وزیر آموزش و پرورش:
همه ظرفیت های کشور باید در کلاس درس متمرکز شود
وزیر آموزش و پرورش گفت: حوادث اخیر و ناآرامی ها نشان داد همه ظرفیت های کشور باید در کلاس درس متمرکز و در آن جا پیاده شود و فعالیت های خارج از مدرسه و کلاس درس کافی نیست. به گزارش ایرنا، یوسف نوری پنج شنبه گذشته در چهاردهمین نشست هم اندیشی سالانه ستاد همکاری های حوزه علمیه و آموزش و پرورش در مشهد گفت: باید لایه باور دانش آموزان تغییر کند و حوزه علمیه در این زمینه به کمک آموزش و پرورش بیاید. وی افزود: در مقابل ۳۰ هزار بازنشسته فرهنگی، فقط سه هزار دانشجو در حوزه فرهنگیان جذب شدند و راه باز شد تا افراد، بی حساب و کتاب وارد آموزش و پرورش شوند. مدیر حوزه های علمیه کشور نیز در این نشست گفت: گسترش دامنه همکاری حوزه علمیه و آموزش و پرورش در نظام آموزشی و تربیت دانشآموزان ضروری و نیاز امروز است. آیت ا... علیرضا اعرافی افزود: در نظام آموزش و پرورش باید مدیر مدرسه فردی ارزشی باشد و روی معلم نیز سرمایه گذاری شود، با همکاری حوزه علمیه باید روی تولید محتوا و توسعه بنیانهای علمی کار شود و نیازهای دانش آموزان شناسایی شود. وی بیان کرد: با کمال تاسف آموزش و پرورش از دوره ابتدایی تا متوسطه به صورت غیرمستقیم در فضای گفتمانی غرب رشد میکند. همچنین به گزارش ایسنا، آیت ا... طباطبایی نژاد امام جمعه اصفهان در این نشست گفت: بهتر است به جای این که روحانی به مدارس ابتدایی اعزام شود، روحانیان برتر را به دانشگاههای فرهنگیان اعزام کنیم تا این گونه با تعلیم معلمان برای هر مدرسه یک روحانی تربیت کرده باشیم.
شایان ذکر است ، در این نشست ها که طی دو روز برگزار شد، جمعی از نمایندگان مردم استان در مجلس، قائم مقام مدیر حوزه های علمیه کشور در امور استان ها و برخی معاونان وزارت آموزش و پرورش سخنرانی کردند.
نشست نقد و بررسی کتاب «جنگ شناختی» برگزار شد
نشست نقد و بررسی کتاب «جنگ شناختی» نوشته حمیدرضا مقدم فر در مشهد برگزار شد. به گزارش روابط عمومی اداره ارشاد استان، نویسنده این کتاب، در این نشست که از سوی دبیرخانه سی امین دوره هفته کتاب استان با مشارکت سازمان بسیج رسانه در کتاب فروشی به نشر مشهد برگزار شد، گفت: دشمن در جنگ رسانهای از تکنیکهای جنگ شناختی بسیار استفاده میکند و حوادث اخیر در کشور مصداق کامل این جنگ بود. حمیدرضا مقدم فر تصریح کرد: در آمریکا و سه کشور اروپایی رشته علوم شناختی در سطح تحصیلات تکمیلی تدریس می شود، اما این مفهوم درعرصه رسانه و فرهنگ ایران بسیار ناشناخته مانده است. حوادث اخیر مصداق اتم و اکمل جنگ شناختی در ایران است.۷۰درصد جنگ در حوادث اخیر، در رسانه بود و ۳۰درصد آن کف خیابان. باید تکنیک ها را در جنگ شناختی شناخت و مسلط بود، ترور، تعطیلی و به خیابان کشاندن، از جمله شگردهای جنگ شناختی بود. همچنین در این مراسم مهدی شاد و محسن هوشمند کارشناسان رسانه به نقد و بررسی این کتاب پرداختند.