تعداد بازدید : 90
اخبــــار
هواشناسی اعلام کرد
پیش بینی تشکیل مه در نواحی سردسیراستان
هواشناسی تشکیل مه را در نواحی سردسیراستان پیش بینی کرده است. به گزارش خراسان بررسی نقشه ها و مدل های هواشناسی نشان دهنده خروج تدریجی امواج کوتاه تراز میانی جو از نیمه جنوبی استان است که پیامد آن استقرار و گسترش سامانه پایدار طی روزهای آینده در بیشتر نقاط استان است. در اوایل وقت امروز تشکیل مه در نواحی سردسیر و کوهستانی استان سبب کاهش دید افقی خواهد شد. بر اساس این گزارش آسمان نواحی شمالی استان صاف تا کمی ابری است و برای برخی نقاط غبار صبحگاهی توام با وزش باد نسبتا شدید پیش بینی می شود.
آسمان نواحی مرکزی استان صاف تا کمی ابری است و در برخی نقاط شاهد غبار محلی توام با وزش باد خواهیم بود. در نواحی جنوبی استان نیز آسمان صاف است و تشکیل گرد و غبار و در برخی نقاط وزش باد نسبتا شدید پیش بینی شده است.گزارش وضع هوا در 24 ساعت منتهی به 9صبح دیروز حاکی است کوهسرخ با حداقل دمای7- درجه سلسیوس سردترین و سرخس با حداکثر دمای15 درجه سلسیوس گرم ترین شهر استان خراسان رضوی بوده است. طی این مدت حداقل و حداکثر دمای مشهد 1 و 12 درجه سلسیوس بوده است. بیشترین بارندگی از ایستگاه هواشناسی تایباد به میزان 3/0 میلی متر و بیشترین وزش باد از شهرستان کلات نادر با سرعت36 کیلومتر بر ساعت گزارش شده است.
مدیرعامل سازمان میادین شهرداری :
9 هزار متر مربع تابلوی تبلیغاتی غیرمجاز در مشهدجمع آوری شد
مدیرعامل سازمان میادین میوه و ترهبار و ساماندهی مشاغل شهرداری مشهد از جمعآوری 9 هزار مترمربع تابلوی تبلیغاتی غیرمجاز در 6 معبر اصلی در شهر خبر داد.به گزارش پایگاه اطلاعرسانی شهرداری مشهد، «احمد محبی» در این باره گفت: با تصویب شورای اسلامی شهر مشهد، ضوابط جدید نصب تابلوهای تبلیغات شهری و محیطی با هدف ارتقای سطح کیفی سیما و منظر شهری ابلاغ شدکه بر اساس آن شهروندان مکلف هستند نسبت به اصلاح ابعاد تابلوهای نصب شده بر سردر و نمای ساختمانها اقدام کنند.وی افزود: پس از ابلاغ این مصوبه اخطاریههایی از آذرماه سال گذشته به کاسبان و شرکت ها و افرادی که اقدام به نصب تابلوهای غیر استاندارد کرده بودند، داده شد و جمع آوری تابلوهای تبلیغاتی غیر مجاز بر اساس اولویت انتخاب شد تا به تناوب جمعآوری شود.وی تصریح کرد: تاکنون این طرح در 4 محور مشهد شامل میدان مطهری تا چهارراه ابوطالب، پایانه مسافربری تا میدان بیتالمقدس، انتهای بولوار وکیلآباد تا میدان فلسطین و میدان فلسطین تا انتهای خیابان نخریسی اجرا شده است.
مدیرعامل سازمان میادین میوه و ترهبار و ساماندهی مشاغل شهری شهرداری مشهد اظهار کرد: همچنین دو محور میدان 15 خرداد تا فرودگاه بینالمللی هاشمینژاد و چهارراه ابوطالب تا انتهای خیابان نخریسی نیز به تازگی به اتمام رسیده است.محبی ادامه داد: در این دو محور بالغ بر 8هزار مترمربع تابلوی تبلیغاتی غیرمجاز جمعآوری شده است.وی اضافه کرد: همچنین از ابتدای اجرای طرح تاکنون هزار مترمربع تابلوی غیرمجاز جمعآوری شد.مدیرعامل سازمان میادین میوه و ترهبار و ساماندهی مشاغل شهری شهرداری مشهد گفت: اخطاریههایی نیز برای جمع آوری تابلوهای غیر مجاز دردو محور دیگر مشهد نیز داده شده است و به زودی جمعآوری این تابلوها آغاز خواهد شد.
رئیس پلیس راهور خراسان رضوی:
برخورد با رانندگان متخلف درمشهدتشدید می شود
رئیس پلیس راهور خراسان رضوی از تشدید برخورد با رانندگان متخلف در مشهد خبر داد.به گزارش پایگاه اطلاعرسانی شهرداری مشهد، سرهنگ«حمیدرضا گرایلی» در مراسم بهرهبرداری از طرح آزمایشی «تجمیع اکیپهای گشت و بازرسی» گفت : در مشهد یک میلیون خودرو تردد میکند که شامل 14هزار دستگاه تاکسی، 20 هزار آژانس، 2هزار اتوبوس، مینیبوس و خودروهای شخصی است و با اجرای آزمایشی طرح تجمیع اکیپهای گشت و بازرسی حوزه حمل و نقل، برخورد با رانندگان متخلف نیز تشدید خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه نظارت بر مجموعه حمل و نقلی و خودروهای شخصی به شکل سنتی صورت میگیرد، افزود: باید به سمت نظارت به شیوه سیستمی حرکت کنیم بدین صورت که مدیر در محل کار خود بتواند بر عملکرد زیرمجموعه خود نظارت کند.رئیس پلیس راهور خراسان رضوی اضافه کرد: به عنوان نمونه میتوان از GPS برای تعیین میزان سرعت، محل تردد و میزان ساعات کار وسایل حمل و نقل استفاده و دستگاههای کارت خوان را برای بررسی نرخ کرایه در تاکسیها نصب کرد.
ارسال دیدگاه
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
سه مطالبه استان از بودجه 95در گفت وگو با رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان رضوی
تعداد بازدید : 54
آب،حاشیه شهر و مشهد 2017
مهدی عسکری-اگر چه قرار بود همانند سالهای گذشته، لایحه بودجه سال 95 نیز در آذر ماه توسط رئیس جمهور به مجلس ارائه شود اما کاهش بیش از حد انتظار قیمت نفت، معادلات ردیف های بودجه سال آینده را بر هم زد تا این لایحه پیش از ارائه به مجلس زیر تیغ بررسی مجدد کابینه قرار گیرد. از سوی دیگر تلاش دولت برای ارائه همزمان لایحه بودجه سال آینده با برنامه ششم توسعه کشور باعث شد مسیر پاستور تا بهارستان همچنان در کش و قوس بحث ها و نظرات متفاوت در مورد برنامه ششم و لایحه بودجه سال آینده باشد. در این میان و در گفت وگو با «رضا جمشیدی» رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان به بررسی دغدغه های خراسان رضوی و مشهد درباره لایحه بودجه و لایحه برنامه ششم توسعه پرداختیم. دغدغه هایی همانند سهم بودجه استان، بودجه حاشیه شهر، مشهد 2017، آب و ...
ارائه لایحه بودجه در خان آخر...
وی درباره علل تأخیر در ارائه لایحه بودجه سال 95 و لایحه برنامه پنجم توسعه گفت: دولت موظف است لایحه بودجه هر سال را تا آذرماه سال قبل به مجلس ارائه دهد. البته لایحه توسط سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور آماده شده و در اختیار دولت قرار گرفته بود اما چون تغییراتی در قیمت نفت ایجاد شد لازم بود بازبینی هایی در لایحه بودجه انجام شود.وی افزود: بعد از نهایی شدن بررسی ها، لایحه بودجه به مجلس ارائه می شود. من در جریان ریز بررسی ها نیستم اما این زمان از دی ماه به بهمن موکول نمی شود مگر اینکه در هیئت دولت به این نتیجه برسند که لایحه بودجه به تجدید نظرهای اساسی نیاز دارد.
پیگیری اختصاص ردیف بودجه اختصاصی برای مشهد 2017
جمشیدی با بیان این که از رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور خواسته ایم از محل ردیف های متفرقه سال جاری، مساعدت لازم برای طرح ها و برنامه های مشهد 2017 انجام شود ، گفت: برای لایحه بودجه سال 95 هم درخواست کرده ایم ردیف خاصی با همین عنوان برای مشهد 2017 اختصاص داده شود.
وی افزود: در ستاد راهبری مشهد 2017 به ریاست استاندار خراسان رضوی چند کمیته تشکیل شده است، یکی از آنها کمیته هماهنگی امور عمرانی است. در این کمیته نیز پروژه های زیرساختی و اولویت دار مشهد 2017 در حال تدوین است، بنابراین هر چقدر برای مشهد 2017 بودجه بیشتری دریافت کنیم، پروژه های زیرساختی بیشتری را می توان به سرانجام رساند.وی بیشتر پروژه های در حال اجرا برای مشهد 2017 را شامل پروژه های نیمه تمام در مشهد عنوان کرد و گفت: در این پروژه ها تلاش شده است منظر و سیمای مشهد برای سال 2017 از هر نظر آماده شود، با این حال حذف اجلاس سران از برنامه مشهد 2017 تأثیر چندانی در برگزاری این مراسم نداشته و تأثیر معناداری در پیگیری متولیان و تخصیص بودجه برای این سال نیز ندارد.
دولت برای بودجه زیارت قول داده است
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان در ادامه با اشاره به وعده مجدد رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور در سفر پنج شنبه گذشته به مشهد، اظهار کرد: در متنی که ما به عنوان پیش نویس لایحه برنامه ششم توسعه کشور دریافت کردیم ماده 12 وجود نداشت اما ارائه پیش نویس به دولت، قبل از وعده معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور بود؛ زیرا دکتر نوبخت بعد از ارائه پیش نویس، در مشهد هم قول داد که بودجه زیارت در برنامه ششم توسعه لحاظ خواهد شد. این امر نشان می دهد که دولت پذیرفته است زیارت در برنامه ششم توسعه گنجانده شود.وی ادامه داد: پیش نویس لایحه برنامه ششم توسعه همچنان در دولت در حال بررسی است و امکان هر تغییری وجود دارد، بنابراین خروجی لایحه برنامه ششم قبل از ارائه به مجلس برای ما مهم است؛ ضمن این که استاندار خراسان رضوی هم از طریق دکتر جهانگیری معاون اول و دکتر شریعتمداری معاون اجرایی رئیس جمهور که رئیس کارگروه ملی زیارت است، در حال پیگیری این موضوع است. امیدواریم در فرصت بررسی در دولت، این حکم به احکام برنامه ششم برسد و جزو تغییرات اعمال شده باشد.
تخصیص فقط 11 میلیارد تومان بودجه زیارت در سال جاری
یکی از نقدهایی که طی 4 سال اخیر به بودجه زیارت و هزینه کرد آن شده، شریک تراشی برای بودجه ای است که قرار بود در ابتدا فقط برای مشهد باشد. در این زمینه جمشیدی گفت: به جز سال 90، بودجه زیارت در سال های اخیر بین همه استان های کشور توزیع شده است و دولتی ها هم در توجیه این اقدام اعلام می کنند این رقم مربوط به بودجه زیارت و ماده 12 نیست زیرا در ذیل این ماده آمده است اعتبارات موضوع ماده 12 یعنی زیارت، مساجد، مصلاها، و بقاع متبرکه. بعد اینگونه می گویند که زیارت برای سه شهر معروف مذهبی ایران است و ما فقط به همین سه شهر این بودجه را داده ایم و بقیه را به استان هایی داده ایم که مسجد، بقاع متبرکه و مصلا دارند.وی تصریح کرد: شاید ظاهر این حرف هم اشتباه نباشد اما اصرار ما این است که موضوع زیارت باید برجسته تر باشد. به عنوان مثال در قانون بودجه سال 94 برای 4 موضوع زیارت، بقاع متبرکه، مصلاها و مساجد 117 میلیارد تومان اختصاص داده شده است و برای خراسان رضوی از این بودجه 20 میلیارد تومان در نظر گرفته اند که رقمی معادل 17 درصد کل این پول است.
کل سهم ما از بودجه زیارت 15 میلیارد تومان
وی گفت: برای استان های فارس و قم هم به ترتیب 12 و 11 میلیارد تومان در نظر گرفته اند اما با در نظر گرفتن سهم 3 میلیاردی آذربایجان، 5 میلیاردی اصفهان و 4.6 میلیاردی مازندران که برای بقاع متبرکه، مصلاها و مساجد دریافت کرده اند تقریبا می توان گفت از سهم 20 میلیاردی استان، 5 میلیارد تومان برای سه منظور دیگر غیر از زیارت هزینه می شود. این امر نشان می دهد که کل سهم ما از بودجه زیارت شاید 15 میلیارد تومان در سال جاری باشد.رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان افزود: با همین رقم 15 میلیارد تومان هم نمی توان کار زیادی انجام داد زیرا به عنوان مثال در موضوع درمان، بخش عمده ای از مراجعات به مراکز درمانی مربوط به زائران است و اگر قرار باشد یک مرکز درمانی یا بیمارستانی همانند بیمارستان 540 تختخوابی امام رضا(ع) بسازیم، باید از تامین نیازهای دیگر صرف نظر کنیم و برای چند سال همین 15 میلیارد تومان را صرف ساخت همین بیمارستان کنیم.جمشیدی گفت: به طور متوسط روزانه 350 هزار زائر در مشهد حضور دارند که برآورد هزینه های حمل و نقل ریلی و هوایی و خدمات شهری از جمله جمع آوری زباله، حمل و نقل زائر و بسیاری از موارد دیگر هزینه سرسام آوری را به مشهد تحمیل می کند و بودجه 15 میلیارد تومانی زیارت برای سر و سامان دادن به همه این موارد رقم بسیار ناچیزی است.وی با بیان این که سال 93 بودجه زیارت استان 15 میلیارد تومان بود، بیان کرد: یکی از موارد مصوبات سال گذشته سفر رئیس جمهور به مشهد، اختصاص 12 میلیارد تومان برای موضوع زیارت از محل ردیف کمک به اشخاص حقوقی غیر دولتی بود اما به دلیل مشکلات مالی دولت، از این 12 میلیارد تومان نیز تنها 6 میلیارد تومان اختصاص یافت. برای همین پیگیر اجرای تعهدات مانده سفر در سال قبل بودیم و دولت هم پذیرفت و 6 میلیارد تومان کسری تخصیص بودجه را دوباره ابلاغ کرد. 6 میلیارد تومان از سال گذشته و 20 میلیارد تومان هم امسال برای بودجه زیارت داریم اما تا به حال از همان 20 میلیارد تومان امسال تنها 58 درصد، معادل 11 میلیارد تومان تخصیص داده شده است.
16 هزار میلیارد تومان از بودجه سال 94 ابلاغ نمی شود
وی گفت: در قانون بودجه سال جاری به دولت برای ابلاغ 220 هزار میلیارد تومان اجازه داده شده است. در ماده واحده قانون بودجه سال جاری، مجلس سقف درآمدی دولت را 16 هزار میلیارد تومان افزایش داده اما این بند هم گنجانده شده که ابلاغ این رقم در 6 ماهه دوم سال جاری و صرفا پس از اطمینان از تحقق منابع و متناسب با روند واریزی به خزانه قابل ابلاغ است، ضمن این که 3 هزار و 500 میلیارد تومان از این رقم مربوط به اعتبارات عمرانی است.رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان ادامه داد: از آنجا که در سال جاری درآمدهای دولت بیش از سقف پیش بینی شده نیست، پس این قسمت از قانون بودجه قابلیت ابلاغ ندارد. در سازمان مدیریت هم اعلام شده به دلیل کاهش درآمد نفت، در وصول درآمدها به اندازه ای که در قانون بودجه اعلام شده است موفق نبوده ایم. در این میان بسیاری از ردیف های متفرقه هم مشمول همین 16 هزار میلیارد تومان شده است. بر همین اساس و به دلیل اولویت بندی ردیف ها، دولت تصمیم می گیرد کدام ردیف ها را در لیست 16 هزار میلیارد تومان غیر قابل وصول قرار دهد و کدام ردیف ها را ابلاغ کند، البته در این میان اولویت ابلاغ برای ردیف های قدیمی بیشتر است.
وعده معاون رئیس جمهور برای عمل به همه تعهدات سفر دولت
جمشیدی با بیان این که 320 میلیارد تومان بودجه عمرانی خراسان رضوی در همان ماه های اول سال ابلاغ شد، گفت: از ردیف 61 میلیاردی بودجه حاشیه کلان شهرهای مذهبی کشور، همان گونه که در روزنامه خراسان نیز چندی پیش منتشر شد 15 میلیارد تومان برای حاشیه شهر مشهد ابلاغ شده است.وی با اشاره به وعده معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور گفت: دکتر نوبخت در جلسه شورای برنامه ریزی استان اعلام کرد تمام تعهدات انجام نشده سفر دولت را که مربوط به سال های 93 و 94 است، تا پایان سال مالی 94 یعنی تا تیرماه 95 به سرانجام می رسانیم. برای کشف رود هم که وعده پرداخت 160 میلیارد را طی سه سال داده اند، این وعده محقق خواهد شد اما معلوم نیست سه قسط برابر و 53 میلیاردی دریافت می کنیم یا هر سال رقم پرداختی متفاوت است.
روال سهم بندی بودجه عمرانی استان ها
وی با تشریح روال پرداخت اعتبارات عمرانی استان ها اظهار کرد: معمولا روال بودجه ریزی از بالا به پایین است و به طور عمده پروژه های نیمه تمام با درصد پیشرفت فیزیکی بالا در اولویت است. ما نیز در استان برای برخی مسائل خاص، پیگیری های خاصی انجام داده ایم و استاندار، معاونان وی و همه نمایندگان نیز برای تحقق برخی مطالبات مهم در لایحه بودجه سال آینده، در حال تلاش هستند. یکی از مهم ترین مسائل استان و شرق کشور که در سفر اخیر رئیس جمهور نیز به طور اساسی بر آن تأکید شد، بحث آب است که فعالیت های متعدد اقتصادی، کشاورزی، صنعتی و معدنی بدون آن قابل توسعه نیست. هم اکنون بسیاری از فعالیت ها در زمینه های یاد شده به دلیل کمبود منابع آبی با خطر مواجه شده است.
5 میلیارد دلار برای انتقال آب دریای عمان به مشهد
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان رضوی افزود: هم اکنون مهم ترین مانع توسعه استان آب است. در این زمینه طرح مطالعاتی انتقال آب از دریای عمان در دست اقدام است و برای مطالعات طرح انتقال آب از دریای عمان درخواست ردیف بودجه مطالعات را مطالبه کرده ایم. البته برای این مهم کنسرسیومی تشکیل شده است که در حال پیگیری امور هستند تا بتوانند از منابع غیر دولتی برای تأمین منابع آن استفاده کنند. برای هزینه انتقال آب از دریای عمان به استان نیز برآوردهای مختلفی وجود دارد که یکی از آنها اعلام نیاز 5 میلیارد دلاری است که این رقم از حد تأمین منابع دولتی خارج است.وی گفت: برای حاشیه شهر مشهد هم تکرار و ادامه ردیف حاشیه کلان شهرهای مذهبی کشور مطرح است و اگر چه در سال جاری فقط 15 میلیارد تومان ابلاغ شده است اما پیگیری به منظور اختصاص ردیف مناسب برای حاشیه شهر در سال آینده همچنان ادامه دارد، ضمن این که این دغدغه برای بافت های فرسوده مشهد نیز وجود دارد.
حکایت 8 درصدی و سهم 5.8 درصدی استان از بودجه عمرانی
وی سهم استان از بودجه عمرانی استان های کشور را معادل 8 درصد عنوان کرد و گفت: با این حال میزان دریافتی فعلی خراسان رضوی تنها 5.8 درصد است. در این باره همواره اعلام کرده ایم دولت باید از اعتبارات هر استانی که زیادتر از حد شاخص ها بودجه دریافت می کند، کم و به بودجه عمرانی خراسان رضوی اضافه کند. البته شاخص های جمعیت و وسعت دو شاخص قابل توجه است اما تمام معیارهای سهم بندی بودجه عمرانی استان ها نیست و معیارهای فراوان دیگری نیز برای سهم بندی بودجه در نظر گرفته می شود. به عنوان مثال مشهد با وجود داشتن نیمی از جمعیت استان باید 50 درصد اعتبارات عمرانی خراسان رضوی را به خود اختصاص بدهد این در حالی است که سهم مشهد در نهایت 22 درصد است. البته این تقسیم بندی به این دلیل است که مشهد در بسیاری از شاخص ها برخوردارتر از دیگر شهرهای استان است.
برخورداری، مهم ترین شاخص توزیع بودجه باشد
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان، از شاخص برخورداری به عنوان مهم ترین معیار برای توزیع اعتبارات عمرانی استان ها یاد کرد و گفت: اگر معتقدیم که سهم خراسان رضوی باید 8 باشد ، در حال حاضر کمتر از 6 درصد از بودجه عمرانی استان ها را دریافت می کند، این کمبود بالاخره در بعضی بخش ها همانند بهداشت و درمان، توسعه روستایی، راه ها یا بخش های دیگر خودش را نشان می دهد. در حال حاضر ما در شاخص های آب، طرح های روستایی، وجود آزادراه و بسیاری از بخش های دیگر، از میانگین کشوری پایین تر هستیم. باید با در نظر گرفتن این شاخص ها بودجه عمرانی استان ها تعیین شود. در خراسان رضوی ما برای توزیع اعتبارات شهرستانی، 400 شاخص را مد نظر قرار می دهیم و بر اساس آن بودجه هر شهر را محاسبه و تعیین می کنیم. مثلا برای توزیع آب روستایی مساحت روستا ملاک نیست بلکه تعداد روستاهای دارای آب مناسب مد نظر قرار می گیرد. در این میان ممکن است 3 درصد روستاهای فاقد آب مناسب در یک شهرستان باشد اما همین شهرستان 8 درصد جمعیت روستایی فاقد آب مناسب استان را در اختیار داشته باشد، بنابراین بودجه بیشتری به آن شهرستان تعلق می گیرد اما در مجموع، خراسان رضوی در بسیاری از شاخص ها از میانگین کشوری پایین تر است.جمشیدی افزود: استدلال ما این است که مشهد سالانه پذیرای 27 میلیون زائر است، جمعیت مهاجران خارجی در این شهر زیاد است. مسائل مرزی و نگهداری از مرزهای شرق کشور برای حفظ توسعه و امنیت پایدار ایجاب می کند که سهم مشهد از بودجه عمرانی استان های کشور بیشتر از میزان فعلی باشد.
12 سال کمتر از سهم واقعی
وی با بیان این که به درستی نمی توان درباره عدد و رقم ریالی بودجه عمرانی سال آینده خراسان رضوی نظر داد، اظهار کرد: امسال بودجه عمرانی کل استان های کشور 5 هزار و 400 میلیارد تومان بود و هنوز معلوم نیست که میزان این بودجه در سال آینده کمتر می شود یا با افزایش رو به رو خواهد شد. بحث اصلی ما در مورد سهم خراسان است. در سال 94 و در مقایسه با سال 93 از بودجه استان ها کاسته شد. در سال 93 هم در مقایسه با سال 92 مبلغ 136 میلیارد تومان از بودجه عمرانی خراسان رضوی کم شد. حرف ما این است که اگر قرار بر افزایش بودجه است، این افزایش بودجه عمرانی استان ها برای خراسان رضوی باید بیشتر باشد تا به سهم واقعی خود نزدیک شود و اگر بنا بر کاهش بودجه است، این کاهش برای ما باید کمتر از دیگر استان ها باشد و این اتفاقی است که با وجود پیگیری ها، نتیجه عینی نداشته است، به گونه ای که در 12 سال اخیر همیشه سهم خراسان رضوی 5.8 یا 5.9 و یا در نهایت 6.1 درصد از بودجه عمرانی استان های کشور بوده است. البته به طور عمده این سهم کمتر از 6 درصد بوده است. برای احقاق حق در این زمینه پیگیری هایی انجام شده است اما درباره خروجی کار تا زمانی که لایحه به مجلس ارائه نشود، نمی توان نظر داد.
ردیف های ویژه
وی درباره ایجاد ردیف های ویژه برای خراسان رضوی و مشهد در زمان بررسی لایحه بودجه در کمیسیون تلفیق نیز گفت: سال گذشته با پیگیری های فراوانی که در این زمینه انجام شد، ردیف بودجه حاشیه کلان شهرهای مذهبی، بعد از ارائه لایحه بودجه و در کمیسیون تلفیق به سرانجام رسید؛ اما به دلایلی، تکرار این امر و ایجاد ردیف های جدید بعد از ارائه لایحه بودجه سخت است. یکی از دلایل این است که اضافه کردن یک ردیف در مجلس خیلی سخت است چون به استناد آیین نامه مجلس اگر نمایندگان پیشنهادی ارائه کنند که دارای بار مالی جدید برای بودجه باشد، خودشان هم باید نحوه تأمین منابع مالی آن ردیف را ارائه کنند. به طور معمول در لایحه دولت که به مجلس ارائه میشود درآمدها و هزینه ها مشخص است، بنابراین نمایندگان در صورت ارائه پیشنهاد، باید اعلام کنند برای تأمین منابع مالی این پیشنهاد، از کجا و کدام ردیف باید کم شود.
تلاش برای ابلاغ تمام بودجه حاشیه شهر
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان با بیان این که باید تلاش کنیم تا تمام بودجه حاشیه شهر مشهد ابلاغ شود، افزود: معمولا هر میزان از یک ردیف بودجه که ابلاغ نشود برای دولت تعهدی برای پرداخت آن در سال آینده ایجاد نمی کند زیرا در سال آینده همان ردیف بودجه را با میزان مشخصی از بودجه دوباره ابلاغ می کند.
ارسال دیدگاه
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
تعداد بازدید : 0
ارسال دیدگاه
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
پیگیری حرف مردم
تعداد بازدید : 49
گلایه اپراتورهای ایستگاه های دوچرخه مشهد و پاسخ مدیر سامانه
خبیری-«حقوق اپراتورهای ایستگاه های دوچرخه سواری 3ماه است که پرداخت نشده است و با وجود سردشدن هوا هیچگونه وسیله گرمایشی نیز نداریم صدای مارا به گوش مسئولان برسانید.»
این پیامک یکی از اپراتورهای ایستگاه های دوچرخه در مشهد است، همچنین جمعی از آن ها با ارسال نامه ای خواستار پرداخت حقوق معوقه خود شده اند، در بخشی از این نامه آمده است:«حقوق اپراتورهای ایستگاه های دوچرخه شهرداری مشهد 3ماه است که پرداخت نشده و همین امر زندگی ما را دچار مشکلاتی از قبیل بدهی ،تاخیر در پرداخت اجاره مسکن و دیگر مشکلات کرده است برای رسیدگی به این مشکل هر زمان که با پیمانکار تماس می گیریم اعلام می کند بودجه نداریم و اگر نمی خواهید تسویه کنید و این درحالی است که این ایستگاه ها از محل تابلوهای تبلیغاتی خود درآمد خوبی دارند ،در کنار پرداخت نشدن به موقع حقوق، شرکت از بیمه کردن اپراتورها خودداری می کند و از پرداخت هزینه های روز تعطیل نیز محروم هستیم لطفا این موضوع را پیگیری کنید.»
تمام اپراتورها تحت پوشش بیمه هستند
برای بررسی بیشتر موضوع و پیگیری حرف مردم به سراغ مسئولان امر می رویم .«امیر حسین قربانی»مدیرعامل سامانه ایستگاه های دوچرخه عمومی مشهد در این باره به خراسان می گوید: برخلاف ادعای برخی اپراتورها مبنی بر بیمه نبودن باید بگویم که همه اپراتورها و پرسنل ما تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی هستند و حتی در کنار این بیمه در حال مذاکره با تعدادی ازبیمه ها برای بحث بیمه تکمیلی پرسنل هستیم تا افرادی که تمایل دارند از بیمه تکمیلی نیز استفاده کنند.وی می افزاید: دستگاه های نظارتی مانند تامین اجتماعی بر کار ما نظارت دارند واجازه نمی دهند ما نیرویی را بدون بیمه به کار بگیریم حتی برای یک ماه، هرچند که قراردادهای ما یک ساله است و خود مانیز به دنبال این نیستیم که پرسنل خود را بدون بیمه به کار بگیریم.وی با تایید تاخیر در پرداخت حقوق اپراتورها اضافه می کند: تاخیر در پرداخت حقوق با وجود رکود اقتصادی در کشور بیشتر سازمان ها و شرکت ها را درگیر خود کرده است و ما نیز مانند دیگران دچار مشکلات اقتصادی شدهایم، اما با این حال، سعی کرده ایم در همین شرایط بد اقتصادی تمام حق و حقوق پرسنل را حتی با تاخیر پرداخت کنیم.وی تصریح می کند : این که گفته می شود ایستگاه ها وسایل گرمایشی ندارد درست نیست زیرا همه ایستگاه ها برای استفاده اپراتورها و پرسنل به وسایل گرمایشی، مجهز شده اند.
ارسال دیدگاه
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
تعداد بازدید : 50
اخبار
هوای 4 ایستگاه سنجش آلودگی مشهد دروضعیت هشدار
خبیری-وضعیت هوادرایستگاه های سجاد، ساختمان،رسالت وشهید کریمی روز گذشته در وضعیت هشدارقرارداشت.به گزارش خراسان به نقل از مرکز پایش آلاینده های زیست محیطی مشهد هوای روز گذشته مشهددر ایستگاه های سجاد،ساختمان،رسالت وشهید کریمی در وضعیت هشدارقرار داشت.بر اساس شاخص های دریافت شده ازایستگاه های سنجش کیفیت هوا وضعیت هوای مشهد در ایستگاه شهید کریمی با شاخص 103، رسالت با شاخص 109 ساختمان با شاخص 110و سجاد با شاخص 140 آلوده گزارش شده است.اما بر اساس شاخص های دریافت شده از ایستگاه های نخریسی با شاخص 54، صدف با شاخص 55، سمزقند با شاخص 65،سرافرازان با شاخص72، تقی آباد با شاخص 74،شهید آوینی با شاخص 77،ویلا با شاخص 81و مفتح با شاخص 85 کیفیت هوای مشهد در این نقاط سالم گزارش شده است.در خور ذکر است هوای امروز و روز گذشته در وضعیت سالم(متوسط) قرار دارد.
دبیر خانه صنعت و معدن خراسان رضوی:
ارائه کالای غیرکیفی و غیررقابتی بازار صادراتی مبل را به دست رقبا سپرد
دبیر خانه صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی گفت: ارائه کالای غیرکیفی و غیررقابتی، بازار صادراتی مبل را به دست رقبا سپرد.به گزارش فارس به نقل از ستاد خبری شانزدهمین نمایشگاه مبلمان، لوستر و روشنایی، فیروز ابراهیمی با بیان این که خراسان رضوی در زمینه مبلمان و صنعت چوب از توانایی بالایی برخوردار است، اظهار کرد: به موازات این توانایی، رقبای قوی نیز در منطقه حضور دارند که اگر تولیدکنندگان بتوانند تولید کیفی و انعطاف پذیر باب سلیقه و میل مصرفکننده ارائه دهند، به طور حتم میتوانند بازار داخلی یا حتی بازار صادراتی را در دست بگیرند.دبیر خانه صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی با اشاره به این که در چند سال گذشته در حوزه صنعت مبلمان صادرات خوبی داشتیم، خاطرنشان کرد: بی مبالاتی و سهل انگاری برخی تولیدکنندگان با ارائه کالای غیرکیفی و غیررقابتی به لحاظ قیمتی سبب شد تا بخش اعظم بازار را از دست بدهیم.وی با بیان این که هم اکنون صنعت مبلمان و چوب جایگاه خوبی در استان دارد، افزود: خراسان رضوی در این زمینه ظرفیت خوبی دارد اما تولیدکنندگان باید خود را بهویژه در زمینه طراحی با فناوری روز دنیا هماهنگ کنند.ابراهیمی ادامه داد: امروزه رقبای ما با تمرکز بیشتر بر طراحی بخش زیادی از بازار را بهدست گرفته اند اما تولیدکنندگان داخلی کمتر به تحقیقات علمی در حوزه تنوع و تأمین خواست مشتری توجه کرده و همواره بهدنبال نسخه برداری بودهاند.
ارسال دیدگاه
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.