فرماندار نیشابور:
تعداد بازدید : 11
جلوی الحاق اراضی ۱۱۰ هکتاری به نیشابور گرفته شده است
شجاعی مهر/ فرماندار نیشابور در نشست خبری خود که به مناسبت دهه فجر برگزار شد، درباره آخرین وضعیت زمین های ۱۱۰ هکتاری جاده باغرود بیان کرد: با شکایتی که تعدادی از مردم کرده اند، موضوع به کمیسیون اصل ۹۰ مجلس رفته و فعلا جلوی الحاق این اراضی به نیشابور گرفته شده است که امیدواریم مشکلات آن به سرعت حل شود. به گزارش خراسان رضوی، مهدی دونده افزود: این نامه ارسال شده به مقامات با امضای شخص نیست و با امضای دلسوزان انقلاب ارسال شده و ما در جواب آن نامه ای به دادستانی زدیم و توضیحات خود را درباره این زمین و توافقات حاصل شده اعلام کرده ایم. وی اظهار کرد: در این خصوص شکایتی به مقامات کشور شده و آن ها هم به دستگاه قضایی ارجاع داده اند. دستگاه قضایی هم نامه زده و جزئیات را از جهاد کشاورزی خواسته است. ما به عنوان فرمانداری، تابع تصمیمات شورای برنامه ریزی استان هستیم. آن ها الحاق ۱۱۰ هکتار از اراضی نیشابور به محدوده شهری برای اجرای طرح ملی مسکن را مصوب کرده اند و با تلاش هایی که انجام شده در شورای عالی شهرسازی و معماری کشور نیز به تصویب رسید. دونده گفت: جزئیات این موضوع در سطح کشور در حال بررسی است، اما فعلا جلوی الحاق این زمین ها گرفته شده است.
وی خاطرنشان کرد: دادستانی از ما توضیحات خواسته است، ما به آن ها طی یک نامه رسمی درباره نوع توافق با مالک و میزان سهم طرح ملی مسکن توضیحات لازم را ارائه کرده ایم. حالا اگر دنبال درجه خاک و این طور مسائل هستند، تمام زمین های نیشابور مرغوب است و جایی نداریم که درجه خاک بالای ۳ و ۴ باشد. فرماندار نیشابور خاطرنشان کرد: اگر هم تخلفی از دستگاه های متولی صورت گرفته است ما اطلاعی نداریم.
افتتاح و کلنگ زنی ۱۶۸ پروژه در دهه فجر
وی در بخش دیگری از سخنانش گفت: در دهه فجر امسال ۱۶۸ پروژه در شهرستان نیشابور افتتاح و کلنگ زنی می شود.
مهدی دونده افزود: بیشتر این پروژه ها در حوزه های بهداشت و درمان، برق رسانی، اشتغال، گازرسانی، توسعه شهری و روستایی، آموزشی و مخابراتی خواهد بود .
وی ادامه داد: همچنین از دهه فجر سال گذشته تا امسال ۲۳۳ پروژه در نیشابور به بهره برداری رسیده است. فرماندار نیشابور با اشاره به برخی پروژه های دهه فجر امسال گفت: مرکز تصویربرداری بیمارستان ۲۲ بهمن و خانه بهداشت روستای بقیع با اعتبار ۱۱۱ و نیم میلیارد تومان، ۱۰ پروژه آب رسانی با اعتبار ۱۶۰ میلیارد تومان، ۱۴ پروژه راه سازی با اعتبار ۱۶۲ میلیارد تومان، ۳ پروژه برق رسانی با اعتبار ۱۶ میلیارد تومان، ۴ پروژه صنعتی، کشاورزی و دام پزشکی با اعتبار ۵۶ میلیارد تومان، ۳ پروژه بهزیستی با اعتبار 13 میلیارد تومان، اجرای ۱۳ پروژه مخابراتی با اعتبار ۳۰ میلیارد تومان، گازرسانی به روستای برف ریز با اعتبار 5 میلیارد تومان، افتتاح مدرسه خیرساز خاکباز با اعتبار ۶ میلیارد تومان، اجرای بیش از ۸۰ طرح و پروژه در حوزه توسعه روستایی و شهری با اعتبار ۱۳۰ میلیارد تومان ، بخشی از این پروژه ها هستند. دونده اظهار کرد: در سال ۱۴۰۲ مبلغ ۱۹۶ میلیارد تومان در کمیته برنامه شهرستان توزیع شده که ردیف یک آن متعلق به تملک دارایی ها بوده که در این چارچوب ۸۱ میلیارد تومان به ۱۶ پروژه اختصاص یافته که ۴۵ درصد تخصیص استانی و ۲۵ درصد از محل درآمد نفت بوده است.
وی بیان کرد: ردیف ۲ متعلق به استفاده متوازن از امکانات کشور یا همان ماده ۱۸۰ بوده که ۲۸ میلیارد تومان برای ۱۸ پروژه بوده و تخصیص آن ۳۰ درصد بوده است.
وی ادامه داد: از محل اعتبارات متوازن ۲ که در اختیار نمایندگان است نیز از محل اعتبارات در اختیار آقای ارکانی ۷ میلیارد و ۶۵۰ میلیون تومان برای ۱۳ پروژه که ۳۰ درصد تخصیص پیدا کرده و از محل اعتبارات در اختیار خانم چنارانی ۸ میلیارد و ۵۵۰ میلیون تومان بوده که به ۱۲ پروژه اختصاص یافته و ۳۰ درصد آن محقق شده است.
وی بیان کرد: اعتبارات روستاهای دارای دهیاری ۶۷ میلیارد تومان بوده و فاقد دهیاری یک میلیارد و ۷۶۵ میلیون تومان بوده است.
وجود 441 شعبه اخذ رای در حوزه انتخابیه
فرماندار نیشابور درخصوص وضعیت انتخابات در نیشابور گفت: تعداد کل جمعیت در حوزه انتخابیه شامل شهرستان های نیشابور، فیروزه، زبرخان و میان جلگه ۵۴۰ هزار و ۶۲۰ نفر است که از این تعداد ۲۷۵ هزار و ۷۱۶ نفر مرد و ۲۶۴ هزار و ۹۰۴ نفر خانم هستند. دونده افزود: تعداد واجدان شرایط در کل حوزه انتخابیه ۳۵۰ هزار نفر است. وی ادامه داد: برآورد جمعیت شهرستان نیشابور ۳۶۰ هزار و ۶۲۰ نفر است و جمعیت خود شهر نیشابور ۲۶۴ هزار و ۳۷۵ نفر و برآورد جمعیت واجدان رای در شهرستان نیشابور ۲۵۲ هزار و ۳۴۵ هزار نفر است.
وی گفت: در کل حوزه انتخابیه تعداد ۴۴۱ حوزه اخذ رأی داریم که ۲۸۱ شعبه ثابت و ۱۶۰ حوزه سیار داریم. فرماندار نیشابور درخصوص آمار ثبت نام شده ها گفت: تعداد ۲۱۸ نفر در سامانه مربوطه پیش ثبت نام کردند، ۱۰۵ نفر ثبت نام نهایی را انجام دادند و در هیئت اجرایی صلاحیت آن ها بررسی شد. دونده ادامه داد: تعداد افرادی که در هیئت اجرایی تایید شدند ۷۱ نفر، عدم احراز ۳۰ نفر و عدمتایید قطعی ۴ نفر بوده اند. وی بیان کرد: در مرحله اول نظارت، ۵ نفر انصراف دادند و صلاحیت ۱۰۰ نفر بررسی شد که ۴۸ نفر تایید شدند. وی ادامه داد: در مرحله دوم توسط شورای نگهبان ۸ نفر دیگر تایید شدند و در مرحله بعدی که شورای نگهبان اعلام کرد ۶ نفر دیگر هم تایید شدند و تا این لحظه ۶۲ نفر تایید صلاحیت شده اند و امیدواریم تا ۱۹ بهمن که اسامی نهایی مشخص می شوند تعداد بیشتری تایید شوند. همه اقدامات برای برگزاری انتخابات فراهم شده و برای امنیت انتخابات ۱۰ هزار عوامل اجرایی و امنیتی در انتخابات مشارکت خواهند داشت.