مهدی عسکری - اعضای شورای شهر مشهد روز گذشته ضمن موافقت با سرمایه گذاری 300 میلیارد تومانی بانک شهر در پروژه های شهری، به لایحه ایجاد باغ پرندگان نیز رای مثبت دادند، ضمن این که در این روز شهردار مشهد لایحه 9 هزار و 830 میلیارد تومانی بودجه سال آینده را به شورا تقدیم کرد. در این روز نطق پیش از دستور محمدرضا دیمه کار واکنش های متفاوتی به دنبال داشت. به گزارش خراسان، در نود و هشتمین جلسه علنی شورای شهر «محمدرضا دیمه کار» در نطق پیش از دستور خود با انتقاد از ارائه لایحه خدمات شهروندی گفت: اینکه شهرداری در ادامه طراحی سیاست های بی قواره خود برای درآمدهای پایدار، به لایحه خدمات شهروندی روی آورده و در کنار شهر فروشی قصد دارد این شیوه مدیریت خود را به دیگر شهرها نیز صادر کند، آبرویی برای این شهر باقی نخواهد گذاشت. وی گفت: استفاده از استراتژی نخ نما و فرسوده رسیدن به درآمد پایدار از طریق فروش تراکم و شهر فروشی، ضرر و زیان زیادی را متوجه این شهر خواهد کرد و در صورت اجرایی شدن این لایحه و دریافت مبالغی برای خدمات شهروندی از شهروندان می توان اثبات کرد، مطالبات مردم از مدیریت شهری ده ها برابر افزایش خواهد یافت. وی افزود: آیا مدیران محترم شهری فکری برای این موضوع کرده اند؟ بدیهی است اگر یک ریال از شهروندان مطالبه کنیم، باید 10 ریال به آن ها خدمات ارائه کنیم و این امر از چشم تیزبین شهروندان دور نخواهد ماند و آن ها خدمات مدیریت شهری را به پایش و چالش خواهند کشاند.
لایحه خدمات شهروندی؛ مُسکنی کوتاه مدت
دیمه کار ادامه داد: ممکن است با این لایحه به عنوان مُسکن بتوان به درآمدی هر چند ناپایدار، آن هم برای مدتی کوتاه دست یافت، اما مطالبات ایجاد شده به قدری خواهد بود که مدیریت شهری با این بضاعت ضعیف توان مقابله با آن را نخواهد داشت.
وی با بیان اینکه باید کاری کنیم که مشهد در ردیف پایتخت معنوی ایران و پایتخت فرهنگی جهان اسلام قرار بگیرد، ادامه داد: این شهر به عنوان یکی از کلانشهرهای مذهبی جهان اسلام همواره مورد پایش همه قرار می گیرد و بی شک نحوه اداره این شهر از سوی همه نقد شود.
وی افزود: مسئولان عالی رتبه کشور ارادت خاصی به مشهد دارند و این امر بار سنگینی بر دوش مدیران کشور گذاشته است، از این رو مردم این شهر نیز انتظار ویژه ای از مدیران مشهد دارند و خواستار اعمال مدیریت متفاوت در این شهر در مقایسه با دیگر کلانشهرهای کشور هستند. اگر منصفانه نگاه کنیم می بینیم مدیریت کلانشهر مشهد نه تنها از دیگر شهرها برتر نیست بلکه در پاره ای موارد از دیگر شهرها نیز عقب تر است.
عضو شورای شهر مشهد تصریح کرد: شیوه کسب درآمد پایدار در این شهر باید از دیگر کلانشهرها برتر باشد اما دقیقا الگوبرداری از شیوه شهرهای ضعیف تر است. در کنار این نقیصه مهم، مدیریت شهر نتوانسته همپای اهمیت این شهر سیاست گذاری کلانی در عرصه اقتصادی انجام دهد و جایگاه واقعی خود را در میان شهرهای جهان اسلام به دست آورد.
دیمه کار با طرح این سوال که واقعا دلیل این عقب افتادگی برای مشهد چیست، گفت: مدیریت شهری را چه شده که حالا پس از 37 سال هنوز نتوانسته طرحی نو و چشمگیر برای پایتخت معنوی ایران و پایتخت فرهنگی جهان اسلام ارائه و به مدیران سایر کلانشهرها نیز عرضه کند.
وی اظهار کرد: گویا همگان در خواب گران بوده و در بی خبری فرو رفته اند و از کنار آنچه باید در این شهر بگذرد بی تفاوت عبور می کنند و سوء مدیریت را به گردن شرایط اقتصادی خاص، تحریم های اقتصادی و عدم حضور فعالان اقتصادی برای مشارکت در طرح ها می اندازند. اگر خارج از تعصب و البته صادقانه، فرصت های طلایی را که در اختیار مدیران شهری قرار گرفته تا امکان رسیدن به جایگاهی شامخ فراهم شود بازشماری کنیم، همگان انگشت حیرت به دهان خواهند گرفت و همه مدیران قبلی و خود را به طور حتم مورد سرزنش قرار خواهند داد. وی بیان کرد: اگر پایتخت معنوی جهان ایران می خواهد به درآمد پایدار در حوزه استمرار مدیریت نوین برسد آیا نیاز نیست از جوانان سراپا آرمان و متخصصانی که طالب این مهم هستند در این زمینه ها بهره بجوید.
مدیریت شهری تکانی به خود بدهد
عضو شورای شهرمشهد گفت: شهر فروشی برای رسیدن به درآمد پایدار ایده ای نو و پایدار نیست که بتوان با آن مانور مدیریت داد. این شیوه ابتدایی ترین شیوه برای رسیدن به درآمد است که بی تجربه ترین افراد در حوزه مدیریت شهری هم می توانند به آن برسند. مدیریت نوین شهری باید در این شهر تکانی به خود بدهد و از خواب گران بیدار شود و خود را به حد و قواره این شهر برساند و در صورت عدم امکان برای تحقق این امر باید به طور محترمانه خود را از این مدیریت کنار بکشد.
قبر فروشی بدتر از شهر فروشی و لایحه خدمات شهری
وی گفت: معضلی که بدتر از شهر فروشی و لایحه خدمات شهروندی است، فروش قبر در اطراف حرم رضوی و صرف هزینه آن، برای اداره شهر است که این امر بسیار ناپسند است. این یکی از ضعیف ترین و پست ترین پروژه هاست و جهانیان ما را به واسطه آن به سخره خواهند گرفت. آیا مدیریت شهری اینقدر ضعیف و ناتوان شده که با هزینه و خرج کردن از امام معصوم(ع) قصد اداره شهر را دارد. هیچ چیز از این بدتر نیست که ما برای مدیریت خودمان از آبرو و جایگاه آن امام (ع) سوء استفاده کنیم. بی شک اگر این امر آسیب شناسی شود، برای مصوبات شورا خسارتی جبران ناپذیر خواهد بود و اگر این آسیب ها را مورد تدبیر و تدبر قرار ندهیم، آبرویی برای مدیریت شهری باقی نخواهد ماند. وی افزود: این درست نیست که دست در جیب شهروندان کنیم و با کمترین رده مدیریت ادعای بالاترین رده مدیریتی را داشته باشیم. بعد از نطق پیش از دستوردیمه کار جلسه شورا برای دقایقی به صحنه مشاجره نمایندگان موافق و مخالف این نطق تبدیل شد.
اطلاق عنوان «فروش قبر» بی انصافی رسانه ای بود
«محمد سهیلی» به عنوان یکی از مخالفان گفت: با استناد به تبصره ماده 44 آیین نامه داخلی شورا اگر به شخصی در صحن علنی شورا توهین شود باید به وی اجازه پاسخ داده شود. اطلاق عنوان «فروش قبر» بی انصافی رسانه ای بود.
«محمود عامری فر» نیز گفت: باید به رأی اعضای شورا احترام گذاشت و از افترا و تهمت پرهیز کرد. «خلیل موحدی» نیز بیان کرد: ایشان به شهردار و شورای شهر اهانت کرده است. افراد شورا و شهردار وقت و زمان خود را برای خدمت به شهر گذاشته اند. «غلامحسین صاحبی» نیز اظهار کرد: ایشان فقط بلد است از شورا انتقاد کند و طرح سازنده ای هم ارائه نمی دهد. «سیدجلال فیاضی» نیز گفت: چرا در جلسه گذشته آقای نخعی به بنده اهانت کرد ولی رئیس شورا به وی تذکر نداد؟ اما در جلسه امروز و در نطق پیش از دستور به کسی اهانت نشد اما رئیس شورا حق دفاع به برخی اعضا می دهد.
ارائه لایحه 9 هزار و 830 میلیارد تومانی سال 95
روز گذشته «سیدصولت مرتضوی» شهردار مشهد به همراه معاونان خود در صحن علنی شورا حاضر شد و لایحه 9 هزار و 830 میلیارد تومانی سال آینده شهرداری مشهد را به رئیس شورا تقدیم کرد. وی با دفاع از لایحه مذکور گفت: اساس این لایحه بر پایه اقتصاد مقاومتی تدوین شده و از جمله امتیازات آن می توان به تنوع بخشی به ابزارهای تأمین منابع، جذب منابع و درآمدهای پایدار، اصلاح نظام مالی در جهت بودجه ریزی مبتنی بر عملکرد، کاهش اعتبارات هزینه ای و اصلاح ساختار سازمانی با هدف کوچک سازی اشاره کرد. وی افزود: لایحه سال آینده با افزایش 2 درصدی در مقایسه با سال گذشته ارائه می شود.
بودجه شهرداری در بخش عمرانی چند برابر بودجه عمرانی استان است
«انتظاری هروی» رئیس شورا، پس از ارائه لایحه بودجه توسط شهردار مشهد با دفاع از این لایحه گفت: بودجه شهرداری در بخش های عمرانی چند برابر کل بودجه عمرانی استان است. بررسی کنید و ببینید چند درصد از همان بودجه استانی تخصیص یافته و چقدر از بودجه های شهرداری عملیاتی شده و ایجاد اشتغال کرده است. شهرداری مشهد به تازگی در شفافیت مالی هم رتبه اول کشور را به دست آورده اما متأسفانه ضعف روابط عمومی شورا و شهرداری باعث شده تعامل با رسانه ها کمتر باشد. واقعا در برخی مسائل موضوع یک چیز است و تیتر چیز دیگری است. از رسانه ها می خواهم به مردم امید بدهند.
باغ پرندگان در مشهد ایجاد می شود
یکی از دستور کارهای روز گذشته، احداث باغ پرندگان به روش B.O.T و توسط بخش خصوصی بود. در این لایحه قرار است بخش خصوصی 33 میلیارد تومان برای احداث باغ پرندگان در باغ وکیل آباد مشهد سرمایه گذاری کند و سرمایه خود را طی 10 سال از راه فروش بلیت تحصیل کند.
سرمایه گذاری 300 میلیارد تومانی بانک شهر در پروژه های شهری
یکی دیگر از مصوبات روز گذشته نمایندگان شورا، موافقت با سرمایه گذاری 300 میلیارد تومانی بانک شهر و شرکت های وابسته برای خرید تجهیزات و اجرای پروژه بود. اعضای شورا همچنین با لایحه شهرداری درباره انعقاد تفاهم نامه با شرکت ابنیه فنی تهران در خصوص تأمین مالی تملک و اجرای پروژه های شهری طی مدت 5 سال به مبلغ 850 میلیارد تومان مخالفت کردند. قرار بود با این مصوبه شرکت یاد شده در قبال دریافت زمین و پروانه، بخشی از پروژه های شهری مشهد را اجرا کند.
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
علی نژاد- هیئت عمومی دیوان عدالت اداری به موجب رای شماره 1116 هیئت عمومی اعلام کرد: مصوبه شماره 3454/93/4ش-11/4/1393 شورای اسلامی شهر مشهد که به موجب آن شورای اسلامی شهر برای پارک هر خودرو در پیاده رو بهای خدمات تعیین کرده، مغایر قانون واز حدود اختیارات شورای اسلامی شهر خارج است و به استناد بند 1 ماده 12 و مواد 13 و 88 قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری مصوب سال 1392 از تاریخ تصویب ابطال می شود.
متن مصوبه مورد اعتراض
" جناب آقای مرتضوی
شهردار محترم مشهد مقدس
موضوع: دریافت بهای خدمات از مالکان خودروهای پارک شده در پیاده روها
سلام علیکم، با احترام، لایحه شماره 185201/21-30/11/1392 شهرداری مشهد در زمینه دریافت بهای خدمات از مالکان خودروهای پارک شده درپیاده روها در جلسه علنی مورخ 10/4/1393 شورای اسلامی شهر مشهد مطرح شد و به شرح زیر به تصویب رسید.
ماده واحده- در راستای تکریم شهروندان و تسهیل آمد و شد در پیاده روهای سطح شهر از آنجا که پارک خودرو در پیاده روها از مصادیق سد معبر است، به شهرداری مشهد اجازه داده می شود بابت هر خودرو پارک شده در پیاده روها در هر نوبت (روزانه) مبلغ یکصد هزار تومان و به روش مقتضی وصول نماید.
تبصره 1: در صورت تکرار موضوع، در هر نوبت مبلغ 20 درصد به بهای خدمات یاد شده اضافه می شود.
تبصره 2: دستورالعمل چگونگی اعمال ضابطه و دریافت وجه در مدت دو هفته از سوی شهرداری تهیه و به شورای اسلامی شهر ارائه شود.
تبصره 3: شهرداری مشهد باید یک ماه قبل از اجرای این مصوبه نسبت به اطلاع رسانی به شهروندان اقدام نماید.
بدیهی است این مصوبه با رعایت ماده 80 قانون تشکیلات، وظایف و انتخابات شوراهای اسلامی کشور لازم الاجراست."
به گزارش خراسان به نقل از تارنمای دیوان عدالت اداری در پی شکایت یکی از شهروندان مشهدی پس از ارائه لایحه دفاعیه توسط رئیس شورای اسلامی شهر مشهد هیئت عمومی دیوان عدالت اداری این حکم را صادر کرده است. درتارنمای دیوان عدالت اداری آمده است: هیئت عمومی دیوان عدالت اداری در تاریخ 24/9/1394 با حضور رئیس و معاونان دیوان عدالت اداری و رؤسا و مستشاران و دادرسان شعب دیوان تشکیل شد و پس از بحث و بررسی با اکثریت آراء به شرح ذیل به صدور رأی مبادرت کرده است.
رأی هیئت عمومی
مطابق تبصره 1 بند 2 ماده 55 قانون شهرداری مصوب سال 1334 مقرر شده است: « سد معابر عمومی و اشغال پیاده روها و استفاده غیر مجاز آن ها و میدان ها و پارک ها و باغ های عمومی برای کسب و یا سکنی و یا هر عنوان دیگری ممنوع است و شهرداری مکلف است از آن جلوگیری و در رفع موانع موجود و آزاد نمودن معابر و اماکن مذکور فوق به وسیله مامورین خود رأساً اقدام کند.» به موجب ماده 12 قانون رسیدگی به تخلفات رانندگی مصوب سال 1389 نیز توقف در محل های غیر مجاز از جمله پیاده روها تخلف محسوب و برای آن جریمه تعیین شده است. بنا به مراتب مذکور و از آنجا که استفاده از پیاده رو برای پارک خودرو از مصادیق سد معبر تلقی می شود، اجازه استفاده از پیاده روها برای توقف خودروها ارائه خدمت توسط شهرداری محسوب نمی شود تا شورای اسلامی شهر بتواند مستند به ماده 71 قانون تشکیلات، وظایف و انتخابات شوراهای اسلامی و انتخاب شهرداران مصوب سال 1375 و اصلاحیه های بعدی بهای آن خدمت را مطالبه کند. در نتیجه مصوبه شماره 3454/93/4ش-11/4/1393 شورای اسلامی شهر مشهد که به موجب آن شورای اسلامی شهر برای پارک هر خودرو در پیاده رو بهای خدمات تعیین کرده، مغایر قانون واز حدود اختیارات شورای اسلامی شهر خارج است و به استناد بند 1 ماده 12 و مواد 13 و 88 قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری مصوب سال 1392 از تاریخ تصویب ابطال می شود.
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
ایشان زاده/ زنده یاد حاج قربان سلیمانی گوهر تابناک دوتارنوازی ایران و پدیده جشنواره بینالمللی «آوینیون» فرانسه است که همزمان با 30 دی ماه 94 وارد هشتمین سال سوگ نشینی از فراق این هنرمند خراسانی می شویم که متاسفانه نی غربت در حوالی مزار حاج قربان همچنان شیفتگان هنر را می رنجاند.چرا که همزمان با هشتمین سالروز درگذشت این هنرمند قوچانی ، هنوز هیچ توجهی به بازسازی فضای اطراف مزار حاج قربان از سوی مسئولان که تاکنون قول های فراوانی داده اند انجام نشده است.حاج قربان کسی است که پس از اجرایی در پاریس، روزنامه «لوموند» فرانسه با چاپ تصویر حاج قربان بر روی جلد، نوشت:«کسی که درهای بهشت را به روی غرب گشود.»حاج قربان سلیمانی درسال ۱۲۹۸خورشیدی درروستای «علی آباد» قوچان به دنیا آمد.پدرش کربلایی رمضان در دوتار نوازی وهنربخشی گری از چیره دستان زمان خود درمنطقه بوده وبه عنوان اولین استاد فرزندش کار آموزش وتعلیم اورا برعهده داشته است .حاج قربان پس از آن که تعلیمات نخستین را نزد پدرفرا می گیرد، برای تکمیل آن نزد استادانی چون «غلامحسین بخشی»،«جعفرآبادی»،«عوض بخشی» و «محمد قیطاقی» به شاگردی می پردازد.هنر و سنت «بخشی گری» در شمال خراسان رضوی ریشه در هزاره های دور دارد و بخشی گری باید علاوه برتسلط درنواختن ،بداهه خوان،بداهه نواز و راوی داستان های اساطیری دیار خویش باشد .همچنین به زبان های فارسی ،ترکی وکردی هم مسلط باشد که استاد حاج قربان آخرین نفر از نسل بخشی های توانای منطقه وشمال خراسان رضوی به شمار می رفت .حاج قربان درکنار بخشی گری وشرکت درمراسم وفعالیت های هنری درموسیقی مقامی،در روستا هم به کار زراعت وباغداری مشغول بود وکار وتلاش را عبادت می دانست که از لحاظ اعتقادی وباورهای دینی فردی استوار و پایبند بود، تاجایی که بدون وضو دست به ساز نمی برد و اغلب اجراهایش درمقام ها و با اشعاری عرفانی و نیایش و مدح وثنای پیامبراکرم (ص) و حضرت علی(ع) آغاز می شد.
عاشق ساز
حاج قربان همیشه اشاره می کرد که «من عاشق سازم هستم و ساز هم بامن همراه است .اگر همراه نباشد نمی توانم آن گونه که باید اجرای خوبی داشته باشم .»برای همین هم وقتی که ساز با او همراه و هم نوا می شد، آستین بالا می زد و پنجه که درکاسه دوتار می افکند،دل ها را به لرزه میانداخت ومی برد. روح درکاسه چوبین دمیده می شد و آنگاه معنا و معنویت را حس می کردی و زلال جاری پاکی وعشق را می شنیدی.چراکه وقتی نوایی از دل برمی خیزد لاجرم بر دل ها مینشیند و اشعارعاشقانه وعارفانه ای که درنهایت ذهنیت آدمی را به جا و روزگاری می رساند که عشق واخلاص را نمی شود با هیچ چیزی عوض کرد و حاج قربان بود که این گونه در مشتاقان شور و شوق ایجاد می کرد .
شورآفرینی درفرانسه
استاد حاج قربان درسال ۱۳۶۹ درجشنواره موسیقی فجر لوح زرین جشنواره را دریافت کرد و از آن پس علاوه بر حضور در برنامه های مختلف موسیقی آیینی ،کار داوری درجشنواره را نیز برعهده داشت .همچنین به فستیوال های موسیقی وجشنواره های آیینی خارج از کشور دعوت میشد که همراه با فرزندش «علیرضا» به کشورهایی چونفرانسه،انگلستان،هلند،بلژیک،آمریکا، پاناما،کلمبیا، اکوادور و سوئیس سفرکرده وسال 1991 در فرانسه با درخششی خاص به عنوان ستاره فستیوال شهر «آوینیون» جایزه دریافت کرد و روزنامه ها هم به اولقب «گنجینه ملی» دادند.حاج قربان در اجراهای زنده تبحر خاصی داشت.اجرای موسیقی او درشرایط زمان ومکان شکل میگرفت. یعنی اگر روزی در مکانی موسیقی خاصی را اجرا می کرد ، روز دیگر در مکانی دیگر اجرایش خیلی متفاوت بود و پیش بینی این که درچه مکانی وچه قطعه ای را باید بنوازد مشخص نبود که خودش نیز در این زمینه میگفت:«وقتی روی صحنه می روم ، بعد معلوم می شود که چه چیزی را بنوازم.»این ویژگی را در کار استادانی چون او باید جستجوکرد و در واقع تجلی آن درهنگام بداهه نوازی رخ نشان می دهد. درنتیجه با این خصوصیات بود که در هرجایی شور و جذابیت ایجاد می کرد . همان طور که در سالن «آوینیون» فرانسه اجرای او از ۲۰ دقیقه تعیین شده به ۴۵دقیقه رسید و نه تنها اعتراضی نشد ، بلکه جمعیت ،هنوز هم مشتاق اجرای زیبای اوبودند .
هنرمندی بی ادعا
همان سال ها چند روز پس از بازگشت حاج قربان از اروپا بود که به دیدن او در روستای «علی آباد»رفتیم.استاد درصحبت های خود می گفت :«وقتی در خارج کشور ازمن خواستند خودم را معرفی کنم ،گفتم کشاورزم و روستایی وشکرگزار.همان طور که درانگلستان هم قبل ازاجرا گفته بودم،من نه اعیانم و نه اشراف ،نه شهرنشینم ونه تجملاتی ،زاده روستایم وروستانشین ،همه ما از یک مرد وزن متولد شده وسیاه،سفید وزرد باهم تفاوتی ندارند و در خلقت یکسانیم .اما آنچه اهمیت دارد ،آدمیت وجوانمردی است ، اخلاص عمل و تلاش در خدمت به خلق خدا، حالا فرهنگی چند هزار ساله را بدون هرگونه آلایش دردست گرفته و بی ریا تقدیم تان می کنم و فرهنگ ،اصالت و ریشه ها است که برای من وایرانیان مایه افتخار است که سپس همه جمعیت ازجا بلندشده و ابراز احساسات کردند که من بی اختیار اشک میریختم.»اودرادامه میگفت:«در این موسیقی با اصالت ما در آهنگ ،مقام و کلامش حکایتی،رنجی ،دردی،عشقی ومعنویتی نهفته است.این هنر ارزنده ، تاریخی بس کهن دارد و قدمت ساز دوتار هم به ۶ هزارسال می رسد. همان طور که در دانشکده هنر فرانسه هم در جمع استادان به این تاریخ اشاره کردم و درباره سیم های ظریف دوتار گفتم ، تمام قسمت های این ساز از درخت توت است ودر عصر قدیم سیم ساز را از نخ های تابیده ابریشم تهیه می کردند که به صورت عملی هم با رشته های ابریشم که با خود برده بودم نشان دادم.
شخصیتی تکرار نشدنی
رئیس اداره فرهنگ وارشاد اسلامی قوچان درباره خصوصیات حاج قربان به خراسان می گوید:استاد حاج قربان نمونه یک انسان شریف و راست کردار است که در زمان حیات ازجهات زیادی برای هنرمندان ما به ویژه جوانان وشاگردان یک الگو بود.«مسعودصادق» با اشاره به حضور استاد در پنج دوره از جشنواره های «پیران چنگی» در قوچان افزود:امسال در مهر ماه هم قراربود طبق برنامه ریزی های قبلی این جشنواره بعد از چندسال توقف دوباره وبه یاد استاد حاج قربان اجرا شود که به احترام جان باختگان حادثه منا اجرا نشد و به زمان دیگری موکول شده است.
طراحی ساخت مقبره
رئیس فرهنگ و ارشاد اسلامی قوچان درباره وضعیت مزار استاد حاج قربان با توجه به وعده های متعدد مسئولان می گوید: اواخر تابستان امسال به دستور معاون هنری وزارت ارشاد (مرادخانی) یکی از هنرمندان برجسته خراسان رضوی برای انجام کارهای طراحی مزار حاج قربان تعیین شده است که وی همراه با یک نفر دیگر به قوچان آمد و موقعیت مکانی مزار حاج قربان را بررسی و عکسبرداری کرد که طراحی برای ساخت مقبره حاج قربان تهیه و برای تایید به تهران ارسال شده است که امیدواریم هرچه زودتر با تامین اعتبارات لازم عملیات اجرایی طرح آغاز شود و مقبره ای در خور شان استاد حاج قربان ایجاد شود.«حمید ضیایی» مسئول کانون هنرمندان قوچان نیز در وصف حاج قربان ، می گوید: در وصف این مرد بزرگ وهنرمند متعهد هرچه بگوییم کم است که هنرمند وشخصیتی کم نظیرو تکرارنشدنی است.
روایت پسر از مظلومیت پدر
«علیرضا سلیمانی»تنها پسرحاج قربان وهمراه همیشگی اودر برنامه ها وسفرها با اشاره به ۳۰ دی ماه 86 زمان درگذشت پدر ومراسم بسیار باشکوه تشییع از محل اداره ارشاد تا روستای علی آباد وخاکسپاری پیکرش در قسمتی از باغی متعلق به حاج قربان ،ضمن اظهار قدردانی از روزنامه خراسان درپرداختن به موضوع سالگرد این هنرمند وبیان خاطره ای از پدر در ارتباط با عشق وعلاقه او به ایران ووطن خویش از خلف وعده مسئولان برای احداث مقبره پدرش گلایه کرد.وی میگوید: استاد حاج قربان در ملک خود دفن شده و از این لحاظ هم هزینه ای بردوش کسی نیفتاده است.اما برای ساخت مقبره وآرامگاهی متناسب و درخورشان این هنرمند بزرگ و چهره نام آشنای کشور وخارج از مرزها وعده هایی داده شده است که متاسفانه پس از 8 سال از درگذشت پدرم متاسفانه تاکنون هیچ اقدامی نشده است .وی می افزاید: ای کاش مسئولان از همان اول قول ساخت مقبره را نمیدادند،چرا که با همت خیران فرهنگ دوست اقدامی انجام می دادیم.
توجه به موسیقی مقامی
«علیرضا سلیمانی» در ادامه سخنان خود در مورد جایگاه موسیقی مقامی می افزاید: این موسیقی از متن جامعه برخاسته است و متعلق به همه مردم است.در واقع حکایت فرهنگ و زندگی همین مردم است. پس وظیفه هنرمند هم حفظ و انتقال فرهنگ است.وی خاطر نشان می کند: درست است که دو تار 11 یا 12 پرده دارد ، اما دامنه آن بسیار وسیع است. قدمت این ساز هم به حدود 6 هزار و 500 سال قبل در خراسان برمی گردد که پدرم می گفت در آن روزگار سیم های دو تار از نخ ابریشم تابیده درست می شد و مورد استفاده قرار می گرفت که در لهجه های قدیم نیز این ساز به نام «تی تار» یا «توت تار» تلفظ می شد. چرا که به طور معمول این ساز از درخت توت ساخته می شود. به هر حال موسیقی مقامی را می توان ریشه موسیقی ملی دانست. او خاطرنشان کرد: در سال های اخیر آن گونه که باید به این موسیقی توجه نشده است یا کافی نیست. باید جوانان ما با سازهای محلی و اصیل ایرانی و چهره اساتید و هنرمندان آشنا شوند تا این همه به سازهای غربی و موسیقی بیگانه و گاه مبتذل روی نیاورند و گرایش نداشته باشند.به گزارش خراسان، این درحالی است که از گوشه وکنار کشور و حتی خارج ازکشور کسانی به روستای علی آباد سفر کرده و برمزار حاج قربان حضور می یابند و عکس می گیرند که متاسفانه وضعیت موجود شایسته و زیبنده این هنرمند بنام نیست. کسی که سال ها برای فرهنگ وهنر این سرزمین تلاش کرده و درانتقال آن به نسل جوان وخارج از مرزها به خوبی وزیبایی عمل کرده ،اینک باید درگوشه ای از باغ این چنین فراموش شود و در غربت باشد.
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
گروه اقتصاد رضوی- این روزها در خیابان ها که قدم می زنی شیشه بیشتر واحدهای صنفی میزبان اتیکت های رنگارنگ و وسوسه انگیز تخفیف های چند درصدی است، تخفیف هایی که گاهی اوقات تا 50 و 70 درصد نیز می رسد. با مشاهده آنها چند سوال به ذهن خطور می کند اول این که آیا این تخفیف ها واقعی است یاخیر؟ و دوم این که برخی فروشندگان چقدر سود می برند که 50 تا 70 درصد تخفیف می دهند؟ بعضا این موضوع به ذهن خطور می کندکه برخی واحدهای صنفی درصدی را روی قیمت کالایشان می کشند و بعدا مقداری از همان را به عنوان تخفیف اعلام و در نهایت از سود کم می کنندکه متاسفانه این چرخه باعث می شود که مشتری در واقع جنسی را بخرد و فقط منت تخفیف بر سرش باقی بماند؟ دراین بازار آشفته و راکد مسئول رسیدگی و راستی آزمایی حراج ها و تخفیف ها کیست؟
سیدمحمدرضا میرشفیعی تولیدکننده و پخش کننده کفش در این باره به خبرنگار خراسان می گوید: حراج های فصلی یکی از راهکارهای مورد استفاده در صنوف مختلف است که بیشتر برای پوشاک استفاده می شده و اکنون مدتی است که این سیاست فروش با توجه به رکود بازار در دیگر اصناف نیز بیشتر دیده می شود و این امر امروز یکی از کارآمدترین راهکارها برای تبدیل اجناس موجود در انبار به نقدینگی شناخته شده است و چنین راهکاری فرصتی را برای سودجویی برخی افراد ایجاد کرده است.
وی ادامه می دهد: یک سری تخفیفات واقعی است مثل تخفیف های 10 تا 15 درصدی ولی تخفیفات 70،80 درصدی معلوم است که غیرواقعی است و آن قدر روی اجناس خود می کشند که 80 درصد تخفیف می دهند، مثلا جنس 100 هزار تومانی را 70 هزار تومان کم نمی کنند، اصلا چنین چیزی ممکن نیست مگر این که تیشه برداشته باشند تا ریشه خودشان را بزنند.
میرشفیعی تصریح می کند: تخفیف 10، 15 درصدی تخفیف طبیعی است چون 25 درصد روی جنس کشیده می شود و 10 تا 15 درصد کم می کنند و در نهایت 10 درصد سود می برند.از فروشگاه او بیرون می آیم و به شیشه مغازه هایی که خالی از مشتری و پر از اتیکت تخفیف است نگاهی می اندازم که سعی در جلب مشتری دارند و مردمی را نظاره می کنم که فقط رهگذرند و این تخفیف ها هم نتوانسته آن ها را به خرید ترغیب کند.
نظر یکی دیگر از مغازه داران را جویا می شوم که می گوید: اکثر کارها تخفیف واقعی خورده اما همه را اطلاع ندارم ولی در صنف خودمان (فروشندگان کیف و کفش) تخفیف ها، واقعی است و حتی به قیمت خرید هم ارائه می دهند. رضا حسینی می افزاید: رکود بازار و نقدینگی کم باعث شده که فروشندگان بدون حتی هزار تومان سود کار را تحویل مشتری بدهند و این تخفیف ها 100 درصد واقعی است ولی شاید بعضی ها یک مقدار روی اجناس بکشند.
در ادامه به یکی دیگر از خیابان های شهر که مرکز فروش پوشاک و پارچه است می روم، آن جا هم وضع به همین منوال است و اتیکت های تخفیف خودنمایی می کنند، یکی از رهگذران که با حیرت به اتیکت ها نگاه می کند می گوید: واقعا تعجب می کنم از این وضعیت، یک شلوار را 90 هزار تومان قیمت گذاری کرده اند و با 50 درصد تخفیف 45 هزار تومان ارائه می کنند. به نظر من اصلا چنین چیزی منطقی نیست.
سادات ادامه می دهد: یک شلوار جین راخریدم 25 هزار تومان ولی در همین حراجی ها 100 هزار تومان عرضه شده است که با 50 درصد تخفیف 50 هزار تومان به فروش می رسد. نمی دانم با این کارها به دنبال چه اهدافی هستند.
وی می افزاید: پیامک های تبلیغاتی فراوانی که تخفیفات 50 تا 80 درصدی را تبلیغ می کند هم مرتب به گوشی ام ارسال می شود که نمی شود به آن ها اعتماد کرد.
اما «تحقیقی» یکی ازفروشندگان که تخفیف های فراوانی را اعلام کرده است و در مغازه اش در حال فروش اجناس می باشد معتقد است: خیلی از اجناس ارزان شده است مثلا پارچه متری 6،7 هزار تومان و حتی در بعضی موارد تا 10 هزار تومان ارزان شد و همه قیمت ها را پایین آوردند و دلیل دیگر این موضوع رکود بازار است و اکنون که بازار خیلی سنگین است، مغازه دار سعی می کند به قیمت پایین بدهد تا بتواند رقابت کند و با این بازار خراب، فروشی داشته باشد.
او به پارچه جلوی دستش اشاره می کند و می افزاید: این پارچه را ما متری 50 هزار تومان می خریدیم و الان 30 هزار تومان فقط در (دستک) قیمت ها ارزان شده است و ما به صورت واقعی بین 20 تا 30 درصد تخفیف می دهیم.
در ادامه در خیابان های مختلف که تردد کردیم وضع به همین منوال بود و پشت شیشه اکثر مغازه ها اتیکت های تخفیف عرض اندام می کنند و برخی از مردم معتقد به واقعی بودن و بعضی معتقد به غیرواقعی بودن تخفیف ها هستند.
علی باخرد رئیس اداره نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی در این باره می گوید: اعمال تخفیف یا حراج یا فروش فوق العاده، منطبق با ماده 84 قانون نظام صنفی است در آن جا این اجازه به واحد صنفی داده شده است که اگر بخواهد به خاطر تغییر فصل یا هر عنوان دیگری نسبت به حراج اقدام کند، باید براساس ماده 84 در قدم اول مجوز حراج را از اتحادیه مربوطه بگیرد تا از طرف ما مجاز به انجام حراج شناخته شود.
باخرد می افزاید:در آیین نامه آمده است واحدهای صنفی مجاز هستند دست به حراج بزنند که در هر سال محدود به 3 مرتبه متوالی یا متناوب می شود ولی الزامش این است که لیست قیمت های اقلامشان را قبل و بعد از تخفیف قبل از حراج و بعد از حراج حتما به اتحادیه شان ارائه کنند.
«تفاوت حراج و فروش فوق العاده»
رئیس اداره نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تصریح می کند: کارشناسان اتحادیه ظرف حداکثر 2 هفته این قیمت ها را بررسی می کنند و پس از آن مجوز حراج را صادر می کنند، در آیین نامه آمده است یک واحد صنفی به هر دلیل که می خواهد حراج کند باید در حراج حداقل 15 درصد زیر قیمت خرید و در فروش فوق العاده حداقل 10 درصد زیر قیمت فروش، اجناس ارائه شود که این امر وجه تمایز حراج و فروش فوق العاده است.باخرد خاطرنشان می کند: اگر یک واحد بخواهد حراج کند چون حداقل باید 15 درصد زیر قیمت خرید اجناسش را ارائه کند باید وقتی می خواهد قیمت بزند با احتساب 20 درصد سود خود و 15 درصد زیر قیمت خرید قیمتش را کمتر کند و چون کلمه حداقل آمده است ممکن است یک واحد بخواهد نقدینگی اش را افزایش دهد یا به خاطر تغییر فصل بخواهد کالایش را رد کند و به پول نزدیک کند که در این صورت می تواند بیشتر از 15 درصد هم تخفیف بدهد.وی ادامه می دهد: یک واحد صنفی اگر ضوابط قانون نظام صنفی ماده 84 و آیین نامه را رعایت کند هیچ مشکلی ندارد و علاوه بر این که حمایت می کنیم، تشویق هم می کنیم چون می خواهد کالایی را با قیمت مناسب در اختیار مردم قرار دهد.
تخلف بعضی واحدهای صنفی
رئیس اداره نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی اظهار می کند: در این میان متاسفانه بعضا با واحدهایی برخورد می کنیم که 20 درصد سود خرده فروشی را رعایت نمی کنند بعضی قیمت کاذبی را روی کالا می گذارند و بعد می گویند 50 تا 70 درصد تخفیف که ما این را قبول نداریم و با آن برخورد کرده و می کنیم و پرونده های مختلفی را در این قضیه تنظیم کرده ایم که تعزیرات هم خوشبختانه برخورد قاطعی با آن ها می کند.
باخرد می افزاید: اگر براساس ماده 84 قانون نظام صنفی، واحد صنفی رعایت درصدهای سود را کرد، حراج قابل استناد است ولی اگر یک قیمت غیرواقعی و خارج از درصد سودهای عالی نظارت که ابلاغ هم شده اعلام کند و بعد بخواهد تخفیف بدهد علاوه بر این که این واحد مستوجب ماده 68 قانون نظام صنفی هست یعنی تبلیغ خلاف واقع کرده، گران فروشی هم کرده و نه تنها تخفیف نداده بلکه ممکن است گزارش گران فروشی هم برایش تنظیم شود و ما هم با موضوع گران فروشی و هم با موضوع ماده 68 یعنی تبلیغ خلاف واقع با آن برخورد می کنیم و پرونده های زیادی در این باره تنظیم کرده ایم.
هوشیاری مردم
رئیس اداره نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی تصریح کرد: باید بین حراجی که براساس ماده 84 قانون نظام صنفی انجام شده است و آن کسانی که قیمت های غیرواقعی روی کالا می گذارند فرق قائل شد و با هوشیاری مردم و نظرشان و تعامل با نهادهای مسئول جلوی این گونه تخلفات گرفته شود.
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
ناسخ / 30 میلیون تومان وام ساخت مسکن روستایی به زوجهای روستایی داده میشود.مهندس موسوی نیا مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در جلسه شورای شهرستان مشهد با بیان این مطلب گفت:اعطای این نوع وام امسال مصوب شده و وام به زن و شوهرهای روستایی داده میشود و شرط آن هم این است که آنها دو واحد مسکونی در کنار یکدیگر یا در دوطبقه به صورت دو واحدمجزا احداث کنند.وی افزود: مجموع این وام 30 میلیون تومان است و با سود 5 درصد و باز پرداخت 15 ساله اعطا میشود.وی همچنین به موضوع کمبود اعتبارات اجرای طرحهای هادی روستایی در استان اشاره کرد وگفت: کل اعتبارات امسال استان برای طرحهای هادی 20 میلیارد تومان است که با این روند اعتبارات اجرای طرحهای هادی در همه روستاهای بالای 20 خانوار استان حدود 60 سال به طول میانجامد.مهندس موسوی نیا هم چنین درباره نحوه همکاریهای دهیاریها با بنیاد مسکن نیز گفت:بنیاد مسکن استان هیچ اختلافی با دهیاریها نداشته و نخواهد داشت و بنیاد مسکن پیرامون اجرای طرحهای هادی و مطالعات آن از دهیاران کمک میگیرد.در ادامه این نشست که معاونان بنیاد مسکن استان و رییس بنیاد مسکن شهرستان حضور داشتند اعضای شورای شهرستان سوالاتی پیرامون نحوه اجرای طرحهای مسکن روستایی، حداقل تفکیک بنا در روستاها، الحاق محدودهها در روستاها و سند دارکردن مسکن روستایی بیان کردند که مسئولین بنیاد مسکن به آن پاسخ دادند.
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
خروشی- نخستین جشنواره فرهنگی ورزشی بسیجیان (ناحیه میثم )-گرامیداشت شهدای ورزشکار - ویژه خواهران و برادران بسیجی در سالن 9دی گلشهر مشهد افتتاح شد.دبیر این جشنواره فرهنگی ورزشی به خراسان گفت:در این جلسه، فرمانده بسیج سپاه میثم با اشاره به برنامههای حاشیه شهر و تعیین سیاستهای جدید در این ناحیه گفت: برای حفظ سلامتی و ارتقای شادابی و نشاط در این مناطق بنا داریم به صورت مستمر در هر فصل این جشنوارههای ورزشی فرهنگی را برگزار کنیم."رسول شهرکی " افزود: 9 سوله ورزشی در اختیار ناحیه قرار دارد که به زودی تجهیز و به صورت رایگان در اختیار خواهران و برادران قرار خواهد گرفت.وی از اولویت بندی در استفاده از سولهها خبر داد و گفت: بر اساس درجه بندی و ایجاد حلقههای ویژه و بر اساس نوع فعالیتها در شاخههای ورزشی این سولهها به صورت رایگان در اختیار خواهران و برادران قرار خواهد گرفت.
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
عبدالهی- عملیات اجرایی احداث مدرسه علمیه «رُشَید هَجَری» در حاشیه شهر مشهد، صبح دیروز آغاز شد. مدرسه ای که به همت خیّر نیک اندیش حاج «کاظم مهدیزاده» در منطقه خین عرب مشهد احداث خواهد شد تا به عنوان پایگاهی برای تربیت عالمان دینی و تقویت فرهنگی حاشیه شهر مشهد از آن استفاده شود. این زمین 1400 متر مربعی در منطقه خین عرب مشهد، تنها وقف حاج کاظم برای احداث مدرسه علمیه نیست، بلکه او زمین دیگری به مساحت 2 هزار مترمربع در بولوار پیروزی مشهد را هم وقف کرده است تا به عنوان پشتوانه ساخت این مدرسه استفاده شود. حاج کاظم 90 ساله که خود از خانواده ای حوزوی است، چندان اهل سخن گفتن نبود و تمایلی برای مصاحبه با خبرنگاران نداشت و به اصرار، تنها به گفتن چند کلمه درباره این تصمیم خود بسنده کرد: از نظر من وقف برای ساخت مدرسه علمیه بهترین کار بود و همه اعضای خانواده ام هم به این وقف راضی بودند.
سنت حسنه وقف برای حوزه های علمیه
به گزارش خراسان، عملیات اجرایی احداث این مدرسه علمیه، صبح دیروز با حضور آیت ا... علم الهدی امام جمعه مشهد، آیت ا... سیدان استاد حوزه علمیه خراسان و همچنین جمعی دیگر از استادان و طلاب حوزه آغاز شد. در این آیین، حجت الاسلام والمسلمین «اکبر فرجام» مدیر اجرایی حوزه علمیه خراسان با تقدیر از اقدام خداپسندانه واقف این زمین، گفت: همواره یکی از اساسی ترین زمینه های درآمد پایدار حوزه های علمیه، وقف هایی بوده که واقفان انجام داده اند. وی افزود: این سنت حسنه، یک صدقه جاریه است که البته در دوره ای از زمان، کمی مورد غفلت قرار گرفته و خوشبختانه طی چند سال گذشته بار دیگر این سنت ترویج یافته است و در همین زمینه نیکوکارانی، دارایی های خود را برای حوزه های علمیه وقف کرده اند.
فعالیت های حوزه علمیه خراسان در حاشیه شهر مشهد
حجت الاسلام والمسلمین فرجام، همچنین از اقدامات حوزه علمیه خراسان در حاشیه شهر مشهد گزارشی ارائه و اظهار کرد: از مدتی قبل مجموعه فعالیت های فرهنگی در حاشیه شهر مشهد پیگیری و بخشی از فعالیت ها به حوزه علمیه خراسان واگذار شد. در همین زمینه ساخت مدرسه علمیه در شهرک شهید رجایی از سوی آیت ا... مکارم شیرازی، احداث مسجد و مدرسه علمیه در حاشیه صدمتری با پیگیری یکی از طلاب حوزه و همچنین صدور مجوز 2 مدرسه علمیه خواهران در انتهای بولوار طبرسی در دستور کار قرار گرفت که خوشبختانه تا کنون بخشی از آن ها به بهره برداری رسیده است.
مدرسه ای برای پذیرش 100 طلبه
وی همچنین با اشاره به آغاز عملیات احداث مدرسه علمیه «رشید هجری» گفت: این مدرسه که به نام یکی از اصحاب امیرالمومنین(ع)، نامگذاری شده است در 4 طبقه و با زیربنای 3960 مترمربع احداث می شود که ظرفیت پذیرش بیش از 100 طلبه را خواهد داشت. حجت الاسلام والمسلمین فرجام، «مدافع راه ولایت بودن» را از ویژگی های بارز رشید هجری عنوان و اظهار کرد: مدرسه علمیه ای که به نام این صحابه امام علی(ع) احداث می شود نیز چنین رسالتی را بر عهده خواهد داشت.
نهادینه کردن فضای دینی و فرهنگی در حاشیه شهر
در ادامه این مراسم، آیت ا... سید احمد علم الهدی، امام جمعه و رئیس ستاد ساماندهی فرهنگی حاشیه شهر مشهد، به اهمیت و نقش مدارس علمیه در تقویت مسائل فرهنگی اشاره و اظهار کرد: در برنامه ریزی های ستاد ساماندهی حاشیه شهر مشهد و بر اساس دستور ویژه رهبر معظم انقلاب در این زمینه، به این نتیجه رسیدیم که اگر بتوانیم با ایجاد مراکز و مدارس علمیه در مناطق حاشیه شهر مشهد، حضور روحانیون را در این مناطق پررنگ تر کنیم، به بهبود وضعیت فرهنگی آن کمک خواهد شد. وی افزود: نهادینه کردن فضای دینی، فرهنگی و ولایی در حاشیه شهر هدفی است که دنبال می شود و امیدواریم مدرسه علمیه رشید هجری هم بتواند از نظر توسعه و نقش آفرینی موثر عمل کند. امام جمعه مشهد در ادامه با تقدیر از حاج کاظم مهدیزاده، اظهار کرد: آقای مهدیزاده این زمین را با اخلاص وقف کرده اند و دلیل اخلاص ایشان در اصرار به توسعه و ساخت مدرسه علمیه در این منطقه، این است که دیگر امکانات خود را هم به عنوان پشتوانه ساخت این مدرسه قرار داده اند و امیدواریم در راستای حمایت از این اقدام، هر چه سریع تر شاهد احداث و آغاز به کار این پایگاه فرهنگی باشیم. آیت ا... علم الهدی با تقدیر از شهردار این منطقه، افزود: امیدواریم شهرداری نیز در ادامه همه همراهی هایی که تا کنون داشته، برای ساخت و ساز این مدرسه و تکمیل آن به عنوان یک نهاد مقدس و زمینه ساز آبادانی بیشتر این منطقه مشهد، تا جایی که ممکن است از امکانات خود استفاده کند. امام جمعه مشهد همچنین به نقش مردم این منطقه شهر در احداث و تقویت این مدرسه علمیه اشاره و اظهار کرد: مردم این منطقه نیز تا آن جا که برایشان امکان دارد، در سرعت بخشیدن به احداث این مدرسه علمیه همراهی و علاوه بر آن، فرزندان خود را به حضور در این مدرسه دینی تشویق کنند.
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
دبیر جبهه پیروان خط امام و رهبری در خراسان رضوی گفت: هیئتهای اجرایی موظف بودند طبق قانون صلاحیت افراد را با مدارکی که دارند بررسی کنند و متاسفانه وظیفه خود را به خوبی انجام ندادند و برخی هیئتهای اجرایی حق نظام و مردم را ضایع کردند در حالی که نسبت به برخی کاندیداها مدارک واضح و روشنی داشتند و حالا مدعی شورای نگهبان شدهاند.
محسن بنی هاشمی در گفت و گو با ایسنا با طرح این پرسش که اگر برخی مدعی می شوند شورای نگهبان وظایفش را درست انجام نداده آیا به نظر آن ها هیئتهای اجرایی وظیفهشان را به خوبی انجام دادهاند، افزود: هیئتهای اجرایی و نظارت باید به جای اینکه یکدیگر را متهم کنند عملکردشان مکمل هم باشد.این فعال سیاسی اصولگرا ادامه داد: اگر در میدان انتخابات برای انتخاب 5 نفر 400 نفر در میدان باشند و از این تعداد شاید 200 نفر از آنها هم ذی صلاح نباشند نتیجه اش این می شود که مردم نتوانند به درستی دست به انتخاب بزنند.دبیر جبهه پیروان خط امام و رهبری در خراسان رضوی با اشاره به اینکه در این مسئله حق کاندیداها مطرح نیست و حق مردم و نظام مطرح است، ابراز عقیده کرد: برخی هیئتهای اجرایی حق نظام و مردم را ضایع کردند و در حالی که نسبت به برخی افراد مدارکی داشتند اما باز هم آنان را تایید کردند.بنیهاشمی در خصوص رد صلاحیت برخی نمایندگان فعلی مجلس نیز خاطرنشان کرد: قطعا نظارت شورای نگهبان بر عملکرد نمایندگان مجلس وجود دارد و اگر کسی عملکرد نادرستی داشته باشد و قوانین را رعایت نکند از نظر شورای نگهبان صلاحیت لازم جهت ورود مجدد به مجلس شورای اسلامی را ندارد.این فعال سیاسی اصولگرا در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اینکه ائتلاف اصولگرایان در مشهد در حال حاضر به صورت موردی و گروهی در حال پیگیری است، گفت: اصولگرایان به سمت یک ائتلاف فراگیر در حال حرکت هستند و ممکن است در آینده نزدیک اصولگرایان به یک ائتلاف فراگیر دسترسی پیدا کنند.
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
خبیری -همزمان با روز هوای پاک ،روزگذشته کیفیت هوای مشهد در وضعیت هشدار قرار گرفت. "اسماعیلی " مدیر مرکز پایش آلاینده های زیست محیطی شهرداری مشهد در گفت و گو با خراسان با اعلام این خبرگفت: کیفیت هوا در ایستگاه سجاد با شاخص 194،ایستگاه رسالت و ایستگاه کریمی با شاخص 154، مفتح با شاخص 194،ساختمان با شاخص 148،سرافرازان با شاخص 130،نخریسی با شاخص 123،حرم مطهر با شاخص 117و خیام جنوبی با شاخص 111در وضعیت هشدار قرار گرفت. وی افزود: همچنین کیفیت هوا در ایستگاه های ویلا با شاخص 96،ماشین ابزار با شاخص 94، شهید آوینی با شاخص 83،صدف با شاخص 67و ایستگاه لشکر با شاخص 59در وضعیت سالم قرار داشت. وی اضافه کرد: با توجه به پایداری هوا، پیش بینی می شود کیفیت هوای شهر مشهدامروز (چهارشنبه)همانند روز گذشته در وضعیت هشداربوده و آلاینده های هوا روند افزایشی داشته باشد. اسماعیلی درباره تشکیل کارگروه ویژه کاهش آلودگی هوا اظهار کرد: ما اطلاعات و آمار را به مسئولان ارائه می دهیم و برگزاری جلسه از اختیارات استانداری است .
شرایط در وضعیت اضطرار نیست
"حمید صالحی" مدیرکل محیط زیست خراسان رضوی نیز در گفت و گو با خراسان درباره قرارگرفتن وضعیت کیفیت هوای مشهد در حالت هشدار ونیاز به تشکیل جلسه کارگروه آلودگی هوا گفت: کیفیت هوای مشهد هم اکنون در وضعیت هشدار قرار دارد اما به وضعیت اضطرار نرسیده و شرایط تحت کنترل است . وی تصریح کرد: عبور شاخص از مرز 150 کیفیت هوا را در وضعیت اضطرار قرار خواهد داد و در این صورت ما موضوع را به مسئولان اعلام می کنیم تا اگر نیاز باشد جلسه تشکیل دهندو در این شرایط به نظر نمی رسد هوای مشهد در وضعیت هشدار قرار بگیرد. وی افزود: اطلاع رسانی در خصوص آلودگی هوا در سطح شهر انجام شده است و به تعطیلی مدارس نیازی نیست اگر به این کار نیاز باشد قطعا این کار انجام خواهد شد.
صالحی در پاسخ به این که طرح جامع آلودگی هوای مشهد چه زمانی ابلاغ می شود تصریح کرد: طرح جامع آلودگی هوای مشهد نهایی شده و اکنون توسط دانشگاه فردوسی به عنوان ناظر در حال بررسی است که با پایان یافتن بررسی ها قطعا تا پایان سال ابلاغ خواهد شد.
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
سمیه صادقی- مدیر اموربین الملل اتاق بازرگانی استان از آمادگی هیئت تجاری اسلواکی برای سرمایه گذاری در زمینه های مختلف از جمله طرح انتقال آب از دریای عمان به استان خبرداد.مدیر امور بین الملل اتاق بازرگانی استان در گفت و گو با خراسان در خصوص دستاوردهای سفر هیئت 40 نفره تجاری کشور اسلواکی به مشهد، گفت: در مدت یک روزه سفر هیئت تجاری این کشور به مشهد مذاکرات و بازدیدهای خوبی انجام شد و در کارگروه های مختلفی که تشکیل شد این هیئت برای سرمایه گذاری در زمینه های مختلف صنعتی، مدیریت منابع آب، دارو و مخابرات و حمل و نقل اعلام آمادگی کرد.
منوچهری با اشاره به مشکل کم آبی در استان گفت: فرصت های سرمایه گذاری در خصوص تامین و توزیع و مدیریت منابع آبی در کارگروه مدیریت منابع آبی به اطلاع فعالان اقتصادی اسلواکی رسیدو طرح انتقال آب از دریای عمان به مشهد خیلی مورد توجه فعالان اقتصادی این بخش قرار گرفت.وی ادامه داد: اطلاعات دو شرکت دانش بنیان در اختیار این هیئت قرار گرفت و مقرر شد فعالان این کشور این طرح را برای سرمایه گذاری بیشتر بررسی کنند.
وی با اشاره به دیگر کارگروه های تشکیل شده بین فعالان اقتصادی خراسان رضوی و کشور اسلواکی اظهار کرد: در کارگروه «تولیدات و تجهیزات دارویی» برخی از تولید کنندگان بخش دارویی و مسئولان تعدادی از بیمارستان ها حضور داشتند و نیازهای دارویی و تجهیزات پزشکی مورد نیاز از جمله دستگاه های دیالیز را مطرح کردند.وی ادامه داد:کارگروه «انرژی های نو و تجدید پذیر» هم با توجه به این که خراسان رضوی موقعیت بسیار مناسبی از لحاظ برخورداری از انرژی باد و خورشید دارد، به تفاهمات خوبی در این خصوص رسید و برای ایجاد واحدهای مشترک و سرمایه گذاری مشترک در این خصوص موافقت شد.
وی مشارکت در سرمایه گذاری پروژه های مخابرات، سیستم حمل و نقل و ترافیک و همچنین فروش خودرو را از دیگر زمینه های معرفی شده به هیئت تجاری اسلواکی بیان کرد و گفت: در مجموع با توجه به این که این سفر اولین سفر هیئت تجاری از کشور اسلواکی به استان بود مذاکرات به خوبی پیش رفت و انتظاراتی که داشتیم تا حد زیادی برآورده شد.
وی در پاسخ به این سوال که با توجه به علاقه مندی هیئت های خارجی به فروش خودرو آیا خطر تبدیل استان یا کشور به بازار مصرف خودروی خارجی استنباط نمی شود، گفت: به هر حال هر کشوری دارای مزیت های خاص اقتصادی و تجاری است و با توجه به این که در عرصه حمل و نقل و تولید خودرو کشور اسلواکی دارای توانمندی است و خراسان رضوی هم قطب تولید خودرو است طبیعتا مزیت های هر کشور بیان می شود.منوچهری با اشاره به کیفیت خودروهای داخلی گفت: آنچه که باعث شده است که در این زمینه از دیگر کشورها عقب بمانیم این است که ما خودرو را با نگاه بازار داخل و مشتری داخلی تولید کرده ایم در حالی که کشورهای خارجی از جمله ژاپن با نگاه به بازار هدف در دیگر کشورها و صادرات خودرو تولید کرده اند. بنابراین طبیعی است که کشور اسلواکی با نگاه به صادرات از توانمندی خود بهره ببرد.
جای خالی « زعفران»
وی در پاسخ به این سوال که با توجه به این که خراسان رضوی رتبه جهانی در صادرات زعفران و ظرفیت فراوانی از لحاظ مواد معدنی دارد در این خصوص چگونه توانستیم از حضور این هیئت خارجی بهره برداری کنیم، گفت: متاسفانه در این دو حوزه فعال اقتصادی در هیئت تجاری اسلواکی نبود و امیدواریم این سفر مقدمه ای برای معرفی هر چه بیشتر و عمیق تر ظرفیت های استان خراسان رضوی و صادرات هر چه بیشتر این کالاها باشد.
وی تصریح کرد: اولین سفر هیئت های تجاری خارجی به کشور معمولا با نگاه آشنایی با ظرفیت های هر دو کشور انجام می شود و در دیدارهای بعدی این آشنایی ها و تفاهمات منجر به عقد قرار داد می شود.
مدیر امور بین الملل اتاق بازرگانی با اشاره به اعلام آمادگی کشور اسلواکی برای سرمایه گذاری 50 میلیون یورویی در هر سال اظهار کرد: 150 نفر از فعالان اقتصادی استان در گردهمایی و کارگروه های مشترک خراسان رضوی و اسلواکی حضور داشتند و با تعاملات سازنده بین فعالان اقتصادی دو کشور زمینه توسعه روابط اقتصادی در هر دو کشور برقرار می شود.مدیر عامل شرکت آب منطقه ای استان نیز که در کارگروه مدیریت منابع آب حضور داشته است در گفت و گو با خراسان گفت: برای افق 1420 به 400 میلیون متر مکعب آب نیاز داریم که باید آب را از حوزه های مجاور و حوزه های دورتر از جمله دریای عمان به شهر مشهد منتقل کنیم.محمد حسین جعفری در خصوص طرح های انتقال آب به مشهد گفت: در حال حاضر مهمترین طرح انتقال آب از دریای عمان است که از سه استان شرقی سیستان و بلوچستان ، خراسان جنوبی و خراسان رضوی عبور می کند که در مشاوره، سرمایه گذاری و اجرای این طرح نیازمند همکاری هستیم.وی افزود: در این کارگروه پروژه های دیگری از جمله استفاده از منابع آبی کوه های هزار مسجد و انتقال این منابع آبی به شهر مشهد مطرح و نیازهای استان در جهت مشاوره، سرمایه گذاری و اجرای این طرح نیز بیان شد.به گفته جعفری، نماینده شرکت آبفای مشهد نیز پروژه هایی که نیاز به سرمایه گذار دارد از جمله اجرای 3500 کیلومتر شبکه جمع آوری فاضلاب شهر مشهد و ساخت تصفیه خانه در 5 نقطه شهر تا سال 2021 و اجرای پروژه رینگ شمالی آب این شهر از مواردی است که در این کارگروه بیان شده است.
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
حقدادی-سرپرست دادستانی عمومی و انقلاب تربت جام از کشف اختلاس70 میلیون تومانی دانشکده علوم پزشکی تربت جام و بررسی این موضوع دردادسرا خبر داد.«حسین دشتی فدکی» به خراسان گفت: تحقیقات اولیه و اسناد به دست آمده حکایت از وقوع جرم دارد که ممکن است در ادامه تحقیقات ، عنوان مجرمانه تغییر ویا مبلغ و تعداد متهمین افزایش یابد. وی ضمن تشکر از بازرسی دانشکده علوم پزشکی افزود: جدیت و قاطعیت دادستانی در پیگیری موضوع منجر به تشکیل پرونده قضایی شد. وی خاطر نشان کرد: تاکنون اصل مبلغ ذکر شده و سودی که از آن طریق حاصل شده به بیت المال اعاده شده است. مقام ارشد قضایی شهرستان تصریح کرد: مطابق قانون ، مقامات و اشخاص رسمی هرگاه از وقوع یکی از جرایم غیرقابل گذشت در حوزه کاری خود مطلع شوند، موظفند موضوع را فوری به دادستان اطلاع دهند که عواقب عدم اقدام متوجه آنها خواهد بود.حسین دشتی تاکید کرد: همان طوری که بارها تاکید شده است این دادستانی عزم خود را برای جلوگیری از هرگونه تعرض به بیت المال جزم کرده و با افراد خاطی در هر موقعیتی باشند برخورد خواهد کرد.
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
مجمع انتخاب ریاست هیئت قایقرانی استان روز گذشته با حضور رئیس فدراسیون در سالن اجتماعات اداره کل ورزش وجوانان استان برگزار شد. به گزارش خراسان، در این جلسه، پس از انتخاب رئیس جدید هیئت استان، رئیس فدراسیون به صراحت ازهمه فعالان این رشته ورزشی خواست«تفرقه» و«تشتت» را کنار بگذارند وبه سوی ساحل «وفاق» پارو بزنند. «غلامرضا امینی» تاکید کرد:هرزمان، قایقرانی این استان در مسیر«همدلی» حرکت کرده است، شاهد درخشش ورزشکاران این رشته در کشور بوده ایم وهر موقع اتحاد جامعه قایقرانی این استان به مسیر تفرقه افتاده، درخشش ورزشکاران هم به حداقل رسیده است. مشروح جریان این مجمع که حاوی خبرهایی برای علاقه مندان به این رشته مفرح وزیباست، امروز تقدیم شما می شود... .
وعده اختصاص یک استخر به قایقرانی استان
در ابتدای این مجمع، پس از خوش آمدگویی مقدماتی معاون مدیرکل(هوشنگ ولی پور)به حاضران، مدیرکل ورزش وجوانان استان درسخنانی گفت:رشته ورزشی قایقرانی رشته ورزشی بسیار جذاب ومدال آوری است واز همین رو از این پس سعی می کنیم حمایت بیشتری از این رشته داشته باشیم. «کوروش صبوریان» افزود: واقعیت این است که مدت زیادی هیئت قایقرانی استان به وسیله سرپرست هدایت شد و علت آن هم حواشی زیادی بود که اتفاق افتاد والبته کس خاصی را هم در این موضوع نمی توان مقصر اعلام کرد. انتظار از ما و فدراسیون نیز این بود که با برگزاری مجمع، فعالیت های این رشته را زودتر ساماندهی کنیم. وی خاطرنشان کرد: از آنجا که نمی توان از سرپرست به دلیل مقطعی بودنش انتظار زیادی داشت، از این پس ضمن حمایت بیشتر، انتظارات ونظارت بیشتری روی عملکردها خواهیم داشت. وی افزود:همین جا اعلام می کنم که یکی از استخرهای دراختیارمان را برای این رشته اختصاص خواهیم داد وانتظار داریم اتفاقات خوبی در مشهد به ویژه شهرستان های استان در این رشته روی دهد.
سخنان نامزدها
در ادامه جلسه، نامزدها به بیان برنامه های خودشان پرداختندو البته ازبین 4نامزد، 2نفر به نام های «وجیهه رادمند»و«علیرضا صفرنژاد» به ترتیب به سود2نامزد دیگر انصراف دادند تا انتخابات در نهایت با2نامزد به نام های«علیرضا ارزانی» و«جلال قسمتی خراسانی» برگزار شود. در این میان، سرپرست سابق این هیئت(ارزانی)سخنان بسیار کوتاه ومختصری را عنوان کرد، درحالی که دیگر نامزد این پست(قسمتی)در سخنانی طولانی تر ضمن معرفی کامل سوابقش؛ توسعه قایقرانی ، رفع کردن تنگناهای موجود، استعدادیابی وتوسعه فضاهای روباز این رشته را ازجمله اهدافش ذکر کرد. در ادامه نمایندگان حاضر در مجمع (17حاضر ویک نفر غایب) معرفی شدند ورای گیری انجام شد که در نهایت، «علیرضا ارزانی» توانست با کسب12رای درمقابل5رای«جلال قسمتی خراسانی»به مدت 4سال سکان هدایت این رشته را در استان برعهده گیرد.
کسب بیشترین مدال در بازی های آسیایی گذشته
پس از انتخاب رئیس جدید هیئت قایقرانی استان، رئیس فدراسیون در سخنان مبسوطی به ارائه گزارشی درباره وضعیت این رشته در کشور واستان پرداخت. «غلامرضا امینی» گفت:رشته قایقرانی، به لحاظ تعداد مدال در بازی های آسیایی گذشته، بیشترین مدال را به دست آورد تا این9 مدال ، جایگاهی ویژه به قایقرانی بدهد. وی افزود:متاسفانه قایقرانی از خراسان رضوی در میان مدال آوران حضور نداشت، در حالی که این رشته ظرفیت های بسیار خوبی در همه مواد از جمله«کانوپلو» داردوبه طور مثال دربخش بانوان«الهام تحقیقی» و«خانم علیزاده» ودر بخش آقایان نیز«مجید جواهری» از جمله ورزشکاران خراسانی با استعداد و مورد توجه تیم های ملی هستند که این امر نشان می دهد ظرفیت ها در این رشته فراوان است.
ریشه افت سال های اخیر
«امینی» ریشه اصلی افت سال های اخیر«خراسان رضوی» را درقایقرانی، تفرقه واختلافات داخلی در این رشته دانست وگفت:هرگاه که همدلی و وفاق در قایقرانی این استان وجود داشت ما شاهد بالندگی این رشته بودیم وهرگاه حواشی واختلافات به جامعه قایقرانان رسوخ کرد، افت در قایقرانی خراسان رضوی عیان واین رشته دچار ضرر وزیان شد. رئیس فدراسیون تصریح کرد:باید ازهمه روسای قبلی این رشته در استان، «دهباشی»، «زارعی» و«توکلی»به نیکی یاد کنم که منشاء خدماتی در این رشته بودند؛ اما مطمئن باشید برای تعالی این رشته باید اختلافات را کنار گذاشت ودر مسیر وفاق حرکت کرد.
ضرورت تمرکززدایی وتوجه به شهرستان ها
مرد اول قایقرانی درکشورسپس تاکید کرد:مسئولان جدید هیئت نباید از ظرفیت شهرستان ها غافل شوند وتمام فعالیت هایشان را در مشهد متمرکز کنند. «غلامرضا امینی» افزود:شهرستان هایی چون«فریمان» و«قوچان» در قایقرانی بسیار مستعد هستند. برای مثال در فریمان با وجود سد فریمان وعلاقه مندی مسئولان این شهرستان، می توان گام های بسیار خوبی برداشت ونباید همه فکر وذکرمان قایقرانی مشهد باشد. وی گفت:خوشبختانه فعالیت بانوان در این رشته هیچ محدودیتی ندارد و هم اینک مسابقات بانوان در کشورمان پخش مستقیم تلویزیونی دارد. در پایان هم از همه رسانه های استان می خواهم فقط به دنبال نقاط ضعف واختلافات نباشند و همدلی را در جامعه قایقرانی این استان ترویج دهند.
سخنان رئیس جدید هیئت
در پایان مجمع قایقرانی استان نیز رئیس جدید هیئت در سخنانی پس از تشکر ازاعتماد جامعه قایقرانی به وی، گفت:تمام تلاشم را به کار می گیرم که این رشته رونقی خاص در خراسان رضوی پیداکند. «علیرضا ارزانی»گفت :یکی از مشکلات بزرگ ما نداشتن مکان تمرین بود که با وعده اخیرمدیر کل ورزش وبا تعامل با آموزش وپرورش، استعدادیابی خوبی انجام خواهد شد. وی خاطرنشان کرد:خوشبختانه با شهرداری منطقه5مشهد برای دراختیار گرفتن «دریاچه کوچک بوستان وحدت» رایزنی شده است وامیدواریم با استفاده از دیگر اماکن آبی، چون چالیدره، شاهد رونق بیشتر این رشته باشیم. برای تحول وتوجه به قایقرانی در شهرستان ها نیز برنامه هایی در دست اجرا خواهیم داشت.
نقد منصفانه وسازنده را قبول می کنیم
«ارزانی» در ادامه گفت:دست یاری به سوی همه دلسوزان این رشته دراز می کنیم واز آنها یاری می خواهیم. سرپرست سابق این هیئت، یادآور شد:نقد منصفانه ومنطقی وسازنده را همه قبول دارند وما هم همین طور... مهم این است که به این رشته ورزشی کمک کنیم که البته راه آن چالش درست کردن نیست. وی افزود:با توسعه منابع مالی، باید به اهداف برنامه ریزی شده دست یافت.
درحاشیه:
*یکی از نامزدهای حاضر که به نفع «قسمتی» در رای گیری انصراف داد، در سخنانش از موج گلایه ورزشکاران این رشته، لیگ از دست رفته استان، فعالیت نکردن شهرستان ها، زمان های نامناسب تمرین برای قایقرانان وبی برنامگی ها و... انتقاد کرد که مجری مجمع(ولی پور)از وی خواست تا فقط به بیان برنامه هایش بپردازد.
*سخنان پراکنده وگاه بی نظم و طولانی نامزد ناکام این مجمع، تعجب برخی حاضران را برانگیخت.
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.