
بهره مند- هم اکنون به دلیل نبود اداره بنیاد شهید و امور ایثارگران در شهرستان صالح آباد رسیدگی به معیشت، اشتغال و مسکن خانواده های معظم شهدا و ایثارگران در شهرستان صالح آباد از سرعت بسیار کمی برخوردار است.امام جمعه صالح آباد در دیدار با حجت الاسلام معصومی، مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان رضوی افزود: انتظار می رود اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان رضوی برای استقرار اداره بنیاد شهید و امور ایثارگران در شهرستان صالح آباد به منظور رسیدگی هر چه بهتر و سریع تر به امور خانواده های معظم شاهد، جانبازان و آزادگان اقدام کند.مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان رضوی در این دیدار گفت: با توجه به این که تعداد شهدای معظم و والا مقام شهرستان صالح آباد کمتر از حد نصاب ایجاد و استقرار اداره است، در صالح آباد نمایندگی بنیاد شهید و امور ایثارگران را مستقر می کنیم.حجت الاسلام معصومی افزود: به زودی نمایندگی بنیاد شهید و امور ایثارگران در شهرستان صالح آباد سه روز در هفته پاسخ گوی خانواده های معظم شاهد، جانبازان و ایثارگران شهرستان صالح آباد خواهد بود تا از سرگردانی این خانواده های معزز در شهرستان تربت جام جلوگیری شود.درخور ذکر است در این دیدار نصرا... مهدوی، رئیس اداره بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان تربت جام نیز حضور داشت.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری بردسکن :
شهرستان بردسکن با 700 هزار هکتار عرصه تنها 3 قرقبان دارد
علی نوری- رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری بردسکن گفت: شهرستان بردسکن بیش از 700 هزار هکتار اراضی منابع ملی ، جنگل، مرتع و بیابان دارد که کار حفظ و حراست از این عرصه ها بر عهده تنها 3 قرقبان است.مهندس محمد یاری به خبرنگار ما گفت:گشت زنی و مراقبت از این عرصه پهناورو مراتع ملی توسط یگان حفاظت این اداره به طور مداوم در حال انجام است و به دلیل کمبود نیرو، هر قرقبان بیش از 240 هزار هکتار از این عرصه ها را تحت پوشش خود دارد درصورتی که براساس استانداردها باید به ازای هر 10 هکتار یک نیروی قرقبان وجودداشته باشد. وی افزود: امسال 29 فقره تخلف در عرصه منابع طبیعی شهرستان صورت گرفته که شامل 20فقره تخلف تخریب اراضی، 8 فقره پروانه چرای غیرمجاز و یک فقره تخلف قطع درختان بنه است که پرونده آن ها تهیه و تنظیم و برای رسیدگی به مراجع قضایی شهرستان ارسال شده است. رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری، از خانواده ها خواست با توجه به بارش های متوالی امسال و رویش گیاهان و خشک شدن آن ها، از انداختن بطری شکسته شیشه ای یا بطری آب معدنی خودداری کنند زیرا نور خورشید می تواند در آن ها متمرکز و باعث آتشسوزی مهیب در مراتع وجنگل ها شود. وی از راه اندازی پایگاه اطفاء حریق در پنج نقطه و اجرای 30 کیلومتر آتش بر در نقاط بحرانی شهرستان بردسکن خبر داد.
فرماندار مه ولات خبرداد:
۳۰ درصد منابع برای اشتغال بانوان استان
پور یوسف- اولین کارگروه اشتغال مه ولات در سال ۹۹ در محل فرمانداری شهرستان با ریاست فرماندار برگزار شد.
فرماندار مهولات ضمن ابراز رضایت از موفقیت نسبی کارگروه اشتغال شهرستان، از تخصیص ۳۰ درصد منابع اشتغال به بانوان استان خبر داد و افزود: طبق مصوبه ابلاغی کارگروه استان ۳۰ درصد از منابع اشتغال ویژه بانوان در نظر گرفته شده است.
رنجبر با تاکید بر این که برای ایجاد اشتغال، مردم را به بانکها بدهکار نکنیم، خاطر نشان کرد: باید راهبردها و مشورت ها را به مردم بدهیم به گونه ای که از تصدی دولت کم شود و کارآفرینان دغدغه تسهیلات را نداشته باشند.
نماینده عالی دولت در مه ولات افزود: بر اساس آمار سامانه رصد، سهمیه شهرستان برای ایجاد اشتغال ۴۴۲ نفر بوده که با رشد ۱۲۳ درصدی ۵۴۵ مورد محقق شده است و رتبه سوم استان را داشته ایم.
وی همچنین افزود :در بحث کارورزی نیزبا رشد ۶۳۴ درصدی رتبه اول استان و در بحث اشتغال فراگیر و جذب منابع هم رتبه اول استان را کسب کردهایم.
فرماندار مه ولات به همه دستگاه ها تاکید کرد راهکارهای عملیاتی حفظ اشتغال موجود و برنامه های ایجاد اشتغال سال ۹۹ را به کارگروه ارائه کنند.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

کشف تبانی در عرضه خارج از شبکه 460 تن آرد یارانهای در چناران
باقری -رئیس اداره صمت چناران، از شناسایی وکشف تبانی درگرانفروشی و عرضه خارج از شبکه بیش از 460 تن آرد یارانهای 27 واحد صنفی نانوایی با مشارکت یک واحد تولیدی کارخانه آرد درشهرستان چناران خبر داد. بیاتی قلهزو افزود: باتوجه به اهمیت موضوع برحسب وظایف نظارتی این اداره با مصوبه کارگروه گندم،آرد و نان شهرستان چناران به منظور واقعیسازی سهمیهها و جلوگیری از فعالیت سوءاستفادهکنندگان، طی ششماه دوم سال گذشته در قالب طرح پایش و واقعیسازی سهمیه آرد، نانواییهای چناران در قالب گشتهای مشترک میدانی مورد رصد و پایش قرارگرفتند و سهمیه آرد نانواییها بهخصوص در بخش یارانهای بر اساس سرانه جمعیت روستایی پیشبینی شد وتخصیص یافت وهمچنان ادامه دارد. وی افزود: در بررسیهای انجام شده در شبکه صدور، تخصیص وحمل ونقل آرد شهرستان یک تیم شناسایی شد که آرد یارانهای مازاد برنیاز نانوایان را خرید و فروش میکردند و در راس آن یکی از عوامل یک کارخانه آرد با مشارکت کارکنان یکی از بانکها با در اختیار داشتن کدکاربری و رمز عبور سامانه مربوط به آرد به صدور آرد اقدام میکرد و وجوه آن از حساب موجود (مربوط به کارخانه آرد)در نزد بانک مزبور کسر و آرد صادر میشد. در بررسی اسناد ، مدارک و سیستمهای رایانهای مربوط به کارخانه آرد مشخص شد تعداد27 واحد صنفی نانوایی دارای آرد یارانهای طی بازه زمانی یکساله بخشی از آرد سهمیهای خود را دراختیار کارخانه آرد قرار میدادند و کارخانه آرد نیز آرد یارانهای را در کیسههای آرد نیمهیارانهای بستهبندی و به صورت آزاد در سطح شهرستان و شهرهای همجوار به قیمت بالاتر از نرخهای آزاد قرار میدادند. لذا برای تعداد 27 نانوایی و یک کارخانه آرد به جرم گرانفروشی وعرضه خارج از شبکه آرد وسبوس پروندهای تنظیم وبرای رسیدگی به تعزیرات حکومتی چناران ارسال شد.
دستگیری سارق حرفه ای سیم و کابلهای برق شهر خرو
مرشدلو - فرمانده انتظامی شهرستان نیشابور از شناسایی و دستگیری متهم به سرقت سیم و کابل های برق با شش فقره سرقت در این شهرستان خبر داد . سرهنگ «حسین دهقانپور» گفت: در پی اعلام چند فقره سرقت سیم و کابل برق در نقاط مختلف شهر خرو، پیگیری موضوع در دستور کار کلانتری 15 این شهر قرار گرفت . وی افزود: ماموران کلانتری 15 به یک نفر مظنون شدند. وی با مشاهده ماموران قصد فرار داشت اما در یک اقدام غافل گیرانه و ضربتی دستگیر و در بازرسی از محل یک عدد انبر قطع سیم به همراه حدود 33 متر سیم و کابل برق سرقتی کشف شد. این مقام انتظامی بیان کرد: متهم سابقه دار در مواجهه با ادله و مستندات پلیس تاکنون به شش فقره سرقت سیم و حدود 500 متر کابل برق با کمک و همدستی فردی دیگر اعتراف کرده است که تحقیقات برای دستگیری همدست وی ادامه دارد .

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

سال هاست که مردم تربت جام با مشکل کم آبی دست به گریبانند و به نظر می رسد باران های زودگذر و تصمیم گیری های مقطعی تاثیری در حل این بحران نداشته است و باید برای حل این مشکل تدبیری اساسی اندیشید چون آب مایه حیات است و زندگی بدون آب امکان پذیرنیست. مسئولان باید زمینه رفاه ساکنان درروستاها را فراهم کنند و تامین آب شرب حداقل نیاز اولیه یک زندگی است. سمیع آباد، شهرستانک و محمدآباد در بخش پایین جام از توابع تربت جام دچارمشکل کم آبی هستند و ساکنان این روستاها بامشکلات جدی مواجه اند، مسیر 35 کیلومتری تربت جام تا سمیع آباد، مرکزبخش را که سال گذشته به شهرارتقا یافته و با بحران کم آبی مواجه است، طی می کنیم.
مدیریت توزیع آب مناسب نیست
یکی ازساکنان شهرسمیع آباد می گوید: ما ساکنان منطقه پایین جام، مشکلات فراوانی داریم که کمبودآب شرب ونبودجاده مناسب ازعمده مشکلات ما در این منطقه است. عبدالکریم شهرکی همچنین می گوید: درمنطقه پایین جام به جز روستاهای اسلام آباد، ا... آباد و رحمت آباد، تقریبا 10 تا 15 روستای دیگر این بخش بامشکل بی آبی وکم آبی مواجه اند و تنها ما از چاه روستای حیانو آب شرب می گیریم که آن هم چندین سال است لای روبی نشده و چاه وکیل آباد هم که کلا خاموش است. این عضو شورای شهر اظهار کرد: سال گذشته چندین بار با آب و فاضلاب روستایی دراین خصوص جلسه گذاشتیم و خیلی هم پیگیر بودیم ولی متاسفانه گوش شنوایی پیدا نشد که به خواسته ما عمل کند، حتی امسال هم درفضاهای مجازی این مشکلات را نشر دادیم که ازاین طریق هم جوابی دریافت نکردیم. وی درادامه گفت : آب درمنطقه هست ولی مدیریت توزیع مناسب نیست به طوری که چاه اسلام آباد8 اینچ آب شیرین دارد ولی درطول شبانه روزتنها 8 ساعت کارمی کند و بقیه ساعات خاموش است. شهرکی همچنین افزود: ازروستای ا...آباد تا روستای احمدآباد حدود 500 مترلوله نیاز است تا مشکل تمام 15 روستایی که دچارکم آبی هستند، حل شود و باتوجه به فرا رسیدن فصل تابستان، مشکل کم آبی و بی آبی، مردم را با مشکلات عدیده ای روبه رو خواهد کرد.از مسئولان می خواهیم این بار به صورت جدی با این معضل برخوردکنند.
شبکه های آب ضعیف، قدیمی و فرسوده است
جمشید شهنازی یکی ازساکنان روستای شهرستانک به خبرنگار ما می گوید: مشکلات عدیده بخش پایین جام را خواجه حافظ شیرازی هم می داند ولی به آن رسیدگی نمی شود طوری که برای حل معضل کم آبی این روستا، به تمام ادارات مربوط رفتیم و با این که مشکلات دو ساله آب شرب مردم را بازگو کردیم ولی گوش شنوایی پیدا نشد. سال گذشته با تانکرآب رسانی می شد و چون روستا پرجمعیت است، آب رسانی با تانکر کفاف نیاز ساکنان را نمی داد و از سویی عده زیادی از مردم به دور تانکر سیار جمع می شدند که باتوجه به ویروس کرونا، عواقب بدی را به دنبال داشت وبا این شرایط آب رسانی با تانکر دیگر فایده ای نداشت. وی همچنین افزود: در روستای اسلام آباد چاهی حفاری شده که حدود8 اینچ آب دارد منتها شبکه انتقال ضعیف، قدیمی و فرسوده است که باید تعویض شود و اداره آب وفاضلاب تربت جام راغب به حل مشکل بی آبی این منطقه است ولی دست آنان از لحاظ نقدینگی خالی است چون حل این مشکل به اعتبارات هنگفتی نیازدارد که باید ازطریق استان در اختیار آب و فاضلاب شهرستان قرارگیرد تا بتوانند به صورت اساسی و زیربنایی این معضل را حل کنند و این عزم ملی را می طلبد. شهنازی اظهار کرد : دردو سال گذشته اعتباری برای حفرچاه به این منطقه تخصیص داده شد اما مردم از واگذاری زمین برای حفرچاه خودداری کردند و در محل دیگری هم آب و فاضلاب حفاری نمی کند چون معتقدند اگر در محلی چاهی حفرشود که آب داشته باشد،آن محل هزینه انتقال دارد که به علت نبود نقدینگی برای آنان مقدور نیست. آب و فاضلاب دوست دارد در محلی چاه حفر کند که هم شبکه داشته باشد و هم بالا سرچاه باشد و هم ستون برق ودر کنارش جاده باشد که این مهم میسر نمی شود و هم اکنون سمیع آباد، محمدآباد، شهرستانک وشهدآباد نسبت به دیگرروستاها در وضعیت بحرانی قراردارند ضمن این که آب و فاضلاب، ازیک چاه کشاورزی در روستای شهرستانک که آن هم کم آب است، سه شبانه روزآب اجاره کردند تا آب آن راواردشبکه آب شرب کنند که ازاین مقدار12 ساعت مربوط به خرده مالکین است که آن هم به دلیل کمی آب کفاف ساکنان روستا را نمی دهد وتنها راه حل این مشکل، این است که دربالا دست این روستا یک چاه عمیق حفر وآب آن وارد مدار شود که این هم هزینه سنگینی را می طلبد و از دست شهرستان خارج است وباید مسئولان استانی مشکلات بی آبی را درروستاها حل کنند چون اگر غیر از این باشد، مهاجرت مردم به شهرها وخالی شدن روستاها را به دنبال دارد، آن وقت ممکن است جوانان ونوجوانانی که ازروستاها به علت مشکلات این چنینی به شهرها مهاجرت کردند، دچارآسیب های اجتماعی شوند وتنها خواهش ما ازمسئولان رده بالا این است که این وضعیت بحرانی آب را درروستاها حل کنند چون وقتی آب نباشد به تبع آن نظافت و بهداشتی هم نیست.
اعتبارات سرسام آورتامین آب شرب از اختیار شهرستان خارج است
مدیر آب وفاضلاب شهرستان تربت جام به خبرنگارما گفت : تربت جام اولین شهرستانی است که طرح یکپارچگی آب و فاضلاب روستایی وشهری در آن اجرا و از این رو مشکل ما در شهرستان دوچندان شده است چون هم باید مشکلات آب شهرستان را مدیریت کنیم و هم آب روستاها را . محسن عبداللهی ادامه داد: مشکلات در حوزه آبی شهرستان تربت جام هم در شهر و هم در روستاها زیاد است و در سفری که به منطقه پایین جام داشتم، با مردم روستاهای شهرستانک و محمدآباد دیدار کردم و براساس اطلاعاتی که ازمجموعه آب و فاضلاب روستایی به من رسیده بود، نقاط روستایی بی آب این منطقه از جمله سمیع آباد، شهرستانک و محمدآباد شناسایی و سال گذشته اعتبار حفریک حلقه چاه عمیق برای آب شرب به این منطقه تخصیص داده شد که متاسفانه به علت همکاری نکردن مردم در واگذاری زمین برای حفرچاه، این پروژه واعتبارتخصیص یافته بدون هیچ گونه عملیاتی برگشت داده شد. وی همچنین تصریح کرد: درمنطقه پایین جام ما در یک قسمت آب زیادی داریم و در یک قسمت دیگر کمبود آب داریم. در جایی که آب زیاد است با مشکل نقدینگی مواجه ایم چون بحث انتقال، هزینه های سرسام آوری را می طلبدوهم اکنون دربحث انتقال آب به مجتمع هایی که داریم، برای حدود 10 کیلومتراعتباری بیش از 10 میلیاردتومان نیاز است تا بتوانیم مجتمع و شبکه را آب دار کنیم. در این خصوص ما محدودیت اعتباری داریم. درباره مشکلات آب روستای شهرستانک ما سه شبانه روز چاه کشاورزی این روستا را اجاره ودر ادامه چاه را تجهیز کردیم و با توجه به این که چاه از نوع شافت وغلافتی بود وآب هایی که از شافت و غلافت استخراج می شود، برای شرب مفید نیست برای تامین پمپ و نصب در چاه اقدام کردیم وحالا می توان به جرئت گفت روستای شهرستانک هیچ گونه مشکل کمآبی ندارد.درخصوص مشکلات آبی روستای محمدآباد، اولین کاری که کردیم وشورای روستا هم برآن تاکید داشت، احیای چاه این روستا با اعتباری به مبلغ 800 میلیون ریال بود. آب شرب چاه از نیم لیتر در ثانیه به 5/2 لیتردرثانیه افزایش یافت وباخرید پمپ آب، چاه وارد مدار و قسمتی ازمشکلات آبی این روستا عملا حل شد و در جلسه ای که باشورای روستا داشتیم گفتیم حالا اگر باز هم کمبود آبی هست، این جا باید مردم بیایند به ما کمک کنند تا بتوانیم کمبود یک یا 2 لیتردرثانیه را ازچاه های کشاورزی جبران کنیم وتابستان امسال را پشت سر بگذاریم. عبداللهی در ادامه افزود: یکی ازمشکلات عمده آبی شهرستان تربت جام افت 5/2 متری سطح آب درسال است که هیچ برنامه ریزی روی چاه ها نمی توان انجام داد و دیگری تاثیر چاه های کشاورزی است به طوری که حدود 90 تا 95 درصد آب کشورمان درحوزه کشاورزی مصرف می شود و این بیشترین صدمات در حوزه کمبود آب شرب است مثلا اگر در تربت جام 1000 حلقه چاه عمیق کشاورزی مجازداریم 700 حلقه چاه غیرمجازهم داریم که این مطمئنا مشکلاتی را به حوزه آب شهرستان وارد می کند. مدیرآب و فاضلاب تربت جام در ادامه یادآور شد: درحوزه سمیع آباد ما هر کاری که خواسته باشیم برای حل مشکل آب شرب انجام دهیم، نیازبه تامین اعتباربالایی داردکه از اختیارات شهرستان نیزخارج است وحفریک حلقه چاه عمیق هفت ماه زمان می برد و باید بخشداری، شورا ومشارکت های مردمی به کمک بیایند و از طریق چاه های کشاورزی، کمبود آب روستا را رفع کنند چون اگرخواسته باشیم آب را از روستای اسلام آباد به سمیع آباد بیاوریم 9 کیلومترخط انتقال لوله 200 می خواهد که آن هم اعتبار 10 میلیاردتومانی را می طلبد و اگر این اعتبار در اختیار ما قرارگیرد وظیفه ذاتی ماست و آن را انجام می دهیم. محسن عبداللهی خاطرنشان کرد: ما براساس سرانه آب مصرفی هرنفر روستایی کمبودی نداریم ولی متاسفانه در همان بخش مسکونی، تامین کننده آب دام ها هم هستیم درحالی که تعهدآب وفاضلاب شهرستان، تامین آب شرب است و تامین آب دام ها مربوط به آب و فاضلاب نیست، با همه این تفاصیل کمبود20 لیتردرثانیه را به 10 لیتردرثانیه رساندیم واین 10 لیتردرثانیه را ان شاءا... باصرفه جویی در مصرف آب باید مدیریت کنیم و همان طوری که گفتیم ما تامین کننده آب دام های سنگین در منطقه نیستیم وهمین باعث شده مصرف آب ازسرانه ای که تعیین شده بیشترباشد و اگر سرانه 120 لیتردرروز باشد اکنون به 200 لیتردرروز رسیده و80 لیتراضافه را اگرسرجمع کنیم مساوی است با مقدارکمبود آبی که داریم .

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

حسین نوری- معاون آب و خاک جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت:در راستای سیاستهای وزارت جهاد کشاورزی و با هدف صرفهجویی در مصرف آب و افزایش بازدهی آبیاری، برای امسال 170 میلیارد تومان اعتبارات نقدی به سامانه های نوین آبیاری خراسان رضوی اختصاص یافته است. جعفر جوادی در دیدار با فرماندار خلیل آباد اظهار کرد: اعتبارات ملی خوشبختانه در دو سال گذشته نسبت به سال های قبل خیلی بهتر شده است که در همین راستا سال گذشته با کمک مدیریت بحران استانداری خراسان رضوی 34 میلیارد تومان در استان دریافت شد که 16 میلیارد تومان آن در حوزه قنات ها بود. وی با بیان این که خراسان رضوی می تواند الگوی اجرای طرح سازگاری با کم آبی در کشور باشد، اظهار کرد: با انجام این طرح در استان خراسان رضوی و ارائه نتایج آن به سایر استان ها، امیدواریم این طرح الگویی موثر برای استان های دیگر باشد. معاون آب و خاک جهاد کشاورزی خراسان رضوی اظهار کرد: در خصوص اعتبارات ملی در دو ردیف سامانه نوین آبیاری 120 درصد و قنات ها 125 درصد در استان تخصیص داشته ایم. جوادی با اشاره به ظرفیت خوب شهرستان خلیل آباد درحوزه تولید انگور و کشمش اظهار کرد: آمادگی داریم برای اجرای طرح آبیاری تحت فشار و کم فشار در شهرستان خلیل آباد طرحهایی را که تهیه میشود، بدون محدودیت برای پرداخت مصوب کنیم.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

شعبانی- چندی پیش خراسان رضوی گزارشی از تناقضات استعفای شهردار تربت حیدریه ارائه داد و در حالی که شهردار تربت حیدریه استعفای خود را تایید میکرد اعضای شورا این خبر را تکذیب میکردند. رئیس شورای شهر تربت حیدریه چندی پیش در گفت و گو با خراسان رضوی، ضمن رد وصول نامه استعفا در دفتر شورا اظهار کرد: شهردار به مرخصی یک هفته ای رفته است و وقتی با سوال خبرنگار ما مبنی بر تایید استعفا توسط شهردار روبه رو شد؛ افزود: این زمان اصلا وقت مناسبی برای استعفای آقای شهردار نیست و برای پیگیری امور مهمی مثل بافت فرسوده نیاز به حضور وی در شهرداری است.
در نهایت نامه استعفای شهردار اصلا در شورا برای رایگیری باز نشد و پس از کش و قوس های فراوان بالاخره نامه پس گرفته شد.
نادر سلیمانی عضو شورای شهر معتقد بود معمولا آقای شهردار وقتی تصمیمی را میگیرد، به هر قیمتی که شده آن را انجام خواهد داد و اصرار بر ماندن وی خیلی مناسب نخواهد بود. سلیمانی آن زمان در گفت و گو با خراسان رضوی، طرح موضوع استیضاح شهردار را که از چند ماه پیش توسط شورا شنیده می شد، تکذیب کرد اما حالا طرح سوال و استیضاح محمد صادق مجتهدی شهردار تربت حیدریه به گفته رئیس شورای شهر مطرح شده است.
سید مهدی وقفی می افزاید: شورای شهر اختیارات قانونی دارد و طرح سوال و استیضاح شهردار جزو این اختیارات است. او میگوید: سوالات مطرح شده از سوی پنج عضو شورا به شهردار ارائه شده است.
رئیس شورای شهر تربت حیدریه از ارائه سوالات مطرح شده از سوی پنج عضو شورای اسلامی شهر در چند روز گذشته به شهردار تربت حیدریه خبر می دهد و میگوید: طبق ماده ۷۳ قانون تشکیلات، وظایف و انتخاب شوراهای اسلامی شهر ، طرح سوال و استیضاح شهردار از حقوق و اختیارات شورای شهر است و طی هفته های گذشته بحث طرح سوال از شهردار تربت حیدریه مطرح بود و اکنون سوالات مطرح شده از سوی پنج نفر از اعضای شورای شهر آماده و به شهردار ارائه شده است.
وی می افزاید: در قانون نیز مهلتی مشخص برای شهردار تعیین شده است تا در این مدت پاسخ سوالات را به شورای شهر ارائه کند. وقفی این را هم گفت که احتمالا هفته آینده با حضور شهردار تربت حیدریه در شورای شهر، پاسخ های وی شنیده خواهد شد.وقفی بیان کرد: طرح سوال در همه موارد به استیضاح ختم نمی شود و شورای اسلامی شهر روال قانونی و تعریف شده را طی خواهد کرد.
مهسا رمضانپور رئیس کمیسیون عمران شورای شهر تربت حیدریه می گوید: طبق قانون باید حداکثر 10روز از ارائه سوال به شهردار بگذرد تا جلسه علنی شورا برگزار شود. او می افزاید: از سه شنبه هفته گذشته، نامه سوالات تحویل داده شده است و تا جمعه مهلت قانونی 10روزه تمام شده و در چند روز آینده باید جلسه طرح سوال از شهردار برگزار شود.او این را گفت که اگر پاسخ های آقای شهردار قانع کننده نباشد،استیضاح مطرح خواهد شد.
محمدصادق مجتهدی شهردار تربت حیدریه نیز در گفت و گو با خراسان رضوی ابراز کرد: برای پاسخ به سوالاتی که از سوی پنج عضو شورای شهر مطرح شده است؛ در جلسه علنی شورا با حضور خبرنگاران آماده هستم.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.