
مدیر شبکه بهداشت و درمان بردسکن اعلام کرد:
مثبت بودن تست کرونای 35 درصد از بیماران مشکوک به کرونا در بردسکن
علی نوری- مدیر شبکه بهداشت و درمان بردسکن گفت: طی 6 ماه گذشته تاکنون تست کرونا از بیش از 700 نفر از بیماران مشکوک در بردسکن گرفته شده که تست 35 درصد آن ها مثبت اعلام شده است. دکتر مهدی عاقلتر در گفت و گو با خبرنگار ما بیان کرد: در مجموع تاکنون تست 220 نفر از بیماران مثبت اعلام شده است که در بین آن ها برخی از مدیران و کارمندان ادارات و کادر پزشکی و درمانی شهرستان نیز وجود دارند. وی با بیان این که بیش از 85 درصد مبتلایان به کرونا پس از دوره درمان نهایی از بیمارستان ترخیص شده اند، گفت: این افراد ناقل بیماری هستند و احتمال دارد دیگر افراد را مبتلا کنند که در این راستا تیمی از شبکه بهداشت و درمان با حضور در منزل آن ها ضمن ضد عفونی منازل در جریان روند وضعیت جسمانی و درمانی آن ها قرار می گیرند و 100 درصد این افراد تحت کنترل هستند.
رشد شتابان مبتلایان و بستری های کرونا در فیروزه
فرماندار فیروزه و رئیس ستاد مقابله با کرونای این شهرستان اعلام کرد:طی چند روز گذشته روند آمار مبتلایان و افراد بستری ناشی از کرونا در فیروزه رشد شتابانی داشته است.دکتر حکیم پور افزود:تاکنون ۱۴ نفر به دلیل سندروم حاد تنفسی و همچنین کرونا جان خود را از دست داده اند که اکثریت فوتی ها مربوط به چند روز گذشته بوده است. وی مطرح کرد :تاکنون ۱۳۷ مورد بستری داشته ایم که ۱۱۰ نفر از بیماران از بیمارستان ترخیص شده اند.فرماندار فیروزه خاطرنشان کرد:در همین مدت ۷۹ نفر هم با علایم کرونا و با تشخیص سرپایی به آمار مبتلایان اضافه شده اند.وی افزود:در مجموع تاکنون ۱۲۱ مبتلای قطعی کرونا در فیروزه داشته ایم و تعداد ۹ نفر با علایم کرونا به مراکز درمانی مراجعه کردند و پیگیر نتیجه آزمایشگاه هستند.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

مدیر شبکه بهداشت و درمان کاشمر مطرح کرد:
کاشمر دارای کمترین فوتی کرونا بین شهرستان های تحت پوشش علوم پزشکی مشهد
مهدیان- مدیر شبکه بهداشت و درمان کاشمر با اشاره به این که هرچه از زمان شیوع این ویروس میگذرد، بحران نیز تشدید میشود، گفت: کاشمر با 13.9 در صد در هزار نفر کمترین میزان مرگ و میر ناشی از کرونا را در بین شهرستانهای زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد دارد و اگرچه در شرایط کنونی دغدغه زیادی داریم، اما واقعاً در آن حد بحران کامل نداریم، ولی عمده دغدغه و نگرانی ما از مهرماه است که با سرد شدن هوا و شیوع آنفلوآنزا این ویروس تشدید میشود. محمدجواد یزدانی در جلسه علنی شورای اسلامی شهر کاشمر با تأکید بر این که در پیک اول کرونا تمامی نیروها در آمادگی کامل بودند و در پیک دوم که در حال اتفاق است با وجود مشکلات، شرایط بدی نداریم، اظهار کرد: قطعاً در دوران پیک سوم این بیماری شرایط سخت و سنگینی خواهیم داشت.
صدور موافقت اصولی برای یازدهمین بوم گردی در شهرستان خواف
رئیس اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خواف گفت: «مجوز احداث یازدهمین اقامتگاه بومگردی در شهرستان خواف صادر شد.»
به گزارش روابط عمومی اداره کل میراثفرهنگی، گردشگری وصنایع دستی خراسان رضوی محمود باعقیده با اعلام این خبر افزود: «این اقامتگاه بومگردی در زمینی به مساحت 4 هزار مترمربع و با زیربنای 210 مترمربع در حال احداث است.»
او افزود: «مجوز این اقامتگاه بومگردی به نام خانم ماهی خداپرست در شهر سنگان صادر و تاکنون حدود یک میلیارد ریال با آورده سرمایهگذار برای احداث این اقامتگاه هزینه شده است.» باعقیده اظهار کرد: «این اقامتگاه بومگردی به صورت مستقیم برای دو نفر و به صورت غیر مستقیم برای سه نفر اشتغال ایجاد میکند.»

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

کشف 17 کیلو حشیش و دستگیری سارقان کابل های برق در مه ولات
پوریوسف- فرمانده انتظامی مه ولات از کشف بیش از 58 کیلوگرم انواع مواد مخدرشامل 17 کیلو و 600گرم حشیش و دستگیری متهمان به سرقت سیم و کابل های برق در این شهرستان خبر داد. سرهنگ ذوالفقاری گفت :ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر این فرماندهی با همکاری ماموران عملیات ویژه پلیس مبارزه با مواد مخدر استان و با اشراف اطلاعاتی از انتقال یک محموله مواد مخدر به مقصد خراسان رضوی مطلع شدند که با هماهنگی مقام قضایی و با انجام اقدامات اطلاعاتی در یک عملیات غافلگیرانه در محور بجستان به مه ولات یک دستگاه خودروی 405را شناسایی و به دلیل متواری شدن ،با رعایت قانون به کارگیری سلاح خودروی مد نظر را متوقف کردند. وی با اشاره به این که در بازرسی از خودرو مقدار 41 کیلوگرم تریاک و 17کیلو و 600گرم حشیش کشف شد، افزود: در این زمینه یک متهم دستگیر و تحویل مقامات قضایی شد.وی همچنین افزود :در پی سرقت سیم و کابل های برق در روستاهای حوزه استحفاظی شهرستان مه ولات ،پیگیری موضوع به منظور شناسایی و دستگیری سارق یا سارقان احتمالی در دستور کار ماموران پلیس آگاهی این فرماندهی قرار گرفت و ماموران پلیس آگاهی با اشراف اطلاعاتی به شناسایی دو متهم در این زمینه موفق شدند و با هماهنگی مقام قضایی این افراد را در یک عملیات غافلگیرانه دستگیر کردند.سرهنگ ذو الفقاری خاطر نشان کرد:متهمان دارای چند فقره سوابق کیفری هستند که در مواجهه با ادله و مستندات پلیس به چهار فقره سرقت سیم و کابل های شبکه برق اعتراف کردند.
دستگیری 4 حفار غیر مجاز در روستای چکنه علیای شهرستان نیشابور
فرمانده یگان حفاظت اداره کل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی خراسان رضوی از دستگیری 4 نفر حفار غیر مجاز در روستای چکنه علیای شهرستان نیشابور خبر داد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی،گردشگری و صنایع دستی خراسانرضوی سرهنگ محمدعلی مدیر با اعلام این خبر افزود: «در پی تماس تلفنی یکی از شهروندان با فرماندهی انتظامی بخش سرولایت نیشابور مبنی بر حفاری غیر مجاز، سرهنگ رضا عاشوری فرمانده انتظامی این بخش به همراه مسئول پایگاه حفاظت میراث فرهنگی بخش سرولایت با هماهنگی مقام قضایی از محل حفاری بازرسی کردند.»
او افزود: «در این بازرسی با توجه به نوع و مکان حفاری چهار متهم که چاهی به عمق 2 متر و نیم (2.5) حفر کرده بودند دستگیر شدند، البته یک نفر از متهمان بومی و سه نفر نیز غیر بومی بوده اند.» سرهنگ مدیر گفت: «همچنین در این بازرسی یک قبضه اسلحه شکاری تک لول از نامبردگان کشف شد.»فرمانده یگان حفاظت اداره کل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی خراسان رضوی یادآور شد: «متهمان که با هدف دستیابی به آثار تاریخی و پیدا کردن گنج از یک هفته قبل در حال برنامه ریزی و اجرای نقشه خود بودند، به صورت نامحسوس تحت نظر بودند و زمانی که حفاری را آغاز کردند در مراحل اولیه حفاری دستگیر شدند.»او افزود: «متهمان به همراه پرونده تشکیل شده برای رسیدگی به مراجع قضایی تحویل شدند.»
از بخش سرولایت نیشابور 11 اثر، محوطه و تپه تاریخی، طبیعی و میراث ناملموس در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است. روستای چکنه علیا در فاصله 95 کیلومتری نیشابور قرار دارد.
گمشدگان دره شمخال پیدا شدند
ایشان زاده - سه خانواده ای که در دره شمخال از مناطق گردشگری بخش مرزی باجگیران گم شده بودند ، ساعت ها پس از تلاش و جست وجوی نیروهای امدادی پیدا شدند. رئیس هلال احمر قوچان گفت: در پی اعلام مرکز کنترل و هماهنگی عملیات اضطراری استان در ساعت ۲۱ شب ۷ مرداد مبنی بر مفقودی ۱۲ نفر از سه خانواده از طبیعت گردان ، یک تیم تخصصی جست وجو و نجات کوهستان از هلال احمر قوچان به منطقه اعزام شد. برازنده افزود: سرانجام باتلاش نیروها و همکاری سپاه قوچان و درگز ، هنگ مرزی و کمک مردم ، این افراد درظهر روز بعد پیدا شدند.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

هر سال برای انگورکاران دیار تاکستان های سر سبز خلیل آباد مشکلاتی رقم میخورد و بازیگران پرسودش دلالانی هستند که از رنج کشاورزان، صاحب گنج میشوند. شهرستان خلیل آباد در استان خراسان رضوی به دیار تاکستان های سر سبز و باغات انگور خود مشهور است و این شهرستان رتبه اول استان را در تولید انگور و کشمش داراست. ارقام مختلف انگور در باغهای خلیل آباد کاشت میشود، اما انگور «پیکامی» و «عسگری» یکی از خاصترین ارقام در باغهای خلیل آباد است که ۳۰ درصد آن تازه خوری و الباقی به کشمش تبدیل می شود. با شروع فصل باردهی و برداشت باغ های انگور در این شهرستان قصه پرغصه هر سال در حال تکرار است و باغداران برای فروش دسترنج یکساله خود نگرانیهای زیادی دارند. مشکل فروش محصول انگور و کشمش به حدی بوده است که به دلیل نبود بازار و سوددهی مناسب و صنایع تبدیلی و تکمیلی در سالهای اخیر نگرانی های زیادی را برای کشاورزان به وجود آورده است. نیاز به راهاندازی صنایع تبدیلی و تنظیم بازار محصول انگور و کشمش شهرستان خلیل آباد در زمینه کشاورزی و باغداری از قطبهای تولید محصول انگور و کشمش در استان خراسان رضوی و بعضاً در کشور محسوب میشود و با توجه به نوع انگور و کشمش تولیدی این شهرستان باید هر سال برنامه کامل برای عرضه این محصول به بازار در دستور کار مسئولان قرار گیرد تا باغداران بیش از این از تولید ناامید نشوند. نبود صنایعی در زمینه کارخانههای تبدیلی برای شهرستانی که قطب کشاورزی استان است یک ضعف بزرگ به شمار میرود که میتواند در متعادلسازی بازار محصولات تولیدی بسیار تأثیرگذار باشد. با توجه به این که شغل اکثر مردم خلیل آباد کشاورزی و تولید انگور است، اگر در زمینه تنظیم بازار این محصول بی نظیر اقدامات حمایتی انجام نشود و همچنان کشمش سبز قلمی خلیل آباد در دست دلالان باشد، کشاورزان در این زمینه آسیب خواهند دید و باغدار و کشاورز شهرستان خلیل آباد از کشاورزی نا امید می شوند و فاجعه ای رخ خواهد داد. تقوی فعال بخش باغی در شهرستان با تاکید بر برنامه ریزی لازم دست اندرکاران افزود: انگور و کشمش خلیل آباد جایگاهی دارد که باید بیش از این شناخته شود. شهامتی هم دیگر باغدار خلیل آبادی گفت: برای فروش محصول درجه یک این شهرستان که انگور و کشمش است ، باید نگاه ویژه ای به استان معطوف شود.
سالیانه بیش از ۲۰ هزار تن کشمش در خلیل آباد تولید میشود
محمود شبان، مدیر جهاد کشاورزی خلیل آباد اظهار کرد: خلیل آباد یک شهرستان تقریبا ۱۰۰ درصد باغبانی است و در حوزه باغبانی چهار محصول اصلی که در استان خراسان رضوی تولید می شود در این شهرستان موجود و از رتبه های خوبی در استان برخوردار است. وی با بیان این که خلیل آباد در حوزه انگور و کشمش از لحاظ سطح زیر کشت، تولید و عملکرد رتبه اول استان را دارد، خاطرنشان کرد: انگور و کشمش شهرستان خلیل آباد در استان زبانزد است. مدیر جهاد کشاورزی خلیل آباد با تاکید بر این که سالیانه بین ۲۰ تا ۳۰ هزار تن کشمش بنا به مقتضیات ستاد حوادث در شهرستان تولید می شود، اظهار کرد: سبز قلمی و طلایی نیز از جمله ارقام کشمش در خلیل آباد است. وی همچنین افزود: گردش مالی شهرستان خلیل آباد در حوزه کشاورزی حدود ۷۹۰ میلیارد تومان در سال است که رتبه دهم استان از لحاظ ارزش تولیدات بخش کشاورزی را دارد.
نعمتی، مدیر دفتر بازرگانی مزده که خود در این زمینه فعالیت دارد با بیان این که کشمش سبز قلمی خلیل آباد به لحاظ این که شناختی روی این محصول نیست مظلوم واقع شده است، اظهار کرد: برخی اوقات کشمش خلیل آباد به نام یک سری شهرستان ها و استان های دیگر کار می شود که این واقعاً یک ظلم در حق این محصول و کشاورزان این منطقه است. وی با تاکید بر این که بستر فراوری محصول کشمش سبز قلمی هنوز در شهرستان آن چنان که باید آماده نیست، خاطرنشان کرد: کشمش سبز با کشمش پلویی، طلایی و ملایری متفاوت است به این دلیل که کشمش سبز در زمان های مختلف تغییر رنگ می دهد و اگر شرایط این محصول رعایت نشود مطمئناً با مشکلاتی روبه رو خواهد شد.
ورود دلالان باعث کاهش قیمت انگور می شود
محمودی، معین اقتصادی روستای جابوز و تولید کننده انگور و کشمش در گفت وگو با خبرنگار ما بیان کرد: شاید حدود ۱۵ سال پیش کشاورزان به دلیل نبود تجهیزات و امکانات مورد نیاز در منطقه نمی توانستند کار آن چنانی در بحث صادرات انجام دهند. وی افزود: انگور خلیل آباد به دلیل نبود دستگاه سورت و بسته بندی به میدان تره بار انتقال می یافت و دلال در میدان تره بار بعد از خریداری انگور درجه یک را با واسطه به نیروی صادراتی تحویل میداد و بعد از چند واسطه به دست فردی که می خواست صادر کند می رسید. معین اقتصادی روستای جابوز تشریح کرد: نیروهای فعال اقتصادی شهرستان پای کار آمدند و کمبود تجهیزات و امکانات مورد نیاز برای صادرات و همچنین عرضه به بازار داخل نه به صورت ۱۰۰ درصد بلکه ۵۰ درصد آن در منطقه تامین شد. وی با بیان این که امروز سردخانه های مورد نیاز سورت و بسته بندی محصول و دستگاه های تولید سبد و کارتن در شهرستان وجود دارد، تاکید کرد: مشکلی که در بحث صادرات وجود دارد این است که باید با یک نیروی مستقیم در کشورهای حاشیه یا اروپایی متصل شویم تا بتوانیم به صورت مستقیم بحث صادرات محصول را انجام بدهیم.
حسین زاده، رئیس تعاون روستایی خلیل آباد اظهار کرد: سازمان تعاون روستایی متشکل از ۱۲ شرکت در روستاهای بخش مرکزی و ششطراز است که دو اتحادیه تعاون روستایی دارد که این اتحادیه ها وظیفه تامین نهاده های کشاورزی و دامی را برعهده دارند. وی با بیان این که خرید محصولات کشاورزی یکی از موضوعاتی است که سازمان تعاون روستایی را از سال های گذشته به عنوان مجری خرید می شناسند، خاطرنشان کرد: تعاون روستایی در سالیان گذشته خرید کشمش و زعفران داشت ولی در سالیان اخیر مشکل اصلی سازمان تعاون روستایی نبود اعتبارات لازم است که نقدینگی بابت خرید محصولات را تامین کند. رئیس سازمان تعاون روستایی خلیل آباد با تاکید بر این که اعتماد کشاورز به سازمان تعاون روستایی بالاست و زعفران خود را با یک برگ کاغذ در اختیار این سازمان قرار می دهد و مشکلی که برای پرداخت وجود دارد باید اعتبار آن در تهران تامین شود، تصریح کرد: اتحادیههای تعاونی تولید شهرستان آمادگی کامل خرید محصولات کشاورزی را دارند ولی مهم تر از خرید، بحث فروش محصولات و بازگرداندن پول کشاورز است. وی همچنین اذعان کرد: امکانات و انبارهایی در تعاون روستایی برای خرید محصولات وجود دارد و آمادگی بسته بندی این محصولات را داریم ولی برای بحث بازاریابی و فروش باید تدابیری اندیشیده شود.
خلیل آباد با ۶ هزار هکتار سطح زیر کشت انگور، صنایع تبدیلی و تکمیلی ندارد
ابراهیم قاسم پور، فرماندار خلیل آباد ضمن تاکید بر فراهم کردن بستر صادرات محصول کشمش شهرستان خلیل آباد، بیان کرد: اگرچه صادرات کشمش و ارزآوری آن مطلوب است اما از بازارهای داخلی نیز نباید غفلت کرد و در مرحله اول ما نگاه به بازار های داخلی داریم. وی با بیان این که حفظ جایگاه خلیل آباد و تقویت این جایگاه، با محصول با کیفیت کشمش باید صورت گیرد، تاکید کرد: اگر جایگاه کشمش خلیل آباد تقویت شود مطمئناً توان اقتصاد کشاورزی شهرستان بیشتر خواهد شد. فرماندار خلیل آباد با تاکید بر این که نگاه ما در شهرستان خلیل آباد حذف دلالان و واسطه گران بازار کشمش است، بیان کرد: دولت به سمتی حرکت می کند که بخش خصوص هم به کمک بخش تولید و اقتصادی شهرستان بیاید. وی افزود: یکی از قسمت هایی که با توجه به ۶ هزار هکتار سطح زیر کشت نداریم صنایع تبدیلی و تکمیلی است و سازمان تعاون روستایی باید ورود کند تا یک تشکل کشاورزی قوی در شهرستان ایجاد شود. قاسم پور گفت: چون اعتماد عمومی به تشکل های حوزه کشاورزی کم شده، کشاورزان در بحث یارانه کشمش تاکید بر واریز این وجه به حساب خود داشتند در صورتی که این عدد می توانست یک کارخانه صنایع تبدیلی و تکمیلی در منطقه ایجاد کند. وی از هماهنگی اولیه با آستان قدس رضوی و همراهی کمیته امداد به عنوان یک معین اقتصادی در شهرستان در خصوص خرید کشمش این شهرستان خبرداد.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

رئیس بیمارستان سجادیه تربت جام:
بیمارستان سجادیه تربت جام با کمبود نیرو مواجه است
حقدادی - رئیس بیمارستان سجادیه تربتجام با اشاره به مشکلات این مرکز درمانی گفت: بیمارستان سجادیه با کمبود نیرو مواجه است و با بهکارگیری ۳۴ نیروی طرح ۸۹ روزه شامل پرستار، کمکپرستار، تکنیسین اتاق عمل و بیهوشی و ۳۶ نیروی شرکتی که در حال آزمون هستند، تا حدودی از مشکلات ما کاسته شده است.دکتررضا جعفری افزود: افزایش بیماران کرونایی بستری در بیمارستان، پرستاران را خسته کرده و توان آنها را کاهش داده است و اکثر کادر درمانی ،پزشکان و نیروهای خدماتی گرفتار کرونا شدهاند.وی با اشاره به شرایط بحرانی تربتجام گفت: رعایت دستورالعملهای بهداشتی، فاصلهگذاری اجتماعی، حضور نیافتن در تجمعات، از افزایش بیماران جلوگیری میکند و بستریهای کرونایی را کاهش میدهد که در پی آن کادر درمان بهتر میتواند به بیماران خدماترسانی کند.
وی بیان کرد: تربتجام در پیک اول بیماری با همدلی مردم و مسئولان، این ویروس را مدیریت کرد؛ اما پس از مدت کوتاهی با کاهش حساسیت مردم نسبت به بیماری دوباره ابتلا به کرونا در این شهرستان اوج گرفت.
رئیس کمیسیون اقتصادی شورای شهر تربت حیدریه خبر داد:
بدهکاری ۲ هزار و ۴۸۰ میلیاردی شهرداری تربت حیدریه
شعبانی- رئیس کمیسیون اقتصادی شورای شهر تربت حیدریه بودجه شهرداری تربت حیدریه بدون در نظر گرفتن سازمان های وابسته را 896 میلیارد ریال اعلام کرد و افزود: شهرداری باید ماهیانه حدود 74 میلیارد ریال برای تحقق 100 درصدی این بودجه درآمد داشته باشد.نادر سلیمانی، در گفت و گو با خراسان رضوی؛ بودجه شهرداری تربت حیدریه بدون در نظر گرفتن سازمان های وابسته را 896 میلیارد ریال اعلام کرد و افزود: شهرداری باید ماهیانه حدود 74 میلیارد ریال برای تحقق 100 درصدی این بودجه درآمد داشته باشد. وی تصریح کرد: بدهی های شهرداری به پیمانکاران، بانک شهر، متفرقه و غیره جمعا مبلغ 2 هزار و 480 میلیارد ریال است که بخش عمده این بدهی متعلق به بانک شهر است.سلیمانی تعداد نیروهای رسمی، قراردادی تامین نیروی فضای سبز و خدمات شهری را 710 نفر اعلام کرد و گفت: شهرداری باید هر ماه مبلغی حدود 33 میلیارد ریال فقط به پرداخت حقوق این نیروها اختصاص دهد که چیزی حدود 44 درصد درآمد را در بر می گیرد.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

مدیر کمیته امداد امام خمینی (ره) تربت جام :
کاهش پرداخت زکات در تربت جام
حقدادی- رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) تربت جام با اشاره به شرایط کرونایی و کاهش پرداخت زکات گفت: به دلیل وجود مشکلات اقتصادی برای مردم و از طرفی بیماری کرونا پرداخت زکات در این شهرستان امسال نسبت به دوره قبل کاهش چشمگیری یافته است .شیرمحمدشاکر برآبادی افزود: سال گذشته مجموع پرداختی زکات در این شهرستان بیش از ۳۰ میلیارد و ۳۴۴ میلیون ریال بوده که از این مبلغ میزان ۲۱میلیارد و ۱۷۸ میلیون ریال مربوط به چهارماهه ابتدای سال بوده است. وی تصریح کرد: در چهارماهه ابتدای امسال در مجموع مشارکت مردم در پرداخت زکات بیش از۱۳ میلیارد و ۱۳۵ میلیون ریال است که در مقایسه با مدت مشابه پارسال با کاهش چشمگیری مواجه است.وی افزود: یکی از دلایل کاهش پرداخت زکات در این شهرستان حضور نیافتن مردم در کمیته امداد و پرداخت مستقیم به نیازمندان است که با توجه به مصوبه مجلس شورای اسلامی تنها مرجع رسمی جمع آوری زکات در کشور کمیته امداد است و تمامی مبالغ باید توسط این نهاد دریافت و توزیع شود.
تحویل۸ پرنده آسیب دیده به محیط زیست فریمان
اصغری- رئیس اداره حفاظت محیط زیست فریمان گفت: هشت قطعه پرنده آسیبدیده از ابتدای هفته جاری توسط مردم به این اداره تحویل شد. به گزارش خراسان رضوی ،مهندس جواد ستوده گفت:اینپرندگان شامل سه بهله سارگپه، دو بهله دلیجه، یک بهله شاه بوف که از ناحیه بال و پا دچار آسیب دیدگی شده بودند توسط آتش نشانی و یکی از اهالی روستای باغ سالار و ... تحویل این اداره شدند. ستوده گفت:سه قطعه چکاوک نیز که توسط نیروی انتظامی از اتباع افغانستان کشف و ضبط شده بود به این اداره تحویل شدند.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.