معاون عمران، حمل ونقل و ترافیک شهرداری مشهد خبرداد:
ایمن سازی 15 تقاطع و29 گذر عبور عابران پیاده تا پایان سال
معاون عمران، حمل ونقل و ترافیک شهرداری مشهد گفت: در فاز اول 15 تقاطع و 29 گذر پرتردد برای عبور عابران پیاده تا پایان سال ایمن سازی می شود. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مشهد، خلیل ا... کاظمی با بیان این که در فاز اول، سه منطقه یک، 8 و 11 برای ایمن سازی محل های عبور عابران پیاده انتخاب شده است، اظهارکرد: هم اکنون در فاز اول عملیات ایمن سازی گذرهای عابر پیاده درمحورهای بولوار احمد آباد و بعثت در منطقه یک، ملک الشعرا بهار، امام خمینی(ره) و دور میدان شهدا در منطقه 8 و بولوار امامت در منطقه 11 آغاز شده است و تا پایان سال به بهره برداری خواهد رسید. وی تصریح کرد: ایمن سازی محل گذرعبورعابران پیاده به دو صورت تیپ یک و 2 اجرا می شود که در تیپ یک، گذرگاه به شکل سرعتکاه با ارتفاع 10 سانتی متر از سطح و به وسیله تایل ودر تیپ 2 نیز گذرگاه همسطح خیابان و با خط کشی متفاوت اجرا و مشخص خواهد شد.وی ادامه داد: طبق برنامه ریزی های انجام شده اکنون هشت گذرعرضی به صورت تیپ یک و 21 گذرعرضی به شکل تیپ 2 در فاز اول دردست اجراست که بخشی از آن کامل شده است.
معاون خدمات شهری شهرداری مشهد:
محلات هدف بازآفرینی برای ارائه خدمات شهری در اولویت است
معاون خدمات شهری شهرداری مشهد در بازدید از دفاتر توسعه محله گفت: محلات هدف بازآفرینی برای ارائه خدمات شهری در اولویت قرار دارند. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مشهد، مهدی یعقوبی ضمن بازدید از دفاتر توسعه محله خلج و کوی22بهمن سازمان بازآفرینی فضاهای شهری با اشاره به اقدامات صورت گرفته توسط دفاتر تسهیلگری اظهار کرد: فرایند بازآفرینی، کاری بزرگ و تحول عظیمی خواهد بود که در عین حال، پیچیدگی های خاص خود را نیز دارد. وی افزود: اقدامات خوبی توسط این دفاتر صورت گرفته است اما فعالیتهای در دست انجام، باید با سرعت بیشتری پیگیری شود و حوزههای موازی مرتبط با فرایند بازآفرینی با انسجام بیشتری حرکت کنند تا جمع بندی نهایی و تدوین سند توسعه محله زودتر به نتیجه برسد. یعقوبی گفت: یکی از الزامات بازآفرینی بحث جلب مشارکت و اعتماد سازی بین مردم است که لازمه این موضوع اجرای اقدامات عاجل و ارائه خدمات اولیه بر اساس احصای مشکلات و آسیب شناسی توسط دفاتر است که باید با همکاری دو سویه ارکان شهرداری و دستگاههای اجرایی به سرانجام برسد تا بتوان بهواسطه آن برای رسیدن به هدف نهایی که همان نوسازی و به سازی مشارکتی است، اقدام کرد.
معدوم سازی بیش از 6000 قلیان در مشهد
مدیر گروه بهداشت محیط معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: بیش از شش هزار قلیان که در راستای حفظ و ارتقای سلامت جامعه جمع آوری شده بود، در مراسمی معدوم شد. به گزارش وب دا، باباخانی با اشاره به این که تنباکوهای معطر به مراتب مضرتر از تنباکوی معمولی است، اظهار کرد: به دلیل آثار منفی قلیان بر جسم انسان، طرح جمع آوری قلیان از اماکن عمومی ادامه خواهد داشت. وی با اشاره به این که برابر قانون استفاده از قلیان در اماکن عمومی ممنوع است، اظهار کرد: از همین رو با هماهنگی دادستانی و نیروی انتظامی به واحدهایی که غیر مجاز به عرضه دخانیات می پردازند، مراجعه و قلیان ها جمع آوری و با دستور دادستان از رده مصرف خارج و معدوم می شود. وی افزود: این طرح به طور مستمر ادامه دارد و چند سالی است که در مشهد اجرایی شده است اما متاسفانه به دلیل منفعت مالی که از این کار حاصل می شود، تعداد افراد زیادی برای عرضه قلیان اقدام می کنند از همین رو این برنامه با تمرکز بیشتر بر منطقه ثامن مشهد در حال اجراست.