تعیین مسیر جدید تردد زائران پیاده
شهردار منطقه 10 مشهد از تعیین مسیر جدید تردد زائران پیاده در مهم ترین ورودی مشهد به پیشنهاد شهرداری این منطقه خبر داد. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مشهد، سعید اکبریان در جلسه بررسی تغییر مسیر زائران پیاده که در فرمانداری با حضور معاون سیاسی اجتماعی فرمانداری مشهد برگزار شد، اظهار کرد: یکی از مهم ترین مبادی ورودی تشرف زائران پیاده در ایام پایانی ماه صفر محور چناران- قوچان است که در راستای سهولت در عبور و مرور، افزایش ایمنی و سلامت جانی و کاهش ترافیک، مسیر جدیدی از سوی این منطقه پیشنهاد شد و به تایید فرمانداری و دستگاههای اجرایی و خدمترسان رسید. وی با اشاره به این که در مسیر جدید 950 مترطول نسبت به مسیر قبلی کمتر شده است، افزود: به طور معمول زائران پیاده از جاده قدیم قوچان یا جاده سنتو و بزرگراه پیامبر اعظم (ص) وارد میشوند و بیشتر آن ها از ضلع شمال تردد دارند که با چالش جدی تداخل حرکت سواره و پیاده و نبود شانه مناسب مواجه اند و به دلیل وجود ملک در مسیر مجبور به حضور در جاده اصلی میشوند که بسیار خطرناک است و حتی در سالهای گذشته تصادفات جادهای منجر به آسیبهای جدی به زائران داشته ایم. وی اظهار کرد: حاشیه تقاطع قائم(عج) نقطهای خاکی و جنگلی است که با به سازی، نورپردازی، تامین سرویس بهداشتی و مبلمان شهری مکانی مناسب برای حضور زائران پیاده است.
شایان ذکر است، مسیر قبلی از میدان قائم (عج)، بولوار جانباز، میدان فردوسی به سمت حرم مطهر رضوی بود که مسیر جدید از کنار گذر میدان قائم (عج)، زیرگذر میدان شهید فهمیده، بولوار توس و میدان فردوسی به سمت حرم مطهر رضوی است.
هواشناسی خراسان رضوی اعلام کرد:
پیشبینی بارش باران در برخی مناطق استان
رئیس اداره پیشبینی هواشناسی استان گفت: باتوجه به نفوذ امواج ناپایدار، روزهای شنبه و یک شنبه در نیمه شمالی استان احتمال وقوع بارشهای رگباری وجود دارد. قائنیپور در گفتوگو با «خراسان آنلاین» افزود: طبق تحلیلی که روی نقشههای فصلی انجام شده، انتظار میرود بارشهای فصل پاییز در استان با تاخیر و کمتر از حد نرمال رخ دهد، هر چند که انتظار داریم این وضعیت با نقشههایی که مهرماه در اختیار ما قرار میگیرد، تعدیل شود و شرایط بهتری داشته باشیم اما فعلا انتظار بارش خوبی را در فصل پاییز نداریم. وی تصریح کرد: دما به طور میانگین یک درجه در فصل پاییز افزایش خواهد داشت.
در شورای آموزش و پرورش خلیل آباد مطرح شد :
توزیع عادلانه بسته های کمک آموزشی بین دانش آموزان بی بضاعت
حسین نوری / فرماندار شهرستان خلیل آباد درجلسه شورای آموزش و پرورش شهرستان گفت : کلیه خدمات آموزشی و نیز کمک به دانش آموزان بی بضاعت و تهیه بسته های کمک آموزشی که تاکنون مغفول مانده باید پس از تصمیم گیری و تصویب در شورا با توزیع عادلانه بین کلیه دانش آموزان با اولویت دانش آموزان نیازمند توزیع شود.
یاوری ، فرماندار شهرستان خلیل آباد در جلسه شورای آموزش و پرورش این شهرستان با اشاره به دستورالعمل شورا افزود: در جلسه شورای آموزش و پرورش باید حداقل سه نفر از نمایندگان اولیای دانش آموزان شرکت داشته باشند اما تاکنون از این موضوع غفلت شده است . وی شرح وظایف شورا را که 21 وظیفه برای آن مشخص شده است ، برشمرد وافزود: اعتبارات دولتی آموزشی و پژوهشی باید در جلسه شورا مصوب و اجرا شود . وی خاطرنشان کرد: تصویب ضوابط مالی مدارس شامل کلیه دریافت ها ،هزینه ها و نیز درآمدهای نقدی باید در دستور کار این شورا باشد که به چه صورت هزینه شود. یاوری اظهار کرد: کلیه خدمات آموزشی و نیز کمک به دانش آموزان بی بضاعت و تهیه بسته های کمک آموزشی که تاکنون مغفول مانده باید پس از تصمیم گیری و تصویب درشورا با توزیع عادلانه بین کلیه دانش آموزان با اولویت دانش آموزان نیازمند توزیع شود. وی افزود: عواید و کمک ها به حوزه آموزش و پرورش باید پس از بررسی در جلسه شورای آموزش وپرورش با نگاهی عادلانه در سطح مدارس و روستاها توزیع شود لذا توزیع عادلانه وقتی هماهنگ باشد بهتر صورت می گیرد .
رئیس شورای آموزش و پرورش شهرستان خلیل آباد در این جلسه به برنامه ریزی بلند مدت شورا اشاره واظهارکرد: مدارس روستاها از لحاظ کمک های اولیه بهداشتی نباید مشکل داشته باشند، دراین خصوص مراکز درمانی و خانه های بهداشت باید کمک حال مدارس در روستا باشند و برای تجهیز کمک های اولیه مدارس اقدام و همکاری کنند.