ورود بیش از نیم میلیون خودرو به مشهد با وجود هشدارهای بهداشتی
مدیرکل راهداری و حملونقل جادهای خراسان رضوی گفت: از 16 تا 24 اسفندماه امسال بیش از 546 هزار خودرو وارد مشهد شدند.
ابراهیم نصری روز گذشته در گفتوگو با ایرنا افزود: از ۱۶ تا ۲۴ اسفند ماه امسال ۲۳۶ هزار و ۶۵۱ خودرو از جادههای فاروج - قوچان، سه راه چکنه - قوچان ، داورزن - سبزوار، اسفراین - سبزوار، فردوس - بجستان، بردسکن - کاشمر، فردوس - گناباد، قاین - گناباد و قاین - خواف وارد استان خراسان رضوی شدهاند. این در حالی است که در مدت مشابه پارسال ۳۵۱ هزار و ۳۰۰ دستگاه خودرو از طریق جادههای یاد شده وارد این استان شدند.وی گفت: در این مدت بر اساس آمار ثبت شده در پنج دستگاه تردد شمار در جادههای منتهی به مشهد ۵۴۶ هزار و ۲۶۷ دستگاه خودرو وارد این کلان شهر شدند که نسبت به مدت مشابه پارسال ۲۵ درصد کاهش داشته است. سفرهای جادهای به این استان طی هفته گذشته در مقایسه با مدت مشابه پارسال ۳۳ درصد کاهشیافته است.
رئیس اتاق اصناف مشهد:
بیشترین آسیب اقتصادی کرونا به صنوف غذایی واردشده است
رئیس اتاق اصناف مشهد گفت: همه مشاغل و اصناف دچار رکود و خسارت شدند، زیرا زنجیرهوار به هم وصل هستند. حوزه گردشگری، تالارهای پذیرایی، رستورانها، اغذیه، فستفود و حوزههای غذایی بیشترین آسیب ناشی از کرونا را دیدند.محمود بنانژاد در گفتوگو با ایسنا، در خصوص آسیبهای وارد شده به اصناف بعد از شیوع کرونا، اظهار کرد: همه مشاغل و اصناف دچار رکود و خسارت شدند، زیرا زنجیرهوار به هم وصل هستند. وقتی تالارهای پذیرایی و مجالس تعطیل میشوند، برای قنادی، آرایشگاه، خیاطی، حمل و نقل و رستورانها نیز مشکلاتی ایجاد میشود.وی افزود: زمانی که در بخش گردشگری زائر و مسافر نمیآید، صنوف حوزه گردشگری آسیب میبینند. اکنون ایام نوروز است، اما حوزه پوشاک، آجیل و خشکبار و قنادیها نیز درگیر مسائل و مشکلاتی هستند.
عمده اصناف حتی بخش خدماتی ضرر و زیان میبینند و تنها نانوایی و خواربارفروشیها هستند که مانند قبل کار میکنند.
بنانژاد تصریح کرد: حوزه گردشگری، تالارهای پذیرایی، رستورانها، اغذیه، فستفود و حوزههای غذایی بیشترین آسیب ناشی از کرونا را دیدند. این ماه آخر سال بود و نمیتوان گفت اصناف تنها یک ماه آسیب دیدند، بلکه این یک ماه برابر با شش ماه بوده و اوج کار اصناف در همین ایام رجب و شعبان و پایان سال است.
وی با اشاره به این که هم اکنون یکسری تقاضا در حال انباشت بوده و وقتی کرونا کنترل شود، این تقاضا وارد بازار میشود که میتواند افزایش قیمت ایجاد کند، گفت: برای جلوگیری از این وضعیت باید عرضه مدیریت شود. هم اکنون کالا به اندازه کافی و به وفور وجود دارد. وقتی یک یا دو ماه در بازار رکود شدید ایجاد میشود، به این دلیل که تاریخ چکها میرسد، کسبه به دنبال این هستند که اجناس خود را رد کنند، بنابراین به قیمت پایین میفروشند.
بنانژاد ادامه داد: اگر مسائل دیگر مانند افزایش نرخ ارز و چنین نوساناتی از بیرون فشار وارد نکند، خود بازار ظرفیت چندانی برای افزایش قیمت ندارد، زیرا کسبه به دلیل چک و تعهدات باقیمانده خود به دنبال این هستند که سریعتر کالای خود را بفروشند.
مدیرکل میراث فرهنگی استان:
واحدهای اقامتی رسمی وغیررسمی استان تعطیل است
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی خراسان رضوی گفت: واحدهای اقامتی رسمی این استان از روز شنبه ۲۴ اسفند تعطیل است.
ابوالفضل مکرمیفر در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: بر اساس تصمیم ستاد مقابله باکرونا در خراسان رضوی و باهدف حفاظت از مردم در برابر شیوع بیشتر بیماری کرونا، اقامت در واحدهای اقامتی رسمی شامل هتل، هتلآپارتمان و مهمانپذیرهای این استان نیز تا پایان ایام نوروز ممنوع است.وی ادامه داد: هماکنون هزار و ۱۰۰ واحد اقامت رسمی در این استان فعالیت دارد که بیش از ۹۵ درصد آنها در کلانشهر مشهد واقع است.وی گفت: با توجه به تعطیلی تمامی واحدهای اقامتی رسمی و غیررسمی در این استان باید برای مسافران ۴۰ پرواز روزانه فرودگاه شهید هاشمی نژاد مشهد، خودروهای شخصی و اتوبوسها چارهای اندیشید.مکرمی فر افزود: تابع تصمیمات ستاد مقابله با کرونا در استان هستیم و در این زمینه همکاری و هماهنگیهای لازم انجام میشود.