
شهرداری
شهرداری منطقه3 لطفا جداول تخریب شده خیابان خزانه داری 19را بازسازی کنید.
یک ایستگاه تحویل بازیافت در انتهای وکیل آباد راه اندازی کنید که اهالی آن جا و مجتمع پردیس را تحت پوشش قرار دهد.
نمی خواهید جلوی گران فروشی واضح اسنپ را بگیرید؟ کرایه ها را روزانه افزایش می دهند. مسیری که قبل از اعلام افزایش کرایه های تاکسی با 10 هزار تومان می آمدم، یکی دو روز بعد از اعلام خبر افزایش کرایه تاکسی های مشهد که البته هنوز اجرایی نشده، توسط اسنپ به 15 هزار تومان رسید و حالا روز چهارشنبه 7 خرداد همان مسیر بدون افزایش ترافیک و در ساعات غیر اوج به 19 هزار تومان رسیده است. با این فرمانی که اسنپ می رود باید شاهد افزایش 100 درصدی کرایه این تاکسی اینترنتی باشیم. لطفا جلوی این گران فروشی واضح را بگیرید و برخورد کنید.
شهرستان ها
متاسفانه این دلال ها که به اسم مشاور املاک در تربت حیدریه مشغول به فعالیت هستند، هرکدام یک کانال تلگرامی راه انداختند و در حال افزایش ساعتی قیمت املاک هستند و هیچ نظارتی بر کار این افراد نیست. فقط خدا عاقبت مردم را ختم به خیر کند.
جاده تربت حیدریه به سمت روستای رودمعجن خراب است و نیاز به اصلاح دارد. از مسئولان شهرستان تقاضا دارم رسیدگی کنند.
صدا و سیما
مدیر محترم صدا و سیمای خراسان رضوی، چرا در مشهد شبکه های امید، تماشا، ایران کالا و کوثر برای شهروندان ارائه می شود اما در نیشابور ما از این شبکه ها محرومیم؟
راهنمایی و رانندگی
چهارراه ها در بسیاری از شهرهای کشور مجهز به ثانیه شمار هستند. در مشهد، راهنمایی رانندگی ثانیه شمارها را از چهارراه ها جمع کرده ! شما ناگهان با چراغ زرد مواجه می شوید، اگر ترمز بزنید که خودروی پشت سری که با سرعت می آید به ماشین شما می کوبد! اگر چراغ زرد یا قرمز را رد کنید ، اعمال قانون و جریمه می شوید! تکلیف چیست؟
متفرقه
هر روز صبح و شب زنان و کودکان کار را در بولوار احمدآباد و خیابان راهنمایی مشهد می بینیم که تقاضای کمک می کنند. مسئولان اگر واقعا این ها نیازمند هستند به آن ها کارهای خدماتی واگذارکنید، این تصاویر درشان شهر ما نیست.
کمک های وسیع مردمی باید از کالای ایرانی باشد تا تولید خودمان رشد کند و اگر شامل کالا و برنج خارجی باشد، سودش را تاجران می کنند که دلارهای دولتی گرفتند و در بحران کرونا، کالا و برنج را گران و به بهای دلار آزاد می فروشند.
نیروی انتظامی
چرا پروسه شکایت از طریق پلیس فتا این قدر وقت گیر و زمان بر است؟
راهداری
لطفا درباره نیروهای شرکتی راهداری خراسان رضوی فکری کنید، چرا حقوق ها دوماه تاخیر دارد؟ چرا باید هرچه بن خریده برای نیروهای دیگر (خرید خدمت وانجام کار معین) باشد؟ همیشه کار مال نیروی شرکتی است ولی حقوق و مزایایی از این قبیل برای نیروهای دیگر.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد:
تونل های ضد عفونی در ورودی ادارات تاثیر چندانی در پیشگیری از کرونا ندارد
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: بر اساس تحقیقات انجام شده توسط سازمان جهانی بهداشت و مستندات ارائه شده، فرایند گندزدایی معابر و فضاهای روباز شهری به استثنای ایستگاه های اتوبوس و نظایر آن تاثیر چندان مثبتی در پیشگیری از بیماری کووید-۱۹ ندارد. دکتر مهدی قلیان در گفت و گو با وب دا اظهار کرد: همچنین استفاده از تونل های ضد عفونی در ورودی های ادارات و سازمان ها به منظور ضد عفونی لباس و بدن افراد تاثیر چندان مثبتی در پیشگیری از بیماری کووید-۱۹ ندارد و ضمن ایجاد اعتماد کاذب در افراد، موجب آلودگی محیط زیست و مواجهه غیر ضروری با عوامل زیانبار شیمیایی می شود.
تخلیه بیمارستان قائم (عج) مشهد از بیماران کرونایی
بعد از بیمارستان امام رضا (ع)، بیمارستان قائم (عج) مشهد نیز از بیماران کرونایی تخلیه شد. دکتر حمیدرضا رحیمی مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در این زمینه به صدا و سیما گفت: تاکنون هشت هزار بیمار مبتلا به عفونت حاد تنفسی در حوزه دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بهبودی کامل از بیمارستان مرخص شده اند و شرایط برخی از بیمارستان ها که محل بستری بیماران کرونا بوده به حالت عادی برگشته است. وی افزود: هم اکنون دو بیمارستان قائم (عج) و امام رضا (ع) در مشهد تقریبا از اواسط هفته وضعیت متفاوتی را به خود گرفتند و بیمارستان قائم (عج) بیماران کرونایی را به صورت کامل به بیمارستان شریعتی منتقل کرد و در بیمارستان امام رضا (ع) نیز پذیرش بیماران مبتلا به کرونا خاتمه یافته است. وی تصریح کرد: مراکز 16 ساعته وابسته به مرکز بهداشت استان همچنان به مردم خدمات می دهند و اگر لازم باشد تست سرپایی کرونا در این مراکزدر صورت نیاز گرفته می شود.
معاون شهردار اعلام کرد:
آغاز حفاری تونل خط 4 قطارشهری مشهد از بهمن 99
معاون عمران، حمل ونقل و ترافیک شهرداری مشهد از آغاز حفاری تونل خط 4 قطارشهری مشهد در بهمن امسال خبرداد. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مشهد، کاظمی درحاشیه بازدید هیئت مدیره شرکت قطار شهری مشهد از محل دپو واجرای شفت ورودی دستگاه حفار خط 4 و روند عملیات احداث خط 3 قطارشهری اظهار کرد: اجرای خط چهار قطار شهری مشهد به طول 14.5 کیلومتر به عنوان آخرین خط مربوط به طرح جامع حمل و نقل شهرمشهد است که از انتهای خیابان مهرمادر واقع در خواجه ربیع تا شهرک شهید رجایی اجرا خواهد شد. وی با بیان این که خط چهار در مسیر خود به خط دو و سه در میدان شهدا و حرم مطهر نیز متصل می شود، افزود: مجوزهای لازم برای احداث این خط از شورای شهر و سپس وزارت کشور گرفته و کلنگ عملیات اجرایی آن سال گذشته به صورت رسمی با حضور معاون اول رئیس جمهور به زمین زده شده است. وی یادآور شد: طبق برنامه ریزی های انجام شده، حفر تونل مسیر14.5 کیلومتری خط چهار قطار شهری حدود 3.5 تا چهار سال به طول خواهد انجامید. وی گفت: امیدواریم با برنامه ریزی انجام شده در سال 1400، شاهد بهره برداری از 5.5 کیلومتر خط سه و اتصال این خط به حرم مطهر و همچنین به خط یک و دو در میدان شهدا باشیم.
مدیر عامل سازمان آتشنشانی خبر داد:
آغاز روند استخدام ۵۳۴ آتشنشان و راننده در مشهد
مدیر عامل سازمان آتشنشانی مشهد گفت: روند استخدام ۵۳۴ آتشنشان و راننده برای انجام مراحل آزمایش هایپزشکی و تستهای روان شناسی آغاز شد. عزیزی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: مشهد با ۵۳۴ سهمیه در آزمون استخدام نیروی پیمانی مشاغل آتشنشانی شهرداریهای کشور، بهعنوان بالاترین سهمیه در کل کشور قرار گرفته است که با جذب این تعداد کل تیم عملیاتی آتشنشانی مشهد به حدود ۱۷۰۰ نفر خواهد رسید. این رقم نسبت به استانداردهای موجود رقم خوبی است. وی ادامه داد: جذب این تعداد آتشنشان نیاز ۵۰ ایستگاه آتشنشانی موجود در مشهد را تامین خواهد کرد. همچنین شیفتهای نیروهای عملیاتی از ۲۴- ۲۴ به ۲۴ - ۴۸ ساعت کاهش مییابد. وی افزود: با افزایش و بهرهبرداری از ایستگاههای جدید، نیاز به جذب ۲۰۰ نیروی عملیاتی و ستادی خواهیم داشت که به دنبال جذب این تعداد نیز خواهیم بود.
گلایه مردم از مشکلات سایت تامین اجتماعی برای تمدید دفترچه های بیمه
«این روزها سازمان تامین اجتماعی اعلام کرده که برای تمدید دفترچه های بیمه از طریق سایت و به صورت اینترنتی اقدام کنیم، ولی وقتی اقدام می کنیم، سایت اختلال دارد و اعلام می شود که خطایی در سیستم رخ داده است. لطفا این موضوع را پیگیری کنید.»
بهبودی / برخی شهروندان در تماس با روزنامه «خراسان رضوی» ضمن گلایه از اختلالات به وجود آمده در سایت تامین اجتماعی برای تمدید دفترچه های بیمه، خواستار پیگیری در این زمینه شدند. موضوع را از خدادادیان حسینی مدیر روابط عمومی تامین اجتماعی استان پیگیری می کنیم. وی در این باره به «خراسان رضوی» می گوید: این موضوع که بیمه شدگان به آن اشاره می کنند به مشکلی بر می گردد که رفع آن نیازمند اقدامات کشوری است زیرا به دلیل حجم بالای مراجعات غیر حضوری که در روزهای شیوع کرونا اتفاق افتاده، پهنای باند پاسخگوی حجم مراجعه کنندگان نیست که این مشکل نه تنها در سازمان تامین اجتماعی بلکه در تعداد زیادی از ادارات در این روزها وجود دارد و در برخی از موارد سرور ها پاسخگو نیست. وی در پاسخ به این سوال که تکلیف مردم در زمینه تمدید دفترچه و دیگر خدمات چیست؟ می گوید: بیمه شدگان می توانند برای با خبر شدن از اعتبار دفترچه یا دریافت خدمات دیگر از طریق کد #1420*4 * اقدام کنند و خدمات دریافت کنند.
مدیر درمان مؤسسه درمانی آستان قدس خبر داد:
آمادهباش 5 پایگاه فوریتهای پزشکی در حرم رضوی
مدیر درمانی مؤسسه درمانی آستان قدس رضوی از آمادهباش پنج پایگاه ثابت فوریتهای پزشکی به دلیل بازگشایی حرم مطهر رضوی خبر داد. حسن اخوان مهدوی در گفتوگو با آستان نیوز اظهار کرد: پنج پایگاه فوریتهای پزشکی این مؤسسه به منظور حفظ سلامتی و آرامش زائران و مجاوران و ارائه خدمات رایگان به بیماران اورژانسی از شامگاه یک شنبه چهارم خرداد بهصورت شبانهروزی در صحنهای جامع رضوی، جمهوری اسلامی، انقلاب اسلامی، آزادی و امام حسن مجتبی(ع) فعالیت خود را آغاز کردند. وی گفت: پایگاه مجهز فوریتهای پزشکی صحن امام حسن مجتبی(ع) حرم مطهر رضوی با مشارکت فعال خادمیاران سلامت رضوی دارالشفای امام رضا(ع) در دو بخش مجزای خواهران و برادران به بیماران اورژانسی خدمت میکند. وی با اشاره به استقرار دو آمبولانس این مؤسسه در اماکن متبرکه رضوی افزود: نیروهای حاضر در بخشهای مختلف دارالشفای امام رضا(ع) نیز افزایش یافته اند و این مؤسسه آمادگی کامل برای خدمترسانی به عموم بیماران؛ اعم از زائر و مجاور را دارد.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.


ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.


ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.


ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

محمد بهبودی نیا /ماجرای گرانی میوه های نوبرانه و حکایت سر به فلک کشیدن هر ساله قیمت این نوبرانه ها در همین ایام در حال تکرار است؛ گوجه سبز کیلویی 25 هزار تومان، زردآلو کیلویی 50 هزار تومان، توت فرنگی کیلویی 42 هزار تومان، گیلاس کیلویی 40 هزار تومان، شلیل کیلویی 35 هزار تومان و... این ها تنها تعدادی از این نوبرانه های لاکچری بازاراست که انگار برای مقابله با گرانی و گران فروشی آن قرار نیست راهکاری اساسی اندیشیده شود. هر از چند گاهی چند بازرس که اغلب از میان بازرسان سازمان صنعت ، معدن و تجارت و اتاق اصناف هستند به اعمال قانون می پردازند، اعمال قانونی که جریمه آن به قدری ناچیز است که به هیچ عنوان نمی تواند بازدارنده باشد. از مدتی قبل گلایه های متعددی از سوی شهروندان درباره گران فروشی میوه های نوبرانه با قیمت بالا در چند نقطه از شهر به خصوص در خیابان دستغیب و بولوار سجاد مشهد در تماس با گروه حرف مردم روزنامه «خراسان رضوی» مطرح شد که برای رسیدگی به این موضوع به همراه اشرفی و آدینه دو بازرس سازمان صنعت، معدن و تجارت (صمت) به تعدادی از مراکز فروش میوه در این دو خیابان مشهد می رویم.
هم گرانی هم گران فروشی
مقصد اول ما مراکز فروش میوه در خیابان شهید دستغیب مشهد است؛ محلی که هر زمان از سال به میوه فروشی های آن سر بزنید خبری از درج قیمت در آن نیست و بنا به اعلام بازرسان صمت از آن دست بازارهایی است که مسئولان برخی از واحدهای فروش میوه درآن با ارائه این استدلال که این منطقه محل لوکس فروشی میوه است اقدام به گران فروشی می کنند. ابتدا به صورت ناشناس به همراه بازرسان سازمان صمت اقدام به خرید میوه های نوبرانه با قیمت های گزاف می کنیم. زردآلو در این فروشگاه کیلویی 50 هزار تومان به فروش می رسد! یکی از شهروندان که در حال خرید است در این زمینه می گوید: «علاوه بر گران فروشی میوه ما سال هاست برای خرید میوه باید کارتن را نیز به قیمت میوه خریداری کنیم، پی در پی شکایت کرده ایم اما نه میدان بار و نه اتحادیه میوه فروشی ها زیر بار
نمی روند، خلاصه این که این بازار و خیلی از بازار های دیگر به حال خودشان رها شده، کسر وزن جعبه از وزن میوه و خالص فروشی مگر چقدر کار دارد که اجرایی نمی شود؟ این تخلف پرسودی است که در حال انجام است و کسی حریف شان نمی شود، البته بعضی از میوه فروش های سطح شهر هم هستند که انصاف آن ها زبانزد خاص و عام است و نمی شود همه را از یک کنار متهم کرد.»
فاکتور سازی برای فروش میوه بدون سود!
به چند میوه فروشی دیگر در این خیابان نیز سر می زنیم در هیچ کدام از فروشگاه ها برچسب قیمتی به چشم نمی خورد و گرانی میوه های نوبرانه و گران فروشی در این نوع میوه در حال انجام است. در بیشتر میوه فروشی های این خیابان، قیمت های نوبرانه ها سر به فلک می کشد؛ زردآلو از کیلویی 40 هزار تومان تا بیش از 50 هزار تومان به فروش می رسد. توت فرنگی هم با قیمت های متفاوتی عرضه می شود از 25 هزار تومان و 42 هزار تومان گرفته تا قیمت های متفاوت دیگر. هلو، شلیل و گیلاس هم که با قیمت های لاکچری مشابه عرضه می شود. در یکی از این واحدها در هر کیلو گیلاس که باید به قیمت 27هزار تومان عرضه شود قیمت را تا 40 هزار تومان بالا کشیده اند و در هر کیلو تا 13 هزار تومان گران فروشی انجام می شود، گوجه سبز که به قیمت 10 هزار و 500 خرید شده و باید با قیمت 13هزارو500 تومان به صورت دستچین فروخته شود با 1500 تومان گران فروشی در هر کیلو به فروش می رسد. در فروش گوجه فرنگی گیلاسی نیز 55 درصد گران فروشی کشف می شود.
به یک میوه فروشی در بولوار سجاد مشهد هم مراجعه می کنیم، نکته قابل تامل در این واحد فروش میوه این است که بر اساس بررسی ها ،تعداد زیادی از میوه ها با سود هزار تا دو هزار تومان و حتی بدون سود به فروش می رسد که با توجه به بالا بودن اجاره ملک منطقی به نظر نمی رسد، یکی از بازرسان با اعلام این که احتمال فاکتور سازی در این واحد صنفی به شدت محتمل است ،برای این واحد پرونده تشکیل می دهد و از چهار واحد بازدید شده در گشت مشترک تیم «گران نمی خریم» روزنامه خراسان به همراه بازرسان صمت هر چهار واحد که به صورت تصادفی انتخاب شده اند به دلایلی از قبیل گران فروشی و درج نکردن قیمت جریمه می شوند.
بیشترین شکایات در استان مربوط به واحد های فروش میوه
پس از بازرسی میدانی از تعدادی از میوه فروشی ها، با مهدی مقدسی کارشناس مسئول اداره نظارت و بازرسی سازمان صمت استان گفت و گو می کنیم. وی می گوید: طبق آمار ما در طول همه فصول سال و در هر شرایطی ،شکایات از تخلفات میوه فروشی ها جزو بیشترین شکایات به شمار می رود. وی می افزاید: گرانی حمل و نقل و برخی موارد دیگر باعث بالا رفتن قیمت میوه می شود اما آن چه ما در بازرسی ها به آن می پردازیم گران فروشی در میوه است نه گرانی آن و این موضوع جای هیچ دفاعی برای متخلفان باقی نمی گذارد. مقدسی تصریح می کند: در باره میوه های نوبرانه درطول سال برخی فروشندگان براساس عرضه وتقاضا فروش میوه را انجام می دهند و هیچ توجهی به درصد سود تعیین شده ندارند و با استناد به این که این میوه ها، میوه هایی لوکس به شمار می رود اقدام به گران فروشی می کنند ولی این نوع استدلال ها برای بازرسان ماپذیرفته نیست وملاک ما رعایت درصد سود تعیین شده است. شاید برخی سوال کنند راهکار چیست؟ ما راهکار را در ورود جدی اتحادیه به این دست تخلفات می دانیم.
ضعف اتحادیه میوه و تره بار در انجام بازرسی ها
کارشناس مسئول اداره بازرسی سازمان صمت استان در پاسخ به این سوال که چرا با وجود تعداد زیاد پرونده ها هنوز گران فروشی در میوه از جمله میوه های نوبرانه ها همچنان ادامه دارد؟ می گوید: ما فراتر از قانون و دستورالعمل ها هیچ اختیاری برای برخورد نداریم، از طرفی ما نمی توانیم تمام توانمان را روی کنترل قیمت میوه بگذاریم و در این مسیر باید اتحادیه ها پای کار بیایند چرا که در قانون، اتحادیه ها اختیار قانونی برای ورود به موضوع دارند و می توانند به جای نشستن در دفاتر پای کار بیایند و منتظر چند تماس تلفنی آن هم در دفتر اتحادیه نمانند. وی تاکید می کند: انتظار ما این است که تعداد بازرسی این اتحادیه در سطح شهرآن قدر زیاد شود که نیاز به حضور بازرسان دولتی از جمله سازمان صمت در سطح شهر نباشد، اتحادیه باید وظایفش را خودش انجام دهد یا در قالب گشت مشترک با بازرسان ما همراه شود. بازرسی های اتحادیه می تواند تاثیراتی دو چندان نسبت به جریمه ها داشته باشد.
جریمه ها بازدارنده نیست
مقدسی می گوید: یکی دیگر از دلایل موثر نبودن برخورد با متخلفان این است که جریمه ها تاثیر چندانی ندارد، مبلغ جریمه ها به قدری محدود است که متخلفان با چند مورد گران فروشی این جریمه را جبران می کنند، ما معتقدیم که اتحادیه میوه و تره بار باید قوی تر از این عمل کند و اتاق اصناف باید به این نکته توجه داشته باشد که بازرسی ها در این زمینه کمرنگ بوده است.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.