
زمین لرزه 4.2 ریشتری سنگان خسارت نداشت
فرماندار خواف گفت: زمین لرزه 2/4 ریشتری روز گذشته در بخش سنگان این شهرستان خسارتی به دنبال نداشت.حسین سنجرانی در گفتوگو با ایرنا افزود: در پی وقوع این زمینلرزه ستاد پیشگیری و هماهنگی مدیریت بحران خواف به حالت آمادهباش درآمد و گروههای ارزیابی خسارت احتمالی به محل اعزام شدند.وی ادامه داد: این زمینلرزه خسارت جانی نداشت و گزارشی از خسارت مالی و تخریب بنا نیز گزارش نشده است.شایان ذکراست، زمینلرزهای به بزرگی 2/4 در مقیاس امواج درونی زمین (ریشتر) ساعت۵:۱۷ بامداد روز گذشته بخش سنگان شهرستان خواف در استان خراسان رضوی را لرزاند.این زمینلرزه به طول جغرافیایی 29/60 و عرض جغرافیایی 99/33 در عمق ۱۰ کیلومتری زمین بهوقوع پیوست.
کرونا بهره برداری از واحدهای صنعتی سبزوار را به تاخیر انداخت
کلاته- رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت سبزوار گفت: شیوع بیماری کرونا بهره برداری از پروژه های صنعتی این شهرستان را به تاخیر انداخته است. علی امیدبخش در گفتوگو با خراسان رضوی اظهار کرد: کارخانه سیلیکو منگنز با سرمایه گذاری چینی ها در دست احداث است. همچنین واحد تولیدی الیاف پارت، کارشناسان خارجی دارد که بر اثر بیماری کرونا، رفت و آمد آن ها با محدودیت مواجه شد. وی افزود: هماکنون با بهبود شرایط، روند تکمیل تسریع شده و با بهره برداری این طرح ها تحول و شکوفایی اقتصادی بیشتری در شهرستان ایجاد می شود. رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت سبزوار در خصوص وضعیت دیگر پروژه های صنعتی، بیان کرد: دستگاه ها و ماشین آلات کارخانه آهک هیدراته با سرمایه گذاری بیش از دو هزار میلیارد ریال، در حال نصب است. امیدبخش تصریح کرد: پروانه بهره برداری کارخانه بتن های سبک نیز صادر شده و در مرحله دریافت تسهیلات است.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

کمک 180 میلیون تومانی خانواده خیر کاشمری به حوزه سلامت
مهدیان- مدیر شبکه بهداشت و درمان کاشمر از کمک 180 میلیون تومانی خانواده مرحومه حاجیه خانم پروین اسکندری به حوزه سلامت شهرستان خبر داد. دکتر یزدانی با اشاره به اینکه این مبلغ در آستانه هفتمین روز درگذشت این مرحومه اهدا شده است، افزود: این مبلغ صرف خرید سه دستگاه شامل یک دستگاه ونتیلاتور پرتابل ، یک دستگاه ساکشن و یک دستگاه اکسیژنساز یک نفره برای استفاده در بیمارستانهای شهید مدرس و حضرت ابوالفضل(ع) کاشمر شده است. مدیر شبکه بهداشت و درمان کاشمر با تقدیر از نگاه خداپسندانه و خیرخواهانه خیران نیکاندیش به حوزه سلامت یادآور شد: خوشبختانه در سایه این همراهی و همدلی خیران و مردم بسیاری از تجهیزات پزشکی در بیمارستانهای کاشمر نوسازی و دیگر تجهیزات مورد نیاز هم خریداری شده است.
وی گفت: ارزش ریالی این تجهیزات حدود یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون ریال است.
جشنواره تاک پلو در خلیل آباد به صورت مجازی برگزار می شود
حسین نوری- رئیس اداره میراث فرهنگی و گردشگری خلیل آباد گفت: با توجه به شیوع ویروس کرونا، چهارمین جشنواره تاک پلو در خلیل آباد به صورت مجازی و با نظارت استاد سرآشپز بین المللی و کارشناس برنامههای آشپزی صدا و سیما برگزار می شود. محمد جواد بلبلی اظهار کرد: تاک پلو یکی از غذاهای محلی و محبوب شهرستان خلیل آباد است که همه ساله در فصل بهار با توجه به رویش برگهای درخت انگور و فصل برداشت برگ مو در این شهرستان پخت میشود. وی افزود: به همین منظور برای چهارمین سال پیاپی، جشنواره خانوادگی تاک پلو در خلیل آباد در روز ۲۴ خرداد و به دلیل شیوع بیماری کرونا به صورت مجازی برگزار می شود و انتخاب دلمه برتر توسط آشپز بین المللی و کارشناس برنامه های آشپزی صدا و سیما صورت می گیرد و از طریق شبکه های مجازی و تلویزیون اینترنتی به صورت زنده پخش می شود. وی افزود: در فصل بهار روزانه 30 تن از برگ های تاک این شهرستان صادر می شود. نحوه برگزاری این جشنواره به این صورت است که افراد ابتدا اعلام آمادگی میکنند و پس از پخت و تزیین دلمهها آن را به میراث فرهنگی تحویل می دهند.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

« در کویر گنج ها نهفته است»، این جمله در بهار هر سال با طبیعت و موهبت بی بدیل خداوندی به زیباترین شکل ممکن رخ می نمایاند. صحبت از کفه نمکی روستای رحمانیه از توابع بخش شهرآباد بردسکن موسوم به «کفه نمکی بردسکن» است، اثری ملی با شماره 152 و ثبت شده در سال 92 و جایی که جلوه ای کم نظیر از بلورهای نمکی، نظر هر بیننده ای را به خود جلب می کند. 7888 هکتار از اراضی بخش شهرآباد در دل کویر به یک نگین و منظره ای بدیع و ناب تبدیل شده است که دیدن آن چشم هر بیننده ای را خیره می کند. این عرصه دیدنی در فاصله 30 کیلومتری مرکز بخش شهرآباد این روزها به شدت مورد توجه خانواده ها قرار گرفته است. آن گونه که مشکلات متعدد از جمله نامناسب بودن بخشی از راه دسترسی به این کفه نیز مانع حضور آنان نشده است. همین استقبال بهانه ای شد تا گزارشی از ظرفیت های این موهبت الهی تهیه کنیم. ساعت از 15 یک روز خردادی گذشته است با تمام شدن مسیر آسفالت در رحمانیه وارد جاده ای خاکی می شویم. جاده ای که ابتدای مسیر، این نوید را می دهد که نباید در رسیدن به کفه نمکی با مشکل خاصی مواجه شویم. در طول مسیر چند باری نگه می دارم. تپه های کوچکی از سفیدی نمک در میان دامنه کوه ها و تپه های کم ارتفاع مسیر کفه نمکی خود نمایی می کنند و سوژه عکاسی من می شوند. سنگ ریزه هایی بلوری که خود یک جاذبه هستند. بعد از طی مسیری 12 کیلومتری که شاید به اندازه ده ها کیلومتر موجب فرسایش خودروی شخصی ام شد، در جاده خاکی به دهانه نمک می رسیم جایی که چند آلونک یا خانه گلی و حضور تعداد زیادی گوسفند نشان از سکونت عده ای عشایر سخت کوش را می دهد. از قبیله ای به نام طاهری هستند. یکی از این عشایر می گوید: امسال استقبال خانواده ها عجیب رو به رشد بوده است به طوری که در سال های گذشته کمتر شاهد این حضور پررنگ آنان بوده ایم. او با اشاره دست، دورنمایی از کفه نمکی را که مانند فرشی سپید کمی آن طرف تر خودنمایی می کند به ما نشان می دهد و می گوید: برای رسیدن به دل این جاذبه بی بدیل باید کمتر از 10 کیلومتر دیگر طی مسیر کنید و ما طی مسیر می کنیم و ساعاتی مانده به غروب به کفه نمکی می رسیم.
امسال خانواده ها و گردشگران به طور خود جوش به واقع بیشتر هستند و ابراز نگرانی از باتلاقی بودن منطقه هم نتوانسته است مانع حضور آنان شود. دلیل این مدعا هم جست وجوی هشتگ های مرتبط با کویر و کفه نمکی در شبکه های اجتماعی است که شما را به ده ها فیلم کوتاه و عکس از سفربا کویر می رساند و این یعنی این که خانواده ها این ظرفیت را باور کرده اند. البته نباید از خطرات رعایت نکردن مسائل ایمنی در سفر به کویر هم به راحتی چشم پوشی کرد. در بین ده ها هشتگ فضای مجازی از کفه نمکی بردسکن، به سراغ یک دوچرخه سوار حرفه ای از اهالی کوهسرخ، بهشت گمشده خراسان به عنوان بخشی دیگر از سرزمین کهن ترشیز رفتیم. آقای حسینی ایوری در روزهای اخیر به اتفاق خانواده خود سفری به کویر داشته است و حرف های جالبی در این باره زد. وی اظهار کرد: مسیر کفه نمکی بعد از رحمانیه در برخی جاها دشوار و دارای شیارهای متعدد بود که عبور ماشین را با سختی مواجه می کرد اما زیبایی مسیر هم خودش این سختی ها را برای دقایقی از یادها می برد. وی افزود: در سفر به کفه نمکی با راهنمایی دوستان با چند ماشین آمدیم که اگر تنها می بودیم بدون شک به دلیل نبود تابلوهای راهنمای مسیر به مشکل می خوردیم و این یک ضعف مهم در رسیدن به کفه نمکی بود. وی در توصیف زیبایی این منطقه گفت: به معنای واقعی نقاشی خداوند در لحظات مانده به غروب در دل کویر را مشاهده کردیم و می توانم بگویم این منطقه در ایام بهار به راحتی قابلیت جذب گردشگر و تهیه مستندی جذاب را دارد. غروب روزهای بهاری اردیبهشت و خرداد کفه نمکی شاهد حضور خود جوش خانواده های بسیاری از منطقه است. حضوری که غربت کویر را برای ساعاتی به فراموشی سپرده بود. به سراغ تعدادی دیگر از این خانواده ها رفتیم تا نظرشان را درباره این جاذبه جویا شویم. خانمی که به واسطه برخی اقوام خود از یزد به این منطقه آمده بود، گفت: از بس تعریف این منطقه را شنیدیم مشتاق شدیم تا به این جا بیاییم. وی افزود: کفه نمکی رحمانیه شهرآباد یک منطقه عالی، وصف ناشدنی و هدیه خداوند به خراسانی هاست، آدم باورش نمی شود که در دل کویر این همه آب و بلورهای نمکی وجود داشته باشد. او با گلایه از مسیر بسیار بد جاده کویر افزود: کفه نمکی معجزه خداوند در دل کویر است که چشم هر بیننده ای را به خود خیره می کند. وی به نبود آنتن دهی تلفن همراه و نبود سرویس های بهداشتی به عنوان کمترین انتظار در این منطقه اشاره کرد و گفت: از مسئولان توقع داریم حداقل ها را در جایی که خداوند شاهکار طبیعت اش را به کار گرفته است، فراهم کنند.
درد دل های دهیار رحمانیه
مجتبی رهبری دهیارروستای رحمانیه می گوید: مهمانان زیادی از اقصی نقاط استان و کشور و بعضا برخی کشورهای خارجی در طول سال از مسیر کویر تردد می کنند. وی افزود: این بازدید در نیمه ماه مبارک رمضان هر سال شاید به اوج خود می رسد و ما حتی در سال های قبل به همت برخی علاقه مندان از جمله آقای سعادتی یکی از طبیعت دوستان بردسکن شاهد برگزاری همایش هایی هم در شب های ماه مبارک رمضان بودیم. وی افزود: کویر نمک در شب ها هم ظرفیت ویژه ای دارد که برای علاقه مندان به آسمان شب یک فرصت را فراهم کرده است. رهبری افزود: هر سال بازدیدها از این منطقه افزایش می یابد اما امکانات این جا اصلا مناسب و در شان نیست و می طلبد مسئولان نگاه ویژه ای به این منطقه داشته باشند. احمد نخعی، رئیس شورای اسلامی شهرآباد گفت: این جاذبه عظیم خدادادی به عنوان یک نگین درخشان و ظرفیت های ارزشمندی که دارد هدیه خداوند است که باید مورد توجه جدی تر قرار گیرد. او خاطرنشان کرد: ما در شورای اسلامی و شهرداری شهرآباد این باور و آمادگی را داریم که وجود چنین مناظری در دنیا کم نظیر است و خیلی ها مشتاق دیدن و تماشای این زیبایی ها هستند و هر کمکی در این مسیر برای رونق بخشیدن بیشتر به این ظرفیت مهم و فراهم کردن بسترها، شکوفایی اقتصادی منطقه را هم در پی خواهد داشت.
آمادگی شهرداری شهرآباد برای شناساندن کفه نمکی
اما شهردار شهرآباد هم به بازدیدهای متعدد طی سال های اخیر از کفه نمکی با حضور مسئولان و کارشناسان مختلف اشاره کرد و گفت: تهیه سند چشم انداز کفه نمکی یک ضرورت است تا بر اساس آن بتوان برای معرفی این جاذبه برنامه ریزی و همت کرد. علی نجفی افزود: در بررسی هایی که انجام دادیم، کمبود اقامتگاه و سامان دهی ورودی کفه نمکی، مناسب سازی راه دسترسی و همچنین نصب تابلوهای مسیرنما در این منطقه بیش از پیش احساس می شود. وی اظهار کرد: به عنوان نزدیک ترین نقطه شهری به این ظرفیت بی بدیل، آماده هر گونه همکاری پس از عقد قرارداد با متولیان مربوط هستیم. شهردار شهرآباد با اشاره این که با هماهنگی با بخشدار شهرآباد برای تهیه تابلوهای مسیر نما در روزهای آینده اقدام خواهیم کرد، گفت: به عنوان نزدیک ترین نقطه شهری به کفه نمکی حاضریم هر کاری که لازم باشد، انجام دهیم تا این منطقه به ایران و جهان شناسانده شود و همچنین گردشگران به راحتی و بدون دغدغه به این مسیر برسند و از طبیعت خداوند بهره ببرند.
بخشداری پیگیر تعیین تکلیف دغدغه خانواده هاست
و اما در روزهای اخیر موسوی فرد بخشدار شهرآباد هم با جدیت وارد موضوع تعیین وضعیت کفه نمکی شده و قرار است با حضورمیدانی مسئولان ادارات مرتبط و با دعوت از نماینده ترشیز بزرگ و نیز فرماندار بردسکن در بازدید چندین باره از این منطقه زمینه حل مشکلات آن فراهم شود. اقدامی که اگر صورت گیرد به واقع در کنار باور خانواده ها و گردشگران، یاوری مسئولان نیز می تواند در تحقق معرفی این موهبت خدادادی که به رایگان در اختیار ما قرارداده شده است، مفید و موثر باشد.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

بخش نصرآباد با جمعیتی حدود ۵۰ هزار نفر در فاصله۱۲۰ کیلومتری مشهد، از کمبود امکانات مختلف رنج می برد و نبود بیمارستان و پزشک متخصص مشکلات این منطقه را دو چندان کرده است. کلنگ زنی پروژه بیمارستان در سال ۹۱، بارقه های امید را در مردم زنده کرد ولی با گذشت هشت سال از آغاز طرح توسط اداره مسکن و شهرسازی روند کند پیشرفت پروژه، امید مردم را به یاس تبدیل کرد به طوری که مردم این منطقه مجبورند برای انجام درمان به شهرهای اطراف بروند وعلاوه بر رنج بیماری باید هزینه های رفت و آمد را تحمل کنند.به گزارش خراسان رضوی، یکی از ساکنان نصرآباد در همین زمینه گفت: درحالیکه سه پروژه ساخت بیمارستان در شهرهای باخرز، صالح آباد و نصرآباد همزمان کلنگزنی شد و بیمارستانهای باخرز و صالح آباد به بهره برداری رسیده اند اما ساختمان بنای بیمارستان نصرآباد پیشرفت فیزیکی کمی داشته و عملاً با گذشت هشت سال فرسوده شده است و این نگاه تبعیض آمیز، مردم بخش نصرآباد را بیشتر رنج می دهد.عضو شورای اسلامی شهرنصرآباد نیزگفت: با توجه به مکاتبه فراوان با مسئولان ذی ربط و درخواست از سازمان مدیریت و برنامه ریزی، خواستار تغییر پیمانکار، تخصیص اعتبار و تبدیل بیمارستان از ۱۰ تختخوابی به ۳۲ تختخوابی شدیم.مجید عظیمی اظهار کرد: چندین مرتبه عملیات این پروژه شروع و سپس متوقف و هم اکنون در حد پوشش سقف و قسمتی از سفت کاری داخل انجام شده است.
۲۵ تا۳۰ درصد پیشرفت پروژه
رئیس شورای اسلامی شهر نصرآباد با انتقاد از روند کند ساخت بیمارستان نصرآباد نیز گفت: به گفته کارشناسان، حدود۸۰ درصد بودجه این مجموعه تامین شده است ولی پیشرفت فیزیکی پروژه ۲۵ تا۳۰ درصد بیشتر نیست.علی اکبر ناظری افزود: با وضع موجود، امکان تکمیل این طرح توسط مسکن و شهرسازی بعید به نظر می رسد و خواستار واگذاری آن به دانشکده علوم پزشکی تربت جام هستیم.بخشدار نصرآباد درباره پروژه مرکز درمان بستر شهر نصرآباد بیان کرد: هم اکنون این طرح ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد. در سال۹۳ به علت تخصیص نیافتن اعتبار، این پروژه متوقف شد.وی افزود: هم اکنون پیمانکار ۶۰۰ میلیون تومان مطالبه دارد و تکمیل و اتمام طرح پنج میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد که با توجه به وضعیت مالی دولت در سال های اخیر، زمان قابل پیش بینی برای راه اندازی آن متصور نیست.حسین اکبری مقدم تصریح کرد: پیشنهاد بخشداری و دانشکده علوم پزشکی تربت جام این است که اگر قرار است بیمارستانی در مرکز بخش احداث شود، ۳۲ تختخوابی باشد که بتواند خدمات درمانی و پزشکی بیشتری ارائه دهد نه این که با راه اندازی مرکز درمان بستر که هیچ تفاوتی با مرکز سلامت ندارد،خدمات رسانی کند.وی یادآورشد: هم اکنون مرکز سلامت نصرآباد با پنج پزشک، داروخانه، آزمایشگاه، ماما، مرکز سلامت مادران باردار و... به طور شبانه روزی فعال است و فعالیت مطلوب و موثری دارد.
ما در قبال طرح بیمارستان نصرآباد مسئولیتی نداریم
رئیس دانشکده علوم پزشکی تربت جام گفت: ما در قبال طرح بیمارستان نصرآباد مسئولیتی نداریم و اجرای آن به عهده اداره راه و مسکن و شهرسازی است. میزان پیشرفت پروژه با اعتبار هزینه شده همخوانی ندارد.دکتر محمد افکار افزود: به دنبال خیّر هستیم تا اورژانس پیش بیمارستانی را در نصرآباد راه اندازی کنیم. وی اظهار کرد: در مرکز فعلی جامع سلامت نصرآباد، کمبود فضای فیزیکی داریم و باید چند تخت به آن اضافه و تجهیز شود. آمادگی داریم تا پزشک متخصص را در نصر آباد مستقر کنیم.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

علی نوری- فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان رضوی گفت: طی 20 روز گذشته، در استان خراسان رضوی، 15 اطفای حریق انجام شده است. سرهنگ امین رمضانیان در حاشیه برگزاری مانور واکنش سریع در شرایط اضطراری حریق که با حضور 15 شهرستان منطقه جنوب خراسان رضوی و بیش از 100 نفر به میزبانی شهرستان بردسکن برگزار شد، گفت: با توجه به این که در استان خراسان رضوی حدود یک میلیون هکتار جنگل های طبیعی و دست کاشت داریم، متاسفانه طی 20 روز گذشته، 130 هکتار آن دچار آتش سوزی شد که بیش از 80 درصد این آتش سوزی ها در شهرستان های شمالی استان بوده است. وی افزود: بارها از کشاورزان خواستهشده که زمین را پس از چرای دام خود آتش نزنند، چون بهصورت علمی ثابت شده که این روش منفعتی ندارد اما برخی همچنان سنتی عمل میکنند و با آتش زدن چراگاه ها موجب سرایت و بروز آتش سوزی های گسترده در اراضی ملی میشوند. وی ادامه داد: افزون بر یک میلیون هکتار جنگل طبیعی و دست کاشت در استان خراسان رضوی وجود دارد که این جنگلها جزو جنگلهای ایرانی - تورانی هستند و هر هکتار آن می تواند 2.5 تن اکسیژن برای تنفس ۱۰ نفر ایجاد کند. وی بیان کرد: با توجه به بارندگیهای امسال که سبب افزایش پوشش گیاهی در عرصههای منابع طبیعی شد و در پی آن شروع فصل گرما و خشکیدن گیاهان مرتعی و جنگلی، احتمال وقوع آتش سوزی در گستره منابع طبیعی نسبت به سال گذشته افزایش یافته است ، به همین دلیل با هدف آمادگی بیشتر نیروهای یگان حفاظت در سراسر خراسان رضوی و افزایش توان و کارآمدی آن ها، مانور اطفای حریق در دو منطقه یک و ۲ در شمال و جنوب استان به میزبانی شهرستان قوچان و بردسکن برگزار شد. وی اظهار کرد: در اطفای حریق، با کمک جوامع محلی و همیاران طبیعت می توانیم با کمترین امکانات و تجهیزات اقدام کنیم ولی تمامی پاسگاه های یگان حفاظت منابع طبیعی به تجهیزاتی از قبیل آتش کوب، بیل ، شن کش و فلس بک مجهز هستند. سرهنگ رمضانیان به راه اندازی پایگاه اطفای حریق در مناطق بحرانی استان خبرداد و گفت: با توجه به کمبود نیرو به تازگی تفاهم نامه ای با بسیج بسته شده است که در قالب طرح دیده بان های پیشگیری، در مواقع حوادث به کمک نیروهای یگان حفاظت بیایند که در آینده نزدیک این طرح در استان اجرا می شود.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تصادف تراکتور با کامیون در محور نیشابور به تربتحیدریه یک کشته به جا گذاشت
رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی نیشابور از تصادف تراکتور با کامیون حمل سیمان در کیلومتر ۲۰ محور نیشابور-تربت حیدریه خبر داد.مصطفی افشارنیک گفت: در پی تماس با مرکز ارتباطات اورژانس ۱۱۵ نیشابور مبنی بر تصادف کامیون با تراکتور ، آمبولانس پایگاه اورژانس جادهای گلبو به محل حادثه اعزام شد.
وی ادامه داد: در این حادثه، یک نفر به علت شدت جراحات واردشده در صحنه حادثه فوت کرد و یک نفر مصدوم شده بود که در محل حادثه مداوا شد.
مدیرعامل سازمان آتشنشانی نیشابور خبر داد:
وقوع ۷۵ آتشسوزی طی یک هفته در نیشابور
مدیر عامل سازمان آتشنشانی نیشابور گفت: با گرم شدن هوا تعداد حریق و حادثه افزایش چشمگیری داشته است؛ به طوری که هر روز بیش از 20 فقره حریق و حادثه به سامانه 125 اعلام میشود. سید مهدی حسینی افزود: در هفته گذشته 75 فقره آتشسوزی و 39 عملیات منجر به نجات به این سامانه اعلام شد و آتشنشانان ایستگاههای هفتگانه برای نجات جان و مال مردم اعزام شدند.
شکارچیان غیرمجاز در نیشابور به دام افتادند
رئیس اداره حفاظت محیط زیست نیشابور گفت: ماموران پاسگاه انتظامی بلهرات در حال ایست و بازرسی خودروهای مشکوک در حوزه استحفاظی خود به یک دستگاه خودروی 206 در محل معدن عنبرکه برخوردند و پس از بازرسی خودروی مذکور، لاشه پنج قطعه تیهو و یک قبضه اسلحه بادی 5.5 دوربین دار را کشف و ضبط کردند.
محمد مهدی نوربخش افزود: پس از تحویل سه نفر متخلف شکار و صید به ماموران یگان حفاظت منطقه حفاظت شده رئیسی، متخلفان با تشکیل پرونده به جرم شکار غیر مجاز پنج قطعه تیهو به مراجع قضایی معرفی شدند.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.