
مدیر آبفای قوچان مطرح کرد:
تنش آبی در۹۰ روستای قوچان
ایشان زاده- مدیر آبفای قوچان گفت: دربیش از ۹۰ روستای این شهرستان تنش کمبود آب شرب وجود دارد و اهالی آنها با مشکلاتی مواجه شدهاند. سعادتی درگفتوگو با خراسان رضوی،بااعلام اینکه حدود ۱۵ هزار خانوار، ساکن این روستاها هستند، افزود: ازاین تعداد روستا ۲۸ مورد به عنوان تکروستا تلقی شده و آب شرب بقیه درقالب مجتمعهای آبرسانی تامین میشود. وی بااشاره به وجود ۱۸۰روستا درشهرستان قوچان یادآورشد: ۳۳روستای بالای ۲۰ خانوار و۲۱ روستای زیر ۲۰ خانوار درشهرستان نیز از خدمات آبفا محروم هستند که ازاین تعداد به۱۰ روستا با تانکر آبرسانی می شود. سعادتی بابیان اینکه ازمدتی پیش اقدامات وبرنامههای کوتاه مدتی برای کاهش مشکلات آب شرب در روستاهای یادشده همچون افزایش تانکرهای آبرسانی، شیببندی و ورود به مدار انجام شده است، افزود: برای رسیدن به نتایج بهتر وموثر، نیاز به تامین اعتبارات لازم در این بخش است. وی گفت: چندین پروژه نیز درحال اجراست که برای تکمیل آن به بیش از ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز است که انتظار میرود با همت و مساعدت مسئولان امر و تامین وجذب اعتبارات ، هرچه زودتر گامهای اساسی برای رفع مشکلات آب شرب مردم روستاها درشهرستان برداشته شود.
13.5 درصد بانوان روستایی خراسان رضوی بیمه هستند
مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر خراسان رضوی با بیان این که در حوزه زنان ضعیف کار کردهایم، تصریح کرد: اهمیت این موضوع زمانی بیشتر میشود که بدانیم از مجموع ۵۰ درصد جمعیت هدف ما که بانوان هستند، تنها 13.5درصدشان زیر پوشش بیمه اجتماعی روستاییان قرار گرفتهاند.محمود کاظمی در نشست بررسی بیمه روستاییان تربتحیدریه افزود: ضرورت دارد در حوزه زنان جدیتر کار و در حوزه جذب جوانان نیز راهبردهای عملیاتیتری را دنبال کنیم.وی با بیان این که برابر سرشماری سال ۹۵ رتبه نخست جمعیت تحت شمول بیمه اجتماعی کشور به خراسان رضوی اختصاص دارد، ادامه داد: با بررسیهای صورت گرفته این استان دارای بیش از ۵۱۶ هزار خانوار روستایی است. مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر خراسان رضوی گفت: بیشترین بهرهبرداران کشاورزی نیز در خراسان رضوی هستند و جمعیت زیرپوشش بیمه در استان ۱۶۴ هزار و ۴۰۰ خانوار و میانگین پوشش بیمه نیز ۳۲ درصد است.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

شعبانی- سرهنگ پاسدار علی نیک یاد، فرمانده سپاه تربت حیدریه صبح دیروز در مراسمی، به ماموریت های دوگانه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در کشور و منطقه اشاره کرد و افزود: ماموریت نخست سپاه مقابله با تهدیدات سخت است که بخش عمده آن توسط نیروهای سه گانه و سپاه قدس و بخشی نیز توسط بسیج انجام می شود اما ماموریت دوم مقابله با تهدیدات نرم است که به صورت کامل به بسیج واگذار شده و سپاه نقش هدایتی و نظارتی را ایفا می کند.
وی تصریح کرد: اقدامی که در بسیج بیش از همه مهم است، عمق بخشی داخلی است که با محوریت محرومیت زدایی ایفای نقش می کند و بر همین اساس بسیج به عنوان یک نیروی مردمی پا به میدان می گذارد.
نیک یاد به اقدامات انجام شده طی چهار ماه اخیر اشاره کرد و افزود: با شیوع ویروس منحوس کرونا بیشتر تمرکز و ماموریت های بسیج به سمت همکاری و تعامل با دستگاه های بهداشتی و درمانی و سایر نهادهای مرتبط سوق داده شد و بر همین اساس طی این مدت بیش از 15 هزار بسته معیشتی بین نیازمندان شهرستان توزیع شده است و این کمک های مومنانه نیز همچنان ادامه دارد.
وی از تولید و توزیع بیش از 200 هزار لیتر مواد ضدعفونی در شهرستان خبر داد و افزود: همچنین در این ایام بیش از 50 هزار پک بهداشتی و مواد ضدعفونی در شهرستان توزیع شده است.
فرمانده سپاه تربت حیدریه از ضد عفونی منازل مبتلایان به کرونا و ساخت و مرمت منازل مسکونی افراد تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی، به عنوان بخشی دیگر از اقدامات سپاه و بسیج در رزمایش کمک مومنانه یاد کرد.
نیک یاد گفت: امروز همزمان با ایام با عظمت دهه کرامت، 23 سری کمک جهیزیه توسط قرارگاه محرومیت زدایی و بسیج سازندگی سپاه و همچنین خیرین به نوعروسان نیازمند تربت حیدریه اهدا شد.
وی خاطر نشان کرد: این اقلام شامل دو تخته فرش، لباس شویی، اتو، اجاق گاز و سرویس های مورد نیاز زندگی است که به صورت شبانه و با رعایت شأن و منزلت خانواده ها به آن ها اهدا می شود.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تصادف 2 تریلی محور بردسکن - طبس را 2ساعت مسدود کرد
علی نوری- فرمانده انتظامی بردسکن گفت: بی احتیاطی راننده تریلی در ورودی استان خراسان رضوی، کیلومتر 55 محور بردسکن به طبس، حوالی دهستان درونه بخش انابد باعث تصادف رخ به رخ دو دستگاه تریلی کشنده شد واین دو تریلی را به آتش کشید و محور ترانزیتی بردسکن به طبس 2ساعت مسدودشد . سرهنگ عباس نظافتی به خراسان رضوی گفت: این حادثه زمانی رخ داد که راننده تریلی حامل خاک آهن از سمت انابد و تریلی دیگر حامل گندله آهن از سمت طبس در این محور در حرکت بودند که متاسفانه براثر بی احتیاطی راننده تریلی حامل خاک آهن، تصادف رخ به رخ اتفاق افتاد. فرمانده انتظامی بردسکن گفت: این تصادف منجر به آتش سوزی شد و ماموران پاسگاه انتظامی درونه و پلیس راه و نیروهای آتش نشانی ایستگاه درونه و شهر انابد برای اطفا و مهار آتش سوزی اقدام کردند. سرهنگ نظافتی علت وقوع این تصادف را طبق نظر کارشناسان پلیس راه، انحراف به چپ راننده تریلی حامل خاک آهن اعلام کرد. وی افزود: اگر چه برخورد این دو دستگاه تریلی شاخ به شاخ و بسیار هولناک بود ولی خوشبختانه دو راننده از این حادثه جان سالم به در بردند و از مرگ حتمی نجات پیدا کردند. به گفته وی، براثر این تصادف دو ساعت محور ترانزیتی بردسکن به طبس مسدود شد و خودروها از حاشیه جاده به کندی تردد می کردند. پس از مهار آتش و انتقال کامیون ها محور بازگشایی شد.
محور بردسکن به طبس، یکی از محورهای ترانزیتی و دروازه خراسان رضوی به شمار می آید و متاسفانه کم عرض و بدون شانه خاکی است.
فرمانده انتظامی بردسکن اعلام کرد:
کشف 6.7 کیلوگرم هروئین از 2 قاچاقچی در بردسکن
علی نوری- فرمانده انتظامی بردسکن گفت:پلیس مبارزه بامواد مخدر این فرماندهی از دو قاچاقچی در محور بردسکن به سبزوار شش کیلو و 750 گرم مواد مخدر از نوع هروئین کشف کرد. سرهنگ عباس نظافتی به خبرنگار ما گفت: ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر این فرماندهی، حین کنترل خودروهای عبوری محور بردسکن به سبزوار به یک دستگاه سواری پژو پارس مشکوک شدند و برای بازرسی دقیق خودرو را متوقف کردند. وی تصریح کرد: سرنشینان این خودرو که دو مرد جوان بودند، پس از بازجویی و بازرسی مقدار شش کیلو و 750 گرم هروئین را که به طرز ماهرانه ای در بدنه خودرو جاسازی شده بود، کشف و ضبط کردند. وی گفت: این دو قاچاقچی در استان های جنوبی کشور این مقدار مواد را جاسازی کرده بودند و قصد حمل آن را به استان های شمالی کشور داشتند که به دام افتادند. وی افزود: در این خصوص پرونده ای تشکیل شد و پس از بازجویی، متهمان برای سیر مراحل قانونی به دادسرا معرفی شدند.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

پس از شنیدن سخنان اعضای موافق و مخالف استیضاح شهردار تربت حیدریه،پنج عضو شورای شهر تربت حیدریه در غیاب رئیس این شورا در نهایت رای به استیضاح محمد صادق مجتهدی دادند.به گزارش خراسان رضوی، جلسه علنی استیضاح محمد صادق مجتهدی، شهردار تربت حیدریه، با حضور هفت عضو شورای شهر، شهردار، معاونین شهردار و اصحاب رسانه در محل سالن جلسات شورای شهر تربت حیدریه برگزار شد.
پس از شنیدن سخنان اعضای موافق و مخالف استیضاح شهردار تربت حیدریه، پنج عضو این شورا در نهایت رای به استیضاح محمد صادق مجتهدی دادند.سید مهدی وقفی، رئیس شورای شهر و محمد امانی، رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورا که از ابتدا موافق ادامه کار مجتهدی بودند در اعتراض به رعایت نشدن روال و فرایند قانونی استیضاح مبنی بر این که باید استیضاح در کمیته تطبیق شهرستان مورد تایید قرار گیرد، جلسه را ترک کردند.در ادامه مهسا رمضانپور، نایب رئیس شورای شهر، ریاست جلسه را به عهده گرفت و رای گیری برای ماندن یا رفتن شهردار انجام شد که در نهایت هر پنج عضو سوال کننده و حاضر در جلسه به استیضاح شهردار رای مثبت دادند.
اظهارات نماینده موافقان استیضاح
در ابتدا نادر سلیمانی به نمایندگی از موافقان استیضاح اظهارکرد: این که گفته میشود اشتباه گذشتگان را نباید من پاسخ بدهم و به من ارتباطی ندارد، مطلب درستی نیست، ما شهرداری انتخاب کردیم تا مشکلات را برطرف کند.سلیمانی با بیان این که در ادامه کار مسائلی پیش آمد که البته سعی شد با مشورت و مذاکره حل شود، افزود: اوایل آذر سال گذشته برنامه استیضاح مطرح شد ولی به علت برخی توصیه ها، انتخابات نمایندگان مجلس و برنامه ای که شخص شهردار تا پایان سال فرصت خواسته بود، استیضاح به بعد موکول شد. این عضو شورای شهر با بیان این که به جایی رسیده ایم که دیگر نمی توانیم با شهردار کار کنیم، به موارد اختلاف پرداخت و افزود: در ابتدای انتخاب شهردار با توجه به این که ایشان برنامه ای به شورا ارائه نکرد، 55 برنامه اولویت دار و مهم را اعلام کردیم اما از این تعداد برنامه تنها بخش جزئی از آن ها اجراشد و بقیه عملیاتی نشد، چرا 4 میلیارد و 200 میلیون تومان پروژه n2(یکی از پروژه ها در بافت فرسوده تربت حیدریه )در بودجه سال 98 باید در جای دیگری هزینه شود در حالی که با تمام لوایح ارسالی شهرداری برای پیشرفت پروژه موافقت شد؟این عضو شورای شهر ادامه داد:به رغم تاکید اعضای شورای شهر مبنی بر اتمام پروژه زعفرانیه که انتظار می رفت در سال 96 به پایان برسد، با ورود شهردار این پروژه تعطیل شد.
سلیمانی گفت: شهردار درخواست فروش املاک تجاری پروژه n2 را ارائه کرد و اعضا با این درخواست موافقت کردند اما این پروژه تعطیل شد و زیان های مالی را متقبل شدیم.
طرح بافت فرسوده را شهردار تغییر داد
عضو شورای شهر با اشاره به این که طرح بافت فرسوده را شخص شهردار تغییر داد، افزود: بافت فرسوده تبدیل به معضلی شده که در شأن مردم شهر تربت حیدریه نیست، همه می گویند تربتی ها قادر به جمع کردن آن نیستند.سلیمانی بیان کرد: متاسفانه این طرح هم در تیرماه سال 98 معطل ماند، بهانه آن هم میراث فرهنگی بود؛ در جلسه ای که با معاونت کل میراث فرهنگی برگزار شد، برای بازگشایی معبر درمانگاه موسی بن جعفر(ع) به سمت ابوذر غفاری خیلی امیدوار شدیم.وی درخصوص تخریب پل چهارراه خواف گفت: قراربود این پل با مشارکت کامل مردم تخریب شود ولی اکنون مالکان اطراف پل تخریب شده برای واگذاری ملکشان پول زیادی می خواهند.سلیمانی حذف کمربندی پیشکوه، واگذاری بخشی از پیشکوه به بخش خصوصی، تعریض نشدن خیابان آبشار و آسفالت نشدن خیابان ها را بخش دیگری از دلایل استیضاح شهردار اعلام کرد.
روند استیضاح غیر قانونی است
محمد علی امانی، دیگر عضو شورا در مخالفت با استیضاح شهردار گفت: دفاع من در یک جمله خلاصه می شود و آن این که شهردار حدود دوسال است در تمامی جلسات شورا و کمیسیون های آن استیضاح می شود.وی خطاب به موافقان استیضاح گفت: نگویید طبق قانون شهردار را استیضاح می کنیم چراکه این روند از پایه اشتباه و غیر قانونی است بنابراین من از کلمه برکناری استفاده می کنم.امانی در تشریح این روند افزود: در تاریخ سوم خرداد استیضاح کنندگان نامه ای به رئیس شورای شهر نوشتند که (پنج عضو موافق) با انتقاد از عملکرد شهردار سوالاتی را مطرح کردند تا در اولین جلسه شورا (7 خرداد) شهردار به آن ها پاسخ دهد، یعنی اعضای فوق به جای روند قانونی که ابتدا تذکر دادن است، با یک جهش وارد طرح سوال شدند، چراکه تذکر را باید رئیس شورا به شهردار ابلاغ کند ولی شما هیچ گونه تذکری نداده اید.وی گفت: روند طرح سوال هم غیر قانونی بود چرا که برای پاسخ دادن شهردار 10 روز وقت لازم است ولی شما سوم خرداد سوالات را به رئیس شورا می دهید که دو روز بعد از آن تعطیلات عید فطر بود و شهردار فقط چهار روز فرصت داشت تا به 21 سوال مطرح شده پاسخ دهد، در حالی که قانون می گوید اگر شهردار به تذکرات عمل نکرد، موضوع باید به شکل سوال مطرح شود. رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر تربت حیدریه بیان کرد: استیضاح کنندگان با عجله هر کدام چهار، پنج سوال را تهیه کردند و حتی به تناقضات آن هم دقت نکردند، برای نمونه یکی از سوالات درباره تعیین تکلیف نشدن زعفرانیه است درحالی که فراموش کرده بودند زعفرانیه دوهفته قبل از طرح سوال تعیین تکلیف شده بود.امانی خطاب به استیضاح کنندگان گفت: شما فقط قصد داشتید روند برکناری شهردار را دنبال کنید به همین دلیل اول سرپرست تعیین و بعد سوال ها را مطرح می کنید، حتی به من گفتید کاری کن که شهردار خودش استعفا کند.
وی افزود: این استیضاح را به دلیل رعایت نشدن قانون و تذکر ندادن و کلی گویی سوالات، قانونی نمی دانم. از فرماندار نیز گله دارم که چرا جواب نامه قانونی یا غیر قانونی بودن استیضاح را نداده است.امانی ادامه داد: کتمان و انکار کارهای انجام شده مانند جمع آوری پل چهارراه خواف با کمترین هزینه، بازگشایی هایی که سال ها معطل مانده بود و به موقع پرداخت کردن حقوق کارمندان و کارگران هم دور از انصاف است.وی گفت: چرا در خصوص بافت فرسوده که پس از 10سال تعیین تکلیف شد، واقعیت را به مردم نمی گویید؟
هدف استیضاح کنندگان برکناری من است
مجتهدی شهردار تربت حیدریه گفت: هرچند معتقدم دیگر با این شورا نمی شود کار کرد ولی وقتی احساسات و حمایت های مردم را دیدم، نظرم را عوض کردم بنابراین تصمیم را به شورا واگذار می کنم واعتراضم را به طی نشدن روند قانونی استیضاح به فرماندار،رئیس شورا و دفتر امور شهری وزارت کشور ارسال کردم.شهردار ادامه داد: هدف استیضاح کنندگان قانع شدن نیست چون عزمشان را برای برکناری من جزم کرده اند.مجتهدی گفت: برای حقوق دیگران نمی شود تعیین تکلیف کرد، 21 سوال مطرح کردید و بازخورد اجتماعی آن را در شبکه های مجازی و رسانه ها دیدید، حتی به خود زحمت ندادید برخی سوالات تابلو را حذف کنید.
وی اظهار کرد: چرا این دغدغه ها در گذشته نبود؟ چرا چشمانتان را به آن چه گذشته، بسته اید؟ کاش حداقل از مردم عذرخواهی می کردید که درگذشته وظایفتان را خوب انجام ندادید، عذرخواهی می کردید که نتوانستید مطالبات کارگران را با تخفیف 40 درصد عوارض بدهید، من مطلب مستندی در موارد استیضاح کنندگان ندیدم.
شهردار گفت: ماده قانونی را که شورا می تواند در امور اداری شهرداری و پرسنلی و عزل و نصب کارکنان و مدیران دخالت کند، نشانم دهید.وی ادامه داد: درخصوص پیشکوه که ظاهرا این همه دغدغه دارید که به بخش خصوصی واگذارشده، قضیه این است که ما گفتیم از 800 هکتار پیشکوه 63 هکتار را در اختیار سرمایه گذار بگذاریم تا در آن فعالیت کند و بقیه 700 هکتار در اختیار خودمان باشد، حالا می گویند شهردار قصد داشته کل پیشکوه را به بخش خصوصی بدهد!
برخی برای ملک مردم ارزشی قائل نیستند
مجتهدی درخصوص تعریض نشدن خیابان آبشار اظهار کرد: خیابان آبشار مسیر قانونی خودش را طی کرده، تعریض آن 100 میلیارد تومان هزینه دارد، به جای آن می شود با دو میلیارد تومان پلی آن طرف تر احداث کرد تا مشکل ورودی پیشکوه نیز حل شود ولی برخی ها برای ملک مردم ارزشی قائل نیستند.
پس از برگزاری جلسه استیضاح مهدی علیان، به عنوان سرپرست شهرداری تربت حیدریه انتخاب شد.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

فرمانده سپاه بردسکن خبرداد:
توزیع 7هزار سبد غذایی بین نیازمندان آسیب پذیر از کرونا
علی نوری- فرمانده سپاه بردسکن گفت: طی یک سال گذشته 105 سری جهیزیه به زوج های جوان این شهرستان اهدا شده و تاکنون حدود هفت هزار سبد غذایی بین خانواده های نیازمند و اقشار آسیب پذیر از کرونا توزیع شده است. سرهنگ علیرضا جنیدی در گفت و گو با خراسان رضوی ضمن گرامی داشت دهه کرامت اظهار کرد: بسیج امسال هم مانند سال گذشته برنامه اهدای جهیزیه به زوج های جوان محروم و آسیب دیده از کرونا را در دستور کار خود دارد و امید است بتوانیم تا پایان امسال برای حل مشکل مسکن محرومان و تامین جهیزیه زوج های جوان گام های موثری برداریم. وی به برگزاری رزمایش مواسات و همدلی در شهرستان بردسکن اشاره کرد و گفت: در پی تاکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر رزمایش مواسات و همدلی و کمک مومنانه، قرارگاه جهادی امام حسن مجتبی (ع) با مسئولیت امام جمعه شهرستان و دبیری سپاه تشکیل شد که خوشبختانه تاکنون حدود هفت هزار سبد غذایی بین خانواده های نیازمند و اقشار آسیب پذیر از کرونا توزیع شده و قرار است در مرحله سوم آن، هزار سبد غذایی دیگر را در شهرستان توزیع کنیم.
مدیر کل بنیاد شهید استان :
جمعیت ایثارگران نیشابور با 7 استان کشور برابری می کند
شجاعی مهر-مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان رضوی در دیدار با فرماندار نیشابور گفت: جمعیت ایثارگران نیشابور با هفت استان کشور برابری می کند و از فرماندار این شهرستان می خواهم تمام همت خود را برای رفع مشکلات جامعه ایثارگری این دیار به کار بندد.حجت الاسلام حسین معصومی افزود: سال گذشته بنیاد جلسات متعددی در خصوص اشتغال جامعه هدف با شرکت ها و کارخانجات برگزار کرده است و در همین راستا ۱۲ نفر در دانشکده علوم پزشکی، ۲۲ نفر در آموزش و پرورش، ۲۰ نفر در آتش نشانی و پنج نفر در امور زندان ها مشغول کار شده اند و هشت نفر از منابع داخلی وام خوداشتغالی دریافت کرده اند.وی در خصوص گلزارهای شهدا خاطر نشان کرد: شهرستان نیشابور دارای۱۷۶۷ مزار و ۲۱۱ گلزار شهید است که کار به سازی۴۸ گلزار تک مزاری شهید تا پایان سال ۱۳۹۸ به پایان رسیده و دو تا سه مزار شهید که در پنج گلزار روستاهای این شهرستان واقع شده است نیز تا پایان امسال با کمک بخشداری و دهیاری ها به سازی می شود.
فرماندار فیروزه با اشاره به آمار ۵ماهه خبرداد:
ایجاد 256 فرصت شغلی توسط معین های اقتصادی
فرماندار فیروزه در جلسه اقتصاد مقاومتی استان اعلام کرد:معین های اقتصادی این شهرستان با ارائه ۴۲طرح اقتصادی در قالب 110میلیارد تومان، تعهدایجاد۹۲۶فرصت شغلی را داده اند و طی پنج ماه اخیر ۲۵۶فرصت شغلی پایدار توسط معین های اقتصادی در فیروزه ایجاد شده است.دکتر حکیم پور خاطر نشان کرد:در مدت مذکور ۲۷پروژه فرهنگی واجتماعی نیز توسط معین ها در فیروزه آغاز شده است. وی افزود:از مجموع ۱۶طرح ناتمام تفاهم شده با معین ها، با سرمایه گذاری بیش از 400میلیارد تومان ،دو طرح در سال گذشته و پنج طرح در سال جاری به بهره برداری خواهد رسید.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

مدیر امور آب و فاضلاب شهرستان بردسکن گفت: از مجموع 75 روستای تحت پوشش، آب شرب 21 روستا و منطقه عشایری شهرستان بردسکن با تانکر تامین می شود. مهندس حسین مهدوی اولیایی به خراسان رضوی گفت: بیشتر این روستاها به لحاظ کیفیت آب شرب مشکل دارند و به طور متوسط روزانه 40 هزار لیتر آب شرب به این مناطق با تانکر سیار حمل می شود.وی با بیان این که شرکت آب و فاضلاب متولی تامین آب شرب انسان هاست،تصریح کرد: متاسفانه برخی مشترکین، آب شرب را برای دام ها مصرف می کنند به طوری که 30 درصد مشترکین 70 درصد آب شرب تولیدی شهرستان را مصرف می کنند.مدیر امور آب و فاضلاب شهرستان بردسکن با اشاره به بیش از 35 هزار مشترک شهری و روستایی، گفت: 50 درصد مشترکین این امور در روستاها هستند و هم اکنون75 روستا و 3 نقطه شهری از خدمات آب و فاضلاب برخوردارند.مهندس اولیایی طول شبکه های توزیع را 570 کیلومتر و خطوط انتقال آب را 490 کیلومتر اعلام کرد و گفت: آب شرب استحصال شده از منابع آبی این مدیریت 33 لیتر در ثانیه است. وی با توجه به وضعیت منابع آبی و گرمای بیش از حد هوا، از مردم خواست در مصرف آب صرفه جویی لازم را داشته باشند.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.