رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان، حمایت از واحدهای تولیدی و به 100 درصد رساندن ظرفیت تولید واحدهای موجود، بستههای جهش صادراتی و توجه به ظرفیتهای عظیم معدنی را مهمترین راهبرد و اولویت کاری خود در این سازمان اعلام کرد.
به گزارش خراسان رضوی، محمدرضا مسفروش، روز گذشته در اولین نشست رسانهای خود به بیان اولویتها و راهبردهای این سازمان در دوره جدید مدیریت پرداخت و گفت: اعتقاددارم با توجه به وجود واحدهای راکد و نیمه راکد در استان، متقاضیان تأسیس واحد جدید را به سمت راهاندازی واحدهای راکد و نیمه راکد موجود هدایت کنیم، دلیلی وجود ندارد درجایی که ظرفیتها و زیرساختها از پیشساخته شده اند، ما واحد جدید راهاندازی کنیم. رئیس سازمان صمت تصریح کرد: درواقع، باید اول ظرفیتهای موجود را به 100 درصد برسانیم و بعد واحد جدید احداث کنیم. بنده اولین نفری بودم که موضوع «کار بدون کارخانه» را مطرح کردم و به این موضوع اعتقاد دارم، البته مقاومت در این حوزه تا یک حدی است.
وضعیت موجود در شأن استان نیست
وی افزود: استان خراسان رضوی در حوزه سرمایهگذاری، واحدهای موجود و میزان اشتغال جزو هشت استان اول کشور است و به نظر بنده این وضعیت در شأن استان نیست. البته در حوزه جوازهای تأسیس استان خراسان رضوی وضعیت مطلوبتری نسبت به کشور دارد. درحالیکه درصد متوسط کشوری مبدل شدن جوازهای تأسیس به واحد تولیدی و فعال در کشور حدود 11 درصد است اما این نسبت در استان خراسان رضوی حدود 19 درصد و بیانگر آن است که اگرچه ورودی کسب مجوزهای ما سختگیرانه است اما درصد محقق شدن در استان تقریباً دو برابر کشور است.
بستههای جهشی صادرات
وی در خصوص برنامههای این سازمان در حوزه تجارت نیز گفت: در حوزه صادرات محور اصلی ما تعیین بستههای جهشی است و کوتاه نخواهیم آمد. در حوزه صادرات زعفران این کار را شروع کردیم و بهصورت جدی ادامه خواهیم داد.مسفروش درباره اولویتهای این سازمان در حوزه معدنی نیز با بیان این که حدود 2029 ایندکس اکتشافی حوزه معدنی وجود دارد افزود: معلوم نیست چه میزان از اینها اقتصادی باشد، اگر 100 مورد از اینها واقعاً قابلیت ارزنده داشته باشند نهتنها میتوانند اقتصاد استان را به حرکت در بیاورند بلکه به اقتصاد ملی هم کمک خواهند کرد. وقتی چرخ عظیم قابلیتها و ظرفیتهای استان راه بیفتد، موانع را از پیش رو بر خواهد داشت.
نامناسب بودن نسبت مصارف به منابع بانکی
وی درباره سرمایهگذاری بخش خصوصی در حوزه صنعت و جایگاه بانکها در تأمین سرمایه ثابت و در گردش موردنیاز این حوزه نیز گفت: متأسفانه نسبت مصارف به منابع بانکی در استان خراسان رضوی حدود 56 درصد است درحالیکه در تهران این نسبت حدود 97 و متوسط کشور حدود 83 درصد است که این اعداد بسیار قابلتأمل هستند. درواقع معقول نیست که یک سرمایهگذار بخش خصوصی تمام هزینههای موردنیاز در یک پروژه را خودش آورده داشته باشد بلکه بخش اعظم آن مانند سرمایه در گردش و ثابت و توسعه از طریق سیستم بانکی تأمین میشود. بنابراین سیستم بانکی باید در این حوزه حمایت بیشتری انجام بدهد تا اقتصاد کشور بچرخد اما بهره 25 درصدی برای تسهیلات بههیچوجه در حوزه صنعت پاسخ گو نیست.
پیشنهاد برای دریافت وثیقه مشترک
رئیس سازمان صمت استان افزود: البته ما قائل به این هستیم که وقتی یک متقاضی به طور مثال تسهیلات سه میلیاردی گرفته و در قبال آن وثیقه 20 میلیاردی در اختیار بانک قرار داده است، اگر قصد دارد از بانک دیگری 4 میلیارد تومان وام بگیرد بانک به او سخت نگیرد و همان وثیقهای را که در اختیار بانک قبلی است، بهعنوان وثیقه مشترک بهصورت کنسرسیومی از متقاضی قبول کند، ما هم بهعنوان سازمان متولی صنعت بر فعالیت متقاضی نظارت خواهیم کرد که این تسهیلات به انحراف نرود. البته بانکها در این خصوص مقاومت خواهند کرد.مسفروش به موضوع نظارت و تنظیم بازار کالاهای اساسی در استان نیز اشاره کرد و گفت: بدون شک برای شهری که سالانه پذیرای 30 میلیون زائر است، باید تمهیداتی خاص در حوزه بازار و عرضه کالاهای اساسی در نظر گرفته و مراقبت کافی انجام شود. هرچند ما در حوزه نظارت بازار با کمبود نیرو مواجه هستیم اما تلاش میکنیم از کمک نهادهایی مانند بسیج اصناف و بازرسیهای اصناف در این حوزه استفاده بیشتری داشته باشیم.
وی درباره قیمت مرغ نیز اظهار کرد: در حوزه تصمیمگیری در خصوص کالاهای اساسی و حساس قائل به آن هستیم که قبل از هر اقدامی با تمام نهادها و مسئولان ذیربط در مشهد و استان هماهنگ باشیم تا تصمیمات اتخاذشده منجر به ایجاد ناهنجاریهای بعدی نشود. بنابراین در حوزه قیمت مرغ اگرچه ما معتقدیم که باید نظارت و جلوی گرانفروشی گرفته شود اما باید مراقبت شود در حوزه تولید مرغ زنده با مشکل مواجه نشویم.
2رتبه اول خراسان در جشنواره تولید ملی و رسانه
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان همچنین صبح روز گذشته در اختتامیه جشنواره تولید ملی و رسانه که در یکی از واحدهای صنعتی شهرک صنعتی توس مشهد برگزار شد، رسانه را بزرگترین ظرفیت در حوزه تولید و برطرف کردن مشکلات این عرصه دانست و مباحث مالیاتی، ارزی و بیمهای را عمدهترین مشکلات این حوزه اعلام کرد.در این مراسم همچنین حسن حسینی، رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت استان با اشاره به رسالت رسانهها در روشنگری گفت: رسانهها باید بیشازپیش روی موضوعاتی مانند فساد حساس باشند و به خبرسازی بپردازند زیرا امروزه شاهد بروز و ظهور فساد در بخشهای مختلف دستگاهها در کشور هستیم و رسانه نباید از کنار این مسئله بهراحتی بگذرد. فیروز ابراهیمی دبیر کل خانه صنعت، معدن و تجارت استان نیز بابیان این که حدود 200 اثر به جشنواره تولید ملی و رسانه ارسالشده است، از تلاش خبرنگاران و رسانههای استان برای حمایت از بخش تولید در استان تشکر کرد و افزود :
صدور بخشنامههای خلقالساعه کمر بخش خصوصی خراسان رضوی را شکسته است.
در این مراسم از 14 اثر برگزیده در بخشهای گزارش، خبر، گفت وگو، یادداشت و رسانه حامی تولید تقدیر به عمل آمد و روزنامه خراسان رضوی در حوزه گزارش با دو گزارش «احیای صنایع تنها روی کاغذ» و «آقای مسئول شما کالای ایرانی میخرید؟»به طور مشترک حائز دو رتبه نخست شد.
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
بهبودی نیا - نشست معرفی کتاب «غنا» با سخنرانی آیت ا... «سیداحمدعلم الهدی» نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی و حجت الاسلام والمسلمین «خسروپناه» استاد حوزه علمیه قم در مشهد برگزار شد. کتاب «غنا» متن درس خارج فقه رهبر معظّم انقلاب اسلامی در موضوع غنا و موسیقی است. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی انتشارات انقلاب اسلامی، وابسته به دفتر حفظ نشر آثار حضرت آیت ا... العظمی خامنه ای، این کتاب حاضر مفهوم غنا و موسیقی حرام را تبیین می کند و زوایای آن را می کاود و ازاینپس حوزههای علوم دینی باید با تطبیق دقیق مفهوم غنا و موسیقی حرام بر مصادیق آن، تکلیف متدیّنان و مراکز مسئول در این زمینه را روشن کنند.
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
ایشان زاده - قطع شدن گاز تعدادی از مدارس دولتی در شهرقوچان و حومه آن توسط اداره گاز شهرستان به دلیل بدهی مدارس، گلایه ها و اعتراضات مدیران مدارس را به دنبال داشت.به گزارش خراسان رضوی، هرچند این روزها مدارس در تعطیلات تابستانی به سر می برند اما تعدادی از مدیران درتماس های تلفنی و باارسال پیامک و گفت وگو با روزنامه خراسان رضوی به بیان مسائل ومشکلات پرداختند.
قطع شدن گاز درنگاه اول
یکی از مدیران مدارس گفت: مراجعه ماموران اداره ناحیه گاز قوچان وقطع گاز و بازکردن قسمت اتصال گاز از علمک ها، درنگاه اول ومنظر عمومی، چشم انداز نازیبا وزشتی را ایجاد کرده و با توجه به رایگان بودن آب، برق وگاز مدارس برای مردم واولیای دانش آموزان نیز سوال برانگیز شده است! یکی دیگر از مدیران گفت: قطع شدن گاز خواه ناخواه مشکلاتی را برای مدارس به ویژه مدارسی که کلاس های تابستانی جبرانی واوقات فراغت درآن ها دایر شده، به وجود آورده که به جز قسمت سرویس های بهداشتی وآبدارخانه، بخش سرایداری مدرسه را بیشتر تحت تاثیرقرارداده است. سرایداران زحمتکشی که باخانواده خود درآن اسکان پیداکرده واینک برای موضوعات بهداشتی وآشپزخانه دچار مشکل شده اند. وی افزود: دراین میان بعضی از آموزشگاه هابه صورت یک مجتمع آموزشی درآمده اند ازجمله واحدهای آموزشی ایثارگران، علامه، ضمن خدمت و بخش سرایداری آن و همچنین اکثر مدارس دونوبته یا سه نوبته ای که میزان مصرف گاز همه بایک کنتور رقم می خورد. چگونه می توان میزان دقیق مصرف یا الگوی تعیین شده مصرف آن هارا به طور مجزا ودقیق، حساب ورعایت کرد؟
بودجه سرانه اندک مدارس
یکی دیگراز مدیران مدارس تصریح کرد: درواقع میزان بودجه اندک سرانه مدارس پاسخ گوی نیاز های مدرسه ومواردی چون پرداخت قبوض مصرفی گاز نیست . اگر هم درزمان ثبت نام دانش آموزان برای سال تحصیلی جدید کمکی از اولیا طلب می شد، اکنون باتوجه به بحث های رایگان بودن خدمات از جمله گاز مدارس، مشارکت های مردمی بسیارکم رنگ و مسائل ومشکلات اقتصادی خیلی ازخانواده ها درشرایط فعلی نیز خودبه خود مانع از هرگونه همکاری وکمکی شده است . وی افزود: اداره گازقوچان موافقت کرده بدهی ها دریکی دوقسط پرداخت شودکه مبلغ بدهی تعدادی ازمدارس بیش از دو میلیون تومان است.این درحالی است که اگر مبلغی در حساب مدرسه موجودبود، تمام بدهی را یک جا پرداخت می کردیم ونیازی به چنین مساعدتی نبود و چندسالی است برای مدارس هیچ گونه واریز سرانه انجام نشده یا بسیار ناچیز بوده که ناکافی است و اصولا وقتی مدرسه، سرانه درآمد کافی ندارد چگونه می تواند هزینه های خودرا تامین وبدهی ها راپرداخت کند.
معافیت بارعایت الگوی مصرف!
مدیر یکی از واحدهای بزرگ آموزشی به مصوبه مجلس اشاره کرد وافزود: در بخشنامه ارسالی به مدارس ابلاغ شده بود که نمایندگان مجلس درجریان بررسی جزئیات بخش درآمدی لایحه بودجه سال ۱۳۹۷ بابند الحاقی ۳ تبصره ۶ این لایحه موافقت کردند و در بندالحاقی تبصره ۳ آمده است ؛ درسال ۱۳۹۷ کلیه مدارس وزارت آموزش وپرورش ازپرداخت هزینه مصرفی آب، برق وگاز درسقف الگوی مصرف، معاف هستند.سقف الگوی مصرف طی دستورالعملی توسط وزارتخانه های نیرو، نفت وآموزش وپرورش تدوین واجرایی شود. وی گفت: اگرچه باید الگوی مصرف مدنظر باشد اما درمدارس دویاسه نوبته همراه بابخش سرایداری یا استقرار چند واحدآموزشی دریک مکان که همه ازیک کنتور استفاده می کنند، مصارف گاز آن گونه که باید نمی تواند برابرباالگوی مصرف باشد.
قطعی گاز درپی اخطار
رئیس اداره گاز ناحیه قوچان دراین باره گفت: قطعی گاز مدارس درپی اطلاع واخطارهای قبلی برای پرداخت بدهی ها انجام شده است اگرچه بیشتر این بدهی ها مربوط به گذشته است واغلب قبل از دستورالعمل وبحث های گاز رایگان است که میزان معافیت پرداخت ها طبق دستورالعمل نیز ازابتدای سال ۹۷ در قبض های گاز مدارس، اعمال ومنظورشده است. مظفری بابیان این که دستورالعمل میزان رایگان بودن مصرف، مختص مدارس دولتی است، افزود: به مدارس مهلت یک هفته ای داده شده تا برای تقسیط بدهی خود حداقل دردوقسط مراجعه کنند.درهرحال میزان مصرف ماهانه برای برخورداری از مبلغ معافیت تا یک حد و مقدار معینی است که درصورت مصرف بیش از آن و بالاتر از الگوی مصرف، باید مقدارمصرفی راپرداخت کنند. ضمن آن که باتوجه به فصل تابستان وتعطیلی مدارس، قطع گاز صورت گرفته است. تلاش خبرنگار ما برای گفت وگوی تلفنی با مدیر آموزش وپرورش شهرستان به نتیجه نرسید، اگرچه به گفته مدیران مدارس، وی پیگیر موضوع بوده است.به گفته یکی از مدیران یک مجتمع آموزشگاهی، طی چند روز گذشته تعدادی از مدیران مدارس ، توانستند بخشی از بدهی ها را به عنوان قسط اول واریز کنند وبقیه باید در قسط بعدی پرداخت شود که بااین وصف، اداره گاز ناحیه قوچان موافقت کرده تا گاز این مدارس دوباره وصل شود اما گاز تعدادی از مدارس به علت پرداخت نکردن بدهی همچنان قطع است.
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
مدیرعامل سازمان اتوبوسرانی مشهد با اشاره به نیاز به نوسازی ناوگان اتوبوسرانی و خروج اتوبوس های فرسوده گفت: امسال 100 دستگاه مینی بوس جدید خریداری و وارد ناوگان شد و قرارداد خرید 100 دستگاه دیگر نیز منعقد شده است، همچنین قرارداد خرید 100 دستگاه اتوبوس جدید نیز با استاندارد یورو 5 نهایی و در انتظار دریافت ضمانت نامه از سوی فروشنده هستیم و 300 دستگاه اتوبوس نیز در حال بازسازی است. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مشهد، سید مهدی حسینی پویا روز گذشته در نشستی خبری اظهار کرد: توانایی مالی خرید اتوبوس را داریم اما به دلیل تحریمها اتوبوسی در کشور برای خرید وجود ندارد. وی درادامه با اشاره به خدمات دهی به زائران اربعین گفت: سال گذشته ۱۰۳ دستگاه اتوبوس به نجف اعزام و به حدود 120 هزار زائر خدمات رسانی شد، امسال نیز همین تعداد اتوبوس به نجف اعزام خواهد شد اما به دنبال آن هستیم تا تعداد اتوبوسرانان اعزامی را در صورت امکان افزایش دهیم تا تعداد خدمات دهی نیز افزایش یابد. وی تصریح کرد: هزینه تمام شده هر سفر با اتوبوس حدود 1902 تومان است که ۶۵۰ تومان یعنی معادل ۳۴ درصد از شهروندان دریافت میشود.
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
انگار مرداد ماه برای باغ وحش مشهد و حیوانات زبان بسته و خسته اش خیلی خوش یُمن نیست. مرداد 96 بود که مدیرکل دفتر شکار و صید سازمان محیط زیست کشور از ضرورت تعطیلی باغ وحش مشهد خبر داد. تعطیلی که به دلیل توجه نکردن به اخطارهای سه سال قبل و شرایط نامناسب نگهداری حیوانات اعلام و حتی مقرر شد گونه های امانی باغ وحش مشهد نیز به پارک پردیسان تهران منتقل شود، اما پس از یک هفته کش و قوس، مسئله باغ وحش مشهد و کاستی هایش فراموش شد تا این که یک سال بعد یعنی در مرداد 97 پیدا شدن چندین تخته پوست و جمجمه از گونه های حیوانی ببر و یوزپلنگ، دوباره نام باغ وحش مشهد را به سر تیتر خبرها آورد. نامساعد بودن حال پلنگ باغ وحش در کنار خبرهای ضد و نقیضی از تلف شدن گونه های حیوانی، باعث شد این بار باغ وحش مشهد یک هفته تعطیل شود تا پس از نصب میکروچیپ ردیاب به حیوانات و استانداردسازی محل نگهداری آنان و رعایت مسائل بهداشتی رضایت محیط زیست را کسب کند و دوباره بازگشایی شود.
اما طبق معمول پس از بازگشایی مجدد، خبری از باغ وحش و این که شرایط نگهداری حیوانات چگونه است،ظاهرا برای کسی دغدغه نبود تا همین چند روز پیش که انتشار خبر تلف شدن هفت توله ببر دوباره کار دست باغ وحش مشهد داد و حرف و حدیث ها برای تعطیلی آن را قوت بخشید.
اما واقعا مشکل کار کجاست؟ و چطور می شود که محیط زیست استان توانایی حل این موضوع را ندارد؟ اگر مسئله واقعی و اصلی باغ وحش، استاندارد نبودن مکان نگهداری حیوانات است، چطور می شود که پس از گذشت چندین سال از صدور اولین اخطارها، مشاهده مشکلات و تلف شدن حیوانات نتوانسته ایم چاره ای بیندیشیم؟
قطعا نگهداری از حیوانات باغ وحش و مهیا کردن شرایط اولیه برای آنان نباید کار خیلی دشواری باشد، آن هم در شهری که پروژه های عریض و طویلی در آن به سرانجام رسیده است.
چه این که علاوه بر موضوعات محیط زیستی، یک باغ وحش زنده و سرحال می تواند در امر اشتغال زایی نیز کمک کند، بازدید کننده جذب کند و ممر درآمدی باشد برای شهر. کاری که تایلندی ها خیلی خوب آن را آموخته اند. بانکوک باغ وحش بسیار بزرگی دارد که توانسته است از سراسر دنیا گردشگر جذب کند، یک جست و جوی ساده در اینترنت به مسئولان ما خواهد گفت که چطور تایلندی ها توانسته اند حتی از چگونگی تغذیه حیوانات باغ وحش شان نیز درآمدزایی کنند و از این درآمد برای ایجاد یک محیط استاندارد و نزدیک به طبیعت واقعی، برای حیوانات هزینه کنند.
اما شاید مسئله اصلی این نیست و واقعیت ماجرا را باید در جای دیگر جست و جو کنیم. نگاهی به فرجام همسایه باغ وحش وآن چه بر سر آن آمده است کمی نگرانی ها را بیشتر می کند. از آن همه شور و هیجان و نوستالژی، اکنون فقط گرد و غبار ناشی از تعطیلی هشت ساله بر وسایل بازی زهوار دررفته «کوهستان پارک شادی» به جا مانده است، کوهستان پارکی که دیگر شاد نیست، کوهستان پارکی که در ابتدا به بهانه استاندارد سازی «موقتا» تعطیل شد ولی دیگر چرخ و فلکش نچرخید در حالی که می توانست در این هشت سال همچنان چرخش بچرخد و چرخ زندگی تعدادی از جوانان این شهر را هم بچرخاند. آیا باغ وحش هم به سرنوشت شوم همسایه اش دچار خواهد شد و هشت سال بعد خبرنگاران از گرد و غبار نشسته بر روی قفس های خالی این مجموعه می نویسند؟ یا تا آن موقع همه چیز کوبیده و آن چه نباید، ساخته شده است؟!
شاید موقعیت مکانی خوب این دو مجموعه تفریحی و سرگرمی و ارزش افزوده ای که در این سال ها پیدا کرده است، مالکان را برای تغییر کاربری وسوسه کند، اگرچه مسئولان شهر سفت و سخت پای این موضوع ایستاده اند که اجازه تغییر کاربری نمی دهند.
حال باید منتظر ماند و دید که دوباره امسال نیز با یک تعطیلی موقت و انجام برخی امور بهداشتی قضیه فیصله می یابد و ادامه ماجراهای باغ وحش مشهد به مرداد 99 و پس از تلف شدن چند توله ببر دیگرادامه پیدا می کند، یا این بار محیط زیست فکری اساسی برای باغ وحش میکند، فکری که اصل صورت مسئله را پاک نکند یا این که اصلا مراد تعطیلی است و ...
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
گروه جهادی «قافله خاکی» با بیش از ۱۵۰ جهادگر بسیجی اعم از دانش آموز، دانشجو، طلبه، ارتشی، سپاهی و قشرهای مختلف جوانان در یکی از روستاهای دور افتاده بخش کدکن تربت حیدریه حضور یافتند تا با انجام کارهای عمرانی، فرهنگی، بهداشتی و آموزشی به آبادانی و توسعه این روستا کمک کنند.اردوهای جهادی مقدمه ای بر سبک زندگی جهادی و تعمیق و گسترش روحیه جهادی است که به آبادانی، رشد فرهنگی و محرومیتزدایی از نقاط محروم کشور میانجامد.به گزارش خراسان رضوی، در دومین ماه فصل تابستان به روستای تلخ بخش در ۸۵ کیلومتری شمال غربی تربت حیدریه و ۱۵ کیلومتری شهر کدکن رفتیم تا از نزدیک شاهد فعالیت یک گروه جهادی 150 نفره باشیم.
تنها منفعت مردم از معادن غنی روستا گرد و خاک است
روستای تلخ بخش در ۸۵ کیلومتری شمال غربی تربت حیدریه و ۱۵ کیلومتری شهر کدکن با بیش از ۴۰۰ خانوار و جمعیتی حدود ۲۵۰۰ نفر یکی از دور افتاده ترین و محروم ترین روستاهای این شهرستان و منطقه هدف اردوهای جهادی بسیج سازندگی است.این روستا دارای معادن غنی سنگ مرمر و کروم است که به گفته اهالی به رغم نزدیکی معادن به روستا هیچ اشتغالی برای جوانان آن روستا ایجاد نکرده است و افراد غیر بومی در آن اشتغال دارند و تنها منفعت این معادن غنی گرد و خاکی است که عموما در هفت ماه از سال نصیب مردم روستا می شود و آسیب جدی برای کودکان و سالمندان دارد.بنابراین یکی از اهداف اردوهای جهادی شناسایی مشکلات مردم و انتقال آن به مسئولان است.
قافله خاکی از جنس نخبگان
گروه جهادی قافله خاکی با بیش از ۱۵۰ جهادگر بسیجی اعم از دانش آموز، دانشجو، طلبه، ارتشی، سپاهی و قشرهای مختلف جوانان، این روزها در یکی از روستاهای دور افتاده بخش کدکن تربت حیدریه حضور یافتند تا مطالبه جدی رهبر فرزانه انقلاب اسلامی را در گام دوم انقلاب تحقق ببخشند.گروههای جهادی دانش آموزی و دانشجویی در قالب اردوهای جهادی همه دغدغه ها و علایق و سلایق را توانسته اند پوشش بدهند؛ هم کسانی که دغدغه آجر روی آجر گذاشتن دارند و همآنهایی که دغدغه کارآفرینی دارند. همه این سلایق در کنار هم و باهم به فکر خدمت به هموطنان خود هستند.در این گروه جهادی از رتبه دو رقمی کنکور سراسری ۹۸ و افسران ارشد ارتش و دانش آموخته دانشگاه امام علی (ع) گرفته تا دیگر دانشجویان و دانش آموزان ، استاد بنا، خطاط، خیاط، پزشک و پرستار و لوله کش و برقکار همه آمدند تا نقشی در محرومیت زدایی از یک روستا داشته باشند.سعید محمدی رتبه ۶۲ کنکور سراسری امسال در رشته علوم تجربی است که به همراه چند تن از همکلاسی های خود که آن ها هم رتبه های زیر هزار داشتند هدف حضور در این اردوی جهادی را به نوعی تزکیه نفس و خودسازی مطرح کرد و گفت: هرچند کار کردن در هوای گرم تابستان سخت و طاقت فرساست اما طعم شیرین خدمت به مردم محروم یک روستای دورافتاده همه این سختی ها را لذت بخش میکند، به طوری که عصرها فارغ از خستگی کار و تلاش، خرسند از یک خدمت به مردم، مشغول مسابقه فوتبال می شویم.وی افزود: اردوهای جهادی به نوعی تزکیه نفس و خودسازی است و افراد حاضر در این اردوها در مدت یک هفته تا ۱۰ روز خود را می سازند تا بتوانند جامعه و آینده کشور را بسازند.
جهاد در سنگر سازندگی و محرومیت زدایی
«رسول» دانش آموخته دانشگاه امام علی (ع) و افسر یگان ارتش که در ستاد کل خدمت می کند برگزاری این اردوها را یک فعالیت فرهنگی و تربیتی دانست و اظهار کرد: کار فرهنگی و عمرانی به خصوص برای مردم روستاهای دور افتاده یک ضرورت است که متاسفانه مسئولان دولت های مختلف به فراموشی سپرده اند و بر همین اساس یکی از ماموریت های مهم بسیج سازندگی در اردوهای جهادی علاوه بر محرومیت زدایی انجام فعالیت های فرهنگی و تربیتی است.رسول با اشاره به این که چهارمین سال متوالی است که در این اردوها شرکت می کند، افزود: باخود عهد بستم در هر کجای ایران که باشم ایام برگزاری این اردوهای جهادی مرخصی بگیرم و با تمام توان به یاری همنوعان خود بشتابم که چشم امیدشان به نیروهای انقلابی و جهادی است.
اعزام ۲۰ گروه جهادی به مناطق
سیل زده کشور
فرمانده سپاه تربت حیدریه با بیان این که امسال ۲۰ گروه جهادی بسیج سازندگی این شهرستان به مناطق سیل زده کشور اعزام می شوند، افزود: این گروه ها شامل دانشجویان، محلات و قشرهای مختلف بسیج هستند که برای ساخت ۳۰ باب منزل مسکونی و مرمت و به سازی منازل آسیب دیده ناشی از سیل به مناطق سیل زده اعزام می شوند.سرهنگ علی نیک یاد تصریح کرد: در کنار این اقدامات پروژه های عام المنفعه از قبیل ساخت غسال خانه، سرویس های بهداشتی و مسجد و حسینیه ها و همچنین ویزیت بیماران و تحویل داروی رایگان به افراد نیازمند نیز انجام می شود.
فعالیت گروه جهادی در ۶۰ عرصه
فرمانده سپاه تربت حیدریه که در جمع جهادگران بسیجی گروه قافله خاکی حضور یافته بود به فعالیت این گروه اشاره کرد و افزود: این گروه با بیش از ۱۵۰ جهادگر بسیجی در مدت یک هفته به صورت شبانه روز در ۶۰ عرصه عمرانی، فرهنگی، بهداشتی و آموزشی فعالیت می کنند که بناست در ساخت منازل مسکونی برای سیل زدگان هم مشارکت داشته باشند.
وی یکی از ویژگی های شاخص این گروه جهادی را برنامه های فرهنگی و معنوی آن دانست و افزود: با توجه به این که یکی از اهداف این گروه ها تزکیه و خودسازی است برنامه های معنوی و فرهنگی که به خصوص شب ها بعد از اقامه نماز مغرب برگزار می شود در روحیه این جوانان تاثیر بسزایی داشته است.
تحقق گام دوم انقلاب با جوانان
سرپرست گروه جهادی قافله خاکی در این خصوص اظهار کرد: این گروه جهادی در سال 90 در قالب بسیج دانش آموزی تاسیس شد و بعد از ۹ سال از حیات خود هم اکنون متشکل از ۱۵۰ نفر دانش آموز، دانشجو، طلبه و معلم هر سال در فصل تابستان در زمینه محرومیت زدایی فعالیت می کنند.محمود اشرف زاده گفت: جهادگران بسیجی امسال هم طبق سال های گذشته با اعزام ۱۵۰ نفر به روستای تلخ بخش از توابع بخش کدکن تربت حیدریه اعزام شدند و در هفت شبانه روز به صورت مداوم در عرصه های عمران و آبادانی، بهداشت و درمان، کمک به احداث و به سازی منازل محرومان، جمع آوری محصولات کشاورزی و فرهنگی و ورزشی فعالیت می کنند.وی بیان کرد: گروه جهادی قافله خاکی به عنوان یکی از بزرگ ترین گروه های جهادی کشور در سال های ۹۴ و ۹۵ گروه موفق جهادی سازمان بسیج مستضعفین معرفی شد.اشرف زاده از مهم ترین اهداف برگزاری این اردوها را تحقق گام دوم انقلاب مطرح کرد و افزود: همان گونه که رهبر فرزانه انقلاب فرمودند آینده کشور را جوانان امروز می سازند بنابراین آشنایی این قشر از جامعه با مشکلات مردم به خصوص مناطق محروم علاوه بر کادرسازی مناسب برای نظام، مدیرانی دلسوز و مردمی تربیت خواهد کرد.سرپرست گروه جهادی قافله خاکی دیگر هدف مهم این فعالیت ها را تمرین واگذاری مسئولیت ها به جوانان و ارائه سبک زندگی اسلامی و ایرانی و دعوت عملی از مردم به انقلاب و اهداف نظام اعلام کرد.
اهمیت توسعه روستایی
باتوجه به اهمیت توسعهروستایی وشناسایی
مشکلات روستاییان ، اردوهای جهادی فصلی نو از توسعه و آبادانی روستاهای محروم را رقم می زنند وکمک قابل توجهی به جلوگیری از خالی از سکنه شدن روستاها می کنند.
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی گفت: پیرو مذاکرات اخیر با دادستانی مرکز خراسان رضوی، در قالب نامه رسمی درخواست تعطیلی باغ وحش مشهد به این مرجع قضایی ارائه شده است. تورج همتی در گفت و گو با ایرنا اظهار کرد: باغ وحش مشهد مجوز فعالیت ندارد و از سال گذشته نیز مشکلات متعددی در این مجموعه بروز کرده است. پیش از این به مدیریت این باغ وحش یک سال مهلت برای اعمال استانداردها و آیین نامه های سازمان محیط زیست داده شد اما در این مدت همچنان شاهد تداوم نواقص و مشکلات در باغ وحش مشهد بوده ایم.
وی ماهیت مشکلات، نواقص و کاستی های موجود در باغ وحش مشهد را مدیریتی و مرتبط با استانداردها و نیازمند پاسخگویی در قبال سهلانگاری های رخ داده دانست و افزود: بر این اساس از دادستان مرکز استان درخواست شد تا بدون ارائه مهلت و فرصت بیشتر، باغ وحش مشهد بلافاصله تعطیل شود.
معاون دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان نیز در خصوص آخرین وضعیت باغ وحش مشهد و تلف شدن هفت توله ببر در آن گفت: در نشست روز شنبه با مدیران و کارشناسان اداره کل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی مقرر شد این سازمان مهلتی چند ماهه و مناسب را برای رفع نواقص فنی باغ وحش مشهد به دادستانی اعلام کند. بر این اساس مهلتی مناسب به مدیریت باغ وحش مشهد برای رفع نواقص فنی داده می شود اما در صورتی که در مهلت مقرر مشکلات رفع نشود، برخورد قانونی با آن خواهد شد.
فرزاد بهشتی سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادسرای عمومی و انقلاب مرکز استان نیز در گفت و گو با ایرنا اظهار کرد: چنانچه مدیران باغ وحش مشهد مطابق برنامه زمان بندی اقدام به رفع نواقص فنی کنند، موضوع پلمب آن از دستور خارج می شود. در غیر این صورت ممکن است باغ وحش به طور کلی تعطیل شود. در این چارچوب تاکنون با مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی و رئیس اداره حیات وحش آن گفت و گو و مدیر باغ وحش مشهد نیز به دادسرا احضار شده است و روند تکمیل تحقیقات ادامه دارد.
شایان ذکر است، خرداد امسال هفت توله ببر تازه متولد در باغ وحش مشهد تلف شدند که این اتفاق با توجه به ابهامات موجود با ورود دادستانی و تشکیل کمیته حقیقت یاب در حال بررسی است.
همچنین به گزارش ایسنا، مدیرکل حفاظت محیطزیست استان در نشست هماندیشی با اعضای شبکه سازمانهای مردمنهاد محیطزیستی گفت: تکلیف مدیریت باغوحش وکیلآباد باید مشخص شود تا درس عبرتی باشد که با آبروی استان بازی نکنند. تورج همتی افزود: جایگاه و منزلت استان فراتر از این است که تمام اختیارات را به چند نفر عامل در باغوحش بدهیم. برنمیتابیم که هر روز تیتر شود چند ببر از بین رفتند.
شایان ذکر است تماس های مکرر روز گذشته ما با مدیرکل حفاظت محیط زیست استان برای پیگیری موضوع تا لحظه تنظیم این خبر (ساعت 17) بینتیجه ماند و وی پاسخی به تماس های ما نداد.
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
حجت الاسلام و المسلمین پناهیان مسئولیتپذیری را از الزامات شکلگیری زندگی مشترک و تربیت فرزند بیان کرد و افزود: مسئولیت پذیری باید در خانواده شکل بگیرد. پناهیان در نخستین نشست گفتمانی زن و خانواده در اندیشه رهبر انقلاب که در سالن همایشهای آستان قدس رضوی برگزار شد، گفت: در خانواده هر فرد باید مسئولیت خود را بر عهده بگیرد. وی با بیان این که چرا مادران فرزند خود را از هفتسالگی متوجه مسئولیت خود نمی کنند؟ خطاب به مادران حاضر در جلسه گفت: زندگی شهری باعث شده شما به فرزندان بیشتر برسید، مادر می خواهد مسئولیت های بچه را کمتر کند. وی افزود: مادران امروزه در مقایسه با زندگی عشایری و زندگی قدیمی که همه کار باید انجام می دادند کار چندانی ندارند. وی گفت: قدیمی ها کودک کار بودند ولی امروزه این حرف فحش است، مادران امروزه ترجیح می دهند بچه ها درس بخوانند و به ذهن او اهمیت می دهند، زیادی محبت می کنند و باعث می شوند بچه ها غیر مسئول بار بیایند. پناهیان تصریح کرد: مسئولیتپذیری سخت و حرف تلخی است و امروزه افراد شخصیت هایی مسئولیت گریز هستند، یکی از علل رواج بد حجابی نیز نپذیرفتن مسئولیت است، وقتی می گوییم با بد حجابی به خودت ضربه می زنی می گوید به من چه، من مسئول نیستم.وی در بخش دیگری از سخنانش مسئولیت زنان را بیش از مردان دانست و گفت: مسئولیت زن از مرد بیشتر است و زنان قدرت عاطفی بیشتری دارند، هوشمندی دارند و از لحاظ ذهنی و روحی زودتر بالغ می شوند، پس در نتیجه مسئولیت بیشتری دارند. زنان باید
مسئولیت شان را در خدمت خانواده و روابط انسانی که در خانه شکل می گیرد قرار دهند، زنان باید مردان خودشان را به راه بیاورند. پناهیان همچنین در بخش دیگری از سخنان خود گفت: مردان باید تا آخر عمر در برابر همسر خود هم نوایی و هم آهنگی را داشته باشند، همان طور که حضرت زکریا نسبت به ساره این کار را انجام می داد.
وی با اشاره به روایتی افزود: آن جا که زن جای مرد را بگیرد و بر مرد فرماندهی کند و مرد از سر عجز و ترس و فرار از دردسر بخواهد مطیع باشد، مرد ملعون است، نه این که خدا از او بدش بیاید بلکه پیش زن خودش هم محبوب نخواهد بود و نظام اجتماعی به هم می ریزد، زن از مرد مطیع لذت نمی برد و احساس بدی دارد.وی افزود: در مشاجرات مردان می آیند و از مشکلات شان می گویند، وقتی می گوییم شما مشاجره نکن، می گویند نمی شود وقتی زن عصبانی شد و بد گویی کرد در مقابلش سکوت کنی، مردانی که به جر و بحث
می پردازند این ها مسئولیت خودشان را به عهده نگرفته اند و این مسئولیت را نمی شناسند، می گوییم اگر دختر بچه سه ساله ای داشته باشی و همین حرف زنت را بزند چه
می گویی؟ عینا همین برخورد را باید با همسرت داشته باشی و مثل دختر بچه ای که می خواهد پدرش را به ستوه بیاورد باید بردبارانه تحمل کنی و عصبانی نشوی.پناهیان در خصوص فرهنگ مسئولیتپذیری نیز گفت: فرهنگ مسئولیت پذیری را باید از کودکی آموخت، مادرها باید مسئولیت پذیری را یاد بدهند، این فرهنگ بی تعهدی را کنار بگذاریم، مقوله مسئولیت پذیری مهم تر از مقوله حجاب است، حجاب میوه این درخت است. وی یادآور شد: زن به دلایل متعدد موجودی قدرتمند است چه از لحاظ فیزیولوژیک، چه به لحاظ روحی و روانی. روان شناسان می گویند زن اگر مسئولیتش بیشتر از مرد است به همین دلیل است.
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
تولیت آستان قدس در دیدار با جمعی از آزادگان سرافراز کشور که در تالار ولایت حرم منور رضوی انجام شد، ضمن عرض تبریک فرا رسیدن اعیاد دهه ولایت و گرامی داشت سالروز آزادی آزادگان سرافراز گفت: آن چه مسلم است حق آزادگان ما آن طور که باید ادا نشده و به آن پرداخته نشده است، البته چند کتاب در این باره نوشته شده اما نسبت به آن چه باید نوشته میشد، خیلی ناچیز است. ممکن است فیلم و سریالهایی هم ساخته شده باشد ولی همچنان تولیدات در این خصوص بسیار اندک است. به گزارش آستان نیوز، حجتالاسلام والمسلمین احمد مروی ادامه داد: دلیل این کم کاری روشن نیست؛ وقتی ما تاریخ جنگهای اروپایی اعم از جنگهای جهانی اول و دوم را در آثار سینماییشان نگاه میکنیم، میبینیم تا چه حد برای اسیران شان فیلم تولید کردهاند و از آنها قهرمان ساختهاند و به مقوله اسطورهسازی پرداختهاند.وی تأکید کرد: نیروی ایمان به آزادگان ما توان، روحیه و امید میداد. حجتالاسلام والمسلمین مروی تفاوت آزادگان ایرانی با دیگر اسرای جنگی را در ایمان به خدای متعال دانست و گفت: آزادگان ما به موجب اعتقاد به خداوند متعال، خودشان را در بنبست و آخر خط نمیدیدند. آنها خود را با اباعبدا...(ع) و خانواده عصمت و طهارت که اسیر بنی امیه شده بودند، مقایسه میکردند. همه این عوامل باعث شد که آزادگان بتوانند عزتمندانه دوران اسارت را سپری کنند.
وی همچنین بیان کرد: نیروی ایمان، باور و اعتقاد بسیار مهم است. بنابراین باید در آثار ما از کتاب تا فیلم و سریالها به آنها پرداخته و از تأثیر آن ها گفته شود. ممکن است خیلیها در شرایط عادی ایمان داشته باشند اما ایمان واقعی خودش را در این لحظات و موقعیتهای سخت نشان میدهد.
حجتالاسلام والمسلمین مروی افزود: از طرف دیگر باید نصرت الهی را در موضوع آزادگان ببینیم و در آثار خودمان منعکس کنیم. چه کسی تصور میکرد که صدام برای آزادی اسرا پیشقدم شود.
حجت الاسلام والمسلمین مروی با تأکید براین که آزادی آزادگان از چنگال حزب جنایتکار و جلاد بعث عراق تجلی نصرت الهی بود، تصریح کرد: آزادگان ما در عراق اسیر صدام نبودند بلکه توسط او به گروگان گرفته شده بودند، اسارت یک سری شرایط و قوانینی دارد که توسط کمیتهها و نهادهای بین المللی تدوین شده است اما برخورد صدام با اسرای ایرانی در چارچوب هیچ قانونی نبود.
آزادگان، نماد مقاومت و مبارزه
وی افزود: صدام 60 هزار نفر از فرزندان ملت ما را به گروگان گرفته بود و با توجه به شخصیت و روحیاتی که از او سراغ داریم، اگر در شرایط عادی قرار داشت و عراق به کویت حمله نکرده بود و صدام به دنبال رفع خطر احتمالی ایران نبود، برای آزادی یکایک این 60 هزار نفر از ایران امتیاز میخواست و شاید دهها سال آزادی این اسرا به طول میانجامید؛ این نصرت الهی بود که بدون هیچ امتیازی آزادگان آزاد شدند و به کشور بازگشتند، این اتفاق بزرگی بود که باید به آن پرداخته شود.
وی آزادگان را نماد انقلاب، مقاومت، مبارزه و جهاد فی سبیل ا... خواند و بیان کرد: نشر جریان آزادگان و بیان خاطرات و سختیهایی که متحمل شدند، ترویج فرهنگ آزادگی، مقاومت و امید آفرینی در جامعه است، بنابراین ما در آستان قدس رضوی وظیفه خود میدانیم هرآن چه را در توان داریم، برای تحقق این مهم به کار بگیریم.
آستان قدس برای ترویج فرهنگ آزادگان تلاش خواهد کرد
وی افزود: بسیار خوب بود اگر همکاران ما در امور ایثارگران آستان قدس رضوی برنامه ریزی میکردند و چند شبی را به مناسبت ایام آزادی آزادگان شرایط بیان خاطرات این عزیزان را در صحنها و رواقهای حرم مطهر فراهم میکردند اما ان شاءا... سال آینده به مناسبت این ایام چند شب در حرم مطهر برنامههایی برای این منظور تدارک دیده خواهد شد.
وی گفت: آستان قدس رضوی به میزان توان و امکانات در حوزه کتاب، فیلم و کار فرهنگی برای ترویج فرهنگ آزادگان تلاش خواهد کرد.
وی با اشاره به نصرتهای الهی در دوران انقلاب اسلامی و پس از آن، اظهار کرد: عزتی که امروز ایران اسلامی در دنیا دارد و ذلتی که آمریکا گرفتارش شده یکی از جلوههای نصرت الهی است.
تولیت آستان قدس رضوی با طرح این موضوع که ممکن است برخی سؤال کنند مگر آمریکا چه ذلتی دارد؟ پاسخ داد: آمریکا با تلاش بسیار، هزینه فراوان، برنامهریزی، خریدن عدهای از ارتشیان و تهییج جمعی از مردم ونزوئلا تلاش کرد در این کشور کودتا انجام دهد اما شکست خورد و هیچ کاری نتوانست از پیش ببرد.
وی افزود: این همان آمریکایی است که در ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ با اجیر کردن چند اراذل و اوباش به راحتی در ایران کودتا انجام داد و دولت مصدق را سرنگون کرد و محمدرضا پهلوی را به ایران بازگرداند اما امروز با تمام قدرتش و حمایتهای بین المللی حتی در ونزوئلا شکست خورد.
حجت الاسلام والمسلمین مروی تصریح کرد: فرزندان این ملت پهپاد آمریکایی متجاوز به خاک جمهوری اسلامی را سرنگون کردند، این پهپاد یک سلاح بسیار پیشرفته و مهم آمریکا به شمار میرفت، ایران آن را منهدم کرد و آمریکا نتوانست هیچ کاری بکند، بعد به دروغ گفتند ما هم یک پهپاد ایران را زدیم، آبرو ریزی و ذلتی از این بیشتر و بالاتر؟
وی با اشاره به اقدام انگلیس در توقیف غیرقانونی نفتکش جمهوری اسلامی ایران در جبل الطارق، تصریح کرد: با توقیف غیرقانونی نفتکش ایران خواستند ایران را در محاصره دریایی قرار دهند، برخلاف اقدام غیر قانونی انگلیسیها در توقیف کشتی جمهوری اسلامی ایران، نیروی دریایی سرافراز ما کشتی متخلف انگلیسی را که توسط نظامیان آمریکایی اسکورت میشد، توقیف کردند و بازهم آنها هیچ کاری نتوانستند بکنند، اگر کاری از دست شان بر میآمد در این 40 سال انجام میدادند، این یعنی عزت و اقتدار ایران و ذلت استکبار.
وی گفت: تنها کاری که از آمریکا برمیآید، اعمال تحریمهای غیرقانونی علیه کشور مقتدر ایران است. این تحریمها نشان دهنده ضعف، استیصال، درماندگی و شکست آمریکاست.
حجت الاسلام والمسلمین مروی با بیان این که در تمام این عرصهها نصرت و یاری خداوند جلوه دارد و ما میبینیم که پروردگار متعال چگونه کسانی را که در راه او و برای او حرکت میکنند، یاری میکند. تصریح کرد: ما باید شکرگزار نعمت رهبری باشیم. بخش قابل توجهی از این توفیقات به برکت تیزهوشی، آینده نگری، شجاعت، تدبیر دقیق و حساب شده و توکل رهبری معظم انقلاب به خداوند متعال حاصل شده است.
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
در خراسان رضوی کمتر کسی پیدا می شود که با والیبال آشنا باشد ولی نام «مهری جانداری» را نشنیده باشد؛ بانویی که میتوان او را به عنوان شناسنامه والیبال بانوان استان دانست. جانداری زمانی که ۱۲ساله بود، وارد ورزش شد؛ در دوران جوانی توانست با تیم استان عناوین خوبی را در سطح ملی کسب کند. او از ۲۲سالگی وارد عرصه مربیگری شد تا نشان دهد علاوه براین که میتواند بازیکن خوبی باشد، از نظر بار فنی قابلیتهای حیرت آوری دارد . کسب سهمیه پاراالمپیک، نایب قهرمانی و سومی مسابقات پاراآسیایی از دستاوردهای جانداری به عنوان سرمربی تیم ملی والیبال نشسته زنان ایران است . ۱۲دوره قهرمانی با تیم خراسان رضوی در کشور از دیگر نقاط قوت کارنامه مربیگری او در والیبال است. وی مدتی نیز به عنوان رئیس هیئت والیبال به جامعه ورزشی خدمت کرده و بیش از 38سال است که به عنوان نایبرئیس بانوان هیئت والیبال خراسان رضوی فعالیت میکند و حالا بعد از گذشت این همه سال قصد دارد برای همیشه از هیئت والیبال خداحافظی کند و تنها به عنوان یک مربی فعالیتش را ادامه دهد. این پیش کسوت والیبال استان با وجود این همه افتخارات، از بیمهریها به پیش کسوتان رشته های ورزشی گله مند است. مهمان سوم بخش پیش کسوتان ورزشی روزنامه «خراسان رضوی» مهری جانداری است که در ادامه مطلب،
صحبت های جالب وی را تقدیم می کنیم.
احترام فراموش شده
این پیش کسوت والیبال زنان خراسان رضوی میگوید: سالهای زیادی مشغول فعالیت در رشته والیبال بودم و ورزشکاران زیادی را تحویل جامعه ورزش استان دادم؛ اما خلق و خوی ورزشی این روزها تغییر کرده است. مربیان جوان وقتی به جایگاهی می رسند، دیگر فراموش میکنند که در کجا قرار داشتند و حالا به چه سطحی رسیده اند . این تنها به ورزش برنمیگردد، در زندگی هم همینگونه به بزرگان بی احترامی میشود . ما در گذشته اولین چیزی که به خاطر میسپردیم، تکریم پیش کسوتان و مربیان بود.مهری جانداری می افزاید: احترام به پیش کسوتان یک ارزش بود؛ اما متاسفانه این ویژگی در بین نسل های امروز کمتر وجود دارد. علاوه بر ابعاد فنی، باید به ورزشکاران نکات ارزشی و اخلاقی را نیز بیاموزیم تا تکریم
پیش کسوتان نهادینه شود. وی تصریح می کند: سال های زیادی را در والیبال گذراندم و 38 سال به عنوان نایب رئیس بانوان در هیئت والیبال حضورداشتم . ولی حالا می خواهم برای همیشه از این هیئت کناره گیری کنم . گاهی رفتن بهتر از ماندن است. من در این مقطع تصمیم گرفته ام دیگر در این سمت فعالیت نداشته باشم.
بلاتکلیفی والیبال بانوان
وی با بیان این که استعدادهای خوبی را در رشته والیبال شناسایی کرده ایم، می افزاید: در ردههای سنی جوانان و نوجوانان جزو چهار تیم برتر کشور هستیم و در آخرین مسابقات اعزامی دختران والیبالیست ، خراسانی ها توانستند عملکرد خوبی را از خود به نمایش بگذارند . حتی قابلیت کسب سکو را نیز داشتند که با کم تجربگی این عنوان را از دست دادند.وی اظهار می کند: استعدادهای زیادی در والیبال داریم که میتوانند در آینده در سطوح بالاتر بدرخشند. متأسفانه نبود حامی مالی یکی از بزرگ ترین مشکلات ما در والیبال است. همین مسئله موجب شده است نتوانیم در لیگ برتر بانوان نماینده خوبی داشته باشیم . حامیان مالی ترجیح میدهند در بخش آقایان سرمایه گذاری کنند. جانداری ادامه می دهد: هزینه اعزام تیم نونهالان به مسابقات کشوری آن هم با اتوبوس حدود چهارمیلیون تومان می شود که خانواده ها این هزینه ها را تأمین می کنند . اگر کمک آن ها نباشد هیچ یک از این اعزام ها را نخواهیم داشت و عملا والیبال بانوان تعطیل میشود .
این پیش کسوت والیبال درباره وضعیت بانوان ملی پوش می گوید: زهرا صالحی از ورزشکاران خوب سبزواری است که در تمام مقاطع به اردوی تیم ملی دعوت شده است و حتی به تیم ملی بزرگ سالان نیز راه پیدا کرد . اما مدتی است که دچار آسیب دیدگی شده که البته وضعیتش رو به بهبود است .وی خاطرنشان می کند: زحمات بانوان در ورزش دیده نمی شود .
اگر از آن ها حمایت شود ، قطعا ملی پوشان زیادی در این رشته خواهیم داشت. متاسفانه بیشترین تلاش ها برای آقایان است که این موضوع اصلا خوشایند نیست . چرا که دختران ما نشان داده اند که اگر به آن ها توجه شود ، میتوانند در عرصه های ملی و بین المللی افتخار آفرینی کنند.
وضعیت آشفته
جانداری درباره وضعیت هیئت والیبال استان تصریح می کند: متأسفانه این روزها وضعیت خوبی در والیبال استان حاکم نیست. هیچ چیز و هیچ کسی در سرجای خود قرار ندارد که این موضوع نگران کننده است . ما هر مشکلی که داریم و به هرکجا که مراجعه می کنیم می گویند ابتدا باید وضعیت رئیس هیئت استان مشخص شود که هنوز این اتفاق رخ نداده است. این شرایط بدون شک به والیبال استان آسیب جدی میرساند. وی درباره حواشی تنها نماینده والیبال خراسان رضوی در لیگ برتر کشور در بخش آقایان اظهار می کند: از ابتدا در جریان درگیری ها و حواشی نبودم اما معتقدم اگر وضعیت هیئت روشن شود، قطعا وضعیت بهتری حاکم خواهد بود.
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
بازارچه همدلی برای بانوان سرپرست خانوار و افراد دارای معلولیت با حضور معاون شهردار و جمعی از اعضای شورای شهر مشهد افتتاح شد. مهدی یعقوبی معاون خدمات شهری شهرداری مشهد در حاشیه افتتاحیه این بازارچه در گفت و گو با «خراسان رضوی» به ارائه توضیحاتی در خصوص این بازارچه پرداخت و تصریح کرد: با برپایی این بازارچه، برای 45 نفر بهطور مستقیم و 100 نفر به صورت غیر مستقیم فرصت شغلی ایجاد خواهد شد.
وی با بیان این که 42 غرفه در این بازارچه میزبان بانوان سرپرست خانوار و افراد دارای معلولیت خواهد بود، افزود: بانوان سرپرست خانوار در 20 غرفه، موسسههای خیریه و افراد دارای معلولیت نیز در 22 غرفه امکان ارائه محصول و تولیدات خود را دارند. یعقوبی تصریح کرد: محل برپایی این بازارچه دایمی، ابتدای بولوار هنرستان است اما مسئولان غرفهها ثابت نخواهند بود و در هر دوره میزبان تعدادی از بانوان، موسسههای خیریه و افراد دارای معلولیت خواهیم بود. وی با تاکید بر این که فضای بازارچه برای افراد دارای معلولیت مناسبسازی شده است، اظهار کرد: علاوه بر این، پارکینگ با ظرفیت 20 خودرو نیز برای رفاه حال شهروندان در نظر گرفته شده است. همچنین یک مجموعه فروش گل و یک مجموعه فروش کتاب با تخفیف 50 درصدی نیز در این بازار به ارائه خدمات میپردازند.
برپایی بازارچه همدلی براساس محورهای فعالیت معین اقتصادی
همچنین قناویزچی مدیر مطالبات عمومی و هماهنگی با دستگاه های اجرایی شهرداری و نماینده تام الاختیار معین اقتصادی شهرستان مشهد در حاشیه این مراسم در گفت و گو با «خراسان رضوی» اظهار کرد: با توجه به این که شهرداری به عنوان معین اقتصادی شهرستان مشهد انتخاب شده است، پروژه ها در این زمینه بر اساس ۸ محور مدیریت ساختار و اصلاح فرایند ها، توسعه گردشگری، صنعت، معدن، انرژی و ساختمان، آموزش و کارآفرینی، کشاورزی و شیلات، بهداشت و سلامت، دیپلماسی شهری و ... انجام می شود که این 8 محور نیز بر اساس اسناد بالادستی و مطالعات انجام شده در چند ماه گذشته تعیین شده است. وی افزود: یکی از مواردی که در این زمینه دنبال می کنیم، بحث ایجاد بازارها با محوریت اقشار آسیب پذیر و سمن های مردمی است که این بازارچه همدلی نیز در همین راستا به همت معاونت خدمات شهری شهرداری مشهد و با مشارکت سمن های مردمی برپا شده است.
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
«این هفته عملیات اجرایی خطوط ویژه چهارراه ابوطالب تا میدان استقلال آغاز می شود و بازه زمانی برای اتمام آن حدودا دو ماه پیش بینی شده است». این خبری است که معاون عمران، حمل و نقل و ترافیک شهرداری مشهد به «خراسان رضوی» اعلام و تاکید می کند که طرح به لحاظ کارشناسانه بررسی شده و بنا به وجود تمهیدات لازم، نارضایتی مردم و کسبه را در پی نخواهد داشت. این خط ویژه قرار است به جای ادامه خط 3 بی آرتی که مشکلات و حواشی مختلفی داشت و مدتی اجرای آن به دلیل همین مشکلات متوقف شده بود، از چهارراه ابوطالب تا میدان استقلال بنشیند. روزنامه خراسان رضوی نیز در گزارش های متعددی مشکلات و ضعف های خط 3 بی آرتی و گلایه های اهالی و کسبه از نقاط ضعف آن را بررسی و پیگیری کرده بود که همین پیگیری ها منجر به توقف طرح برای انجام کارشناسی بیشتر شد و حالا با تغییرات عمده ای قرار است همین روزها به صورت خط ویژه اجرا شود. پیگیری نبود زیرساخت های اصلی برای اجرای طرح خط 3 بی آرتی همچون ایستگاه های تخلیه بار، ایستگاه های اتوبوس و امنیت مسافران، محدود کردن عرض خیابان های در مسیر اجرای طرح، سرانجام فضای سبز موجود در آیلند میانی، عاقبت ورقه های فلزی که برای نصب نرده های بی آرتی در کف خیابان جاسازی شده بود، انجام نظر سنجی از مردم و تعیین تکلیف کسبه از جمله مواردی بود که «خراسان رضوی» در گزارش های متعدد به پیگیری و مطالبه آن پرداخت. اما چند روزی است که خبر می رسد کارشناسی ها برای اجرای این خط انجام شده و حالا قرار است خط ویژه به جای خط بی آرتی در این مسیر جا خوش کند. این که تفاوت های این خط ویژه با بی آرتی چیست و آیا مشکلات و نقاط ضعف طرح قبلی در آن اصلاح شده یا خیر؟ سوالاتی است که در گفت و گو با معاون عمران، حمل و نقل و ترافیک شهرداری مشهد آن را پیگیری می کنیم.
تفاوت های بی آر تی و خط ویژه
خلیل ا... کاظمی با بیان این که در خطوط بی آر تی تابع یک سری ضوابط در اجرا هستیم که به دلیل محدودیت های سطح شهر، در برخی نقاط نمی توانیم آن را اجرا کنیم، به «خراسان رضوی» می گوید: خطوطی که در بیشتر نقاط شهر اجرا شده است، شاید معنا و مفهوم اصلی بی آر تی را نداشته باشد بنابراین یکی از اولویت های اصلی ما در حوزه حمل و نقل مربوط به استفاده از ناوگان حمل و نقل عمومی است و ترغیب شهروندان به استفاده از حمل و نقل عمومی نیز نباید موجب بروز مشکلات برای سایر شهروندان شود.
وی متوسط سرعت اتوبوس های بی آر تی را حدود 14 کیلومتر در ساعت بیان می کند و در این باره توضیح می دهد: به دلیل برآوردی که از خطوط بی آر تی می شود، این عدد کمی است و باید به 24 کیلومتر در ساعت برسد. لذا براساس همین موضوع خط ویژه را مطرح کردیم، در خط ویژه حداکثر عرض مسیر برای اتوبوس، به اندازه عبور یک اتوبوس خواهد بود.معاون شهردار مشهد ادامه می دهد: با استفاده از این طرح، اتوبوس های عمومی قبل از این که به تقاطع برسند و بخواهند پشت ترافیک مربوط به خودروهای شخصی قرار بگیرند، به خطوط مسیر ویژه می روند و خود را سریع تر به تقاطع می رسانند. با این اقدام امکان سامان دهی وضعیت چراغ در تقاطع ها و حرکت سریع تر اتوبوس ها وجود دارد.
وی با ذکر مثالی تصریح می کند: فرض کنید در اتوبوسی از چهارراه شهید فرامرز عباسی به سمت چهارراه بهار در حرکت هستید. بعد از عبور از چهارراه شهید فرامرز عباسی باتوجه به این که کنار آیلند وسط را خط کشی کردیم، اتوبوس به این نقطه راهنمایی می شود. صد متر مانده به چهارراه بهار را نرده می گذاریم و اتوبوس را به آن سمت هدایت می کنیم تا پشت سر بقیه خودروها که به چراغ قرمز چهارراه بهار می رسند، متوقف نشود. همچنین اتوبوس هایی که از میدان جانباز به سمت چهارراه بهار می آیند از سمت مخالف هدایت می شوند. در واقع اتوبوس ها، در دو جهت مخالف از کنار هم می گذرند.
خبری از گاردریل و جدول نیست
کاظمی در پاسخ به این سوال که با توجه به نبود نرده و جدول در خطوط ویژه چه تضمینی وجود دارد که خودروهای شخصی مسیر خط ویژه اتوبوس را اشغال نکنند؟ می گوید: در مسیر خط ویژه از خطوط جدا ساز مانند گاردریل و جدول و همچنین مانند خیابان امام رضا(ع) از نرده برای جداسازی استفاده نمی کنیم؛ جداسازی به صورت موقتی با رنگ و علایم ترافیکی انجام می شود، در همین راستا از شهروندان درخواست می کنیم وارد مسیر تردد اتوبوس ها نشوند، به شعور مردم احترام می گذاریم و مطمئن هستیم همکاری لازم را با ما خواهند داشت. اگر نتایج همکاری مردم با ما مثبت باشد بقیه شهر را هم به همین نحو اجرا می کنیم.
وی اظهار می کند: همه خطوط اتوبوس می توانند در مسیر خط ویژه تردد کنند، ایستگاه ها به سر چهارراه ها می آید و شکل ایستگاه ها عوض نمی شود، اتوبوس ها قبلا کنار خیابان مسافران را سوار و پیاده می کردند و حالا سرچهارراه مسافر را جابه جا می کنند. همچنین در این طرح لاین کنار خیابان پارک ممنوع نمی شود.از کاظمی می پرسیم با این اوصاف برای عبور و مرور خودروهای شخصی مشکلی به وجود نمی آید که در پاسخ بیان می کند: مشکلی جزئی خواهیم داشت. اکنون خودروها در سه لاین در حرکت اند که با اجرای طرح، دو لاین می شود و یک لاین از حرکت خودروها کاسته می شود. به بیان دیگر برای خودروهای شخصی محدودیت ایجاد می شود. ما دنبال حمل و نقل آسان هستیم تا مردم به جای این که از وسایل حمل و نقل شخصی استفاده کنند از وسایل نقلیه عمومی بهره ببرند. تعدادی که از خودروی شخصی استفاده می کنند باید بپذیرند مقداری در ترافیک بمانند. ما که نمی توانیم خیابانی را تعریض کنیم، پس از بررسی های تخصصی، تنها راه حل همین بوده است.از وی درباره فضای سبز موجود در این مسیر می پرسیم که پاسخ می دهد: فضای سبز بولوار فردوسی باقی می ماند، اکنون در تقاطع ها فضای سبزی نیست و جدول دوبل قرار دارد و شاید لازم باشد این جدول ها را مقداری ادامه دهیم اما در هر صورت فضای سبز جمع آوری نخواهد شد.
معاون عمران، حمل و نقل و ترافیک شهرداری مشهد در خصوص وضعیت کسبه محدوده طرح و رضایتمندی آن ها نیز اظهار می کند: به هر حال این طرح هم محدودیت هایی ایجاد می کند و سعی بر این است محدودیت ها را کم کنیم. البته از چهارراه ابوطالب تا میدان استقلال کسبه زیادی نداریم و خیابان ها عریض است و مشکلی پیش نمی آید. اگر بحث رضایتمندی شهروندان مطرح نبود که همان بی آر تی را اجرا می کردیم. این که الان موضوعاتی مانند لحاظ کردن عرض یک اتوبوس و پوشاندن جوی های آبی را که در زمان بارندگی برای انتقال آب های سطحی استفاده می شود ،مدنظر قرار داده ایم، به معنای اقداماتی به نفع آسایش و راحتی مردم است.
احداث باند کندرو برای تردد خودروها
وی به دیگر تمهیداتی که برای سهولت رفت و آمد مردم در نظر گرفته شده است، اشاره می کند و می گوید: در برخی مسیرها امکان احداث باند کندرو برای تردد خودروها را در اولویت قرار می دهیم. برای مثال خودرویی که از میدان فردوسی قصد رفتن به خیابان کلاهدوز را دارد، از آن جایی که عرض خیابان زیاد است بعد از پمپ بنزین، از کندرو به سمت راست گرد خیابان کلاهدوز حرکت می کند. همچنین برای تخلیه بار نیز باراندازهایی را در نظر گرفته ایم.
کاظمی درباره ایستگاه های اتوبوس و درنظرگرفتن امنیت مردم نیز می گوید: امنیت و سایبان ایستگاه های اتوبوس را تامین می کنیم، ایستگاه ها را به سر چهارراه ها می آوریم و مردم را با چراغ قرمز هدایت می کنیم تا در چهارراه ها سوار اتوبوس شوند. از وی درباره کاهش تعداد ایستگاه های اتوبوس های عبوری در این مسیر به دلیل انتقال ایستگاه ها به سر چهارراه سوال می کنیم که در پاسخ می گوید: این موضوع را بررسی خواهیم کرد و اعلام می کنیم.
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
معاون استاندار:
اقدامات دستگاه های متولی نسبت به میزان
آسیب های اجتماعی اندک است
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری با بیان این که اقدامات دستگاه های متولی نسبت به مقدار آسیب های اجتماعی اندک است، گفت: دستگاه های مسئول باید فعالیت خود را در این زمینه مضاعف کنند. به گزارش روابط عمومی استانداری، حسن جعفری در جلسه کمیته نظارتی سیاست های ابلاغی مقام معظم رهبری در حوزه خانواده اظهار کرد: دستگاه های متولی حوزه فرهنگی باید متناسب با تنوع تهدیدها، برنامه های مربوط به حوزه خانواده را طراحی کنند. وی به رتبه اول استان در شاخص طلاق اشاره کرد و افزود: وقتی در چنین شاخصی خراسان رضوی در بین استان های کشور رتبه نخست را کسب میکند، نشان می دهد که اقدامات دستگاه های مسئول کافی نبوده است. وی تصریح کرد: در حوزه مقابله با آسیب های خانواده، می توان از تجربه کشورهای اسلامی موفق در این زمینه استفاده کرد و عملکرد بهتری داشت.
مدیر درمان تامین اجتماعی خراسان رضوی اعلام کرد:
تاخیر 6 تا 12 ماهه پرداخت مطالبات مراکز تامین اجتماعی
مدیر درمان تامین اجتماعی خراسان رضوی گفت: هم اکنون مطالبات مراکز دیالیز زیرپوشش تامین اجتماعی خراسان رضوی تا اردیبهشت ۹۸ پرداخت شده و پرداخت مطالبات دیگر مراکز ۶ تا ۱۲ ماه تاخیر دارد. دکتر حمید داستانی در گفت و گو با ایرنا اظهار کرد: مطالبات مراکز درمانی طرف قرارداد بیمه تامین اجتماعی خراسان رضوی طی امسال نیز در مجموع ۸۰ میلیارد تومان در دو بخش دانشگاهی و غیر دانشگاهی است.وی میزان مطالبات پارسال و امسال مراکز طرف قرارداد مدیریت درمان تامین اجتماعی خراسان رضوی را در مجموع ۴۹۴ میلیارد تومان ذکر و اظهار کرد: ۴۱۴ میلیارد تومان از این میزان مربوط به مطالبات پارسال مراکز درمانی طرف قرارداد بیمه تامین اجتماعی در بخش دانشگاهی و غیر دانشگاهی است.
شهردار منطقه 3 مشهد خبر داد:
پایان مرداد؛ بهره برداری از کنارگذر بولوار رسالت شمالی
شهردار منطقه 3 مشهد گفت: احداث کنارگذر بولوار رسالت شمالی که از اواخر سال 97 اجرایی شده و از لحاظ مکانی محدوده بعد از میدان شهید برکاتی به سمت شمال را تحت الشعاع قرار داده است، تا انتهای مرداد امسال به بهره برداری می رسد. به گزارش پایگاه اطلاعرسانی شهرداری مشهد، حجت فرقانی اظهار کرد: این پروژه با مبلغی حدود پنج میلیارد ریال اعتبار، مساحت تقریبی 4000 مترمربع را پوشش داده که به منظور به سازی معابر، رفاه بیشتر شهروندان در عبور و مرور و همچنین دستیابی همگانی به کاربریهای پیرامون طرح انجام شده و شهرداری در آن به اجرای عملیات خاک برداری، جدولگذاری، تسطیح و آسفالت اقدام کرده است. وی تصریح کرد: اکثر امور عملیاتی پروژه انجام شده و کنارگذر بولوار رسالت به مراحل پایانی خود رسیده است.
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
مدیرعامل سازمان اتوبوسرانی مشهد با اشاره به نیاز به نوسازی ناوگان اتوبوسرانی و خروج اتوبوس های فرسوده گفت: امسال 100 دستگاه مینی بوس جدید خریداری و وارد ناوگان شد و قرارداد خرید 100 دستگاه دیگر نیز منعقد شده است، همچنین قرارداد خرید 100 دستگاه اتوبوس جدید نیز با استاندارد یورو 5 نهایی و در انتظار دریافت ضمانت نامه از سوی فروشنده هستیم و 300 دستگاه اتوبوس نیز در حال بازسازی است. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مشهد، سید مهدی حسینی پویا روز گذشته در نشستی خبری اظهار کرد: توانایی مالی خرید اتوبوس را داریم اما به دلیل تحریمها اتوبوسی در کشور برای خرید وجود ندارد. وی درادامه با اشاره به خدمات دهی به زائران اربعین گفت: سال گذشته ۱۰۳ دستگاه اتوبوس به نجف اعزام و به حدود 120 هزار زائر خدمات رسانی شد، امسال نیز همین تعداد اتوبوس به نجف اعزام خواهد شد اما به دنبال آن هستیم تا تعداد اتوبوسرانان اعزامی را در صورت امکان افزایش دهیم تا تعداد خدمات دهی نیز افزایش یابد. وی تصریح کرد: هزینه تمام شده هر سفر با اتوبوس حدود 1902 تومان است که ۶۵۰ تومان یعنی معادل ۳۴ درصد از شهروندان دریافت میشود.
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.