
با حضور شهردار، رئیس شورا و جمعی از خیران مشهد، شورای خیرین شهریار تشکیل شد
تعداد بازدید : 37
خیز «خیرین شهریار» برای کمک به رفع معضلات شهر
رئیس شورای شهر مشهد: ستاد و ساختار خیرین شهریار باید از بدنه خیران باشد
روز گذشته با حضورشهردار، رئیس و جمعی از اعضای شورای شهرمشهد، معاونان مالی و پشتیبانی، برنامه ریزی و توسعه منابع انسانی، خدمات شهری و اجتماعی فرهنگی شهردار و همچنین جمعی از خیران شهر مشهد، نشست شورای «خیرین شهریار» برگزار و این شورا برای کمک به رفع معضلات شهر تشکیل شد. دراین نشست، ضمن انتخاب حمیدی به عنوان رئیس شورا، مستشاری به عنوان نایب رئیس اول و عدالتیان به عنوان نایب رئیس دوم شورای «خیرین شهریار» انتخاب شدند. همچنین با رای اعضای این شورا، اعضای ستاد اجرایی نیز متشکل از هفت نفر عضو اصلی و دو نفر عضو علی البدل از میان خیران انتخاب و احکام خود را از شهردار و رئیس شورای شهر مشهد دریافت کردند. شهردار مشهد، معاونان مالی و پشتیبانی، خدمات شهری و اجتماعی فرهنگی شهردار به همراه یکی از اعضای شورای شهر مشهد به عنوان اعضای حقوقی این شورا انتخاب شدند ضمن این که جلسات این شورا هر ماه به ریاست شهردار مشهد برگزار خواهد شد.
هم افزایی و همفکری برای کارهای عام المنفعه
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مشهد، شهردار مشهد در این جلسه با اشاره به این که هدف از تشکیل شورای «خیرین شهریار» ایجاد هم افزایی و همفکری برای بهبود کارهای عام المنفعه، نوع دوستانه و خیرخواهانه است، گفت: مدیریت شهری زیرساخت های لازم را برای این نوع اقدامات آماده خواهد کرد. محمدرضا کلایی اظهار کرد: باید زیرساخت هایی را برای ارائه خدمات عام المنفعه اجتماعی در شهر، با جلب مشارکت خیران ایجاد کنیم، بر این اساس شورای شهر طرحی را برای ایجاد نهادی تحت عنوان «خیرین شهریار» با الگو گرفتن از تجربیات اقدامات خیرخواهانه تصویب کرده است. وی تصریح کرد: یکی از موضوعاتی که از ابتدای کار مد نظر ما بوده این است که گروهی از خیران بتوانند دور هم جمع شوند و به منظور ایجاد یک زیر ساخت واحد برای ارائه خدمات عام المنفعه به شهر و جامعه تصمیم بگیرند، همچنین مدیریت شهری هیچ گونه مداخله مستقیم نداشته باشد و تنها به دنبال ایجاد زیرساخت های لازم برای مجموعه افرادی که از خدمات عام المنفعه در این شهر پشتیبانی می کنند، باشیم و حمایت های لازم یا ایجاد صرفه های ناشی از مقیاس فعالیتی را برای آن ها مهیا کنیم. شهردار مشهد تاکید کرد: شورای «خیرین شهریار» را به عنوان نمایندگان و نخبگانی که در موضوعات عام المنفعه مشهد فعالیت دارند، حمایت خواهیم کرد.
نقش «خیرین شهریار» در کاهش فقر و آسیبهای اجتماعی
همچنین رئیس شورای شهر مشهد نیز در این مراسم با تأکید بر لزوم حضور و همکاری خیران و نیکوکاران برای کاهش روند چرخه تولید فقر و آسیبهای اجتماعی در مشهد، بر حمایت و همکاری تمام و کمال شورا و شهرداری مشهد با «مجمع خیرین شهریار» برای نیل به این هدف تأکید کرد. به گزارش پایگاه اطلاعرسانی شورا، محمدرضا حیدری با بیان این که امیدواری بسیاری به گامهای بلند و اقدامات ماندگار «خیرین شهریار» داریم، تصریح کرد: نکاتی باید در جهتگیریهای ستاد خیرین شهریار مدنظر قرار گیرد، ازجمله این که تشویق و تلاش برای افزودن بر این جمع در جامعه توانمند نیکوکاران خراسان مهم و لازم است، یکی از کارهای فرهنگی که ستاد باید انجام دهد تشویق نیکوکاران برای اضافه شدن به این جمع است. لزوم هماهنگی و همافزایی در اقدامات خیریه و کمک به برنامهریزان ملی و مدیران شهری برای توقف چرخه تولید فقر و فلاکت نیز از دیگر مواردی بود که رئیس شورا به عنوان نکات قابل توجه شورای خیرین شهریار به آن اشاره کرد. وی در بخش دیگری از اظهارات خود گفت: مجموعه ستاد و ساختار خیرین شهریار باید از بدنه خیران باشد و بنا نیست مجموعه جدیدی در شهرداری ایجاد شود. حیدری با تأکید براین که مدیریت شهری تنها مختص به مدیریت شهرداری نیست، افزود: مدیریت شهری قرار است شهر را مدیریت کند و ظرفیتهایی را که در شهر وجود دارد شناسایی، هماهنگ و حمایت کند، با همین نگاه طبق مصوبات امسال، هر برنامه و پروژهای که خیران برای شهر تعریف کنند شهرداری موظف شده برابر با بودجهای که از طرف خیران برای این موضوع در نظر گرفتهشده، بودجه مضاعفی را تأمین کند. وی تاکید کرد: شورای شهر آماده همکاری کامل با خیران شهریار است و از هرگونه مصوبه، طرح و اقدام حمایتی در این خصوص دریغ نخواهد کرد.رئیس کمیسیون حقوقی شورای شهر مشهد نیز در بخش دیگری از این مراسم گفت: ستاد «خیرین شهریار» میتواند اقدامات خیریه و نیکوکارانه را برای حل معضلات شهری سامان دهد. سیدمحسن حسینیپویا با تأکید بر این که شورای خیرین با حفظ استقلال، غیرسیاسی و غیردولتی بودن، در راستای موضوعات شهری و عامالمنفعه فعالیت و همافزایی ایجاد میکند، افزود: بر اساس همین مصوبه مقرر شده اگر خیران در راستای اقدامات عامالمنفعه ورود کردند، شهرداری نیز مشارکت کند و بخشی از کار را بر عهده بگیرد.