
«دکتر صراف» استاد نامدار دانشگاه پزشکی مشهد درگذشت
دکتر «محمدتقی صراف» استاد پیش کسوت گروه اطفال دانشگاه علوم پزشکی و حکیم شناخته شده برای چند نسل از شهروندان مشهدی، بامداد دوم اردیبهشت پس از دهه ها خدمت در عرصه طبابت، در ۹۲ سالگی به دیار باقی شتافت. به گزارش ایسنا، دکتر صراف در طول عمر خویش علاوه بر تربیت صدها پزشک در دورههای عمومی و تخصصی، موفق به تالیف کتاب های متعدد، تدوین و چاپ ۸۱ مقاله در مجلات ایرانی و خارجی و مشارکت در طرح های تحقیقاتی بین المللی شده بود. وی تا ماههای پایانی عمرش لحظهای از خدمت به کودکان بیمار دست برنداشت و برای ارتقای سلامت جامعه تلاش کرد.رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز با انتشار پیامی درگذشت دکتر صراف را به جامعه پزشکی و خانواده آن حکیم تسلیت گفت.
مدیرعامل سازمان اتوبوسرانی مشهد خبرداد:
ثبت ۶۸ هزار سفر در اولین روز فعالیت اتوبوسهای مشهد
مدیرعامل سازمان اتوبوسرانی مشهد با اشاره به انجام ۶۸ هزار سفر در اولین روز فعالیت اتوبوسهای مشهد پس از یک ماه تعطیلی گفت: تعداد اتوبوسها در بعضی خطوط مانند BRT را که پیشبینی میکردیم با ازدحام مردم روبهرو شود افزایش دادیم تا از شلوغی جلوگیری شود. همچنین رادیواتوبوس در ۵۰۰ دستگاه فعال شد و نکات بهداشتی و نحوه استفاده از حملونقل عمومی هر چند دقیقه یک بار تکرار میشد. حسینعلیزاده مقدم در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: از شهروندان تقاضا دارم فقط برای موارد ضروری از ناوگان حملونقل عمومی استفاده کنند.
پرستاران مدافع سلامت تقدیر میشوند
مدیر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: طی مراسمی از تمامی پرستاران مدافع سلامت که بخشی از آنان در حین خدمت به بیماران کرونایی، مبتلا به کووید ۱۹ شدند تقدیر بهعمل میآید. امیر رضا صالحمقدم در گفتوگو با وب دا، اظهار کرد: پرستاران جامعه به عنوان عضوی از تیم تخصصی بهداشت و درمان دوشادوش دیگر گروههای تخصصی حوزه سلامت در شرایط عادی و بحرانی بهصورت مستمر و شبانهروزی در راستای حفظ سلامت آحاد مختلف جامعه در تلاش هستند و نقش این گروه زحمت کش در این روزهای سخت کرونایی بیش از پیش ملموس بوده وهست. وی با تأکید بر این که به منظور قدرشناسی از تلاشها و زحمات مدافعان سلامت شعار امسال هفته سلامت با عنوانی متفاوتتر از سالهای گذشته نام گذاری شده است، اظهار کرد: وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ارج نهادن به کادردرمانی کروناییها شعار «حمایت همگانی از مدافعان سلامت» را برای هفته سلامت تعیین کرده است و جا دارد که در این هفته بیش از پیش قدردان تلاشهای کلیه مدافعان سلامت بهویژه قشر زحمت کش پرستار باشیم.
معاون شهردار مشهد اعلام کرد:
بهره برداری از تقاطع غیرهمسطح ابوطالب در22بهمن امسال
معاون عمران، حمل ونقل و ترافیک شهرداری مشهد گفت: تقاطع غیرهمسطح ابوطالب در22بهمن امسال با اعتباری بیش از 31 میلیارد تومان آماده بهره برداری خواهد شد. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مشهد، کاظمی افزود: پروژه تقاطع غیرهمسطح ابوطالب با هدف برقراری ارتباط میان بولوار ابوطالب شرقی با بزرگراه شهید چراغچی و همچنین بخش مرکزی شهراجرا خواهد شد. وی تصریح کرد: هم اکنون بزرگراه شهید چراغچی به عنوان یک شریان حیاتی با بولوار ابوطالب به صورت یک سه راهی تقاطع دارد که به وسیله دوربرگردان تازه تاسیس غیرهمسطح با فاصله مناسب در دو سمت بولوار تکمیل شده است، که با اجرای تقاطع غیرهمسطح ابوطالب، بخش جنوبی بولوار با عبور از بزرگراه شهید چراغچی به بخش شمالی متصل خواهد شد. وی ادامه داد: عملیات اجرایی پل اصلی تقاطع ابوطالب با عرشه تیر بتنی پیش ساخته به طول حدود 187 متر و پل روگذر از راه دسترسی به بولوار ولیعصر (عج) به طول 11متر با انجام 5700 مترمربع عملیات خاکی به زودی آغاز و ظرف 10 ماه و با پیش بینی هزینه 31 میلیارد تومانی احداث خواهد شد.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

نوید زنده روحیان/ معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در شورای اداری شهرستان مشهد با اشاره به تغییر در شرایط فاصله گذاری اجتماعی و تردد بیشتر مردم در شهر و بازگشایی ورودی شهرستان گفت: هفته آینده احتمال یک پیک دیگر بیماری کرونا در مشهد وجود دارد.
به گزارش خراسان رضوی، اولین جلسه شورای اداری شهرستان مشهد در سال 99 با حضور مدیران دستگاه های اجرایی شهرستان در آمفی تئاتر جمعیت هلال احمر مشهد برگزار شد. محمدرضا هاشمی فرماندار شهرستان مشهد در این جلسه گفت: اگر همراهی و کمک مردم در شهر مشهد وجود نداشت مشکلات و فجایعی پیش می آمد که ما نمی توانستیم آن را مدیریت کنیم اما حضور مردم در کنار مسئولان باعث شد آسیب های کرونا در این شهرستان به حداقل برسد.
فرماندار مشهد همچنین اظهار کرد: تاکنون پیش بینی توزیع 250 هزار بسته معیشتی در مشهد انجام شده که از سوی بسیج، کمیته امداد، شهرداری و آستان قدس رضوی تهیه شده است که بخشی از آن توزیع شده و ادامه دارد.
محمدرضا کلایی شهردار مشهد نیز در این نشست گفت: با توجه به حمایت های خوب مدیریت استان از برنامه های شهرستان آینده روشنی در انتظار این شهر خواهد بود و با وجود مشکلاتی که در زمینه شیوع بیماری کووید 19 وجود داشته و آثار و تبعات حاصل از آن در زمینه اقتصادی نیز ادامه دارد، شهر مشهد می تواند پهنه متفاوتی از کشور باشد.
وی با اشاره به راهبردهای تعیین شده برای سال 99 ، مبارزه با آسیب های اجتماعی، گسترش حمل و نقل عمومی و برقی سازی حمل و نقل و رسیدگی به مناطق کم برخوردار را چهار راهبرد اساسی دانست و تصریح کرد: مبارزه با بیماری کرونا نیز در دستور کار جدی قرار خواهد داشت که از همه دستگاه ها و مجموعه ها می خواهیم برای تحقق این برنامه ها با ما همراه شوند.
مهدی قلیان اول، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز تصریح کرد: مجموعه اقدامات صورت گرفته به وضعیت فعلی مشهد که در مقایسه با دیگر کلان شهرها نسبتا وضعیت مناسب و خوبی است منجر شده است اما مردم باید بدانند که بازگشایی مجتمع های تجاری و پاساژها به منزله اتمام برنامه کرونا نیست و بیماری کرونا تقریبا یک بیماری هم زیست و بومی شده ما محسوب شده و باید فعلا با آن زندگی کنیم.
وی تاکید کرد: شاید هفته آینده با توجه به این که فاصله گذاری اجتماعی پس از 15 فروردین تغییر یافته و رفت و آمد مردم بیشتر شده است و همچنین باز شدن راه های ارتباطی که همه مسئولان از جمله فرماندار مشهد تاکید زیادی روی آن داشتند پیکی از شیوع این بیماری را ملاحظه کنیم و بسته بودن حرم مطهر از بازگشایی مهمانسراها و مراکز اقامتی جلوگیری کرده است و اگر روزی حرم مطهر به عنوان مکانی ملی بازگشایی شود، با حضور مردم از دیگر شهرهای کشور خدای نکرده مشهد به عنوان یک کانون آلودگی معرفی می شود و از شهری به شهر دیگر انتقال می یابد.
قلیان اول ادامه داد: هنوز ما در مرحله کنترل این ویروس وحشی و ناشناخته که نه علایم بالینی مشخص و نه داروی مشخصی دارد قرار نداریم و نیازمند آموزش های بیشتر درخصوص فاصله گذاری اجتماعی در ادارات مانند اصناف هستیم.
وی با ارائه آماری نیز گفت: از 2 اسفند تا دیروز(دو روز گذشته) در مجموعه مشهد و شهرستان های تابعه دانشگاه علوم پزشکی مشهد شش هزار و 764 نفر با علایم بیماری حاد تنفسی در بیمارستان های این دانشگاه بستری شده اند که پنج هزار و 138 مورد از آن ها با حال عمومی خوب مرخص شده اند و 1680 مورد مثبت کووید 19 داشتیم که البته این توضیح لازم است که ما تا چند وقت قبل امکان انجام تست در خیلی از موارد را نداشتیم و تا 15 اسفند نمونه ها به تهران منتقل می شد ، اما الان از 19 مرکز درمانی 16 ساعته سطح شهر مشهد در 9 مرکز امکان تست سرپایی کرونا وجود دارد و در بخش خصوصی نیز با هزینه 290هزار تومان به صورت خصوصی آزمایش کرونا انجام می شود و آمار فوتی های زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز تا روز گذشته( دو روز قبل) 392 مورد بوده است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد همچنین تاکید کرد: با توجه به این آمار اگر مخرج کسر همان آمار شش هزار نفر قرار گیرد حدود 5 درصد میرایی خواهد بود اما به دلیل محدودیت های انجام تست، آمار مثبت پایین تر بوده است همچنان که در طرح غربالگری از مجموع 700 نمونه ای که ما تا روز گذشته( دو روز قبل) داشته ایم، 132 مورد مثبت وجود داشته است.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

چهره اش نسبت به سن اش تکیده تر است. مصرف شیشه رنگ و رویش را با خود برده، به چند آلونکی که با پلاستیک هم ردیف با آلونک او ساخته شده اشاره می کند و می گوید:« به جز من چند مرد مجرد که اعتیاد دارند و ضایعات جمع می کنند در آن آلونک ها زندگی می کنند. من و همسرم هم از سر ناچاری به این محل پناه آورده ایم.» علی چند سال پیش به امید زندگی بهتر از یکی از شهرستان های اطراف به مشهد آمده است و به کارتعویض روغنی مشغول شده. به قول خودش بعد از مدتی روزگار با او نمی سازد و اعتیاد چنگ می اندازد به زندگی اش و همه چیز را از هم می پاشد. حالا در زمین های رها شده حاشیه شهر مشهد با پلاستیک ، پتو و هر چیزی که گیرش آمده، آلونکی درست کرده و دو دختر سه و پنج ساله اش را به منزل پدر و مادرش برده تا شاهد زندگی او نباشند.
همان طور که صحبت می کند به محمد امینی - طلبه جوانی که این روزها به همراه چند طلبه دیگر به توزیع غذای نذری، ماسک و مواد ضدعفونی کننده در حاشیه شهر می پردازد - رو می کند و می گوید: «من مدت هاست در همین محدوده به همراه همسرم آلونک نشینی می کنیم، این حاج آقا برای ما غذای گرم می آورد و می داند ما کار به خیر و شر کسی نداریم. چند تکه پلاستیک و چوب شده سرپناه من و تعداد زیادی از معتادان در این بیابان. هر روز برای جمع کردن ضایعات می زنم به دل شهر و عصر با پولی به اندازه خورد و خوراک بخور و نمیر خودم و همسرم به این جا بر می گردم. زمستان این آلونک را با روشن کردن آتش گرم می کردیم بی آن که از خفه شدن با دود آتش هراسی داشته باشیم.» همسر علی که انگار به لباس های کهنه و زندگی اش در کنار علی با این شرایط عادت کرده ، هر از گاهی چند جمله درباره وضعیت زندگی اش می گوید و دوباره ساکت می شود. نگاهی به ما می کند و می گوید:
« قبل از این که این جا بیاییم یکی از اهالی شهرک شهید رجایی مغازه خالی اش را به ما داده بود تا شب ها در آن جا زندگی کنیم اما بعد از گذشت مدتی برای مغازه اش مستاجر پیدا شد و ما هم به این جا آمدیم و سرنوشت مان شد این.»
دوبار خودم را دار زدم
در گوشه دیگری از بیابان های انتهای خیابان اروند، حفره ای داخل دیوار کنده شده و پتویی روی ورودی اش کشیده اند. یک نفر در داخل آلونک در حال مصرف مواد مخدر است و تنها پاهایش از زیر پتو بیرون مانده. علی جلو می رود و صدایش می زند. مرد میان سالی است، تی شرت زنانه سفید رنگی پوشیده و می گوید از زاهدان آمده. به محض دیدن ما پایپ اش (وسیله استعمال شیشه) را داخل جیبش می گذارد وبا حالتی بین ترس و خجالت از حال و روزش می گوید؛ این که چند سالی به دنبال کار بوده و در نهایت از سرناچاری به زباله گردی روی آورده و به دام اعتیاد افتاده است. در حالی که بغض کرده صحبت هایش را ادامه می دهد و می گوید: دلم نمی خواهد این طور زندگی کنم و تی شرت زنانه ای را که از زباله دان های شهر بیرون کشیده ام بپوشم، آن قدر به دنبال کار بوده ام که خسته شده ام، دوبار خودم را دار زده ام و رهگذرها از بالای دار من را پایین آورده اند و کارم به بیمارستان کشیده شده است.»
آن ها همه جا هستند
علی را با آلونک سر هم شده بدقواره اش تنها می گذاریم وبه همراه طلبه جوان به سمت دیگری از خیابان های شهرک شهید رجایی می رویم. به او نگاهی می کنم و از این که وقتش را برای کمک به کارتن خواب ها و معتادها صرف می کند سوال می کنم. می گوید: «بعضی دوستان و آشنایان می گویند جای تو روی منبر است نه این جا ، من هم می گویم منبر من همین حاشیه شهراست و مشکلاتش». همه جای شهرک شهید رجایی را می شناسد، از کوچه ای به کوچه ای دیگر می رویم. معتادها امان اهالی را بریده اند. به خیابان خانی دهنوی که می رسیم، پیرمردی کنار تابلوی رنگ و رو رفته مجموعه ورزشی شهید رجایی که تعداد زیادی از جوانان این محل در آن مشغول فوتبال هستند، آتشی روشن کرده و فارغ از رفت و آمد زیاد مردم در حال مصرف شیشه است. بچه های قد و نیم قد از دیوار راست زمین ورزشی بالا می روند و هر از گاهی به پیرمرد متلکی می اندازند. کمی آن طرف تر زن میان سالی در حالی که تمام دندان هایش ریخته، سراغ دو باکس بزرگ زباله که در چند قدمی پیرمرد قرار گرفته می رود، سرکی در زباله ها می کشد و برای مصرف شیشه کنار پیرمرد می نشیند. «آن ها همه جا هستند» مردی که در این محل مغازه دارد به من نگاه می کند و این جمله را می گوید و به دیوار طولانی که تا پیچ انتهای کوچه ادامه دارد اشاره می کند و ادامه می دهد: «پشت این دیوارها تا دلتان بخواهد معتاد هست.» برای بررسی این ادعا، از دیواری که مرد نشان می دهد بالا می روم، تعداد زیادی از معتادان کارتن خواب در زمین بایر رها شده، دور هم جمع شده اند و در حال مصرف مواد مخدر هستند. برای رسیدن به خیابان اصلی در امتداد دیوار حرکت می کنیم، اما این دیوار هم به اندازه معتادهای غریبه ای که درانتهای شهرک شهید رجایی هستند، انگار تمام شدنی نیست.
تاثیر کرونا بر توقف طرح جمع آوری معتادان
این روایت های تلخ و این حضور پردردسر معتادان کارتن خواب آن هم در این شرایط بحرانی کرونا را با حمیدرضا پوریوسف مدیرکل بهزیستی استان در میان می گذاریم. او ابتدا درباره ادعای تعطیلی کمپ های ترک اعتیاد در این روزهای کرونایی به «خراسان رضوی» می گوید: این کمپ ها تعطیل نشده بلکه بعد از شیوع کرونا پذیرش جدید نداشته اند زیرا از مدتی قبل کمیته درمان مبارزه با مواد مخدر کشور و ستاد کرونا پذیرش را ممنوع کرد و در نتیجه طرح جمع آوری معتادان در نوروز هم لغو شد و ما در طول این دوماه یعنی از اسفند تاکنون اقدام به جمع آوری معتادان متجاهر که با حکم قضایی انجام می شد نکرده ایم. وی می افزاید: ولی به دنبال مطالبه گری نهادهای عمومی و مردم برای جمع آوری معتادان متجاهر به ویژه در مشهد، 27 فروردین جلسه ای داشتیم و تصمیم گرفته شد جمع آوری معتادان متجاهر در آینده نزدیک البته با رعایت دستورالعمل مراقبت های بیماری کووید 19 انجام شود.
پوریوسف تصریح می کند: طبق این دستورالعمل معتادانی که جمع آوری می شوند قبل از این که در مراکز ماده 16پذیرش شوند در دو مرکز دیگر از قبیل یک مرکز غربال و یک مرکز قرنطینه جمع آوری می شوند و کسانی که تست آن ها منفی باشد بعد از این که دو هفته در مراکز قرنطینه نگهداری شدند و سلامت آن ها تایید شد به مراکز ماده 16 منتقل می شوند. مدیرکل بهزیستی استان درخصوص زمان دقیق اجرای طرح جمع آوری معتادان متجاهر می گوید: این کار مستلزم فراهم شدن دو مرکز غربالگری و قرنطینه معتادانی است که به بیماری کرونا مبتلاشده اند و ما پس از فراهم شدن شرایط این مراکز، کار جمع آوری را با حکم دستگاه قضایی شروع خواهیم کرد.
کمک بنیاد مستضعفان برای رفع معضلات حاشیه مشهد
در ادامه مشکل با حبیب ا... آسوده، مدیرکل کمیته امداد استان گفت و گو می کنیم. آسوده در این زمینه به «خراسان رضوی» می گوید: بنیاد مستضعفان کشور برای حل موضوعات مربوط به معضلات حاشیه شهر مشهد، کمکی به استان داشته و از آن محل برای حل معضلات حاشیه شهر مشهد برنامه ریزی هایی را انجام دادیم که یکی از آن ها کمک به زوج های آلونک نشین است که دچار فقر اقتصادی هستند.
پیگیری خواسته شما
بررسی میدانی ما از حضور پرتعداد معتادان کارتن خواب در شهرک شهید رجایی در پی درخواست یکی از شهروندان انجام شد که با ارسال فیلمی از وضعیت حضور این افراد در حاشیه مشهد خواستار پیگیری در این زمینه شده بود. فیلم ارسالی این شهروند را می توانید در کانال اخبار خراسان ببینید.
akhbaarekhorasan@

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

آموزش و پرورش
لطفا به داد رانندگان سرویس های مدارس برسید. ما تا نیمه خرداد قرارداد داریم ولی حالا به دلیل تعطیلی مدارس پول ما را نمی دهند. لطفا پیگیری کنید.
شهرستان ها
روز 23 فروردین در اطراف میدان بسیج تربت حیدریه آن قدر خودرو پارک کرده بودند که جای سوزن انداختن نبود جالب این جاست که در سرتاسر این میدان و دیگر میدان های سطح شهر تابلوی حمل با جرثقیل نصب شده و از همه جالب تر خودروی پلیس بعضی اوقات در ابتدای بولوار فردوسی شمالی می ایستد ولی نه برخوردی صورت می گیرد نه حمل با جرثقیل گویا این تابلوها فقط جنبه نمایشی دارد.
اول جاده زندان تربت حیدریه، میدانی درست کرده اند که گمان نکنم راننده ای درست میدان را دور بزند بدون استثنا همه خلاف این میدان وارد جاده می شوند به خصوص خود کارکنان زندان (موردی که بارها و بارها دیده ام) جالب تر این جاست که از سمت راست میدان هم راهی باز کرده اند که باز هر کسی دلش خواست خلاف جهت به سمت داخل شهر برود واقعا این میدان سوژه ای شده است.
برای تشکر از زحمات کارکنان بیمارستان رازی تربت حیدریه در مبارزه با کرونا، به پرسنل اداری که به صورت دور کاری مشغول کار بودند 50 ساعت اضافه کار تشویقی داده شده و برای پرسنل پرستاری و پزشکی و خدماتی، که به صورت مستقیم با بیماران کرونا در ارتباط بودند و خدمات ارائه می دادند 30 ساعت اضافه کار تشویقی داده شده است! ای کاش مسئولان بیمارستان کمی انصاف داشتند.
میراث فرهنگی
ریاست محترم سازمان میراث فرهنگی وگردشگری خراسان رضوی مگر قرار نشد که کلیه آژانس های مسافرتی پول افرادی که به خاطر ویروس کرونا تورهای خود را طبق دستور مقامات عالی کشور لغو کرده اند بدهند. پس چرا آژانس عالم گشت تا به حال پول ما بازنشستگان را پرداخت نکرده است؟
پیام نور
دانشگاه پیام نور مشهد در این اوضاع بیکاری مردم، یک سری کلاس مجازی بسیار بی کیفیت گذاشته وبدون توجه به خواست دانشجو و با اجبار همان شهریه قبلی رااز دانشجو می گیرد و اصلا پاسخ گو نیستند.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

معاون خدمات شهری شهرداری مشهد اعلام کرد:
توسعه فضای سبز ارتفاعات جنوبی مشهد اولویت مهم شهرداری
معاون خدمات شهری شهرداری مشهد گفت: توسعه کمربند سبز جنوبی با ایجاد طرح های آبخیزداری، ایجاد تفرجگاه های طبیعی و کاشت درخت، یکی از اولویت های معاونت خدمات شهرداری در سال ۹۹ خواهد بود. به گزارش روابط عمومی معاونت خدمات شهری شهرداری مشهد، مهدی یعقوبی در بازدید از ارتفاعات جنوبی به همراه جمعی از مدیران حوزه خدمات شهری اظهار کرد: باتوجه به این که کمربند سبز جنوبی از طبیعت زیبایی برخوردار است و مورد توجه شهروندان و طبیعت دوستان قرار دارد، لذا شهرداری مشهد اهتمام ویژهای به توسعه طبیعی این منطقه در راستای افزایش سرانه فضای سبز شهری دارد و برای توسعه و به سازی آن، گامهای بسیار خوبی برداشته شده است.
سامانه بارشی جدید در راه استان
بارش باران با فعالیت سامانه بارشی جدید از عصر پنج شنبه همراه با کاهش دما در خراسان رضوی آغاز میشود و تا روزهای ابتدایی هفته آینده بیشتر مناطق استان را فرا میگیرد. به گزارش ایرنا، کارشناس مرکز پیش بینی اداره کل هواشناسی استان در این زمینه گفت: بارش های پراکنده رگباری که از ابتدای هفته جاری در استان جریان دارد تا روزهای پایانی این هفته به ویژه در ساعات عصر ادامه دارد. مرتضی اثمری افزود: این بارش ها بیشتر در نواحی جنوبی و غربی استان همراه با وزش باد و افزایش ابر رخ می دهد.
علت فرونشست زمین در خیابان دانشگاه مشهد در دست بررسی
مدیر عامل سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری مشهد از بررسی علت فرونشست زمین در خیابان دانشگاه مشهد خبر داد و گفت: علت دقیق این حادثه از سوی کارشناسان مربوط در دست بررسی است و خوشبختانه کسی در این حادثه آسیب ندیده است. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شهرداری ، عزیزی افزود: با ایمن سازی مسیر، عوامل اجرایی آب و فاضلاب، شرکت گاز و نهادهای ذی ربط برای رفع مشکل اقدام کردند.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.