در میان اعتراض مدیران کل دستگاه ها از توزیع اعتبارات مطرح شد:
تعداد بازدید : 7
اعتبار امسال بردسکن؛ 27 میلیارد در قالب 69 پروژه
علی نوری/ کمیته برنامه ریزی شهرستان بردسکن با حضور معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرماندار بردسکن، دبیر کمیته برنامه ریزی و نماینده سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان رضوی و سایر مدیران دستگاه های اجرایی این شهرستان در محل سالن اجتماعات فرمانداری بردسکن برگزار شد. معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرماندار بردسکن سهم اعتبارات امسال این شهرستان را 27 میلیارد و 470 میلیون تومان در قالب 69 پروژه اعلام کرد.
به گزارش خراسان رضوی، مهدی عاشوری فر
گفت: این میزان اعتبار نسبت به سال گذشته 48 درصد رشد را نشان می دهدو تمامی اعتبار در نظر گرفته شده صرف پروژه های نیمه تمام می شود و هیچ پروژه جدیدی تعریف نشده است. مدیران دستگاه های اجرایی باید برای مبادله موافقت نامه ها و تخصیص اعتبارات با ادارات کل ارتباط برقرار کنند و سهم شهرستان را از حوزه ادارات کل بگیرند. وی افزود: مدیری در تخصیص اعتبارات به حوزه خود موفق است که بتواند با مدیران کل خود چانه زنی کند و حق شهرستان را بگیرد چرا که از پشت میز و با صحبت تلفنی نمی توان اعتبارات بیشتری را جذب شهرستان کرد.
گلایه مدیران کل دستگاه های اجرایی از نحوه توزیع اعتبارات
در ادامه مدیر آموزش و پرورش بردسکن با گلایه از نحوه توزیع اعتبارات در حوزه نوسازی و تجهیزمدارس گفت: با توجه به افزایش دانش آموزان از 14 هزار به 16 هزار نفر با کمبود فضای آموزشی از جمله در بخش انابد مواجه ایم و اگر تدابیری اتخاذ نشود، در سال تحصیلی جدید در مرکز شهر انابد با کمبود فضا مواجه می شویم. علی اکبر چراغیان بر تکمیل پروژه خوابگاه رضوی در شهر انابد تا قبل از سال تحصیلی جدید تاکید کرد و افزود: طبق اعلام کارشناس ناظر اداره کل نوسازی و تجهیزمدارس استان، برای تکمیل این پروژه یک میلیارد و 500 میلیون تومان اعتبار نیاز است و با 400 میلیون تومان این پروژه به اتمام نمی رسد حتی اگر 100 درصد این اعتبار جذب شهرستان شود.
رئیس اداره ورزش و جوانان بردسکن نیز در این نشست بر شفاف سازی میزان اعتبارات حوزه ورزش اداره کل ورزش و جوانان استان تاکید کرد و گفت: متاسفانه اداره کل ورزش و جوانان در توزیع اعتبارات حوزه ورزش به شهرستان ها، به شهرهای کوچک کمتر توجه می کند و بیشتر اعتبارات را به مرکز استان یا شهرستان هایی که از ابزارهای مختلف استفاده می کنند، اختصاص می دهد و سر شهرهای کوچک بی کلاه می ماند. محمد دانشور ثانی افزود: آیا این عدالت است که از 27 میلیارد تومان اعتبار شهرستان بردسکن، سهم اداره ورزش و جوانان آن 120 میلیون تومان باشد؛ آن هم معلوم نیست تخصیص پیدا بکند یا نه؟ دانشور گفت: بنده به عنوان رئیس اداره ورزش و جوانان باید از حق شهرستان دفاع کنم. با توجه به فرسوده و قدیمی بودن اماکن ورزشی شهرستان که قدمت 30 تا 40 ساله و نیاز به تعمیر دارد، چرا اعتبار ما این قدر است؟ رئیس اداره اوقاف و امور خیریه بردسکن نیز میزان اعتبار در نظر گرفته شده برای حوزه مساجد را 25 میلیون تومان اعلام کرد و گفت: با توجه به تعداد مساجد، این میزان اعتبار اصلا جوابگو نیست و باید استان در این باره تجدید نظر کند.
رئیس جمعیت هلال احمر بردسکن هم در بخشی از این نشست با انتقاد از نحوه توزیع اعتبارات گفت: متاسفانه بین تامین اعتبار و تخصیص اعتبار فاصله زیادی است چون اعتباری که در نظر گرفته می شود، تنها 30 درصد آن تخصیص پیدا می کند و دستگاه ها برای هزینه کردن با مشکل مواجه می شوند. مهندس محمدرضا مرندی اظهار کرد: سال گذشته 64 میلیون تومان اعتبار برای تعمیر پایگاه های امداد جاده ای شهرستان در نظر گرفته شد که تنها هشت میلیون تومان آن تخصیص پیدا کرد، آن هم در قالب اوراق در صورتی که باید حداقل 70 درصد آن تخصیص پیدا کند تا بتوانیم نیاز شهرستان را تامین کنیم.
دبیر کمیته برنامه ریزی شهرستان بردسکن و نماینده سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان رضوی هم گفت: اعتبارات سال گذشته استان ها در کل کشور 45 هزار و 459 میلیارد تومان و سهم خراسان رضوی دو هزار و 259 میلیارد تومان بود و امسال این رقم در کل کشور به 55 هزار و 333 میلیارد تومان افزایش پیدا کرده که سهم خراسان رضوی ازاین میزان اعتبار دوهزار و 841 میلیارد تومان است. مهندس صفری بیان کرد: این اعتبارات در قالب سه ردیف درآمد حاصل از صادرات نفت و گاز و اعتبارات استانی یک و دو است که درآمد حاصل از صادرات نفت و گاز 645 میلیارد تومان است و به تازگی سهم استان ابلاغ شده و اعتبارات استانی یک ( هزار و 244 میلیارد تومان) و اعتبارات استانی دو ( 270 میلیارد تومان) است که هم اکنون دستور العمل ابلاغی آن به استان اعلام شده ولی هنوز برش شهرستانی آن انجام نشده است. وی میزان اعتبارات متوازن استان را 663 میلیار تومان اعلام کرد و گفت: این دستور العمل به استان ابلاغ شده ولی هنوز توزیع شهرستانی صورت نگرفته است. یک درصد اعتبارات درنظر گرفته شده برای استان صرف احداث، تکمیل و تجهیز پایگاه های مقاومت بسیج، 5 تا 8 درصد اعتبارات صرف تهیه و اجرای طرح های هادی و 5 درصد اعتبارات نیز صرف تکمیل و بازسازی و تجهیز رده های انتظامی می شود.