تاکسیرانی
ای کاش مسافربران شخصی همانند تاکسی ها سازماندهی می شدند تا باور غلط شهرداری و پلیس راهور در دو شغله بودن این قشر زحمتکش که با سیلی صورت خود را سرخ نگه می دارند مشخص شود.
آموزش و پرورش
چرا مدارس دولتی باید از اولیا پول بگیرند؟ دبیرستانی در ناحیه 6 مشهد فرم تاریخ امتحانات پیش دانشگاهی را نداده وگفتند صد هزار تومان پرداخت کنید.
دبیر بازنشسته مهر 1393 ازآموزش و پرورش ناحیه 7 مشهد هستم. بعد از 2 سال،91 درصد پاداش پایان خدمتم را زحمت کشیدند واریز کردند! تعهدنامه کتبی هم گرفتند تا به مراجع قضایی شکایت نکنیم. تا الان 9 درصد الباقی را واریز نکردند.
شرکت برق
چرا بیشتر مغازه های تجاری باقرخان 1و2 از برق خانگی استفاده می کنند؟
اداره برق گلبهار بدون صدور قبض از آبان سال گذشته تا الان ، شروع به قطع برق مشترکان کرده و موجب ضرر به ساکنان شده است، لطفا پیگیرى کنید.
راه و شهرسازی
باتشکر ازمسئولان محترم راه و شهرسازی تربت حیدریه، لطفا باند دوم رباط سنگ را که آماده است باز کنید تا هم ازحوادث جلوگیری و هم در وقت مردم صرفه جویی شود.
شهرداری
چرا شهرداری خیابان های نماز 2 و 4 را آسفالت نمی کند؟
چرا شهرداری منطقه بولوار آموزگار اصلا به انتهای این بولوار از میدان آخر دانشجو به سمت خیابان تربیت رسیدگی و برای زیباسازی فضای سبز اقدام نمی کند؟
چرا شهرداری داخل کوچه ۵ متری مجوز ساخت ساختمان ۶ طبقه می دهد؟
به دلیل این آسفالت و دست اندازهای افتضاح شهر طی 3 ماه دوبار جلوبندی خودرویم را درست کردم. لطفا رسیدگی کنید.
لطفا مسئولان مربوطه به کوچه های بولوار حکمت واقع در جاده سیمان سری بزنند آنقدر دست انداز دارد حتی پیاده هم نمی توانی تردد کنی چه برسد با خودرو.
قابل توجه مسئولان، این پل شهید صیادشیرازی را بردارید بهتر است! مگر تعمیر پل چقدر کار دارد؟ در کشورهای خارجی در این مدت پل جدید وطولانی ساخته می شود.
نام بولوار تربیت شمالی را به علت تکرار به نام شهید رفیعی تغییر دادند، اکنون سه خیابان رفیعی وجود دارد، از دقت نظر شهرداری منطقه 10 باید تشکر کرد.
چرا شهرداری منطقه 9 فکری به حال اول خیابان هنرستان نمی کند؟ 30 سال است که برای این خیابان طر ح عقب نشینی در نظرگرفته اند اما هنوز هیچ اقدامی در این زمینه انجام نشده است.
پارک حدفاصل خیابان تقویه 14 و 16 نیازمند بازپیرایی ونصب نیمکت و وسایل بازی کودکان است.
شهرداری به چه علت جدول های آیلند بولوار کلانتری حدفاصل میدان تلویزیون و میدان آزادی را تعویض می کند؟ به خاطر تعداد اندکی جدول خراب که نباید همه جدول ها راعوض کرد. خوب است به فکربیت المال باشیم.
با نبود سطل های مخصوص و یا دکه برای پذیرش بازیافت در مجتمع های مسکونی وکیل آباد، همه زباله های بازیافتی با زباله های تر مخلوط می شود و شهرداری با خود می برد.
درد دلى داشتم و گله اى از شهردارى مشهد . شهردارى مشهد به هر مناسبتى به کارمندانش عیدى می دهد که امیدوارم بیشتر هم بشود ولى ما رانندگان شهردارى که به اسم کارکنان شرکتى مشغول کاریم هیچ مزایایی شامل حالمان نمى شود چه از طرف شرکتمان و چه از طرف شهردارى، ما همپاى کارشناسان و کارمندان در گرما و سرما وترافیک شدید داریم کار مى کنیم ولى دریغ از یک عیدى کوچک.
نیروی انتظامی
با تشکر از نیروی انتظامی و عوامل بسیج که در جمع آوری مواد فروشان و معتادان منطقه اسماعیل آباد پشت الماس شرق خالصانه انجام وظیفه کردند اما پس از جمع آوری مثل این که اتفاقی نیفتاده و دوباره شروع به مواد فروشی می کنند، آیا وقت آن نرسیده که نیروی انتظامی شر مواد فروشان را از این منطقه کم کند؟
سرقت و فحشا در مجتمع های مسکونی وکیل آباد، بیداد می کند، فقط به خاطر نبود گشت نامحسوس پلیس!
دست مسئولان درد نکند و خسته نباشید می گویم بابت جمع آوری قاچاقچیان موادمخدر در اطراف آرامگاه فردوسی.
بولوار میثاق، نبش امیریه یک، در منطقه مسکونی متاسفانه به علت عدم برخورد پلیس راهور، به مکان توقف شبانه روزی وسایل نقلیه سنگین تبدیل شده ومشکلات عدیده ای برای شهروندان به وجود آورده است.
از ساعت 9:30 صبح در ترافیک میدان مجیدیه بولوارمیثاق اسیرشدیم تا ساعت 11:20 . ترافیک شدید بود اما دریغ از یک مامور راهنمایی و رانندگی.
از سازمان ترافیک و راهنمایی و رانندگی تقاضا می شود خیابان های صیاد شیرازی را یکی در میان یک طرفه کنند. صیاد شیرازی ۴۶ خیلی تردد دارد و خودروها و موتورها خیلی با سرعت حرکت می کنند.
در منطقه گلشاد خرده فروش مواد مخدر فعالیت می کند، به کلانتری محله شکایت کردیم ولی اتفاقی نیفتاد.
مسئولان محترم نسبت به جمع آوری اراذل وقماربازان انتهای خیابان خرمشهر و پل حافظ اقدام کنند که با فریب جوانان اندوخته مالی آن ها را به یغما می برند و کسی اگر شاکی شود با ضربات چاقو جوابش را می دهند. همین چندروز پیش جوان ۲۷ ساله ای باضربات چاقوی این شیادان مجروح شد.
شهرستان ها
دیروز از سمت اخلمد به سمت مشهد می آمدم، برای جاده جدیدی که زدند حدود 500 اصله درخت قطع کرده بودند. لطف کنید پیگیری کنید درضمن نزدیک اداره راه وشهرسازی چناران بود.
روزهای دوازدهم و سیزدهم این ماه، چندین گروه اقدام به تخریب باغ و باغچه های ناظریه تا سوران کردند. قابل توجه این که هیچگونه اخطاری نداده بودند و بدون این که بدانند آیا کسی داخل است یا نه، اقدام به تخریب دیوارها می کردند. چه درختانی زیر آوار از بین رفت.خودم شاهد بودم که یک سگ نگهبان زیر آوار رفت.
بهداشت و درمان
بیمارستان فارابی برای عمل پا 15ماه آینده وقت داده، در حالی که من با این پای ورم کرده نمی توانم به کار کردن ادامه دهم و استعلاجی مرا نیز تا زمانی که عمل جراحی انجام نشود قبول نمی کنند. لطفا پیگیری کنید تا بیمارستان نوبت های عمل را کمی جلوتر بیندازد تامشکل ما کارگران هم برطرف شود.
چرا مسئولان علوم پزشکی به این وضعیت تأسف بار بیمارستان امام رضا (ع) پایان نمی دهند، در اورژانس و درمانگاه عمومی بنده برای یک آمپول زدن یک ساعت وقت صرف کردم اما چون نسخه من از جای دیگری بود قبول نکردند.
آب و فاضلاب
سه سال است هرچند وقت یک بار یکی ازمسئولان به شهرک جهاد سر می زند و وعده لوله کشی آب می دهد اماعملا خبری نیست چرا؟
اداره کار
برای استخدام به یکی از شرکت های خصوصی شناخته شده رفتم، اعلام کردند پایه حقوق پانصد هزار تومان است.ما بیشتر از این نمی دهیم. مگر در این زمینه قانون وجود ندارد؟
صدا و سیما
به مجریان رادیوخراسان بفرماییدبرنامه ها را متنوع کنند. هی نگویند فلانی پیامک داده و...
الیت
سلام درباره دریافت هزینه و نحوه ثبت پارک خودرو از ماموران الیت گزارش تهیه کنید.
شرکت های هواپیمایی
پرواز رفت از مشهد به شیراز با هواپیمایی زاگرس در تاریخ 15 اردیبهشت ۳ ساعت تاخیر داشت و پرواز برگشت از شیراز به مشهد همین شرکت هواپیمایی در تاریخ 18 اردیبهشت نیز یک ساعت تاخیر داشت و در آن هوای گرم داخل هواپیما با آب گرم، نوشابه گرم و غذای بی کیفیت از مسافران پذیرایی کردند، لطفا پیگیری کنید.
مخابرات
تلفن همراه در آخر بولوار سرافرازان اصلا آنتن ندارد، ما اینجا تلفن ثابت هم نداریم. همسرم حالش به هم خورد ناراحتی قلبی دارد، آمدم اول خیابان سرافرازان و کمی پایین تر تا توانستم تماس بگیرم. این چه وضعی است؟ اگر اتفاقی می افتاد ودیر می شد چه کسی پاسخگو بود؟
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
راه و شهر سازی: نقض حریم جاده این هفته بررسی و رفع می شود
«از جناب شهردار، فرماندار و استاندار محترم شهر مشهد دعوت می کنیم به مسیر 7 کیلومتری جاده خین عرب تا بهار تشریف بیاورند و از نزدیک وضعیت اسفناک جاده را ببینند.»
برای پیگیری این پیامک حرف مردم، به محل مورد اشاره مراجعه می کنیم. از همان اول که وارد خیابان شهید طرحچی می شوم خودروهای سنگینی که در کنار خیابان ایستاده اند، نظرم را به خود جلب می کنند؛ خودروهایی که با چشم هم می شود تشخیص داد که بیش از تناژ خود بار دارند.
ماجرا از زمانی شروع می شود که از مجتمع مدیریت پسماند شهرداری عبور می کنی. از آن جا به بعد است که جاده روی دیگرش را نمایان می کند. جاده ای بدون شانه خاکی که قدم به قدم آن پر از چاله های نسبتا عمیق است. یکی از افرادی که از کنار جاده عبور می کند می گوید: این چاله ها در زمانی که برف و باران نیست فقط به خودروها آسیب می رساند ولی امان از روزی که باران ببارد، دیگر نمی شود در کنار جاده راه رفت، چاله ها آنقدر عمیق است که وقتی لاستیک خودرویی درونش بیفتد چند متر آب و گل اطرافش را می گیرد.
چاله ها باعث تصادف می شود
یکی دیگر از افراد کنار جاده می گوید: برخی از این چاله ها آن قدر بزرگ و عمیق است که هیچ خودرویی جرأت رد شدن از روی آن را ندارد و چون دیدی نسبت به آن ندارد و در دقیقه نود متوجه این چاله ها می شود مجبور است ناگهان انحراف به چپ و راست پیدا کند که همین موضوع سبب تصادف های زیادی در این مسیر شده است.کمی از نقطه شروع مزارع کشاورزی که عبور می کنی به تقاطعی می رسی که مانند تمامی طول مسیر عاری از هر گونه تابلو و علامت راهنمایی و رانندگی است. در گوشه ای از تقاطع چند کشاورز نشسته اند، به سمت آن ها می روم و گفت و گو را شروع می کنم. یکی از آن ها مدعی می شود: هر چه شهرداری درآمد دارد از همین جاده است ولی چندین سال است که این جاده خراب است و هر سال چندین کشته می دهد ولی هیچ کسی به داد ما نمی رسد.
هیچ دیدی در سر پیچ ها وجود ندارد
کشاورز دیگری می گوید: این جاده علاوه بر خراب بودن وضع آسفالتش، باریک است و به دلیل دیوارهای کاهگلی که در کنار جاده وجود دارد و حریم جاده رعایت نشده است هیچ دیدی در سر پیچ ها وجود ندارد، همین چند وقت پیش بود که سه جوان از اهالی روستا با موتور خود در حال گذر از این جاده بودند که سر پیچ یک بنز ده تن آن ها را ندیده و زیر گرفته بود که دو نفر از آن ها فوت کردند.صاحب یک مغازه مشاور املاک در این جاده نیز با ما همکلام می شود و خاطره ای از تصادف های خطرناک در این جاده رابرایمان تعریف می کند: «چند ماه پیش بود که خودرویی که به دلیل مشکلات جاده نتوانسته بود کنترلش را حفظ کند به درون مغازه من آمد، خدا را شکر که آن زمان من در مغازه نبودم و فقط در و شیشه مغازه را خرد کرد و داخل مغازه شد، اگر کسی درون مغازه بود معلوم نبود چه بلایی سر او می آمد.»وضعیت این جاده، شرایط و امکانات آن از یک سو و حجم تصادف ها و تلفات رانندگی از سوی دیگر دراین جاده به حدی اسفبار است که می توان گفت جاده مرگ دیگری آن هم در دو قدمی مشهد وجود دارد که گویا از چشم مسئولان دور مانده است. برای پیگیری موضوع با متولیان این امر به گفت و گو پرداختیم.
دلیل افزایش تصادف در این جاده
سرهنگ هادی امیدوار، فرمانده پلیسراه خراسان رضوی در رابطه با اقدامات انجام شده برای بهبود وضعیت این جاده به «خراسان رضوی» می گوید: آن قسمت هایی که لازم بوده، ما یک سری اقداماتی مانند خط کشی راه را در سال 94 انجام داده ایم، اما به دلیل رفت و آمدهای خودروهایی مانند جرثقیل، میکس بتن، تریلر و کامیون، مقاومت رنگ کم شده و زودتر از بین رفته، چرا که میانگین عمر رنگ 9 ماه است و احتمالا این رنگ ها به 9 ماه هم عمرشان نرسیده باشد و علاوه بر رنگ، این رفت و آمدها آسفالت جاده را هم از بین برده و می برد. در رابطه با رنگ آمیزی دوباره این معبر، باز هم مکاتبه کرده ایم تا انجام شود.فرمانده پلیسراه خراسان رضوی درباره عرض معبر نیز می گوید: چون این جاده، راهی روستایی است عرض آن نیز متناسب با این کاربری تعیین شده، اما الان کاربری این جاده تغییر کرده و خودروهای سنگین در آن رفت و آمد دارند به این دلیل است که تصادف ها در این منطقه افزایش یافته است.سرهنگ امیدوار ضمن تایید مسئله حمل بیش از حد مجاز بار توسط خودروهای سنگین به دلیل نبود گشت پلیس، می گوید: البته این بدین معنا نیست که ما اصلا در این محور حضور نداریم، ولی چون این جاده، مسیری فرعی و روستایی است، نسبت به راه های دیگر اولویت کمتری دارد و در روز به صورت تصادفی در این مسیر نیز گشت می زنیم.
تا 3 روز آینده از وضعیت جاده بازدید خواهیم کرد
در ادامه گزارش با پور علی، رئیس اداره راه و شهرسازی شهرستان مشهد گفت و گو می کنم، او درباره وضعیت جاده خین عرب- بهار به «خراسان رضوی» می گوید: روستایی ها همه از جاده هایشان ناراضی هستند و می خواهند جاده هایشان شبیه جاده های شهری پهن باشد در حالی که این عرض استاندارد راه روستایی است، البته اگر ما بتوانیم توجیهی برای تغییر کاربری آن جاده ارائه کنیم و بعد از طریق کمیسیون مربوطه بازدیدی انجام پذیرد، در صورت تایید می توان در این رابطه وارد عمل شد.
وی با بیان این که تجهیز کردن جاده ها عواقبی نیز دارد، می افزاید: برای مثال ما وقتی جاده خاکی را آسفالت می کنیم تا یک سال حوادثی که در این مسیر رخ می دهد از زمان خاکی بودنش بیشتر است چرا که فرهنگ رانندگی در بین برخی مردم روستا و برخی افراد دیگر وجود ندارد و اهالی آن منطقه قوانین را رعایت نمی کنند.پور علی با اشاره به این موضوع که نصب تابلو و علایم وظیفه اداره راه و شهرسازی است، یادآور می شود: ما به نوبت به این مناطق سر می زنیم و اگر نیازی به تابلو باشد آنجا نصب می کنیم و به امید خدا تابلوهای این مسیر را هم تا پایان خرداد نصب خواهیم کرد.رئیس اداره راه و شهرسازی شهرستان مشهد درباره عدم رعایت حریم جاده نیز می گوید: برخی جاده های روستایی از همان زمانی که مالرو بوده اند، برخی منازل و یا مزارع روستایی در حاشیه آن ایجاد شده و حال که آن راه ها به جاده تغییر کاربری داده است، هنوز هم این منازل و دیوارها در کنار جاده قرار دارد و حریم آن را نقض می کند. در این رابطه نیز تا دو سه روز آینده ما از منطقه بازدید می کنیم و اگر موردی در رابطه با نقض حریم جاده باشد، برای تخریب آن اقدام می کنیم.
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
مسئولان و مدیران روابط عمومی سازمان ها می توانند پاسخ های خود به پیامک های مردم را از طریق پست الکترونیکی kho.razavi@gmail.comبه روزنامه خراسان ارسال کنند. پاسخ پیامک های مردمی، روزانه در همین ستون منتشر خواهد شد.
شهرداری منطقه 12 مشهد
«چرا شهرداری نسبت به انتقال کارخانه های پلاستیک،آلومینیم و شن شویی بتن که در منطقه مسکونی میثاق 38 واقع شده، اقدام نمی کند؟ این کارخانه ها علاوه بر آلایندگی محیط، فضای شهر را نیز بر هم زده است، لطفا پیگیری کنید.»
«حسنی فر» معاون اجرایی شهردار منطقه 12 مشهد: درباره انتقال کارخانه های پلاستیک ،آلومینیم وشن شویی از منطقه مسکونی میثاق 38 به خارج از شهر، به محض این که برای شکل گیری بافت مسکونی در منطقه اقدام لازم انجام شود، انتقال از طرف کمیسیون بند 20صورت خواهد پذیرفت.
شهرداری منطقه 2
«از شهرداری می خواهیم فضاسازی حاشیه کانال خیام بین عبدالمطلب و توس را انجام دهد زیرا در حال حاضر به خرابه و محلی برای ریختن زباله تبدیل شده است.»
با سلام، بدین وسیله به اطلاع شهروند محترم منطقه 2 می رساند، پیمانکار احداث پارک خطی کال خیام، حدفاصل توس تا عبدالمطلب، سازمان محترم عمران شهرداری مشهد است که از تاریخ 95.1.29 در محل پروژه مستقر شده و اقدام به تجهیز کارگاه کرده است و عملیات اجرایی در حال انجام است.
اتوبوسرانی
«چرا خط 14.1 برای متروی نمایشگاه ایستگاه ندارد؟ ایستگاه این خط کنار نمایشگاه 11 قرار دارد که بسیار تاریک و خطرناک است، به ویژه برای بانوان»
به استحضار شهروند محترم می رساند: خط 14.1 در مسیر آزادی به الهیه به دلیل مسدود شدن خروجی بولوار معلم امکان ورود به بولواروکیل آباد را ندارد، لذا به ناچار وارد بولوارنمایشگاه می شود و در اولین محل ممکن یعنی نمایشگاه 13 توقف می کند و لکن در مسیر الهیه به آزادی، هنگام دور زدن در انتهای بولوارنمایشگاه زیر پل ایستگاه دارد که تا ایستگاه قطارشهری فاصله چندانی ندارد.»
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
نام مستعار:حقیقت پیشه
به نمایندگی از تعدادی از پزشکان و پرستاران که در درمانگاه شهید قانع واقع در میدان استقلال مشهد شاغلند مواردی را در این یادداشت به اطلاع می رسانم.
درمانگاه شهید قانع از بهمن ماه سال 1391 با هدف خدمت به عموم مردم و خصوصا پرسنل محترم دادگستری با موافقت و حمایت ریاست وقت دادگستری خراسان رضوی آغاز به کار کرد و پزشکان و پرستاران بخش اورژانس این درمانگاه به پشتوانه اعتماد خود به این نهاد دولتی، در این بخش مشغول به خدمت رسانی به بیماران شدند و بر اساس ساعات کاری خود در پایان هر ماه حق الزحمه دریافت می کردند. هرچند از خدماتی همچون بیمه، عیدی و... نیز برخوردار نبودند.
متاسفانه پرداخت حقوق پرسنل این بخش از ابتدای سال 93 با تاخیر و مشکلات فراوانی روبه رو شد و با وجود همه پیگیری های انجام شده آخرین پرداخت حقوق پزشکان و پرستاران این بخش، مربوط به مهر ماه سال 93 است که پس از تاخیر حدود 4 ماه در اواخر بهمن ماه 93 پرداخت شده است. به ادعای نگارنده حق الزحمه دریافتی پزشکان و پرستاران بخش اورژانس این درمانگاه، حداقل نرخ دریافتی دیگر همکاران در مراکز و درمانگاه های مشابه در شهر مشهد است و از بدو تاسیس تا کنون ثابت و بدون هر گونه افزایش باقی مانده است.
همچنین در تاریخ 12 آبان 94 نامه ای از طرف پرسنل اورژانس این درمانگاه خطاب به ریاست محترم دادگستری خراسان رضوی مبنی بر درخواست حقوق معوقه، ارسال شد که دستور ملاحظه و اقدام مقتضی برای مسئول امور مالی وقت دادگستری خراسان رضوی صادر شد ولی تاکنون هیچ اقدامی برای پرداخت حقوق معوقه صورت نگرفته است. اینجانب به نمایندگی از جمعی از پزشکان و پرستاران که در این درمانگاه شاغل بوده اند بدین وسیله مراتب اعتراض خود مبنی بر عدم دریافت حقوق معوقه (از آخرین حقوق پرداختی حدود ١٥ ماه می گذرد) را اعلام و تقاضای پیگیری مطالبات خود را می کنیم.
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
«بعد از چندین ساعت گشتن متوجه شدیم که به شدت واکسن هاری کمیاب شده است و در دسترس نیست. به هزار زحمت در یکی از مراکز بهداشت مشهد دکتر شیفت مرکز بهداشت دارویی داد که به صورت دوره ای تزریق کنیم. به گفته دکتر شیفت مدتی پیش فردی به علت نبودن واکسن هاری جان خودش را از دست داده است. لطفاً پیگیری کنید.»
برای پیگیری موضوع با محمدجعفر صادقی، مدیر دفتر پیشگیری و مبارزه با بیماری های دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت و گو می کنیم، او در رابطه با شایعه فوت فردی به علت نبود واکس هاری به «خراسان رضوی» می گوید: این ادعا خبری کذب است، چرا که با توجه به آمار بسیار بالای گزیدگی ها در سال که بیش از 12 هزار مورد در سال است، تمامی آن ها به موقع واکسن هاری را دریافت کرده اند و آخرین مورد فوت شده در شهرستان مشهد به علت بیماری هاری به پاییز سال 93 برمی گردد که او نیز به علت گزش روباه دچار بیماری شد. نکته مهم تر این که فرد گزیده شده بعد از این اتفاق به مراکز ما مراجعه نکرده و به همین دلیل هاری او منجر به مرگ شد. این دست از شایعات بیشتر به خاطر دوره چهار ماهه کمبود واکسن هاری در مشهد است که البته دو هفته پیش این کمبود نیز حل شده است. اما این کمبود هیچ تاثیری بر ارائه خدمات ما برای افراد گزیده شده نداشته است.صادقی با اشاره به وجود دو مرکز شبانه روزی برای پاسخگویی به بیماران گزیده شده هاری می افزاید: یکی از این مراکز شبانه روزی، ستاد مرکز بهداشت شماره دو مشهد است که در بولوار وحدت واقع شده و دیگری نیز ستاد مرکز بهداشت شماره یک مشهد است که در انتهای بولوار وکیل آباد قرار دارد. همچنین علاوه بر این دو مرکز، در تمامی 20 مرکز بهداشت شهرستان مشهد نیز مرکز درمان و پیشگیری از هاری وجود دارد که در نوبت صبح پرسنل ما در این مراکز حضور دارند و در نوبت بعد از ظهر و شب نیز شماره تلفن افراد مربوط وجود دارد و اگر موردی باشد نگهبان مرکز بلافاصله با افراد تماس می گیرد و آن ها نیز برای درمان و پیشگیری به سرعت در مرکز حضور می یابند.مدیر دفتر پیشگیری و مبارزه با بیماری های دانشگاه علوم پزشکی مشهد درخواستی از مردم مطرح می کند و می گوید: از مردم می خواهم، اگر به مرکزی مراجعه کردند و آن مرکز به آن ها ارائه خدمات نکرد، به ما اطلاع دهند و من حاضر هستم همان جا و حضوراً به آن مرکز بروم و در صورت صحت حرف با مسئول آن به شدت برخورد کنم.
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
«از مسئولان پیگیری کنید با توجه به این که همه از عوارض مصرف فست فود، سوسیس و کالباس اطلاع داریم چرا انواع واقسام فست فود فروشی ها در سطح شهر هر روز بیشتر می شود؟ چه کسی به آن ها مجوز می دهد؟ نمونه اش میدان 10 دی به سمت چهارراه لشکر که به تازگی دوطرف خیابان فست فودهای زیادی باز شده است.»
برای پیگیری موضوع به سراغ معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد می رویم. دکتر محمدرضا صابری درباره افزایش فست فودها در شهر می گوید: واحدهای صنفی فست فود بر اساس قوانین صنوف و تحت نظر اداره بازرگانی اداره می شود و معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد تنها وظایفی که در این زمینه دارد، صدور پروانه بهداشتی واحد های صنفی، انجام معاینات لازمه پرسنل و صدور کارت سلامت برای آن ها و نظارت بر وضعیت بهداشتی این واحدهای صنفی است. چون ما اولین مرجع صادر کننده مجوز نیستیم و این واحدها در مرحله اول به اتحادیه مربوطه خود برای اخذ مجوز مراجعه می کنند، به همین دلیل نمی توانیم محدودیتی در ارائه این مجوزها اعمال کنیم.وی تصریح کرد: البته ما در جلسات کارگروه امنیت سلامت غذا این موضوع را مطرح می کنیم و اگر این مبحث رای بیاورد بعد از آن که تصویب شود، همه ملزم به اجرای آن هستند.در ادامه، موضوع را از ابوالقاسم کاشفی، قائم مقام اتاق اصناف مشهد و رئیس اتحادیه صنف فروشندگان فرآورده های گوشتی، اغذیه، پیتزا و غذاهای فانتزی مشهد پیگیری می کنیم. او به «خراسان رضوی» می گوید: اگر قرار بر کنترل و نظارت و یا اعمال محدودیت باشد، در وهله اول باید معاونت غذا و دارو، وزارت بهداشت و یا اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی برای تولیدکنندگان این دست از مواد غذایی محدودیت اعمال کنند در غیر این صورت ما نمی توانیم در بازار به واحد صنفی بگوییم که تو نمی توانی فلان محصول را بفروشی در حالی که آن محصول مجوز تولید دارد. قانون نظام صنفی به ما اعلام کرده است که هر کس برای دریافت مجوز تاسیس واحد صنفی به اتحادیه مراجعه کرد، موظف هستیم در صورت داشتن شرایط، به او پروانه اعطا کنیم. مگر اینکه برایمان محدودیتی ایجاد کنند یعنی برای مثال وزارت بهداشت بگوید از این به بعد فروش سوسیس و کالباس ممنوع است. وقتی در تولید محدودیتی نیست در عرضه هم نباید محدودیتی باشد.وی تصریح کرد: ضمن این که من به عنوان یک شهروند به همه توصیه می کنم که غذاهای فست فودی را زیاد مصرف نکنند نه اینکه چون مضر است، بلکه چون فقط کالری بالایی دارد. خیلی از پزشکان و حتی افراد متولی بهداشت و درمان برای صبحانه، ناهار و یا شام خود از فست فودها استفاده می کنند.
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
شیب کوچه که باران را به خانه ها می آورد
احمد غلامی/شهروند خبرنگار
ساکن توس 65، خیابان نجف8 هستیم. متاسفانه به علت شیبی که همه کوچه ها به کوچه ما دارد، با کوچک ترین بارش باران حتی در حد 10 دقیقه نه تنها کوچه پرآب می شود بلکه آب وارد منازل نیز می شود، حتی آب باران به خودروهایی که در کوچه پارک است نیز راه می یابد. سال جدید بیشتر از ده بار آبگرفتگی ایجاد شده است . هر بعداز ظهر باید در خانه حضور داشته باشیم که باران که می بارد دوباره آب وارد منازل ما نشود.
رژه مینی بوس ها در اعتراض به پرداخت حق تردد
برزو حکیمیان/شهروند خبرنگار
رژه مینی بوس های مشهدی در اعتراض به پرداخت وجه مجوز تردد به سازمان اتوبوسرانی بعد از پیگیری ها و با توجه به این که پیگیری کاملی برای رسیدگی به اعتراض رانندگان نشد .روز شنبه 18 اردیبهشت گزارشی از گلایه رانندگان اتوبوس ها و مینی بوس های درون شهری در همین صفحه به چاپ رسید.
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.