مدیرآموزش و پرورش سرخس خبر داد:
وجود ۳ هزار دانش آموز بیبضاعت در سرخس
محمودی/ مدیرآموزش وپرورش سرخس از حضور ۳ هزار دانش آموز بد سرپرست و بی بضاعت در مدارس سرخس خبر داد که نیازمند جدی حمایت هستند.
عباس دادمحمدی، مدیر آموزش وپرورش شهرستان سرخس با اشاره به شعار حرکت جهادی،عدالت آموزی وتربیت تمام ساعتی امسال به خبرنگار ما گفت: تلاش می کنیم با عملیاتی کردن بند بند این شعار در مدارس شهرستان، دانش آموزان را از وادادگی آموزشی رهایی ببخشیم و شور و شوق مدرسه را دربین آنان فعال کنیم که این امر با همکاری اولیا محقق خواهد شد. وی تعداد دانش آموزان ثبت نام شده امسال در مدارس شهرستان را حدود ۲۲ هزار نفر اعلام کرد و افزود: بیش از ۳ هزارنفر آنان ،دانش آموزان بدسرپرست و بی بضاعت هستند و در صورتی که حمایت نشوند، تبعات اجتماعی زیادی در جامعه ایجاد می کنند. وی با بیان این که در هیچ مدرسهای کمبود معلم نداریم ، اظهار کرد: امسال ۲۵۱ مدرسه در شهرستان، فعالیت آموزشی خود را با آمادگی کامل آغاز کردند که از این تعداد ۲۴ مدرسه غیر دولتی هستند.
اهدای جهیزیه به ۲۵ زوج جوان در رضویه
خان چوپانی/25 سری جهیزیه با اعتبار ۱۱ میلیارد و ۲۵۰ میلیون ریال به زوج های جوان بخش رضویه اهدا شد. معاون کمیته امداد شهر رضویه با اعلام این خبر، اظهار کرد: این جهیزیه ها باهدف عمل به منویات رهبر معظم انقلاب ، تلاش برای ترویج ازدواج آسان و کم کردن هزینه های زندگی برای زوج های جوان نیازمند، به آنان اهدا شد.
شهرستانی افزود: در این مرحله ۲۵ سری جهیزیه با ۵ قلم کالای ایرانی شامل یخچال، اجاق گاز، ماشین لباس شویی، جاروبرقی،تلویزیون و دیگر ملزومات به زوج های جوان اهدا شد. وی بیان کرد : هر سری جهیزیه، ۴۵۰ میلیون ریال برآورد شده است که در مجموع ۱۱میلیارد و ۲۵۰ میلیون ریال از محل اعتبارات کمیته امداد رضویه هزینه شده است که در میان زوج های جوان در 3دهستان بخش رضویه توزیع و اهدا شد.
آغاز تورهای گردشگری زعفران به میزبانی تربتحیدریه و زاوه
رئیس اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایع دستی تربتحیدریه از میزبانی شهرستانهای تربت حیدریه و زاوه از تورهای گردشگری زعفران خبر داد. به گزارش روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی خراسان رضوی علی محمدی با اعلام این خبر افزود: همزمان با آغاز برداشت زعفران در منطقه تربت حیدریه و زاوه که از اواخر مهرآغاز و تا اوایل آذر ادامه دارد، تورهای گردشگری داخلی و خارجی در قالب تورهای گردشگری تفریحی، علمی-پژوهشی یا تجاری از مزارع زعفران بازدید میکنند.وی ادامه داد: این گردشگران علاوه بر بازدید از مزارع زعفران و مراحل جمعآوری و فراوری گلها، از موزه زعفران، بزرگترین بازار گل کشور، پژوهشکده زعفران، مراحل فراوری زعفران، شرکتهای زعفرانی آشنا و با دمنوشها و غذاهای زعفرانی پذیرایی میشوند. محمدی تصریح کرد: پیشبینی میشود امسال بیش از ۲۰ تور گردشگری در قالب تورهای گردشگری زعفران از شهرستان بازدید کنند.