
دوشنبه 23 اردیبهشت «دکتر سید مرتضی وجدان» مدیرکل بیمه سلامت خراسان رضوی، در گفتوگو با ایـرنا اعلام کرد: «هم اکنون پنج هزار و 340 تبعه افغانستانی در خراسان رضوی به طور رایگان تحت پوشش بیمه سلامت قرار دارند. 128 نفر از این تعداد، بیماران خاص شامل بیماران ام .اس، دیالیزی، تالاسمی، هموفیلی و مزمن کلیوی هستند و بقیه، مهاجران افغان آسیب پذیری هستند که بضاعت مالی ندارند و توسط اداره اتباع و امور مهاجرین خراسان رضوی به بیمه سلامت معرفی شده اند و فقط هزینه صدور دفترچه بیمه سلامت را که شش هزار تومان است، پرداخت می کنند». مدیرکل بیمه سلامت خراسان رضوی با بیان این که اتباع خارجی در قالب سه گروه اقشار آسیب پذیر، غیرآسیب پذیر و بیماران خاص بیمه شده اند، افزود: «طرح پوشش بیمه ای اتباع خارجی در قالب قرارداد چهارجانبه بین اداره کل اتباع وزارت کشور، سازمان بیمه سلامت، وزارت بهداشت و دفتر کمیساریای عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان از سال 1394 در حال اجراست. تعداد اتباع خارجی بیمه شده غیرآسیب پذیر در خراسان رضوی، هم اکنون 66 نفر است که حق بیمه سالانه هر کدام شان 10 میلیون و 680 هزار ریال در نظر گرفته شده است و هم اکنون تعداد کل بیمه شدگان اتباع خارجی در خراسان رضوی بیش از پنج هزار و 400 نفر است.»

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان این که از هر سه فرد بالای ۳۰ سال یک نفر به فشار خون مبتلاست، گفت: این در حالی است که بسیاری از افراد مبتلا به فشار خون از بیماری خود اطلاعی ندارند یا به شکل مناسبی پیگیر درمان خود نیستند؛ به همین منظور بسیج ملی کنترل فشار خون در کشور اجرا می شود. دکتر مهدی قلیان اول در نشست توجیهی غربالگری فشار خون در مشهد، اظهار کرد: کاهش ۳۰ درصدی متوسط مصرف نمک تا سال ۱۴۰۴، کاهش ۲۵ درصدی فشار خون در جامعه، دسترسی ۸۰ درصدی به فناوری و داروهای اساسی موثر در امر سلامت از جمله اهداف سند پیشگیری از بیماری های غیر واگیر به شمار می رود.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

شجاعی مهر/ فرمانده انتظامی استان از دستگیری متهم پرونده کلاهبرداری حرفه ای به اتهام جعل مدارک دولتی با 400 شاکی در شهرستان نیشابور خبر داد.سردار" محمد کاظم تقوی" گفت: در پی اعلام شکایت چند تن از شهروندان نیشابوری به پلیس آگاهی مبنی بر کلاهبرداری با جعل مدارک دولتی از آن ها، دستورات لازم با توجه به اهمیت موضوع برای بررسی این پرونده صادر شد.این مقام ارشد انتظامی استان افزود: کارآگاهان پلیس آگاهی نیشابور در بررسی های فنی و پلیسی پرونده دریافتند فردی در سال 1394 با تاسیس دفتر پیشخوان از مالکان خودروهای سنگین که برای تکمیل برگ های مفاصا حساب مالیاتی مراجعه داشته اند مبالغی را دریافت کرده اما با جعل مدارک دولتی از انتقال وجوه دریافتی به اداره دارایی و امور مالیاتی خودداری کرده است.وی خاطرنشان کرد: تحقیقات بعدی کارآگاهان مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی نیشابور حاکی از آن بود مالک دفتر که یک خانم بوده با وجود آن که در مدت یک سال 440 مالک خودروهای سنگین به محل کار او مراجعه داشته اند در سال 1395 دفتر پیشخوان را تعطیل کرده و از آن تاریخ محل زندگی اش نیز نامشخص است.سردار تقوی گفت: کارآگاهان پلیس آگاهی با ردزنی های گسترده اطلاعاتی، مخفیگاه متهم را شناسایی و با هماهنگی قضایی در اقدامی غافلگیرانه این فرد را دستگیر کردند.وی با اشاره به شناسایی 400 شاکی در خصوص این پرونده، تصریح کرد: با هماهنگی های صورت گرفته و حضور نماینده حقوقی اداره کل اداره دارایی و امور مالیاتی استان، 15 میلیارد ریال تاکنون کلاهبرداری و فرار مالیاتی توسط متهم کشف شده است و تحقیقات از متهم 43 ساله ادامه دارد.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

23 دی ماه سال گذشته بود که اعلام شد محموله های فروش گوشت گربه ماهی و کوسه در مشهد کشف و ضبط شده است؛ کارشناسان دام پزشکی خراسان رضوی، هشت محموله در مجموع به وزن دو هزار و 500 کیلوگرم آبزیان حرام شامل کوسه ماهی، گربه ماهی و... را در مشهد و برخی شهرستان های استان کشف و ضبط کردند. این افراد سودجو که با سوءاستفاده از گرانی نرخ گوشت و فراورده های خام دامی، محموله آبزیان حرام گوشت را از بندر لنگه، بوشهر و هرمزگان وارد خراسان رضوی کرده بودند، قصد داشتند این محموله را در مشهد توزیع کنند. حال خبر رسیده که عامل عرضه و فروش این حرام گوشتان، یک شنبه شب در مشهد دستگیر شده است.
جلوگیری از توزیع آبزیان حرام گوشت در بازارهای مشهد
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در اداره کل دام پزشکی استان در گفت و گو با «خراسان رضوی» درباره جزئیات این ماجرا می گوید: سال گذشته در پی تشدید نظارت های میدانی دفتر نمایندگی ولی فقیه در اداره کل دام پزشکی و کارشناسان دام پزشکی استان و به خصوص شبکه دام پزشکی مشهد، محموله های آبزیان حرام گوشت شامل کوسه ماهی، گربه ماهی و... که به عنوان ماهی حلال عرضه کردند، در شهرستان های مشهد، تربت حیدریه، فریمان و سبزوار کشف و ضبط شد. حجت الاسلام محمد حسن شورورزی تصریح می کند: یک شنبه شب گذشته یکی از این افراد سودجو در مشهد دستگیر شد و در دام پلیس افتاد. این افراد قصد داشتند این آبزیان حرام را به عنوان ماهی حلال گوشت در بازارهای عمومی مشهد همچون استقلال، بازار اطراف حرم و جمعه بازارها به فروش برسانند که با کشف و ضبط این محموله ها، موفق به این کار نشدند.وی می افزاید: همچنین در بررسی هایی که اکیپ های دام پزشکی استان از میادین توزیع گوشت، جمعه بازارها و ... در مشهد انجام دادند، هیچ موردی از عرضه این آبزیان حرام گوشت در این مکان ها مشاهده نشده است. مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در اداره کل دام پزشکی استان با بیان این که فرد دستگیر شده در اختیار دستگاه قضایی قرار گرفته است، تاکید می کند: پرونده برای این فرد تشکیل شده است و ما از دستگاه قضایی درخواست می کنیم با توجه به این که این افراد به صورت شبکه ای فعالیت می کنند، جریمه های سنگینی برای آن ها در نظر بگیرند که دیگر از این اقدامات انجام ندهند.
شورورزی یادآور می شود: سوءاستفاده گران و متخلفان، سر و ته ماهی های حرام گوشت را می زنند و شکمش را خالی و به عنوان ماهی حلال گوشت در سطح بازار عرضه می کنند که در این موارد تشخیص آن برای عموم مردم ناممکن می شود. وی تصریح می کند: ماهی حلال گوشت باید حتما دارای فلس و پولک باشد و همچنین نحوه صید آن محرز شود و با توجه به عدم شناخت ماهیان حلال گوشت توصیه می شود که مردم حتما از مراکز مورد تایید دام پزشکی اقدام به خرید کنند تا ضمن اطمینان از سلامت محصول از حلال بودن محصول خریداری شده نیز اطمینان حاصل کنند.
شهروندان مراقب باشند
شورورزی، عرضه و فروش هرگونه آبزیان حرام گوشت را اقدامی غیرقانونی و غیر شرعی بیان می کند و می افزاید: از شهروندان عزیز درخواست می کنیم تا زمانی که 100 درصد از حلال بودن آبزیان مطمئن نشده اند، به هیچ عنوان از آن استفاده نکنند. وی می افزاید: با توجه به شگرد متخلفان در عرضه آبزیان حرام گوشت به عنوان حلال که سر و ته این ماهیان زده و غیر قابل تشخیص می شود، همچنین با توجه به ضعف نظارت شرعی و بهداشتی بر فروشندگان دوره گرد، تذکر جدی به هموطنان گرامی داده می شود که از خرید هرگونه آبزیان از فروشندگان دوره گرد و بدون هویت خودداری کنند و در صورت وجود هرگونه ابهام در این نوع فراورده ها با سامانه تلفنی 1512 یا سامانه پیامکی 300001512 در ارتباط باشند.
محموله معدوم می شود
وی در پاسخ به این سوال که سرنوشت این محموله کشف شده چه خواهد شد، می گوید: این هشت محموله آبزیان حرام گوشت که کشف و ضبط شده است قابلیت مصرف غیر انسانی دارد، ولی چون ممکن است مورد سوء استفاده قرار بگیرد و به صورت زیرزمینی در چرخه تولید مواد غذایی مثل سوسیس و کالباس از آن استفاده شود، اجازه نمی دهیم استفاده شود و معدوم خواهد شد. وی تصریح می کند: حتی برای این نوع محموله ها متقاضی داشتیم که افراد می خواستند برای خوراک دام و حیوانات استفاده کنند، به هر حال چون ممکن است سوء استفاده شود، حتی اجازه این کار را ندادیم. شورورزی درباره زمان معدوم کردن این محموله ها نیز اظهار می کند: منتظر دستور دادستانی برای معدوم کردن این محموله ها هستیم.
فعالیت 700 ناظر شرعی در استان
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در اداره کل دام پزشکی استان همچنین به فعالیت 700 ناظر شرعی در استان اشاره می کند و می افزاید: در سال 85 مجلس شورای اسلامی مصوبه خوبی برای فعالیت ناظران شرعی تصویب کرد، بر این اساس اگر ناظران شرعی تشخیص دادند که ذبح شرعی رعایت نشده است، دستور معدوم آن ها سریعا از طریق دادستانی گرفته می شود.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

شهر مشهد در زمره کلان شهرهایی است که با چالش های ناشی از توسعه بافت ناکارآمد شهری مواجه است و در گذر زمان بر مشکلات ناشی از این بافت افزوده شده است. ذکر ضرورت نوسازی و به سازی بافت های فرسوده و سکونتگاه های غیررسمی به واسطه تاثیری که بر ابعاد اجتماعی و زیست محیطی آن ها دارند، از حوصله این کلمات خارج است اما تحقق این مهم خود الزاماتی دارد که باید مورد توجه قرار گیرد.کلان شهر مشهد سکونتگاه های غیررسمی فراوانی دارد که بعضی اوقات از آن با عنوان «حاشیه شهر» یاد می شود البته طی سال های گذشته در روند سامان دهی و مدیریت این بافت ها تا حدودی اقدامات موفقی انجام شده است و گام اول نیز با الزام شهرداری ها به خدمت رسانی به این مناطق برداشته شد.اما در مسیر نوسازی این بافت ها نکاتی باید مورد توجه ویژه قرار گیرد: بحث نخست شناسایی محدوده بافت های فرسوده است و گام دوم نیز باید در قالب تهیه طرح (با توجه به نقایص موجود، آسیب ها و مشکلات محدوده مذکور) برداشته شود اما در این مسیر، اجرای ساز و کار قانونی نوسازی بافت باید مورد توجه قرار گیرد. ناگفته نماند در مرحله اجرای پروژه های نوسازی و بازسازی بافت فرسوده نیز باید سه اقدام مهم مدنظر باشد: نخست نوسازی واحدهای مسکونی، موضوع دوم ایجاد، اصلاح و تعریض معابر و گام سوم تملک برخی از واحدها به صورت قانونی و با جلب رضایت ساکنان (در صورت ضرورت) با هدف افزایش سرانه خدمات نسبت به میانگین شهری.نکته قابل توجه آن است که نوسازی بافت فرسوده باید شهروندمحور باشد، از این رو تسهیلات و مشوق هایی برای مردم به منظور نوسازی واحدهایشان در نظر گرفته شده است. افزون بر این به منظور نوسازی بافت فرسوده، میان مدیریت شهری و دولت همکاری های لازم به وجود آمده است؛ چنان که دولت باید به صاحبان املاکی که خانه هایشان تخریب شده، وام مسکن با نرخ بهره پایین ارائه دهد تا جا بهجایی آنان امکان پذیر شود. همچنین اعطای پروانه ساخت با تخفیفات ویژه از دیگر خدماتی است که شهرداری به منظور تسریع در نوسازی بافت فرسوده در نظر گرفته است تا مردم در تعریض و نوسازی بافت فرسوده مشارکت لازم را به عمل آورند. علاوه بر این دستگاه های دولتی مربوط نیز موظف هستند از منابع داخلی شان و اعتباراتی که دولت در اختیار آنان قرار می دهد، به فراهم کردن زیرساخت ها اختصاص دهند. البته مشکلات و مسائل در خصوص کمبود سرانه خدماتی نیز از محل منابع مالی، امکانات و اراضی دولتی با دادن معوض حل و فصل خواهد شد. علاوه بر این در بودجه سنواتی نیز منابع اعتباری مشخصی برای دستگاه های مختلف پیش بینی می شود.هم اکنون سه عنصر کارگزار، تسهیل گر و توسعه گر برای سرعت و تسهیل گری در نوسازی بافت فرسوده به کار گرفته شده و برای فعالیت شان پروانه صلاحیت دریافت کرده اند. این عناصر با تجربه و معتبر، به عنوان حلقه ارتباطی متولیان توسعه شهری و ساکنان محلی به منظور سرعت بخشی و تسهیل گری در نوسازی بافت فرسوده نقش اساسی ایفا می کنند. در حقیقت تسهیل گری در نوسازی بافت های فرسوده به معنای ارتقای آگاهی، اطلاع رسانی و جلب مشارکت ساکنان در اجرای برنامه های نوسازی است که در طول زمان و با حضور موثر ساکنان بافت های فرسوده منجر به بهبود وضعیت زندگی در تمام ابعاد آن در یک محدوده فرسوده می شود. به بیان دیگر، یکی از بهترین راهکارها به منظور دستیابی به اهداف نوسازی و به سازی، استفاده از ظرفیت های سرمایه اجتماعی ساکنان محلات فرسوده است، چرا که تقویت حس اعتماد و اطمینان به مدیران شهری، تقویت حس همکاری میان شهروندان و مدیریت شهری، حل مشکلات شهری از طریق شهروندان، بروز خلاقیت های شهروندان و ارائه طرح ها و پیشنهادها و مهم تر از همه احساس تعلق بیشتر به شهر از عمده ترین نتایج و پیامدهای مشارکت شهری است. در مقابل اگر ساکنان این نواحی سرمایه اجتماعی و اقتصادی خود را که همان روحیه همکاری اجتماعی است به میان نیاورند، اقدامات دستگاه های دولتی نیز در این زمینه عقیم می ماند.به طور کلی ایجاد مشوق های لازم برای سرمایه گذاران در محلات فرسوده، استفاده از ظرفیت فکری و مالی نهادهای مردمی در نوسازی بافت فرسوده (زمینه سازی برای تسریع در مسئله نوسازی و به سازی با تاکید بر مشارکت اجتماعی)، اعطای تسهیلات بانکی ارزان قیمت و تخفیف در عوارض صدور پروانه و ... از جمله راهکارهای نوسازی بافت فرسوده است که در دستور کار قرار گرفته است.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

حدود 27 روز از پایان مهلت انتقال کارخانه تولید کاغذ پاژ وتعطیلی آن به دلیل انتشار بوی نامطبوع ونارضایتی ساکنان شهرک مسکونی امام رضا (ع) شهر خرو می گذرد. این کارخانه طبق صورت جلسه شورای پیشگیری ازوقوع جرم قرار بود دربازه زمانی دو ساله منتهی به 28 فروردین امسال ازشهرک صنعتی خیام در مجاورت شهر خرو به شهرک صنعتی بینالود منتقل شود اما تاپایان مهلت دو ساله این انتقال انجام نشد وکارخانه تعطیل شد و 130 نیروی کار نیز بیکار شدند. دراین گزارش درگفت وگو با مدیرکارخانه ومسئولان به دلایل انتقال نیافتن کارخانه در بازه زمانی مقرر می پردازیم .
دلایل انتقال نیافتن کارخانه به روایت مدیرعامل
امین ابراهیم زاده، مدیرعامل شرکت کاغذ پاژ در خصوص انتقال این کارخانه از شهرک صنعتی خیام به شهرک صنعتی بینالود گفت : انتقال این کارخانه به شهرک صنعتی بینالود قبلا به حدود 100 میلیارد تومان اعتبار نیاز داشته است اما هم اکنون و با توجه به تغییرات نرخ ارز به اعتباری حدود 400 میلیارد تومان نیاز دارد که این سهم باید با رضایت سرمایه گذار خارجی که شریک درکارخانه است، صورت گیرد که عملا تغییر مولفه های اقتصادی پروژه را از توجیه اقتصادی خارج کرده است. وی همچنین اظهار کرد: شرکت پردیس کاغذ پاژ قبل از تعطیلی به تولید روزانه 200 تن انواع کاغذ بسته بندی مشغول بوده که این مقدار بخش مهمی از نیازهای صنایع بسته بندی کشور را تامین می کرده و این ظرفیت به یک باره از بازار حذف شده است. مدیرعامل شرکت پردیس کاغذ پاژ خاطرنشان کرد: در شهرک صنعتی خیام بیش از ۴۰۰ واحد صنعتی-تولیدی مشغول فعالیت هستند که در ۲۰ واحد از این کارخانجات اعم از تولید روغن، لبنیات، کاغذ و شانه تخم مرغ با درجات مختلف اثرگذاری فرایند تولید و سیستم های تصفیه پساب همراه با ایجاد بو در فضای شهرک صنعتی خیام و محیط اطراف است.
وی تصریح می کند :شرکت پردیس کاغذ پاژ یکی از چند کارخانه متعلق به گروه صنعتی پردیس است که پس از دریافت مجوز های قانونی در سال 90 با مشارکت سرمایهگذار خارجی در شهرک صنعتی خیام نیشابور به بهره برداری رسید. به گزارش خراسان رضوی، دربازدید میدانی از شهرک صنعتی خیام کاملا مشخص است که کارشناسی لازم برای جانمایی این شهرک صورت نگرفته است چراکه فاصله این شهرک صنعتی در قسمتی از شهرک صنعتی به کمتر از50 متر از ساختمان های مسکونی مجاور می رسد وساختمان شورای اسلامی وشهرداری خرو تقریبا متصل به شهرک صنعتی خیام است. بوی ناشی از تولیدات موادغذایی وصنعتی به مشام می رسد چون در کارخانه پردیس کاغذ پاژ، کارگران مشغول جمع آوری وبارگیری مواد اولیه(ضایعات کاغذ) هستند.یکی از کارگران شرکت پردیس کاغذ پاژ مدعی شد: دستاوردتعطیلی کارخانه بیکاری کارگران کارخانه است. وی افزود:اکنون با۳۵سال سن واین که اکثر ما تحصیلات پایین داریم درصورت برقراری بیمه بیکاری بعد از اتمام دوران بیمه بیکاری چه کسی برای ما اشتغال ایجاد خواهد کرد؟
2 سال زمان داده شد تا کارگران بیکار نشوند
دادستان زبرخان نیز درباره انتقال کارخانه گفت: این کارخانه واحد تولید کاغذ ازبازیافت است و این موضوع به خاطر فرایندهای آن ذاتا ایجاد بوی نامطبوع می کند. همتی فر افزود: مردم شهر خرو از سال 91 نارضایتی های فراوانی ازاین موضوع داشته اند .وی ادامه داد: در پی نارضایتی های شدید از بوی بد این کارخانه و تجمعات مختلف دو سال قبل این موضوع را به شورای پیشگیری از وقوع جرم استان منتقل کردیم تا رسیدگی کنند و در جلسه ای که تمام مسئولان شهرستانی و استانی حضور داشتند با اصرار اعضای شورای شهر خرو با فرصت دو ساله به کارخانه برای جا به جایی موافقت کردند.
همتی فر اظهار کرد: این شرکت بر مبنای توافق صورت گرفته باید با حمایت دولت به مجموعه شهرک صنعتی بینالود این کارخانه را انتقال می دادند اما موفق نشدند کارخانه را در این دو سال انتقال دهند. خودشان اظهار می کردند که به خاطر تحریم ها موفق نشده اند ولی این ها فکر نمی کردند کارخانه تعطیل شود و گمان نمی کردند این مصوبات اجرایی شود.
دادستان بخش زبرخان شهرستان نیشابور بیان کرد: این فرصت دوساله 28 فروردین به اتمام رسید و کارخانه تعطیل شد، اگر ماهم اجرا نمی کردیم مردم خرو در آن جا تجمع می کردند.
مصوب شد کارگران را در سایر واحد های تولیدی زیر مجموعه شان به کار گیرند
وی خاطرنشان کرد: ما هیچ موقع نگفتیم تعطیل شود. همیشه گفته ایم باید انتقال یابد به همین دلیل دو سال فرصت دادیم تا از اشتغال حمایت کرده باشیم. در توافق صورت گرفته دو سال زمان داده شد تا کارگران بیکار نشوند ولی الان بهانه می آورند که آن جا راه نیفتاده است. در جلسه ای که در فرمانداری برگزار شد مصوب شد کارگران را در سایر واحد های تولیدی زیر مجموعه شان به کار گیرند اما این فرایند زمان برخواهد بود.همتی فر با بیان این که دیگر واحدی را به خاطر بو در شهرک صنعتی تعطیل نخواهیم کرد، افزود: بر حریم های واحدهای صنعتی و واحد های مسکونی نظارت کاملی صورت خواهد گرفت. فرماندار نیشابور نیز در این خصوص گفت: با پیگیری های صورت گرفته پس از دو سال شورای پیشگیری از وقوع جرم استان به دلیل تولید بوی نامطبوع حکم به تعطیلی این واحد داده است. سعید شیبانی افزود: با تعطیلی این واحد توسط دستگاه قضا و منتقل نکردن کارخانه در مهلت تعیین شده و عدم به کارگیری کارگران مطابق توافق اولیه کارگران بلاتکلیف مانده اند. وی بیان کرد: گرانی ارز دلیل ذکر شده برای این انتقال نیافتن بوده است. شیبانی با اشاره به تشکیل جلسه کارو کارگری شهرستان نیشابور با محوریت وضعیت کارخانه کاغذ پاژ با حضور مسئولان مربوط گفت: در این جلسه ضمن استماع وارائه نظرات اعضا حاضر در جلسه برای به کارگیری 130کارگر این واحد تاکید شد و طبق اعلام مدیران این واحد تعدادی از این کارگران در محل فعلی برای اتمام اقدامات مربوط و بقیه در سایر واحد های زیر مجموعه این گروه اقتصادی به کار گرفته خواهند شد.
در خصوص کارخانه کاغذ پاژ با استاندار صحبت کردم
نماینده مردم نیشابور و فیروزه در مجلس نیز درباره تعطیلی کارخانه کاغذ پاژ گفت: عمده سرمایه گذار کارخانه کاغذ پاژ چینی ها هستند. هاجر چنارانی افزود: در یک زمانی این کارخانه احداث شده و در سه نوبت کار می کرده ولی مردم همه ناراحتی هایی داشتند. وی ادامه داد: ما کمک کردیم زمین و سایر امکانات را در بینالود گرفتند ولی الان برای انتقال دادن وخرید برخی تجهیزات دیگر با توجه به شرایط تحریم و جهش قیمت ها نیاز به مساعدت است که در حال پیگیری آن هستیم. وی ادامه داد: با شکایت مردم و ورود دستگاه قضایی این کارخانه پلمب شده و اکنون مشکل و دغدغه ما بیکاری 130 کارگر آن مجموعه است.در این خصوص با استاندار صحبت کردم و به زودی جلسه ای در این خصوص تشکیل خواهیم داد تا کارخانه تنها در یک نوبت و نه سه نوبت به فعالیت خود ادامه دهد.
نوربخش، رئیس اداره محیط زیست نیشابور گفت: یکی از مشکلاتی که از ابتدا این کارخانه داشت این بود که مجوزی از محیط زیست برای فعالیت آن صادر نشده بود. پس از این که کارخانه ساخته شد و در آستانه بهره برداری بود، صنعت و معدن از ما استعلام گرفت.
لزوم حساسیت بیشتر برای رفع موانع تولید
با توجه به شرایط سخت اقتصادی فعلی واهمیت ایجاداشتغال در مناطق کم برخوردار ضروری است مسئولان با حساسیت بیشتری در کمک به رفع موانع انتقال این واحد تولیدی به شهرک صنعتی بینالود که قبلا هم جزو واحدهای موفق صنعتی بوده است اقدام کنند تا دراین زمینه مشکل 130 نفر از کارکنان بیکارشده این واحد صنعتی نیز رفع شود .

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تولیت آستان قدس در دیدار با جمعی از علما، استادان، نخبگان و فعالان فرهنگی افغانستان گفت: رابطه مردم ایران و افغانستان فراتر از همسایگی و کاملاً برادرانه است. به گزارش آستان نیوز، حجت الاسلام والمسلمین «احمد مروی» در این دیدار که در تالار ولایت حرم مطهر رضوی برگزار شد، گفت: در طول تاریخ دستهای استعمارگر به ویژه انگلیسیها تلاش زیادی کردند که بین مردم ایران و افغانستان درگیری و اختلاف ایجاد کنند و در مقاطعی نیز موفق شدند با تحریک حاکمان به این هدف دست یابند اما پیوندهای ریشهدار میان دو ملت، موجب شد آن چه پایدار بماند صمیمیت و برادری باشد نه اختلافهای تحمیلی. وی با بیان این که امروز نیز یکی از اهداف بیگانگان از ایجاد ناامنی در افغانستان فاصله انداختن میان همسایگان است، اظهار کرد: ما همواره مردم افغانستان را به سختکوشی، صبوری و قناعت شناختهایم و این روحیات وقتی به شکل جمعی در میآید بسیار قیمتی است. تولیت آستان قدس بیان کرد: افغانستانیها در عین اینکه صبور و قانع هستند، اما هیچ گاه اشغالگری و استعمار را تحمل نکردهاند و هیچ اشغالگری نتوانسته در افغانستان بماند. انگلیسیها نزدیک یک قرن، هندوستان را اشغال و بر آن حکومت کردند اما در افغانستان شکست خوردند و اخراج شدند. در دهههای اخیر نیز مجاهدان افغانستانی درس خوبی به اشغالگران شوروی دادند، جمهوری اسلامی ایران نیز در این مقاومت، در کنار برادران افغانستانی خود بود.
روحیه سلحشورانه فاطمیون، برگرفته از روحیه مجاهدانه افغانستانیها
حجت الاسلام والمسلمین مروی خاطرنشان کرد: روحیه سلحشورانه فاطمیون در دفاع از حرم و حریم اهلبیت (ع)، برخاسته از همین روحیه مجاهدانه افغانستانیها در مبارزه با ظلم و اشغالگری و ریشهدار در ارادت آنان به اسلام و اهلبیت علیهمالسلام است.
وی با تاکید بر این که افغانستان از لحاظ فرهنگی حقیقتاً در قله است، گفت: بسیاری از کتابهای مهم اسلامی در طول تاریخ را افغانستانیها نوشتهاند، البته آن زمان کشور افغانستان وجود نداشته است ولی ساکنان همین مناطق چنین نبوغی از خود نشان دادهاند.
حمایت از مهاجران افغانستانی وظیفه انسانی و دینی است
تولیت آستان قدس رضوی با اشاره به این که مشهد مقدس به عنوان قطب فرهنگی و زیارتی منطقه مرکز مهمی برای تبادلات فرهنگی و دینی ایران و افغانستان بوده و هست، گفت: حمایت از مهاجران افغانستانی وظیفه انسانی و دینی است و در این زمینه دستور مهم رهبر انقلاب اسلامی مبنی بر ثبت نام از دانش آموزان افغانستانی یک الگوی واضح عملی است. حجت الاسلام والمسلمین مروی بیان کرد: حرم مطهر امام رضا (ع) متعلق به همه مسلمانان است، بنابراین عزیزان افغانستانی نیز این مکان مقدس را از آن خود بدانند و برای خادمی آستان مقدس حضرت رضا (ع)، ظرفیتها، اندیشهها و تواناییهای خود را بیش از پیش به میدان بیاورند.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

رئیس انجمن داروسازان خراسان رضوی گفت: جانبازان این استان به دلیل عملکرد نامناسب بیمه دی در پرداخت مطالبات داروخانه ها، برای دریافت داروهای شان دچار مشکل شده اند. دکتر «علیرضا شهریاری» در گفت و گو با ایرنا افزود: ظرف ماه های گذشته پرداخت مطالبات داروخانه ها از سوی بیمه دی که بیمه گری جانبازان و بنیاد شهید را بر عهده دارد به موقع صورت نگرفته و این موضوع جانبازان و خانواده شهدا را برای تحویل داروهای شان با چالش مواجه ساخته است. وی گفت: بر این اساس ظرف شش ماه اخیر، مطالبات داروخانه ها در خراسان رضوی از سوی بیمه دی پرداخت نشده است. وی گفت: از سوی دیگر با توجه به مشکلات اقتصادی جاری، شرکت های دارویی از داروخانه ها پول نقد مطالبه می کنند بنابراین داروخانه داران به دلیل هزینه های بالا و پرداخت نکردن مطالبات شان نمی توانند پاسخ گو باشند. معاون بهداشت و درمان بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان رضوی هم به دراین باره گفت: مشکلاتی در زمینه پرداخت مطالبات داروخانه ها از سوی بیمه دی وجود دارد که بخشی از این بدهی هفته پیش به داروخانه ها پرداخت شده است. «محمد غلامپور» افزود: پیگیر پرداخت مطالبات داروخانه ها از سوی بیمه دی هستیم تا جانبازان و خانواده شهدا در تامین داروی شان با مشکل مواجه نباشند. وی افزود: این چالش بیشتر در شهرستان های استان مشاهده می شود و جانبازان در مشهد تقریبا مشکلی از این بابت ندارند.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

مریم ترسول- صبح دیروز و در آستانه روز بزرگداشت فردوسی و پاسداشت زبان فارسی، همایش بین المللی شاهنامه در گذرگاه جاده ابریشم با حضور فردوسی پژوهان ایرانی و خارجی از جمله سفیران فرهنگی کشورهای افغانستان، هندوستان، آذربایجان، ترکیه، گرجستان، قزاقستان و لهستان برگزار شد. این همایش با رویکرد شناساندن فردوسی به جهان و تعمیق ارتباطات فرهنگی میان کشورهای مسیر جاده تاریخی ابریشم آغاز به کار کرد و امروز نیز با ارائه و بررسی مقالات علمی ادامه خواهد داشت. رونمایی از کتاب «شاهنامه دست نویس ابراهیم سلطان» و «مجموعه مقالات برگزیده همایش» همچنین رونمایی از تیزر مستند داستانی «شاهنامه» از جمله برنامه های این افتتاحیه بود.
تبریک دبیر کل کمیسیون ملی یونسکو به مردم و مدیران شهری مشهد
به گزارش خراسان رضوی، «حجت ا... ایوبی» دبیر کل کمیسیون ملی یونسکو از مسئولان شهری مشهد برای برگزاری این همایش قدردانی کرد و گفت: به مردم مشهد، شهردار مشهد و اعضای شورای شهر تبریک می گویم که این کار بسیار ارزشمند را انجام دادید و پرچم زبان فارسی را در خراسان که سرزمین خورشید است بر افراشتید. وی افزود: این موضوع شگفتانگیز است که شخصیتهای برجستهای که تمام عمر با عشق و علاقه در زمینه ارتقا و اعتلای فرهنگ و ادبیات فارسی کار کردند امروز میزبان همه ما در این رویداد هستند. ایوبی گفت: آشنایی با چهرههایی که امروز در این رویداد از دیگر کشورها آمدهاند تا بزرگداشت فردوسی را در کنار ما ایرانیان و فارسیزبانان جشن بگیرند، ارزشمند و قابل تقدیر است.
راه ابریشم، راه صلح
رئیس موسسه فرهنگی اکو نیز گفت: برگزاری همایش بین المللی «شاهنامه در گذرگاه جاده ابریشم» در جوار حرم امام فرهنگ و دانش، امام رضا(ع) فرصتی مغتنم است. «محمدمهدی مظاهری» افزود: در سازمان اکو طرحی به نام «راه ابریشم، راه صلح» داریم و اعتقاد داریم که راه ابریشم، راهی بوده که زبان حاکم بر آن فارسی بوده و مسیری برای تعالی فرهنگی است. مظاهری افزود: باید از این همایش برای گسترش گردشگری و تقویت روابط فرهنگی و اقتصادی میان کشورهای مسیر این جاده تاریخی بهره گرفت و لازم است کشورهای عضو سازمان اکو به همکاری و هم اندیشی فرهنگی برای احیای ظرفیت های جاده ابریشم بپردازند.
معرفی شاهنامه، معرفی عظمت فرهنگ ایرانی اسلامی است
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز در این همایش از برگزاری ششمین همایش اعطای نشان فردوسی به فردوسی پژوهان و محققان زبان فارسی خبر داد و گفت: توسعه جلوخان آرامگاه فردوسی، همایش بین المللی شاهنامه در گذرگاه جاده ابریشم و اعطای نشان فردوسی، نشان دهنده یک تحول در نوع نگاه به این شاعر بزرگ کشورمان است. «جعفر مروارید» افزود: می توانیم دیپلماسی فرهنگی را با شاهنامه به اوج برسانیم و انتخاب نام این همایش دلیلی است که شاهنامه را از مرز ملیت ایرانی به مرزهای جهانی توسعه دهیم. مروارید تصریح کرد: تلاش برای معرفی شاهنامه تلاش برای معرفی عظمت فرهنگ ایرانی اسلامی است، ما امروز نیازمند گفت وگوی میان مذهبی، گفت وگوی ادیان و گفت وگوی بینا فرهنگی هستیم و شاهنامه مدلی فاخر برای الهام بخشی برای این گفت وگوهاست.
ابلاغ پیام رحمانیت ایران و نگاه خردورزانه فردوسی به جهان
«مهدی زارعی» معاون شهردار و رئیس سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد هم صحبت هایش را با خواندن متنی در رثای فردوسی آغاز کرد و در ادامه گفت: شاهنامه صرفا یک اثر داستانی نیست بلکه عامل وحدت و همدلی است و امروز بیش از هر زمانی به شاهنامه و اندیشه های فردوسی بزرگ نیازمندیم تا بتوانیم تاریخ، فرهنگ و اندیشه های ایرانی را بشناسیم. زارعی تصریح کرد: امید است که این همایش بتواند در شرایط کنونی و در افق بدبینی های دشمنان مان، پیام رحمانیت کشور ایران را به آنان برساند و نگاه خردورزانه فردوسی بزرگ را به همه جهانیان ابلاغ کند.
متوقف ماندن طرح شهری در توس
رئیس کمیسیون توسعه و عمران توس شورای شهر مشهد نیز گفت: جاده ابریشم می تواند ما را از گذشته درخشان مان به آینده ای روشن برساند، البته اگر قدر آن را بدانیم. «سید مسعود ریاضی» همچنین با بیان این که 50 سال است کار عمرانی در محدوده توس رخ نداده است، افزود: پنج ماه است که پروژه احداث جلوخان فردوسی کلید خورده و 60 درصد آن تکمیل شده و طی روزهای آینده به بهره برداری می رسد. وی افزود: همچنین پروژه پردیس در فضایی به مساحت 30 هکتار شروع شده و امید است تا پایان سال وارد مرحله اجرایی شود و علاوه بر این، اجرای پروژه رودپارک در مسیر کشف رود با نام رود باره نیز در این زمینه قابل توجه است. ریاضی با اشاره به این که طرح شهری در توس نداریم، خاطر نشان کرد: شش ماه است که فاز یک طرح در کمیسیون ماده 5 مصوب شده اما متوقف مانده و به تهران ارسال نشده است. «علیرضا قیامتی» دبیر علمی همایش نیز گفت: فراخوان این همایش در مهر 97 به ۵۲ کشور دنیا و مراکز فرهنگی کشورمان ارسال شد، ۳۲۸ مقاله به دبیر خانه رسید که ۴۹ مقاله خارجی بودند و در مجموع ۱۰۹ مقاله برگزیده داشتیم که ۵۶ مقاله چاپ شده اند و ۵۳ مورد نیز به صورت نسخه الکترونیک در اختیار فردوسی پژوهان قرار می گیرد.
نقال های خردسال و مستند «شاهنامه»
نقالی هلنا پوری پنج ساله از شوشتر و آنوشا الوندی شش ساله از اهواز که از برگزیدگان نخستین جشنواره سراسری نقالی و شاهنامه خوانی کودک و نوجوان هستند از بخش های این همایش بود که مورد توجه حاضران قرار گرفت. همچنین «نرگس شالچیان»، معاون گردشگری و زیارت شهرداری مشهد در خصوص مستند داستانی شاهنامه توضیحاتی را ارائه کرد و «عبدالرضا رحمانی نسب»، نویسنده و کارگردان این اثر در خصوص این مستند داستانی گفت: بر خلاف چیزی که به نظر می رسد، اگر فیلم من در بستری غیر از شهرداری ساخته می شد، چنین کیفیتی پیدا نمی کرد. وی افزود: توجه این دوستان به حوزه فرهنگ برای من خیلی عجیب بود و دیدم که دغدغه آن ها در خط مقدم اجرایی خیلی بیشتر از ما هنرمندان است.
علاقه گرجی ها به شعر فارسی
پروفسور «گیونا شویلی» از گرجستان، از جمله مهمانان خارجی این همایش بود که به زبان فارسی سخنرانی کرد. وی از ارتباط فرهنگی دیرینه ایران و گرجستان بر اساس شاهنامه فردوسی سخن گفت و افزود: روابط فرهنگی ایران و گرجستان سابقه دیرینه ای دارد، مردم گرجستان برای علم و هنر فارسی احترام قائل هستند و به اندازه شما ایرانی ها به شعر فارسی علاقه دارند. وی همچنین وجود نام های خانوادگی رایج گرجی که برگرفته از شاهنامه هستند و ترجمه های گرجی از شاهنامه را گواهی این ادعا دانست. وی گفت: طی 20 سال اخیر به نتایج مطلوبی در تدریس زبان فارسی و ترویج ایران شناسی در گرجستان رسیده ایم که این موفقیت ها را مدیون بخش فرهنگی سفارت ایران در گرجستان و دیگر نهادهای مربوط هستیم.
داستان های شاهنامه افسانه نیست
پروفسور «ییلدیریم» مترجم شاهنامه به زبان ترکی که برگزیده بیست و چهارمین دوره جایزه جهانی کتاب سال ایران است نیز به زبان فارسی صحبت کرد وگفت: فردوسی هیچ یک از داستان های شاهنامه را بر اساس افسانه ننوشته است، بلکه از میان انبوه داستان های کهنی که در دست داشت، تعدادی را برگزیده تا فرهنگ و زبان فارسی را برای ملت ها زنده نگه دارد. وی افزود: علاقه حکیم ابوالقاسم فردوسی به تاریخ و داستان های کهن باعث شد تا کتاب شاهنامه را به نظم درآورد. او در هر جای شاهنامه که توانست از بزرگداشت خرد گفت و آن را مایه رستگاری و بهترین نعمت کردگار دانست. او از بردباری، نرمی، پرهیز از خودپسندی و توجه نداشتن به زرق و برق زندگی می گوید. فردوسی، فرهنگ ایران پیش از اسلام ر ا با ایران پس از اسلام پیوند داده است.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

حدود 9 ماه از برگزاری بازیهای آسیایی و پس از آن نیز بازیهای پاراآسیایی 2018 جاکارتا میگذرد، دو رویدادی که ورزشکاران کشورمان در این رقابت ها خوش درخشیدند و توانستند مدالهای زیادی کسب کنند بهگونه ای که در بازیهای آسیایی کاروان کشورمان موفق به کسب 20 مدال طلا، 20 نقره و 22 مدال برنز شد و در بازیهای پاراآسیایی هم 51 مدال طلا، 42 نقره و 43 مدال برنز به دست آورد که در این میان، خراسانی ها نیز در این عرصه نقش به سزایی داشتند و مدال های رنگارنگی برای کشورمان کسب کردند . مسئولان ورزش کشورمان قبل از مسابقات اعلام کرده بودند ، به نفراتی که مدال طلا بگیرند 160 سکه، نقره 80 سکه و برنز 40 سکه تعلق میگیرد، اما بعد از گذشت 9ماه هنوز پاداشی به آن ها پرداخت نشده است که این موضوع گلایه ورزشکاران را هم به همراه داشته است تا حدی که برخی ورزشکاران مدالآور دیروز در مقابل وزارت ورزش و جوانان تجمع کرده بودند.
افتخار آفرینان خراسانی
بی شک خراسانی ها در این دو رویداد مهم نقش تاثیر گذاری در مدال آوری تیم های ملی کشورمان داشتند به گونهای که در بازی های آسیایی، مهلا عاطفه دار طلای تیمی کانوپولو را به دست آورد.وحید دلیر زوهان و روزبه ارغوان در تیم بسکتبال و جعفر پهلوانی در کوراش مدال نقره گرفتند.همچنین نوید خواجه زاده در بسکتبال سه نفره و قنبر علی قنبری و امید تیزتک هم در کوراش به برنز دست یافتند. در بازی های پاراآسیایی نیز شاهین ایزدیار در شنا شش طلا و یک نقره کسب کرد.مهدی بابادی در والیبال نشسته، حسن عبدی در بسکتبال با ویلچر و عاطفه نقوی در شطرنج به طلا دست یافتند.همچنین معصومه زارعی و ندا پنجه باشی در والیبال نشسته،رضا غلامی در جودو ، ملیحه صفایی در شطرنج و راضیه شیر محمدی هم در تیر و کمان به مدال نقره و محمد حسین کریمی در شنا به مدال برنز دست یافتند.در مجموع دو رویداد، خراسانی ها 22 مدال طلا، نقره و برنز برای کشورمان به ارمغان آورده اند.
بدقولی مسئولان و بی انگیزگی ورزشکاران
در بین مدال آوران خراسانی ،شاهین ایزدیار در رشته شنا به تنهایی شش مدال طلا کسب کرد.وی درباره بدقولی مسئولان می گوید: تعهد نداشتن مسئولان وزارت ورزش و جوانان برای پرداخت پاداش مدال آوران جاکارتا ، باعث شده است که ورزشکاران انگیزه کافی برای کسب سهمیه پارالمپیک ۲۰۲۰ توکیو نداشته باشند. شاهین ایزدیار می افزاید: شناگران معلول بعد از جاکارتا رها شدهاند و هیچ حمایتی از آن ها صورت نمیگیرد.وی درباره پرداخت نشدن پاداش بازی های پاراآسیایی خاطرنشان می کند: قبلا قرار بود به مدال آوران سکه بدهند، اما شنیده میشود که قرار است طی مراسمی به جای سکه در مراسم به آن ها حواله بدهند آن هم نصف قیمت سکه. ایزدیار اضافه کرد: به خود من نیز قرار بود بابت شش مدال طلایی که در جاکارتا کسب کردم، به اندازه دو مدال طلا ۳۲۰ سکه بدهند که البته شنیدهام این تعداد نیز قرار است به صورت حواله و کارت هدیه باشد.به هر صورت این اجحاف در حق ورزشکاران است.متأسفانه مسئولان به قولهایی که داده اند عمل نمیکنند.وی در پاسخ به این سوال که آیا با شرایط فعلی انگیزه کافی برای کسب سهمیه ورودی بازیهای پارالمپیک ۲۰۲۰ توکیو را دارید، می افزاید: به هر صورت این موضوع در کاهش انگیزه ورزشکاران که ورزش شغلی اصلی آن هاست، بیتاثیر نیست. بسیاری از ورزشکاران به دلیل حضور در اردوهای پی در پی وقت کافی برای کار کردن در جای دیگری را ندارند و مجبورند از طریق ورزش امرار معاش کنند. به هر صورت این بیتعهدی وزارت ورزش آن هم نزدیک به کسب سهمیه بازیهای پارالمپیک، انگیزه ورزشکاران را تحتالشعاع قرار خواهد داد.
حواله به جای سکه
یکی دیگر از مدال آوران خراسانی در رشته والیبال نشسته نیز درباره بدقولی مسئولان می گوید: در جاکارتا توانستیم قهرمان شویم. طبق اعلام وزیر و معاون وزیر ، جوایز مدال آوری در این مسابقات به صورت سکه بوده است اما به تازگی صحبتی که مطرح میشود این است که حواله میدهند. «مهدی بابادی» می افزاید: بر اساس پولی که حتی تأمین هزینههای تمریناتمان هم نمیشود. اگر سکه گران شده همه چیز گران شده است. ما چیزی بیشتر از حق خود نمیخواهیم. چرا همان زمان پاداش ما را ندادند که حالا بخواهند مبلغ آن را کم کنند. وی اظهار می کند: اگر سکه ارزان میشد، آیا باز هم مسئولان معادل ریالی قبل را در نظر می گرفتند؟ قول داده اند که پاداش ما سکه باشد و ما هم همان را میخواهیم. درست است که شرایط سخت است و ما هم درک میکنیم اما این درست نیست که به ما بی اعتنایی کنند.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

دومین جلسه رسیدگی به اتهامات متهمان پرونده موسوم به شرکت پدیده در دادگاه ویژه رسیدگی به جرایم اخلالگران در نظام اقتصادی کشور، دیروز به ریاست قاضی منصوری در مشهد برگزار شد.
به گزارش میزان به نقل از مرکز رسانه قوه قضاییه، پس از اعلام رسمیت دادگاه توسط قاضی منصوری و ارائه تذکرات لازم قانونی از سوی وی، رئیس دادگاه از نماینده ستاد تدبیر مستقر در استانداری خراسان رضوی، نماینده سازمان امور اراضی کشور و سازمان جهاد کشاورزی استان خراسان رضوی خواست تا به بیان مطالب خود بپردازند.
رعایت نکردن الزامات قانونی، بی توجهی به تذکرات قانونی صادر شده از سوی سازمانهای مسئول، دریافت نکردن کلیه مجوزهای لازم قانونی، رعایت نکردن حقوق سهام داران، تبلیغات گسترده و اغواگرانه که منجر به بروز مشکلات متعدد برای شهروندان و سهام داران شده، تمکین نکردن در برابر تعهدات داده شده، ارائه دلایل غیر واقعی و واهی برای توجیه اقدامات خلاف قانون، تغییر گسترده کاربری اراضی، رعایت نکردن حقوق بیت المال و... از جمله مواردی است که توسط نمایندگان ستاد تدبیر استانداری خراسان رضوی، سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی و سازمان امور اراضی کشور به عنوان بخشی از تخلفات متهمان پرونده شرکت پدیده شاندیز در صحن علنی دادگاه مطرح شد.
پس از بیان تخلفات متهمان توسط چند تن از نمایندگان ادارات و سازمانها، رئیس دادگاه از نماینده سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان رضوی و یکی از نمایندگان جمعی از شاکیان حاضر در جلسه خواست به بیان مطالب و شکایت خود بپردازند.
قاضی منصوری رئیس دادگاه در ادامه با اشاره به میزان تخلفات متهمان شرکت پدیده ضمن تقدیر از نمایندگان رسانهها در صحن علنی جلسه گفت: هیچ گونه محدودیتی برای شنیدن مطالب شاکیان و سهام داران وجود ندارد و همه سخنان را میشنویم.
پس از شنیدن سخنان چند تن دیگر از نمایندگان شاکیان در صحن علنی جلسه، حسابرس ویژه پرونده، به ارائه گزارشی از نحوه تخلفات مسئولان شرکت پدیده پرداخت.
در این هنگام قاضی منصوری با اشاره به تبلیغات گسترده رسانهها در خصوص این شرکت، از نماینده صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران خواست تا در راستای مطالب عنوان شده توسط نمایندگان شاکیان و سهام داران، توضیحات خود را ارائه کند.
اظهارات نماینده صدا و سیما
براین اساس نماینده صدا و سیما با تشریح روند پخش آگهیهای بازرگانی در صدا و سیما گفت: اقدامات این سازمان در این زمینه طبق قانون انجام و پس از صدور دستور توقف تبلیغات این شرکت توسط مقام قضایی، از طریق صدا و سیما، تبلیغات موصوف متوقف شده است. قاضی منصوری از دفتر دادگاه خواست تا لوایح و عریضههای همه شاکیانی را که به علت محدودیت فضا در صحن جلسه حضور ندارند، دریافت و ثبت کند تا برای حفظ حقوق سهام داران توسط دستگاه قضایی رسیدگی شود. پس از طرح شکایت چند تن دیگر از نمایندگان شاکیان و سهام داران درصحن علنی دادگاه، قاضی منصوری از مدیرعامل فعلی شرکت پدیده خواست تا شرایط فعلی این شرکت را تشریح کند.
نوسانات اقتصادی موجب شد امکان عمل به برخی تعهدات وجود نداشته باشد
براین اساس مدیرعامل فعلی شرکت پدیده گفت: پس از تغییرات مدیریتی و حضور در این شرکت، تلاش فراوانی برای برطرف شدن مشکلات موجود انجام شده است. در این مدت به دنبال کسب مجوزهای قانونی لازم و برطرف کردن موانع برای ادامه فعالیت پروژههای این شرکت بودیم.
ابوالفضل انتظاری افزود: بنابراین در این خصوص اقدامات خوبی انجام شده و اقدامات دیگری نیز در دست اجراست درعین حال نوسانات در حوزه اقتصادی موجب شد امکان عمل به برخی تعهدات وجود نداشته باشد. از سویی به دنبال شفاف سازی فعالیتها، داراییها و تعهدات شرکت پدیده بودیم هر چند تا رسیدن به شرایط ایده آل و استاندارد فاصله داریم.
قاضی منصوری با تذکر موارد قانونی لازم به حاضران، ادامه رسیدگی به اتهامات متهمان پرونده شرکت پدیده رابه صبح فردا (امروز) موکول کرد.
اولین جلسه رسیدگی به اتهامات متهمان پرونده موسوم به شرکت پدیده روز یک شنبه گذشته برگزار شد؛ در اولین جلسه رسیدگی به اتهامات متهمان پرونده موسوم به شرکت پدیده قاضی منصوری به روند رسیدگی به تخلفات متهمان این پرونده اشاره کرد و گفت: اکنون پرونده دارای ۲۲ متهم و بیش از ۱۰۰ جلد است و پیگیریهای قانونی در خصوص تخلفات احتمالی برخی مسئولان که در انجام وظایف خود قصور داشتهاند، مفتوح است.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

«...مرد جوان افغانستانی با چهرهای غمگین، از جا بلند می شود تا سالن را ترک کند. خودم را به او می رسانم و سرِ حرف را باز میکنم. مرد افغان که خودش را «علیمحمد» معرفی می کند، در حالیکه ناامیدی در چشمهایش موج میزند، میگوید: «دخترم که یک سال و پنج روز بیشتر ندارد، سرطان گرفته و دکترها گفته اند باید هرچه سریع تر جراحی شود. دختر من کلا یک گواهی ولادت و یک کارت واکسن دارد و بیمارستان اصرار دارد باید مدارک کامل بیاوری وگرنه عمل نمیکنیم. من رفتهام اداره کفالت، از آن جا من را فرستادهاند کنسولگری، از کنسولگری فرستاده اند اداره گذرنامه و از آن جا هم گفته اند بیایم این جا. امروز هم هیچ جوابی به من ندادند. چند روز است که من را پاسکاری می کنند . اگر دخترم را هرچه زودتر جراحی نکنم، می میرد. به هر کدام از مسئولان اداره هم می گویم، می گویند: «باید دستورات لازم برای مواردی مثل دختر شما که اسمش در سیستم ثبت نیست، از تهران بیاید. ماجرا از این قرار است که من گذرنامه افغانستانی دارم و همسرم کارت اقامت. همین موضوع که یکیمان گذرنامه و دیگری کارتاقامت داریم، باعث شده به دخترم مدارک شناسایی ندهند. دختر من دارد می میرد و نه پزشکان بیمارستانهای افغانستان قبول می کنند این بچه را عمل کنند، نه این جا. مانده ام چه کار کنم.» با شنیدن صحبت های این مهاجر، کنجکاو میشوم و از یکی از کارمندان اداره اتباع، می خواهم روند دقیق رسیدگی به این موضوع را توضیح دهد که با بی تفاوتی می گوید: «هیچ کاری نمی شود انجام داد. بچه این آقا در سیستم، شناسایی نمی شود. باید صبر کند تا هر زمان دستورالعمل صادر شد، بیاید و کارش را پیگیری کند.» می گویم: «ولی این بچه باید تا چند روز دیگر عمل شود.» کارمند به تندی پاسخ می دهد: «من که سرِ خود نمی توانم دستورالعمل صادر کنم. اگر جواب بیشتر میخواهی، برو پیش رئیس اداره.» چند دقیقه بعد، در اتاق مسئول اداره اجرایی پناهندگان هستم اما همان کارمند که این جا هم حضور پیدا کرده، ادامه میدهد: «شما حق نداری به رفتار من اعتراض کنی. شما جایگاهی نداری که با من صحبت کنی. برو هر چیزی که دوست داری بنویس. اصلا حرف هایم را به استاندار بگو.» با تعجب به رئیس که در برابر صحبت های این کارمند سکوت کرده، نگاهی می اندازم که در نهایت میگوید: «مورد دختر این آقا، جزو موارد خاص است و شما اگر سوالی در این باره دارید، میتوانید اطلاعات بیشتر را از مسئول روابط عمومی اداره بگیرید.» با پیگیریِ ما، مسئول روابط عمومی رویه کار را برای این مهاجر توضیح می دهد و در ادامه، برای پیگیری امور درمانی فرزند این مرد افغان، با چند پزشک و مرکز درمانی تماس می گیریم تا گشایشی حاصل شود.
اوایل بهمن ماه سال گذشته به صورت «سرزده» برای تهیه گزارشی به «اداره کل امور اتباع و مهاجران» خراسان رضوی رفته بودیم. در این اداره کل، با جوان افغانستانی مواجه شدیم که برای گرفتن نامه ای برای جراحی اورژانسی دختر بچه اش که حدود یک سال داشت، به این اداره کل مراجعه کرده بود. بعد از بی نتیجه ماندن تلاشهایمان، در نهایت طی تماسی تلفنی با «ســید علی قاسمی» مدیرکل اداره امور اتباع و مهاجران اســتانداری خراســان رضوی ، وی اعلام کرد: «این جزو موارد خاص است و برای این افراد، استثنائاتی وجود دارد. این فرد می تواند با مراجعه مستقیم به دفتر بنده، گواهی و نامه لازم برای حل مشکل اش را دریافت کند و رسیدگیهای لازم برای حل این مشکل خاص، انجام خواهد شد.» سپس به واسطه پیگیری های روزنامه خراسان رضوی و با استفاده از اختیارات خود، نامه ای برای جراحی اورژانسی این کودک به بیمارستان ارسال و عمل این کودک را بلامانع اعلام کرد. حالا بعد از گذشت یکی دو ماه، علیمحمد با ما تماس گرفته و خبر جراحی موفقیت آمیز کودک را داده است. برای اطلاع بیشتر از وضعیت ریحانه (دختر بچه افغانستانی) به منزل آن ها رفتیم. وقتی به محل زندگی علی محمد رسیدیم، برای استقبال از ما خودش را به سر کوچه رسانده بود. دیگر نشانی از نگرانی در چهره اش دیده نمی شد و مثل روزهایی که او را در اداره کل اتباع دیده بودیم، ابروهایش در هم کشیده نبود. حالا لبخند می زد و ما را به خانه اش دعوت می کرد.
قصه از کجـا شروع شد؟
به خانه که وارد شدیم، علیمحمد رفت و در حالی که ریحانه را در بغل داشت به اتاق برگشت. حالا نشانه ای از بیماری در چهره ریحانه نبود. از علیمحمد می پرسم ریحانه می تواند حرف بزند؟ با خوشحالی جواب می دهد: فعلا یک کلمه می گوید: «بابا». از علی محمد درباره قصه بیماری ریحانه می پرسم که می گوید: «آذرماه سال قبل بود که بی قراری های ریحانه شروع شد. هنوز یک سالش هم نشده بود و زبان نداشت که دردش را بگوید. هر کاری می کردیم آرام نمی گرفت. کمی بعد که من برای سر زدن به خانواده و فامیل به افغانستان رفته بودم، مادر ریحانه متوجه وجود یک برآمدگی کنار کلیه ریحانه شده و بچه را برای معاینه پیش دکتر برده بود. وقتی خبر بیماری دخترم به من رسید، بلافاصله خودم را به مشهد رساندم و ریحانه را برای معاینه پیش پزشک های مختلفی بردیم تا درنهایت دکترها گفتند این غده خطرناک و بدخیم است و باید هر چه سریع تر جراحی شود وگرنه بچه از دست می رود.» علی محمد مکثی می کند و دستی به سرش می کشد، بعد در حالیکه به ریحانه که در حال بازی با اسباب بازی هایش است، خیره مانده، ادامه می دهد: «آن روزها جگرمان خون شده بود. نمی دانستیم این بیماری از کجا آمد و به جان دخترمان افتاد. با ناراحتی از این که فرزندمان در این سن کم دچار این بیماری شده، راه بیمارستان های مختلف شهر را درپیش گرفتیم. بیمارستان از ما مدارک ولادت دخترمان را می خواست ولی چون من گذرنامه داشتم و همسرم کارت اقامت، اسم دخترمان در سیستم آمایش مهاجران ثبت نشده بود و بی هویت و بدون مدارک شناسایی مانده بود. مسئولان بیمارستان می گفتند به دلیل نداشتن مدارک هویتی، نمی توانیم جراحی اش کنیم. دکترها اعلام کرده بودند باید هر چه سریع تر ریحانه را عمل کنیم وگرنه می میرد. به من گفتند باید به اداره اتباع بروم و نامه ای برای عمل بگیرم. چند بار برای گرفتن نامه به این اداره رفتم اما هر بار به در بسته می خوردم تا این که یک روز، شما برای تهیه گزارش به شکل سرزده، آن جا بودید و بقیه اش را هم خودتــان می دانید. با پیگیری های روزنامه خراسانرضوی، مدیر کل اتباع استان نامه ای برای جراحی دخترم به بیمارستان نوشت. به محض گرفتن نامه به بیمارستان دکتر شیخ رفتیم و به سرعت کارهای مربوط به عمل دخترم راانجام دادیم و او جراحی شد و حالا ریحانه سرحال است و تحت درمانهای پس از جراحی.»
درمان کامل ریحانه نیازمند کمک مالی خیران
علی محمد در ادامه میگویـــد: «مشکلی که تعداد زیادی از مهاجران افغانستانی ساکن ایران، با آن دست به گریباناند، همین مشکل خانواده ماست که یکی از آن ها، گذرنامه و دیگری کارت اقامت دارد و به همین دلیل اسم فرزندانشان در سیستم آمایش مهاجران ثبت نمی شود و در اداره اتباع، هیچ مشخصاتی از آن ها وجود ندارد. هم اکنون تعداد زیادی از مهاجران هستند که شاید فرزندشان مثل ریحانه مشکل داشته باشد ولی متاسفانه برای حل مشکل این افراد، هیچ آیین نامه و تبصره ای وجود ندارد. علی محمد در پاسخ به سوال ما درباره هزینه های جراحی و درمان دخترش هم توضیح میدهد: «هزینه جراحی و درمان ریحانه تا امروز با شیمی درمانی و آمپول ها، حدود 25 میلیون تومان شده است. آمپول های مرحله اول شیمی درمانی هر کدام 500 هزار تومان بود که 14 آمپول زده اما آمپول هایی که اکنون و برای مرحله دوم از بیمارستان می گیریم، هر کدام 250 هزار تومان است و مشخص نیست تا چه زمانی باید این آمپول ها را استفاده کنیم.» اینها در حالی است که علی محمد از سال قبل دیسک کمر گرفته و نمی تواند کار سنگین انجام دهد؛ دکترها به او گفته اند باید عمل کند ولی او هنوز زیر بار جراحی نرفته و از آن جا که هزینه 25میلیونی جراحی و درمان را هم به کمک خانوادهاش جور کرده، تحت فشار مالی زیادی است اما با لبخند می گوید: «خدا بزرگ تر از آن است که ما فکر می کنیم. به هر حال ما تمام تلاشمان را برای ادامه درمان ریحانه می کنیم.»

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

علی نوری- مسئول بسیج سازندگی ناحیه سپاه بردسکن با گرامی داشت سالروز تشکیل بسیج سازندگی گفت: سال قبل بیش از یک میلیارد تومان تسهیلات اشتغال زایی به متقاضیان جویای کار پرداخت شد. سرگرد علی عباس نیا افزود: این تسهیلات برای اجرای 50 پروژه در بخش های مختلف به متقاضیان پرداخت شد. وی احیای شش قنات در روستاهای محروم با همکاری آستان قدس رضوی ، راه اندازی 18 صندوق قرض الحسنه اشتغال زایی روستایی ،ساخت بیش از 30 حمام و سرویس بهداشتی در مناطق محروم با اعتبار 90 میلیون تومان ، همکاری و مساعدت در ساخت خانه های مددجویان کمیته امداد امام خمینی(ره) ، توزیع هفت سری جهیزیه به زوج های نیازمند با کمک خیران و برپایی نمایشگاه اقتصاد مقاومتی در مصلای نماز جمعه را از دیگر فعالیت های بسیج سازندگی این شهرستان برشمرد. همچنین سرگرد عباس نیا پرداخت بیش از 100 میلیون تومان وام برای راه اندازی کارگاه های تولیدی ، توزیع بیش از 600 بسته غذایی و نوشت افزار در سال گذشته با همکاری آستان قدس رضوی ، اعزام بیش از 500 نفر روز نیرو برای خروج اثاثیه و آوار برداری و جمع آوری کمک های نقدی و غیر نقدی به سیل زدگان طی امسال، توزیع بیش از 700 بسته غذایی به ارزش 250 میلیون تومان در مناطق سیل زده شهرستان ، اعزام بیش از هفت اکیپ پزشکی و انجام ویزیت رایگان در مناطق محروم و سیل زده طی سال گذشته و امسال و اجرای طرح بسیج همگام با کشاورز و آموزش کشاورزان در بیش از هشت روستا با همکاری بسیج مهندسین کشاورزی را ازدیگر فعالیت های بسیج سازندگی اعلام کرد.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

حقدادی -دبیر ستاد امربه معروف و نهی از منکر استان خراسان رضوی در جمع طلایه داران معروف تربت جام گفت : سال گذشته بیش از ۷۸۰هزار مورد تذکرلسانی در مشهد داده شد و از این رقم هزار و ۳۷۲ موردآمران با واکنش افرادمواجه شدند.
رجایی افزود: دراجرای فریضه الهی تنها پنج مورد به کلانتری کشیده شدو حتی یک پرونده قضایی هم تشکیل نشد واگر آمران به معروف درست عمل کنند مورد پذیرش مردم قرار می گیرند.
وی اضافه کرد:دراستان خراسان رضوی بیش از هشت هزار و ۶۰۰طلایه دارمعروف آموزش و ساماندهی شدندواز این تعداد چهار هزار و ۵۰۰ طلایه دار معروف در مشهد حضوردارند.
وی تصریح کرد: تعداد۴۶۰ طلایه دار معروف در تربت جام، آموزش و سامان دهی شدند که باید با تمام قدرت و رعایت قانون کار تذکر لسانی را تا دیر نشده شروع کنندو به فکر آینده و فرزندان باشند و تنبلی مسئولان را در اجرای فرمان الهی جبران کنند.
رجایی خاطرنشان کرد:امربه معروف و نهی از منکر جزو دین خدا و اصل هشتم در قانون اساسی است که بر زمین مانده و برای شروع آن نبایددست و پا بلرزد.
دادستان عمومی وانقلاب تربت جام هم گفت : برابر قانون، حمایت قضایی از آمران به معروف صورت می گیرد و از ابتدای انقلاب به اصل هشتم قانون اساسی بی توجهی شده است . ولی قنبری راد افزود:گروه های امربه معروف و نهی از منکر همزمان با ماه رمضان به صورت عملیاتی به همراه نیروی انتظامی وارد کارشدند و یک قاضی ویژه دراین زمینه اختصاص یافته است . وی تصریح کرد:پرونده های حوزه امربه معروف بادقت ،قاطعیت و سرعت عمل پیگیری می شود و مورد رسیدگی قرار می گیرد. وی خاطرنشان کرد: امربه معروف مورد پذیرش غالب مردم قرار می گیردو باید فرهنگسازی شود.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

ملکی- مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خوشاب گفت: برداشت گل محمدی از سطح 20 هکتار از گلستان های شهرستان خوشاب آغاز شد. رودسرابی با بیان این که گل محمدی در این شهرستان در سطحی حدود 40 هکتار کشت شده است که 20هکتار آن بارور و بقیه غیر بارور هستند، خاطر نشان کرد:عملکرد گل محمدی در شهرستان 1.6 تن در هکتار است که در سال گذشته از سطح 17 هکتار از گلستان های بارور شهرستان ، 26 تن گل برداشت شد و با توجه به افزایش سطح باغ های بارور در سال جدید پیش بینی می شود این مقدار به 32 تن افزایش یابد. وی اضافه کرد : با توجه به نبود صنایع تبدیلی مناسب فراوری گل محمدی در شهرستان ، باغداران خوشابی گل های برداشت شده را در مراکز فراوری ( گلابگیری) شهرستان های مجاور به فروش می رسانند .

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

کلاته-رئیس جمعیت هلال احمر سبزوار گفت: این نهاد با کمبود شدید خودرو و نیروی عملیاتی مواجه است و در سیل اخیر مجبور شده ایم برای امداد رسانی از خودرو های مردمی استفاده کنیم. محمد علی جباری ثانی در گفت وگو با خراسان رضوی با اشاره به کمبود های هلال احمر در خصوص نیروی عملیاتی و خودرو، اظهار کرد: به دلیل کمبود نیرو از مردم درخواست داریم که در دوره های آموزشی جمعیت هلال احمر حضور یابند و به صورت داوطلبانه با این نهاد همکاری داشته باشند. وی افزود: کمبود خودرو به شدت در جمعیت هلال احمرسبزوار وجود دارد و در سیلاب اخیر که در این شهرستان رخ داد مجبور شدیم از خودرو های داوطلب مردمی برای امداد رسانی استفاده کنیم. رئیس جمعیت هلال احمر سبزوار با بیان این که هم اکنون سه پایگاه امداد و نجات جمعیت هلال احمر در محور های شهرستان سبزوار مشغول به فعالیت هستند، بیان کرد: این شهرستان نیاز جدی به احداث دو پایگاه امداد و نجات جاده ای در محور های سبزوار – نیشابور و سبزوار – اسفراین دارد. جباری ثانی تصریح کرد: همچنین سه هزار نفر عضو جمعیت هلال احمر سبزوار هستند که از این تعداد 350 نفر از نیروهای این نهاد به عنوان اعضای فعال محسوب می شوند. وی با اشاره به فعالیت های خانه های هلال، گفت: هم اکنون هفت خانه هلال در شهرستان سبزوار وجود دارد که با درخواست بخشداری ها خانه های هلال راه اندازی می شود.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

شجاعی مهر-مدیر جهادکشاورزی نیشابور از آغاز برداشت ریواس از کوهپایه های شهرستان نیشابور خبرداد. محمد علی فرهمند راد افزود: سطح زیرکشت ریواس بارور در شهرستان نیشابور سال گذشته 600 هکتار با 1260 تن برداشت بوده است.وی بیان کرد: دامنه رشته کوه های بینالود نیشابور دارای بهترین و مناسب ترین شرایط اقلیمی برای پرورش گیاه ریواس است و این محصول با ارزش، توسط کوهپایه نشینان در روستاهای میرآباد، برف ریز، بوژان ، گرینه و شهرهای درود و خرو تحت مراقبت های خاص پرورش مییابد و هرساله در اواسط بهار به بازارهای مصرف عرضه می شود. فرهمند راد با اشاره به وضعیت کاشت این محصول طی امسال گفت : حدود 700 هکتار از مناطق کوهپایه ای شمال شهرستان نیشابور دارای گیاه سبز ریواس بوده و پیش بینی می شود امسال از هرهکتار حدود 2100 کیلوگرم محصول برداشت شود که از این مقدار حدود 220 میلیارد ریال سود ناخالص عاید بهره برداران دست اندرکار کشت و پرورش ریواس خواهدشد. ریواس گیاهی است که به صورت طبیعی و دیم و بیشتر در مناطق کوهپایه و سردسیر رشد میکند و به آبیاری نیاز ندارد. ریواس علاوه بر مصرف تازه خوری، به صورت شربت نیز تهیه و به بازار عرضه می شود. شربت ریواس، سوغات معروف شهرستان نیشابور است.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

مدیر سازمان تعاون روستایی استان:
تعاونی های تولید غیرفعال خراسان رضوی تعیین تکلیف می شوند
مدیر سازمان تعاون روستایی استان خراسان رضوی گفت: امسال تعاونی های تولید غیر فعال در روستاهای استان خراسان رضوی سامان دهی و تعیین تکلیف می شوند. محسن اسفندیاری در گفت و گو با ایرنا افزود: هم اکنون از مجموع 164 تعاونی تولید روستایی در خراسان رضوی، تعداد ۵۰ تعاونی غیر فعال هستند. وی با بیان این که امسال سامان دهی تعاونی های تولیدی از اولویت های کاری سازمان تعاون روستایی خراسان رضوی است، ادامه داد: باید برای تعیین تکلیف این تعاونی ها به روش های فعال سازی، ادغام یا انحلال، اقدامات لازم انجام شود. مدیر سازمان تعاون روستایی استان خراسان رضوی گفت: هم اکنون تعداد 15 تعاونی تولید گلخانه ای در استان با حضور کارشناسان کشاورزی و دانش آموختگان رشته های مرتبط به عنوان یکی از زمینه های جدید و اقتصادی فعال شده است. اسفندیاری افزود: حمایت های لازم از تشکیل و فعال شدن تعاونی ها با هدف رونق تولید انجام می شود.
مانور آموزشی و عملیاتی آتش نشانی مشهد در سد چالیدره برگزار شد
معاون عملیات سازمان آتشنشانی مشهد گفت: مانور آموزشی و عملیاتی سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری مشهد با حضور ۲۰ نفر از ماموران آتشنشانی مشهد در سد چالیدره طرقبه برگزار شد.
آتشپاد دوم مهدی رضایی اظهار کرد: با توجه به نیازی که در آتشنشانی مشهد احساس میشد و با هماهنگی آتشنشانی و شهرداری طرقبه، تیم غواصی و عملیات آتشنشانی به سد چالیدره فرستاده شد تا مانور آموزشی و عملیاتی غواصی ویژه گروه تخصصی غواصی به منظور افزایش مهارت غواصان و ماموران آتشنشانی انجام شود .

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.