«شایستگی» یا «امتیاز ویژه» در تیراندازی؟
واکنش مربی تیم ملی تیراندازی به دعوت فرزندش در اردوی تیم ملی
هدایت تیم ملی تیراندازی کشورمان بر عهده یک مربی خراسانی است که به تازگی فرزندش هم به اردوی تیم ملی دعوت شده است.هر چند که احمد ظفرجعفرزاده خودش به طور مستقیم فرزندش را به تیم ملی دعوت نکرده و از سوی خود فدراسیون دعوت شده ،اما به این انتخاب واکنش نشان داده و معتقد است که نباید به اردوی تیم ملی دعوت شود.حالا خیلی ها این انتخاب را به خاطر حضور پدر می دانند و معتقدند با این نسبت فامیلی راه پسر به تیم ملی باز شده و این موضوع در طی چند روز اخیر واکنش های زیادی در بین علاقه مندان به رشته تیراندازی داشته است.حالا باید دید که این انتخاب به خاطر «ژن خوب» بوده یا به واسطه «آقازادگی» رقم خورده است.این در حالی است که حسین ظفرجعفرزاده پیشتر در هیچ یک از اردوهای تیم ملی حضور نداشته و بعد از انتخاب پدر به تیم ملی اضافه شده است.
مربی مشهدی تیم ملی تپانچه درباره انتخاب پسرش که با واکنش های زیادی هم همراه بوده است، می گوید: متاسفانه رفتار من زیر میکروسکوپ است، حتی اگر میکروبی نباشد باز آن را به ما نسبت می دهند.احمد ظفرجعفرزاده انتخاب پسرش به واسطه حضور پدر در تیم ملی را تکذیب می کند و می گوید: مربی تیم ملی هیچ دخل و تصرفی برای انتخاب تیراندازان اردونشین ندارد. آن ها طبق شیوه نامه کمیته فنی دعوت شده اند. اگر قرار بود تیراندازان را دعوت کنم، پسرم را دعوت نمی کردم،اما خوشحالم که هیچ دخالتی برای انتخاب ندارم و حق پسرم ضایع نمی شود.وی با بیان این که خوشحال است به کسی امتیاز نداده است، تصریح می کند: من به هیچ عنوان، به کسی امتیاز نمی دهم، حتی اگر آن یک نفر حسین، پسرم باشد؛چرا که متاسفانه رفتار من زیر میکروسکوپ است و حتی اگر میکروبی نباشد باز آن را به ما نسبت می دهند. جعفرزاده از حذف پسرش برای مسابقات جام جهانی هند خبر می دهد و به آنا می گوید: پسر من برای ورلدکاپ هند به رغم این که نفر چهارم رکوردگیری شد، انتخاب نشد. اگر او شایستگی هم داشت من او را انتخاب نمی کردم؛ چراکه ملی پوشان طبق شیوه نامه کمیته فنی انتخاب می شوند و قانون، قانون است.مربی تیم ملی تپانچه در پاسخ به این سوال که آیا میشود پسرش را ژن خوب دانست، خاطرنشان می کند:ژن خوب برای پسرم حسین در کار نیست، بلکه قابلیت ها و شایستگی ها مهم است.
این مربی مشهدی تیم ملی تپانچه می افزاید: من فرزندم را به اردوی تیم ملی دعوت نکردهام، بلکه تصمیم فدراسیون تیراندازی بوده است. احمد ظفرجعفرزاده در گفت وگو با ایسنا اظهار می کند: او پسر من است، اما من او را به اردوی تیم ملی دعوت نکرده ام.در رنکینگ، نفر چهارم بوده و فدراسیون او را دعوت کرده است. از بخت بد، پسر من شده است. در رنکینگ مسابقات آزاد و کشوری نفر چهارم بوده و قبل از او فروغی، گلخندان و جوهری خو قرار دارند.سه شنبه گذشته میانگین رکورد حسین ۵۷۱.۵ بود. وی در پاسخ به این سوال که آیا فرزندش به مسابقات جام جهانی هند اعزام میشود یا خیر، تصریح می کند: خیر، به چه دلیل باید اعزام شود. بهتر از او در تیم ملی داریم.زمانی مربی تیم تیراندازی خراسان رضوی بودم. به رغم این که پسرم نفر اول بود او را مستقیم به اردوی استان دعوت نکردم. قرعه کشی کردیم و قرعه را هم من نکشیدم، بلکه منشی هیئت تیراندازی کشید. شوربختانه اسم پسرم درآمد. در فدراسیون هم من او را دعوت نکردم. من به خودم اجازه نمیدهم، دعوت کنم. فرزندم است، او را دوست دارم،ولی در این جایگاه این کار را نمیکنم. فدراسیون او را به تیم ملی اضافه کرد.
خارج از روابط
ظفرجعفرزاده در پاسخ به این سوال که این اتفاق در زمان آقای دادگر هم رخ داده است، گفت: آقای دادگر را مثال زدید. فرزندش را خارج از روابط به تیم ملی آورده بود، اما در مسابقاتی که در جهان شرکت میکرد، بین ۱۵۰ نفر صد و چهل و هفتم یا صدو چهل و هشتم میشد. نمیدانم سیاست این بود که برای او خرج کنند، شاید رشد کند. اما عقل من میگوید هزینه برای چنین آدمی زود است.
ظفرجعفرزاده در پاسخ به این سوال که مگر دعوت از ورزشکاران وظیفه مربی نیست؟ خاطر نشان می کند: همزمان با این که من مربی شدم ، پسرم هم به تیم ملی دعوت شد. چون دو مربی شدیم فدراسیون تعداد اردونشینان را اضافه کرد. فرزند من هم دعوت شد و اگر انتظار این باشد با مربی دیگری کار کند که آبروی مربیگری من میرود. اکنون مربیان به هیچ عنوان دخالتی در دعوت و حذف نفرات ندارند. چون سرمربی نداریم این اختیار به دست کمیته فنی افتاده است. آن ها تصمیم میگیرند چه نفراتی باشند یا نباشند.
وی در پاسخ به این سوال که آیا فرزندتان اولین بار است که به اردوی تیم ملی دعوت میشود؟ گفت: بله اولین بار است که به تیم ملی دعوت میشود. او مقام قهرمانی کشوری هم دارد.سرمربی تیم ملی تیراندازی کشورمان در بخشی دیگر از سخنان خود درباره حضور تیراندازان در مسابقات جام جهانی هند، اظهار می کند: این مسابقات جزو برنامه تیم ملی است و به امید خدا اگر عمری باشد در این مسابقات شرکت خواهیم کرد. در این مسابقات سهمیه المپیک توزیع نمیشود.
مربی تیم ملی تپانچه در ادامه درباره کسب مدال انفرادی توسط فروغی می گوید: در آرمانهای ما این است که سه پرچم همزمان از ایران در این مسابقات به اهتزاز درآید. برای رسیدن به آن هم تلاش میکنیم. البته که هدف سختی است، اما دور از دسترس نیست. امیدوارم با برنامه بتوانیم به آن برسیم.وی می افزاید: درباره فروغی باید بگویم از زمانی که من در تیم ملی قرار گرفتهام، شرایطش فوقالعاده است. او در دو رکوردگیری از سه مورد اخیر که در فدراسیون انجام شده ، بهترین رکورد چهار ماه اخیر خود را زده است. در مرحله پایانی هم اول شد. ظفرجعفرزاده در پاسخ به این سوال که چند نفر به مسابقات جام جهانی هند اعزام میشوند؟خاطرنشان می کند: در برنامه فعلا روی کاغذ چهار نفر است، اما احتمال اضافه یا کم شدنش هست.