جزئیات تازه ای از رسیدگی به پرونده تعاونی اعتباری ثامن الحجج (ع)
طبق آخرین اخبار و گزارش های معتبر تاکنون بیش از 1225 میلیارد تومان از مطالبات مردم از موسسه ثامن الحجج پرداخت شده است. به گزارش اخبار بانک، پس از این که با مشارکت دستگاه های مختلف مقرر شد بانک پارسیان عهده دار پرداخت مطالبات مردم باشد، این بانک اعلام کرد تا سقف ۲۰ میلیون تومان مطالبات مردم را پرداخت کرده و منتظر مجوز بانک مرکزی است تا پرداخت مطالبات در سطح ۵۰ میلیون تومان را نیز آغاز کند.غلامحسین محسنی اژه ای سخنگوی قوه قضاییه نیز جزئیات تازه ای از رسیدگی به مشکلات طلبکاران این موسسه را بیان کرد.
معاون اول قوه قضاییه درباره شرکت تعاونی ثامن الحجج که امور آن به بانک پارسیان سپرده شده است، گفت: این یکی از کارهای موفقی بود که با هماهنگی چند دستگاه انجام شد. اگر موضوعاتی مانند این پرونده با هماهنگی دستگاه ها انجام شود، می تواند هزینه ها را کم کند. بانک مرکزی فردی را مسئول رسیدگی کرد. دادستان تهران نیز افراد و بازپرسی را مامور کرد و برخی از نهادها مانند وزارت اطلاعات نیز یکی از ادارات کل خود را برای این موضوع مجهز کرد.
او گفت: کارهای خوبی انجام شده، البته کار تمام نشده ولی تا امروز حدود ۸۰۰ هزار فقره از حساب های مردم تعیین تکلیف شد. خودشان می گفتند دو میلیون و ۴۰۰ هزار سپرده گذار دارند. از این تعداد، ۸۰۰ هزار نفر تعیین تکلیف شدند و هزار و ۲۲۵ میلیارد تومان برای این منظور پرداخت شده و پیگیری مطالبات افراد باقی مانده نیز ادامه دارد. تلاش می شود مردم تا حد امکان ضرر نکنند یا کمتر ضرر کنند.
مدیرعامل آب و فاضلاب خراسان رضوی مطرح کرد
۱۴۲۸ میلیارد ریال سرمایه گذاری برای طرح های آب و فاضلاب در استان
مدیرعامل آب و فاضلاب خراسان رضوی گفت: ۱۴۲۸ میلیارد ریال سرمایه گذاری برای طرحهای آب و فاضلاب خراسان رضوی در سال ۹۵ در نظر گرفته شده است.
حسین اسماعیلیان در گفتوگو با تسنیم اظهار کرد: برداشت بیرویه صورت گرفته در طول سالهای اخیر از سفرههای آب زیر زمینی مشکلات زیادی برای تأمین آب شرب در استان به وجود آورده که بارندگیهای اخیر نیز نتوانسته آن ها را جبران کنند.وی با بیان این که 30 شهرستان در خراسان رضوی در طول تابستان امسال با تنش آبی شدید مواجه میشوند، خاطرنشان کرد: شهرستانهای طرقبه شاندیز، ملکآباد، گلبهار، درگز، جنگل، سبزوار، نیشابور، قوچان، بردسکن، گناباد و خلیل آباد از جمله این شهرستانها هستند.
مدیرعامل آب و فاضلاب خراسان رضوی افزود: میزان بارندگی در سال آبی 94 از سال 93 حدود 35 میلی متر کمتر بوده و بارشهای اخیر نتوانسته است به طور کامل مشکلات را رفع کند.اسماعیلیان با اشاره به طرحهای در دستور کار برای انجام در آب و فاضلاب خراسان رضوی، تصریح کرد:این طرح ها شامل 212 کیلومتر لولهگذاری، 107 کیلومتر شبکه فاضلاب، 15 هزار متر مکعب مخزن ذخیره آب و تجهیز 32 چاه است.مدیرعامل آب و فاضلاب خراسان رضوی بیان کرد: همچنین برخی از طرحهای آبرسانی با حمایت بخش خصوصی در حال انجام بوده که در طول امسال عملیات اجرایی آن ها آغاز میشود.
محور های ارتباطی استان به دلیل عملیات راهسازی با محدودیت ترافیکی روبه رو است
مرکز مدیریت راه های اداره کل راه و شهرسازی خراسان رضوی از اعمال محدودیت های ترافیکی در محورهای ارتباطی استان به علت انجام عملیات راهداری خبر داد.
به گزارش مهر، مرکز مدیریت راه های اداره کل راه و شهرسازی خراسان رضوی از اعمال محدودیت ترافیکی در محورهای ارتباطی استان از هفتم اردیبهشت ماه ۹۵ خبر داد.
بنابر اعلام مرکز مدیریت راههای استان از ابتدا تا کیلومتر ۷ محور تربت حیدریه- رشتخوار بر همین اساس به علت اجرای عملیات روکش آسفالت گرم دارای محدودیت ترافیکی است.همچنین اجرای عملیات روکش آسفالت گرم در این محور از ساعت ۷ صبح لغایت ۱۹ انجام می شود و تا ۷ خردادماه سال جاری ادامه دارد.
مرکز مدیریت راه های اداره کل راه و شهرسازی خراسان رضوی ضمن اعلام اینکه عملیات یاد شده بدون انسداد محور انجام می شود و عبور ترافیک همزمان با اجرای عملیات صورت میگیرد از تمامی رانندگانی که قصد عبور از محورهای مختلف استان را دارند، درخواست کرد تا با رعایت احتیاط لازم قبل از حرکت از طریق شماره ارتباطی ۱۴۱ و یا تلفن ۳۳۴۱۱۰۰۰-۰۵۱ از آخرین وضعیت مسیر تردد خود اطلاع یابند.
رئیس پارک علم و فناوری خراسان خبرداد
ثبت 50 درصد اختراعات عرضه شده به پارک علم و فناوری خراسان
رئیس پارک علم و فناوری خراسان گفت: تاکنون 50 درصد اختراعات عرضه شده به این پارک موفق به ثبت در دفتر مالکیت فکری شده است.
دکتر سید حسن علم الهدایی در گفت و گو با خبرنگاران به مناسبت روز جهانی مالکیت فکری افزود: در طرح های نوآوری هم حدود 40 درصد موارد پذیرفته شده اند.
وی ادامه داد: طی سالهای 88 تا 94 تعداد 607 طرح نوآوری به دفتر مالکیت فکری وارد اما 274 مورد آن ها به عنوان طرح نوآورانه شناخته شد.
رئیس پارک علم و فناوری خراسان میزان حمایت مالی از طرح های نوآورانه را بین 15 میلیون تا 30 میلیون ریال به صورت کمک بلاعوض اعلام و بیان کرد: نمونه ای از این طرح های شاخص شامل تولید کاشی از بازیافت شیشه، دستگاه آنالیز حرکات جنین، سیستم گوی معلق و طرح ساخت دستگاه نازک سازی الیاف پشمی بوده اند.