
سهمیه شهر جدید بینالود از طرح اقدام ملی مسکن، 4هزار واحد
مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید بینالود گفت: سهمیه شهر جدید بینالود از طرح «اقدام ملی تولید و عرضه مسکن» به منظور ساخت واحدهای مسکونی چهار هزار واحد است که در دو مرحله ساخته میشود.
حمیدرضا یزدانی در گفتوگو با ایرنا افزود: زمین برای ساخت این تعداد واحد در بینالود پیشبینی شده است و در مرحله نخست هزار واحد و در مرحله دوم سههزار واحد در قالب پروژههای انبوهسازی، مشارکتی و خودمالکی ساخته میشود.وی ادامه داد: مالکان اراضی داخل محدوده شهر جدید بینالود در صورت تمایل میتوانند از تسهیلات پروژه اقدام ملی تولید و عرضه مسکن به منظور ساخت واحدهای مسکونی بهرهمند شوند.مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید بینالود با اشاره به اعطای مشوقهای در نظر گرفته شده به واجدان شرایط گفت: مالکان حقیقی پس از ثبت نام، تشکیل پرونده و طی مراحل قانونی میتوانند از مشوقها و تسهیلات ویژه متناسب با شرایط پروژه شامل تخفیف در هزینههای صدور پروانه و تسریع در اخذ تسهیلات بانکی بهرهمند شوند. یزدانی افزود: مهمترین شرط بهرهمندی از تسهیلات مذکور عدم استفاده از تسهیلات دولتی کمبهره و دریافت زمین و مسکن از دولت است که پس از ثبت نام، شرایط متقاضی توسط مبادی ذیربط بررسی و نتیجه برای پیگیری به متقاضیان اعلام میشود.وی ادامه داد: متقاضیان باید از طریق سامانه طرح اقدام ملی تولید و عرضه مسکن وزارت راه و شهرسازی ثبتنام کنند.شایان ذکر است دولت طرح اقدام ملی مسکن را زمستان پارسال مطرح کرد. ساخت ۴۰۰ هزار واحد مسکونی در کشور در اجرای این طرح برنامهریزی شده است. در این چارچوب ساخت ۲۰۰ هزار واحد در شهرهای جدید با مشارکت بخش خصوصی، ۱۰۰ هزار واحد در مناطق بافت فرسوده توسط شرکت بازآفرینی شهری و ۱۰۰ هزار واحد بر عهده بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گذاشته شده است.
اختصاص ۲۷ میلیارد ریال برای جبران خسارت سیل به عشایر خراسان رضوی
مدیرکل امور عشایر خراسان رضوی از اختصاص ۲۷ میلیارد ریال برای جبران بخشی از خسارتهای ناشی از سیل به زیرساختهای عشایری این استان خبر داد.محمد نبویفرد در گفتوگو با ایرنا افزود: با توجه به بارشهای شدید و جاری شدن سیل در مناطق عشایری خسارتهایی به زیرساختهای این مناطق اعم از ابنیه فنی و راههای عشایری در برخی از شهرستانهای عشایرنشین خراسان رضوی وارد شد.وی اضافه کرد: این مبلغ از محل اعتبارات مدیریت بحران یعنی خشکسالی و حوادث در قالب اسناد اعتباری سهساله با سررسید ۱۴۰۱ برای مرمت خسارتهای وارد شده اختصاص یافته است. وی گفت: با تخصیص اعتبار مذکور به خسارتهای واردشده در نظر است تا حداکثر قبل از شروع کوچ عشایر به سمت مناطق قشلاقی در پاییز امسال برای مرمت ۵۲ مورد ابنیه فنی و هزار و ۴۴۰ کیلومتر از راههای عشایری اقدام شود.نبویفرد افزود: تخریب راههای عشایری در شهرستانهای مشهد، سبزوار، خواف، بردسکن، سرخس و نیشابور اتفاق افتاده است و چهار هزار و ۳۵۸ خانوار عشایر از مرمت و اصلاح این راهها بهرهمند میشوند.جمعیت عشایر خراسان رضوی ۳۵ هزار نفر هستند که در قالب هفت هزار خانوار عشایری خراسان رضوی شامل ۳۵ طایفه کوچرو زندگی میکنند. این تعداد معادل ۵۱ صدم درصد جمعیت ۶ میلیون و ۴۰۰ هزار نفری خراسان رضوی را تشکیل میدهند اما ۹۰۰ هزار راس دام آنها معادل ۱۵ درصد از کل دامهای این استان است.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

رئیس محیط زیست تربت جام با اشاره به این که تنوع زیستی بیش از ۳۰۰گونه جانوری در منطقه وجود دارد گفت:این تنوع زیستی شامل پستانداران، پرندگان، خزندگان و دوزیستان است. جواد دامن پاک در گفت وگو با اصحاب رسانه درسایت پرورش آهوی چشمه گل تربت جام اظهار کرد: تنوع زیستی حیوانات در منطقه بسیار غنی است و در گذشته تربت جام زیستگاه آهو بوده اما متاسفانه در سال های گذشته نسل آهو در منطقه منقرض شده بود که خوشبختانه با طرح های مطالعاتی و ایجاد سایت پرورش آهو از سال ۸۸توانسته ایم نسل آهو را در روستای چشمه گل احیا کنیم.وی گفت: حدود ۹هکتار فضای سایت آهوی تربت جام است و از سال ۸۸تاکنون بیش از ۲۰۰ آهو پرورش یافته و در طبیعت رها شده اند. وی با تاکید براین که سایت پرورش آهوی چشمه گل یکی از موفق ترین سایت های جانوری استان است گفت : بیش از ۴۰گونه جانوری در سایت شامل خزندگان، پرندگان و دوزیستان مشاهده شده و لازم است به محیط زیست شهرستان بیش از گذشته توجه کنیم.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

یک کشته در تصادف 4 خودرو
حقدادی- فرمانده انتظامی تربتجام گفت: تصادف زنجیرهای چند دستگاه خودروی سواری در کیلومتر ۹محورتربتجام به تایباد یک کشته و پنج مصدوم به جا گذاشت .سرهنگ قهستانی افزود : تصادف شدید چند خودروی سواری پژو پارس ،پراید ، یک دستگاه وانتبار و کامیون در محور تربت جامبه احمدآباد یک کشته و پنج مصدوم به جا گذاشت و مصدومانبا کمکنیروهای امدادی به بیمارستان سجادیه منتقل شدند. وی اظهارکرد: در پی اعلام مرکز فوریتهای پلیسی ۱۱۰ مبنی بر وقوع تصادف در کیلومتر ۹ محور «تربت جام _تایباد» گشت تصادفات و نیروهای امدادی به محل حادثه اعزام شدند که با حضور مأموران پلیس و تیمهای امدادی در محل حادثه مشخص شد، یک دستگاه سواری پژو پارس که از مسیر تایباد به سمت تربتجام در حرکت بود، با یک دستگاه خودروی سواری پراید که از مسیر روبهرو در حال تردد بود، تصادف و پس از آن با دو دستگاه خودرو ی وانت آریسان و کامیون تریلر اسکانیا که در همان مسیر در حرکت بودند، برخورد کرده است. وی ادامه داد: در این حادثه راننده و سرنشین سواری پژو پارس،راننده و دو سرنشین خودروی پراید و راننده وانت آریسان مصدوم و توسط عوامل اورژانس به بیمارستان سجادیه منتقل شدند.وی خاطر نشان کرد: راننده ۳۰ ساله پراید پس از اعزام به بیمارستان سجادیه تربتجام به علت شدت جراحات جان خود را از دست داد و کارشناسان تصادفات پلیسراه در اظهارنظر اولیه علت وقوع این حادثه را انحراف به چپ خودروی سواری پژو پارس اعلام کردند.
نزاع بین 2برادر در صالح آباد یک قربانی گرفت
طی نزاعی خانوادگی بین دو برادر که در روستای مهدیآباد صالحآباد اتفاق افتاد، یک نفر کشته شد.
فرمانده انتظامی شهرستان صالح آباد درباره این حادثه به خراسان رضوی گفت: بر اثر نزاعی که بین دو برادر در روستای مهدیآباد شهرستان صالحآباد صورت گرفت، برادر بزرگتر به علت اختلافات خانوادگی با اسلحه اقدام به تیراندازی به برادر کوچکتر ۲۷ ساله خود میکند که متاسفانه وی بر اثر شدت جراحات جان خود را از دست میدهد.
سرهنگ جواد ابراهیمی اظهار کرد: قاتل بعد از این حادثه متواری شده است و جزئیات بیشتر بعد از دستگیری قاتل اعلام خواهد شد.
واژگونی نیسان در نیشابور یک کشته به جا گذاشت
شجاعیمهر- رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی نیشابور از واژگونی وانت نیسان در محور قوچان-سبزوار، محدوده روستای عبدا... گیو خبر داد.مصطفی افشارنیک گفت: در پی تماس با مرکز ارتباطات اورژانس ۱۱۵ نیشابور مبنی بر واژگونی خودروی وانت نیسان در محدوده روستای عبدا... گیو، آمبولانس پایگاه اورژانس جادهای عبدا... گیو نیشابور به محل حادثه اعزام شد. او ادامه داد: در این حادثه یک نفر به علت شدت جراحت واردشده در صحنه حادثه فوت کرد و یک نفر مصدوم شد که پس از مداوا و انجام اقدامات اولیه درمانی از طریق آمبولانس پایگاه اورژانس جادهای عبدا... گیو به مرکز آموزشی پژوهشی و درمانی ۲۲ بهمن نیشابور منتقل شد.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

حاشیه نشینی در بیشتر شهرهای کشورمان به یک معضل جدی در سال های اخیر تبدیل شده است. این حاشیه نشینی که حاصل ساخت و سازهای غیرقانونی و بیشتر شبانه است، آسیب هایی از جمله بروز ناهنجاری های اجتماعی و به تبع آن گسترش رفتارهای غیر قانونی را به دنبال داشته و برای یک شهر اصلا زیبنده نیست.از طرفی رشد خارج از ضابطه شهر ، بلبشویی می سازد که برنامه ریزی شهری را تحت الشعاع قرار می دهد و دسترسی به امکانات عمومی را برای شهروندان مشکل می کند. به گزارش خراسان رضوی ،چندی پیش رئیس اداره راه و شهرسازی تربت حیدریه با اعلام این که تعدادی افراد سودجو در ایام تعطیلات نوروزی سال ۹۹ اقدام به ۳ مورد ساخت و ساز غیر مجاز در اراضی دولتی در محلات کوی صدف و رباط بالا کرده اند، از برخورد قضایی و تخریب ساخت و ساز های غیرمجاز انجام شده خبر داد. در این خبر ارزش تقریبی اراضی رفع تصرف شده، ۶ میلیارد ریال اعلام شد. یوسفی مقدم ، مدیر راه وشهرسازی تربت حیدریه از شهروندان خواست قبل از هر گونه خرید زمین ،از مالکیت فروشنده مطمئن شوند تا توسط کلاهبرداران مورد سوء استفاده قرار نگیرند و دچار ضرر و زیان نشوند. حالا رئیس شورای شهرتربت حیدریه که سومین رتبه را در بین شهرهای حاشیه نشین خراسان رضوی دارد ، علت این ساخت و سازهای غیرقانونی را زمین خواران،دلالان و بنگاه داران املاک می داند و معتقد است معضل حاشیه نشینی آسیب های فراوانی را به لحاظ اجتماعی،فرهنگی و اقتصادی به بدنه شهر وارد کرده است.سید مهدی وقفی رئیس شورای شهر تربت حیدریه در گفت وگو با خراسان رضوی می گوید: متاسفانه زمین خواران،دلالان و برخی از بنگاه داران املاک موجب افزایش ساخت و سازهای غیرمجاز در حاشیه شهر تربت حیدریه شده اند.
فرصت طلبی زمین خواران و دلالان
سید مهدی وقفی می افزاید: شهر ، شهروندان و مدیریت شهری همیشه از ساخت و سازهای غیرمجاز و شبانه ضرر کرده اند و معضل حاشیه نشینی آسیب های اجتماعی ، فرهنگی و اقتصادی فراوانی را به بدنه شهر وارد کرده است. رئیس شورای اسلامی شهر تربت حیدریه با اشاره به دلایل رشد ساخت و سازها در حاشیه شهر خاطر نشان می کند: ارزانی زمین در حاشیه شهر ، مهاجرت از شهرها و روستاهای اطراف ، فرصت طلبی زمین خواران و دلالان ، تخلف برخی بنگاه های املاک در فروش زمین های خارج از محدوده شهر ، عدم ورود شهرداری به زمین های حاشیه شهر و فراهم کردن زیرساخت های لازم قبل از ساخت و ساز توسط شهروندان و مشکلات اقتصادی سال های اخیر در کشور از مهم ترین دلایلی است که موجب افزایش ساخت و سازها در حاشیه شهر تربت حیدریه شده است.وی می افزاید : ساخت و سازها در مناطق حاشیه ای شهر غیر اصولی و بدون رعایت ضوابط شهرسازی و مهندسی بوده و در صورت بروز حوادث غیرمترقبه خسارت های مالی و جانی جبران ناپذیری برای ساکنان این مناطق در پی خواهد داشت.وقفی این را هم می گوید که شورای اسلامی شهر و شهرداری به تنهایی نمی توانند مانع ساخت و سازهای غیرمجاز شوند و ادارات خدمات رسان ، مراجع قضایی و بنگاه های املاک نیز باید همراهی کنند.او میگوید: متاسفانه زمین خواران ، دلالان و برخی از بنگاه داران املاک موجب افزایش ساخت و سازهای غیرمجاز در حاشیه شهر می شوند و به خاطر منافع خود مدیریت شهری و شهروندان را دچار مشکل و سردرگمی می کنند.
لزوم همراهی بنگاه داران املاک با مسئولان برای برخورد با متخلفان
مهندس باقرزاده ، رئیس اداره ثبت اسناد و املاک شهر تربت حیدریه در گفت وگو با خراسان رضوی می گوید: نقش بنگاه های املاک در ساخت و سازهای غیرمجاز تعیین کننده است و برای جلوگیری از این گونه ساخت و سازها باید در اولین گام بنگاه های املاک با مسئولان همراهی و همکاری کنند.
مردم گرفتار نشوند؛ تفکیک اراضی توسط مالکان و دلالان خلاف است
محمد امانی، رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر تربت حیدریه میگوید: بر اساس قانون منع فروش و واگذاری اراضی غیر مسکونی ، بنگاه های املاک حق تنظیم مبایعه نامه و قولنامه برای املاک خارج از طرح تفضیلی شهر را ندارند.
او میگوید: تفکیک اراضی توسط مالکان و دلالان خلاف است و شهروندان قبل از خرید زمین در حاشیه شهر بهتر است موقعیت و شرایط آن را از شهرداری استعلام کنند تا گرفتار نشوند.
رامین مصطفوی عضو دیگر شورای شهر تربت حیدریه می افزاید: ضعف قوانین هم در حوزه شهرداری و هم در حوزه بنگاه های املاک مشکلات حوزه مسکن را دامن می زند. پیشنهاد وی تشویق و ترغیب شهروندان برای استفاده از مسکن مهر است. او از متولیان امر می خواهد تا با فراهم کردن زیرساخت های لازم در مسکن مهر زمینه را برای سکونت شهروندان فاقد مسکن فراهم کنند.
نادر سلیمانی ،رئیس کمیسیون اقتصادی شورای شهر میگوید: تصمیمات مقطعی و وضع قوانین مختلف موجب می شود برای مدتی ساخت و سازهای غیر مجاز متوقف شود اما دلالان و زمین خواران با روابط غیر قانونی راه های دور زدن قوانین را پیدا می کنند و با سوء استفاده از شرایط اقتصادی شهروندان و مدیریت شهری را دچار چالش می کنند.
لزوم افزایش گشت اجراییات شهرداری
مهسا رمضانپور نایب رئیس شورای شهر هم با اشاره به کم کاری شهرداری در گشت های نظارتی خود، می گوید: گشت های اجراییات ساختمانی شهرداری باید بیشتر شوند و شخصی مطلع و متخصص همراه این گشت ها باید حضور داشته باشد تا پروانه های ساختمانی را با موقعیت ملک در حال ساخت مطابقت دهد.
احمد وطن دوست عضو شورای شهر تربت حیدریه که چند دوره در این شورا حضور داشته است ، از وضعیت شهر طی دو دهه اخیر به لحاظ ساخت و ساز در حاشیه شهر گله مند است و میافزاید: باید نقشه طرح جامع و تفضیلی شهر در اختیار بنگاه ها و شهروندان قرار داشته باشد تا مانعی برای تفکیک های غیراصولی اراضی شود.
همه باید پای کار باشند
اله یاری رئیس شورای اسلامی خراسان رضوی که روزگاری شهردار این شهربوده است می گوید: ساخت و ساز مسکن یک حوزه چند وجهی است که بسیاری ازادارات و دستگاه های اجرایی درآن دخیل هستند. او تشکیل جلسات مستمر در خصوص ساخت و سازهای غیرمجاز ، تسهیل در روند دریافت مجوزها ، سامان دهی بنگاه های املاک ، اصلاح و وضع قوانین مرتبط ، استفاده از فناوری اطلاعات و IT در این حوزه و همراهی مراجع قضایی با سایر متولیان امر را بخشی از اقداماتی می داند که می تواند به حل مشکل ساخت و سازهای غیر مجاز کمک کند.
۴ یا ۵ نفر دلال در شهر غیر مجاز میسازند
اما رئیس اتحادیه املاک و مسکن تربت حیدریه در گفت وگو با خراسان رضوی با رد این که ساخت و سازهای غیرقانونی در این شهر به بنگاه داران املاک ربط دارد میگوید: ابتدای سال ۹۷ نقشه جامع شهر با همکاری اصناف و اداره صمت تربت حیدریه و شهرداری تهیه و در اختیار همکاران و مشاوران املاک قرار داده شد.وی می افزاید: در این نقشه اراضی در محدوده و غیر محدوده مشخص شد تا مراجعان و همکاران در راستای نقشه خرید و فروش قرار گرفته و مشکلی برای مردم پیش نیاید و همچنین در خصوص پیش فروش آپارتمان ها در بخشنامه ای به بنگاه های املاک ابلاغ شد برای تنظیم قراردادها ابتدا به محضر مراجعه و از سوء استفاده برخی افراد جلوگیری شود. غلامحسین جوهری میگوید: به شهرداری پیشنهاد داده ایم که نسبت به تعیین میدان ها و معابر شهر در محدوده طرح جامع شهر اقدام کند تا کسانی که می خواهند ساخت وساز انجام دهند ، طبق آن نقشه اقدام کنند و از فعالیت کسانی که نقش دلال یا بساز و بفروش را ایفا می کنند ، جلوگیری شود.وی خاطر نشان می کند: اگر مجوز آب و برق و گاز به این ساخت و سازها داده نشود دلالان از این کار دست خواهند کشید.از نظر او شهرداری نقش اول را در نظارت بر این ساخت و ساز ها ایفا می کند.وی می افزاید: اتحادیه املاک نمی تواند نقش نظارتی داشته باشد زیرا کسی از ما پشتیبانی نمی کند و اگر ما ببینیم کسی در حال ساخت و ساز غیرمجاز است دستگاه قضایی با آن برخورد می کند و ما نقشی در نظارت نداریم.جوهری میگوید: برگزاری دوره های آموزشی اتحادیه با همکاری اداره اماکن ، صد در صد از ساخت و سازهای غیر مجاز جلوگیری کرده است و امروز ساخت و سازهای غیرمجاز در شهر انگشت شمار شده است. او اظهار میکند: گمان می کنم حالا فقط ۴ یا ۵ نفر دلال در حال ساخت و ساز در تربت حیدریه هستند ، این افراد جزو بنگاه داران املاک نیستند و همکاران ما هیچ نقشی در این حاشیه نشینی ندارند.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

اجرای رزمایش کمک مومنانه با توزیع ۶۲ سری جهیزیه در رشتخوار
حسین خاکشور- در ادامه رزمایش کمک مومنانه، بیش از ۶۲ سری جهیزیه به ارزش 620 میلیون تومان، به همت معاونت سازندگی سپاه ناحیه شهرستان رشتخوار با همکاری کمیته امداد امام خمینی(ره) و اداره بهزیستی با حضور امامجمعه شهرستان بین نوعروسان نیازمند در رشتخوار توزیع شد.سرهنگ پاسدار رضایی جانشین فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی شهرستان رشتخوار گفت : زوجهای جوان که به دلیل ناتوانی مالی در تأمین جهیزیه لازم، تاکنون موفق به آغاز زندگی مشترک نشدند، در اولویت اجرایی این طرح قرار دارند.وی ترویج زندگی ایرانی اسلامی را یکی از مهمترین اهداف تأمین این جهیزیهها دانست و بیان کرد: طبق بررسیهای انجام شده هر زوج می تواند با استفاده از بسته حمایتی زندگی مشترک خود را آغاز کند. این مسئول خاطرنشان کرد: رزمایش سراسری کمک مومنانه، سند افتخار فرهنگ ایرانی اسلامی در مدیریت بحرانهایی نظیر شیوع کروناست.
اهدای ۴۲ سری جهیزیه بسیج سازندگی قوچان به نوعروسان
فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ناحیه قوچان گفت: ۴۲ سری جهیزیه به ارزش پنج میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریال با پیگیریهای بسیج سازندگی این شهرستان تهیه شد و در اختیار نوعروسان نیازمند قرار گرفت.سرهنگ دوم پاسدار علی زرقانی در این مراسم افزود: یکی از اقدامات سپاه همگام با سایر دستگاههای خدمت رسان همچون کمیته امداد امام خمینی (ره) و بهزیستی، کاهش درد و رنج قشرهای کم درآمد جامعه و محرومیتزدایی است که در سالهای اخیر قرارگاه محرومیتزدایی سپاه بهخوبی در این زمینه فعال بوده است.وی ادامه داد: اواخر سال گذشته نیز ۶۰ سری جهیزیه توسط بسیج سازندگی با همکاری کمیته امداد امام خمینی (ره) و بهزیستی این شهرستان به نوعروسان اهدا شد.فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ناحیه قوچان گفت: قرارگاه محرومیتزدایی سپاه در موارد مختلف همچون توزیع نوشت افزار و سبدهای معیشتی خوش درخشیده است.امامجمعه شهرستان قوچان نیز در این مراسم با بیان این که یکی از مباحث مهم مورد تاکید در اسلام ازدواج است افزود: از نظر اسلام ازدواج برای سالمسازی جامعه است و جامعه به این سالمسازی نیاز دارد. حجتالاسلام محمدعلی دستجردی، امامجمعه قوچان گفت: سالمسازی جامعه با ازدواج، زندگی خوب و کاهش آسیبهای اجتماعی نظیر اعتیاد را به ارمغان میآورد و زوجین را در مراودات از چالشها باز میدارد.
به همت معین های اقتصادی امضا شده است
۱۳ تفاهم نامه سرمایه گذاری با اعتبار ۲۳۶ میلیارد در خلیل آباد
حسین نوری- فرماندار شهرستان خلیل آباد اظهار کرد: در خراسان رضوی به همت استاندار طرح ابتکاری مثلث توسعه اقتصادی و فرهنگی به کمک معین های اقتصادی کلید خورد. ابراهیم قاسم پورهمچنین افزود: در تیرماه سال 98 سه تفاهم نامه اقتصادی فرهنگی با حضور استاندار در این شهرستان منعقد شد که اکنون با کمک 8 معین اقتصادی که در شهرستان داریم 13 تفاهم نامه سرمایه گذاری و کارآفرینی با حجم سرمایه گذاری 236 میلیارد تومان و پیش بینی اشتغال 544 نفر منعقد شده است. قاسم پور اظهار کرد: در سایه همدلی، همراهی و هم افزایی که بین اضلاع مثلث اقتصادی فرهنگی در شهرستان اعم از امام جمعه ، دستگاه قضا، نماینده مجلس و همچنین معین های اقتصادی ایجاد شده است اقدامات خوب و موثری در زمینه ایجاد اشتغال پایدار و توسعه سرمایه گذاری در شهرستان انجام شده است.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

نماینده مردم گناباد و بجستان در مجلس گفت: وظیفه شرکت پشتیبانی امور دام است که دام را خریداری کند و به کشتارگاه ببرد نه دامدار، این حمایت از تولیدکننده نیست بلکه اختلال در کار تولید است . محمد صفایی با انتقاد از برخی زمزمهها در زمینه واردات گوشت گفت: با این شرایط دامدار به زمین میخورد.وی گفت : در اساسنامه شرکت پشتیبانی امور دام آمده که تهیه، تولید و نگهداری، توزیع و پشتیبانی و تنظیم بازار انواع خوراک دام، طیور و آبزیان، مواد پروتئینی ، کمک به عمران، احیا و اصلاح مراتع برای افزایش تولید، حمایت از تولیدکننده، مصرفکننده و صنایع وابسته و خرید تضمینی مواد علوفهای و محصولات پروتئینی دامی از وظایف آن هاست.وی افزود: مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام در گفتوگو با یکی از رسانهها اعلام میکند در 11 استان کشور دام مازاد داریم اما در همان مصاحبه بیان می کند اگر دامداران تا 20 مردادماه گوشت را تحویل ندهند باید واردات داشته باشیم.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.