است، برای مثال در بعضی از شهرستانها بر اساس آن چه دام پزشکی مشخص کرده و احتیاج داریم، سرمایهگذاری انجامنشده است. رضایی در پاسخ به این سوال که آیا کشتارگاه صنعتی جدیدی در استان مشغول آمادهسازی و رسیدن به بهرهبرداری است یا خیر؟ گفت: کشتارگاه صنعتی تربتحیدریه حدود 75- 80 درصد پیشرفت داشته و این شهرستان تاکنون کشتارگاه صنعتی نداشته است.
مدیر صنایع سازمان جهاد کشاورزی استان اظهار کرد: ازجمله مشکلات اصلی ما افزایش قیمت زیاد تجهیزات و وسایل به علت افزایش قیمت مواد اولیه است، برای مثال بین 8 تا 10 برابر فقط استیل گران شده است که این موضوع در راهاندازی یک واحد تولیدی و صنعتی بسیار تأثیرگذار است و تأمین منابع برای این موضوع و برونرفت از آن سخت است. رضایی کاهش سرانه مصرف گوشت و بهتبع آن کاهش کشتار دام را از علل دیگر تمایل نداشتن به سرمایهگذاری در این حوزه دانست.
ارسال دیدگاه
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
معاون اداره کل آموزش و پرورش خبر داد:
تعداد بازدید : 1
ترک تحصیل در استان بالاتر از کشور
معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی گفت: نرخ گذر از دوره ابتدایی به متوسطه اول استان در سال تحصیلی گذشته 92.77 درصد است، این در حالی است که این رقم در کشور 94.45 درصد بوده است؛ همچنین نرخ گذر از متوسطه اول به دوم نیز در استان 83.85 درصداست که این رقم در کشور به صورت میانگین 89.4 درصد است. به گزارش ایرنا، رضایی افزود: نرخ پوشش تحصیلی گروه ۱۲ تا ۱۴ سال یا همان متوسطه اول، در این استان ۹۴ درصد است که از رقم کشوری آن، که 94.98 درصداست و خراسان رضوی پایین تر است. همچنین در پوشش تحصیلی گروه متوسطه دوم، خراسان رضوی نرخ 78.71 درصد را دارد در حالی که با تفاوت بسیار زیادی این رقم در کشور 84.52 درصد است که نشان از بالا بودن میزان ترک تحصیل در این مقطع در استان ما دارد.
ارسال دیدگاه
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
تعداد بازدید : 5
اتمام عملیات ۲ بانده شدن محور مهولات به گناباد
رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جادهای شهرستان مهولات گفت: عملیات دوبانده شدن محور مهولات به گناباد به اتمام رسید و این محور برای تردد خودروها ، ایمن شد. محمود کبیر روز گذشته در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: طرح دو بانده شدن محور مهولات به گناباد از ۶ سال پیش آغاز شده بود که عملیات تعریض و بهسازی مسیر مهولات به مهنه یکی از بخشهای این پروژه بوده است.وی بیان کرد: جاده مهولات به گناباد به طول ۷۵ کیلومتر است که در سالهای قبل ۷۱ کیلومتر آن دوبانده شده و تنها چهار کیلومتر باقی مانده بود که با هزینه ۸۰ میلیارد تومان انجام شد و اکنون شاهد بهره برداری از آن هستیم.کبیر اظهار کرد: در این مسیر چهارکیلومتری در جاده مهولات به مهنه، زیرگذر پل راهآهن و یک پل بزرگ ۷۰ متری هم وجود داشت که عملیات بهسازی آنها نیز انجام شد.رئیس اداره راهداری مهولات با بیان اینکه اکنون روزانه حدود پنج هزار دستگاه خودرو از این مسیر تردد میکنند، افزود: با این اقدام کل محور مشهد - باغچه – تربتحیدریه – مهنه – گناباد دوبانده شده است.
ارسال دیدگاه
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
تعداد بازدید : 2
گلایه فرماندار فریمان از عملکرد برخی بانک ها
حسن اصغرفریمانی/ فرماندار فریمان در جلسه شورای هماهنگی بانک های شهرستان فریمان، با بیان این که سختگیری فراقانونی نسبت به متقاضیان تسهیلات دور از انصاف است، خواستار پرهیز از اعمال سختگیریهای فراقانونی در قبال متقاضیان تسهیلات شد. به گزارش خراسان رضوی، حمید اکبری گفت: دولت تلاش کرده است تا منابع مالی را در اختیار مردم و به ویژه قشر آسیب پذیر قرار دهد تا به سطح رفاه خود بیفزایند، لذا شایسته نیست که در راه دستیابی به این منابع، سخت گیری هایی فراتر از قوانین اعمال شود.
وی تصریح کرد: انتظار می رود که بانک ها در مواجهه با مدیران کارخانه ها و مجموعه های صنعتی، با سعه صدر بیشتری برخورد کنند و تا جایی که قانون دست آن ها را باز گذاشته است، به منظور رونق تولید و پیشگیری از اختلال در زمینه تولید، نرمش به خرج دهند.
ارسال دیدگاه
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
تعداد بازدید : 2
خرید حمایتی 1.5 تن زعفران در رشتخوار
خاکشور / فرماندار شهرستان رشتخوار، از خرید حمایتی یک تن و ۵۰۰ کیلوگرم زعفران از کشاورزان این شهرستان خبر داد. به گزارش خراسان رضوی، حسین باهوش با اشاره به اینکه خرید حمایتی زعفران از کشاورزان این شهرستان از ۱۹ آبان ماه آغاز شده است، افزود: خرید حمایتی تا پایان دی ماه ادامه خواهد داشت. وی با تاکید بر اینکه ورود سازمان تعاون روستایی برای خرید حمایتی این محصول به منظور جلوگیری از واردشدن ضرر و زیان به کشاورزان است، اظهار کرد: در واقع تعدادی از کشاورزان به علت هزینه هایی که برای تولید این محصول کرده اند، توان نگهداری محصول خود برای افزایش قیمت آن را ندارند؛ به همین دلیل برای اینکه زعفران با قیمت کم در دست دلال نیفتد، خرید حمایتی انجام می شود.
وی تصریح کرد: قیمت خرید حمایتی هر کیلوگرم نگین زعفران ۴۱ میلیون و ۳۵۰ هزار تومان است که نسبت به قیمت پیشنهادی دلال ها ۲۰ درصد بیشتر است.به گفته وی هماکنون قیمت هر کیلوگرم نگین زعفران در بازار آزاد این شهرستان ، ۳۵ میلیون تومان است.
مدیر تعاون روستایی رشتخوار نیز گفت: خرید حمایتی زعفران در این شهرستان، تعادل قیمت محصول در بازار و رضایت کشاورزان را به دنبال خواهد داشت. وی با بیان اینکه هماکنون استقبال کشاورزان از خرید حمایتی زعفران خوب است، افزود: پیش بینی می شود تا پایان دی ماه بالغ بر ۵ تن نگین زعفران خریداری شود.
ارسال دیدگاه
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
رئیس هیئت ژیمناستیک استان:
تعداد بازدید : 2
بی برنامگی موجب افت عملکرد ورزشکاران شده است
رئیس هیئت ژیمناستیک خراسان رضوی گفت: حدود ۵ درصد ورزشکاران سازمان یافته ژیمناستیک کشور در خراسان رضوی هستند که بی برنامگی موجب افت عملکرد ورزشکاران و آسیب دیدن انگیزه آنان شده است. حسین معماریان افزود: این استان که قطب رشته ژیمناستیک کشور است، به دلیل نداشتن رئیس و اداره شدن فدراسیون با سرپرست طی یک سال گذشته، اکنون با مشکلات و چالشهایی در فعالیتش مواجه است. به همین دلیل بخشی از مسابقات داخلی و بین المللی لغو شده و بسیاری از ورزشکاران از میادین ورزشی دور ماندهاند.
وی با بیان این که دوری ورزشکاران از رقابت ها سبب افت آمادگی آن ها شده است، خاطرنشان کرد: فعالیت هیئت متاثر از برنامه های فدراسیون است، به عنوان نمونه در ابتدای سال، ژیمناستیک کاران خراسان رضوی به دلیل ناهماهنگی فدراسیون، به مسابقات جهانی اعزام نشدند و این موضوع آسیب هایی را به ورزشکاران وارد کرد. رئیس هیئت ژیمناستیک استان اظهار کرد: ورزش ژیمناستیک، یک رشته بنیادی در تمامی رشته های ورزشی است و در صورتی که به آن توجه نشود، بسیاری از رشته های ورزشی دیگر نیز آسیب خواهند دید.معماریان گفت: بسیاری از قهرمانان جهان در رشته ژیمناستیک، آسیایی هستند و این موضوع به اهمیت این رشته ورزشی در کشور افزوده است که امیدواریم هر چه سریع تر مسئولان وزارت ورزش و جوانان با برگزاری انتخابات، این فدراسیون را از بلاتکلیفی خارج کنند.
رئیس هیئت ژیمناستیک استان تصریح کرد: اکنون ۲۵ شهرستان استان در این رشته ورزشی فعال هستند که فقط دو شهرستان سالن اختصاصی دارند و بقیه هیئت های استان به طور مشترک با آموزش و پرورش فعالیت می کنند.
ارسال دیدگاه
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
تنها پیست اسکی شرق کشور همچنان با چالش مسیر صعب العبور دست و پنجه نرم می کند
تعداد بازدید : 0
پیست شیرباد در مارپیچ وعده ها!
علی ترابی-بیش از 13 سال از راه اندازی پیست اسکی «شیرباد» به عنوان تنها پیست شرق کشور می گذرد و در این مدت تعداد زیادی از ورزشکاران به ورزش اسکی روی آورده اند و آن را دنبال می کنند. این پیست که در انتهای دره روستای دولت آباد و در دامنه قله 3310 متری شیرباد واقع شده،در شهرستان گلبهار و در مسیر جاده مشهد - چناران قرار دارد و فاصله اش تا شهر مشهد را 38 کیلومتر تخمین زدهاند. این مکان منحصر به فرد،در ایام سرد سال و همزمان با بارش برف لحظات مهیج و خاطره انگیزی را برای علاقه مندان رقم می زند، اما یکی از مهم ترین مشکلات این پیست، جاده خیلی خطرناک آن است که در مواقع بارندگی و بارش برف، خودروهای شخصی به راحتی نمی توانند مسیر روستای دولت آباد تا پیست اسکی را بپیمایند. در این مدت مسئولان استانی و نمایندگان مجلس وعده های زیادی برای به سازی این مسیر داده اند، اما هنوز هیچ کدام محقق نشده و همچنان این مسیر صعب العبور محسوب می شود. اکنون برف تمام قله شیرباد را سفید پوش کرده ، ولی هنوز برای ورزش اسکی مناسب نیست. به هر حال تا چند هفته دیگر وارد روزهای سرد سال می شویم و اسکی بازان راهی پیست شیرباد می شوند، ولی مسیر دسترسی همچنان خطرناک است و به توجه و اصلاح نیاز دارد.
بی توجهی مدیران ورزشی به اسکی
اسکی یکی از رشته های ورزشی زمستانی محسوب می شود که در سراسر جهان علاقه مندان زیادی دارد و حتی در بازی های زمستانی المپیک هم وجود دارد و ورزشکاران به رقابت می پردازند، اما این رشته ورزشی در خراسان رضوی خیلی مظلوم واقع شده است و هیچ عزمی برای احیا و توجه به آن وجود ندارد. متولیان ورزش در دوره های مختلف وقتی از ورزش اسکی سخن گفته می شد، وعده های زیادی می دادند و خود را حامی ورزش اسکی می دانستند، اما اظهارات شان با عمل خیلی متفاوت است و هیچ اراده ای برای کمک به این ورزش وجود ندارد. متاسفانه مدیران ورزش استان در دوره های مختلف در جلسات همیشه دم از حمایت می زنند ، اما هیچ قدمی برای آن بر نمی دارند. به همین دلیل اسکی در خراسان رضوی به جایگاه مطلوب خود نرسیده است. از طرفی در شرق کشور ، ورزشکاران فقط در پیست اسکی شیرباد امکان انجام اسکی را دارند. بنابراین مدیران ورزشی باید نگاه متفاوت تری به این موضوع داشته باشند و از این ورزش بیشتر حمایت کنند. این اقدام هم در حالی انجام می شود که مدیران ارشد استان همچون استاندار وارد میدان شوند و تدابیری اتخاذ کنند تا پایانی بر دغدغه ورزشکاران و علاقه مندان درباره این رشته ورزشی باشد. 13 سال از تاسیس این پیست می گذرد، اما هنوز مسیر دسترسی به آن به سازی نشده است. از طرفی استاندار و مسئولان استانی باید بدانند این مجموعه منحصر به فرد ظرفیت خیلی خوبی برای توسعه گردشگری است و سالانه گردشگران زیادی به این منطقه سفر می کنند که در صورت احیای مسیر دسترسی به پیست، ارزآوری زیادی برای استان دارد ولی اکنون در مرحله صفر قرار داریم.
مسیر خطرآفرین
رئیس هیئت اسکی خراسان رضوی به مهم ترین مشکل در پیست اسکی شیرباد اشاره کرد و گفت: مسیر دسترسی به پیست اسکی شیرباد، به عنوان تنها پیست شرق کشور، مشکل هر سال است که با وجود گذشت بیش از یک دهه هنوز به سازی نشده است و علاقه مندان به ورزش اسکی برای رسیدن به پیست با مشکلات زیادی مواجه هستند. ایمان سماورچی افزود: علاوه بر جاده نامناسب، به دلیل پوشش ندادن شبکه تلفن همراه در مسیر منتهی به پیست، این خطر نیز وجود دارد که هنگام بروز اتفاق به ویژه در روزهای برفی، امکان ارتباط برقرار کردن با مراکز امدادی مهیا نشود. از طرفی به دلیل مشکلات جاده منتهی به پیست میزبانی چندین رقابت کشوری از هیئت اسکی خراسان رضوی گرفته و این استان از مزایای آن محروم شده است. وی به مسیر 14 کیلومتری روستای دولت آباد تا ابتدای پیست شیرباد اشاره و تصریح کرد:سال گذشته برنامه استعدادیابی را در روستای دولت آباد اجرا کردیم و به بچه های این منطقه اسکی آموزش دادیم. حالا برای حضور این نفرات در پیست با مشکلاتی مواجه هستیم و به راحتی نمی توانند مسیر منتهی به پیست را طی کنند که مجبوریم از خودروهای آفرود استفاده کنیم.
وعده های در حد شعار
وی از پیگیری ها برای احیا و به سازی جاده منتهی به پیست خبر داد و افزود: مسیر منتهی به پیست شیرباد محروم ترین و به نوعی خطرناک ترین جاده محسوب می شود که علاقه مندان و ورزشکاران برای عبور و مرور در فصل سرد سال با مشکل مواجه هستند. بیش از 10 سال از افتتاح این پیست می گذرد اما هنوز حمایت نشده است. وی خاطر نشان کرد: چندی پیش جلسه ای با حضور نماینده مردم چناران در مجلس به همراه مسئولان شهرستان داشتیم که قول هایی داده شده، اما از این وعده ها طی این سال ها زیاد دیده ایم که به سرانجامی نرسیده است. رئیس هیئت اسکی خراسان رضوی خاطر نشان کرد: آخرین پیگیری برای به سازی جاده منتهی به پیست شیرباد این بود که شرکت آب منطقه ای استان ورود و مسیر روستای دولت آباد تا سد را که حدود 14 کیلومتر است، به سازی و ایمن سازی کند ولی متاسفانه به نتیجه نرسیده است. حتی از دکتر هاشمی جواهری، مدیر کل ورزش و جوانان هم پیگیری کردیم که قرار بود جلسه ای با حضور مدیر عامل شرکت آب منطقه ای استان برگزار کند اما الان بیش از 6 ماه می گذرد و هیچ اتفاقی رخ نداده است.سماورچی با بیان این که عبور از جاده منتهی به پیست به دلیل بی توجهی، سخت و در زمان بارش برف، رسیدن به مقصد برای بسیاری به یک آرزو تبدیل شده است، افزود: چند سال قبل حدود 100 ورزشکار سازمان دهی شده داشتیم، اما الان بیش از 400 ورزشکار بیمه شده داریم که با ورزشکاران متفرقه به حدود هزار نفر هم می رسند و این افراد به حمایت نیاز دارند. وی تصریح کرد:چند سال قبل جلسه ای با حضور رشیدیان استاندار وقت، صبوریان مدیر کل وقت ورزش و جوانان و دیگر مسئولان استانی در مجموعه پیست شیرباد داشتیم که در آن دیدار وعده هایی برای به سازی جاده منتهی به پیست داده شد اما آن هم به فراموشی سپرده شده است. به نظرم حمایت از بخش خصوصی در حد شعار است. یک پیست استاندارد در استان داریم اما به راحتی نمی توانیم از آن بهره مند شویم و اسکی را به علاقه مندان معرفی کنیم.
ارسال دیدگاه
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
خواب 5 شبانه روزی کامیون های ترانزیتی در مرز ترکمنستان
تعداد بازدید : 4
ترانزیت از ترکمنستان همچنان دشوار
مسعود حمیدی/ به رغم وعدهها و برخی مانع زدایی ها در مرز ترکمنستان، خواب کامیونها در مرز سرخس به 5 شب هم رسیده و تردد کامیونهای ایرانی در عمق خاک ترکمنستان هنوز با دشواری انجام میشود.
چند سالی بود که کشور ترکمنستان در جایگاه دروازه ورودی تجارت با کشورهای آسیای مرکزی به انحای مختلف تردد کامیونهای ایرانی را با مشکل مواجه کرده بود و حتی به ممنوعیت تردد هم رسید و عملاً مرز بستهشده بود. طی یکی، دو ماه گذشته و بعد از مذاکرات انجامشده بین دو کشور، گمرک ترکمنستان مکلف به حذف برخی موانع شد و شاهد احیای مجدد ترانزیت کالا از ترکمنستان بودیم، اما گویی این مانع زدایی آن چنان که بایدوشاید انجامنشده و خواب کامیونها در مرز سرخس مسئلهای جدی است. رئیس اداره ترانزیت و حملونقل بینالملل راهداری خراسان رضوی نیز به خواب کامیونها در مرز سرخس اذعان کرد. برادران به خراسان رضوی گفت: میزان ترددها به ترکمنستان در 8 ماه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد 46 درصدی داشته است طوری که در بحث تردد وارداتی 97 درصد، در تردد صادراتی 51 ، در ترانزیت خروجی 46 و در ترانزیت ورودی 27 درصد رشد داشتهایم.
خواب 5 شبه کامیونها
وی با صحه گذاشتن بر خواب کامیون ها در مرز ترکمنستان گفت: اکنون خواب کامیونها در مرز سرخس با ترکمنستان به 5 شب رسیده که دلیل اصلی موضوع ترانشیپمنت و یدککشهاست. رئیس اداره ترانزیت و حملونقل بینالملل راهداری استان در توضیح این موضوع اظهار کرد: در دورهای که بهطورکلی مرز بسته شد، موضوع ترانشیپمنت و یدک کشی کامیونها در ترکمنستان مطرح بود،یعنی کامیون ایرانی باید در مرز سرخس محموله خود را تحویل یدککش ترکمنستانی بدهد تا بهوسیله ناوگان ترکمنستانی در عمق خاک این کشور تردد کند. این مسئله تا حد زیادی هنوز به قوت خود باقی است و باعث خواب 5 شبه کامیونها در مرز ترکمنستان شده است. برادران با اشاره به تردد روزانه حدود250 کامیون در مرز ترکمنستان در آبان ماه اظهار کرد: ظرفیت تردد کامیونها بیشتر از این عدد است و این وضعیت در مرز لطفآباد نیز حاکم است و کامیونها ناچارند از یدک کش استفاده کنند. بااینحال امیدوار هستیم از ابتدای دیماه بهطورکلی مسئله استفاده از یدککش در مرز ترکمنستان برطرف شود. از سوی دیگر چون هنوز دو ماه از اقدامات ترکمنستان در برطرف کردن موانع مرزی میگذرد، نمیتوان قضاوت جدی در این باره کرد. البته دریکی، دو ماه گذشته حدود 16 کامیون ایرانی توانستهاند وارد خاک ترکمنستان شوند که امیدواریم این تعداد افزایش داشته باشد.
ارسال دیدگاه
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
تعداد بازدید : 0
ارسال دیدگاه
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
همزمان با گرامی داشت روز بسیج؛ اجتماع بسیجیان در مشهد برگزار شد
تعداد بازدید : 1
ما ملت امام حسینیم
غلامی/ روبه روی سالن انقلاب اسلامی ایستاده بودم، هر فردی که وارد میشد به او سربندی به رنگ سبز یا قرمز هدیه میدادند،بیشترشان سربند را که میگرفتند، لحظهای درنگ میکردند و نوشتۀ روی آن را میخواندند، حسی را که بر صورت شان نقش میبست ،نمیفهمیدم؛ غم بود یا حسرت، دلتنگی یا اندوه، اما لحظهای بعد لبخند میزدند و سربند را بر پیشانی میبستند. جلو رفتم، سهم من یک سربند سبزرنگ بود که رویش ثبتشده بود «ما ملت امام حسینیم».
حضور نسلهای مختلف بسیج
به گزارش خراسان رضوی، مجتمع فرهنگی آیهها، روز شنبه همزمان با سالروز صدور فرمان تأسیس بسیج از سوی امام خمینی (ره)، میزبان جمع زیادی از بسیجیان مشهد بود. سالن انقلاب اسلامی مملو از بانوان و دختران مشهدی بود که عضو گردانهای کوثر و امنیتی نواحی 12گانه مشهد و اقشار بسیج خواهران بودند و باور مشترک شان را صیانت از آرمان انقلاب اسلامی میدانستند. نسلهای مختلف در بین حاضران حضور داشتند؛ از مادرانی که روزی پارۀ تن شان را به میدان دفاع از وطن فرستادند تا دهه هشتادیها که رسالت شان را در پشتیبانی از نظام و انقلاب میدیدند و دهه نودیها که همراه مادرانِ دهه شصتی و هفتادی آمده بودند تا مشق بسیجی بودن کنند.
همکلام با بسیجیهای دهه هشتادی
میخواستم تعریف بسیج را از نگاه آن ها بدانم و انگیزهشان برای بسیجی بودن را از زبان خودشان بشنوم. به سمت دو دختر نوجوان رفتم، با انرژی زیاد سلام کردند. پرسیدم: دهه هشتادی هستید؟ هر دو با هم گفتند: «بله» گفتم بسیجی دهه هشتادی؟ خندیدند و درحالیکه هر دو باهم حرف میزدند و من سعی میکردم جملات شان را بهنوبت بشنوم. اولی گفت: «بسیج یکچیزی است که به دل برمیگردد، باید دلت بخواهد و دوست داشته باشی، شاید امتیازهایی هم داشته باشد ولی اگر انگیزهات این چیزها باشد نمیتوانی کارکنی، مهمتر از هر چیز آن است که پشت رهبر باشی.» دوستش دنبالۀ حرفش را گرفت و گفت: «پشت ولایتفقیه، من که به عشقنظام و کشورم وارد بسیج شدهام.» اولی که دوست داشت خودش جملاتش را کامل کند اضافه کرد: «من عضو بسیج شدهام تا با حمایت ما از زبان دشمنان مان بشنویم که ایران اولین کشور دنیاست.» پرسیدم: شما دانشآموز هستید، برای پیشرفت کشور خوب درس میخوانید؟ دومی با اعتمادبهنفس گفت: «من هنرمندم، گرافیک میخوانم، یک بسیجی هنرمند.»
پسازآن، با پخش زنده و مستقیم دیدار رهبر معظم انقلاب با جمعی از بسیجیان سراسر کشور در سالن، بانوان و دختران بسیجی مشهدی دلهایشان را راهی حسینیه امام خمینی (ره) کردند و با سردادن شعار لبیک یا خامنهای با رهبر معظم انقلاب تجدید بیعت کردند.
در این مراسم سردار تقوی، مسئول حفاظت سپاه امام رضا (ع) با اشاره به ناآرامیهای اخیر اظهار کرد: دشمن برای براندازی نرم و دو قطبیسازی جامعه تلاش بسیاری کرد و به دنبال جنگ مسلحانه بود، ولی در کل کشور حتی اجازه شلیک یک تیر جنگی توسط نیروها داده نشد، بسیجیان با ایثار و ازخودگذشتگی به میدان آمدند و در این راه شهید هم دادند.
شایان ذکر است اجتماع برادران بسیجی نیز همزمان در سالنی دیگر از مجتمع آیهها برگزار شد.
ارسال دیدگاه
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
تنها پیست اسکی شرق کشور همچنان با چالش مسیر صعب العبوردست و پنجه نرم می کند
تعداد بازدید : 1
پیست شیرباد در مارپیچ وعده ها!
علی ترابی-بیش از 13 سال از راه اندازی پیست اسکی «شیرباد» به عنوان تنها پیست شرق کشور می گذرد و در این مدت تعداد زیادی از ورزشکاران به ورزش اسکی روی آورده اند و آن را دنبال می کنند. این پیست که در انتهای دره روستای دولت آباد و در دامنه قله 3310 متری شیرباد واقع شده،در شهرستان گلبهار و در مسیر جاده مشهد - چناران قرار دارد و فاصله اش تا شهر مشهد را 38 کیلومتر تخمین زدهاند. این مکان منحصر به فرد،در ایام سرد سال و همزمان با بارش برف لحظات مهیج و خاطره انگیزی را برای علاقه مندان رقم می زند، اما یکی از مهم ترین مشکلات این پیست، جاده خیلی خطرناک آن است که در مواقع بارندگی و بارش برف، خودروهای شخصی به راحتی نمی توانند مسیر روستای دولت آباد تا پیست اسکی را بپیمایند. در این مدت مسئولان استانی و نمایندگان مجلس وعده های زیادی برای به سازی این مسیر داده اند، اما هنوز هیچ کدام محقق نشده و همچنان این مسیر صعب العبور محسوب می شود. اکنون برف تمام قله شیرباد را سفید پوش کرده ، ولی هنوز برای ورزش اسکی مناسب نیست. به هر حال تا چند هفته دیگر وارد روزهای سرد سال می شویم و اسکی بازان راهی پیست شیرباد می شوند، ولی مسیر دسترسی همچنان خطرناک است و به توجه و اصلاح نیاز دارد.
بی توجهی مدیران ورزشی به اسکی
اسکی یکی از رشته های ورزشی زمستانی محسوب می شود که در سراسر جهان علاقه مندان زیادی دارد و حتی در بازی های زمستانی المپیک هم وجود دارد و ورزشکاران به رقابت می پردازند، اما این رشته ورزشی در خراسان رضوی خیلی مظلوم واقع شده است و هیچ عزمی برای احیا و توجه به آن وجود ندارد. متولیان ورزش در دوره های مختلف وقتی از ورزش اسکی سخن گفته می شد، وعده های زیادی می دادند و خود را حامی ورزش اسکی می دانستند، اما اظهارات شان با عمل خیلی متفاوت است و هیچ اراده ای برای کمک به این ورزش وجود ندارد. متاسفانه مدیران ورزش استان در دوره های مختلف در جلسات همیشه دم از حمایت می زنند ، اما هیچ قدمی برای آن بر نمی دارند. به همین دلیل اسکی در خراسان رضوی به جایگاه مطلوب خود نرسیده است. از طرفی در شرق کشور ، ورزشکاران فقط در پیست اسکی شیرباد امکان انجام اسکی را دارند. بنابراین مدیران ورزشی باید نگاه متفاوت تری به این موضوع داشته باشند و از این ورزش بیشتر حمایت کنند. این اقدام هم در حالی انجام می شود که مدیران ارشد استان همچون استاندار وارد میدان شوند و تدابیری اتخاذ کنند تا پایانی بر دغدغه ورزشکاران و علاقه مندان درباره این رشته ورزشی باشد. 13 سال از تاسیس این پیست می گذرد، اما هنوز مسیر دسترسی به آن به سازی نشده است. از طرفی استاندار و مسئولان استانی باید بدانند این مجموعه منحصر به فرد ظرفیت خیلی خوبی برای توسعه گردشگری است و سالانه گردشگران زیادی به این منطقه سفر می کنند که در صورت احیای مسیر دسترسی به پیست، ارزآوری زیادی برای استان دارد ولی اکنون در مرحله صفر قرار داریم.
مسیر خطرآفرین
رئیس هیئت اسکی خراسان رضوی به مهم ترین مشکل در پیست اسکی شیرباد اشاره کرد و گفت: مسیر دسترسی به پیست اسکی شیرباد، به عنوان تنها پیست شرق کشور، مشکل هر سال است که با وجود گذشت بیش از یک دهه هنوز به سازی نشده است و علاقه مندان به ورزش اسکی برای رسیدن به پیست با مشکلات زیادی مواجه هستند. ایمان سماورچی افزود: علاوه بر جاده نامناسب، به دلیل پوشش ندادن شبکه تلفن همراه در مسیر منتهی به پیست، این خطر نیز وجود دارد که هنگام بروز اتفاق به ویژه در روزهای برفی، امکان ارتباط برقرار کردن با مراکز امدادی مهیا نشود. از طرفی به دلیل مشکلات جاده منتهی به پیست میزبانی چندین رقابت کشوری از هیئت اسکی خراسان رضوی گرفته و این استان از مزایای آن محروم شده است. وی به مسیر 14 کیلومتری روستای دولت آباد تا ابتدای پیست شیرباد اشاره و تصریح کرد:سال گذشته برنامه استعدادیابی را در روستای دولت آباد اجرا کردیم و به بچه های این منطقه اسکی آموزش دادیم. حالا برای حضور این نفرات در پیست با مشکلاتی مواجه هستیم و به راحتی نمی توانند مسیر منتهی به پیست را طی کنند که مجبوریم از خودروهای آفرود استفاده کنیم.
وعده های در حد شعار
وی از پیگیری ها برای احیا و به سازی جاده منتهی به پیست خبر داد و افزود: مسیر منتهی به پیست شیرباد محروم ترین و به نوعی خطرناک ترین جاده محسوب می شود که علاقه مندان و ورزشکاران برای عبور و مرور در فصل سرد سال با مشکل مواجه هستند. بیش از 10 سال از افتتاح این پیست می گذرد اما هنوز حمایت نشده است. وی خاطر نشان کرد: چندی پیش جلسه ای با حضور نماینده مردم چناران در مجلس به همراه مسئولان شهرستان داشتیم که قول هایی داده شده، اما از این وعده ها طی این سال ها زیاد دیده ایم که به سرانجامی نرسیده است. رئیس هیئت اسکی خراسان رضوی خاطر نشان کرد: آخرین پیگیری برای به سازی جاده منتهی به پیست شیرباد این بود که شرکت آب منطقه ای استان ورود و مسیر روستای دولت آباد تا سد را که حدود 14 کیلومتر است، به سازی و ایمن سازی کند ولی متاسفانه به نتیجه نرسیده است. حتی از دکتر هاشمی جواهری، مدیر کل ورزش و جوانان هم پیگیری کردیم که قرار بود جلسه ای با حضور مدیر عامل شرکت آب منطقه ای استان برگزار کند اما الان بیش از 6 ماه می گذرد و هیچ اتفاقی رخ نداده است.سماورچی با بیان این که عبور از جاده منتهی به پیست به دلیل بی توجهی، سخت و در زمان بارش برف، رسیدن به مقصد برای بسیاری به یک آرزو تبدیل شده است، افزود: چند سال قبل حدود 100 ورزشکار سازمان دهی شده داشتیم، اما الان بیش از 400 ورزشکار بیمه شده داریم که با ورزشکاران متفرقه به حدود هزار نفر هم می رسند و این افراد به حمایت نیاز دارند. وی تصریح کرد:چند سال قبل جلسه ای با حضور رشیدیان استاندار وقت، صبوریان مدیر کل وقت ورزش و جوانان و دیگر مسئولان استانی در مجموعه پیست شیرباد داشتیم که در آن دیدار وعده هایی برای به سازی جاده منتهی به پیست داده شد اما آن هم به فراموشی سپرده شده است. به نظرم حمایت از بخش خصوصی در حد شعار است. یک پیست استاندارد در استان داریم اما به راحتی نمی توانیم از آن بهره مند شویم و اسکی را به علاقه مندان معرفی کنیم.
ارسال دیدگاه
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
فرماندار خلیل آباد وعده داد:
تعداد بازدید : 8
استقرار 3 اداره جدید تا دهه فجر
حسین نوری / فرماندار در جلسه شورای اداری شهرستان خلیل آباد گفت: با وجود این که چندین سال از شهرستان شدن خلیل آباد می گذرد اما هنوز برخی ادارات در شهرستان مستقر نشده اند که با پیگیری های انجام شده تا دهه مبارک فجر، سه اداره جدید در شهرستان مستقر خواهد شد. به گزارش خراسان رضوی،مسعود یاوری با تبریک هفته بسیج و تقدیر از برنامه این هفته اظهار کرد: دشمن نمی خواهد که ایران اسلامی رو به رشد و ترقی باشد برای همین با دشمنی های خود سعی می کند از ایجاد یک ایران قوی جلوگیری کند. وی به اغتشاشات اخیر در بعضی از شهرهای استان و کشور اشاره کرد وبا تقدیر از مردم شهرستان خلیل آباد که به خوبی همراهی خود با نظام و انقلاب را همچون گذشته نشان دادند، افزود: رضایتمندی و تکریم مردم باید سرلوحه کار روسای ادارات و سازمان ها باشد. فرماندار خلیل آباد بر تقویت بسیج در همه ادارات تاکید و اظهار کرد: بسیج ادارات باید با قوت، برنامه های مختلف فرهنگی را در ادارات داشته باشند. وی درادامه گفت: با این که چندین سال از شهرستان شدن خلیل آباد می گذرد اما هنوز برخی ادارات در شهرستان مستقر نشده اند که با پیگیری های انجام شده تا دهه مبارک فجر، سه اداره جدید در شهرستان مستقر خواهند شد. وی همچنین گفت: این سه اداره جدید، اداره بنیاد مسکن، هلال احمر و راه وشهرسازی هستند. یاوری با ابراز گلایه از رنگ بندی های کرونایی که توسط استان اعلام می شود، افزود: این رنگ بندی ها جای تامل دارد و باید مدیر دانشگاه علوم پزشکی استان پاسخ دهد که بر چه مبنایی این رنگ بندی ها اعلام می شود. وی به اداراتی که در جذب اعتبارات خود هنوز در گام اول هستند، تذکر داد و گفت: این ادارات با گذشت این مدت از سال نباید هنوز در مراحل اولیه جذب اعتبارات باشند و از آنان هیچ عذری پذیرفته نیست و باید پاسخگو باشند.
ارسال دیدگاه
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
رعب و وحشت شهروندان کاشمری از جولان سگ های ولگرد در شهر
تعداد بازدید : 4
وحشتی که تمامی ندارد!
نویسنده : هادی مهدیان
موضوع سگ های ولگرد در نقاط مختلف شهر کاشمر طی سالهای اخیر به معضلی جدی تبدیل شده است؛ به طوری که علاوه بر ایجاد ترس و ناراحتی، مردم از احتمال حیوانگزیدگی و انتقال بیماری مشترک بین انسان و حیوان نیز هراس دارند. جولان سگ های بدون صاحب در ساعات شبانه روز در بافت شهری و مناطق مسکونی کاشمر، معضلی است که به دلیل بی تفاوتی متولیان امر نسبت به این موضوع، نارضایتی شهروندان را به دنبال داشته است. این موضوع در حدی است که خیلی از خانواده ها برای رفت و آمد در سطح شهر و خیابان های فرعی دچار ترس هستند که متاسفانه با گذشت این همه سال هنوز این معضل شهری حل نشده است و هر ساله به جمعیت این سگ های بلاصاحب افزوده نیز می شود.
ترس خانواده ها از سگ های ولگرد
یکی از شهروندان کاشمری ساکن خیابان «بهبودی» با اشاره به افزایش تعداد سگهای ولگرد در این شهر ، می گوید: متأسفانه جمعیت سگ های ولگرد در سطح شهر رو به افزایش است. محمودی با انتقاد از این که برخی از شهروندان از سر دلسوزی به این سگ ها غذا می دهند، می افزاید: این اقدام شهروندان هرچند که از سر دلسوزی است اما باعث افزایش جمعیت سگها می شود. شهروند دیگر کاشمری نیز با بیان این که فاصله منزل ما تا مدرسه فرزندم کمتر از هزار متر است، اما به دلیل پرسه زدن سگ های ولگرد می ترسم او را تنها به مدرسه بفرستم، اظهار می کند: حضور سگ های بلاصاحب در سطح شهر، محدود به یک زمان و ساعت خاص نیست؛ بلکه در هر ساعت از شبانه روز شاهد جولان آنها هستیم. قربانی تاکید می کند: در شرایطی که انتقال بیماری ها شیوع پیدا کرده است، انتظار داریم دستگاه های متولی در زمینه جمع آوری این سگ ها از سطح شهر اقدام کنند.
بهرامی یکی از دانش آموزان کاشمری، با اشاره به حرکت سگ های ولگرد به صورت دسته جمعی در برخی نقاط شهر می گوید: اگرچه در نزدیکی خانه ما یک پارک حاشیه ای وجود دارد، اما به دلیل وجود سگ های ولگرد، پدر و مادرم اجازه حضور در پارک و استفاده از لوازم بازی را نمی دهند. علوی یکی از بانوان کاشمری نیز با بیان این که به دلیل تردد سگ های ولگرد، شرایط برای پیاده روی بانوان هم مشکل ساز شده است، خاطرنشان می کند: معضل دیگر حضور سگ های ولگرد، پاره کردن پلاستیک های زباله ای است که شهروندان جلوی در منازلشان می گذارند که این موضوع باعث می شود داخل کوچه پر از زباله شود.
شهروند دیگری با ابراز نارضایتی و گلایه از عملکرد مسئولان مربوط در زمینه جمع آوری سگ های ولگرد یادآور می شود: با قدم زدن در سطح شهر در هر ساعت از شبانه روز، با چند سگ مواجه میشویم. رضایی با اشاره به این که عمده این سگ ها عامل انتقال بیماری هستند، تصریح می کند: مردم انتظار دارند که این سگ ها با توجه به این که جمعیتشان هر روز رو به افزایش است، هرچه زودتر جمع آوری شوند تا با آرامش و امنیت بتوانند در شهر تردد کنند. وی ادامه می دهد: اگر چه سگ در کنار گله گوسفند یا نگهبان مفید است، اما پرسه زدن این سگ ها در سطح شهر که بعضا به صورت گله چندتایی است، موجب رعب و وحشت شهروندان می شود. این شهروند کاشمری تاکید می کند: متاسفانه بسیاری از شهروندان به ویژه زنان و کودکان به دلیل ترس از حضور سگ ها در سطح شهر نمی توانند تردد کنند؛ یا این که در کوچه و پارک های محله ای بچه ها نمی توانند بازی کنند، چرا که احتمال حمله سگ ها وجود دارد.
527 حیوان گزیدگی از ابتدای سال تاکنون
رئیس مرکز بهداشت کاشمر نیز با اشاره به 527 مورد حیوان گزیدگی از ابتدای امسال در این شهرستان، می گوید: از این تعداد 230 مورد مربوط به سگ های صاحبدار، 97 مورد سگ های بلاصاحب، 176 مورد گربه، 11 مورد شغال و بقیه حیوانات خانگی بوده است. دکتر مجتبی قائمی بیان می کند: در همین مدت با مراجعه 527 نفر به مرکز بهداشتی و بیمارستان، تعداد هزار و 581 واکسن هاری تزریق شده است. وی با تاکید بر این که هاری، یک بیماری ویروسی فوقالعاده کشنده است که موجب عفونت دستگاه عصبی مرکزی میشود اظهار می کند: توصیه ما به افرادی که حیوانی در خانه نگهداری می کنند این است که در اسرع وقت برای واکسیناسیون حیوان زیرنظر دامپزشکی اقدام کنند. وی با بیان این که تمامی سگ های ولگرد باید هار فرض شوند، ادامه می دهد: شهروندان ضمن پرهیز از نزدیک شدن به این سگ ها، از غذا دادن به آنها نیز خودداری کنند.
شهرداری متولی جمع آوری سگ های ولگرد
رئیس شبکه دامپزشکی کاشمر با بیان این که نقشی در جمع آوری سگ های ولگرد نداریم، اما آمادگی داریم که بهمنظور ساماندهی این حیوانات بلاصاحب، واکسیناسیون هاری و سمپاشی پناهگاه های نگهداری آنها را به طور رایگان انجام دهیم، می گوید: اگر جمع آوری و ساماندهی سگ های بلاصاحب به درستی مدیریت نشود، تعادل اکولوژیستی بههم خواهد خورد. دکتر خانزاده با اشاره به آسیب و خطرات ناشی از حضور سگ های بلاصاحب در معابر شهری و محل زندگی شهروندان می افزاید: ضروری است شهرداری به عنوان متولی جمع آوری سگ های ولگرد، تدابیر لازم را در این خصوص اتخاذ کند تا زنجیره اکوسیستم قطع نشود.
وی با اذعان به این که وجود سگهای بلاصاحب تنها معضل یا چالش یک شهر نیست، بلکه این چالش جهانی است که در پی تغییر سبک زندگی و شیوه نگاه به عرصههای مختلف رخ داده است خاطرنشان می کند: بسیاری از کشورها برای بهبود وضعیت موجود، راهکارهای مختلفی را تجربه کردهاند، درنهایت بعضی از آنها موفق به مدیریت اخلاقی جمعیت سگهای بلاصاحب در کشور خود شدهاند که باید با الگوبرداری مناسب، بهترین راهکار را اجرا کرد.
رئیس شبکه دامپزشکی کاشمر به بند ۱۵ ماده ۵۵ قانون شهرداری ها درخصوص جلوگیری از شیوع امراض ساریه انسانی و حیوانی و لزوم جمعآوری سگهای بلاصاحب و دفع حیوانات بیمار اشاره و تصریح می کند: اگرچه در شهرستان پناهگاهی برای اجرای طرح ساماندهی سگ های بلاصاحب با تلاش و کمک حامیان حیوانات احداث و تجهیز شده است، اما انتظار می رود دستگاه ها و سازمان های مرتبط اهتمام بیشتری درخصوص جمع آوری سگ ها و بهبود وضعیت پناهگاه داشته باشند.وی با تاکید بر این که شیوه زنده گیری، عقیم سازی و نگهداری سگ های بلاصاحب با میزان زاد و ولد این حیوانات در شهر متناسب نیست و تعداد زاد و ولدها بیشتر از تعداد زنده گیری هاست، یادآور می شود: برای کنترل حیوانات ناقل بیماری در شهر و روستا، مهمترین مسئله جمع آوری سگهای بلاصاحب است که براساس قانون شهرداری موظف است با ایجاد پناهگاههای موقت و دایمی جمعیت حیوانات ناقل بیماری به انسان را کنترل کند، ما نیز آمادگی داریم تزریق واکسن هاری، ضدعفونی و سمپاشی مراکز نگهداری سگهای بلاصاحب را به صورت رایگان انجام دهیم.
جمع آوری روزانه 10 تا 15 قلاده سگ ولگرد
شهردار کاشمر نیز با اشاره به فعال شدن پناهگاه مهربانی در سال ٩٩ به منظور جمع آوری، نگهداری، درمان و عقیم سازی سگ های ولگرد توسط سازمان های مردمی با کمک شهرداری می گوید: فضای مدنظر در زمینی به مساحت بیش از ٢هزار مترمربع ایجاد شده که طی ۴ماه اخیر ۶٢۵ قلاده سگ از سطح شهر جمع آوری و به پناهگاه منتقل شده است.
اصغر کوهسرخی با اشاره به این که در این مدت تعدادی از حیوانات درمان، عقیم سازی و برابر دستورالعمل های محیط زیستی در خارج از حریم رهاسازی یا به متقاضیان تحویل شده است، اظهار می کند: هم اکنون از ۴٢٠ قلاده در پناهگاه مهربانی نگهداری و مراقبت می شود. وی با بیان این که شهرداری برابر مصوبه شورای شهر ماهانه ۶ میلیون تومان به این پناهگاه پرداخت می کند، می افزاید: شهرداری همچنین در ساخت بنا، تفکیک فضاهای مورد نیاز نگهداری و محوطه سازی، تامین آب شرب و تغذیه کمکهایی انجام می دهد. شهردار کاشمر با بیان این که برای نگهداری، درمان و سایر موارد ماهانه ۴٠ میلیون تومان هزینه می شود، تصریح می کند: هم اکنون تنها ٢٠ درصد هزینه ها از سوی شهرداری و برخی خیران تأمین می شود.وی با یادآوری این که دامپزشکی، محیط زیست، بهداشت، نیروی انتظامی، فرمانداری، بخشداری و دهیاری جزو اعضای اصلی کارگروه مبارزه با حیوانات ناقل بیماری هستند، یادآور می شود: شهرداری به عنوان مجری مصوبات این کارگروه با فعال کردن اکیپ تخصصی همراه با خودرو به دو شیوه گشتزنی و گزارشهای شهروندان اقدام به جمع آوری سگ های ولگرد در نقاط مختلف شهر می کند.کوهسرخی با بیان این که در شبانه روز به طور متوسط ١٠ تا ١۵ قلاده از سطح شهر جمع آوری می شود، میافزاید: یکی از دلایل کاهش نیافتن جمعیت سگ های ولگرد در سطح شهر، بهرغم جمع آوری هایی که انجام می شود، اجرانشدن طرح در روستاها و شهرهای همجوار و اقدام آنان به رهاسازی در اطراف شهر کاشمر است.
ارسال دیدگاه
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
تعداد بازدید : 7
برگزاری نخستین جشنواره «گل پرکنی» زعفران در گناباد
نخستین جشنواره و رقابت های گل پرکنی زعفران گناباد روز گذشته در روستای باغ آسیا از توابع این شهرستان برگزار شد.دبیر برگزاری جشنواره گل پرکنی زعفران گناباد در حاشیه این مراسم به ایرنا گفت: معرفی ظرفیتهای تولید زعفران این شهرستان و ایجاد شور و نشاط در بین خانواده ها و آموزش راهکارهای علمی همراه با سرعت و دقت در گلپرکنی این محصول، از اهداف این جشنواره است.علیاکبر نوریان ادامه داد: جشنواره گل پرکنی زعفران با حضور ۹۰ نفر در سه بخش خانوادگی، گروهی و انفرادی برگزار شد.وی اظهار کرد: در پایان این جشنواره در بخش انفرادی طاهره عابدینی، کوثر گلباف و صبا مومنی به ترتیب مقام های اول تا سوم را کسب کردند.نوریان اضافه کرد: همچنین در بخش گروهی جشنواره گل پرکنی زعفران در گناباد، گروههای مظلوم، آتیه ثانی و بیکزاده به ترتیب به مقامهای اول تا سوم دست یافتند.معاون مدیر جهاد کشاورزی گناباد افزود: در بخش خانوادگی هم خانواده های غلامی، مسکین و طلعتی مقام های اول تا سوم را به خود اختصاص دادند.مدیر جهاد کشاورزی گناباد نیز گفت: این شهرستان از نقاط مستعد تولید زعفران در جنوب استان است و برداشت این محصول در گناباد از اواسط آبان ماه آغاز شده و تا انتهای آذرماه ادامه دارد.
رمضانعلی قاسمی اظهار کرد: پیش بینی می شود در این مدت بیش از ۱۱ تن زعفران از سطح مزارع مناطق شهری و روستایی شهرستان گناباد برداشت شود.
ارسال دیدگاه
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
خواب 5 شبانه روزی کامیون های ترانزیتی در مرز ترکمنستان
تعداد بازدید : 0
ترانزیت از ترکمنستان همچنان دشوار
مسعود حمیدی/ به رغم وعدهها و برخی مانع زدایی ها در مرز ترکمنستان، خواب کامیونها در مرز سرخس به 5 شب هم رسیده و تردد کامیونهای ایرانی در عمق خاک ترکمنستان هنوز با دشواری انجام میشود.
چند سالی بود که کشور ترکمنستان در جایگاه دروازه ورودی تجارت با کشورهای آسیای مرکزی به انحای مختلف تردد کامیونهای ایرانی را با مشکل مواجه کرده بود و حتی به ممنوعیت تردد هم رسید و عملاً مرز بستهشده بود. طی یکی، دو ماه گذشته و بعد از مذاکرات انجامشده بین دو کشور، گمرک ترکمنستان مکلف به حذف برخی موانع شد و شاهد احیای مجدد ترانزیت کالا از ترکمنستان بودیم، اما گویی این مانع زدایی آن چنان که بایدوشاید انجامنشده و خواب کامیونها در مرز سرخس مسئلهای جدی است. رئیس اداره ترانزیت و حملونقل بینالملل راهداری خراسان رضوی نیز به خواب کامیونها در مرز سرخس اذعان کرد. برادران به خراسان رضوی گفت: میزان ترددها به ترکمنستان در 8 ماه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد 46 درصدی داشته است طوری که در بحث تردد وارداتی 97 درصد، در تردد صادراتی 51 ، در ترانزیت خروجی 46 و در ترانزیت ورودی 27 درصد رشد داشتهایم.
خواب 5 شبه کامیونها
وی با صحه گذاشتن بر خواب کامیون ها در مرز ترکمنستان گفت: اکنون خواب کامیونها در مرز سرخس با ترکمنستان به 5 شب رسیده که دلیل اصلی موضوع ترانشیپمنت و یدککشهاست. رئیس اداره ترانزیت و حملونقل بینالملل راهداری استان در توضیح این موضوع اظهار کرد: در دورهای که بهطورکلی مرز بسته شد، موضوع ترانشیپمنت و یدک کشی کامیونها در ترکمنستان مطرح بود،یعنی کامیون ایرانی باید در مرز سرخس محموله خود را تحویل یدککش ترکمنستانی بدهد تا بهوسیله ناوگان ترکمنستانی در عمق خاک این کشور تردد کند. این مسئله تا حد زیادی هنوز به قوت خود باقی است و باعث خواب 5 شبه کامیونها در مرز ترکمنستان شده است. برادران با اشاره به تردد روزانه حدود250 کامیون در مرز ترکمنستان در آبان ماه اظهار کرد: ظرفیت تردد کامیونها بیشتر از این عدد است و این وضعیت در مرز لطفآباد نیز حاکم است و کامیونها ناچارند از یدک کش استفاده کنند. بااینحال امیدوار هستیم از ابتدای دیماه بهطورکلی مسئله استفاده از یدککش در مرز ترکمنستان برطرف شود. از سوی دیگر چون هنوز دو ماه از اقدامات ترکمنستان در برطرف کردن موانع مرزی میگذرد، نمیتوان قضاوت جدی در این باره کرد. البته دریکی، دو ماه گذشته حدود 16 کامیون ایرانی توانستهاند وارد خاک ترکمنستان شوند که امیدواریم این تعداد افزایش داشته باشد.
ارسال دیدگاه
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
تعداد بازدید : 2
مجوز داروخانه های دام پزشکی پشت سد انحصار!
صدور مجوز داروخانه دام پزشکی به دلیل اختلاف نظر بین نظام دام پزشکی و سازمان دام پزشکی به مشکل خورده است
بهاره موفقی/ گلایه ها جدی است، دست کم در یکی دو هفته اخیر تماس های متعددی با گروه جامعه روزنامه خراسان رضوی درباره مشکلات صدور مجوز داروخانه های دام پزشکی گرفته شده است و خواستار پیگیری برای رفع این مشکلات شده اند. آن طور که از اظهارات مدیرکل دام پزشکی استان در گفت و گو با ما مشخص می شود، مشکل بر سر یک «نظریه خودخواهانه» است؛ این که نظام دام پزشکی اعلام کرده تعداد داروخانه های دام پزشکی کافی است و نیازی به داروخانه جدید وجود ندارد، موضوعی که باعث اختلاف نظر بین نظام دام پزشکی و سازمان دام پزشکی شده و حالا سدی برای صدور مجوز داروخانه دام پزشکی است. این در حالی است که قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار که سال گذشته مصوب و ابلاغ شد، هرگونه ممانعت از صدور مجوز هر کسب و کاری به بهانه هایی از جمله اشباع بازار را غیرقانونی دانسته است.
ماجرای یک اختلاف نظر
مدیرکل دام پزشکی استان درباره گلایه های فعالان دام پزشکی مشهد از وضعیت صدور پروانه داروخانه های دام پزشکی به «خراسان رضوی» می گوید: هم اکنون بین نظام دام پزشکی و سازمان دام پزشکی اختلاف نظری وجود دارد مبنی بر این که عده ای معتقدند تعداد داروخانه های دام پزشکی باید متناسب با شرایط موجود صادر شود، این موضوع مسئله ای صنفی و بازاری است و نظریه ای خودخواهانه است، سازمان دام پزشکی اعتقادش بر این است که هر کس تمایلی دارد که کسب و کاری راه بیندازد بر اساس همان قانون می تواند مجوز بگیرد، چون نمی شود این همه دانش آموخته داشته باشیم و عده ای که از قبل بوده اند حالا بگویند تعداد این داروخانه ها کافی است و کس دیگری نیاید. جواد اعلمی می افزاید: این مسئله منجر به این شده که صدور پروانه ها به کندی انجام شود، البته در مناطقی که تعداد داروخانه های دام پزشکی کم است و نیاز وجود دارد، صادر می شود اما در مناطقی مثل مشهد داستان فرق دارد.
از نظر دام پزشکی مسئله حل شده است
وی درباره رایزنی های صورت گرفته برای حل این مشکل نیز می گوید: به شدت در حال کار روی این قضیه هستیم، منتظریم سازمان دام پزشکی و سازمان نظام دام پزشکی این مسئله را حل کنند، البته از طرف سازمان دام پزشکی مسئله حل شده است، ما از طرف مجموعه سازمان دام پزشکی کشور اعلام کرده ایم که برای صدور پروانه محدودیتی نداریم، قانون نیز همین را می گوید. مدیرکل دام پزشکی استان با بیان این که طبق قانون محدودیتی هم اکنون برای صدور مجوز داروخانه دام پزشکی وجود ندارد، تصریح کرد: در سیستم قبلی، سقفی برای تعداد داروخانه ها تعیین شده بود و می گفتند که به ازای هر 3 درمانگاه و یک کلینیک، یک داروخانه باشد، اما اکنون دیگر این گونه نیست و محدودیتی وجود ندارد.
در انتظار اصلاح دستورالعمل
دکتر اعلمی درباره موضع نظام دام پزشکی برای حل این مشکل نیز گفت: در آخرین پاسخ، مجموعه نظام دام پزشکی اعلام کرده که درحال تدوین دستورالعمل هستند، چون قانون و دستور العمل قبلی که به استان ها داده اند، مبنایش همین محدودیت ها بوده است بنابراین باید دستورالعمل عوض شود که البته هنوز برای استان ها صادر نشده و زمان مشخصی هم برای این موضوع اعلام نشده است. مدیرکل دام پزشکی خراسان رضوی تصریح کرد: حدود یک سال است که وضعیت به همین شکل است، تعداد داروخانه های دام پزشکی افزایش نیافته است، حدود 40 تا 50 داروخانه دام پزشکی در مشهد است، ممکن بود 10 تا 12 داروخانه دیگر هم تاسیس شود، اما چنین اجازه ای داده نشده است، در واقع طی این یک سال تا جایی که به خاطر دارم پروانه ای برای تاسیس داروخانه دام پزشکی داده نشده است.
صدای پای محدودیت ها دوباره به گوش می رسد
این موضوع را از محمد سیاح، عضو شورای نظام دام پزشکی استان نیز پیگیری می کنیم که وی به «خراسان رضوی» می گوید: صدور پروانه محدودیت هایی دارد مثلا ما نمی توانیم بیش از هفت مجوز بدهیم چون اشباع می شود و برای دیگر همکاران تقاضای بازار کم می شود. وی تصریح می کند: نامه ای ارسال شده که موضوع لغو محدودیت ها را ملغی اعلام کرده است، یعنی محدودیت ها قرار است دوباره لحاظ شود بدین صورت که به ازای هر پنج کلینیک یک داروخانه تاسیس شود. وی می افزاید: روز شنبه (دیروز) جلسه نظام دام پزشکی استان برای پیگیری این موضوع برگزار شده است و باید با تهران صحبت و وضعیت متقاضیان تعیین تکلیف شود، این ها را نظام دام پزشکی باید تعیین تکلیف کند، البته خود تهران هنوز به جمع بندی نرسیده است. وی یادآور می شود: هم اکنون 47 داروخانه دام پزشکی فعال در مشهد داریم.
ارسال دیدگاه
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.