
شهردار مشهد با اشاره به نشست شهرداران کلان شهرها با معاون اول رئیس جمهور گفت: یکی از موضوعاتی که به صورت ویژه در این جلسه مطرح شد، بحث مشکلات حاشیه شهر چند کلان شهر از جمله مشهد بود که با توجه به دستوری که آقای جهانگیری در این خصوص دادهاند و اهتمام وزیر راه و شهرسازی بازآفرینی شهری در حاشیههای شهر سرعت خواهد گرفت. به گزارش پایگاه اطلاعرسانی شهرداری مشهد، «محمدرضا کلائی» افزود: این دیدار با حضور وزیر کشور، وزیر راه و شهرسازی، رئیس سازمان برنامه و بودجه و مدیران سازمان امور مالیاتی برگزار و گفت وگوهای متعددی در خصوص مسائل مربوط به شهرداریهای کلان شهرهای کشور انجام شد. وی با بیان این که مشکلاتی در حاشیه شهر مشهد داریم که بخشی از آن باید در دولت از طریق سازمان برنامه و بودجه و بخشی دیگر نیز در بحث بازآفرینی شهری پیگیری و برطرف شود، اظهار کرد: این موضوع در نشست روز گذشته با معاون اول رئیس جمهوری مطرح شد و امیدواریم با توجه به دستوری که معاون اول رئیس جمهور دادهاند و اهتمامی که وزیر راه وشهرسازی داشتند، این موضوع سرعت گیرد.
پیگیری حمل و نقل عمومی و تامین مالی شهرداریها
شهردار مشهد اضافه کرد: در این نشست، همچنین موضوعاتی که اکنون به صورت ویژه در کمیسیونهای دولت در حال رسیدگی است مطرح و مقرر شد که با سرعت بیشتری پیگیری شود. کلائی ادامه داد: در کنار این مسائل، فعال شدن کمیسیون شهرداریهای کلان شهرها در دولت نیز مطرح و جمع بندی نهایی درباره آن انجام و قرار شد سازمان شهرداریها و دهیاریها نیز توان بیشتری برای موضوعات مرتبط با حمل و نقل عمومی از جمله حمل و نقل ریلی و خرید اتوبوس گذاشته و برآن تمرکز بیشتری داشته باشد. شهردار مشهد با اشاره به این که یکی دیگر از مباحث مطرح شده تامین مالی شهرداریها بود، اضافه کرد: پس از بحث و بررسی قرار شد این موضوع با انجام هماهنگیهایی به صورت جدی پیگیری شود. وی ادامه داد: موضوع دیگری که در نشست شهرداران کلان شهرها با معاون اول رئیس جمهور مطرح شد، بودجه 98 و ضمانتهای بانکی بود که در این نشست تصمیماتی در خصوص آن گرفته شد. کلائی گفت: همچنین در ادامه این نشست، موضوعات چند کلان شهر از جمله مشهد همچون مشکلات حاشیه شهر مشهد و مجموع تسهیلاتی که در این خصوص باید در دولت پیگیری شود، به صورت ویژه مطرح و درباره آن بحث و بررسی شد.
پیشنهاد حضور شهرداران مراکز استان در جلسات شورای معاونان استان
همچنین به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت، معاون اول رئیس جمهور در این جلسه با اشاره به نقش مستقیم و پراهمیت شهرداران در زندگی مردم گفت: خدماتی که شهرداری ها ارائه می کنند، تاثیر فراوانی بر آرامش روانی جامعه دارد و این مسئولیتی مهم برای شهرداران است تا با خدمت رسانی و ایجاد رضایتمندی در مردم، موجب نشاط و سرزندگی در جامعه شوند. معاون اول رئیس جمهور از شهرداران کلان شهرهای کشور خواست در جلسات ادواری و مستمر خود، علاوه بر همفکری برای اداره امور جاری، راهکارهای عملی و راهگشا برای بهبود اداره شهرها تدوین و این پیشنهادها را به دولت ارائه کنند. معاون اول رئیس جمهور همچنین حضور شهرداران مراکز استان ها در جلسات شورای معاونان استان را گامی مثبت برای کمک به مدیریت شهری برشمرد و افزود: حضور شهرداران مراکز استان ها در این جلسات می تواند به مشارکت شهرداری ها در بهبود اداره شهرهای استان های مختلف کشور کمک و وزارت کشور این موضوع را از طریق استانداران پیگیری کند.
وزیر کشور: ادامه گسترش بی رویه شهرها به افزایش ناهنجاری ها تبدیل می شود
معاون اول رئیس جمهور از شهرداران کلان شهرهای کشور خواست در جلسات ادواری و مستمر خود، علاوه بر همفکری برای اداره امور جاری، راهکارهای عملی و راهگشا برای بهبود اداره شهرها تدوین و این پیشنهادها را به دولت ارائه کنند. وزیر کشور نیز در این جلسه با بیان این که شهرهای کشور در حال گسترش بی رویه هستند و لازم است که بر حاشیه شهرها نظارت و کنترل بیشتری شود، تصریح کرد: ادامه این روند به افزایش ناهنجاری ها و نابه سامانی ها منجر می شود و اگر به این موضوعات رسیدگی نشود با انباشت نارضایتی مردم روبه رو خواهیم شد. در ادامه این جلسه درباره دغدغه ها و چالش های مطرح شده از سوی شهرداران کلان شهرهای کشور بحث و بررسی شد و پس از توضیحات نمایندگان سازمان برنامه و بودجه، بانک مرکزی و رئیس سازمان امور مالیاتی کشور، تصمیماتی برای حل مسائل کلان شهرهای کشور گرفته شد. در این جلسه همچنین تصمیماتی برای تامین مالی توسعه حمل و نقل عمومی و تامین واگن قطار شهری کلان شهرهای کشور اتخاذ شد.
خبر مرتبط
عزم شورا برای رفع مشکلات ناشی از حاشیه شهر
رئیس شورای شهر مشهد گفت: شورا بهصورت جدی عزم خود را برای رفع مشکلات ناشی از حاشیه شهر مشهد جزم کرده است و از ارائه هیچ امکاناتی در این خصوص دریغ نخواهد کرد. «محمدرضا حیدری» در گفتوگو با فارس با اشاره به این که موضوع حاشیه شهر مشهد میتواند هم تهدید و هم فرصت باشد، گفت: هم اکنون بخش بزرگی از جمعیت به روستاهای همجوار مشهد میآیند و سپس وارد حاشیه شهر میشوند.
حیدری تصریح کرد: سکونتگاههای غیررسمی نشاندهنده عقبماندگی ما در رسیدگی به نیاز مردم است که اگر ما بهعنوان مسئولان نیازها را پیشبینی میکردیم، این معضل ایجاد نمیشد. رئیس شورای شهر مشهد افزود: وظیفه حاکمیت رسیدگی به نیاز مردم است اگر ما به نیاز مردم در همه ابعاد از جمله اسکان و اشتغال پاسخ ندهیم، مردم راهی برای رسیدن به خواستهها پیدا می کنند و مطمئنا منتظر ما نخواهند ماند. حیدری ادامه داد: اگر ما گذشتگان را نقد میکنیم که چرا آیندهنگری نکردند ، آیندگان نیز میتوانند ما را نقد کنند که چرا به این موضوع اهمیت ندادهایم.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

بارش برف از ساعات ابتدایی سه شنبه شب تا صبح روز چهارشنبه، تعدادی از شهرستان های خراسان رضوی را سفید پوش کرد. مسئول روابط عمومی و اطلاع رسانی آموزش و پرورش خراسان رضوی گفت: با توجه به بارش برف، برودت هوا و لغزندگی معابر، مدارس چند شهرستان و منطقه در استان نوبت صبح دیروز تعطیل شد.
مهدی مجیدی فرد در گفت و گو با ایرنا افزود: بر این اساس مدارس تمام مقاطع ابتدایی و متوسطه اول و دوم در مناطق جلگه رخ، کدکن، سرولایت و رضویه و شهرستان های فریمان و زاوه در نوبت صبح روزگذشته تعطیل شدند و در شهرستان خوشاب با یک ساعت تاخیر آغاز به کار کردند. وی اظهار کرد: مدارس مقطع ابتدایی و متوسطه اول در شهرستان های صالح آباد و طرقبه شاندیز نیز صبح دیروز تعطیل بود. مجیدی فرد گفت: همچنین تمام مدارس مقطع ابتدایی در مناطق احمدآباد، میان جلگه، ششتمد، زبرخان و شهرستان های نیشابور، کلات، فریمان، فیروزه و تایباد در نوبت صبح دیروز تعطیل بود.
بارش اولین برف زمستانی پس از ۴سال تایباد را سفید پوش کرد
بارش برف که از بعد از ظهرسه شنبه در تایباد آغاز شده بود،زمین را سفید پوش کرد وموجب خوشحالی مردم این شهرستان شد. یک شهروند تایبادی که در محل پمپ بنزین خودرواش را متوقف کرده است و با فرزندانش برف بازی می کند، می گوید: پسربچه ام چهار ساله شده وامشب برای اولین بار برف دیده است.
بارش دومین برف زمستانی مردم بایگ راغافلگیر کرد
بارش دومین برف زمستانی دربایگ درسه شنبه شب موجی از شورونشاط را دربین مردم به ویژه کشاورزان ودامداران منطقه به همراه آورد. ارتفاع برف درمناطق کوهستانی بایگ به بیشتر از۲۰ سانتی متر رسید. بارش این برف زمستانی وبارش های مناسب طی امسال امید را در دل کشاورزان ودامداران زنده کرده است.
ثبت 12 سانتی متر برف در رشتخوار
دل آرامی مسئول ایستگاه هواشناسی رشتخوار گفت : 12 سانتی متر برف در رشتخوار در ۲۴ بهمن به عنوان اولین بارش برف ثبت شده است.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

کلاته/ نماینده مردم سبزوار در مجلس با بیان این که احداث راه آهن آرزوی دیرینه مردم این شهرستان است، افزود: رئیس جمهور در سفر خود به سبزوار وعده داده بود که 100 میلیارد تومان اعتبار به پروژه راه آهن این شهرستان اختصاص داده شود ولی متاسفانه با گذشت بیش از 9 ماه، از تحقق این وعده خبری نشده است. به گزارش خراسان رضوی، حسین مقصودی در نشست خبری از اختصاص هفت میلیارد تومان اعتبار برای لای روبی و مرمت قنوات سبزوار طی دوسال اخیر خبرداد. مقصودی گفت: در حوزه آبخیزداری، عملیات احداث 10 بندخاکی در این شهرستان آغاز شده است. وی با تاکید بر این که قرارگاه خاتم الانبیا(ص) برای محرومیت زدایی و آبادانی به شهرستان سبزوار ورود کرده است، گفت: هم اکنون قرارگاه خاتم الانبیا(ص) در حال احداث چهار مدرسه در این شهرستان است. مقصودی در خصوص ایجاد منطقه ویژه اقتصادی در سبزوار، افزود: در سال های گذشته مسئولان شهری حتی برای اختصاص 400 هکتار اراضی مورد نیاز به منظور ایجاد منطقه ویژه اقتصادی سبزوار از سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور پیگیری نکرده بودند تا به سرمایه گذار بخش خصوصی واگذار شود. مقصودی بیان کرد: طی دو سال اخیر با دستور صریح وزیر جهاد کشاورزی پس از چندین سال مطرح شد که اراضی به بخش خصوصی واگذار شود و کار های قانونی واگذاری انجام شده است. وی در خصوص ارتقای بخش ششتمد به شهرستان، گفت: از نظر دولت و وزارت کشور، برای ارتقای بخش ششتمد به شهرستان مشکلی وجود ندارد ولی منتظر قرائت آن در هیئت دولت هستیم. وی در پاسخ به سوالی در خصوص اختصاص 100 میلیارد تومان اعتبار از محل اعتبارات سفر رئیس جمهور به شهرستان سبزوار، بیان کرد: از محل اعتبارات نمایندگان مردم سبزوار در مجلس در سال گذشته 9 میلیارد تومان اعتبار اختصاص یافت و همچنین رئیس جمهور در سفر خود به سبزوار وعده داده بود که 100 میلیارد تومان اعتبار به پروژه راه آهن این شهرستان اختصاص داده شود ولی متاسفانه با گذشت بیش از 9 ماه، از تحقق این وعده خبری نشده است. وی گفت: فرآیند برگزاری مناقصه برای احداث ایستگاه راه آهن سبزوار انجام شده و به زودی در شرق سبزوار احداث می شود. مقصودی افزود: همچنین راه آهن سبزوار به شهرستان های بردسکن و کاشمر متصل می شود. اعتبار مورد نیاز برای اجرای طرح مطالعات در سال گذشته اختصاص یافت. وی از برگزاری نشستی با وزیر راه و شهرسازی در خصوص پیگیری تکمیل پروژه راه آهن سبزوار به عنوان مطالبه چندین ساله مردم این شهرستان در هفته آینده خبر داد. مقصودی بیان کرد: طی سه سال اخیر با همکاری بنیاد علوی، بنیاد برکت، دولت و خیران نیک اندیش، عملیات احداث 59 مرکز بهداشت، درمان بستر و درمانگاه در شهرستان سبزوار آغاز شده و تعدادی از این پروژه ها افتتاح یا درحال ساخت است.
مقصودی در پاسخ به سوال دیگری در خصوص وضعیت ناخوشایند فرودگاه سبزوار تصریح کرد: چندی پیش مدیرعامل شرکت فرودگاه های کشور برای بررسی وضعیت فرودگاه به این شهرستان آمد و قول توسعه باند و افزایش سالن ترمینال فرودگاه سبزوار را داد.
وی با تاکید بر این که برای توسعه فرودگاه سبزوار باید مستقل شویم ولی متاسفانه مدیرکل فرودگاه های خراسان رضوی به شدت با این موضوع مخالف است، گفت: متاسفانه مدیرکل فرودگاه های استان در تخصیص اعتبارات توجهی به فرودگاه سبزوار ندارد و تمامی اعتبارات اداره کل فرودگاه های استان در مشهد هزینه می شود. سخنگوی فراکسیون مبارزه با مفاسد اقتصادی مجلس در خصوص دستگیری رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی و یکی از معاونان وی، افزود: تا زمانی که قوه قضاییه در این خصوص اظهارنظر نکند، به صورت شرعی و قانونی امکان تشریح جزئیات دستگیری وجود ندارد و این دو مسئول در مظان اتهام قرار دارند.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

مدیر کل ورزش و جوانان خراسان رضوی گفت: قطعا خراسان رضوی در المپیک ۲۰۲۰ورزشکاران شاخصی را معرفی میکند.فرزاد فتاحی در مراسم افتتاحیه مسابقات فوتسال دستگاههای اجرایی کشور در مشهد با اشاره به کسب رتبه دوم استعداد های برتر با ۱۲۲ مدال و همچنین کسب مدال های زیادی در مسابقات پارا آسیایی خاطر نشان کرد: قطعا خراسان رضوی در المپیک ۲۰۲۰ورزشکاران شاخصی خواهد داشت. وی درباره برگزاری مسابقات فوتسال دستگاه های اجرایی کشور افزود: این دوره از مسابقات به همت معاونت توسعه ورزش همگانی وزارت ورزش در رشته های مختلف در کشور در حال برگزاری است. در این دوره از مسابقات ۳۴۵ورزشکار از سراسر کشور ،در سالن شهید بهشتی مشهد با یکدیگر به رقابت خواهند پرداخت.فتاحی تصریح کرد: سعی و تلاش ما براین است که شرایط خوبی را برای ورزشکاران در این دوره از مسابقات فراهم کنیم، همچنین شرایط اسکان و تغذیه ورزشکاران به خوبی مهیا شده است.وی در خصوص بحث زیر ساخت ها در استان گفت: هفته آینده دو پروژه با حضور معاون وزیر ورزش و جوانان افتتاح میشود همچنین طبق تفاهم نامه با وزیر ورزش سال آینده ۱۰۰زمین چمن در استان احداث خواهد شد.مدیر کل اداره ورزش و جوانان خراسان رضوی بیان کرد: با توجه به این که خراسان رضوی در ورزش های همگانی رتبه نخست کشور را در اختیار دارد، هدف گذاری ما برای همه هیئت ها قرار گرفتن در بین سه استان برتر بوده است.
مسئول برگزاری مسابقات فوتسال کارکنان مرد دستگاه های اجرایی کشور گفت:این رقابت ها با حضور 31 تیم از دیروز در مشهد آغاز شد. مرحله مقدماتی مسابقات به مدت چهار روز و مرحله نهایی آن نیز پس از بازگشت تیم های حذف شده طی سه روز برگزار می شود. محسن قهرمانی افزود: هر یک از تیم های حاضر در این مسابقات که عنوان قهرمان مسابقات فوتسال کارکنان استان های خود را در اختیار دارند شامل 12بازیکن، یک سرپرست و یک مربی هستند.وی اظهار کرد: مسابقات از دیروز در سالن ورزشی شهید بهشتی مشهد آغاز شد.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

شرکت های دانش بنیان (Knowledge enterprise)، نهادها و مؤسسات حقوقی خصوصی یا تعاونی هستند که با ایجاد یک کسب و کار دانشمحور، تلاش می کنند تا روند پایدار تبدیل دانش به ثروت را محقق سازند. در این زمینه، فعالیتهای اقتصادی آن ها مبتنی بر امر تحقیق و توسعه در زمینه فناوری های نو و پیشرفته است و در نتیجه به توسعه اقتصادی دانشمحور در جامعه یاری می رسانند به عبارت دیگر، به شرکتهایی «دانش بنیان» گفته میشود که دانش و فناوری، جزئی جداییناپذیر از دارایی اساسی آنهاست.
اما شایان ذکر است که روند سنجش سطح دانش بنیانی شرکت ها توسط کارگروه ارزیابی و تشخیص صلاحیت شرکت ها و موسسات دانش بنیان (تحت نظارت معاونت علمی وفناوری ریاست جمهوری) انجام می شود و به شرکت هایی که بتوانند مجوز مربوط را در این زمینه دریافت کنند، 110 برنامه حمایتی ارائه می شود.
نکته قابل توجه این که دانش یا فناوری به تنهایی نمی تواند خلق ثروت کند و زمانی که این فناوری در قالب محصولات یا خدمات قابل ارائه به بازار باشد، می تواند ارزشمند واقع شود. این تبدیل فناوری به خدمات و کالا نیازمند زنجیره ای از فعالیت ها بوده و ممکن است در قالب یک شرکت دانش بنیان قرار نگیرد.
یکی از مسائل مهم دیگر برای شرکت های دانش بنیان بحث توسعه در همه ابعاد سازمانی، بازارها و محصولات است که در نتیجه، در بقای شرکت نقش بهسزایی دارد.
معمولا مسیر توسعه اینگونه شرکت ها فرایند غیر خطی و پیچیده ای دارد و مستلزم وجود تخصص های زیادی است.
از راه حل هایی که برای توسعه شرکت های دانش بنیان نوپا در سال های اخیر پیشنهاد می شود، شبکه سازی (Networking) این گونه شرکت ها با شرکت های توسعه یافته است.
شبکه سازی یک راهبرد حرفه ای و کارآمد است که برای توسعه شرکت ها در سطوح مختلف می تواند راهگشا واقع شود. همچنین شبکه سازی زمانی اتفاق می افتد که گروهی از شرکت ها که در عرصه کسب وکار با بازار مشابه فعالیت دارند و دارای دغدغه های یکسان هستند، کنار هم قرار گرفته اند و یاریرسان همدیگر هستند تا نقاط ضعف خود را پوشش دهند و بهتر بتوانند به عرصه فعالیت اقتصادی ورود و در آن موفق عمل کنند.
در شکل گیری و بقای یک شبکه عواملی مانند در دسترس بودن افراد (شرکت ها)، درک و دید مثبت اعضا به یکدیگر و منافع سازگار تاثیر دارد؛ در حالی که فقدان یا متوقف کردن منافع مشترک می تواند باعث نابودی شبکه شود.
بهترین نوع شبکه سازی بین شرکت های نوآور نوپا و شرکت های توسعه یافته می تواند اتفاق بیفتد که نتایج این نوع از شبکه سازی را می توان منعطف کردن هر دو نوع شرکت در برابر چالش های سیاسی، تغییرات شرایط بازار، پیشرفت تکنولوژیکی سریع و افزایش رقابت دانست. هرچند نباید این موضوع را نادیده گرفت که ایجاد شبکه می تواند دارای پشتوانه فرهنگی باشد و خصوصیات فردی، کار گروهی و روابط مبتنی بر اعتماد و صداقت در آن نقش به سزایی دارند.
در ایران بهترین مفهوم شبکه سازی به صورت کاربردی در پارک های علم وفناوری وجود دارد که دلیل این موضوع می تواند حضور شرکت های نوپا و توسعه یافته در قالب مراکز رشد و شرکت های همکار و نزدیکی فضاهای کاری این شرکت ها به یکدیگر باشد. همچنین پارک ها با ایجاد محیط های تخصصی و مشترک در قالب تورهای فناوری و برگزاری نمایشگاه های تخصصی برای انجام فعالیت های بازاریابی شرکت ها توانسته اند تاثیر زیادی از طریق ایجاد و مدیریت شبکه بر پایداری، رشد و توسعه بازار آن ها داشته باشند. هر چند امروزه با استفاده از ابزارهای ارتباطی متفاوت و در دسترس، بحث قرابت جغرافیایی چندان مطرح نیست و می توان شبکه را بدون در نظر گرفتن مسافت ایجاد کرد و از نفحات آن بهره مند شد.
از موانع شبکه سازی در این حوزه، در ایران نیز می توان به موازی کاری شرکت ها، ضعف فرهنگ کار تیمی، اولویت دادن منافع فردی به منافع گروه، ایجاد فضای رقابتی ناسالم، نبود اعتماد متقابل در دراز مدت و نبود یا فقدان چهارچوب حقوقی مناسب اشاره کرد. به عنوان نمونه شرکت های نوپا در شروع کار این تصور را دارند که می توانند فرایند بازاریابی شرکت را خود انجام بدهند و بعد از صرف زمان زیاد که گاهی به سال ها هم می رسد با شکست روبه رو می شوند و به دنبال راه حل می گردند و در نهایت به این نتیجه می رسند که در کنار یک شرکت بزرگ قرار بگیرند و از خدمات شبکه استفاده کنند. موضوع اصلی این است که مزیت استفاده از شبکه فقط به توسعه بازار شرکت ها ختم نمی شود بلکه موارد مربوط به دیگر فرایندهای سازمانی را نیز در بر می گیرد، زیرا مدیریت بر سه عامل: زمان، سرمایه انسانی و سرمایه مالی به راحتی از طریق شبکه سازی درست و کارآمد امکان پذیر است.
نکته مهم دیگر آن که، مدیران شرکت های نوپا با استفاده از مزیت های شبکه می توانند به سطحی از بلوغ فردی وکاری نیز برسند که می تواند در آینده راهگشای آن ها در حوزه کسب وکار باشد.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

ملیحه رفیع طلب- طی روزهای اخیر زمزمه ها درباره احتمال تغییر کاربری بازار کتاب گلستان، بار دیگر باعث نگرانی اهالی فرهنگ شد. این نگرانی به دنبال اتمام قرارداد برخی غرفه های این بازار فرهنگی و تخلیه مکان مطرح شد و با انتشار مناقصه سرمایه گذاری برای به سازی، تجهیز، راه اندازی و بهره برداری از این مجموعه قوت گرفت، هرچند که شهرداری مشهد احتمال تغییر کاربری این فضای فرهنگی را تکذیب و بر حفظ فضای فرهنگی بازار کتاب گلستان تاکید می کند. «سید مهدی نعمتی خیرآبادی» رئیس اداره سرمایه گذاری های نوین معاونت اقتصادی شهرداری در گفت وگو با «خراسان رضوی» با تاکید بر این که کاربری بازار کتاب گلستان تغییر نخواهد کرد، می گوید: دغدغه رسانه و مردم احتمالا تغییر عملکرد این محیط است زیرا طبیعتا تغییر کاربری اتفاق نمی افتد، از طرف دیگر هم اکنون کتاب فروشی هم عملکرد تجاری دارد و کاربری این تجاری بودن تغییر نمی کند، به بیان دیگر تجارت حوزه کتاب، یک تجارت فرهنگی است. وی افزود: بازار کتاب گلستان حفظ می شود و نام این مجموعه به «گذر فرهنگی گلستان» تغییر خواهد کرد و نقش فرهنگی آن با جزئیات بیشتری پررنگ می شود. خیرآبادی ادامه می دهد: موضوع کتاب در این فضا باقی خواهد ماند البته ممکن است عرضه محصولات فرهنگی دیگر به جز کتاب هم توسعه پیدا کند و رویدادهای فرهنگی نیز ضمیمه آن شود، همانند نشست ها و جلسات معرفی و نقد کتاب که نمونه اش را هم اکنون در کافه کتاب آفتاب و پردیس کتاب مشهد مشاهده می کنیم.
بُعد فرهنگی به قوت خود باقی می ماند
رئیس اداره سرمایه گذاری های نوین معاونت اقتصادی شهرداری تصریح می کند: از طرف دیگر در یک فضای فرهنگی ممکن است حوزه غذا را به عنوان مسئله مکمل ببینید که این موضوع تقویت کننده گذر فرهنگی است و ایجاد کننده اخلال و تغییر عملکرد نیست، لذا ممکن است یک سری عملکرد های تقویت کننده نیز در آن لحاظ شود که قطعا بعد فرهنگی به قوت خود باقی می ماند. وی با اشاره به این که مناقصه «سرمایه گذاری در به سازی، تجهیز ، راه اندازی و بهره برداری ازگذرفرهنگی گلستان» منتشر شده است، می افزاید: در این مناقصه چارچوب هایی را برای کسانی که قصد سرمایه گذاری دارند، در نظر گرفته ایم و برندگان مناقصه باید جزئیات طرح خود را به همراه پیوست فرهنگی ارائه دهند تا در شهرداری بررسی و سپس مصوب شود.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

گزارش: نوید زندهروحیان | عکسها: میثم دهقانی | سرافرازان محلهای خوش آب و هوا، نزدیک به کوهپایه رشتهکوه بینالود است که در 10 سال اخیر، روند توسعه و ساخت و ساز چشمگیری را تجربه کرده و از سیر صعودی خوبی به لحاظ برخورداری از امکانات شهری بهرهمند شده است. بافت بخش زیادی از این محله، نوساز و مسکونی است و اهالی بهلحاظ فراهم بودن امکانات و ملزومات زندگی، از فراوانی و تنوع قابل قبولی برخوردارند و به نظر میرسد در سالهای آینده، با توجه به رشد ساخت و ساز در این منطقه و نزدیکیاش به بولوار هاشمیه، صارمی، نماز و فکوری، به سمت برجسازی و انبوه سازی برود. باتوجه به اعلام قبلی، همین که به «میدان حر»، محــل قرارمان با اهالی سرافرازان میرسیم و از خودرو پیاده میشویم، تعدادی از ساکنان منطقه را میبینیم که منتظرمان هستند تا برسیم و دست تکان میدهند و دعوتمان میکنند به شنیدن درددلها و دغدغههایشان.
بسکه ناامنی دیدیم، از پارک کوچ کردیم به میدان
اولین نفری که سر صحبت را باز میکند، آقای «رحمانپناه» سالمند بازنشستهای است که دو سال است ساکن سرافرازان شده و میگوید: «اوایل که به این محله آمده بودیم، عصرها، برای پیادهروی به فضای سبز و بوستان نزدیک همین میدان میرفتیم. اما آنقدر در این فضا، موادفروش و مصرفکننده موادمخدر و معضلات اجتماعی دیدیم و اعصابمان خرد شد که ترجیح دادیم آن جا را رها کنیم و بیاییم در همین میدان دور هم جمع شویم و وقت خود را بگذرانیم. این جا را هم که میبینید؛ کلا دو نیمکت دارد و فاصله زیاد نیمکتها، اجازه نمیدهد کنار هم باشیم و همیشه عدهای ایستاده و سرِ پا هستند.» آقای «جلالی» جانبازی که روی صندلی چرخدار نشسته و چهار سال است در این محله ساکن شده، لبخند میزند و میگوید: «رفقا پاسوز من شدهاند؛ در همیــن نزدیکی، جایی برای استراحت و نشستن وجود دارد اما چون رمپ برای عبور معلولانِ ویلچرنشین ندارد و من نمیتوانم از آن فضا استفاده کنم، همینجا جمع میشویم و دوستانم مجبورند با همین دو نیمکت سر کنند. من که عادت کردم برای عبور و رفتن به هر مکانی، مدتها معطل بشوم اما کاش به خاطر رفقایم، شهرداری یک رمپ در آن فضا میساخت.»
بهداشت و نظافت محله ضعیف و پارک ناامن است
خانم «لباف» که از ساکنان قدیمی محله است و به همراه نوهاش پای تریبون محله حضور دارد، ادامه میدهد: «سطل زباله در محله کم است و در کل به نظافت این منطقه، آنطور که باید و شاید رسیدگی نمیشود. زمینهای خالی سرافرازان 7 و 9 هم تبدیل به محل ریختن زباله شده و متاسفانه حجم زیادی از این زبالهها را هم، زبالههای تولید شده فروشگاه شهرما که متعلق به شهرداری است، تشکیل میدهد. فارغ از آلودگی محیطی و بصری، در این بین مسئولان شهرداری هم تبعیض قائل میشوند؛ چرا اگر همین زبالهها توسط کسبه ریخته میشد، کلی آنها را جریمه میکردند اما خودشان هرکار که میخواهند میکنند.» «محمدرضا» که 13سال دارد و در حاشیه بولوار درحال دوچرخهسواری است، درباره مشکلات محله میگوید: «این جا یک پارک دارد که هروقت با دوستانم برای بازی به آن جا میرویم، تعداد زیادی مصرفکننده موادمخدر و جوان مزاحم، آتش روشن کرده و دورش حلقه زدهاند و خیلی وقتها ما را اذیت میکنند و ما هم میترسیم و فرار میکنیم. بخش زیادی از چمنهای پارک را هم، همین افراد آتش زدند. به همین دلیل مادرم تاکید کرده اگر میخواهی بیرون از خانه بازی کنی، نباید به پارک بروی و فقط اجازه دوچرخهسواری در پیادهرو محله را داده است.»
املاک بیثبت و سند
و گودالهایی بهاندازه برخورد شهاب سنگ!
«سیدکاظم برومند» یکی دیگر از سالمندانِ جمع است که میگوید: «من 35 سال است در این محله زندگی میکنم. یکی از معضلات مهم این منطقه، این است که املاک و زمینها به شکل واضح و قانونی از هم تفکیک نشدهاند و به علت تخلفات ساختمانی، صدور اسناد مالکیت با مشکلات جدی مواجه است که کاش یکبار برای همیشه، شهرداری منطقه و سازمان ثبت اسناد، برای حل آن چارهای بیندیشند. ضمن این که مدتی است گشتهای پلیس در منطقه کم شده سرقت از خودرو و خانهها و ناامنی در پارک و محله، بیشتر شده است. در کنار اینها، این محله و بهخصوص اطراف همین میدان از مشکل ترافیک رنج میبرد. کاش بهجای یک چراغ چشمکزن، یک چراغ راهنما تعبیه میکردند تا به این بینظمی و ترافیک، سامان دهد.» «محمد شالچی» که از 17سال قبل در سرافرازان ساکن شده و در همین محله، مغازه تعمیرات تلویزیون دارد، ادامه میدهد: «آسفالت کوچههای این محله، معمولا خراب است و گودالهای ایجاد شده در آن، آن قدر بزرگ است که انگار شهابسنگ با زمین برخورد کرده. داخل همین سرافراز 3 که منزل ماست، یک گودال وسط آسفالت ایجاد شده که وقتی باران میبارد، شبیه یک دریاچه پر از آب میشود. همان طور که میدانید این وضعیت، هم به خودروهای عبوری آسیب میزند و هم برای رهگذران مشکلاتی ایجاد میکند.»
نبود وسایل ورزشی
و تجمع معتادان در زمینهای خالی
در ادامه، به پارک واقع در محله میرویـم. «ابراهیم آخوندزاده» بازنشسته شرکت مخابرات، 15سال است ساکن منطقه سرافرازان شده و در پارک، مشغول ورزش و پیادهروی است. وقتی میشنود برای بررسی مشکلات مردم محله در این مکان حضور داریم، میگوید: «هر روز تعداد زیادی از ساکنان این بولوار در پارکهای حاشیهایِ سرافرازان، پیادهروی و ورزش میکنند؛ اما متاسفانه این فضا، از هیچ وسیله ورزشی که در دیگر بوستانهای سطح شهر میبینیم، بهرهمند نیست. در حالی که اگر وسایل ورزشی در این پارک وجود داشته باشد، به تعداد علاقه مندان به ورزش اضافه خواهد شد. همچنین چندین زمین خالی در این بولوار وجود دارد که معلوم نیست متعلق به کجاست که همین طور بدون استفاده مانده و به محل تجمع معتادان به موادمخدر و زبالههای ریز و درشت تبدیل شده است؛ شهرداری منطقه 9 برای سر و سامان دادن به سیمای شهری این منطقه، از مالیات و عوارض مردم هزینه کرده و زحمات زیادی کشیده، ولی با وجود این زمینهای خشک و برهوت، چشمانداز این محله همچنان زشت و ناخوشایند است. مورد دیگر، چراغهای بولوار است که گاهی از شب قبل تا ساعت 11 صبح روز بعد هم روشن میماند؛ چرا با وجود این همه تبلیغ برای صرفه جویی در مصرف برق، خود شرکت برق به این نکات توجه نمیکند؟»
امان از نبود دوربرگردان
و جای پارک خودرو
«بهنام سرشار» چهار سال است که راننده یک آژانس تاکسیتلفنی، در سرافرازان است. وی از نبود دوربرگردان در بولوار گلایه دارد و میگوید: «صبحها اعصاب و توان رانندگی ندارم، بس که این جا شلوغ است. از میدان یادگاران تا میدان حر که مسیری طولانی است، یک دوربرگردان گذاشته نشده. کسانی که میخواهند دور بزنند برای این که مجبور نشوند تا میدان بروند، از کوچهها تردد میکنند و خلاصه هم کوچهها شلوغ میشود و هم دور میدان ترافیک سنگینی ایجاد میشود. مشکل دیگر این که در برخی نقاط بولوار نیاز به سرعت گیر است اما به دلیل نبود آن، تصادفهای زیادی رقــم میخورد.» «محسن ترابی» که در سرافرازان، صاحب یک مغازه مواد پروتئینی است، میگوید: «پیادهروهای این جا خراب است و برخی جاها کاملا تخریب شده و باید در این زمینه مسئولان چارهای بیندیشند. شهرداری در بولوار پایداری مشغول به سازی معابر است و امیدوارم این کار در این منطقه هم انجام شود.» «حسین سمرقندیان» که کلیدسازی دارد و از دیگر کسبه محله است، اضافه میکند: «جای پارک برای ما معضلی شده. یک عده پارکینگهای شخصی اما غیرقانونی خود را ساختهاند و شهرداری هم جریمه خود را دریافت کرده اما نبود جای پارک خودرو مشکلاتی را برای ما ایجاد کرده است مشتریهای من باید کجا توقف کنند تا مثلا قفل در خودرویشان را تعمیر کنم؟»
پیامهای شما برای تریبونمحله
از گروه تریبونمحله دعوت میکنیم از محله توحید، توحید۱۱ هم گزارش تهیه کنند تا در جریان مشکلات مردم این محله قرار بگیرند.
سلام به تریبون محترم محله. تقاضا میشود جهت پیگیری مشکلات محله ما هم، زمان یا شماره تماس و محل قراری برای هماهنگی حضور اهالی منطقه با دوستان «تریبون محله» اعلام کنید. از طرف اهالی انتهای هاشمیه، محله خورشید. سپاس گزاریم.
با سلام خدمت تریبونمحله. ما مردم منطقه چهارچشمه، خیلی وقت است منتظر کسی هستیم تا حرفهایمان را گوش کند. گفتیم، نوشتیم، شنیدند، خواندند، ولی دریغ از برداشتن گامی. از حقوقمان محروم شدیم، هیچ تسهیلات و امکاناتی به ما ندادند، روز و شب هم با استرس قلعبنا و خراب کردن سقف خانههایمان زندگی میکنیم. کاش به ما هم سری بزنید.
همه ما میدانیم که وقتی بخواهی مشکلات محلهات را حل کنی، باید به ادارات مختلف سر بزنی و اسیر کاغذبازی شوی. پاسخ گویی نامناسب بعضی مسئولان هم شرایط را بدتر میکند و کار به جایی میرسد که به این نتیجه میرسی حرف دلت به گوش هیچ کس نمیرسد. اما بدون تعارف از زمانی که صفحه تریبونمحله در روزنامه خراسان رضوی چاپ میشود، امیدی در دلمان زنده شده و برای آمدن خبرنگار این روزنامه به محلهمان روزشماری میکنیم تا حرف دلمان را درباره مشکلات محله مان به گوش مسئولان برسانیم. ما در محله اسماعیلآباد زندگی میکنیم و منتظریم.
ما در شهرک شهیدرجایی زندگی میکنیم. محلهای که به صورت کامل فراموش شده و اگر سری به این محله بزنید، متوجه یک فاصله عجیب در رسیدگی مسئولان به ما، نسبت به دیگر نقاط شهر میشوید. ما چه گناهی کردهایم که در حاشیه شهر قرار گرفتهایم؟ لطفا خبرنگارتان را به محله ما بفرستید و حرف دل ما را هم بشنوید.
ما در محله آبکوه زندگی میکنیم. مشکلات ما یکی دو تا نیست؛ مثلا این جا شهرداری زمینها را از مردم میخرد و تخریب میکند و به حال خودش رها میکند. لطفا به محله ما هم بیایید. باتشکر از مسئولان روزنامه که این صفحه را به بازتاب مشکلات ما اختصاص دادند.
سرافرازان محلهای با مساحتِ کم و جمعیت زیــاد
محله «سرافرازان» واقع در منطقه 9 شهرداری مشهد، از شمال به بولوار پیروزی، از جنوب به رشته کوههای بینالود، از شرق به بولوار دلاوران و از غرب به بولوار هاشمیه محدود میشود. آمار ناحیه یک منطقه9 شهرداری درباره این منطقه را که مرور کنید، با منطقهای با مساحت کم نسبت به دیگر محلههای این ناحیه روبه رو میشوید که از قضا، بیشترین آمار جمعیت ساکن در مقایسه با محلات مجاورش را دارد. سرافرازان با قدمتی بیش از 30 سال، محله شهیدان «علیرضا و محمدرضا اسماعیلزاده»، برادرانی است که به شغل کفاشی مشغول بودند و به فاصله دوسال از هم، در سالهای 65 و 67 در مناطق «امالرصاص» و «جزیره مجنون» به درجه بلند شهادت نایل شدند؛ یاد و نامشان گرامی.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.


ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

«نویسنده، روزنامهنگار، مدیرعامل سابق باغ کتاب تهران و استادیار دانشگاه تهران»، هیچ کدام این ها به اندازه عنوان «منتقد سیاست های آموزشی کشور» برای او شهرت نساخته است. «مجید حسینی» اگرچه علوم سیاسی خوانده و در دانشگاه نیز همان را تدریس میکند اما در یک سال گذشته، یکی از سرسخت ترین منتقدان سیستم آموزشی کشور بوده و در این مدت، سلاطین کنکور و مافیای مشق شب را به تنگ آورده است. در صحبت هایش، به صراحت وجود دانشگاههای پولی در کشور را زیر سوال می برد و نبود فرصت های برابر تحصیلی را یک تخلف بزرگ از قانون اساسی میداند. اظهارات او در برنامههای تلویزیونی نظیر «حالا خورشید»، «فرمول یک»، «تب و تاب» و... به غایت جنجالساز بوده و خیلیها را عصبانی کرده و به واکنش واداشته است اما خودش تاکید دارد که این تازه اول راه اوست و کمر همت بسته تا نخبگان را به شرایط موجود حساس کند و آنها را به واکنش و مطالبه گری وادارد.حضورش در مشهد مجالی میشود تا با او به گفت وگو بنشینیم، هم نقدهایش را بشنویم و هم با او از نقدهایی بگوییم که در خصوص دیدگاههایش مطرح می شوند:
چالش در اقتصاد سیاسی آموزش و پرورش
«حسینی»، هرکجا که زبان به نقد باز کرده، آنهایی که به نوعی از کلماتش آزرده شدهاند، مدرک تحصیلی او را بهانه کرده و از ورود یک «علوم سیاسی»خوانده به عرصه نقد سیستم آموزشی، به عنوان یک حرکت پوپولیستی و شهرتطلبانه یاد کرده اند؛ اما خود او پاسخ این نقدها را اینطور می دهد: اتفاقا رشته تحصیلیام، من را به این سمت سوق داد، شاید اگر علوم سیاسی نمیخواندم درگیر مسائل آموزشی نمیشدم. علوم سیاسی یک سازمان ذهنی است که توضیح میدهد چگونه میتوان یک جامعه را از طریق سازمان دهی درست قدرت، خوب اداره کرد. من در مقام یک جامعهشناس سیاسی، بررسی میکنم که سازمان قدرت در کجا دچار اختلال شده و در قالب بروز نابرابریهای اجتماعی، مخرب عمل میکند. البته اگر از هرکدام از اعضای همین جامعه خودمان(منهای نوع تخصص اش) بپرسیم که مشکل امروز جامعه ایران چیست؛ همین پاسخ را میدهد و میگوید:«نابرابری». در واقع، این توزیع ناعادلانه درآمدهاست که خود به ناعادلانه شدن سازمان قدرت می انجامد. حالا اگر از نقطه نظر علوم سیاسی نگاه کنیم که کجای این بیعدالتی، بحرانی شده تا برای اصلاحگری از همانجا شروع کنیم؛ به این پاسخ میرسیم: «آموزش».
یک تلنگر برای تولد یک منتقد
او اشارهای می کند به آن تلنگر تلخی که بهانه آغاز یک حرکت انتقادی برای او شد و می گوید: خبر خودکشی دانشجوی دکترای حقوق دانشکده ما، برای من یک شوک بزرگ بود و این سوال را در ذهنم جان بخشید که چرا نخبهای همچون او باید این طور به پایان خط برسد؟ پرسوجو کردم و متوجه شدم که مدتها دنبال گرفتن فرصت تدریس بوده و از دانشگاه دولتی تا آزاد و غیرانتفاعی، پاسخ «نه» شنیده بود چون همه کرسیهای استادی به مدد ماشین تولید مدرک در کشورمان پُر شده و از طرفی او راه میانبر یا همان «پارتی» را هم نداشت پس یک باره سال های عمرش را از دست رفته دید و تصمیم به خودکشی گرفت. با خودم فکر کردم اگر آن کسی که گل سر سبد آموزش عالی بود، چنین بلایی سرش آمد، فارغ التحصیل فلان دانشگاه پولی در یک شهرستان دورافتاده که یک رشته فاقد ظرفیت استخدام را ادامه می دهد، باید با مدرک و آینده اش چه کند؟ بپذیریم که مدرکگرایی در کشور ما به آفتی خطرناک برای نسل جوان ما تبدیل شده است.
رتبه های زیر هزار به قشر مرفه تعلق دارد
این عضو هیئت علمی دانشگاه تهران، در ادامه صحبتهایش یک بار دیگر سازمان اقتصادی آموزش و پرورش و موضوع عدالت آموزشی را پیش میکشد و از افزایش روزافزون مدارس پولی و غیرانتفاعی انتقاد میکند و میگوید: در مناظره ای در رسانه ملی، در پاسخ به این ادعای معاون مالی آموزش و پرورش که گفت؛ مشکل این وزارتخانه کمبود اعتبار است، بیان کردم؛ چالش شما در واقع این است که دولت را یک بنگاه اقتصادی فرض می کنید. معتقدید اگر دولت اعتباراتش را خرج آموزش و پرورش کند، باید برای هر دانشآموزی به طور متوسط چهار میلیون تومان از خزانه هزینه کند، این همه در حالی است که اگر کار را به بخش خصوصی بسپارد هزینه یک میلیون تومان تمام می شود، پس خصوصیسازی برای دولت مقرون به صرفهتر خواهد بود. اما بخش خصوصی قرار است چطور آن سه میلیون تومان را جبران کند، پاسخ آسان است، از حق و حقوق معلمان مایه می گذارد. آن مدرسهای که چندماه پیش در سیستان و بلوچستان در آتش سوخت، مگر غیرانتفاعی نبود، اما دیدید که سطح امکاناتش چه میزان بود؟ وظیفه دولت حمایت از آحاد جامعه است، نه فقط قشر مرفه و سرمایه هایش بلکه همه جامعه، به ویژه آن اقشار بی صدایش.حسینی از پلههای ترقی می گوید که پول برای دانش آموزان و آتیه آنها می سازد و توضیح می دهد: توجیه کارشناسان آموزشی این است که مدارس غیرانتفاعی کیفیت آموزشی ایجاد می کنند؛ حرفشان درست است اما کیفیت آن ها موجب می شود تا تقریبا همه دانش آموزانی که در کنکور پارسال رتبه زیر ۱۰۰۰ کسب کرده اند، از بین مدارس غیرانتفاعی و پولی باشند. حالاسوال این است که چه کسی توان آن را دارد که 20 تا 60 میلیون تومان پول برای تحصیل فرزندش بپردازد. در یک کلام، بپذیریم که رتبه های بالای کنکور به قشر مرفه تعلق دارد.او یک بار دیگر بر موضوع توزیع نکردن مناسب بودجه دولتی متمرکز می شود و می گوید:البته قبول کنیم که وزیر آموزش و پرورش با بودجه اندک 36 هزار میلیارد تومانیاش، حتی اگر قدرت مافوق بشری هم داشته باشد؛ باز صرفا همین کارها از دستش ساخته است. مشکل در نگاه کلان به بودجه کشور است. در حالی که آموزش باید یکی از سه اولویت کشور برای تخصیص بودجه و اعتبار باشد، شاهدیم که حتی طرح های عمرانی با 60 هزار میلیارد تومان، سهم بیشتری از اعتبارات مالی و بودجه ای کشور می برند. متوجه نیستیم که اولویت کشور ساختن فلان سد یا احداث ساختمان در بهمان نهاد نیست؛ بلکه دغدغه اول آموزش است.
حسینی ادامه می دهد: من به دنبال حساس شدن نخبگان جامعه هستم. تفکر منتقد آن ها برای به ثمر نشستن جریان مذکور لازم است.
نمی خواهم نماینده مجلس شوم
آنهایی که حرف های این استاد دانشگاه را زیر تیغ نقد می برند، مدعی هستند که «حسینی» با سوار شدن بر موج این انتقادات برای کارنامه آینده خود برنامه هایی چیده که از جمله آن، نمایندگی مجلس یا حتی گرفتن یک پست دولتی است؛ خودش اما در جواب، به صراحت بیان می کند: معتقدم که نماینده مجلس شدن در برهه کنونی، فایده ای ندارد چون مثلا 100 نماینده مجلس داریم که قوانینی را به نفع اقشار مرفه جامعه مصوب می کنند. از طرفی رای من به تنهایی در مجلس، چه تغییری را رقم خواهد زد؟ فکر می کنم اول باید خاستگاه مخالفانم مشخص شود، بعد بگویند چرا این حرف را به من نسبت می دهند؟
همه ما حاصل تبعیض هستیم
«همه ما حاصل تبعیض هستیم.» او با این جمله، بحثش را ادامه می دهد و بیان می کند: آن که می گوید من نخبه هستم چون در فلان آزمون صاحب رتبه شده ام یا دانش آموز خوبی هستم چون سمپاد هستم، اشتباه می کند. او محصول آزمون سمپادی است که 730 هزار نفر اصلا در آن شرکت نمی کنند. یا در حالی رتبه خوبی در کنکور کسب می کند که سه میلیون نفر در کشورمان اصلا درس نمی خوانند. پس همه ما بخشی از این تبعیض هستیم و نمی توانیم توفیقات مان را الزاما و صددرصد پای هوش و استعداد بنویسیم.حسینی، گوشه چشمی هم دارد به رسانه هایی که سلیقه جامعه را شکل می دهند و البته درآمدهای کلانی که از کنکور به جیب عده ای روانه می شود: پس مدرک به اولویت اول تلویزیون ما تبدیل می شود، صبح تا شب تبلیغ فلان مرکز کنکور یا کتاب های آموزشی بهمان موسسه ای را پخش می کند. نتیجه این اتفاق، تغییر دیدگاه خانواده ها به کنکور است و به همین سادگی فرهنگ یک ملت ساخته می شود. اصلا اگر خانواده ای بخواهد فرزندش پزشک بشود، باید با640 هزار پشت کنکوری دیگر رقابت کند آن هم در حالی که تنها دو هزار نفر امکان تحصیل در این حوزه را دارند. این مدرک گرایی در دهه 40 وجود نداشت. طی 20 تا 30 سال گذشته ذائقه ها تغییر کرده و رسانه ها یکی از عوامل آن هستند.او بخشی از درآمدزایی سلاطین کنکور را از ایجاد ترس و نگرانی برای والدین و دانش آموزان در این حوزه می داند و بر این باور است که؛«گاهی خانواده ها هزینه های گزافی هم می کنند و همه امکانات را هم برای تحصیل فرزندشان به دشواری تامین می کنند اما نتیجه لازم حاصل نمی شود چون اساسا ظرفیت پذیرش مثلا در رشته پزشکی با تعداد متقاضیانش، بسیار متفاوت است. باید بپرسیم اصلا چرا همه ما نیاز داریم دانشگاه برویم و مدرک بگیریم؟ این تفکر و وسواس از کجا به ذهن این جامعه تزریق شده است و چه کسانی از آن منفعت می برند؟»
افشاگری؛ آری یا نه؟
این چهره منتقد بارها از مافیای کنکور و مدارکی که علیه آن ها وجود دارد، سخن گفته است. از او می پرسیم که در بیان نقادانه اش چرا دست به افشای این مدارک نمی زند؛ در جواب بیان می کند: من در رویکردم، به افشاگری فردی اعتقادی ندارم، فرض کنیم مثلا از فلان آقا به عنوان یکی از سلاطین کنکور به صورت مفصل صحبت کنم اما فایده ای ندارد. گیرم که انتقادات من روند فعالیت او را متوقف کند، اما خیلی زود جای او را فرد دیگری می گیرد چون بستر تقاضا وجود دارد و درآمدها نیز در این حوزه کلان هستند و بستر آسیب می شوند. چند هزار متقاضی که پشت سد کنکور هستند، ناخودآگاه فعالیت این مافیا را جلو می برند. دیروز سلطان سکه، قیر، کاغذ و... و فردا سلطان کنکور را بگیرند، اما آیا روندهای آسیب زا اصلاح می شوند؟این استاد دانشگاه تاکید می کند: آموزش و پرورش باید نیاز موجود در این حوزه را مرتفع کند، اگر این نهاد بودجه واقعی خود را داشته باشد و درست مدیریت کند و به معلمان حقوق پنج میلیون تومانی پرداخت کند؛ اولا دیگر دانش آموزان غیر از کلاس درس به دوره های کنکور نیاز پیدا نمی کنند و دیگر آن که، عشاق حرفه پزشکی به واسطه درآمدها، به معلمی علاقه مند می شوند. این مسئله درباره حرفه های دیگر هم وجود دارد که اگر درآمدشان به قواره خدمات شان باشد، متقاضی هایشان نیز بیشتر می شود.
«نه»، به سهمیه ای که نصیب فرزندان هیئت علمی دانشگاه ها می شود
از حسینی با داشتن چنین دیدگاه های ساختارشکنانه ای می پرسیم که آیا به فرزند خودش برای ادامه تحصیل در دانشگاه اجازه می دهد که در پاسخ بیان می کند: معتقدم کسی باید به دانشگاه برود که عاشق علم است چون توقع اشتغال صرف از دانشگاه، منطقی نیست. در هر کشوری هم به صورت متوسط، 20 تا 30 درصد مردم عاشق علم هستند و برای کسب آن، دانشگاه می روند. اگر فرزندم عاشق تحصیل باشد، می گذارم وگرنه به سراغ آن زمینه ای که استعداد و علاقه دارد، برود.این عضو هیئت علمی دانشگاه تهران از یک تبعیض دیگر هم سخن می گوید: من منتقد سهمیه هیئت علمی دانشگاه هستم. منِ استاد دانشگاه، اگر فرزندم سهمیه داشت، چطور می توانم از عدالت دفاع کنم! چطور می توانم بگویم که تبعیض علیه اقشار بی صدا را بردارید؛ به نام عدالت، باید نه بگوییم به سهمیه هیئت علمی تا تبعیض در بخشی از نظام آموزشی کشور متوقف شود.
سلبریتی ها مطالبات لوکس را به اولویت جامعه تبدیل می کنند
از حسینی راهکار پیشنهادی اش را برای شروع این اصلاحات در نظام توزیع درآمد و آموزش جویا می شویم. وی معتقد است: باید افکار عمومی را آگاه و مطلع کنیم تا به کسانی در ساختار قدرت رای بدهند که آن را اصلاح کنند. او به اصلاح گری در ساختارهای کلان معتقد است و باور دارد که تصحیح سیستم اجرایی، راه به جایی نمی برد و تغییر موثری ایجاد نمی کند.انتقاد دیگر این استاد دانشگاه از اولویت ها و مطالبات لوکسی است که گاهی در جامعه و به ویژه از سوی سلبریتی ها مطرح می شود. وی بیان می کند: قشر مرفه جامعه، به ویژه سلبریتی ها، حتی اگر به مشکلاتشان به درستی رسیدگی نشود، اما این صدا را دارند که دغدغه هایشان را در سطح عمومی مطرح کنند ولی صدای آن 730 هزار دانش آموز سیستانی که بخاری ندارند، چه زمانی و از چه رسانه ای شنیده می شود؟ بچه های شین آباد که در آتش غفلت سوختند و دولت پول عمل شان را نمی دهد، چرا دیده نمی شوند؟ در چنین شرایطی شاهدیم که کنسرت ناگهان دغدغه بزرگ جامعه می شود. وی خاطر نشان می کند: من معتقدم اگر ما بتوانیم انقلاب آموزشی را تجربه کنیم، همه حوزه ها خود به خود درست می شود، انقلاب آموزشی با اصلاح گری میسر می شود.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

خدیجه علی نیا – مرکز جامع ام اس شرق کشور به همت خیران در مشهد احداث می شود. این خبری است که نایب رئیس انجمن ام اس ایران روز گذشته در همایش سالانه مدیران عامل و مدیران ارشد انجمن های ام اس کشور در مشهد اعلام کرد و «عباس نوریان» نایب رئیس انجمن ام اس خراسان رضوی نیز درباره جزئیات آن به خبرنگار ما گفت: خیران برای احداث این مرکز که در بولوار ابوطالب ساخته می شود، در مجموع هفت میلیارد تومان کمک کردند که کمک یک خیر به تنهایی حدود شش میلیارد تومان بوده است، ضمن این که آستان قدس رضوی زمین مورد نیاز برای احداث این مرکز را با تخفیف ویژه در اختیار قرار داده است.
شارلاتان های حوزه سلامت سر بیماران کلاه می گذارند
به گزارش خراسان رضوی، همایش روز گذشته مدیران انجمن های ام اس کشور در مشهد، فرصتی را فراهم کرد تا بار دیگر دغدغه های بیماران مبتلا به این بیماری مطرح شود. دکتر «صحرائیان» رئیس انجمن ام اس ایران در این همایش گفت: مسئولان انجمن های ام اس و افرادی که با این بیماران در ارتباط هستند باید آرامش و امنیت ذهنی و روانی را برای بیماران فراهم کنند اما گاهی اوقات در فضاهای نا آرام ذهنی، بسیاری از شارلاتان های حوزه سلامت رشد می کنند و سر بیماران کلاه می گذارند. وی تصریح کرد: این شارلاتان های حوزه سلامت با گفتن این جمله که مصرف داروهای شیمیایی پاسخگوی درمان شما نیست و از قارچ ها یا مکمل های دیگر استفاده کنید، بیماران را نگران می کنند. متاسفانه بیماران هم تحت تاثیر این افراد قرار می گیرند و دلیلش هم این است که بیمار مبتلا به ام اس در راه درمانش خیالش راحت نیست و می طلبد پزشکان توضیحات لازم را برای اطمینان خاطر به بیماران بدهند. دکتر صحرائیان آمار بیماران مبتلا به ام اس در کشور را براساس آمار وزارت بهداشت، 64 هزار نفر و براساس آمار انجمن ام اس 74 هزار نفر اعلام کرد و افزود: علت اختلاف آمار، مربوط به بیمارانی است که به داروهای خاص نیازی ندارند و در همان انجمن ام اس نیازهای خود را برطرف می کنند. دکتر «جمشید کرمانچی» معاون فنی مرکز مدیریت پیوند و درمان بیماری های وزارت بهداشت با اشاره به بسته ای خدمتی برای بیماران گفت: برخی از همکاران انجمن ها بسته های خدمتی را به زحمت تهیه می کنند و اطلاعی از خدمات موجود برای بیماران ندارند و این موضوع جای نگرانی دارد. وی ادامه داد: بسته خدمتی و تشخیصی برای بیماران تدوین کرده و متعهد شده ایم خدمت را به بیماران تمام نقاط کشور به ویژه بیماران محروم و نیازمند ارائه دهیم.
3578 بیمار مبتلا به ام اس در استان
دکتر «محمدرضا دارابی»، رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان رضوی نیز آمار بیماران مبتلا به ام اس در خراسان رضوی را 3578 نفر اعلام کرد وگفت: میانگین سن بیماران مبتلا به ام اس بین 20 تا 40 سال است و هم اکنون زنان بیشتر درگیر این بیماری شده اند. شهردار مشهد و عضو هیئت امنای انجمن ام اس خراسان رضوی نیز با اشاره به این که باید زیرساخت های شهری برای حضور بیماران مبتلا به ام اس در شهر ایجاد شود، گفت: شهرداری مشهد در ایجاد زیرساخت های شهری، مناسب سازی حمل و نقل و همچنین ایجاد زیرساخت های فنی برای بیماران مبتلا به ام اس تاکنون دریغ نکرده است. «محمدرضا کلائی» همچنین با اعلام آمادگی برای مناسب سازی فضای شهری به منظور استفاده زائران و مجاوران مبتلا به اماس گفت: با وجود اقداماتی که در این زمینه انجام شده است باز هم فاصله جدی تا مناسب سازی کامل فضای شهری برای این بیماران داریم. «مصطفی سراج» مدیرکل توان بخشی سازمان بهزیستی کشور هم به بیان مشکلات این بیماران در زمینه اشتغال پرداخت و در باره قانون حمایت از معلولان توضیحاتی داد. در بخشی از این همایش چند تن از متولیان انجمن های ام اس استان ها به بیان مشکلاتشان پرداختند.
هر ماه، ثبت 29 تا 41 بیمار جدید مبتلا به ام اس
«سیدسعید سید زادگان» مدیرعامل انجمن بیماران ام اس نیز در حاشیه این مراسم در گفت وگو با خبرنگار ما با اشاره به این که طی یک سال گذشته، تعداد 300 نفر به جمعیت بیماران مبتلا به ام اس در استان در این انجمن افزوده شده است، گفت: به طور میانگین هر ماه بین 29 تا 41 نفر بیمار مبتلا به ام اس در استان به ثبت می رسد.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

پرورش/ جاده مشهد -سرخس در محدوده شهر رضویه وروستای تنگل شور به علت عرض کم و دوطرفه بودن جاده وداشتن پیچ های فراوان باعث وقوع تصادفات زیادی است که عبور ومرور کامیون های حامل شن وماسه وتریلرهای ترانزیتی برشلوغی و تصادفات این محورافزوده است. در همین باره در گزارشی به گفت وگو با رانندگان و مسئولان در خصوص برطرف شدن مشکلات این محور پرداختیم.
کم عرض بودن جاده دوطرفه؛ عامل حوادث خونین
یکی از رانندگان این محور ارتباطی گفت :در این جاده تاکنون بسیاری از هموطنان جان باخته اند ولی مسئولان به فکر نیستند که به این مشکل رسیدگی کنند به طوری که وضعیت جاده دوطرفه رضویه تا تنگل شور برای وسایل نقلیه لاستیک باقی نمی گذارد و در این فاصله حدود ۲۰ کیلومتری ماهی چهار تا پنج حادثه رخ می دهد. راننده دیگری گفت :تردد و تصادفات در این جاده زیاد است و هر یک نفر که فوت می کند ده ها خانواده داغدار و گرفتار میشوند. یکی از شهروندان بخش رضویه گفت: این جاده کم عرض است و اصلاً امنیت نداریم علاوه بر این تردد کامیون های حمل شن به شن شویی ها که با سرعت پایین حرکت می کنند عامل وقوع تصادف است و با سبقت خودروهای سواری شاهد بروز حوادث خونینی دراین محور هستیم. راننده دیگری که خود در این محور دچار حادثه شده، می گوید: جاده خیلی نقص دارد و به علت کم عرض بودن در این محور تصادفات زیادی رخ می دهد. از مسئولان خواهشمندم به جاده مشهد تنگل شور به خصوص منطقه کارخانه شیمی رسیدگی کنند.
تکرار تراژدی مرگ در محور مشهد- سرخس و محدوده شهر رضویه تا تنگل شور
حسین رضاپور رئیس جمعیت طرفداران ایمنی راه های استان گفت: در محور مشهد سرخس و محدوده شهر رضویه تا تنگل شور به دلیل عرض کم، دو طرفه بودن جاده، تردد تریلرهای ترانزیتی و صدها دستگاه کامیون حمل شن،وجود خودروهای فرسوده، رانندگان کم تحمل غیر حرفه ای و فاقد مهارت های رانندگی، کاربری های اقتصادی درمنطقه و ... سایه حادثه بر سر رانندگان سنگینی می کند و این موضوع سبب شده که این محور به یکی از ناامن ترین محورهای مواصلاتی استان و شهر رضویه تبدیل شود. وی با اشاره به دو دستگاه معاونت هماهنگی عمرانی استانداری و کمیته پیشگیری از حوادث ترافیکی مرکز استان می گوید: همواره رانندگان را به علت وقوع حادثه مقصر اعلام کرده و صورت مسئله را با سرزنش کردن قربانی یعنی راننده پاک کرده ایم. به نظر شما مقصر اصلی و پنهانی یک تصادف کیست؟ راننده یا راهدار یاخودروساز یا اداره استاندارد یا نیروی انتظامی یا دستگاه قضا، آموزش و پرورش یا آموزش عالی یا قضا و قدر و قسمت یافرهنگ؟!
اجرای قوانین پیشگیرانه،موثر وکاربردی
حسین رضاپور می افزاید: آیا در این استان قوانین پیشگیرانه موثر کاربردی برای جلوگیری از وقوع تخلفات، تصادفات و تلفات جاده ای وجود دارد؟
رئیس جمعیت طرفداران ایمنی و راه های استان تاکید کرد: آیا تا به حال فکر کردهایم که مشکل اصلی ترافیک و تصادفات کشور تعداد خودرو نیست که اگر بود، چه بر سر اروپایی ها که چهار برابر کشورمان خودرو دارند، می آمد؟
تامین اعتبار تعریض قسمتی از پروژه
مهندس علی رجایی مدیر نگهداری جاده های استان در اداره راهداری استان گفت: خوشبختانه با پیگیری هایی که نماینده مجلس آقای دکتر سید احسان قاضی زاده هاشمی داشتند و سازمان راهداری نیز حمایت کردند امسال مبلغ ۱۰ میلیارد تومان برای این محور اختصاص دادند و با توجه به وجود شن شویی ها در این محور مبلغ پنج میلیارد تومان اداره کل صنعت معدن و تجارت استان در نظر گرفته است که در مجموع ۱۵ میلیارد تومان می شود.مشغول نقشه برداری و تکمیل اوراق مناقصه هستیم و تا تعیین پیمانکار تکمیل طرح و نقشه ها به علت بالا بودن مبلغ مناقصه بین ۴۵ روز تا دو ماه به طول می انجامد و سپس عملیات اجرایی جاده شروع می شود.
کاهش حوادث با تعریض محور
با تعریض این جاده می توان اظهار امیدواری کرد حوادث جاده ای در این محور کاهش یابد به شرط این که اجرای این پروژه پشت در کمبود اعتبار نماند.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

با توجه به کاهش ذخایر خونی استان، اداره کل انتقال خون خراسان رضوی از زائران و مجاوران خواست با حضور در پایگاه ها و اهدای خون به یاری بیماران نیازمند بشتابند. در اطلاعیه صادر شده آمده است: با اشاره به کاهش مراجعه مردم به پایگاه ها به دلیل سرما و برودت هوا، آمار ذخیره خون استان رو به کاهش است که با ادامه این روند در روزهای آینده، پاسخگویی به بیماران نیازمند و مراکز درمانی با چالش جدی مواجه خواهد شد. به این منظور، شهروندان می توانند با مراجعه به پایگاه های اهدای خون مشهد شامل پایگاه امام رضا(ع) واقع در میدان شریعتی ( تقی آباد ) ، پایگاه امید واقع در نبش خیابان شیرازی 3 ، پایگاه شهید کریمی واقع در بولوار شریعتی 28 منطقه قاسم آباد، پایگاه میلاد واقع در بولوار استقلال بین استقلال 2 و 4 ، پایگاه مهر واقع در نبش بولوار ابوطالب 33 و پایگاه ثامن ابتدای بازارچه شهید آستانه پرست برای اهدای خون مراجعه کنند. گفتنی است پذیرش پایگاه ها در نوبت صبح از ساعت 7:45 تا 13:15 است.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

گروه اقتصاد - دومین جلسه رسیدگی به اولین پرونده دادگاه ویژه رسیدگی به جرایم اخلالگران در نظام اقتصادی کشور در مشهد، موسوم به پرونده شرکت پردیسبان به ریاست قاضی سیدهادی منصوری صبح دیروز برگزار شد.
به گزارش میزان، در این جلسه رئیس دادگاه ضمن تشریح روند رسیدگی به تحقیقات و مراحل دادرسی، از یکی از متهمان خواست تا به دفاع از خود در برابر کیفرخواست تنظیمی توسط دادسرای عمومی و انقلاب مشهد بپردازد.
اتهامات یکی از متهمان
اخذ وجوه کلان، سلب آسایش عمومی، ایراد صدمات جبران ناپذیرمادی و معنوی به شکات، اخلال در نظام اقتصادی، کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع از جمله اتهامات محسن دهقان نیری یکی از متهمان پرونده است.نمایندگان شکات خواستار مواجهه حضوری با متهمان در صحن علنی جلسه شدند.نماینده دادستان در این جلسه گفت: در همه مراحل تحقیقات روشن است که متاسفانه تبلیغات گسترده و اغواگرانه، موجب گستردگی وقوع جرم در این پرونده شده است.پس از انجام مواجهه حضوری نمایندگان شکات با یکی از متهمان، متهم به سوالات رئیس دادگاه و نماینده دادستان پاسخ داد.پس از اتمام دفاعیات متهم رئیس دادگاه از وکیل متهم خواست تا به دفاع از موکل خود، محسن دهقان نیری بپردازد.
اخلال در شرایط اقتصادی
نماینده دادستان پس از انجام دفاعیات وکیل مدافع و یکی از متهمان گفت: به دلیل اقدامات خلاف قانون و اخلاق متهمان، آن هم در شرایطی که در معرض تحریم و جنگ اقتصادی هستیم، آسیبهای روحی، جسمی، مالی و جانی متعددی به جمعی از شهروندان وارد شده است. در مجموع باید گفت این اقدامات به اخلال در شرایط اقتصادی انجامیده است .با دستور رئیس دادگاه رسیدگی به اتهامات یکی دیگر از متهمان با قرائت کیفرخواست توسط نماینده دادستان مشهد آغاز شد.دادگاه پس از استماع مدافعات ۲ تن از متهمان و وکلای مدافع آن ها و تعداد دیگری از نمایندگان شکات به دلیل طولانی شدن جلسه، ادامه رسیدگی به دیگر اتهامات را به روز پنج شنبه (امروز) موکول کرد.اولین جلسه رسیدگی به پرونده پردیسبان سه شنبه گذشته در مشهد برگزار شد .دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان در جلسه اول دادگاه رسیدگی به پرونده شرکت پردیسبان با تشریح سیر اقدامات انجام شده در خصوص این پرونده گفت: اقدامات گسترده ای در این زمینه توسط دادسرای عمومی و انقلاب مشهد به انجام رسید و بر این اساس، تشخیص داده می شود که خسارات وارد شده به شاکیان به دلیل رفتار غیرقانونی متهمان؛ غیرقابل انکار است و از نمایندگان شاکیان حاضر در این جلسه خواسته ایم تا به بیان شکایت خود بپردازند.دادستان عمومی و انقلاب مشهد با اشاره به برخی از ابعاد این پرونده خاطر نشان کرد: در برآوردهای اولیه حداقل حدود هشت هزار نفر سهام دار در این پرونده وجود دارد با این توضیح مهم که برخی از این نمایندگان، خود نماینده تعداد دیگری از سهام داران و شاکیان هستند؛ به همین دلیل شاهد گستردگی موضوع در مشهد و دیگر شهرها بودیم و این موضوع نیازمند اقدام جدی و قاطع بود.وی با اشاره به گوشه ای از اقدامات غیرقانونی متهمان این پرونده گفت: مسیری را که متهمان پیموده اند در واقع در جهت خلاف سیاست های پولی و مالی کشور بود که با تبلیغات گمراه کننده و اغوا گرانه از طریق رسانه ها آغاز و موجب شد تا برخی از هموطنان عزیز، منتظر معجزه اقتصادی از سوی مسئولان این شرکت باشند.صادقی اتهام پنج متهم این پرونده را مشارکت در راستای اخلال در نظام اقتصادی کشور به قصد مقابله با نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران دانست.به گزارش خراسان رضوی، عملیات اجرایی پروژه پردیسبان در سال 91 آغاز شد و شرکت پردیسبان در سال 92 مبادرت به فروش سهام در شهرهای مختلف کشور از جمله مشهد مقدس کرد اما در نیمه دوم سال 93 با ورود دادستانی مشهد مقدس به موضوع فروش سهام این شرکت، دفاتر فروش سهام این شرکت به دلیل تخلفات گسترده پلمب شد و متعاقب آن مدیران این شرکت دستگیر شدند.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.