افتتاح شهرک شماره 5 در 13 خرداد
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی خراسان رضوی گفت: شهرک صنعتی شماره ۵ مشهد به نام «شهرک صنعتی رضوی» با حضور سرپرست وزارت صنعت، معدن، تجارت و برخی از مسئولان کشوری و استانی روز شنبه ۱۳ خرداد به بهرهبرداری خواهد رسید. پیش از این، استاندار در شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی از بهره برداری شهرک شماره 5 در روز 10 خرداد خبر داده بود.
به گزارش ایسنا، جعفر فرشچی طوسی درباره شهرک شماره ۵ مشهد که به نام «شهرک صنعتی رضوی» نام گذاری شده است، اظهار کرد: مساحت کل این شهرک ۱۹۸۷ هکتار بوده که از این میزان مساحت عملیاتی ۲۰۰ هکتاری و مساحت صنعتی ۱۲۰ هکتاری ساخته شده است. به طور کلی هزینه ایجاد فاز ۲۰۰ هکتاری این شهرک صنعتی ۵۱۷ هزار و ۵۹۵ میلیارد ریال است.
وی درباره اهم فعالیتها برای ایجاد شهرک صنعتی شماره ۵ طی سالهای اخیر افزود: اجرای زیرساخت شهرک صنعتی به مساحت ۲۰۰ هکتار، تامین برق به میزان 8.5 مگاوات، دریافت مجوز ۴۳ مگاواتی برق ، تامین آب به میزان ۳۰ لیتر بر ثانیه و دریافت مجوز برداشت گاز به میزان ۲۳۰ هزار مترمکعب از شرکت ملی گاز ایران در این مدت از جمله این اقدامات است.
رئیس هیئت مدیره شرکت شهرکهای صنعتی خراسان رضوی بیان کرد: میزان شبکه ۲۰ کیلو وات برق اجرا شده در شهرک به طول ۱۰ کیلومتر بوده و تمامی خیابانهای فاز عملیاتی شهرک صنعتی شماره ۵ آسفالت و جدولگذاری شده است. همچنین خط انتقال و توزیع آب اجرا شده در شهرک به طول 9.5 کیلومتر است.
فرشچی افزود: بهره برداری از فاز اول این شهرک صنعتی، موجب اشتغال زایی برای ۶هزار نفر، استقرار ۲۴۰ واحد صنعتی، جذب بیش از ۱۵۰ هزار میلیارد ریال سرمایه و موجب کاهش مشکلات محور غرب مشهد خواهد شد.
برداشت جو در شهرستان مشهد آغاز شد
مدیر جهاد کشاورزی مشهد گفت: عملیات مکانیزه برداشت جو در سطح ۷۸۰۰ هکتار جو آبی از اراضی کشاورزی شهرستان مشهد آغاز شد.
به گزارش روابط عمومی جهاد کشاورزی شهرستان مشهد، میری دیسفانی با اعلام این خبر اظهار کرد: امسال در شهرستان مشهد ۷۸۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی زیر کشت جو قرار گرفته است و پیشبینی میشود که بیش از ۲۹ هزار تن برداشت جو از این سطوح داشته باشیم.
وی افزود: برداشت جو از مزارع شهرستان مشهد از اول خرداد آغاز شده است. متوسط عملکرد جو آبی 3.8 تن در هکتار است. بیش از ۱۳۰ دستگاه کمباین ( ۳۰ دستگاه کمباین بومی و ۱۰۰ دستگاه کمباین مهاجر ) کار برداشت جو را در این شهرستان به عهده دارند.
مدیر جهاد کشاورزی مشهد گفت: هم اکنون بیش از ۹۵ درصد برداشت غلات این شهرستان به صورت کاملا مکانیزه انجام میشود و در آغاز روز، به منظور جلوگیری از انتشار بیماری گیاهان، کلیه کمباینها ضدعفونی میشوند. میری دیسفانی اشاره کرد: تعرفه نرخ برداشت با تاکید ستاد برداشت کشور بر انجام توافق بین دوطرف، کشاورز و کمبایندار است. وی درباره تامین سوخت کمباینهای برداشت غلات گفت: سهمیه سوخت کمباینهای بومی به صورت ماهانه و کمباینهای مهاجر ۱۵ روزه تامین می شود به صورتی که سهمیه کمباینهای سبک مثل جاندیر ۹۵۵ و جاندیر ۱۰۵۵
۶۰۰۰ لیتر در ماه و کمباینهای نیمه سنگین و سنگین مثل کمباینهای نیوهلند، سمپو و کلاس مدیوم ۳۱۰ و همچنین جاندیر ۱۱۶۵
۹۰۰۰ لیتر در نظر گرفته شده است.