
بانک ها به عنوان یکی از اماکن پرتردد این روزها از اهمیت ویژه ای در مقابله با شیوع و انتقال بیماری کرونا برخوردار است. این مراکز همه روزه در شهر
جواب گوی تعداد زیادی از مشتریان هستند و با توجه به همین مراجعه پرشمار شهروندان و همچنین فعالیت متراکم آن ها، رعایت پروتکل های بهداشتی به شدت در شعب مختلف بانک ها ضروری به نظر می سد. شاید شما هم تا امروز در بانک های محل زندگی تان با مواردی از رعایت نشدن برخی پروتکل های بهداشتی چه از سمت مراجعان و چه از سمت پرسنل بانک برخورد کرده باشید. اما برای بررسی دقیق وضعیت اجرای پروتکل های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی، «سرزده» این هفته به برخی بانک های مشهد مراجعه کرد که خروجی آن چندان امیدوار کننده نبود و باید گفت برخی بانک ها به دلیل رعایت نشدن پروتکل های بهداشتی توسط مردم و پرسنل در وضعیت هشدار قرار دارند.
رد و بدل شدن پول نقد، صف طولانی و فیش های کنار پیاده رو
مقصد اول ما بانک صادرات شعبه توس مشهد است، مردم شانه به شانه هم در صف
ایستاده اند. تعداد زیادی از آن ها نه از ماسک استفاده کرده اند و نه از دستکش. وقتی به جمعیت نزدیک می شوم اعتراض پیرمردی که از گرمای هوا گلایه می کند به گوش می رسد، کمی آن طرف تر با وجود تذکرهای صادر شده از طریق پروتکل های بهداشتی مبنی بر جلوگیری از انباشت فیش های بانکی در مقابل باجه ها و در اختیار قرار دادن فیش ها به صورت مدیریت شده به مراجعان، مسئولان این بانک ترجیح داده اند بدون توجه به این بند پروتکل، میزی را بیرون از فضای بانک و در کنار پیاده رو قرار دهند و فیش ها را روی میز و در فضای باز رها کنند تا مشتریان از این طریق به پر کردن فیش مد نظر خود آن هم با خودکار مشترک بپردازند. نگهبان بانک به هر فردی که مراجعه می کند یک فیش نوبت می دهد، مشتری ها یکی یکی وارد بانک می شوند، داخل بانک جلوی گیشه ها پلاستیک کشیده شده است. مردی در حالی که با صدای بلند به جر و بحث با نگهبان می پردازد درخواست ورود به بانک را دارد تا مقداری پول خرد از یکی از کارمندان شعبه بگیرد. نگهبان اعلام می کند که پول خرد نداریم اما مرد با عصبانیت جواب می دهد که هر روز از یکی از کارمندان شعبه پول خرد می گیرد. طولی نمی کشد که یکی از کارمندان پشت در میله ای بانک حاضر می شود و چهار تراول 50 هزار تومانی ازمرد می گیرد و به همان مقدار اسکناس هزار و دو هزار تومانی به او می دهد. در بانک صادرات واقع در خیابان علامه طباطبایی 42 نیز وضع همین است. رئیس شعبه ماسک و دستکش ندارد و هیچ کدام از کارمندان نیز دستکشی در دست ندارند. همچنین از جداسازی محوطه بین کارمندان و مراجعان نیز خبری نیست. در طول حضور ما در بانک چند بار صدای سرفه پیرمردی به گوش می رسد.
حسن مونسان دبیر شورای هماهنگی بانک های استان درباره رعایت نشدن پروتکل های بهداشتی در برخی بانک ها می گوید: پروتکل های بهداشتی به تمام بانک ها اعلام شده است و مدیریت بانک ها مکلف به اجرای پروتکل ها هستند. در بانک ها بنرهایی در باره فاصله گذاری اجتماعی و دریافت نکردن پول نقد نصب شده است و این موارد که توسط شما مشاهده شده حتما مورد رسیدگی قرار می گیرد. زمانی که رد و بدل شدن وجوه نقد در شبکه بانکی کمتر شد ، فوتی ها و درگیری همکاران ما با کرونا به شدت کاهش یافت، اما زمانی که این اقدام انجام نشده بود روزانه سه تا چهار نفر از همکاران بانکی ما در کشور فوت می کردند و به همین دلیل ما نیز در این موضوع جدیت داریم و مدیران بانک ها به این موضوعات رسیدگی خواهند کرد. وی همچنین درباره استفاده نکردن برخی کارمندان از ماسک نیز می گوید: ما به تمام همکاران مان ماسک n95 و دستکش داده ایم و اگر در مواردی خودشان رعایت نکنند مدیران بانک های مختلف با این افراد برخورد می کنند. البته مردم نیز باید به این نکته توجه داشته باشند که استفاده از خدمات الکترونیک بانک ها و مراجعه نکردن حضوری یکی از راه های ایمن ماندن از این بیماری است.
مشکلات اساسی در رعایت پروتکل های بهداشتی
در ادامه به بانک انصار واقع در کوی امیر مشهد می رویم، تعداد زیادی از مردم روی صندلی ها، بدون رعایت فاصله اجتماعی کنار هم نشسته اند و اقدامی از سوی پرسنل بانک برای اجرای فاصله گذاری اجتماعی انجام نشده است، نه از نصب برچسب روی صندلی ها خبری است و نه از خط کشی کف سالن، در این جا هیچ مایع ضدعفونی کننده ای نیز دیده نمی شود و تمام مراجعان از خودکار مشترک استفاده می کنند. گاهی حضور مشتریان بدون ماسک و دستکش پشت یک باجه به قدری زیاد می شود که دیگر هیچ دلیلی از سوی عاملان به وجود آمدن این شرایط قابل توجیه نیست.
بانک شهر واقع در میدان راهنمایی مشهد را نیز مورد بررسی قرار می دهیم. این جا هم شلوغی شعبه اولین نکته ای است که مورد توجه قرار می گیرد. از هفت کارمند تنها یک نفر از ماسک استفاده کرده و همه باجه ها فعال است اما از اجرای مقدمات فاصله گذاری اجتماعی ومایع ضدعفونی کننده در این شعبه خبری نیست. مسئولان این شعبه بانک اگر چه تمهیدات مناسبی را برای پرسنل خود در نظر گرفته اند اما در باره مشتریان فقط به نصب برگه ای کوچک که در آن تذکر داده شده فاصله اجتماعی را رعایت کنند ، بسنده شده است. در این میان وضعیت بانک ملی شعبه کلاهدوز بهتر است، تمام کارکنان به جز یک نفراز ماسک استفاده کرده اند و فضای بین ارباب رجوع و کارمندان با پلاستیک جداسازی شده و مایع ضد عفونی کننده نیز جلوی در قرار داده شده اما این جا هم از استفاده از دستکش خبری نیست و تمهیدات لازم برای اجرای فاصله گذاری اجتماعی انجام نشده است. علاوه بر این برخی بانک ها بدون توجه به شرایط این روزها، برخی شهروندان را برای اقداماتی که به راحتی به صورت الکترونیک و غیرحضوری قابل انجام است، به بانک می کشانند. به طور مثال با این که بسیاری از بانک ها، کارت های عابربانک تاریخ گذشته را بدون نیاز به مراجعه حضوری تمدید کرده اند، بانک قوامین مشتریان خود را ملزم کرده که برای تمدید کارت عابربانک خود حتما باید به صورت حضوری به بانک مراجعه کنند یا بانک انصار برای تمدید پیامک اطلاع رسانی واریز و برداشت، از مشتریان خود خواسته که حتما به صورت حضوری مراجعه کنند. این در حالی است که خیلی از این اقدامات به صورت غیرحضوری قابل انجام است.
به شعب متخلف تذکر داده می شود
مونسان می گوید: ما به تمام شعبه ها اعلام کرده ایم که باید مشمع های شفاف را بین کارکنان و مراجعان بکشند و تمام افراد ملزم به استفاده از ماسک و دستکش هستند. شاید برخی از شعبه ها به دلیلی در این زمینه کم توجهی کرده باشند که تذکرات لازم به آن ها داده و از شعب در این زمینه توضیح خواسته می شود. اگر چه در اسفند ماه با کمبود ماسک روبه رو بودیم اما اکنون مشکل حل شده است و تسهیلاتی را در اختیار واحدهای تولیدی قرارداده ایم تا دستگاه هایی برای تولید ماسک وارد کنند و در ادامه به تهیه محلول های ضدعفونی کننده بپردازند ، حتی دستکش و ماسک برای کارکنان تامین شده و آن ها را به استفاده از ماسک ، دستکش و شیلد و در بعضی از شعب استفاده از گان و روپوش ملزم و اعلام کرده ایم هیچ گونه پذیرایی در شعب بانک ها انجام نشود. وی می افزاید: اما در زمینه دستکش تا حدودی محدودیت وجود دارد چون یک کارمند در روز شاید مجبور به تعویض پنج تا شش جفت دستکش شود که در پی حل این مشکل هستیم.
طرح مشاهدات «سرزده» در جلسه آینده کمیسیون بانک های استان
دبیر شورای هماهنگی بانک های استان درباره رعایت نشدن فاصله گذاری اجتماعی در برخی بانک ها می گوید: در برخی بانک ها درباره رعایت موارد مربوط به فاصله گذاری اجتماعی این نقد را قبول دارم و پیگیری می کنیم تا این موضوع نیز برطرف شود. ضمن تشکر از روزنامه خراسان رضوی که به صورت دقیق به موضوع رعایت پروتکل های بهداشتی در بانک ها پرداخته است، دوشنبه هفته آینده این اشکالات را در جلسه کمیسیون بانک ها اعلام می کنیم تا این موارد اصلاح شود و کمبودهایی که وجود دارد را مدیریت بانک ها تامین کنند.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

رئیس کمیسیون خدماتشهری و محیطزیست شورای شهر مشهد گفت: شورای پنجم و مدیریت شهری در این دوره هیچ برنامه عمرانی برای ادامه کار کمربند جنوبی ندارد و تنها به دنبال تکمیل فضاهای موجود با احداث فضای سبز است. به گزارش پایگاه اطلاعرسانی شورا، حاجیان شهری در بازدید از کمربند سبز جنوبی مشهد اظهار کرد: ادعاهایی درباره اعمال تغییر و تخریبهای زیست محیطی در این منطقه مطرح است و بازدید در برنامه کمیسیون خدمات شهری قرار گرفت تا اقدامات شهرداری در دوره مدیریت شورای پنجم مجدد ارزیابی و بررسی شود که آیا مداخله انسانی در این فضای طبیعی منجر به تخریب شده یا توانستهایم بهرهبرداری مناسبی به نفع شهر و مردم داشته باشیم. به لحاظ قانونی، نگاهی برای ادامه اجرای پروژه شکل گرفته و بررسی این موضوع مهم، از دیگر اهداف بازدید بوده است. حاجیان شهری گفت: فضای مفرح و بسیار منحصربهفردی در کمربند جنوبی شکل گرفته و شهرداری مشهد براساس تاکیدات شورای شهر به دنبال برنامهریزی مناسبی است تا بیشترین بهرهبرداری عمومی را شاهد باشیم. وی یادآور شد: امیدواریم هرچه زودتر این پروژه آماده استفاده عموم شود، فاز نخست پروژه در خردادماه و بخش تکمیلی و فاز دوم آن تا اواسط تابستان به بهرهبرداری خواهد رسید.همچنین حسینی پویا رئیس کمیسیون حقوقی شورای شهر مشهد نیز در حاشیه این بازدید گفت: کمربند سبز جنوبی بستر بسیار مناسبی برای تفریح و تفرج شهروندان مشهدی فراهم میکند.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

کمیته اپیدمیولوژی وزارت بهداشت اعلام کرد:
آغاز روند نزولی کرونا در استان
گزارش دوازدهم روند احتمالی اپیدمیولوژی کووید 19 در استان های کشور منتشر شد که بر اساس آن استان خراسان رضوی در میان استان های با بروز کم دسته بندی و در تحلیل احتمالی وضعیت منحنی اپیدمی نیز اعلام شده که «روند نزولی آغاز شده است.» به گزارش «خراسان رضوی»، در این گزارش که توسط کمیته اپیدمیولوژی وزارت بهداشت در پایگاه این وزارتخانه منتشر شده و مربوط به 21 اردیبهشت ماه است، خراسان رضوی در کنار 10 استان دیگر در بین استان های با بروز کم دسته بندی شده است.
مدیر عامل شرکت توسعه ارتباطات ترافیکی، از گام جدی در توسعه فناوری ترافیکی خبر داد:
مشهد، پیشرو در مسیر ویژه فناوری
مدیرعامل شرکت توسعه ارتباطات ترافیکی مشهد درباره طرح جدید هوشمندسازی ترافیکی مشهد، گفت: بهترین روش برای ثبت پلاک خودرو در پارکهای حاشیه ای، ثبت هوشمند آن به وسیله دوربین ثابت است، اما بسیاری از کشورها به علت نبود زیرساختهای لازم و همچنین تجهیزات گران قیمت، توان اجرایی کردن این طرح را ندارند و تاکنون بیشتر در کشورهای شرق آسیا اجرا شده است. محمد مهدی اسدی در گفت و گو با خراسان افزود: شرکت توسعه ارتباطات ترافیکی مشهد با همکاری و سرمایهگذاری شرکت هایوب و همچنین با همراهی سازمان فاوا، ضمن برنامهریزی و توسعه زیرساختهای مورد نیاز، طرح آزمایشی این پروژه را در طول هشت ماه و با نتایج موفقیت آمیزی اجرا کرد. مدیرعامل شرکت توسعه ارتباطات ترافیکی مشهد، همچنین از اجرای فاز اولیه این طرح در بولوار رضای مشهد در روزهای آینده خبر داد.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

دوشنبه شب آسمان مشهد حسابی بارید؛ از بارش شدید تگرگ گرفته تا بارش 30 میلی متری باران که با غرش های شدید رعد و برق نیز همراه بود. بارش رگباری باران و تگرگ همراه با رعد و برق شدید، دوشنبه مناطق مختلف استان را فرا گرفت که بیشترین آن در مشهد با ۳۰ میلی متر بارندگی رخ داد. کارشناس مرکز پیش بینی اداره کل هواشناسی خراسان رضوی در این زمینه به ایرنا گفت: در ۹ شهرستان استان شامل مشهد، درگز، قوچان، سرخس، چناران، نیشابور، فریمان، جغتای و سرخس باران گزارش شده است. مبشری افزود: بارش ها تا چهارشنبه ادامه دارد و بیشترین حجم آن طی صبح چهارشنبه و بیشتر در نواحی شمالی و غربی استان خراسان رضوی رخ می دهد.
آب گرفتگی بیش از ۱۰ نقطه از معابر مشهد
همچنین مدیرکل هماهنگی و نظارت بر خدمات شهری شهرداری مشهد نیز در این زمینه گفت: طی بارشهای رگباری دوشنبه بیش از ۱۰ نقطه از معابر شهر دچار آب گرفتگی شد. صحراگرد افزود: با توجه به بارش تگرگ در محدوده بولوار شاهنامه به دلیل وضعیت معابر و تناسب نداشتن کانال با حجم باران، در فرعیها و خیابان های شاهنامه ۵۷،۶۱و46 آبافتادگی رخ داد. وی تصریح کرد: همچنین چهارراه مخابرات، میدان مادر، بولوار شریعتی از خیابان ورزش تا مخابرات، ادیب جنوبی، بولوار شاهد تقاطع راه آهن، آزادی در ورودی میثاق، خروجی خیابان رفیعی به میثاق، محدوده توس ۴۳ و ۹۱، تقاطع سجادیه و امیریه نیز دچار آب گرفتگی شد که با تلاش نیروهای خدمات شهری این موارد رفع شد. وی یادآور شد: بیشترین حجم بارش مربوط به مناطق ۲،۱۰،۳و ۱۲ بود.
مدیرعامل سازمان آتشنشانی مشهد نیز از انجام 65 عملیات در پی باران شدید در مشهد خبر داد و گفت: بیش از دو هزار و ۷۰۰ تماس با سامانه ۱۲۵ برقرار و ۶۵ عملیات امدادی مرتبط با شدت بارش ها توسط آتش نشانان مستقر در ۵۰ ایستگاه عملیاتی انجام شد. امیر عزیزی افزود: سه مورد از این عملیات مربوط به نجات افراد درون خودروها از سیلاب در حومه شهر مشهد، ۵۱ مورد رفع آب گرفتگی داخل منازل و مجتمعهای مسکونی به خاطر پسزدگی فاضلاب داخل منازل، مسدود شدن ناودانی روی پشت بام ها و تراس منازل، پرشدن چاههای داخل منازل در مناطق خارج از محدوده شهری و حاشیهای و ۶ مورد نیز سقوط درختان داخل حیاط منازل روی دیوار و خودروها و بازدید از درختان خطرآفرین بوده است. وی یادآور شد: یک زن و دو دختر وی با تلاش آتش نشانان از میان سیلاب منطقه ده غیبی شهرستان مشهد نجات یافتند.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی گفت: بیش از هشت میلیارد تومان اعتبار از بخش اعتبارات ملی برای مبارزه با کرونا و ضدعفونی کردن مدارس سراسر استان دریافت شده است. قاسمعلی خدابنده در گفت و گو با مهر، اظهار کرد: مدارس از شنبه ۲۷ اردیبهشت ماه بازگشایی خواهد شد اما حضور دانشآموزان اجباری نیست و آنان میتوانند فقط برای رفع اشکال حضور یابند. وی افزود: حضور معلمان در مدارس الزامی است.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.


ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.