
تامین اعتبار کتب درسی دانشآموزان کم بضاعت در تربت حیدریه
هفتمین مرحله رزمایش مواسات، همدلی و کمک مومنانه آموزش و پرورش تربت حیدریه به همت پارلمان اولیای شهرستان و با تامین اعتبار کتب درسی دانش آموزان کم بضاعت مدارس حاشیه شهر و روستاها اجرا شد. به گزارش خراسان رضوی محمدرضا قرایی مدیر آموزش و پرورش تربت حیدریه گفت: در این مرحله از رزمایش مواسات همدلی و کمک مؤمنانه که با همکاری و مساعدت اعضای انجمن اولیای شهرستان انجام شد هزینه خرید کتب درسی بیش از 85 دانش آموز با اعتبار 20 میلیون ریال پرداخت شده است.وی افزود: در مراحل بعدی تعداد بیشتری از دانش آموزان تحت پوشش این طرح فرهنگی قرار خواهند گرفت.ظفری نیا رئیس پارلمان اولیای شهرستان گفت: این اقدام فرهنگی در راستای فرمایش های مقام معظم رهبری و برای کمک به خانواده های آسیب دیده از بحران کرونا انجام شد و اعتبار خرید کتب درسی دانش آموزان مدارس روستایی و حاشیه شهر توسط اعضای انجمن اولیای مدارس شهرستان تامین شد.
اهدای کمک های مومنانه در روستاهای معدن و پوستین دوز بخش رخ تربت حیدریه
همزمان با صدور فرمان رهبر معظم انقلاب در یاری رسانی به اقشار مستضعف و آسیب دیده از کرونا در جای جای استان، مردم و مسئولان پای کار آمدند تا با لبیک به ندای رهبرشان همدلی و مهربانی را فارغ از رنگ و نژاد و مذهب در روزهای سخت کرونایی به منصه ظهور برسانند.دهیار روستاهای معدن و پوستین دوز بخش رخ تربت حیدریه از تجلی این کمک ها در این روستا توسط آستان قدس رضوی و خیران خبر می دهد.
فاطمه واخری دهیار روستاهای معدن و پوستین دوز می گوید: در روزهای اخیر ۳۵ بسته معیشتی از سوی آستان قدس رضوی بین مستمندان و نیازمندان روستاهای معدن و پوستین دوز بخش رخ توزیع شده است.وی می افزاید: همچنین تعداد ۲۰ سبد کالا به ارزش ۲۰ میلیون ریال توسط دو خیر مشهدی بین نیازمندان این روستا توزیع شد. واخری خاطر نشان می کند: همچنین تعدادی ماسک و مایع ضدعفونیکننده به ارزش ۱۵میلیون ریال از سوی دو خیر یاد شده بین اهالی این روستا تقسیم شد.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

ساکنان پروژه مسکن مهر شهرستان بردسکن گلایه دارند که با گذشت هشت سال همچنان از نبود امکانات رفاهی و خدماتی و آموزشی تفریحی بی بهره هستند. به گزارش خراسان رضوی تعدادی از ساکنان مسکن مهر بردسکن مطالبات خود را از متولیان امر اعلام کردند. عباس زاده یکی از ساکنان این منطقه گفت: ابتدا قرار بود واحدهای مسکونی به صورت کامل به متقاضیان واگذار شود که متاسفانه برخی از واحدها به افراد در مرحله خاک گچ تحویل داده شد و با هزینه خودشان مسکن خود را تکمیل کردند. وی مطرح کرد: با گذشت هشت سال متاسفانه مسئولان امر هیچ گونه امکانات رفاهی و خدماتی را دراین منطقه ایجاد نکرده اند.
گلایههای ساکنان مسکن مهر
اکبری یکی دیگر از ساکنان پروژه مسکن مهر بردسکن مطرح کرد: متاسفانه پروژه مسکن مهر بردسکن گویی از بافت شهری جدا افتاده است و مسئولان این منطقه را به فراموشی سپرده و هیچ فکری برای حل مشکلات این منطقه با گذشت هشت سال نکرده اند. وی اظهار کرد: هر محله یا منطقه ای باید دارای یک سری امکانات اولیه رفاهی و خدماتی باشد ولی پروژه مسکن مهر از حداقل امکانات محروم است و مسئولان تاکنون قول هایی را برای حل مشکلات این منطقه داده اند ولی هیچ یک از قول های آن ها اجرایی نشده است.
افت فشار آب و وجود حشرات موذی
یکی از فرهنگیان ساکن مسکن مهر بیان کرد: در فصل تابستان همه ساله با افت فشار آب مواجه هستیم و از سوی دیگر با توجه به این که این منطقه در حاشیه شهر قرار گرفته است شاهد وجود حشرات موذی در خانه ها هستیم و هیچ فضای سبز و تفریحی و بازی برای خانواده ها به ویژه کودکان و نوجوانان و جوانان نداریم. رضایی یکی از فرهنگیان پروژه مسکن مهر بردسکن افزود: مسئولان وقتی منطقه ای را احداث می کنند باید به زیرساخت های آن نیز از قبیل مسجد ، فضای سبز، مدرسه، نانوایی و حمل و نقل عمومی توجه کنند که متاسفانه با گذشت هشت سال از بهره برداری از این پروژه هنوز هیچ یک از این امکانات رفاهی و خدماتی ایجاد نشده است و این مشکلات مردم این منطقه را رنج می دهد. خانم موسوی از دیگر ساکنان این پروژه افزود: پروژه مسکن مهر بردسکن با داشتن بیش از 220 واحد مسکونی حداقل هزار نفر جمعیت را در خود جای داده است و فاقد هر گونه امکانات رفاهی و خدماتی است که ضرورت دارد متولیان امر برای ایجاد فضاهای آموزشی ، فرهنگی و تفریحی در این منطقه اقدام جدی انجام دهند. یکی از دانش آموزان ساکن در مجموعه مسکن مهر نیز از مسئولان خواست با توجه به این که نوجوانان و جوانان ساکن در این پروژه در زمین خاکی بازی می کنند برای احداث یک زمین ورزشی استاندارد در این پروژه اقدام کنند و جوانان و نوجوانان این منطقه نیز حق دارند از فضاهای سبز و بازی همانند دیگر مناطق شهر برخوردار شوند.
توضیحات مدیر بنیاد مسکن بردسکن
در همین باره مهندس احسان میری مدیر بنیاد مسکن بردسکن گفت: پروژه مسکن مهر ثامن بردسکن سال 91 در قالب 228 واحد تحویل متقاضیان شده است و تمامی خدمات روبنایی از جمله زیرسازی و آسفالت ، اجرای کانیو ، شبکه آب رسانی برق ، گاز و تلفن انجام شده است ولی آن چه که مطالبه ساکنان مسکن مهر ثامن است ایجاد فضای سبز ، پارک و مسجد است که ادارات متولی آن شهرداری و اوقاف باید ورود می کردند که به رغم کاربری مصوب خدمات مورد نیاز در پروژه مسکن مهر بردسکن انجام نشده است.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

پارک بانوان و بازارچه روز در درگز راه اندازی می شود
مقصودی- درجلسه شورای فرهنگ عمومی درگز مقرر شد پارک بانوان و بازارچه روز با همکاری شهرداری و سازمان های مربوط در درگز راه اندازی شود .
به گزارش خراسان رضوی دراین جلسه بر همکاری ادارات برای اجرایی شدن برنامه های ستاد امر به معروف در نقاط تفرجگاهی تاکید و از ادارات و نهادهای شهرستان خواسته شد برای برگزاری مراسم سالگرد ارتحال حضرت امام (ره) همکار ی و مساعدت لازم را داشته باشند. در این جلسه حجت الاسلام ایروانی امام جمعه درگز گفت : درزمینه کارهای فرهنگی هر چه زمان می گذرد شرایط برای مومنان سخت تر و برای دشمنان دین آسان تر می شود .
وی افزود: اگر شرایط فعلی را با اوایل انقلاب مقایسه کنیم حتی شهرهای سنتی نظیر درگز نیز وضعیت خوبی از نظر فضای مجازی و فرهنگی ندارند و دچار مشکل هستند.
امام جمعه درگز افزود: عفاف و حجاب به حال خود رها شد و نهادهای مربوط نیز کار خود را به درستی انجام نمی دهند و درواقع کار روی زمین مانده است و شرایطی ایجاد می شود که جوانان انقلابی خود جوش کار مقابله با منکرات را انجام می دهند .
در این جلسه هریک از اعضای جلسه نیز نظرات خود را در زمینه مسائل فرهنگی شهرستان و راهکارهای قابل اجرا ارائه کردند.
۶۳ درصد جمعیت شهرستانهای نیشابور و فیروزه تحت پوشش بیمه سلامت هستند
شجاعی مهر- سرپرست اداره بیمه سلامت نیشابور گفت: ۳۰۸۵۱۰ نفر در شهرستان های نیشابور و فیروزه تحت پوشش بیمه سلامت هستند که این میزان معادل ۶۳ درصد جمعیت کل این شهرستان ها ست.
راضیه ملانوروزی افزود: هم اکنون ۳۱۰ موسسه شامل ۳ بیمارستان، ۱۱ درمانگاه، ۶۰ پزشک عمومی، ۵۰ پزشک متخصص و فوق تخصص، ۴۱ دندان پزشک، ۱۶ آزمایشگاه، ۸ مرکز تصویربرداری، ۱۶ فیزیوتراپی، ۴۴ مرکز بهداشت و ۶۱ داروخانه تحت پوشش این بیمه در نیشابور هستند.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

برداشت ۲۰ تن گل محمدی در نیشابور
مدیر جهادکشاورزی نیشابور گفت: امسال برداشت گل محمدی در وضعیت مناسبی است و با همت کشاورزان تولید کننده برداشت این محصول آغاز شده است. محمد علی فرهمند راد افزود: هم اکنون ۲۵ هکتار از اراضی شهرستان زیر کشت گل محمدی قرار گرفته است که انتظار می رود از باغهای بارور 20 تن محصول برداشت شود. وی بیان کرد: با توجه به جوان بودن گلستان های موجود میانگین برداشت در شهرستان 2000 کیلوگرم در هکتار است و این در حالی است که در سال چهارم بیشترین میزان تولید را دارد که میانگین آن3000 کیلوگرم در هکتار برآورد می شود.
۳۴ نقطه بحرانی آب در نیشابور وجود دارد
شجاعی مهر- مدیرعامل آب و فاضلاب شهرستان نیشابور گفت: برای تابستان امسال با کسری ۲۳۰ لیتر برثانیه ای آب در نیشابور مواجه هستیم که این میزان به اندازه ۱۰ حلقه چاه استاندارد است. علیرضا اخویان افزود: برای این کسری به دنبال ایجاد ۳ حلقه چاه جدید، به سازی ۳ حلقه چاه قدیمی و اجاره چند حلقه چاه هستیم. وی بیان کرد: ۳۴ نقطه بحرانی در روستاهای نیشابور شناسایی شده است که برای حل مشکل آن ها به حدود ۶۷ میلیارد ریال اعتبار نیاز است. وی خاطر نشان کرد: هم اکنون ۱۶ روستای نیشابور با تانکر آبیاری می شود که ۵ روستای آن ثابت و بقیه فصلی هستند.
معضل افزایش ساخت و ساز غیرمجاز در روستاهای گناباد
مدیر جهاد کشاورزی گناباد گفت: افزایش ساخت و سازهای غیر مجاز در تعدادی از روستاهای این شهرستان مشکلاتی به همراه داشته و موجب ناامنی هایی در آن ها شده است. علیرضا حسین زاده در نشست خبری با اشاره به برخی واکنش های مردم و رسانه ها و فضای مجازی راجع به تخریب ساخت و سازهای غیر مجاز در زمین های کشاورزی گناباد گفت: حفاظت از اراضی یک اقدام قانونی و از وظایف جهاد کشاورزی است.وی گفت: از ابتدای امسال ۱۶ مورد بناهای غیر مجاز در زمین های کشاورزی گناباد تخریب شده است و این مسئله با قوت ادامه مییابد.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

مدیر جهاد کشاورزی رشتخوار گفت: برداشت محصول گندم از سطح پنج هزارهکتار ازاراضی کشاورزی شهرستان با میانگین چهارهزار و دویست کیلوگرم در هر هکتار آغاز شده است.
محمود اعظمی به خبرنگار ما گفت: پیش بینی می شود بیش از بیست هزار تن گندم در این شهرستان برداشت و تحویل سیلوهای گندم شود.
وی گفت :با شروع ماه خرداد، برداشت گندم در شهرستان رشتخوار شروع می شود و کلیه عوامل برداشت با همت مضاعف و تلاش زیاد مشغول برداشت گندم هستند.
اعظمی با تأکید بر اهمیت امنیت غذایی در یک کشور و این که اگر این امنیت وجود نداشته باشد، دشمنان میتوانند، فشارهای زیادی را به یک ملت تحمیل کنند، گفت: امام راحل، همواره بر موضوع کشاورزی و اهمیت محصولات غذایی تأکید داشتند و حالا نیز مقام معظم رهبری، توجه به این بخش را مهم و جزو اولویتها میدانند.
وی همچنین افزود: کشاورزی علاوه بر تأثیر به سزایی که در میزان اشتغال، افزایش رشد اقتصادی و تولید ناخالص ملی دارد، در قدرت و پایداری ملی و استقلال یک کشور نیز دارای اهمیت است و میتواند قدرت چانهزنی یک کشور را در دنیا افزایش دهد.
۴۰هزار هکتار از اراضی کشاورزی رشتخوار زیر کشت محصولات باغی و زراعی است و هر ساله ۳۵۰هزار تن محصول وارد بازار مصرف می کند.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

حسین نوری- سرپرست بانک کشاورزی خراسان رضوی گفت: گردش مالی در بخش کشاورزی خلیلآباد 8 هزار میلیارد ریال است. علی دشتبیاضی در جلسه کارگروه اشتغال و سرمایهگذاری خلیلآباد که در فرمانداری این شهرستان برگزار شد، اظهار کرد: خلیلآباد با داشتن 12 هزار بهرهبردار کشاورزی دارای ظرفیت قابل توجهی است، بنابراین، ما به عنوان متولی کمک به بخش کشاورزی در خراسان رضوی، انتظار بیشتری را از این شهرستان داریم. سرپرست بانک کشاورزی خراسان رضوی بیان کرد: گردش مالی در بخش کشاورزی خلیلآباد 8 هزار میلیارد ریال است و شاخص ریسکپذیری اعتباری در شعبه بانک کشاورزی در خلیلآباد هم اکنون 19.5 درصد است که باید این رقم حدود 5 درصد باشد، بنابراین، این شعبه 435 میلیارد ریال مطالبات مانده دارد که باید مورد توجه قرار گیرد. دشت بیاضی مطالبات مشکوک در بانک کشاورزی را بالا ذکر کرد و افزود: ظرفیت برای توسعه و جذب سرمایه از اهداف ما ست. دراین جلسه حمید رضا صدیقی مسئول نمایندگی تعاون، کار و رفاه اجتماعی در خلیل آباد گزارش اقدامات و فعالیت ها در حوزه اشتغال شهرستان را برشمرد . ابراهیم قاسمپور ،فرماندار خلیل آباد هم با بیان این که شهرستان در حوزه معادن ظرفیت خوبی دارد که مغفول مانده است ،گفت: با حضور سرمایه گذار کرمانی بحث کنسانتره آهن در روستای ایرج آباد با سرمایه گذاری 30 میلیارد تومانی انجام و نیروگاه خورشیدی 7 مگاواتی هم برنامه بعدی است که با سرمایه گذار خارجی قرار داد بسته شده است. درپایان جلسه از دو تشکل تعاونی بازدید به عمل آمد .

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

میثاق اشرافیان- فرماندار طرقبه شاندیز در گفتوگو با خراسان رضوی درباره گله و شکایت گردشگران و مسافران درخصوص وضعیت بهداشتی روستاهای گردشگری این شهرستان گفت:به هیچ وجه اعضای دهیاریهای روستاهای هدف گردشگری همچون کنگ و زشک و همچنین ما در فرمانداری این شهرستان مایل به گرفتن وجه در ورودیهای روستاها از گردشگران و طبیعتگردان نیستیم اما در برابر تعداد بالای ورود گردشگر و تبعات زیستمحیطی و بهداشتی که حضور این افراد به دنبال دارد، چاره دیگری جز انجام این کار نداریم . سید حسن حسینی تصریح کرد: یکی از تبعات حضور گردشگران در این روستاها تولید انبوه زباله است متاسفانه به دلیل رعایت نکردن نکات بهداشتی از سوی برخی مسافران هر هفته شاهد ریختهشدن انبوه زباله و آشغال در داخل رودخانهها و باغهای روستاهای این شهرستان هستیم. وی گفت:از همینرو دهیاریهای این روستاها مجبورند برای جمعآوری زبالهها و رسیدگی به امور روستا برای خدماترسانی مطلوبتر به مردم در ورودیها از گردشگران مبالغی را دریافت کنند. حسینی در پاسخ به سوال خبرنگار ما مبنی بر وضعیت نامناسب بهداشت روستاها و عدم جمعآوری مطلوب زبالهها از سوی دهیاران روستاهای هدف گردشگری پاسخ داد:ماده 8 قانون پسماند به این نکته اشاره دارد که هر فردی که تولید زباله کرد موظف است خودش هزینه جمعآوری زباله تولید شده را پرداخت کند و دهیاران ما با تکیه به این قانون و موافقت بخشداریها و شوراهای اسلامی اقدام به دریافت وجه کردند و کارشان قانونی است؛ از همین رو خوشبختانه از محل این درآمدها در روستای ازغد ضمن ساخت محلی برای پارکینگ بهمنظور توقف خودروها اقدام به ساخت سرویس بهداشتی نیز شده است ؛ در دیگر روستاهای هدف گردشگری نیز دهیاران باید این موارد را برطرف کنند و از پولی که در ورودیها ازمسافران دریافت میکنند به درستی استفاده کنند. فرماندار طرقبه شاندیز تاکید کرد : باید بررسی و آسیبشناسی شود تا اگر کمکاری و اهمالی در این خصوص از سوی دهیاران وجود دارد، برطرف شود. هرچند دهیاران واقعا به جمع آوری زباله ها اهتمام دارند اگرغیر از این میبود این روستاها تا حالا زیر توده انبوه زبالهها غرق شده بودند . وی افزود : بله ممکن است در برخی از روستاها وضعیت جمعآوری زباله از کیفیت مطلوب برخوردار نباشد. اگر نصف پولی که از محل درآمد عوارض در این روستاها جمعآوری می شود، به دهیاران داده شود آنها خیلی بهتر می توانند برای این کار اقدام کنند؛ اما این پول صرف دیگر پروژههای عمرانی روستاها میشود . حسینی به دهیاران تاکید کرد : بهای خدمات گرفته شده در روستاها را تنها صرف موارد درج شده روی قبض عوارض کنند مواردی همچون جمعآوری زبالهها و ساخت سرویس بهداشتی و از خرج آن برای دیگر مصارف و پروژههای عمرانی روستا خودداری کنند.وی افزود : شاید ارائه خدمات از طرف دهیاران ایدهآل نباشد اما به این نکته توجه کنید اگر این درآمد برای این روستاها نباشد آنها توانایی انجام هیچ فعالیت بهداشتی و عمرانی در این زمینه را نخواهند داشت و تمام روستاها را زباله فرا میگیرد .

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

مدیر جهاد کشاورزی بردسکن گفت: محصول زیره سیاه برای اولین بار در خراسان رضوی در این شهرستان زراعی شد. مهندس علیرضا مهمیز به خبرنگار ما گفت: با توجه به خشکسالی های اخیر و نیاز به ترویج گیاهان کم آب طلب برای اولین بار در خراسان رضوی زیره سیاه در بردسکن زراعی شد. وی مطرح کرد: بیشترین سطح زیرکشت محصول زیره سیاه استان خراسان رضوی به میزان 14 هکتار به شهرستان بردسکن اختصاص یافته است و هم اکنون در 15 روستای منطقه کوهپایه این شهرستان این محصول کشت و باعث ایجاد اشتغال پایدار و بومی مناطق کوهپایه می شود و مقاوم به کم آبی است به گونه ای که با 3 آبیاری برداشت می شود. مدیر جهاد کشاورزی بردسکن گفت: این محصول برای اولین بار در شهرستان بردسکن کشت شده است و برخی از شهرستان های استان با الگو برداری از شهرستان بردسکن به ترویج و توسعه این محصول اقدام کرده اند. وی اظهار کرد: زیره سیاه به عنوان یکی از محصولات و گیاهان دارویی است. در شهرستان بردسکن به لحاظ شرایط آب و هوایی، کشت این محصول برای کشاورزان به صرفه است و درآمد خوبی را می تواند نصیب کشاورزان کند. برداشت این محصول از اوایل خردادماه آغاز شده است و یک ماه ادامه دارد.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.