
فرمانده یگان حفاظت محیط زیست خراسان رضوی با اعلام خبر دستگیری ۶۵۰ متخلف شکار و صید از ابتدای امسال گفت: ۷۰۰ حیوان به صورت شکارو صید، زنده گیری و حین خرید و فروش خود حیوان یا اجزای حیوانات توسط محیط بانان از متخلفان کشف شده است. ابوالفضل شعبانی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: این استان ۴۱ منطقه چهارگانه و شکار ممنوع دارد که این مناطق شامل ۲۸ اثر ملی طبیعی، پارک ملی، پناهگاه حیات وحش، مناطق حفاظت شده و ۱۳ منطقه شکار ممنوع است.
وی ادامه داد: تمام مناطق تحت حفاظت خراسان رضوی به صورت پراکنده در شهرستانها قرار دارد. ۸۰ درصد مناطق حفاظت شده در این استان دارای پاسگاه محیط بانی است و محیط بانان به صورت شبانه روزی مناطق را کنترل میکنند. فرمانده یگان حفاظت محیط زیست خراسان رضوی با اشاره به این که استان اقلیمهای مختلف دارد، افزود: تنوع اقلیمی و زیستی شامل جنگل، تالاب، مناطق کوهستانی و دشتی و همچنین گونههای مختلف جانوری در حیات وحش، این استان را جزو غنیترین مناطق کرده است.
شعبانی خاطرنشان کرد: با توجه به این که 2.5 میلیون هکتار از سطح مناطق حفاظت شده استان به ۴۱ منطقه اختصاص یافته ، هر محیط بان با وجود مساحت مناطق شکار ممنوع، مسئول حفاظت از ۱۸ هزار هکتار اراضی استان است. وی توضیح داد: با وجود مناطق شکارممنوع 20.5 درصد از سطح استان به این ۴۱ منطقه اختصاص یافته است. با این که استقرار محیط بان در مناطق شکارممنوع جزو وظایف سازمانی حفاظت محیط زیست نیست اما در این مناطق نیرو مستقر شده است. این در صورتی است که بر حسب استاندارد جهانی هر محیط بان وظیفه حفاظت از ۱۰۰۰ تا ۳۰۰۰ هکتار اراضی تحت حفاظت محیط زیست را بر عهده دارد. بر این اساس محیط بانان این استان تلاش مضاعف میکنند.
فرمانده یگان حفاظت محیط زیست خراسان رضوی بیان کرد: عموم مردم وظیفه محیط بانی را در حوزه شکارو صید میدانند، در صورتی که محیط بانان، ضابطان قضایی نیز هستند. از ابتدای امسال تاکنون ۵۰ هزار راس دام سبک توسط محیط بانی از مناطق حفاظت شده چهارگانه و شکارممنوع که چرای دام غیرقانونی داشتهاند، از منطقه خارج شدهاند. شعبانی افزود: یکی از وظایف ذاتی یگان حفاظت محیط زیست پیشگیری از وقوع جرم است؛ به این معنا که محیط بان قبل از شکارو صید باید اقدامات پیشگیرانه را انجام دهد. در هفت ماه ابتدای امسال ۳۹ پرونده در این حوزه تشکیل و به مراجع قضایی ارجاع شده است. وی تصریح کرد: علاوه بر این محیط بانان به حوزه آلودگی هوا و محیط نیز ورود کرده و از ابتدای امسال تاکنون ۴۶۰ اخطار زیست محیطی را از قبیل آتش زدن لاستیک، آلودگی تانکرها، کارخانجاتی که آلایندگی دارند و... به سازمان گزارش کردهاند.
شعبانی اضافه کرد: طی چند سال اخیر سازمان محیط بانی به صورت فرهنگ سازی با برگزاری دورههای آموزشی با موضوع اهمیت محیط زیست و برخورد با متخلفان زیست محیطی در مناطق، مدارس، مساجد و روستاهای حاشیه شهرها ورود کرده است. تاکنون در این زمینه ۶۰۰۰ نفرساعت در محلات آموزشهای لازم ارائه شده است. با این روش هر شهرستان در هر مکان، محله و منطقه یک محیطبان دارد.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: زعفران کاران این استان حدود چهار تن محصول زعفران خود را بهصورت حمایتی تحویل دولت دادند.
غلامحسین ساربان روز گذشته در گفت وگو با ایرنا افزود: در قالب طرح خرید حمایتی زعفران در خراسان رضوی که از هفتم آبان امسال آغاز شده است و تا اوایل بهمن ادامه دارد، تاکنون سه هزار و ۹۹۱ کیلوگرم محصول کشاورزان تحویل ۱۱ مرکز خرید زعفران در استان شده است.
ساربان ادامه داد: بر اساس دستورالعمل اعلامی، نگین زعفران به ازای هر کیلوگرم ۴۱ میلیون و ۳۵۰ هزار تومان، شبه نگین ۳۳ میلیون تومان، پوشال مرغوب ۳۲ میلیون تومان، پوشال معمولی ۳۱ میلیون تومان و زعفران دستهای یا « دسته پیچ» ۲۵ میلیون تومان خریداری میشود.
معاون جهاد کشاورزی خراسان رضوی خاطرنشان کرد: پس از تعیین نوع زعفران از سوی آزمایشگاه، ۳۰ درصد بهای محصول به کشاورز پرداخت و ۷۰ درصد دیگر هم در بازه زمانی سهماهه انجام میشود.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

صفری/ مدیر امور آب و فاضلاب گناباد گفت: اجرای پروژه فاضلاب شهری به عنوان یکی از نیازهای مهم این شهرستان، به دلیل نبود اعتبار از چند سال قبل متوقف شده است.
جواد سالاری افزود: اجرای پروژه فاضلاب این شهرستان تاکنون ۲۶ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و برای اجرای ۱۹۵ کیلومتر دیگر آن و همچنین لوله گذاری و ساخت تصفیهخانه به بیش از ۹ هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز است.وی ادامه داد: نبود سیستم فاضلاب شهری در گناباد علاوه بر آلودگیهای زیست محیطی ناشی از رهاسازی فاضلاب در برخی معابر شهری، موجب آلودگی تدریجی منابع آب زیرزمینی می شود و باید با دغدغه خاصی به این مسئله توجه داشت.مدیر امور آب و فاضلاب گناباد گفت: با اجرای طرح فاضلاب شهری علاوه بر جلوگیری از هدررفت منابع آب می توان از پساب حاصل از فاضلاب بعد از تصفیه برای آبیاری در بخش کشاورزی و فضای سبز هم بهره گرفت.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

رئیس شورای اسلامی شهرستان خواف گفت: متاسفانه جادههای مواصلاتی شهرستان خواف کمترین امنیت را دارد و استانداردهای لازم را ندارد. خواجه احراری با ابراز تاسف از این که هر روز، هر هفته و هر ماه شاهد تصادفهای بسیار شدیدی در جادههای مواصلاتی این شهرستان هستیم، بیان کرد: فقط در یک تصادف، هفت نفر از هموطنان که چهار نفرشان از همشهریان مان بودند، کشته شدند.وی خاطرنشان کرد: با توجه به این که روزانه 2هزار تریلی به دلیل وجود معادن سنگ آهن سنگان در جادههای مواصلاتی شهرستان رفت و آمد دارند، بارها تذکر دادهایم که محورهای این منطقه استاندارد نیست و زیرساختهای لازم را ندارد.
رئیس شورای اسلامی شهرستان خواف گفت: جان باختگان سوانح جادهای خواف ۲ برابر فوتیهای ناشی از همه گیری ویروس کرونا در این شهرستان است. از اسفند ۱۳۹۸ با شیوع ویروس کرونا خسارتهای جبرانناپذیر و هزینههای هنگفتی را متحمل شدیم. اگرچه بر اساس آمار از اسفند ۱۳۹۸ تا اردیبهشت ۱۴۰۱ حدود ۱۰۳ نفر به دلیل شیوع ویروس کرونا در خواف جان باختند، اما آمار جانباختگان سوانح جادهای شهرستان در همین بازه زمانی نزدیک به ۲۰۷ نفر یعنی ۲ برابر کرونا بوده است.
وی با تاکید بر لزوم فراهم شدن زیرساختهای لازم برای تردد ایمن رانندگان در این محور یادآور شد:با توجه به این که از ۱۰ سال قبل موضوع طرح چهار بانده شدن برخی جادههای شهرستان کلید زده شد اما هنوز حتی حداقلها را هم نتوانستند فراهم کنند.
وی خاطرنشان کرد: جادههای خواف نسبت به جادههای شهرستانهای همجوار بسیار بدتر است و مردم که از جادههای شهرستانهای همجوار وارد شهرستان میشوند، این تفاوت و تمایز را به خوبی لمس می کنند و میبینند.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

علی نوری/ فرماندار بردسکن در جلسه معارفه مدیرجهاد کشاورزی شهرستان ، از آغاز فعالیت نمایندگی آب منطقهای بردسکن از هفته آینده خبر داد. به گزارش خراسان رضوی، علی دهقانزاده افزود: با پیگیری های انجام شده نمایندگی آب منطقهای بردسکن پس از 27 سال از شهرستان شدن آن، هفته آینده فعالیت خود را آغاز خواهد کرد و دیگر نیازی نیست کشاورزان برای انجام کارهای خود به کاشمر عزیمت کنند. وی همچنین گفت: اقتصاد مردم منطقه برپایه کشاورزی و دامپروری است و بردسکن قطب کشاورزی در استان است. وی ضمن تقدیر از زحمات و خدمات 37 ماهه مهمیز، از مدیر جدید جهاد کشاورزی خواست گشادهرویی ، وقت گذاشتن و ارتباط تنگاتنگ با روستاییان را سرلوحه کار مدیریتی خود قرار دهد چون پشت میزنشینی در حوزه جهادکشاورزی هیچ معنایی ندارد. فرماندار بردسکن همچنین از مدیر جدید جهاد کشاورزی خواست ارتباط تنگاتنگی با مدیران ستادی استان داشته باشد و در گرفتن حق شهرستان از هیچ تلاشی دریغ نکند. وی اظهارکرد: با اینکه شهرستان بردسکن در بخش کشاورزی و دامپروری حرفی برای گفتن دارد، ولی تاکنون حق شهرستان به خوبی ادا نشده است. وی خاموشی چاه موتورهای کشاورزی را یکی ازدغدغه های کشاورزان منطقه برشمرد و گفت: با پیگیری های انجام شده، نمایندگی آب منطقهای بردسکن پس از 27 سال از شهرستان شدن آن، هفته آینده فعالیت خود را آغاز خواهد کرد و دیگر نیازی نیست کشاورزان برای انجام کارهای خود به کاشمر عزیمت کنند.
قائم مقام رئیس سازمان جهادکشاورزی استان نیز در این مراسم گفت: بخش کشاورزی خیلی وسیع است و در حوزه اقتصاد و اشتغال نقش بسزایی دارد. محمد صبور با بیان اینکه تامین امنیت غذایی همواره سرلوحه کار سازمان جهادکشاورزی است،افزود: کشاورزی استان باید به سمت دانش بنیان شدن حرکت کند.
وی اظهارکرد : بهرغم همه مشکلاتی که تولیدکنندگان به لحاظ خشکسالی، منابع آبی و تامین نهادههای کشاورزی دارند، خوشبختانه توانستهاند عملکرد قابل قبولی داشته باشند. وی گفت: آزمون و خطا در بخش کشاورزی جایگاهی ندارد و باید کارشناسان با آموزش و اقدامات ترویجی، برای ارتقای بهرهوری اهتمام جدی داشته باشند.
قائم مقام رئیس سازمان جهادکشاورزی خراسان رضوی افزود: هیچ شانی بالاتر از خدمت به بهرهبرداران بخش کشاورزی نداریم و خوشبختانه بخش خصوصی با بهکارگیری کارشناسان باتجربه و دارای تخصص، کمک بسیار خوبی به حوزه جهادکشاورزی می کند. صبور از زحمات و خدمات 37 ماهه علیرضا مهمیز در دوران مدیریتش تقدیر کرد و گفت: وی پس از 30 سال خدمت در جهادکشاورزی به مقام بازنشستگی نائل آمد.
وی همچنین از مسروری مدیر جدید جهادکشاورزی بردسکن خواست در راستای سیاستهای دولت و وزارت جهادکشاورزی گام بردارد و با توجه به اینکه بردسکن در بخش کشاورزی و دامپروری یکی از شهرستانهای پیشرو در استان است، ضمن حفظ جایگاه آن ، با آگاهیبخشی به کشاورزان، کشت محصولات کمآبطلب و اجرای طرح های آبیاری نوین را در برنامه های کاری این مدیریت قرار دهد.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

علی نوری/ معاون قضایی دادگستری بردسکن از افزایش پروندههای مربوط به رانندگان بدون گواهینامه به ویژه دانش آموزان در این شهرستان، اظهار نگرانی کرد. محسن روستایی در گفتوگو با خبرنگار ما بیان کرد: یکی از جرایمی که در بین خانواده ها کمتر به آن توجه می شود، رانندگی بدون گواهینامه است که مجازات آن طبق قانون حبس است. وی افزود: متاسفانه طی چندماه اخیر وقوع تصادفات به ویژه تصادف دانش آموزان موتورسوار درشهر افزایش یافته است و با توجه به اینکه دانش آموزان دوره متوسطه زیر 18 سال سن دارند و فاقد گواهینامه هستند، می طلبد والدین اجازه ندهند فرزندانشان اقدام به موتورسواری کنند. معاون قضایی دادگستری بردسکن روند افزایشی رانندگان بدون گواهینامه در شهرستان بردسکن را زنگ خطری دانست و از خانوادهها خواست بیشتر مراقب فرزندان خود باشند که بدون گواهینامه، موتور سوار نشوند. وی آمادگی دادگستری را برای برگزاری جلسات آموزشی با هدف افزایش اطلاعات حقوقی دانش آموزان در مدارس اعلام کرد و از آموزش و پرورش خواست به دانش آموزان اجازه ندهد با موتورسیکلت وارد محیط آموزشی شوند.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.


ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.


ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

پیکر مطهر بسیجی مدافع امنیت شهید «حسن براتی» بر دستان مردم شهید پرور کاشمر تشییع شد. به گزارش خراسان رضوی، پیکر مطهر بسیجی مدافع امنیت شهید «حسن براتی» که ٢٢ مهرماه در اغتشاشات اخیر حین مأموریت هدف اصابت گلوله قرار گرفت و پس از یک ماه تحمل جراحات روز گذشته به خیل عظیم شهدا پیوست، امروز در زادگاهش بر دستان مردم شهید پرور کاشمر تشییع شد.
این مراسم با حضور گسترده قشرهای مختلف مردم کاشمر از میدان انقلاب این شهر آغاز و پیکر این بسیجی شهید مدافع امنیت تا گلزار شهدای آستان مقدس امامزاده سیدحمزه(ع) ، بر دستان همشهریانش تشییع شد. شایان ذکر است پیکر مطهر این شهید پس از تشییع در کاشمر دوباره به مشهد بازگردانده شد تا امروز ساعت 9:30 از مقابل مهدیه بر دستان مردم مشهد و زائران بارگاه منور رضوی تشییع شود و پس از طواف در بارگاه علی بن موسی الرضا(ع) ، برای تدفین در زادگاهش روستای فروتقه به کاشمر انتقال داده می شود.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

شهرستان خلیل آباد با بیش از 100 هزار راس دام سبک و حدود5 هزار راس دام سنگین، قطب دامپروری در خراسان رضوی محسوب می شود که معیشت بسیاری از مردم در کنار کار کشاورزی به این بخش گره خورده است؛ اما زندگی این روزهای دامداران دستخوش خشکسالی قرار گرفته که با توجه به گرانی نهاده های دامی، دغدغه این قشر را دوچندان کرده است. خشکسالی باعث شده مراتع آسیب ببیند و با توجه به کاهش بارندگی، مشکلات زیادی برای دامداران بهوجود آمده است.
قیمت نهاده های دامی افزایش بیش از حدی داشته و دامداران برای تامین علوفه لازم دام های خود، در خیلی از مواقع، مجبور به فروش دام های مولد هستند که این مسئله دارای اشکال است، اما چارهای جز این کار ندارند. در این میان با توجه به این که طرح خرید حمایتی هم به خوبی در شهرها اجرا نمی شود، دلالان جولان می دهند و از این شرایط نهایت سوءاستفاده را میکنند و دام را با قیمت بسیار پایینتری میخرند.
لذا نیاز است که دولت در این زمینه طرح های مختلف حمایتی را اجرا کند تا دامداران که تنها منبع درآمدی آنها دامداری است، دچار خسران نشوند.
بی سروسامانی در خرید حمایتی
محمدی از دامداران اهل روستای «نقاب» است که درباره مشکلاتی که گریبانگیر این قشر از جامعه شده است، می گوید: دامداران باید از دانش روز در پرورش دام بهرهمند شوند. از طرفی باید منابع علوفه ای همچون جو و کنستانتره به صورت ارزانتر در بین دامداران توزیع شود تا هزینههای تولید کاهش یابد.
وی می افزاید: واضح است که در بازار دام واسطهگر بیشترین سود و دامدار کمترین بهره را میبرد؛ لذا این انتظار وجود دارد که دولت نیز برای کنترل این شرایط ، طرح هایی همچون خرید حمایتی گوسفند را به خوبی اجرایی کند.
وی با بیان این که نبود کشتارگاه صنعتی، خرید حمایتی را محدود کرده است ، میافزاید: نکته قابل تامل این است که دامدار در شرایط فعلی کمترین بهره را از بازار خرید و فروش می برد. این در حالی است که واسطهگر در مقایسه با دامدار سود حدود دوبرابری می کند .
مرادیان یکی دیگر از دامداران شهرستان خلیل آباد است که به وضعیت بازار گوشت اشاره می کند و می گوید: اگرچه افزایش قیمت از طریق خرید حمایتی شاید تنها چاره کار باشد، ولی بر اساس نظر دستاندرکاران این حوزه، هرگونه افزایش قیمت دام زنده موجب التهاب در بازار و افزایش قیمت گوشت می شود.
قیمت های سرسام آور نهاده های دامی
یکی دیگر از دامدارانی که دارای واحد دامداری 20راسی گاو است، ضمن گلایه از قیمت بالای نهاده های دامی می گوید: متاسفانه قیمت هزینه های تولید از هزینه های فروش دام پیشی گرفته است؛ در حالی که قشر دامدار روز به روز بیشتر ضرر میکند. حسینی می افزاید:جو به عنوان اصلیترین نهاده دامی بین ۱۱ تا ۱۱ هزار و ۵۰۰ تومان به صورت شناور خریداری می شود و دامدار به تنهایی قدرت خرید این محصول را ندارد.
دامدار به اجبار تعدادی از دام ها را برای تامین علوفه سایر دام های مولد می فروشد. این دامدار با اشاره به این که فروش دام، این حرفه را به خطر انداخته است، تصریح می کند: من بهجز دامپروری شغل دیگری ندارم. با این روند در ادامه چرخه گذران زندگی خانواده با مشکل جدی مواجه می شود.
یکی دیگر از دامداران این شهرستان نیز ضمن گلایه از قیمت بالای نهاده های دامی و قیمت پایین دام زنده در بازار، می گوید: هماکنون بین قیمت نهاده های دامی و قیمت دام زنده هیچ تعادلی وجود ندارد.
متاسفانه قیمت دام زنده حتی در مواردی از گوشت مرغ نیز کمتر میشود. وی می افزاید: از کارشناسان مربوط می خواهیم تا مصرف خوراک دام به ازای هر کیلو گوشت قرمز، گوساله و گاو را محاسبه و قیمت دام زنده را عادلانه تعیین کنند تا این قشر زحمتکش و تولیدکننده خسارت بیشتری نبیند.
وی خاطرنشان می کند: هیچ دامداری از فروش دام مولد رضایت خاطر ندارد، اما متاسفانه به اجبار راهی کشتارگاه می شود تا بخشی از هزینه های خوراک دام دامدار تامین شود.
او اضافه می کند: تمامی مخارج یک دامدار از ناحیه فروش دام تنها به خرید نهاده های دامی ختم نمی شود بلکه این قشر از این راه گذران زندگی می کند.
وی می افزاید: بنا به گفته مسئولان مربوط ، دلیل پایین بودن خرید حمایتی به نبود ظرفیت کشتارگاهی مربوط می شود که خیلی مواقع در میان اجرای این طرح واسطهگران نیز وارد می شوند و دام را با قیمت اندک خریداری می کنند و به صورت حمایتی به دولت می فروشند.
معامله دام با نهاده های دامی
یکی از عرضه کنندگان نهاده دامی در این باره می گوید: هماکنون جو به عنوان اصلی ترین خوراک دام در سطح فروشگاه ها باقیمت ۱۱ هزار و ۴۰۰ تومان و کنسانتره با قیمت ۱۱ هزار و ۵۰۰ تومان عرضه می شود. در حالی که سال گذشته جو با قیمت ۶ هزار تومان و کنسانتره با قیمت چهار هزار تومان در بازار به فروش می رفت. او می افزاید: کاه نیز به قیمت هر کیلو سه هزار و ۲۰۰ تا سه هزار و ۵۰۰ تومان به فروش می رسد و قیمت یونجه نیز به ازای هر یک کیلو ۶ هزار و ۵۰۰ تومان است.
این عرضه کننده نهاده دامی بیان می کند: دامدار به دلیل افزایش قیمت نهاده دامی قدرت خرید را از دست داده است و بیشتر دام ها لاغر و دارای سوء تغذیه هستند.
دامدار مجبور است دام را به جای نهاده های دامی معامله کند و اینجاست که واسطهگر وارد میدان می شود و نقش خود را ایفا می کند. وی می افزاید: دلالان از این فرصت استفاده میکنند و دام را به قیمت ارزانتر از دامدار می خرند و به قیمت بیشتر به فروش می رسانند و تعادل قیمتی بازار برهم می خورد.
دامداران گرفتار خشکسالی
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خلیل آباد با اشاره به مشکلات موجود در بین دامداران به بحث «دامدار کارت» اشاره می کند و می گوید: دولت در این شرایط نقش حمایتی خود را پررنگتر از گذشته کرده و با ارائه «دامدار کارت» بسیاری از مشکلات این بخش را برطرف کرده است.
محمود شبان می افزاید: «دامدار کارت» جدید با سقف اعتباری ۲ میلیارد ریال و نرخ سود ۱۰ درصدی در حمایت از تامین نهادههای دامی صادر شده و مورد استقبال دامداران نیز قرار گرفته است.
وی تصریح می کند: اولویت اول بانک کشاورزی در سال ۱۴۰۱ حمایت از تامین نهادههای کشاورزی در قالب دامدار کارت و سامانه بازارگاه است. از طرفی افزایش سقف اعتباری دامدار کارت از ۵۰ میلیون به ۲۰۰ میلیون تومان، کاهش نرخ سود این تسهیلات از ۱۱ به ۱۰ درصد، تسهیل شرایط اعتبارسنجی و اخذ تضامین در تمام شعب از جمله اقداماتی است که بانک کشاورزی برای رونق واحدهای تولیدی در دستورکار قرار داده است.
وی در ادامه به بحث خرید حمایتی اشاره می کند و می افزاید: خرید حمایتی دام از دیگر فعالیت های دولت در حمایت از دامداران است که اجرایی شده است و در کنار تسهیلات «دامدار کارت» توانست مرهمی بر زخم دامداران درشهرستان باشد . وی اضافه می کند: معیشت بسیاری از مردم به این بخش گره خورده است؛ اما این صنعت در این روزها گرفتار خشکسالی، کاهش بارندگی و به تبع آن کاهش دام شده است. دامداران بیشتر به صورت سنتی فعال هستند از طرفی خشکسالی به مراتع نیز آسیب زده است. بیشتر دامداران دام سبک با مشکل مواجه شده اند که نیاز است برای تغذیه دام به این بهره برداران کمک شود تا دام خود را در چرخه تولید نگهداری کنند.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

حلاجیان /خیرآبادی، مدیر کل تأمین اجتماعی استان درباره معوقات سطوح دیگر درآمدی پس از افزایش 38 درصدی حقوق بازنشستگان گفت: معوقات این گروه از بازنشستگان از این ماه پرداخت میشود و طی پنج ماه تا آخر سال، معوقات امسال به طور کامل پرداخت خواهد شد.
به گزارش خراسان، دولت در اقدامی بیسابقه امسال تمام مصوبات شورای عالی کار را عملی نکرد؛ بهطوریکه با افزایش 57 درصدی حداقلی بگیران موافقت کرد، برای دیگر سطوح هم، بهرغم مصوبه شورای عالی کار درباره افزایش 38 درصدی به علاوه مبلغ 515 تومان، تنها با افزایش 10 درصدی و مبلغ ثابت 515 هزار تومان موافقت شد. این افزایش نیافتن حقوق که برخلاف مصوبه شورای عالی کار بود با مخالفتها و حواشی روبهرو شد؛ بهطوریکه بازنشستگان در چند نوبت برای اعتراض به اقدام هیئت دولت مبنی بر اجرا نکردن مصوبه شورای عالی کار، دست به تجمع زدند.در این باره ، کمیسیون تنقیح قوانین برای نخستین بار به ریاست محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی تشکیل جلسه داد و درنهایت رئیس مجلس نامهای را به دولت ارسال و بر اجرای ماده ۹۶ و افزایش ۳۸ درصدی حقوق بازنشستگان دیگر سطوح تأکید کرد.درنهایت دولت با افزایش 38 درصدی حقوق دیگر سطوح درآمدی موافقت و از شهریور امسال این افزایش را در پرداختها لحاظ کرد.در این میان معوقات پنج ماه ابتدای سال تا شهریور در حقوق افراد اعمال نشده بود که به گفته خیرآبادی این اتفاق از ماه آینده انجام می شود.مدیر کل تأمین اجتماعی استان در گفت و گو با خراسان اعلام کرد: این ماه معوقه فروردین به حقوقبگیران دیگر سطوح پرداخت میشود تا در پایان سال تمام معوقات تسویه شود.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

معاون برنامهریزی و مدیریت منابع وزارت راه و شهرسازی بر اهمیت اجرایی شدن مصوبات سفر رئیسجمهور به خراسان رضوی بهویژه تسریع در تکمیل و بهرهبرداری از آزادراه مشهد – چناران تأکید کرد.
به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، امیر محمود غفاری معاون برنامهریزی و مدیریت منابع وزارت راه و شهرسازی در جلسه پایش مصوبات سفر ریاست جمهوری به استان خراسان رضوی درباره دو پروژه مهم «آزادراه مشهد– چناران» و مطالعه طرح احداث «خط ریلی سریعالسیر تهران – مشهد» بر اهمیت اجرایی شدن مصوبات سفر ریاست جمهوری و بر ضرورت ایجاد سازوکار لازم بهمنظور تسهیل سفر زائران مشهد مقدس و همچنین تردد مسافران شهرستانهای اطراف این شهر تأکید کرد.در ادامه این جلسه، ضمن ارائه طرح مطالعاتی، طرح احداث «خط ریلی سریعالسیر تهران– مشهد» و ارائه نظرات کارشناسی توسط اعضای حاضر در جلسه مقرر شد طرح مذکور بهمنظور ارائه به دولت مطابق بند ۱۳مصوب ابلاغی معاون اول رئیسجمهور برای تصویب هیئتوزیران در کارگروهی متشکل از نمایندگان سازمان برنامهوبودجه، معاونت برنامهریزی و مدیریت منابع و معاونت حملونقل وزارت راه و شهرسازی، شرکت راهآهن و آستان قدس رضوی کارشناسی شود.همچنین در این جلسه، آخرین وضعیت پیشرفت فیزیکی و نحوه تأمین مالی آزادراه مشهد- چناران بررسی و تصمیمات لازم بهمنظور تسریع در ساخت و بهرهبرداری این آزادراه اتخاذ شد.گفتنی است، با هدف تسریع در اجرای مصوبات سفر رئیسجمهور به استان خراسان رضوی، جلسه پایش مصوبات سفر وی با تأکید بر تسریع در تکمیل و بهرهبرداری از آزادراه مشهد– چناران و همچنین مطالعه طرح احداث خط ریلی سریعالسیر تهران– مشهد مرتبط با بندهای ۶ و ۱۳مصوبات ابلاغی معاون اول رئیسجمهور با حضور نمایندگان آستان قدس رضوی و همچنین سازمانها و شرکتهای تابعه برگزار شد.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

حقدادی/ معاون فرماندار تربت جام با اشاره به شهرستان شدن صالح آباد و فاصله 90کیلومتری آن با تربت جام گفت: با توجه به اینکه مدت زمان زیادی از شهرستان شدن صالح آباد می گذرد و با توجه به مشکلات فراوان شهروندان صالح آبادی برای سفر به تربت جام به منظور انجام کارهای اداری خود، میطلبد اداره کل ثبت احوال استان در زمینه استقلال اداره ثبت احوال صالح آباد اقدامات لازم را انجام دهد. به گزارش خراسان رضوی، جعفر باقری در جلسه کارگروه ثبت وقایع حیاتی تربت جام افزود: ارائه آمار دقیق از سوی سازمان ها و نهادها، زیربنای توسعه، پیشرفت و برنامه ریزی است و ادارات باید برای برقراری هماهنگی بینبخشی تلاش کنند تا در انجام امور بتوانیم سریعتر به نتیجه مطلوب برسیم.رئیس اداره ثبت احوال تربت جام نیز گفت: در هفتماهه اول امسال تعداد 3 هزار و 181 نفر در شهرستان متولد شدند که نسبت به مدت مشابه سال قبل هفت و نیم درصد کاهش ولادت داشتیم.حسین زنگویی همچنین گفت: در هفتماهه اول امسال 705 نفر نیز در شهرستان فوت کردند.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

استاندار خراسان رضوی در نشست بررسی همکاریهای اقتصادی افغانستان و خراسان رضوی ضمن تأکید بر تسهیل تردد ناوگان تجاری از گذرگاه مرزی دوغارون - اسلام قلعه گفت: به وزیر محترم اقتصاد افغانستان برای ۲۴ ساعته کردن گمرک دوغارون پیشنهاد دادهایم و ایشان قرار است موضوع را بررسی و نتایج را اعلام کند.به گزارش ایرنا، یعقوبعلی نظری روز گذشته به نشست بررسی همکاریهای اقتصادی افغانستان و خراسان رضوی درباره توانمندی ها و ظرفیتهای کشاورزی، صنعتی، تجاری، پزشکی و درمان و مباحث فرهنگی در خراسان رضوی اشاره کرد و گفت: سالانه پنج میلیون زائر خارجی از کشورهای همسایه و کشورهای دیگر به مشهد سفر میکنند که بخشی از این افراد از افغانستان هستند.قاری دین محمد حنیف وزیر اقتصاد افغانستان نیز در این نشست گفت: یک بیمارستان استاندارد در افغانستان نداریم و هماکنون بیماران در کابل درمان نمیشوند و به کشورهای همسایه میروند.وی مصرف برق افغانستان را هزار و ۱۰۰ مگاوات دانست و گفت: فقط ۲۰ درصد این میزان برق در افغانستان تولید میشود و بقیه از ایران، ترکمنستان، ازبکستان و تاجیکستان وارد میشود و افغانستان سالانه ۳۰۰ میلیون دلار برای برق وارداتی میپردازد.وزیر اقتصاد افغانستان بر تحکیم روابط با کشورهای همسایه به ویژه ایران تاکید کرد و ضمن تشکر از جمهوری اسلامی ایران گفت: ایران با تمام مشکلات اقتصادی ایجاد شده از سوی قدرت های شیطانی، میزبان دو میلیون تبعه افغانستانی است و هزاران دانش آموز و دانشجوی افغانستانی در این کشور تحصیل می کنند.حنیف افزود:درباره امنیت دو کشور لازم است برای جلوگیری از ناامنی و مدیریت حضور مجرمان در دو سوی مرز، همکاری مشترک بیشتری انجام شود.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

قاضی دادگاه کیفری خواف، با مجرم شناختن مدیرعامل یکی از معادن پلاسری به علت آلودگی محیطزیست و بهمخاطره انداختن سلامت عمومی، مدیرعامل این معدن را به شش ماه حبس تعزیری محکوم کرد و سپس با تعلیق دوساله مجازات حبس وی، او را به کاشت گیاهان مرتعی مکلف کرد. به گزارش خبرگزاری صداوسیما، رئیس اداره حفاظت محیطزیست شهرستان خواف در این باره گفت: مدیرعامل این معدن پساز صدور اخطاریههای قانونی و دادن مهلت برای رفع مشکلات زیستمحیطی، درنهایت به دلیل برطرف نکردن این مشکلات، به شش ماه حبس تعزیری محکوم شد. سعید شفیعیان افزود: قاضی در اجرای آییننامه مجازات اسلامی، با تعلیق دوساله مجازات حبس، مدیرعامل شرکت را به رفع آلودگی در حوزه برداشت مواد معدنی، جریمه کرد. وی ادامه داد: این مدیر علاوه بر کاشت گیاهان مرتعی، مکلف شد با دراختیار قرار دادن ادوات معدنی مانند کامیون و لودر، برای مددجویان بهزیستی و کمیته امداد خدمت رایگان انجام دهد.رئیس اداره حفاظت محیطزیست شهرستان خواف از واحدهای صنعتی و معدنی خواست نسبت به انجام تعهد ایجاد فضای سبز و احیای محدودههای برداشتشده، اقدام کنند تا مشمول جریمه نشوند.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.