
رئیس شورای اسلامی شهر مشهد
ایمنی مراکز درمانی مشهد بررسی می شود
رئیس شورای اسلامی شهر مشهد اعلام کرد: به آتشنشانی مشهد مأموریت ویژهای برای بررسی ایمنی مراکز درمانی داده شده است.محمدرضا حیدری روز گذشته در پست اینستاگرامی خود نوشت: حادثه انفجار بیمارستان سینای تهران تلنگری بود برای همه مسئولان کشور که بیشازپیش، به ایمنی مراکز پزشکی و تمامی اماکن عمومی حساسیت ویژه نشان دهند.وی ادامه داد: مدیریت شهری مشهد نیز در این خصوص به آتشنشانی این شهر مأموریت ویژه داده است تا ضمن بررسی ایمنی مراکز پزشکی مشهد، گزارشی را آماده و برای مراکزی که دارای نقص ایمنی هستند، تذکرات و هشدارهای لازم را صادر کند.رئیس شورای اسلامی شهر مشهد گفت: امید است با اینگونه اقدامات پیشگیرانه شاهد بروز حادثه و سوگواری شهروندان در این زمینه نباشیم.
قائم مقام تولیت آستان قدس رضوی:
مواجهه آستان قدس با بحران کرونا حکیمانه و تکلیفمدارانه بود
«مصطفی خاکسار قهرودی» قائم مقام تولیت آستان قدس نکاتی را درباره اقدامات این آستان در مواجهه با کرونا مطرح کرد. به گزارش آستان نیوز، اهم صحبت های خاکسار قهرودی به این شرح است:
* بحران کرونا نه فقط برای ما که برای دنیا، امر تازهای بود. مواجه شدن با این قضیه در کشور ما به دلایل متعدد یک مواجهه عقلانی بود. یکی از دلایل مهم هم این بود که مردم کشور ما مسلمان هستند. در کشور ما، جامعه، رفتار خود را تکلیف می داند.... چرا دستگاه بهداشت و درمان ما توانست به صورت نسبی بحران را کنترل کند؟ آن همه سختی را نظام سلامت تحمل کرد، در حالی که می دانیم حقوق و مزایای ویژهای هم به آن ها پرداخت نشده است، چون این را تکلیف می دانستند. آستان قدس هم تابعی از همین شرایط بود و به عنوان یک مرکــز علمی، دینی و فرهنگی نگاهش به پیشامد کرونا و نحوه مواجهه با آن، از سر تکلیف بود؛ یعنی می دانست که اگر در مقابله با شیوع کرونا، کوتاهی کند، فردا باید در برابر خدا و در برابر حضرت رضا(ع) پاسخ گو باشد.
* البته رسیدن به این تصمیم و اجرای آن، آسان نبود. ارادتمندان فراوانی بودند که با بسته شدن درهای حرم مطهر مخالف بودند. ما باید به آن ها هم پاسخ می دادیم. می دانید که بسته شدن درهای حرم مطهر سابقه ندارد. گاهی اتفاقاتی میافتاده که به ناچار درهای حرم برای مدت کوتاهی بسته میشده؛ اما این که تصمیم گرفته شود و درهای حرم مطهر از سر یک تصمیم بسته شود، آن هم این قدر طولانی، بیسابقه است. البته کسی به مدیریت آستان قدس رضوی فشار نیاورد که درهای حرم را ببندید. ما بر اساس وظیفه و تکلیف و هماهنگی با مراکز ذی ربط تصمیمگیر، به این باور رسیدیم که امروز، اعمال محدودیت، تکلیف ماست. از مردم هم باید تشکر و قدردانی کرد. همراهی مردم و صبر و تحملشان، ستودنی بود. البته نه مردم و نه هیچ کس دیگری دلش نمی خواست درهای حرم مطهر بسته شود و درست صبوری مردم هم از همین منظر بود. البته برخوردهایی هم بود. عدهای از ارادتمندان ما را مورد خطاب و عتاب هم قرار دادند که چرا داریم محدودیت ایجاد می کنیم، اما همان برخوردها هم از فرط ارادتمندی بود و این که از ما انتظار نداشتند... .
* معتقدم مواجهه آستان قدس با این بیماری، مواجههای حکیمانه و تکلیفمدارانه بود. بازگشایی حرم مطهر هم با بررسی و تحلیل شرایط و البته با هماهنگی کامل با مراجع تصمیمگیر اعم از ملی و استانی بود. در این مرحله هم آستان قدس رضوی با همفکری دیگر آستان های مقدس در کشور، دستورالعملهایی تهیه کرد و به ستاد ملی مقابله با شیوع کرونا ارائه داد. این دستورالعملها به تصویب رسید و ما بر اساس آن ها وارد مرحله بازگشایی گام به گام شدیم. امروز بنا به اظهارنظر مقام های رسمی، آستان قدس رضوی با آن نگاه تکلیفمدارانه، رفتار مناسبی در مقابله با بیماری کرونا داشته است.
* مواجهه با کرونا، در برخی موارد از سوی برخی نهادها، با تصمیمات احساسی همراه بود و منجر به نتایج زیانباری هم شد؛ اما به اذعان مسئولان بهداشت و درمان کشور، مواجهه آستان قدس با این بحران، قاطعانه و با تصمیمات خردورزانه بود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد خبر داد
اجباری شدن ماسک در همه واحدهای زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد
استفاده از ماسک در همه واحدهای زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد الزامی شد.به گزارش خبرگزاری صداوسیما، رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد استفاده از ماسک را برای همه کارکنان شاغل در همه واحدهای زیرپوشش این دانشگاه الزامی دانست.دکتر سید محمدحسین بحرینی بابیان این که بر اساس مصوبات ستاد پیشگیری از کرونای استان و کشور، استفاده از ماسک از ۱۵ تیر در اماکن عمومی اجباری میشود، افزود: بر این اساس کارکنان دانشگاه در همه واحدهای زیرپوشش ملزم به استفاده از ماسک هستند و مدیران هر مجموعه نیز بر حسن اجرای این برنامه نظارت خواهندکرد.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

مدیرکل میراثفرهنگی استان از آغاز طرح جامع مطالعاتی احیای حمام حاج رئیس تربتحیدریه خبر داد.به گزارش روابط عمومی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی خراسان رضوی ، ابوالفضل مکرمی فر بابیان این مطلب افزود: «حمام تاریخی حاج رئیس تربتحیدریه از حمامهای شاخص استان است که به دلیل اهمیت معماری و موقعیت قرارگیری آن در داخل بافت تاریخی و در راستای تعیین نوع
کاربری اش، طرح مطالعاتی آن توسط گروهی از مشاوران و متخصصان حوزههای مختلف مرمتی و احیا آغازشده است.»وی ادامه داد: «برای تهیه طرح جامع مطالعات مرمت و احیا، اعتباری بیش از ۸۰۰ میلیون ریال در نظر گرفتهشده که پس از تهیه طرح، فازهای اجرایی آن نیز آغاز میشود.»مکرمی فر تصریح کرد: «کاربریهایی ازجمله ایجاد حمام سنتی، موزه حمام، سفرهخانه و سایر طرحهای گردشگری متناسب برای این حمام پیشنهادشده که پس از طرح و تصویب در شورای فنی استان و کشور کار اجرایی آن آغاز خواهد شد.»

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

محمد بهبودی نیا -بعد از یک ماه دوباره خبرهای خوشی از روستای «عنبرکه»، روستایی از توابع بخش میانجلگه شهرستان نیشابور به گوش میرسد.تقریباً یک ماه قبل بود که به مناسبت روز معلم به سراغ سه معلم روستای عنبرکه رفتیم که کار متفاوتی را شروع کرده بودند ، آنها علاوه بر تدریس در این روستا آستینهایشان را بالا زده بودند تا خانههای فرسودهای را که برای تعدادی از دانش آموزان زندگی کردن در آن تبدیل به کابوس شده بود، تعمیر یا بهصورت کامل بازسازی کنند.اردیبهشتماه بود که کار اولین خانه به پایان رسید.حالا بعد از گذشت یک ماه، یکخانه دیگر در این روستا تعمیر شده و سومین خانه نیز با کمک خیران بهکلی تخریب و در حال بازسازی است. مصطفی اثنی عشری یکی از سه معلمی است که به همراه دیگر همکارانش این امر خداپسندانه را شروع کرده اند. او به روزنامه خراسان رضوی میگوید: « طی یک ماه گذشته یکخانه که متعلق به پیرزنی تنها بود و مدتها نیمهکاره مانده بود، ساخته شد و بلافاصله با کمک تعدادی از خیران و همکارانمان یکمنزل مسکونی دیگر را که شرایط نامساعدی داشت و یک مادر و فرزند بدون سرپرست در آن زندگی میکردند نیز به کلی تخریب کردیم و این روزها کار بازسازی این منزل مسکونی هم شروعشده است.»این معلم میگوید :«خیران 45 میلیون تومان کمک کردهاند و ما مصالح را خریداری کردهایم و نتیجهاش شده آن چه گفته شد. بعد از چاپ گزارش در روزنامه خراسان رضوی بود که مردم روستا با جدیت بیشتری پایکار آمدند .در این میان و در زمان ساخت، تعداد زیادی از همکاران ما و خیران حضور داشتند و از همه بیشتر این ساختوسازها مدیون تلاشهای احمد بهمدی است که شبانهروز در حال شناسایی افراد و ساخت منازل است. حالا بسیج ،سپاه و گروههای جهادی نیز پایکار آمدهاند و طبق فهرستی که ما در دست داریم،هم اکنون شش منزل مسکونی نیاز به بازسازی جزئی و بازسازی کامل دارد که همه در کنار هم برای ساخت این منازل تلاش میکنیم.»
این معلم مدرسه میگوید :همانطور که درگذشته هم گفته بودیم اگر نیکوکاران و خیران پول مصالح را بدهند، ما بازسازی منازل افرادی را که توان مالی ندارند و منازلشان در معرض تخریب است، در دستور کار قرار میدهیم و تا آخرین خانه این روستا که نیاز به تعمیر یا ساخت مجدد داشته باشد، پایکار هستیم .

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.



ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

رئیس کمیسیون حقوقی شورای شهر مشهد با بیان این که از حیث فنی تغییر کاربری در کمربند جنوبی انجام شده است، اظهار کرد : متوقف کردن پروژه در وضعیت کنونی هیچ کمکی به محیط زیست نمیکند و چه بسا اجرای باقیمانده پروژه البته با لحاظ تدابیر ویژهای که لازم دارد؛ بتواند به بهبود وضعیت محیط زیستی این پروژه کمک کند.سید محسن حسینیپویا در گفتوگو با ایسنا در خصوص کمربند جنوبی مشهد اظهار کرد: طرح کمربند جنوبی مربوط به طرحهای جامع و تفصیلی حدود 20 سال قبل است و این طرحها منطبق با قانون لازمالاجرای همان موقع تدوین و کمربند جنوبی نیز بر مبنای همان طرحهای قانونی شروعشده و تا سال 1396 حدود 200 میلیارد تومان در آن هزینه شده است. با این اوصاف تدوین طرح و شروع عملیات اجرایی آن، در زمان خودش کاملاً قانونی بوده و نکته مهم و ظریفی که وجود دارد این است که اگر قوانین بعدی شرایط سختگیرانهتری را از حیث محیط زیستی درخصوص پروژههای عمرانی بیان کردهاند، این شرایط قابلتعمیم به طرحها و پروژههای سابق نیستند و عطف به ماسبق نمیشوند؛ به عبارتی دیگر، نمیشود بر مبنای قوانین بعدی، پروژههای قبلی را که منطبق بر قوانین زمان خودشان بودهاند، متوقف کرد.
حسینیپویا افزود: در خصوص کمربند جنوبی هم باید به همین ترتیب راهی میانه را در پیش گرفت و ضمن به رسمیت شناختن واقعیت موجود، باید هرگونه تلاشی را که منجر به کاهش مخاطرات محیط زیستی میشود، در دستور کار قرار داد و در این راستا مدیریت شهری آمادگی کامل دارد ولی برای این که مدیریت شهری منطقی و عاقلانه عمل کند، باید به هزینههای انجام شده قبلی که با احتساب قیمت روز بیش از هزار میلیارد تومان میشود، توجه داشته باشد و مردم مشهد از مدیریت شهری نمیپذیرند که در یک زمان هزار میلیارد را هزینه کند و در زمانی دیگر این هزینهها را به فراموشی بسپارد و معضل ترافیک شهری با چهار میلیون جمعیت را به صورتی لاینحل باقی بگذارد.
وی تصریح کرد: قطعاً چنین مدیریتی از مصادیق تصرفات سفیهانه منابع عمومی است لذا کسانی که تریبون دارند باید به این موضوع مهم توجه داشته باشند که برای پرهیز از تصرفات سفیهانه در اموال عمومی، باید منطقیتر و مسئولانهتر عمل کرد و عمل مسئولانه آن است که بنا به فرض اگر پروژه کمربند جنوبی تبعات منفی برای محیط زیست داشته باشد، هرچند که در زمان تدوین طرح و شروع عملیات اجرایی آن، قانونی بوده است؛ ولی با این حال همه با هم و در کنار هم به دنبال کم کردن این تبعات منفی باشیم و با عنایت به نظرات کارشناسی هر کاری که در این راستا و برای حفظ کاربریهای غیر انتفاعی حاشیه کمربند جنوبی لازم است، انجام شود.
رئیس کمیسیون حقوقی شورای شهر مشهد افزود: یک نکته دیگر که باید به آن توجه شود این است که هم اکنون تغییر کاربری اتفاق افتاده و در سالهای گذشته زیرسازی کمربند و سازه پلها در غالب موارد به انجام رسیده و از حیث فنی تغییر کاربری به معنای دقیق کلمه اتفاق افتاده است بنابراین متوقف کردن پروژه در وضعیت کنونی هیچ کمکی به محیط زیست نمیکند و چه بسا اجرای باقیمانده پروژه البته با لحاظ تدابیر ویژهای که لازم دارد؛ بتواند به بهبود وضعیت محیط زیستی این پروژه کمک کند.
حسینیپویا با بیان این که «فضای سبز حاشیه پروژه و حریم فضای سبز که باید برای پروژه لحاظ شود، به این موضوع کمک میکند»،افزود: بدین ترتیب توقف پروژه چنان که در مطالعات نشان داده شده، به افزایش ترافیک در خیابانهای مرکزی شهر و در نتیجه افزایش آلایندههای محیطی و اتلاف وقت شهروندان در ترافیک و مانند این ها منجر و عملا این اقدام به ظاهر، محیط زیستی به ضد خودش مبدل شده است.
کمربند جنوبی از نظر قانونی بر هر کاربری دیگری اولویت دارد
وی تصریح کرد: درباره این که پروژه کمربند جنوبی به پارکینگ اتومبیلهای مراجعهکنندگان کوهپارک تبدیل شود و در حقیقت کارکرد کمربند یا بزرگراه را نداشته باشد؛ به نظرم باید ابتدا مطالعات کارشناسی انجام و بر مبنای آن ارزیابی و اتخاذ تصمیم شود؛ ولی در یک نگاه کلی شاید بتوان گفت هرچند پروژه کوه پارک عالی و ضروری است و برای محیط زیست و در تلطیف هوای مشهد نیز به نظر میرسد مؤثر باشد ولی این احتمال وجود دارد که همین مسیر دسترسی نیز به خطری برای طبیعت و محیط زیست مبدل شود پس چه بسا کمربند یا بزرگراهی که دارای کمترین دسترسی از خیابانهای جانبی باشد و به موازات آن کاربریهای اطراف را نیز کنترل و مدیریت کند، از این کاربری پارکینگی بهتر و مناسب تر باشد و در این صورت دسترسیهای کوهپارک صرفاً به پیاده رو یا دوچرخه سواری اختصاص داده شود و از توقف اتومبیل و دسترسی اتومبیل چه بسا بهتر باشد جلوگیری شود؛ هرچند این موضوع کاملاً تخصصی است و باید مبتنی بر مطالعات و ارزیابی کارشناسان مربوط اعلام و بر مبنای آن تصمیمگیری شود، در عین حال با عنایت به این که مطابق طرح تفصیلی حاکم، کاربری همچنان کمربند است و هیچ کاربری دیگری مجاز شمرده نشده؛ لذا هم اکنون کمربند جنوبی از نظر قانونی بر هر کاربری دیگری اولویت و ترجیح دارد.
سیاسیون از محیطزیست استفاده ابزاری نکنند
رئیس کمیسیون حقوقی شورای اسلامی شهر مشهد اضافه کرد: باید توجه داشت که از موضوع محیط زیست استفاده ابزاری توسط سیاسیون نشود. متاسفانه برخی سیاسیون با استفاده ابزاری از محیط زیست، دغدغهمندان این موضوع را دچار سردرگمی و در نتیجه ناامیدی میکنند. فعالان محیط زیست باید متوجه باشند که نباید محیط زیست بازیچه قدرت شود و اگر این اتفاق بیفتد، محیط زیست ضرر اصلی را خواهد دید. آن ها باید از خود سوال کنند چرا این موضوع فقط در این پروژه پررنگ شده است؟ اگر واقعا برخی اصحاب سیاست دغدغه محیط زیست را دارند، چرا در سایر موارد و مخاطرات محیط زیستی در کشور ساکت بودهاند و هیچ احساس تکلیف و وظیفهای نداشتهاند؟ این اشخاص کدام سابقه محیط زیستی دیگری غیر از کمربند جنوبی مشهد را در کارنامه خود دارند؟ بنابراین دغدغهمندان محیط زیست نیز باید مواظبت کنند که از این پروژه و از شعار والای حفظ محیط زیست، استفاده ابزاری و سیاسی نشود.
طرح تفصیلی مشهد درگیر نظرات شخصی شده است
حسینیپویا درخصوص طرح تفصیلی مشهد بیان کرد: یکی از مهمترین چالشهای ما طرح تفصیلی است که به دلیل ناهماهنگی میان مسئولان استانی هنوز به طور قاطعانه حل نشده است. طرح تفصیلی مشهد درگیر نظرات شخصی شده است. اگر یکی دو نفر از این شهر بروند یا سمتشان تغییر کند و مداخلات غیرقانونیشان کمتر شود، طرح تفصیلی مشهد سرعت خواهد گرفت.
وی اظهار کرد: برای شهر مشهد به عنوان دومین کلان شهر ایران و پایتخت معنوی ایران، شایسته نیست از حیث طرحهای تفصیلی و جامع با این مشکلات مواجه باشد و نتیجه آن شود که نظرات شخصی یک نفر به جای طرح تفصیلی تعیینکننده شود و این نابهسامانی تا به آن جا برسد که اساسا در اصلاح طرح تفصیلی شهر مشهد نیز همان افراد مشهد و استان را فاقد اراده و صلاحیت بدانند و تصمیم گیری راجع به اصلاح طرح تفصیلی اطراف حرم مطهر حضرت رضا(ع) را بر خلاف قانون به خارج از استان احاله دهند، از صلاحیت غیر قانونی شورای عالی شهرسازی و معماری دفاع کنند و کمیسیون ماده 5 استان را فاقد صلاحیت بدانند.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

علوم پزشکی
سلام من دیروز برای خرید یک بسته ماسک به خیابان چمران مراجعه کردم، طی دو روز قیمت از 75 به 95 هزار تومان تغییر کرده بود.تازه داروخانهها 150هزار تومان میفروشند. استدلال شان هم اجباری شدن ماسک است.
شهرداری
وقتی شهرداری بهطور قانونی و غیرقانونی میلیاردها تومان عوارض و جریمه از سازندگان مسکن میگیرد، خوب نتیجه آن میشود یکی از دلایل گرانی مسکن.
بازتاب
ضمن تشکر بابت درج خبر گرانفروشی و فروش مواد غیرمجاز در غرفه کوهستان پارک خورشید، لطفاً گزارشی هم درباره اوضاع نامناسب فرهنگی و هنجارشکنیها در خودروها به خصوص در شبها در این پارک تهیه کنید.
سلام، یک سر به خیابان کشاورز و رستوران ها و باغ تالاری که هست و مجلس میگیرد و همچنین نانوایی خیابان آبکوه بزنید و رعایت نشدن بهداشت را ببینید.
متفرقه
جناب مدیرکل محترم راه و شهرسازی خراسان رضوی چرا به وضعیت استعلام فرم متقاضیان طرح اقدام ملی مسکن که اعتراض دارند، رسیدگی نمی کنید؟ کارمندان شما کاری انجام نمی دهند.
اتوبوسرانی
خطوط 204 و 205 صبح ها با تاخیر می آیند.الان ساعت6:08 تازه خط 205 با کد 4372 آمده است.با توجه به وضعیت کرونا این تاخیر باعث ازدحام بیشتر مسافران می شود.
سلام اتوبوسران هستم. ازهر 10 مسافر 9 نفرماسک نمی زنند. به مسافرهم که میگی ماسک بزن باتمسخرجوابت را می دهد تو را به خدا یک فکری بکنید.
راهنمایی و رانندگی
دیشب ساعت ۲۴ در دور برگردان اول اقدسیه، یک دستگاه پراید هاچ بک به عقب تریلی ۲۰ چرخ زد. از زمان تماس تا آمدن ۱۱۵ و آتش نشانی حداقل ۳۰ دقیقه طول کشید که جوان ۱۷ ساله مرد ولی تا ۴۵ دقیقه هنوز از ۱۱۰ و پلیس راهنمایی خبری نبود.
شهرستان ها
از مسئولان شهرستان تربت حیدریه خواهشمندم به حال ورودی شهر از سمت مشهد فکری بکنند .ورودی بسیار وضعیت نامناسبی دارد ، نه روشنایی کافی ، نه خط کشی و نه علایم هشدار دهنده. وضعیت به گونه ای است که به دلیل نبود روشنایی ممکن است خودروهای عبوری با بلوکه هایی که در وسط بولوار قرار داده اند ، برخورد کنند. لطفا پیگیری کنید.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.