بیشتر بدانیم

نوشیدنی‌هایی برای کنترل میل به شیرینی‌جات

خوردن خوراکی‌های شیرین بیش از حد ممکن است شما را شاد و راضی کند، اما می‌تواند موجب مشکلات سلامتی بی‌شماری شود، از جمله افزایش خطر پوسیدگی دندان، افزایش وزن و مشکلات سلامت قلب. طیف گسترده‌ای از عوامل می‌توانند بر هوس قند تاثیر بگذارند، از جمله محرک‌های روانی، نوسانات هورمونی و انتخاب‌های غذایی. انتخاب برخی از نوشیدنی‌ها ممکن است به شما کمک کند به طور طبیعی در شرایط خاص با ولع قند خود مبارزه کنید.
نوشیدنی‌های کم قند| نوشابه‌ کم قند می‌تواند یک انتخاب موثر برای کسانی باشد که به دنبال کاهش مصرف شکر هستند. این نوشیدنی‌ها معمولاً حاوی قند کمتری نسبت به همتایان پر قند خود هستند که به‌طور بالقوه منجر به کاهش مصرف قند می‌شود.این نوشیدنی ها  وقتی در حد اعتدال مصرف شوند، می‌توانند میل به طعم شیرین را بدون رساندن بار کامل قند موجود در نوشابه‌های معمولی برآورده کنند. برخلاف نوشابه‌های رژیمی که ممکن است از شیرین‌کننده‌های مصنوعی برای طعم شیرین خود استفاده کنند، برخی از نوشابه‌های کم قند مقادیر کمتری شکر را با شیرین‌کننده‌های طبیعی و غیرمغذی مانند برگ استویا ترکیب می‌کنند تا طعمی را که ما می‌شناسیم و دوست داریم ارائه دهند.
آب هندوانه| آب هندوانه می‌تواند تشنگی شما را برطرف و در عین حال کمک کند میل به شکر را مدیریت کنید. یک لیوان آب هندوانه طبیعی حدود ۷۰ کالری و صفر گرم شکر دارد اما یکی از دلایل اصلی که این نوشیدنی در فهرست ما قرار دارد این است که منبع طبیعی منیزیم است. کمبود منیزیم می‌تواند نقش مهمی در افزایش میل به قند داشته باشد، زیرا این ماده معدنی برای متابولیسم گلوکز ضروری است. بدون منیزیم کافی، بدن می‌تواند برای تنظیم سطح قند خون مبارزه کند که منجر به افزایش میل به شیرینی به عنوان منبع انرژی سریع می‌شود. هر لیوان آب هندوانه ۲۴ گرم از این ماده معدنی مهم را تامین می کند.
آب| بله H2O ساده قدیمی ممکن است به شما کمک کند میل به شکر را به طور طبیعی و راحت مهار کنید. چرا؟ برخی افراد در حالی که واقعا تشنه هستند فکر می‌کنند گرسنه هستند. بنابراین، نوشیدن آب هنگام شروع ولع قند ممکن است به شما این امکان را بدهد که عطش خود را رفع و بالطبع ولع قند خود را مدیریت کنید، چون شاید واقعا نیازی به شیرینی نداشتید و بدنتان فقط یک جرعه آب می خواست!
کامبوجا| کامبوجا یک چای تخمیر شده است که به دلیل طعم تند و فواید سلامتی متعدد، به ویژه پتانسیل آن برای کمک به مدیریت سطح قند خون، شناخته شده است. این اثر مفید را می‌توان به وجود اسید استیک، تولید شده طی فرایند تخمیر نسبت داد. داده های دانشگاه جورج تاون نشان داد که نوشیدن کامبوجا با طیف متنوعی از باکتری های پروبیوتیک ممکن است قند خون را در افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ کاهش دهد.